Tusi tusiata

Anonim

Fale mautotogi ma se vaega o le 120 m2 i se nofoaga filemu o St. Petersburg. O le tusiata faʻatautaia e "puʻe le miti" o se aiga talavou ma e faʻatasia o ia i totonu.

Tusi tusiata 13693_1

Tusi tusiata

Tusi tusiata
Kapeneta o le sili sili ona "potu" potu. E foliga mai e manaia le faʻafetai o le faʻailoga Na latou mauaina le ofisa ma aumai ai ni foliga lelei, faʻalelei foliga. O "meafale e faavavau" o le a le fiu i le tele o tausaga
Tusi tusiata
Scck design o se sofa. O mea e tatala ai fata e faʻasaʻo i itu uma e lua o le: o le avanoa e tumau ai le tele o taimi matala ma faigofie. O le lotogatasi o le lanu o le tele o mea lilo o le a tutusa lelei

Tusi tusiata

Tusi tusiata
O le potu tele o loʻo fuafuaina e talia ai malo ma fesootaiga. O galuega a le kofe laulau e faia le tapuf ma le fata mo le sofa. Mumu mumu i luga o meaafale vaivai, tulaga ese lanu lanu. O pupuni o loʻo ogatasi ma se fale puʻe mai le Merbau mai Khrs. "Malamalama malamalama" e faigofie ma le faʻaaogaina: fausia-i tua-i le pito i tua i le ogatotonu o le tuʻufaʻatasia ma le chandelier ea ea geometry
Tusi tusiata
A lautele Beech Board, o se faitotoʻa faʻaipoipo o le puipui, o se laupepa lelei, o se auala sili ona lelei, e faigofie ona faʻatagaina ai soʻo se fatu manaia. E faigofie ona faʻaaoga o se faʻaopopoga i le laupapa laupapa.
Tusi tusiata
O le potu malolo o le umukuka ma le potu malolo e mafai ona liliu i se aofaiga e tasi, ma afai e te manaʻomia e vavaeʻese mai le pito i luma ma le faʻavasegaina tioata.
Tusi tusiata
Mafai ona e alu i le umukuka mai le itu a le potu malolo, ma mai le ala savali. E iloga mai i le itu o mea uma e lua o loʻo faʻaaogaina, ona e le manatu i le galuega, ae i le taulaga 'ai. Lautele "portal", faʻataʻitaʻi le ulufale atu i le umukuka mai le alatele, taʻu le tuaoi i le va o nofoaga e lua, o le leai o se faitotoʻa e le masani ai. O lenei, o le teuteuina o o latou puipui i le tutusa o le sami e tasi mai le rush o loʻo faʻamamafa le faʻamaoni o le totonu
Tusi tusiata
Faletaele mamanu aoga ma le malosi. O le faitotoʻa, tua o loʻo mita "o loʻo faʻamamaina ma isi fesoʻotaʻiga ma isi fesoʻotaʻiga, ua le tatau ona faʻamau: o lona tumpinim o loʻo taofia ai i luga o le figesa atoa
Tusi tusiata
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Tusi tusiata
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Ina ua tulaʻi mai se tagata mamanu i se tulaga muamua, i le faiga o lana ia lava faʻaaliga i le lalolagi, o le a tatau lava ona fetuunai ai se tagata nofoia o se tasi o le avanoa. Ina ia aua neʻi e aloese mai lea, e te manaʻomia ni tala faʻapitoa ma le mafaufau. Ma, o le mea moni, o le muamua galuega taua i le tagata o le ekalesia i luma o le tusiaina i luga o le poloketi, pe a manaʻomia e manaʻoga moni, o mea fiafia ma miti a le tagata faʻatau.

I totonu o le potu lea e galue ai le tusiata Mele Alyga, i le tulaga muamua o le galuega, ua valaʻaulia le tagata o tausia e tusi ni nai upu e uiga ia te ia. Aua nei e tali se fesili autu fesili, ae e auiliili i le uiga o lou aiga, o le a fausia ai, e uiga i miti, amio ma agafesootai o le i lumanai tagata. O le tusiata o le a taʻu ai le miti a se isi tagata "ma e amanaʻia o ia i lana galuega.

O lona uiga ma i lenei tulaga, o afea mai se fale mautotogi i totonu o le fale fou fou, o loo i se nofoaga lanumeamata filemu o St. Petersburg, na manaʻomia le faia o totonu o se tagata, o loʻo iai sili ona talafeagai mo tagata fou na ona - o se ulugalii talavou ma se tama e fa tausaga.

