Kapeneta i le fale

Anonim

Afai e te le fefe e "lagolago" galuega i totonu o le fale, ona o le lototele e vaʻai ai i le falefaigaluega faʻatulagaina: kapeneta tuufaatasi i le fale mautotogi i le fale mautotogi

Kapeneta i le fale 13705_1

Kapeneta i le fale
Tusiata v. khransky

Kapeneta i le fale
Mondedripress /

Samer Evagelia ua manatu o se mea sese "lagolago" galuega i totonu o le fale, ae o tulaga e tatau ona faia O vaega tumaʻoti e puleaina ai le totonu. O se nofoaga tele na e moe ai, na faʻamalolo i luga o uamea uaea, e manaʻomia mea uma o loʻo faia i lalo. O le tetitori o nofoaga o fale o loo i lalo. Mai luga e le vaaia, ma e le tutusa lelei galuega. O sea tali e mafai ona iai i fale ma le sili atu o tulaga.

Kapeneta i le fale
Tusiata v. gerasiimova

Ata V.nepledova

E mafai ona e vaʻaia le faʻaaogaina o se nofoaga galue o le faʻaaogaina o mea o le malamalama o le ata o loʻo i ai: O lamepa i luga manifinifi vae, o se nofoa ua oso ai. O le moli autu e foliga mai, e pei ona sa le mai le itu taumatau o le ao.

Kapeneta i le fale
Architects J. Kirchhek

Ata V.nepledova

I lalo o le Mini-potumoe mo lua faʻatulaga i luga o le laupapa mesa i luga o le laupapa atoa, o se fatuga atoa "o le Buri-Bureau" na o loʻo iai, na fuafuaina mo lua tagata faigaluega. O le tulaga "Bureau" e feaveaʻi, pei o meaafale na tuʻuina uma uili. Ia mautinoa le saogalemu o le eletise, ua faʻamalamalamaina le potu i lalo o le maualalo-voltage (12v) manoa e latalata i le mesanini, i lalo o le taualuga.

Kapeneta i le fale
Cia faavaomalo

O le tasi itu o meaafale meafale ua faʻasaʻo i luga o le alavai ua faʻaulu mai i le pa o le puipui. E mafai ona faʻapipiʻi le moega i lalo o le laulau, ae e le mafai ona e toe faʻatulagaina. O lenei meafale sa fausia mo tolauapiga, ma o lea ua matou masani lelei ai i le aiga.

Kapeneta i le fale
Tusiata falefaigaluega "okesene"

I le 16M2 potu, o le faleʻoloto o loʻo fausia se itu aoga na faia e le elipsis o le puipui. O loʻo faʻaauupegaina i le pisa le mautonu, aua e i ai se taʻele i tua atu. O le countertpop ma malu e faʻafilemu lemu ai le vevesi ma atoatoa ona nofo ai o se nichhe. Na faia i latou e oka mai se laʻau matagofie ma le tumau, o le foliga o le mea lea o loʻo o gatasi i le mage maʻi. Mai mea o le a faatumuina ai mea, o le tofiga o le tulimanu e faamoemoe. O mea faigaluega komipiuta - o le a avea ma ofisa, o tusi o le a avea ma minipe-Libers.

Kapeneta i le fale
Manuia.

O a tatou amio lelei i galuega e faatafunaina i le laititi. E taua le amio lelei o le tamaititi i le aʻoga ua uma ona fausia. O le tasi o le fua o le faia o le suiga mai le fiafia o tamaiti e suesue lamolemole ma malu. E le tatau ona e mama ma meataalo mai le kesi, ma e sili le lau lau o loʻo lelei e tuʻu i le faʻamalama. Galue i tafatafa o le porole o le a avea ma tamaitiiti fiafia.

Kapeneta i le fale
Runono.

O le potu malolo ma se faʻatoʻaga o loʻo mafai ona fesuiaʻi i totonu o potu suesue o se tamaʻitaʻi talavou tusitusi. O le nofoaga tutotonu iinei ua tofia i le mea faigaluega. O le kesi e leʻi i ai lava e tusa ma lea mea e mafai ona vave tusia tusia lalo mea na tusia. E iai le alecle Conmily e faʻalogologo i galuega a le Sili, ma o le somona e nonofo ia te ia i o latou lava fatufatuga.

