Matou te mananao i le dacha ... manuia

Anonim

Inisiua o le Atunuu Fale ma Cottages: Lamatiaga Faʻavasegaina, inisiua totogi. Fautuaga mo i latou ua uma ona latou inisiua lo latou fale po o le fale.

Matou te mananao i le dacha ... manuia 13689_1

Ni nai isi, o loʻo i ai lava fale vāega; Osofaiga, o le le mafaufau o tagata o le cozy ctat. Faʻafefea ona faʻateleina le fiafia, aua le tuʻuina atu elemene poʻo se tagata leaga e faʻaumatia tausaga na faia? O le tali o loʻo manino: Iseua lelei e te fiafia iai, na o se fale vaivai.

Matou te mananao i le dacha ... manuia
Na o ni nai tausaga talu ai, sa toatele tagata na ola mama i le sauniuni na e totogi mo le latou toe fanau mai ma le saogalemu o le meatotino. Ae o le a faʻamalolo tagata o loʻo talitonuina e manaʻomia le manaʻoga mo meatotino inisiua. O le soifua manuia o tagata sitiseni o lo tatou atunuu ua tuputupu aʻe (e ui lava ou te le saoasaoa e pei ona ou manaʻo ai), o se auala sili ona masani ai o le olaga fou. A faʻapea e le i atiaʻe soo se inisiua o fale mautotogi, ma o le inisiua o fale ofisa ma faʻailoga ma tausaga taʻitasi avea atili ma sili ona taʻutaʻua. E tatau ona tatou tautaia le nofoaiga i kamupani inisiua, o le mea lea, "o le a faʻaleleia atili ai manaʻoga o tagata faigaluega", e faʻaopoopoina faigofie, manuia ma taugofie vailaʻau inisiua.

Ua uma ona talosaga la matou mekasini i le autu o inisiua. Le Mataupu Faavae Muamua "Aveese, Fiafia!" O le mea moni o le folasaga: o loʻo ia aofia ai le faʻauiga o tulafono tele e faʻatatau i meatotino inisiua, ia faʻamasani ai ma lona Azami. O mea lona lua "O tagata nofoia e tetele" ua faʻamalieina i le Inisiua o noataga a tagata lautele i taimi o faʻagaioiga ma Toe Faʻaleleia o Fale. A mavae lena, i le mataupu "o laʻu fale e sili ona ou fiafia i ai" "o le a laʻua na matou talanoa ai e uiga i le tele o inisiua, oa latou fuafuaga elemene, faʻapea foi ma meatotino a le atunuʻu. O le sini o lo matou manatu na o le mokesi inisiua (o le tala "insoruction ... mokesi").

Ou te le manaʻo e toe fai, o lea matou te le tuʻuina le galuega o le opoina o le ismense ma toe faia mea uma na fai mai talu ai nei. O le a matou taulaʻi atu i le mea fou na aliali mai i le maketi i le taimi nei, ma o le atili amuina i taimi, o loo iai se mea sa iai muamua i lomiga muamua.

O le a le mea e inisiua?

Matou te mananao i le dacha ... manuia
O tala a Rosno o inisiua e mafai ona avea ma fale, fale, fale ma fale o loʻo i luga o le tasi fanua o patu, e aofia airchoves, oona, ma nisi mataupu o elefane eletise. Afai e tele ni fale e inisiua i le taimi e tasi ma le (poʻo) le mea totino i totonu, ia mautinoa e tuʻufaʻatasia se faʻamatalaga o le a avea ma tuʻufaʻatasiga o inisiua. I le faʻaopopo atu i le tau o le ese ese fanua, o loʻo iai le aia tatau e ola ai lua faʻafeagai o lo latou manatu o inisiua i inisiua.