Lumanaʻi talimalo, manuia, o loʻo i ai ni tusitusiga lelei lelei. O lana "tusi" na fesoasoani i le tusiata o le tusiata ina ia malamalama atoatoa i ai nei tagata ia te ia. Ile Unctate Ing o lakapi ma le poto masani, aoina sootaga tau tamaloloa, o se suiga o le aufaasāla faatasi ma le feita leai, Mamatua ma femininety ... faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma le fesoʻotaʻi uma lenei i le tasi avanoa?

O le faamafanafanaga e taua tele, o le mea na afu ai ni tia ua miti ai, ma le lautele, tutuli, mai ia na tosoina mai le tusiata. Ae na i ai foi sou lagona lelei: O le pusa o totonu o le potumoe, o le sana i le faletaele e, o le faleoloa ua teuina mo teuina o potu malolo ma le umukuka o le potu malolo ma le umukuka o le potu malolo ma le umukuka o le potu malolo ma le umukuka o le potu malolo ma le umukuka o le potu malolo ma le umukuka o le potu malolo. Na miti foi i se nofoaga ese ese nofoaga i totonu o le fale mautotogi, o loʻo e lipea ma toe faʻalelei le afiafi filemu i lalo o le pāvalea e le magalafu.

O loʻo faʻamalieina le ata o fusi ma ni vaefatuʻu atu, ae o le uiga ese lea o mea (ma paso gypsum), mai le tele o le mea na manaʻomia. I tua o lo latou tauina atoa, na latou fausia ai puipui fou mai Martwall ma ua matou puipuia Fronish Paroc mea. O le isi faʻafitauli sa fusiʻoloa, ma le mataua i le tulaga seʻia oʻo i le 10 cm. Ina ua maeʻa o loʻo faia muamua i latou ma le faʻamalosiʻau ma ni mea le mautonu, o le puʻeina mai le le mautonu ma le le mautonu faʻafefiloi na faʻaaoga mai luga. O mea na fetuutuunai na faigofie ona faigofie: i potu uma na latou faataatia ai se laupapa laupapa, o loʻo agai atu i le tala masani o le umukuka, i le alavai ma faletaele.

O le ituaiga o le fuafuaina o le fale mautotogi e lua e lua. Tasi, le taua, i tua o le faitotoa ulufale. O le lona lua o loʻo i totonu o le vaega tumaʻoti o le fale ma le mea e te o i totonu o le ofisa, potumoe, fanau fale ma fale puipui. O le fale atoa e taʻalo i le matafaioi o avanoa masani, taʻitasi i lona afa: tagata lautele, tagata malo, pe faʻalata, pe fesoʻotaʻi, i le fale.

I le talosaga a e ona sai, sa filifili ai le potu malolo e tuʻufaʻatasia ma le umukuka. As ¯ afaaga na miti i se nofoaga e mafai ai ona faʻaputuputu le aiga atoa ma se tasi laulau tele ma faʻatulagaina le teʻa le laa. Alas, o lenei faailoga o le mafanafana ma le lotogatasi o aiga e maualalo-uiga ma se avanoa fua avanoa. O le mea lea, na matou filifili e faʻaaoga le le masani ai ma le dynamac zolong. E ala i laina o le potu malolo ma le umukuka, na fausia ma faaofi i vaevaeina vaega mai tioata tioata. Uma 2.7 M Banvas Poloaiga Sotos-M Kamupani. Ua faʻaesea le umukuka ma le potu malolo, ae, faʻasolosolo, toe faafoi le lagona o le atoa atoa. Vaitafe o le fale tuaoi o loʻo faʻaalia foʻi o se vaega o le avanoa masani faʻafetai i le lua lautele faʻaaogaina matala matala e tau atu i le umukuka ma i le potu malolo.

O se vaega taua o lenei fale mautotogi o se seti o noataga o loʻo mafai ona fausia ma mamanuina ina ia faʻaalia ai le aoga mafuaʻaga o taʻitasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo iai le faʻaputuina o papatusi i le lofu i totonu o le potumoe.

E tutusa lava le mamanuina o le avanoa e fausia ai le lagona o le mautu ma le atoa o totonu. E pei o "meafale e faavavau". O ia faiga e fai ma faaauauga o pa o pa, e iai taimi e liliu ai i le fusi faʻapogai ma le palasititi i totonu o le aotelega o palasititi. O se tasi o le fuck-sloal geck iva i tua o le sofa i le ofisa. O loʻo fausia mai le nofoaga faʻapipiʻi i luga o le uamea faavaa ma ufiufi e venetian Plaster. O le mamanu o loʻo fesoʻotaʻi i le ogatotonu na fausia e le tutusa tekonolosi. Helteves mo tusi ma souiveveleve pito i luga ufiufi i Beech panels ma se mafiafia o le 4-5 cm. O laupapa laupapa e faʻaauau ai le tulaga o le faʻataʻitaʻiga, o loʻo i luga o itu. Na faapea ona faia ni ituaiga se lua o fata - ma le mea lamea ma leai. O le lautele o le niko ua fuafua i lalo o le paʻu paʻu, o loʻo foliga mai o se vaega taua o le fausaga fausaga.