Kapeneta i le fale
Architect astkov

Ata M.Stepav

O le faigofie filifiliga o le tuʻufaʻatasia galuega ma malolo i se tasi potu-vaevae i latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaega mai le Cred Gounpon Brord. I le tulaga o le fale faigaluega, o le galu-pei o laulau tusitusi, lea e fai i le tulimanu o le laulau komipiuta. Faʻavaloʻaga faʻaputuga parqut o le vateatea avanoa, tausia le vaʻaiga o le potu faʻatasi ai ma malu malu i luga o le puipui tutusa i le vaipuna e tasi e pei o le vaipuna e tasi e pei o le papala o le oneone

Kapeneta i le fale
MOBILILOMCIC DʻA Artie Marchetti

E tatau i nisi taimi? Ona e faʻaalia ai le mauaina o se mea lilo. O le amio taua o lenei vavega o lona mea o le galuega e tupu ai pe a manaʻomia. I le tulaga, o le pito i luma o le mea lilo ua avea ma laulau. O mea uma e latalata i ai ma i latou uma i o latou nofoaga. Ae maise lava, ae le i gagau le laulau, e tatau ona tineia le tagata taupulepule e le oona.

Kapeneta i le fale
Cote Mason / Sasaʻe Tala Fou

Tele taimi e masani ai i le fale e galulue i galuega poto. O kesi e nofo i tafatafa o tusi ina ia o loʻo iai pea tusi manaʻomia. Tuusao i le laulau e masani ona tausia na kopi na fiafia i ai pea. Mo le saogalemu sili atu, o fafine ua fautuaina e faitau i luga o se mea ola. O le nofo e sili atu le aoga i ou nofoa faigata. Tape le tulimanu o le Toeaina, o tusi e teu ai se isi tagata, e talafeagai le faʻatulagaina o le faʻaaliga o le talaʻaga o le talaʻaga o le talaʻaga o le talaʻaga o le talaʻaga o le faʻaupuga;

Kapeneta i le fale
Mondedripress /

Sasae tala.

Kapeneta i se mataupu. Potu o mea lilo. E mafai ona e valaʻau mai le fale faigaluega o loʻo ianiina i lalo o pa o le fale laupapa. Afai latou te le ulufale i le iuga, na fausia ai Shirma, ma e mafai ona e nanaina, toe foi mai aiga. E faigofie ona faʻatulaga se ofisa i soʻo se potu, tusa lava pe o le alatele lava. Tutusa uma, o loʻo lafi i totonu o le kapoti seʻia oʻo i le manaʻo e fai pisinisi. Ona tatala ai lea o faitotoa, ma e taua mea uma mo galuega ua iloa.

Kapeneta i le fale
Ubda y Rico.

O le faigofie o le taʻamilosaga laulau o le laulau tusia o le tasi itu e agai i totonu o mea o loʻo i totonu o mea uma o fata uma i le taimi e tasi. O le a manaʻomia ona e fuli le kesi i le komepiuta, o le vaega o le faʻatulagaina poʻo le faʻatulagaina o le tulafono e mafai ona nana i totonu o tupe.

Kapeneta i le fale
Mondedripress /

Sasae tala.

O le kapeneta o loʻo faʻatulaga i lalo o le sitepu o se tasi o filifiliga mo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina masani o le nofoaga masani gaogao. Lautele o le kesi, o le maualuga ma le loloto o malutaga o le a faalagolago i ai o le a faalagolago i luga o tapulaa o faasitepu. Mo se faʻataʻitaʻiga, mai lona tuʻoto ma le umi o sitepu, le maualuga o le Mati. O le kapeneta i lalo o le sitepu e mafai ona lagolagoina e le gata i le leai o se isi nofoaga mo ia, ae a e le manaʻo e tuʻu se komipiuta, lea, o le mataitu, mafai ona faʻaleagaina Lona lava ituaiga.

