Manaia foliga o le vevela

Anonim

Vevela solo solo mo le teuteuina o faletaele. Lata mai le tagata mamanuina ma faʻataʻitaʻiga tulaga ese mai tagata gaosi oloa.

Manaia foliga o le vevela 13704_1

Manaia foliga o le vevela
Cordivari.

O le filifilia lelei o le solo mo le faletaele liliu atu i se oasis o le vevela ma le atoatoa o le alofa

Manaia foliga o le vevela
O le faʻauiga o mea teuteu o loʻo faʻaalia ai le faʻaalia o le solo o se solo-ladder solo solo
Manaia foliga o le vevela
Suves mai Grota.
Manaia foliga o le vevela
Cocos Sigma Tower-Sgorter mai Vasco (A) ma Taiyou C-ta mai le Hermic (B) e faia i le manifinifi coung
Manaia foliga o le vevela
Manaia i le paʻi i luga o le pito i fafo o le monacom masini solo solo mai Purmo o loʻo ufiufi i le Glossy Polyy Ply
Manaia foliga o le vevela
O le Coipentine vevela le solo solo i le tioata tioata mo le faʻamamaina ma le faʻamamaina o le teuina mai le faʻalelalolagi
Manaia foliga o le vevela
"Vivateks"
Manaia foliga o le vevela
Faaleoleo le dkm.

Faletaele e masani ona faʻaaogaina stylized deate uʻamea totoa

Manaia foliga o le vevela
Armonia1 solo solo solo (a) ma bacchus8 (b) mai le leai
Manaia foliga o le vevela
Stefania (a) ma rio (b) mai le corrdaiva
Manaia foliga o le vevela
Radson.
Manaia foliga o le vevela
O loʻo lelei le auala o le vai taele i lalo o le vevela o le a naʻo le a-trax (a) pe i totonu o le kamupani mai stradivari (b) mai cordivari
Manaia foliga o le vevela
Ciussai mai ADHOC e tali tutusa ma se mea e sili ona faʻamalosia ai i le faga. I le talosaga a le tagata e ona, o le foliga o se solo solo e mafai ona suia, faʻateleina pe faʻaititia le numera o le hese ua liliu, faʻasolo i le solo solo i le solo i ai .p.
Manaia foliga o le vevela
Sinas mai Zahy ma Vileroy Boch
Manaia foliga o le vevela
Monacob mai Purmo o loʻo koluse galu. Afai e pa'ū le moli i luga o latou mai luga, o le contour o le carnnul matask foliga i luga o le fola
Manaia foliga o le vevela
Pito i luga mai adhoc
Manaia foliga o le vevela
E mafai e le malo ona faʻamago solo mai le Zahy (A) ma le Cobratherm mai Arbonia (B) - elemene o se mea teuteu
Manaia foliga o le vevela
O le faʻamafanafana o masini o le Zana-Line Serio mai le vevela o loʻo faia i le tapaa paipa
Manaia foliga o le vevela
Taioou C-de mai le Hearmic (A) ma le Dodreetherm mai Arbonia (B)
Manaia foliga o le vevela
O se tasi o le mafai tuʻufaʻatasiga o le sbox mulivae mai le adhoc
Manaia foliga o le vevela
Vevela tautotogo mai le Broque Haiqotors
Manaia foliga o le vevela
Matagofie.
Manaia foliga o le vevela
O le eletise eletise o le eletise o le Naturay Series mai noirot, o le pito i luma o le i ai o le natura masani. O le pito i luga o le masini o loʻo faʻapipiʻiina e lua teuteuga crocotive crossbars e faigofie ona mago ai solo
Manaia foliga o le vevela
Honey (a) ma le paʻu (b) mai cadeo
Manaia foliga o le vevela
Faʻataʻitaʻiga Lola mai Cordivari e mafai ona faʻapipiʻiina uma o loʻo faʻapipiʻiina uma ma siʻomaga
Manaia foliga o le vevela
Afly (a) ma mafolafola (b) fale solo solo, gaosia e le-trax, foliga matapogia, faapipiiina i luga i luga o vai ma vai
Manaia foliga o le vevela
Jaga Geo Gias Moges Heatwing The Randing Conding Classines Heating Sweet Or masini, ma mago ma le ua fausia-i le palu
Manaia foliga o le vevela
Fogge Sounked The Rowel Rail, gaosia e Cordivari
Manaia foliga o le vevela
Karotherm mai Arboninia (a) ma inwencja mai le faʻapipiʻi-Projekt (B)
Manaia foliga o le vevela
Tamtam mai Cordivari (A) ma fou mai le ADHOC (B)

