Tolu fola o le tasi laau

Anonim

Fatu laupapa laupapa: fola o fola, faʻaaogaina, teuina o se fasi fasi maʻi, tele ma le sizequt. Tau.

Tolu fola o le tasi laau 13690_1

Tolu fola o le tasi laau
O le fola o le kolisi tele e mafai ai ona e maua ni manatu o le tusiata. Fale laupapa
Tolu fola o le tasi laau
Parqut Board Carrelia
Tolu fola o le tasi laau
Tusiata E. Nudogata

Ata k. Manko

Parquet forbo.

Tolu fola o le tasi laau
O le suauu e taofia ai le tino faalenatura o le laau. Kirelia
Tolu fola o le tasi laau
O le au tusitala o le poloketi I. Pyats ma E.PITATA

Ata k. Manko

O lenei fola laupapa, o le tagata faigaluega o le fono faaona i ona po nei, sili atu nai lo le 160 tausaga

Tolu fola o le tasi laau
O le fola o le tele o laupapa o le moraine ok.

"Fale sima"

Tolu fola o le tasi laau
O lenei fola ua faʻaalia ai le mea taua o le fale. O laulau ua tuu i se auala faapena na faia ai le taufaasese o le ata o le Komiti o le Vaega o le Aserala. "Ato-parqut"
Tolu fola o le tasi laau
Parquet, faʻataʻatia e se Wicer (filifili ok, faʻaofi, Merbau). "Ato-parqut"
Tolu fola o le tasi laau
Lautele o le laupapa laupapa mai Larch (vasega "Filifili")
Tolu fola o le tasi laau
Hhns.

Parqut foloa ua folasia i le auala sili ona masani ai

Tolu fola o le tasi laau
Filifiliga mo le faʻaeʻeina o le vaega pito i luga o le kolisi laupapa e iloga i le eseese o ituaiga. Parqut Board Carrelia
Tolu fola o le tasi laau
O le tusitala o le poloketi anibko

Ata k. Manko

O le Black Blackboard na faia o le Glossy Valentish

Tolu fola o le tasi laau
Architect's A.Pappheayks

Ata M.Stepav

O loʻo avea ma mea e sili ona taufaʻatasi i le laupapa o le laumua o le laupapa o se mea talafeagai mo tamaiti, o loʻo i ai le tulaga lelei o le avanoa mo taʻaloga.

Tolu fola o le tasi laau
Purqut laupapa ma le maeʻa o le CECQUER COCING. I luga o pito o laupapa, o le televave o le clamorfefe e manino vaaia, faafetai i le mea e leai se taua soofaatasi. I fafo, o le foloa e tali tutusa ma le foloa mai le masani o feusuaiga laupapa
Tolu fola o le tasi laau
Tusiata le S.kochochev

Ata e D.Minkina

O le itupa mai le siberian Norch e iloga i se tele o ata. I lona malosi, o lenei fafie e faʻatusatusa i ok, ma o le a le faigofie ona feoaʻi ai

Tolu fola o le tasi laau
Tusiata T. Kestbilova

Ata k. Manko

Mo le fale i fafo atu o le taulaga o fola mai le masgif kene - tasi o filifiliga sili ona lelei

Tolu fola o le tasi laau
Designer yu.Gosts decorator S. Denaliva

Ata e. ma S. Morganov

O le fola o le komutave board mafai ona faʻaalia teisi, ma luga aʻe o le pito i luga ina ia ufiufi i va eseese

Ona o lona masani matagofie, mafanafana, siosiomaga faauo ma tumau fafie o le taimi o le taimi faʻatulagaina o le faʻaaogaina o le poto masani lelei. Latou te le o ese uma i mea fou ma mea fou ma e iai foi nisi sili atu i luma o latou. Ae maimau uma, ma le ofu, o le fola laupapa e mafai ona toe faafouina, aveeseina le vaega pito i luga.