Kapeneta i le fale
Tusiata falefaigaluega "okesene"

Afai o oe o se fiafia manumalo o le lautele lautele, aua nei galo i le seneturi talu ai, sa masani lava ona latou faʻaaogaina le tele o faʻailoga: na latou suʻesuʻe, faitau. E leai se mea e taofia ai ma nofo nei i lalo i le faʻamalama ma faia se pisinisi. A e lava afai latou te le faia pea, ma mai lea taimi ma lea taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i lenei tamaititi, o meaaoga e le o sauni, a o latou faia i latou i se lyceum, lea latou te faʻaaluina ai le fana o le aso. O le mea lea, o le faʻamalama ua faia i Arki na faʻataʻatiaina ma le siʻitia o galuega 'ata, faigofie ona faitau.

Kapeneta i le fale
Art Group "Averver"

E tele tulimanu ma tiga i totonu o lenei potu. O se vaega tele o le faʻatulagaina o loʻo faʻamamaina i se tulimanu i le faʻamalama e lagolagoina ai lenei solo. I le aoauli e mafai ona e galue fua, ma i le afiafi e manaia le ufiufi, tuu ni nai nofoa i le taimi ai, vili se pati.

Kapeneta i le fale
Tusiata v. angatkin

Ata Saunia e Pononarev

Kapeneta i le fale
Tusiata v. angatkin

Ata o le S. Ponairevoore faafefeteina i le potu malolo potu - le lava o pisinisi! Ae o le mea na manaʻomia ai le galueaina e mautinoa aiaiga atoa - faʻalavelaveina o tulaga mo loʻo ola ma suʻesuʻe masaga lua. Mai le fola i le taualuga i le tulimanu o le 45o, o le lua-itu-tulimanu fata na fausia. Na avea ma liugau faʻavasega e tele, avanoa i "tuaoi". I luga o le faamalama i itu uma e lua o le "tuaoi" E i ai ni tagata poto masani. O le "tuaoi" o ia lava e aʻafia ai Windows ma le taualuga tuʻusaʻo, faʻatagaina le ao e tuiina le "le mautonu". O le avot laulau o loʻo i itu eseese o le laʻasaga o le laʻasaga i ni poloka upu. E le gata i lea, o loʻo nonofo ai uma, o le potu e malamalama lelei i itu e te manaʻomia, e pei ona tuʻua le lima o latou, aʻo isi e sao.

Kapeneta i le fale

Tamaiti Fuafuaga

Kapeneta i le fale
Album.

O lenei mamanu i luga o uili e le o le isi nai lo se ata tifaga feaveaʻi, e aofia ai se lua lima-lima mata, fata, komepiuta laulau ma le heady masini. A faʻapea o le sash faʻagaioi, uma o loʻo lisiina, e aofia ai ma le mataitu, o loʻo avea ma totonu o le tele o le siʻomia

Kapeneta i le fale
Tusiata A. Voronov

I le lautele o le Erker po o le Nichhe e mafai ona faapipiiina se countertop. Aua o le mea lea, e lua, lua, ma o lea, latou te le faalavelave i le tasi i le isi o le a. O le a ave e se tasi le vai agavale, le isi itu taumatau. Ae a o le pule o le ofisa na o ia, ma o loʻo auai o ia i taʻaloga autu.

Kapeneta i le fale
Tusiata argot

Tua atu faitotoa o le potu malolo o le potu malolo o loo nana se kaponeta atoa ma se faamalama. E masani lava ona talafeagai i luga o le paleni faʻapipiʻi i le nofoaga nofomau ma i le ester. E talafeagai le falefaigaluega i totonu o le sone tumaʻoti aua e mafai ona faʻatautaia, tusa lava pe o le malologa o momoe pe, i se isi itu, fiafia i le potu malolo. O le malamalama o le aso i totonu o le potu e teʻela, ae naʻo le mate o loʻo i totonu o le faila. Ae o le e ona e le manaʻomia, e pei o le bo / o le taimi o totoe o le taimi faʻaalu iinei i se miti. O le poloka o poloka poloka-kapeneta e faʻaaogaina ai se tasi stylistis ma lanu, e aumaia ai le tele o le mafuaʻaga o le potu.

Faitau atili