O le solo solo solo o le fausaga faʻavae mo le faʻamaualuga o le faletaele, ua faʻateia ai vaitafe susu ma isi tusitusiga i aso nei e le gata i fale faʻapitoa, ae foi i luga o soʻo se maketi. E faigata tele le maua o se auala 'ai susu, lea o le a le gata i le faataunuuina masani ona faʻataunuʻuina lona tiute tuai, ae na faʻamautu foʻi le faletaele.

Pipe paipa toe foi

O le a le mea e silafia e uiga i le solo solo solo? Ia, ei ai se tapu uʻamea i totonu o le faletaele, curved i foliga o le mataʻitusi u ma faʻapipiʻi i le puipui. O sea mea faigaluega o loʻo aiaia i fale masani taʻitasi. O le fale taele e vevela tele, ma o solo susu e mafai ona mago, ina ia lelei ona tatou faaaogaina. Ina ua amata ona toe faʻaola le faletaele, e toʻatele tagata e nofo i le faʻamalologa-faagaau "e tautau le aʻa" ma suia soʻo se mea sili ona aulelei, talu ai o lenei masini i le priorial foliga i le pristal foliga. O Fasuʻaga ma le sui e faigofie: I luga o le maketi i le tele o ituaiga o loʻo tuʻuina atu i totonu o le pepa, ae o le faʻaaogaina atoatoa o le paʻu o le paipa o paipa.

Ina ua maeʻa le tausaga pe a uma ona faʻapipiʻi i le vevela vai sapalai, o le masini e le i faʻataʻapeʻapeʻa pe sa le mafai ona tupu mai le hypless, o le promen create-afu le pamu o se sapalai o le mamafa i luga o le mamafa. O ia masini o loʻo faʻaseʻe tuʻusaʻo i le nofoaga o le solo tuai o le osofaʻiga, e aunoa ma se suiga tele o le pa o le fale mautotogi (pe a fai o le fesoʻotaʻiga fua). Faʻalogo i le feteʻenaʻi o le mea mulimuli, faʻapea foʻi peiseai e te manaʻo e faʻaliliuina le solo solo i se isi nofoaga o le faletaele, e tatau ona faʻaoʻo ai le mata o le vai vevela , ia ofilo i le nofoaga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o paipa .d.

Na foliga mai ua pau uma. Na ou manaʻo e sui masini solo i le maketi, sa ou filifilia se faʻataʻitaʻiga, e faʻaigoaina aisters mai Hweek. Suia ma galo.

Lenei o le a mafai ona tuu se manatu. Ae toʻatele e le taumateina o "alualu i luma" tagata mamanu i le mamanu o faletaele e masani ona faʻaaogaina se solo solo e avea ma vaega autu o le totonu! E iai foʻi faʻataʻitaʻiga ofoofogia o ia masini: I foliga o le fata, kuka, vaipuna ma e oʻo foi i kitara. Ae pe o se mea faʻapitoa e manaʻomia i lou faletaele, o le mea moni, e foʻia ai oe ma sili atu i soʻo se tasi. Sei o tatou fai atu o le sili "vevela" mafai ona avea ma le sili ona le masani ai, faigata mataupu.

Ma leai ni tapulaa

O le tele o faʻataʻitaʻiga o faalavelave na tutupu mai o le faatafunaina o le ie na faia ua mafai ona tuʻuina atu. O le iʻuga o tagata e ana le "agasala" masini a le faʻamasinoga na fesiligia e le latou tupe alu e toe faʻaleleia ai faletele. Ina ia mafai ona faʻailoa atu ia i latou lava ma le soona faʻaletonu o mea tau tupe, e manaʻomia le tuʻuina atu o le latalata atu i le filifiliga o le kamupani-faʻapipiʻi. O mea e fiafia i ai e mafai ona tuʻuina atu se kamupani e tele tausaga o le poto masani i le faʻapipiʻiina o meafaigaluega o Lusia ma le gaosiga mai fafo.