Mo le tau o le tau e $ 10,000, ma o nisi taimi e $ 15000 tele

Matou te mananao i le dacha ... manuia
O le kamupani inisiua a Rusia e faigofie atu nai lo le igoa o "pusa", pe taʻu atu faiga faʻavae e le gata i ofisa o kamupani o inisiua, ae tau le taugofie foi. O le faʻatauina o nei inisiua e naʻo ni nai minute, ma e mafai ona e filifili mai i le lua pe tolu inisiua inisiua inisiua ma inisiua inisiua inisiua (saofaga). I inisiua i nei mataupu o loʻo faʻatino e aunoa ma le tuʻufaʻatasiga o mea totino ma suʻesuʻega, ua faʻaletonu se seti o inisiua. E tutusa foʻi ma i latou i polokalame (poʻo le avea o polofesa, oloa) o kamupani eseese: "RosGossstrakh House" ("Roas Insuresrakh" ) etc.

Matou te mananao i le dacha ... manuia
"Maliega" mo vaega taua faaonapo nei o ona 'au e masani ai ma le manatu mai i le au faigaluega o auʻaunaga eseese, sili atu taliaina o le tagata e tatau ona taugata. Seʻi manatu pea, o le sui o le kamupani inisiua le kamupani inisiua o le fanua moni, pe a maeʻa poʻo se tutoʻatasi o aʻoaʻoga talisapaia. O le tagata inisiua inisiua e iai le avanoa e te filifilia ai se tulaga lamatia mai se mea e fuafua ai lea ua ia manaʻo e faʻamalosi ai ana meatotino. Polokalame a le vasega mo fale o le atunuʻu mo fale ma meaola e toetoe lava a le tele o tele, feololo ma laiti kamupani. O nisi nei o faʻataʻitaʻiga: "Alphabaib" ("Worseterrakivavielie" ("ROSGOK"), "o le a le atunuʻu"), " I le avea ai ma polokalame e le maua ni igoa matagofie, ae aua le suia lo latou onoga, mai i kamupani le auvai, "maliega" ma le tele o isi. O le tele o inisiua e ofoina atu filifiliga tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia ai le siʻosiʻomaga o le mamanu (fai, e aunoa ma le faʻatinoina o le fale) ma le taliaina taliaina o le inisiua.

O a ni mea lamatia?

Matou te mananao i le dacha ... manuia
O le aiaiga o le inisiua o inisiua mafai ona faʻatauina e le gata i le Ofisa o le kamupani inisiua, ae o fale, o fale e ono faʻatapulaʻaina fale, o fale e pei ona faʻatapulaʻaina fale o le atunuʻu. . E masani lava o le afi, o se paluga (e aofia ai le kesi), o se uila e lavea ai, gaioiga faʻasolitulafono o isi vaega, faʻalavelave faʻalenatura ma masini faʻaleagaina. O le avanoa o le faʻafouga o nei mea na tutupu e laʻititi lava, o lea e laʻititi ma le tau o faʻavae. Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i fale taugata ma atunuʻu, o loʻo i ai i le tulafono le avanoa e filifilia ai le sili ona taua mo ia Ona o le faga (suavai), o le paʻu i vaʻalele, o le taʻavale taʻavale o taʻavale, pa'ū laʻau, ma (o nisi kamupani), o le paʻu o le laʻau o faʻamalama Mo le taimi o le toe faʻaleleia o le ua mautu le inisiua (faʻaleagaina ona o le le fiafia o le inisiua mataupu), solia le faiga tekonolosi faiga o galuega fausiaina, faʻamataʻu.

Vaʻaluega o loʻo iloiloina le vasega o inisiua i lamatiaga: E manatu tasi i le minute matautia o se eseʻe ogaoga, o isi e fetuʻunaʻi i nisi lamatiaga. I mataupu faavae, e le taua tele lea. E taua le suʻesuʻeina ma le totoʻa i inisiua (faiga faʻavae) ma le faʻaopoopoga aʻo leʻi sainia tusi ma totogi tupe.

Afi - mafua ai le faʻaleagaina o mea i le natura taua o le afi, aofia ai o le faʻaupuga o le vevela, o le tele o le vevela, asu, tuʻufaʻatasiga oloa, i totonu e mafua ai i le inisiua meatotino i le faʻatinoina o gaioiga e tineia ai le afi.