O lenei mataupu faavae na fausia i luga o le fuafuaga mo le eletise eletise ma televise. O le avota rack i le potu malolo e lafi i le puipui o le puipui. Na tapunia e pailaiga, sa fausia tutusa ma tutusa ma tioata solofanua, latou te galulue ia latou te teuina ni leo ma vitio. O le pu maualalo o latalata i le malutaga o le sofa. Mai luga na tuuina mai e se laupepa apamemea.

O le lotogatasi o le ata vae ata galue i le faagaeetia o le agatatau vasemonimo o le avanoa, ina ia mafai ai ona siitia i totonu o le potu mafuta, le umukuka, e faigofie ona tuufaatasi i le lanu. I le isi itu atoa, o se mafanafana, latalata i le itu masani o le aisoa o loʻo faʻaogaina.

O le talimalo o le fale mautotogi e foliga mai e sili ona fiafia i le taufaʻamataʻu o le tau, pe a oo mai le tai i ao pupula o le la. O le mea lea o loʻo aliali mai i le Windows o le Erker Worth Power Comjan, o le itū o ata uma, mai le uamea e pei o le auro, o le mea e ofo ai le tolu FAAMATALAGA Malamalama na fausia i le taualuga o le tagata e sese, faʻaleleia le soʻotaga. O loʻo i luga o le Windows i luga o le Windows o le pupula o se tioata fata mo se fale faʻa-fale, ma se uʻamea o le moli ma se ario leoleoga o puipui. O le taʻaloga o le lanu efuefu-steel comdes e faʻamalosi ai le mafanafana o le malosi o le fale laupapa mai le Merbau.

O le tulimanu tulimanu sofa e faʻatautaia e se tulimanu maualuga poʻo se nofoa mo faʻafiafiaga ma matamata i ata i le fale faʻa-fale. Ia aoga le nofoaga o masini mo le mulimuli. O le mea moni o se utu le mautonu na uuina i luga o le tumutumu o le potu malolo, lea e tatau lava ona natia i tua o le volumable o le ata o lotoa. Sili atu, na o luga aʻe o le sofa, ma tauemu i le fale o le fale faʻafiafia fale.

O le tuaoi o le tulaga i le taualuga na vaaia e le erker mai le isi vaega o le avanoa. O le faʻasee talitane, e alofa tele i fugalaʻau, o le a alu e faʻaaoga le taumalulu togalaʻau iinei.

O le aiga e fai foi ma o se umukuka. E ui lava o upu "afa o le ola latalata i le ogaumu" Aua le auai i tagata e ona o le fale mautotogi, ae ua i ai iinei i afiafi e mafai e tagata uma ona fesootai mo afiafi. A o le nofoaga faigaluega, e talafeagai le laina i luga o se tasi o puipui o le potu. O le umukuka e faaauupegaina i mea uma e talafeagai. Mea na faʻaaogaina i le tini (fola laupapa, vai preak panels, wellpapers) faʻaauau le autu autu o lanu masani masani. E le gata i lea, aemaise lava mo le nofoaga talitane i lalo o le fola na faia e nonoa i le ata o le olau.

Sa faʻaauau le autu o le siosiomaga ile lona lua, tumaʻoti 'afa o le fale maupi. Lana handing-hall court Hall. Lenei ua vavaeina papatusi faʻaputuputu o loʻo iai, mo le tele o tausaga na faia e ulugaliʻi, lea na fausia ai le isi itu o laʻau ma le tasi.

O ni nai pulega o loʻo i luga le ofisa, na faʻatino ai ma le malamalama lelei. Landlock Mea o loʻo faʻaaogaina foi masani masani (moli oneone-ova le pito i luga o le paepae i luga o itu uma, laupapa laupapa, malamalama borch o fola). Ae ui i lea, o lenei o loʻo faʻaopopoina aiscons mo le autu autu o totonu o le totonu: o le odecras o loʻo i luga: o se mea e tupu mai i fafo mai lala. Networks i luga o le faamalama, teuteuina e le Sada o le sami hinding i luga o le malaga umi. Na latou faʻamalamalamaina lemu le alalaina o le lamepa, ma faʻavaveina i lalo o le folau. O totonu nei o lenei potu o fafo o lea e ma filifili ai e faʻalogologo i se tasi o puipui mai le tele o ata o aiga.

E aunoa ma se masalosalo, na faia le ofisa o le potu sili ona mafanafana i le fale mautotogi atoa. Afai e manaia le potu malolo e feiloai ai ma uo, ona iai lea o se nofoaga lelei mo se nofoaga tuufua e le magalafu. Mo le mea mulimuli, o se nico faʻapitoa ua fausia. E tuʻufaʻatasia ma le tutusa o le ata e tasi na fuafuaina mo se TV mafolafola. O nei mea uma o nei electrocamine masini ma o lo o televoded i le tutusa tutusa mamao mai le paʻu paʻu.