O tagata tomai faapitoa o le a fesoasoani e faʻatautaia le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga o oe fiafia i ai tusa lava poʻo a mea e faia, o le faʻamalosiʻau faʻamalosi i le system. Afai e le lava le malosi o le masini mo le faletaele (lelei, o le vevela vevela e tatau ona saunia 100-12, o le a mafai ona "e ala i le vai o le potu) fola fausia i totonu o le taualuga po o le vao fetuutuunai. Afai o le faʻataʻitaʻiga e te filifilia, maise ai o loʻo i ai, o le a malosi tele, o le a manaʻomia se tootoo e faʻatapulaʻaina ai lona tele o le vevela tele.

Mai le faʻataʻitaʻiga ua lauiloa o le faigofie fesili o le faʻapipiʻiina o se solo faʻapitoa o le taʻele o le taʻele o loʻo foia i totonu o le fale o loʻo fesoʻotaʻi i le faʻaaogaina o le vevela. I le taimi lava e tasi, e leai se afaina o le uamea e faia i le ata filifilia. I totonu o le Inkivo, seʻi oʻo i le vai o le vai vevela o le malulu e sili atu le faigata. Ia galue e tusa ai ma le tulafono (e ala i le ala lea, o le a le tulaga lea o le a mafai ona e taui ai mo lau tupe leiloa i le fale o le faʻalapotopotoga o le faʻalapotopotoga e fesoʻotaʻi lenei ata faʻapitoa.

Ulu o le fale talimalo

O le taimi lava e tatau ona faia se masalosalo o le pito i luga o le totō e le taugofie. I mea uma, o loʻo faia i itu laiti ma o lea na tau mai i le selau i le selau i le 3-5 afe euro ma e le faʻatau i maketi o fale. E mafai ona e okaina o se sili matagofie faʻataʻitaʻiga, aua e leai se tasi o loʻo umiaina i latou i le faʻasoa (maua le tele o mea faʻatau i totonu o se oloa). Ina ia faʻafaigofie oe suʻesuʻega, o le a latou faʻailoa i mea e sili ona manaia, i o tatou manatu, faʻataʻitaʻiga mo latou tatou te aumaia ai pe o le a tatou faʻaolaina) Afai e leai se tasi o masini na filifilia e le aunoa, e mafai ona e faʻaaogaina i le faʻasologa o tagata gaosi ese o le vevela vevela. O ia faatonu o loʻo i totonu o ofisa mautu o loʻo auai i le sapalai o mea faʻatau atu o le faʻaulufale mai o faletaele. Ae peitai, matou te matauina o le a manaʻomia ona e fesili le tele o le lisi, aua o le tele o kamupani na ia faia le tatalaina o "malamalama" poloaʻiga faʻamaonia o le sili ona lauiloa poʻo ni faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga.

Sikuea manatu o le suʻesuʻega e mafai foi ona avea ma malaga i luga o le initaneti. Afai e maua le faʻataʻitaʻiga, Ae i Luso e leai se isi na faʻatau atu, o le a manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le Fale gaosi ma tuʻu se poloaiga mo lona gaosiga. E mafai ona e faia na o oe, aunoa ma tagata faufautua (bypassing le laʻau ma tuʻuina atu uma aiaiga uma o tiliva). Ae e sili le faʻaaogaina o auaunaga a le kamupani Rusia - tufatufa mea faigaluega mo faletaele, o le a malilie e ave uma le galuega i le faʻaoʻoina o le faʻataʻitaʻiga o loʻo e fiafia i ai Rusia.

I le faia o le auala mafanafana i luga aʻe o le osofaʻiga o laei fofo (pei ona matou matauina i luga, o faʻataʻitaʻiga ua faia, o se tulafono, ia mauvaa) E fiafia ile tolu masina. E manaʻomia le faʻaopopo o le taimi mo le tilivaina o le masini i ai.d. Afai o le ata o se fale gaosi o se fale poʻo se fale na faʻamaonia pe ua uma ona galue, o le a aoga e faʻamanino ai le gaosiga ma le faʻafesoʻotaʻiga o le falemaloa na sauni mo le taimi muamua.

Manaia foliga o le vevela
Suavai vevela Howel Rail Arcus2 mai Zahy (A) ma Mobile eletise eletise vevela vevela solo mai jaga (b)
Manaia foliga o le vevela
Vevela hoop mai i le bique hidiators (a) ma floratherm mai Arbonia (B)
Manaia foliga o le vevela
O le taʻele vai e manaia i le foliga o le laʻau Yucca mai Zehy

Autu o le Vai

O le vai elemene ma lona mana ma o loʻo faʻaalia i le mamanu o se numera tele o faʻatekinisi faʻatekinisi, faʻamaeʻa mea ma mea faigaluega. E mafai ona latou faʻatumuina le faletaele i le sioa ma vaipuna o vaitafe ma afu, liliu i le tutusa o le sami poʻo le tulimanu o le talafatai o le sami na maliu i fafo.