Moli uila - mafua ai mea leaga i le vave afaina o le uila i le inisiua meatotino, tusa lava pe na tupu le afi pe leai. Faʻaleagaina le Zipper o le eletise eletise ma eletise e aunoa ma le tupu o le afi e le inisiua.

Afaina gaza - mafua ai le leaga o mea i le vave tupu o le pa ma le ea o le ea, faʻapea foi ma aʻafiaga o le afi i totonu o le afi, o loʻo iai i totonu o le kesi) .

Tulafono faasolitulafono o vaega tolu • O gaoi, faomea, gaoi, o Hoononasm, ua faatamaia le malaia ma le leaga poʻo le faʻaleagaina o meatotino inisiua. O sea faʻamatala o loʻo tuʻuina atu i tulafono mo le inisiua o le meatotino a le kamupani o le kamupani inisiua a Rusia.

Lenei e talafeagai le tuu o se vaega mai lenei pepa: "lalo Gaoi O loʻo iai i le pa o le mea lilo o le inisiua inisiua, faʻapea foi ma le tuʻufaʻatasia o le tagata inisiua e ala i le solia o le faʻamaoni o Kapora, Pupuni, o laʻau, pili. I lalo Gaoi E pei ona vaʻaia se mea tatala o le tagata inisiua na faia ma le le faʻatagaina i le nofoaga o inisiua, ma le saua, e le lamatia ai le ola ma le ola maloloina, poʻo le taufaamatau i sauaga. I lalo Mafanafana E ao ona malamalama i ai o se osofaiga mo le faʻapipiʻiina o le inisiua inisiua na faia ma le soifua maloloina, poʻo le faʻamataʻu o soligatulafono, pe faʻamataʻu i luga o sauaga i le malae inisiua. I lalo hooliganism E iloa o se mea moni o le solia o le lautele, o loʻo o faʻatasi ma le faʻaleagaina o meatotino aufaʻatasi ma fesoʻotaʻiga i le faʻamaoni o le nonogatupe e ala i le solia o le tonu o lokaina o loka, faitotoʻa, pamu, tuufaasolo mai. I lalo ma le fuafuaina le faʻatamaia poʻo le faʻaleagaina o meatotino O loʻo malamalama i ai e pei o le fuafuaina poʻo le faʻaleagaina o mea totino na faia e le ARSON poʻo le pa. "

Cuic "Malatua Faalenatura" E masani ona aofia ai lologa, a ane, afā, o le a oʻo mai ai, o le upuai o le kiona, loto i le sili atu ma le fa manatu i luga o le fa. (I lalo o le "Snow omiga" o lona uiga o le leiloa o se tele o le tele o le taulaʻi (kiona, afa kiona, ae le itiiti ifo i le 20m, le taimi o le o le faʻaleagaina o le faʻavae o elemene o le taualuga ma mulimuli ane i le mea totino i le fausiaina.) I nisi kamupani (mo se faʻataʻitaʻiga, "e fesoʻotaʻi) o faʻafitauli masani o le faʻafitauli o le vaega ma le pa'ū o laʻau ma vaalele, aveina se taavale.

Faga O le tulafono, valaʻau le mafuaʻaga o mea leaga o se mafuaʻaga o le aʻafiaga o le susu (vai poʻo le apor) ona o le faʻalavelave o le vai mai i potu tuaoi . O nisi Kamupani e aofia ai i totonu o lenei vaega o faʻafitauli o lologa, o le gauaʻi o le suli e oʻo i le faʻaiuga o le afi ona o le afi mumu.

Mo fale taʻitasi poʻo se foaʻi e faʻaaogaina uma ai talanoaga ma a latou lava mea faitino, lamatiaga lamatiaga. Tatou fai i fale e latalata ile vai, e talafeagai le ina ia mautinoa o mala faalenatura, e aofia ai lologa, se fale i le vaomatua - mai laau ua pa'ū. Ae e le iloa pe e mafua ai ona faaalu ni tupe faʻaopoopo ma filifili ai le lamatiaga o "le solitulafono faʻasolitulafono a vaega o loʻo i totonu o le nuʻu ma vaʻavaʻaia vitio. ABota na te leʻi faʻatauina atu i le togalaʻau palaini, lea e na o oe i le taumafanafana, ma e oʻo lava i le vaiaso uma, e mautinoa lava e tatau ai.