Maualuga le fuafuaga parqet

Parquet Sea, PriceTout astic, Commit arwards, ma le malosi o le laupapa Nei o le fola laupapa i le aso nei e le tau o maketi. Tama, o le a a parquet, o le a le fola foliga e pei o se fasi parquet, faataatia e se Kerisimasi laau po o se wicker, ma mea o le avanoa o le parquet faatufugaga, atonu e sili atu pe itiiti ifo mafaufauina. O le laupapa tetele e moni lava o se laupapa e faia i laau o le lalolagi, o le toatele hardwood taua, mafiafia o pe tusa o le 20mm, o le uumi mai le 0.5 i le 2.4 m ma lautele mai 0.8 mm ma sili atu. O le mea lea e mafai ai ona e mauaina se ata monononas luga poʻo le "taʻalo" ma le ata, piki i luga o laupapa luga o le faʻatulagaina o fafie poʻo le ata. O le laupapa laupapa e amata ai i le fola i se auala, lea e faʻatapulaʻaina ai ni tapulaa i totonu o le Cortior. O ia o le fola e talafeagai mo se atunuʻu faʻafeiloaʻi, ma mo le malulu laititi poʻo le telē-tekonolosi sitaili, ae e le mafai ona talafeagai i totonu o le aufaʻatau ua faia i totonu o le tagata teuteu.

O le Camquat e lautele. O le lautele o ata faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi e mafai ai ona tutusa ma se fofo. O le laupapa laupapa e ono filifiliga filifiliga e faʻataʻitaʻi le omea o se fasi parqut poʻo se laupapa tele.

Mo i latou oe vaguely vaai faalemafaufau faapea o loo i ai se laupapa parquet, o le a tatou faamatala atu o tatou talanoa e uiga i se laupapa laupapa o pe tusa o le ituaiga lava e tasi e pei o se matautia, mafiafia o 7-22mm, ae glued, o se tulafono, o le faaputuga fafie tolu . Lenei ua faia ina ia maua ai se oloa, sili atu tetee i fesuiefi i le vevela ma le susu. O le fibroers o le laʻau i mea o loʻo avea ma soʻotaga masani. O le mea lea, a o le pito i luga o le pito i luga o loʻo i lalo o mea o loʻo sailia i fafo, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaosofia ai le lautele, o le vaega o le tino faʻafouina, aua e manaʻo e faʻalautele "le faʻavaivaia i le isi itu. E le gata i lea, o le tele o laʻau tanu e faʻaaogaina naʻo le gaosia o le pito i luga o le pito i luga (0.7-6m thyings). O le averesi o loʻo faʻafaigaluegaina mai papatusi o papa papa, ma le pito i lalo - mai le Plywood.

I tulaga o pasi, o se kolisi paketi o loʻo ufiufi i varnish poʻo le pata, o lea lava pe a uma ona faia le fola mo le taotoga. Ia e matua faatauvaa i le parquet ma laupapa tetele i le soifuaga auaunaga, e ui i lea e olo ai e 2-3 taimi, o le toe uunaia le ufiufi puipui.

Faailoga o le ituaiga

Mo le gaosiga o le paketi, o le laupapa tele ma le vaega pito i luga o le kolisi komupiuta e masani ona faaaogaina maa faigata faigata. E leai lava ni eseesega ma faʻatapulaʻa iinei. Na pau le mea e le o se laupapa tetele mai Olive po Birch Karelian, e pei ona latou maualalo, curves ma branching ogalaau ma faia se tasi o ia i latou se fasi atoa o ituaiga tele ua na le mafai.

Taitasi o ana uiga. Afai tatou te talanoa e uiga i meatotino tagata faatau, muamua uma lanu, nei i faiga le papa pogisa, o le tele lea o isi atunuu: Wenge, Merbau, Yarra, Zebrano, Pangga Pangga. O le Barqut Bambopo e lauiloa foi ma se muamua ata tusi, tick, mumu enaena pinicado. I luga o se fola pogisa, aemaise lava potopoto mai se laupapa tetele po o parquet, o le tausuaga e laiti, ia ua tuuina tulai i se lagona aoao o monolith, e talafeagai ma faanaunauga o aso nei i le mamanu totonu. Faʻanatura uliuli e mafai ona avea ma faʻataʻitaʻiga i puipui malamalama poʻo le toese le mea e fai ai meaafale, isi mea faaiu, isi mea faauma, demen elemene.