O tagata gaosi o le vevela o le pito i tua e le mafai ona talepeina ai lenei mataupu o le mataupu. I le avea ai o se pulega, o le "sami" ata o loʻo faia i paipa, ma lamolemole e faʻatupu i le suʻesuʻeina o fausaga, o loʻo faʻaaogaina ai le uafu faʻamaualuga. O le faʻauma uma o Nickel, chrome, lanumoana ma paʻepaʻe pauaula o loʻo ufiufi, ae o isi, o lanu e faʻamamā e mafai.

O le sami na faʻamamaina ai le sami ma olo malosi, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Italia Forms o Tubes Cidinaoices (Albatm Street, 15164 (600). Afai e iai le le lava o le avanoa i lou faletaele, e mafai ona e faʻatau se partis masini mai le Vogerel Noot (Austria), o le foliga o le Soull Wallus (tusa o le 700).

O le mamanuina o le mamanuina Rio mai Cordevari foliga pei o se pa o le pa'ū o le auvae. E moni, o galuega o le masini faaonapo nei e vevela, teuteu ma faamago ese mai galuega o loo foia e puipui o le vai (latou te tautua e pei o le ea fua o le ea). O le faʻataʻitaʻiga e faia i le manifinifi o le startically ua faʻatulaga stainlepley stibiny, luga ma le pito i lalo o le faʻatumauina o le faʻaaogaina o le manifinifi. O le averesi o le paibe mamanu-moli i le umi o le umi o le umi o le umi o le umi o le utu ma galu - pei o le wend, o nisi taimi e tupu ai le suavai. O le rio faʻataʻitaʻiga ua faia o le stanless steel 2000 maualuga ma 668mm lautele, o lona tau e tusa o le 1000.

O le meatotino a le "Marine" oloa e iai ni ata o loʻo tutusa ma sui o flora ma fauna, amio lelei. Sei o tatou fai atu ia Tubes Radiounicad Apanist Counter Stored Sounter Stort Dails mai Preel Paipa, Conturs Stritic (DELLICE vevela). Dolphins foliga sili, ona tuu i luga o le puipui puipui. A o le sa misia, e sili atu lona nofo i le faʻanoanoa ma le faia o tautau o tautau mo le Matainian Kolata. O le tau o faʻataʻitaʻiga e tusa ma le 700.

Manaia foliga o le vevela
Faʻafesoʻotaʻi i le DHW Hister i le taulaga o le Asball Enter-Shopy Spacement, Sinanless Steel poʻo le 'apamemea o le vaipuna . O loʻo iai pea, ona o le masini e fuafua e faʻafesoʻotaʻi ma le DHW e tatau ona tetee i vai vevela-vevela, o tafega mai le ta okesene (snop- i le 50 ° c). Leaga leaga o mea uma, afai e te fesoʻotaʻi tuusao i le itu i luga o le taulaga i luga o le taulaga, o se solo mafanafana na faia e Alumini. O le faalavelave e le maalofia, o le a le pasi atu le afa afa tausaga.

O le Tydraulic tetee i le masini filifilia e le tatau ona sili atu i lenei faʻailoga i le faʻavae faʻavae (curved paipa). Le lelei aafiaga i luga o le ie malupuipuia nofoaafi mafai

Manaia foliga o le vevela
Faʻafesoʻotaʻi i le DHW RIVER i totonu o se fale ma se vai o le vevela

Hydraulic strikes, pei ona faia foi i luga o le pito i totonu, fua. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faigata ona taʻutino le fesoʻotaʻiga i le DHW faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga mai paipa manifinifi mai sping pamu, o le a mafai ona vevela.

Le avanoa o le faʻaaogaina o le masini i le DHW polokalama e mautinoa lava fuafuaina e ala i tutoʻatasi foliga (o le tele o faʻafitauli o loʻo faʻatautaia ai le suʻega o Moscow ia latou .