Matou te mananao i le dacha ... manuia

O lenei inisiua na tupu i totonu o tuvaivai, i se tamai nuu. Nofoaga o loʻo tu mai le fale o loʻo i luga o auvai o le vaitafe. Primens o le tautotogo lologa ia Aperila 2005 Ae ua faʻamauina le siʻitia o le siʻitia o le laau i le vaitafe i le maualuga o le 1.8m mai le kilori, o lona uiga, e tele vaega na lolofi ai ma fale uma. O le Maota o loʻo faʻaalia i le ata sa tumau pea i le kamupani "maliega".

Matou te mananao i le dacha ... manuia

O le aofaʻi o inisiua totogi mo lenei inisiua mataupu sili atu 600 afe rubles. I le tau o le inisiua inisiua o le $ 690 (tusa o le 19.5 afe o Rubles).

E fia le tau?

Matou te mananao i le dacha ... manuia

O le tele o le inisiua inisiua (saofaga) i lalo o le inisiua konekarate e matua faigata lava. Lava inisiua inisiua faʻaaogaina a latou fuafuaga fuafuaina. Ae o le mea pito sili ona taua o le mea lea e iloa ai le tau o inisiua - o le tau lea (faʻateleina lenei tau mo le tau o inisiua meatotino, tatou te mauaina le aofaʻi o inisiua. "Faalagolago i le tulaga lamatia, o le faʻavae faʻavae i inisiua tau pisinisi e ono 0.22-0.7 Faʻatulagaina o le inisiua ma le tagata inisiua, sui-Peresetene o le kamupani "Rosgosstrakh" .- Faʻaititia pe faʻaopopo le tau e mafai ona faʻalagolago i nofoaga eseese e aʻafia ai le tele o le lamatia o le siʻitia o le tau o le tau. Ma, i le isi itu, o le i ai o le taamilosaga-le-o-clock tiute (leoleo) poʻo nofoaga tutusa e faʻaititia ai le tau

Na faʻaauau e le au faigaluega ia Alexander Kabanov, Faatonu Sili o le Zenit Inisititu inisiua, "E le gata i lea, o le nofoaga o le tau o fanua Fausiaina, ma mo ni fale laupapa tetele laupapa mo ni tamai laupapa laupapa. E pei o se taele, - ua uma le 2%. "

"Otoga faʻavae faʻaletausaga e faʻalagolago i ai le taua o mea totino," Faʻaopopoina le Faʻatonu o le Matagaluega Suʻesuʻe ma foia o le $ 50,000 i totonu o le US. 1, 1%, ma luga o lenei aofaʻi - mai le 0.3 i le 0.65%. E faalagolago foi le fua i mea o puipui ma le ua filifilia inisiua inisiua. "

"I le matou kamupani, o le tau o le faasologa mo inisiua o fale ma fale e mafai ona 0.,..6%," o le a le mea e te manaʻo ai i le Astralakheavae o le Arisara .- Afai o le fale e te manaʻo ai o le arstrakheavanie o le Assevas o loʻo e manaʻomia le inisiua i le puipuiga Faʻatasi ai, e mafai e le kamupani ona tuʻuina atu se paʻu o 0.05%, ma pe a iai se afi poʻo se isi faʻailoga, o le paʻu o le 0.15%. "

O ia paʻu ma kariota poʻo se tasi-valaʻau i le faʻateleina ma le maualalo o le malosi, e mafai ona aʻafia ai le sili atu o le tau inisiua, aemaise pe a fai o le tau o fanua. O lea, le manatu o le 0.05% o le aotelega inisiua i le 1 mlruc. Fai 500 rubles, ma 0.15% - 1500 rubles, ma fou fou uma o taua. Tele kamupani o loʻo tuʻuina atu i tagata faʻatau tupe faʻaalu mo le tausaga taʻitasi e aunoa ma le leiloa inisiua pe afai o loʻo iai se feagaiga o le inisiua ma le taimi o loʻo ai i ai. Aofai uma e mafai ona oʻo atu i le 30%.