Mo le malosi ma le malosi, tele pogisa o papa e sili atu ai le ovak. Ae tumau pea le laau a laau: mafanafana, teisi pliable ma teisi ofuvae, e fiafia ma o le lalolagi mo le vae o le tagata, ae e masani lava ona mafatia mai le studs o seevae o tamaitai. E oʻo lava i le fola susulu o se mautu mautu ma toetoe a uliuli mai se mea sili ona uliuli, e i ai ni nifo vaʻaia. E aoga le manatua, filifili se fola mo se auala po o le fale. O iinei e sili ai le nofo i luga o se sikuea sikuea, ma le laʻau e ufiufi fola i totonu o le potu malolo ma potumoe.

O se mea e le manaʻomia e mafai ona liliu ai le faʻaiʻuga o meaafale: O le ata tifaga o mea muamua e mafai ona tumau i luga o le laupapa fola, aua i lalo o le malosi o le laʻau ua pogisa. O lenei mea e tupu i le tele o le tele o le tele o auga. Le laʻau mai le moli, i le isi itu, mou atu. Ae i le aluga o le taimi ma i le muamua, ma i le tulaga lona lua, o loʻo fesoʻotaʻi pea le paolo. Eupy extocy o le pogisa ituaiga o i se tulaga manumalo. O le toʻatele oi latou, o tagata Aferika moni, o le faʻavae taua o le tafi lava ia o ese ese. I le alofa, o le mea pogisa i luga o se pouliuli o tala e le silafia e pei o le pogisa i luga o le malamalama. Mai i le Europa maa, e manaʻomia le avea ma faʻataʻitaʻiga o Oak: O laʻau o loʻo i le pito laititi faʻaalia i ultraviolet. Ina ia mafai ona aloese mai le suia o ata, e fautuaina le faʻaogaina o varisi ma faʻataʻitaʻiga o loʻo puipuia le laʻau mai le aʻafiaga o le Uv Susulu.

Algorithm o puipuiga

O fasi laupapa laupapa uma e mafai ona ufiufi e le gata i le va eseese, ae faʻapea foi ma suauu faʻapitoa poʻo le suauʻu o suauʻu. Mo se faʻagaioiga, faʻataʻitaʻiga, o le tausona tele na maua mai i le fafie fale o loʻo faʻaaogaina. O le suauu e puipuia atoatoa le fola mai le tui o le pefu, susuga ma, i le ata polymer o le lacqumer ata o le lakapi. Ae o le laau i lalo o le a tele mea e lotofaafetai, o lea e tatau lava ona ia tausia le fola. O le tausiga faifai pea e faigata tele, ae ui i lea, ia maua lona tulaga lelei. O le fola e pei lava o se mea fou, ma e mafai ona lafoina nofoaga leiloa ma le leiloa i se faʻapitoa, ua toe faʻaleleia o mea na fai ma vaega. E le noatia le ofu taua o Tripnish tuai ma manaʻomia le galuega tele-faʻatauga i luga o le faʻapipiʻi atoa le nofoaga, sosoo ai ma le faʻaaogaina o se nofoaga puipuia fou. Valiega o Valnish, o le Uiga ole Suauʻuaiga Vavevave mai, ma faʻagasologa o faʻagasologa e le manaʻomia e tutoʻatasi muamua, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le Nofoaga Faʻapitoa.

O le suauʻu poʻo le lacquer puipui o loʻo faʻaaogaina i totonu o le fola ua uma ona folasia, ma i le fale gaosi tulaga. O le mea na taʻua o le faʻamaeaina o le sili atu o le sili atu masani mo le ofisa o le fale laupapa ma i totonu o le mafuaʻaga o loʻo tupu i luga o le tele o le laupapa poʻo le kalisi. I le taimi muamua, ae e mautinoa lava, ae ua tumu i o latou "foliga". O le mea moni o le mea muamua faʻalauiloa o le mea e sili ona faʻamamaina o le tauemu, ma pe a fai e tatau ona faʻafouina le vaega pito i luga, e le o le tosoina o le milimita, o lona uiga e faʻaitiitia ai le tau o le o le fola. Ma le isi, o soʻo se fesoʻotaʻiga e tumau le le-puipuia ua le puipuia e le puipuia e le puipuia e puipuia ma le faʻamamaina o lau susu i se lotoifale. Manaʻoga mo le faʻavae ma le faʻapipiʻiina mo sea inisiua sili atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamatalaga o Kelu, e tele lava taimi i le foliga o tamatamailima, o le aso e sosoʻo ai o tamatamailima, ma afai e te taumafai e aveese latou ma le ata tifaga.