Togafitiga i fugalaau

I le faleta, na teuteuina i sitaila eseese, e aofia ai ma na, foliga mai e le mafaamatalaina, pei ona afio mai o ia ma le atunuʻu, e mafai ona mulimuli i laau 'ava, fua, laʻau. Ioe, o le faatusa, ae, e ui i lea, "ituaiga masani" ona fausia se siosiomaga lelei e mafai ai ona ee tigaina ma le popole. I se faʻaopopoga, fualaʻau toto i nisi o tulaga e laʻea ai le faʻamamaina o le sitaili o faʻataʻitaʻiga i totonu o le totonugalemu.

I totonu o le sili ona taʻutaʻua "fualaʻau 'aina" faʻataʻitaʻiga, o le mamanu uila tuli a le Swiss Commands Zehnder tatau ona matauina. O le faʻataʻitaʻiga o lenei mea i tua atu o le osofaʻiga o nofoaafi o loʻo i ai i le lalolagi o loʻo i ai pea o le olaga o Yucuca. O loʻo fausia le masini i luga o le faʻavae o le lua-faʻavae iunite mai le paipa uʻamea, lea o loʻo faʻafefeteina e le tele o paipa ("o lala". O le maualuga o le faʻataʻitaʻiga o mai le 908 i le 1772, o le lautele o le 500, 600 poʻo le 800 mm. O le Vitio o loʻo faia uma ai le avanoa i le vai ma le eletise eletise. Mo lona teuteuina, polyman o le fusiina o lanu eseese, conromeng ma e mafai ona faʻaaoga e ala i luga. O le tau o le ie malupuipuia Roul Yul Yucca-tusa lea ma le 700.

O le fanauga a toafa - Ua fiafia le cacti i le tele o le tele o tagata gaosi o le vaomatua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le eletise eletise "lactus" o le Polani Kamupani Faʻamau-Projekkt e faia i le paipa uamea o loʻo ufiufi i uʻamea mata-nila. O se eletise eletise e teu ai ua fola atu i totonu o le paipa cactus conctus. Faʻataʻitaʻiga o le fua - 8501600mm. O le tau o le 450, lea, lautele, e le o se mea lautele mo le oa o lenei vasega. O le aiga atoa o le tulaga o le "Cacti" na maua ai Tubes Cidinatordi. O ana masini e fafagaina ile eletise, ae leai ni matuitui ma matua manua.

O le eletise eletise eletise eletise mai Arbonia (Siamani) o loʻo faia i le foliga o le vao o loʻo totoina i le Cylindrical Cylindrical Cylindrical Cylindrical. O le au lapotopoto o le ese o le maualuga o loʻo faia o le pito i luga o le palasitika uʻamea paipa, o loʻo i ai i luga o le nofoaga e tusa ai ma le manatunatuga o le tagata faʻatau. E mafai ona faʻaoga le floratherm mo le faʻamamaina o solo, faʻapipiʻi i moli moli ma taumalulu malulu. O le tau o le faʻataʻitaʻiga o 2500.

"I luga o le aglitsky auala"

I totonu o le sosaiete, faʻata i faʻaputuga auro-faʻaputa faʻapipiʻi faʻapipiʻi i lalo o maa faʻalenatura tutusa, fott, tapuni masini o le Igilisi. Tuʻusaʻo poʻo le sologa lelei laina laina ma faʻamalosi faʻatasaga i le sili atu i le laititi o ituaiga masini. I le avea ai ma pulega, talitagofie tutusa e naʻo le faʻatoa faʻatauaina, tele lava - i le faʻatinoina o fafo. E le gata i lea, o le kalama o loʻo faia mai i lalo ifo (mai lalo o le fola) e le chrome-faʻapipiʻi poʻo le auro-velated fortation. O filifiliga sili ona taatele mo le faʻamaeʻaina ma le eleele i luga, poless apamemea, susulu.