I le togafitia o faʻasaʻoga, atonu o le tau o le ono le mafai ona faʻaitiitia, ae faʻaopopo foi le mea moni, e le fiafia tagata inisiua). Le tele faʻateleina i le tau o le faiga faʻavae e taʻitaʻia itu o loʻo i lalo: O le i ai o le kesi fesoʻotaʻiga ma mafuaʻaga o le kalani i le taimi muamua i le taimi na totogi ai i le tagata o inisiua. o le faatulagaga: Afai o le fale na fausia sili atu nai lo le 25 tausaga talu ai, o le siʻitia o le siʻitia o le faʻavae o loʻo faʻaaogaina. E masani lava, o le upu o le faiga faavae (po o konekarate) o inisiua i le tasi tausaga. I le taimi puʻupuʻu ma le malosi, ua faʻateleina ai le tau.

Ioe, o le afi o se mea e sili ona leaga, ona o le tele o tulaga e tau atu i le maliu atoa o maliu auala ma faiga o meatotino. E le mafai e le afi ona le mafai ona le mafai ona fai fale tetele poʻo fanua tetele. O le faʻapipiʻi "Rosgossststrakh" sa taʻu vave mai ia i matou i le tele o inisiua inisiua na tutupu ia Iuni 2005, na tuʻuina atu ai le kamupani a le kamupani I le tele o i latou, o le mafuaʻaga o le afi o se puponi lea ua puʻupuʻu i le eletise eletise. Inisiua Totogi i tagata faʻatau mo le meatotino na faʻaleagaina ona o se afi o se afi i le 570 afe rubles. I le taulaga o le Apervrasksk (Sverdlovsk Region), sili atu 600 afe rubles. Mo se fale o le atunuʻu o loʻo iai i le sulugatiti o noovoribnderk, o se nofoaga e igoa ia Caiykaya Zaimka (sa inisiua i lalo o le polokalame "ROSGESRESS" Itumalo (Mostercow Region).

O le a le mea e fai?

I le iuga, o le a matou avatua ni tatalo ia i latou ua ua mauaina lo latou fale poʻo le falelotu ma mafai ona feagai ma se inisiua faʻalavelave e fesagaʻi.

Ia mautinoa ia vave ona faʻamaonia le totogiina o le inisiua o le inisiua (saofaga) e mafai ona maua ai le inisiua taui.

A faʻapea o le inisiua na tupu, vave ona lipotia i lau kamupani inisiua. O le Terrans Day poʻo le lua, e manaʻomia le toe foʻi i totonu o se faʻamatalaga tusitusia e uiga i le totogiina o inisiua taui.

E leʻi i ai se mea e le gaoioi meatotino na faʻaleagaina, aua neʻi e aveese ni elemene faʻaleagaina o le inisiua meatotino ma latou te le manaʻomia le faʻaititia o le malosi poʻo le soifua maloloina o tagata.

Ia mautinoa e faʻafesoʻotaʻi le faʻalapotopotoga o loʻo faʻatagaina e suʻesuʻe mea na tutupu e fai ma au inisiua. Aumai i ai se fesoasoani talafeagai. O CANʻaluaga o le tulafono o loʻo manaʻomia e apili i le faʻamasinoga o gaioiga faʻatolu o vaega, i le Oti o le faʻalavelave faʻafuaseʻi, i tino o le setete afi o loʻo tupu ai, i tino o le Afi, Orson, i faʻalapotopotoga talafeagai a le Malo, poʻo isi auaunaga, auaunaga - ma se faʻalavelave i le vai, faʻamafanafanaina o vaega, i totonu o taʻavale taʻavale, i le tulaga o taʻavale.

O faatonu faafetai rosgossstrakh, Arserakhovanie, "Rosno", "Faamolemole monsta", "Serie mo se fesoasoani i le sauniuniga o mea.

Faitau atili