Ae, i le isi itu, o le mea ma se vaega e puipuia uma e sili mai le manatu o le faatinoga o le faatinoga o galuega, faamaonia lelei (mautinoa lava, o le a ufitia ai le poto masani parquetrs le fola i varnishes po o pata o impeccable, e liliu atu i tagata tomai faapitoa , ma le galuega tuu atu i tagata soo) ma le mulimuli, o le sao atoatoa o le tinting. O le mea moni o le tele o le fafie ua suia tele le lanu pe a uma le faaaogaina o le puipuiga malu. Aemaise le tele o faʻataʻitaʻiga tali atu i le togafitiga o le nati. Mai le malamalama lanu efuefu ma se malamalama o le lanu enaena enaena, e liliu i se mafiafia-enaena. E faigata tele ona valoia le faʻauma paolo, aua o eseese vario ma suauʻu e maua ai se iʻuga le tutusa. O le mea lea, afai e pei nilaʻu lanu o loʻo faʻataoto i totonu o le ata, e manaʻomia le afaina ma filifilia se mea ma le faʻamaeaina o le ogaumu.

Atoa fuaina

Mo le malosi ma le faigofie o le tatagi, o mea laupapa e i ai se faʻapitoa faʻapitoa o le "colu-groovive" ituaiga. O le vaega faigaluega e manatu o le mafiafia o le laupapa po o le laupapa aʻo leʻi oʻo i le leo o le "colu-groovive". O le tuʻufaʻatasia o le vaega faigaluega e tusa ma le 7-8mm, ma le tele o laupapa o 10mm. O le mea lea, ua faʻaalia ai, o loʻo umi ai le ola tautua. I le faʻataʻitaʻiga, o loʻo aliali mai o le tautua tautua o loʻo i le faʻavae o fola o fola lea e tutusa ma le selau o tausaga. O le olaga tautua o le fale laupapa ua fuafuaina i le 15-20 tausaga ma sili atu. Ina ia mafai ona ola i le fola i le matua matutua atu, e le gata ina tatau ona tausia, ae o le faʻatumauina o se migao sese i nofoaga. E le pei le laʻau maualuga, mago, ma fefefe i le malosi ole mataʻu. Faʻatulagaina o le vevela, fetuunai le ea malulu i totonu o fale mautotogi e oʻo i le 25-27 ° C, mago le ea, ua tapunia faʻamalama ma faitotoʻa o le fola laupapa, amata ona faʻaalia. O le sili sili ona lelei le vevela intervils i totonu o le 18-23c ma le aiga o le 40-60% ua iloiloina. I le maualalo, e maualalo tele, i lalo ifo o le 30%, o mafatiaga leaga e afaina ai le soifua maloloina o tagata, ma o le mauaina o le tala pepelo o le a le aoga.

Faafiafiaga Suiga

O le lalagaina o le komutati tele e sili atu taugata nai lo le tataina o se fasi parquet. O le mafuaaga o loo taoto i ai lenei mea i totonu o le laupapa tele. O le geometry o le geometry o le geometry e masani ona faia i taimi uma e sili atu le saʻo, ma o se tele pe umi o le a sili atu le faʻateleina o le tulaga o tagata. Ma le isi, o le laʻau e taua tele o loʻo lapataʻia, ma o soʻo se curvavas e sili atu ona faʻaalia i se mataupu umi. E tusa ai ma faʻatuatuaga o Lusia, faʻataʻitaʻiga, o le umi o le tamaʻitaʻi afifiina e le tatau ona sili atu i le taʻi 50 tausaga talu ai e le tauia e sulugatiti "faʻaputuputu". O le umi o le pepa faʻapitoa povi lapoa o le 30clecitik, ergonokamical sili lava, le tusi vali e gagau mai ai, "agavaʻa" mo mata. I se tulaga lautele, o le fua faatatau o le umi ma lautele o faʻailoga e mafai ona fuafuaina e le tele o le potu, ma e faʻalagolago foi ile masani!