O se sui sili ona manaia o le aiga o le solo solo na mafai ona taofi i lalo o le eleele o le faʻataʻitaʻiga B30 o le muamua faasologa mai i MESON (United Kings). O le tusia i le mafaufau ua leiloa vaega, o le masini e mafai lava ona pei o le poni po o isi atigivae. Ole mea lea "meaola" mai i le paʻu apamemea, ma i lona tua e mafai ona totoina solo ma ofuvae (e mafai ona faʻaliliu ai le "solofanua i lavalava"). O paipa laʻau o loʻo iai i lenei tulaga i le fomu o loʻo i ai i le ituaiga o mataʻitusi eseese, o loʻo lafoina ai le tetee, e mafai ona vaʻavaʻai ofu o ofu tino. Ole mea lea e le faigata ai ona mate, vae. Ia, o le "tagata le-le-tagata-le-fale o loʻo fausia mai i le tele o paipa, e oʻo i le va o tagata aoina e tutusa i le fola i luga. O le maualuga o le "solofanua" e tusa o le 1500 mm, o le lautele o le 950mm, o le loloto e tusa ma le 150mm. O le tau o le faʻataʻitaʻiga i Peretania e mai le 1600 (coated mai le nickel) i le 4000 (ma le Golareng).

Lafo-ironi o loʻo avea ma suʻifi e pei o le "Elika" faʻataʻitaʻiga mai Roca Radiadores, e masani ona faʻaaogaina e siosiomia i le agaga o le Europe anamua. Foliga foliga ma le malosi le masini, e lagona le mana lilo. I se faʻaopopoga, e mausali fesoʻotaʻiga ma le faʻamalieina ma le faʻailoga o se tulaga taua ma le saogalemu, e pei o loʻu fale ua faʻataʻitaʻia. " O le faʻataʻitaʻiga e mafai ona aofia ai ma se isi numera o vaega (6, 8 pe 10). E faʻapipiʻi i luga o le fola i luga o le fa teuteuga vae. Feinu ma lona pogisa sapioalania i luga, aemaise lava pe a faʻaaogaina se moli auala, o le auro pepa tuʻuina atu paipa ma ie faʻalima o loʻo matauina ai le au faʻatonutonu. Oloa maualuga - 838mm, loloto - 214mm. O le tau o le paron-iron laduitor "epoch", faʻaititia i le kilowatt o le vevela malosi, pe a ma le 500.

Manaia foliga o le vevela

Afai o loʻo saʻo le fesoʻotaʻiga o le DHW, o le solo solo e le mafai ona fesoʻotaʻi (pe e le talafeagai mo le mamafa, poʻo le mea na faia, o loʻo fesoʻotaʻi atu e ala i le "interdier Faʻalua-Criptot Spopter poʻo le, e pei ona taʻua foi o se fetuutuunai vevela vevela. O le adapter o loʻo lelei mo faʻataʻitaʻiga mai le manifinifi-pa manifinifi paipa (tulaga lelei) ma le alumini. O sea masini (o le vevela vevela "tweek") ua atiae ma gaosia e le kamupani "taimi" (Lusia) faatasi ma CTCO ma

Manaia foliga o le vevela

tau $ 49. E tusa ai ma le mea o loʻo iai i totonu, o le vai vevela o le DHW faiga o loʻo faʻasalalau atu, ma e tusa ma fafo (vaega o le masini vevela, o le vevela o le taʻele poʻo le vai. O le masani ai, o le vai mai le DHW system ma le le malulu o le matagaluega lona lua e le mafai ona fefiloi ma le isi, ae na o le fesuiaiga vevela. Faailoga i fafo
Manaia foliga o le vevela
"Termorost"

O le liliuina o le malulu i le ofe o le solo solo solo e mafai ona maua ai le kalama poʻo le faʻamalosia (pamu i le prodicat) cheding "i totonu o le lio o le vai pamu).

O le adapter o loʻo maua lava se vave vave o le vevela o le solo solo i le faʻaleleia o le vevela. Ae e tatau ona faia lava i le mafaufau e tatau ona iai le mamafa o le mamafa, o lenei vevela e 5-15 tikeri (fuafua i le umi o le suavai i lalo o le phw i lalo ole phw o lalo.

O se fetuʻutuʻunai vevela vevela o loʻo faʻavaeina i luga o le DHW System RIRD (vaʻai le polokalame). I le taimi lava e tasi, e leai se manaʻomia e amanaia le galue ma le malosi omiga i le okesene i le vai, o le faʻafitauli o Hydialic orgalic O le paipa o le muamua faʻataʻitaʻiga e matua malosi lava, e faigofie ona manino mai le fua poʻo le sui. I le matagaluega lona lua, e mafai ona faʻaogaina solo solo: ie palasitika ma uʻamea-palasitika, mai 'ava, "uliuli" uamea .d.