Tusi tusiata

Na manaʻo tele le HSTES e iai se lanu faʻamalosia lapoʻa o loʻo i ai i se nofoaga tuʻumau, tuʻufua nofoaga. Ma sa i ai le le masani ai zopong o le potumoe. Na filifilia i le tele o metotia. O le puipui o le pa-potu na fausia ma le maualuga o le 1m, i tua o le mea na tuua le avanoa ma le 1.2m lautele mo le itu i le isi itu. O le lauʻeleʻele o le vaega o loʻo i luga na vavaeeseina e se pakes o loʻo iai ma le mafiafia o le 4cm. Na faamamafaina e Zoning le ata o le laupepa o le taualuga (i luga aʻe o le moega (i luga o le moega o le 25cm, i luga o le laulau e 5 cm). O le tupua i lalo na tipiina ai laina e lua o symmetric, lea na faamata ai natia lamepa, ma ua tuu le kesi i le ogatotonu. O lea na mafai ai ona eseese le malamalama.

O le tulaga taua tele na paʻu ai e faʻatagaina ai ni auala faʻapitoa na nana mo le ie puipui. Na te vaevaeina le potu i ni vaega se lua. O se mea taua o le sili ona agalelei mai le fa o le mea e mafai ai ona faʻaititia le faʻaititia o faiga ma mea. E lua sinik pakes, ma se ea ea fua, lua polyester, deteser, ma le geomentarics. O lenei moli uila e tautau mai le taualuga i le fola ma teuteuina i le laumua o le uamea uamea mamafa; I itu uma e aoina e Grelds. O le tutusa tusitusiga o loʻo faʻaogaina mo pupuni ma ufiufi.

O le siʻitia o le taualuga i totonu o le sone o le laulau o le laulau, o le pa maualalo ma o le le lelei o le ie puipui e vavaeeseina ai le i le lumanaʻi potu, e aunoa ma le masani ai o le avanoa .

O isi ata o le potumoe ma agamalu. Floral ma Geometric Mattersns i luga o ata eseese, manino ma matte, vase lalo o le talaaga o le beige-Peach of Boadch. Peitaʻi, o manaʻoga o lē e ona na manatu ma le manaʻo: "I le potumoe e tatau ona pogisa, e ui i po o po." O le faʻamalama, faʻalelei ma moli ma moli malamalama, na tuʻuina foi i se tagata-ituaiga-ituaiga uliuli (rubbersid horporight). O se laulau e aulelei i le lumanaʻi ma se faʻata ma fusifusi o loʻo lilo i tua o le vaega o le ie. Moega ma se toe foʻi o le lamolemole o loʻo teuteuina ai le sili ona lelei ma le silika o le peleue. Aluga e faia i mea tutusa. O se vaega laititi o le potumoe, faafeagai o le moega, vavaeina e le faitotoʻa faitotoʻa ma tuʻuina i lalo o le potu potu.

Latalata i le potumoe iina o se faletaele. Na faia i le faaputuga o sukalati sukalati ma kulimi o lanu: eseese lanu e pasi lautele i luga o puipui, fausiaina se mamanu ma paleni mamanu. O le manifinifi kalafi storic plate, sopoia le fola ma le puipui, toe faʻafouina ma feteʻenaʻi ai le autu geometric mamanu.

O manaʻoga faʻataʻitaʻi o lē e ona e le galo ma o le manaʻomia o le tagata e ona e faʻaaogaina uma i totonu o fale uma tau tamaoaiga. O le fale rhurtic i le itu taumatau o le ulufale na fuafuaina na fuafuaina. I totonu o le "tumaoti" fale na maua ai le potu teu oloa. E le gata i lea, sa latou tausia le faamafanafanaga faaopoopo: I le faletalimalo, ma fausia se vaega, sosoo ai ma se moni tamai ogalaau.

O le mea lea, na faʻatino uma manaʻoga o le 'au o le fale mautotogi e auai ai. Splash e le magalafu, ma malo mai le televise poʻo le aiga atoa ma le tasi laulau tele - i lenei fale, e mafai e tagata uma ona faʻatulaga e tusa ma lo latou lagona ma amioga. Mo soʻo se tulaga o loʻo i ai se avanoa lelei. O tagata o le aiga taʻitasi ua faʻaalia ina ia lagona o le atunuʻu lea e fausia patino mo ia, ae e leʻo le ala lenei o le tusiata?

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tusi tusiata 13693_14

Tusiata: Olga INlin

Matamata i luga

Faitau atili