Ona o le tele o le tele o le laupapa laupapa, o le foloa mai ia e manaʻomia ai le tele o taimi i luga o le muamua fetaui ma se filifiliga. O tagata laiti na muamua, aʻo latou fai mai, aoina le fola mute, o le mea lea, o loʻo taʻua pe na tuʻufaʻatasia a latou auai ma pe faʻapefea ona latou tuʻufaʻatasia ma le ata o le laʻau, ma faʻatino. O le kolisi tele e tatau ona faamamaina ma le tagata lava ia tusi. Avot parquet parquet parquet ua tuu i luga o le glue, ma o le kelu o loʻo taofia ai, o elemene taʻitasi o loʻo faʻatulaga i le pito o le promenk i le pito i luga. fana.

Mo le laupapa Cirquit, ona o meatotino a le tolu-vaega o le vaega o faʻafitauli i le faʻaleagaina o ituaiga lapisi iinei e itiiti ifo. O se laupapa laupapa e nonoa i le faapapa ma le mafai foi ona tuʻu ma "o loʻo o loʻo avea ma fesoʻotaʻiga, e ala i le fesoʻotaʻi". Faʻapitoa loka fesoʻotaʻiga faʻagaioia i luga o le mataupu faʻavae o le "rotation ma kiliki", poʻo le "aafiaga ma kiliki". Sefumagaloa e mafai ona momotu faʻatasi, ma afai e talafeagai, e faʻavaivaia pe suia ai ni fasi pepa ma mea fou.

Lalo o le Faalapotopotoga

O le fola laupapa o loʻo tuu i luga o le mea lea, e tumau, mago le matutu, i luga o le sima o loʻo malaga pe i luga o le lagsi. O le filifiliga o le faavae o le tausiga lea lea o tagata fau fale ia, e pei ona aafia ai le maualuga o le matau o faitotoa ma faasitepu. E leai se eseesega tele iinei. Ae toʻatele mea taua i le folasaga i luga o le poke, talu ai o lenei metotia e sili atu latalata atili i talaʻaga ma le, e tele taimi e faʻaalu ai. (Malosiaga Technologies, e fuafua i le mafiafia, e tatau ona faʻamago ai le mea maualalo, lea na faʻateleina ai aso o le faʻafouina poʻo le fofo e faalagolago i le maualuga o le potu - mo se fale mautotogi e le mafai ona leiloa 5-7 CM mo le masini lag.

E sili ona tutusa foliga o le tekonolosi ile paie ma le tele o laupapa ma le tele o pamu. A tiʻetiʻe i latou i le lo o mamao e talafeagai ina ia mautinoa ai le malosi ma le rigidity o le faavae, e faapea i lenei tulaga ua tuu faaputuga e lua o plywood. A o taoto i luga o le puʻeina, tasi vaega o le maualuga-lelei le lelei o le susu ua lava papaʻe.

E faigofie tele le laupapa. Ona faaee "opeopea" auala e mafai ona sao i luga o le fola o le fale tuai o maa o keramika, linoleum, o se matua parquet po o se kapeta faaputuga maumaututū (pe afai ua faamafolafola atoatoa). O le 21-14mm mafiafia, a picker laupapa e mafai ona faataatia e oo lava i luga o le faiga fola mafanafana, ae i le taimi lava lea e tasi manino mulimuli i le faatonuga o le gaosi o le laupapa lava ia ma le faiga faʻavevela.