Tusa lava pe mo nisi mafuaʻaga (mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le faʻaleagaina o masini), o le sami o le vaipuna o le nofoalii o le ufimata o le a pa o le tele o tua. E le o le faʻaigoaina o vaipuna o le vai vevela, o loʻo lafo i le fale mautotogi ma se faʻalavelave o le sapalai paipa i luga o le tulaga masani GVS.

Filosofia o le faigofie

O totonu o faletaele, faia i le agaga o le itiititalū, latou te faʻamasinoina o latou manaʻoga mo fale vevela vevela. O faʻailoga autu i fafo e faigofie, taofiofi ma le le lava, o laina faʻapitoa o le Geometry. E leai se mea i le faʻataʻitaʻiga, o le mamalu lea ua manatu e faavaitaimi o lona uiga, o le agavaʻa e aua le faʻaitiitia avanoa ma auiliiliga auiliili. Peitai, e ui lava i le faigofie ole ituaiga, ia timuga malu o loʻo taugata i o latou lava ala. I luma liliu, ona o manatu iloga, faʻapea foi ma le tulaga lelei o le faʻatinoga ma le maeʻa o le laʻasaga (faʻapitoa le pomigic cotings).

O sui susulu o le solo solo o le vevela o le vevela mo le faʻaititia o vaega o le Italia Devinener Sicheli (Silnera Michli). O loʻo faia i le faiga o fata faʻapipiʻi ma tatala pusa (350500300 ma le 1001150300m,) mai le stan-box / atigi aoina Mafai ona galue i le vai vevela ma le eletise. O le maualuga o le aoina o loʻo taoto i le mafai ona o le mauga i luga o puipui o le faletaele i le taimi e tasi o le fata ma pusa i soʻo se tuʻufaʻatasiga (mo le pepa o le kapeti). O lea, o masini e mafai ona faʻaaogaina e le gata i la latou faʻamoemoe saʻo - mo le faʻamamaina o le potu ma faʻamago solo, ae tuʻu le tusi, ma tuu se ipu. Ina ia faʻamamafaina le uluaʻi vaega o le a fesoasoani i le tino agavaʻa i tua, e mafai ai ona ausia se taʻaloga le talafeagai o le malamalama ma le paolo. O le tau o le vevela-pusa / fata-fata o laupepa aoina e tusa ma le 1100.

Atoatoa tuʻufaʻatasia ma lamolemole lamolemole o puipui, palasitika ma tioata faletaele vai vevela vevela hoop-cylinderators Igilisi kamupani Igilisi. E aofia ai se suiga o le sipai paipa o le oval vaega. Ua mafai e le Holdhoop Talentigent Portinder lima e mafai ona liliu i totonu o le faletaele autu. O le kalone ua tautau i fafo o le paipa i se tasi o le tolu vaega-lapoa o 500, 700 pe 900 mm, a o lona maualuga e tumau - 220 mm. O lenei mamao ua lava lava e teu e aunoa ma ni faafitauli i totonu o le mea faigaluega i totonu o le mea faigaluega tetele, na gagau tele taimi. O le tau o le oloa o le 1500-2000.

I le igoa o musika

O le musika e o faatasi ma ia i le taeao, i le aoauli ma le afiafi, i le auala ma i fafo atu gaioiga i fafo, na faasolosolo lava ma le leoa - i le faletaele. E le gata i lea, e le gata i le fesoasoani o leitio ma le faʻamalamalamaina-tusi Audio tagata taʻalo, ae faʻapea foi i le faiga e mauaina ma taulotoina o le solo solo. O le Igilisi Weseantard Compart e maua ai le tele o le vevela o le pito i tua e pei o le pito o le po po o le po o le po. O le mea lea, o le kitara faʻataʻitaʻiga i le ituaiga lauiloa e ono o loʻo ufiufi i le auro, e se-tasi na tiki. Guitar Intengions e matua masani lava: umi - 1000mm, lautele - 500mm. E aoga le faʻataʻitaʻiga tonu e pei o le moni suamalie "Spanib" e tusa ma le 2500.

Afai na e faʻatau se mea faʻapitoa o le solo solo i le eletise eletise, o le a faʻatagaina oe e aua le "osofaʻiga" i totonu o se vaega o le vai vevela i le faletaele. O ia masini faapena e masani ona faʻatagaina ni faʻafitauli o loʻo faʻaalu uma i totonu o fale ma taulaga. E le fesoʻotaʻi ma le DHW system, le eletise eletise e mafai ai ona e faia se faletaele tusa lava pe o le tau mafanafana o le vai vevela. E masani lava, o sea masini ua faaopoopoina i le faʻamaufaatasia o elemene, o le mana e faʻatusatusa i le mana o le aʻi le maota o le aiga.

O nisi vai o loʻo i ai ma le au faʻaputuga e mafai foi ona liua i le eletise eletise vevela (seʻi vagana le mea moni, o le suiga o le gaosi oloa). O le faia o lenei mea, e tatau ona faʻaoʻo le masini i le hermostat ma le hormotat. E sefulu o loʻo tuli i se tasi o le au aoina, pe a maeʻa le fale teu oloa ua tumu i vai i totonu o le ogatotonu o le stating system, suauu faʻapitoa, pronsun. O nisi taimi o tagata gaosi oloa e taʻu atu ai le avanoa o le faʻafesoʻotaʻiga o se vevela o le taʻele i le lua mafuaʻaga o le Humarty Malosiaga - maliu ma eletise. O lenei Hybrid mana o le matagaluega e talafeagai mo le fale. Pe a tape le faʻamafanafana, o le Heatwy Town Rout ua faaliliuina i le "taumafanafana" faiga ma galuega mai le au autu. O le mea moni, i lenei tulaga, o le seti o soʻotaga elemene e manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ai oe e faʻafesoʻotaʻi le masini e tasi i le vevela ma se eletise eletise.

O le eletise eletise na faʻamafanafana ai le paʻu, o le faʻaaogaina o masini tapunia puipuia ma, pe a manaʻomia, o le faʻaupuga pito i lalo (mai le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona sapalai.

O loʻo faʻavae o sitaili fou

Faʻaesea, e aoga le le amanaʻia foʻi ni nai solo faʻapitoa tino faʻapitoa. Masalo o le taimi o lea, o nei masini o le a muamua muamua i se faʻasologa o le atinaʻeina o nisi autu autu o le potu faʻataʻavalevale o faletaele. Faapefea ona iloa ...

Tatou amata i le fogia faʻataʻitaʻiga o le cordivari. O lenei solo solo toso - i le uluaʻi fesoʻotaʻiga vaaia, e foliga mai e matua faʻatupuina ai, o le siʻitia o Spers o le au fitafita o Plargid. Peitaʻi, i le suʻega latalata mai, o le uluaʻi manatu e le o se vaega, naʻo le maualuga o laina, sili atu, le tulaga ese o le laʻau e manino lava. .. tao, e ala i le ala, taʻalo le matafaioi o le vaega-taimi matauʻa mo le faʻamamaina o mea e faʻamamaina ai. O le Fuga e avanoa mo le lua lapopoa (HDSH): 2100790250 ma 1765570184mm7 E taugata le faglia e uiga i le 3000.

O le lelei tele le solo e oso ai le vevela o le tautotogo mai i le Broque Raditors. Tred Spiral, i le ituaiga o le mea lea na faia ai lenei masini vevela, pei ona le mafai ona atagia mai ai le faʻagasologa o le fatufatu o le atoatoa ma le ogatotonu o le sailiga o le suʻega. O le aporale e aoga ma talafeagai i aso uma o le olaga. E i ai le lapoa o le 200mm, maualuga mai le 650 i le 1850 mm, faʻapipiʻi agai i luga. O solo ma solosolo e mafai ona gagau i le va o vaipuna vaipuna. Faia le vevela o le vaipuna o le vaipuna mai se lanu uliuli uamea ma se lapoa o le 20mm, pei o se tautalaga e masani ona faʻaaogaina e chrome. O le tau o le "Springs" - 500-1000.

IV FAAIPOIPOGA, "MOJDDADAR" ELIG AES mai le BLLGIAN kamupani Jagea. O le mea moni, o lenei masini e tuʻufaʻatasia atoa le lavelave o meafaigaluega e manaʻomia e faʻatulaga ai se faletaele atoa. E aofia ai ma se sikarator, faʻata, se faʻaalo i totonu o se pusa pa-i totonu O le lapotopoto ma magoto e faia i le maa faaletonu. Faatasi ai ma le maualuga o le 1960 ma le lautele o le 600mm, o le tau o le masini o le 5000+ Tau e fetuunai mo Geo Moges Agess Vola.

Le Komiti Faʻatonu Faafetai atu i le Kamupani "Termos", "Souter-Art", "vima, Adic, Jadeoctio Prese.

Faitau atili