Fesili Tau

A o le ata faʻavae ma le tau o le laupapa laupapa atoa atoa, o le Championtion e le masalomia e taofi se ata puʻe, ma tapuni se tamaʻi laupapa. O le tau o le laupapa tele o se mea i luga atu o le tau o le palu. Mo le manino, e le o lava e mafaufau i le tele o slats laiti parquet o le tulaga manaomia (e aunoa ulī) e mafai ona faia mai le paelo o se tasi laau ma le tele o le laau lava lea e tasi o le a oo mai laupapa sili ona lelei i se umi o le mita e lua . Ui i lea, e mafai ona maua se laupapa tetele atoatoa le taugata, mo se faataitaiga, mai le a larch o 90110135mm gaosi oloa aiga Woodroom mo le $ 28 i le 1m2. O le isi faamekoracratic version o le "natura o le ok", foi o le fanua gaosiga ("Leonardo"), o le tele o le 221201200m2 ua uma ona $ 69 OMERS2 ua leva Tutusa lava "aluna o le lalolagi", ae faaulufale tuuina (NOLTE, Siamani), o le tele o 21132500-3000mm, o le a le $ 148 i le 1m2, tonu le maa lava lea e tasi coated ma varnish - i le $ 173, ma i le suauu coated - i le $ 167 . O le tele o le laupapa o le 'aupito o le aupito o le tele o papa e mafai ona tupu i le tau maualuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se oloa mai le toe lelei e le tutusa Siamani kamupani nolte ua ofoina i le $ 372 i le 1m2.

O le filifiliga o lea o mata o le siʻosiʻosi e tele lava si tamaʻitaʻi, ae e taua foʻi tau o tau. "Oak Faʻalenatura" fale gaosi fale "Zaya" ma le tele o le Fuafuaga 3505015MOM tau naʻo le $ 17.5 i le 1M2. Ma o le "ok masani" gaosiga o le pisinisi "ark-pronquet" ma le tele o le laupapa 3007516516M1 tau $ 42. Faʻaulufale mai Oak Parquet (lopak, Siamani) ma le 4907022mm Struka o le a tau le $ 92 i le 1M2. Parquet mai papa isi atunuu, e pei o le mananaia wenge (NOLTE), ua ofoina atu i le $ 267 (plank - 4207015mm). O le kolisi a le Cirqut ma le pito i luga o le vaega "natura ok" mai le tafeata (Suweden) o loʻo faʻatau atu i le $ 40 i le 1m2, ma le pito i luga o le Folati laupapa (Polani) - $ 74.

Ma faʻaopopo i mea faitino, o le a e totogia galuega. Aona e taugata foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o kamupani matuia e tuʻuina atu se faamaoniga e ave le $ 35-50 mo le taʻoto o le sikuea mita o le palu o le palu (faigofie ata), e aofia ai se masini faavae. Tutusa tutusa ma mea o le a faia o le a faia. O le mea lea, o le sikuea mita o le paka fola o le a tau ai le itiiti ifo i le $ 100-110. O loʻo faʻataʻapeina le laupapa laupapa faʻatasi ai ma mea mai le le masani ai o papa o le tau o le a tutusa lava. O le saoasaoa, faigofie ma o lea e taugofie ai le paʻu (i le faʻavae o le laupapa) i totonu o le fale laupapa o le a oʻo i le $ 10-50, o le fola e manaʻomia tau o le $ 40-50 i le foloa o le $ 40-50 i le 1m2. Ae aua nei galo o tau o loʻo faʻaalia i le tasi-taimi-totogi. Afai e te fuafuaina le tau o le sikuea mita o le fola mo le tausaga o gaioiga (100 tausaga talu ai 35), o le mea sili ona taugofie o le palu ma le tele o le kapeti ma le tele o le kapeti. Ae o le mea na e faia o le a e tausia ai latou!

O le mea lea, ia filifilia se ufiufi i fafo, mafaufau e uiga i fuafuaga mo le lumanaʻi ma toe faaleleia. O se tasi mea pe a fai o le meatotino o le "aiga faa-aiga", ma le isi, pe a o se lafitaga le tumau.

O tagata faatonu i le faʻafetai lea o le potu laupapa, "Cank-Camquat", "Fale ma fale malulu" mo fesoasoani i le sauniuniga o mea.

Faitau atili