Faatoaga Fantasy

Anonim

E mafai ona faamamafaina le tagata taʻitoʻatasi le laufanua e eseese talitonuga. Liliu i luga o le fantasy ma o mai i luga ma le uluai togalaau o le au fai togafiti, fugalaau ma dr.

Faatoaga Fantasy 13707_1

O togalaau uma e tutusa ma le tasi ma le isi. O laʻau ma kapola o loʻo tupu, tasi le gaioiga, isi fua, ma e i ai, fugalaʻau moega mo faafiafiaga, i nisi taimi o faʻafiafiaga o loʻo migaligiina. "Ia, ua i ai," e te manatu. "A o le tuaoi, e tutusa lava le mea e tutusa ai, e ese afafe, o tagata uma e ese a lona tagata taʻitoʻatasi.

Faatoaga Fantasy
O le pamupaʻu apamemea i le talosaga a 'au e mafai ona taʻe, o se fale mo taʻaloga poʻo se gau foi o le pepe o le togalaʻau ma e faigata ona finau faʻatasi ai. Talu mai le "Talamai" i latou lava, laufanua laufanua o Maau, "Eseese o le Matai, Eseese o le amio, e taua tele, filosofia taua. Tasi e fausia se togalaau matagofie ma paoto, o le tofo lea ma "manatunatuga". O le tagata lava ia o le laufanua o loʻo faʻaalia i mea uma, e faʻaitiitia mai le faʻamatalaga o elemene taʻitasi i le tasi vaega. E le gata i lea, o le togalaau o se meaola, o loʻo tupu pea ma liua. I le alofa, e mafai ona suia le laufanua laufanua, o isi nisi taimi na o nai auala savali. Afai na o le manatu o loʻo e taumafai e aumai i le olaga o se iloga na fausia e oe ma na o oe. O le a le mea e lafo ai se fantasy? Vaai ma le faaeteete i le ... lautele, mo soo se mea! O le olaga e aofia ai talitonuga, o lea aua le fefe e mafaufau i le auiliiliga. O le pa puipui poʻo le gazebo o le manu felelei poʻo le moli muamua, suia le auala ma le togalaʻau ma le togavao masani, toso le pa Tagata taalo pe na o le teuteuga teuteu.

Faatoaga Fantasy

Pofane ma mafaufau i le poloketi a le uluaʻi togalaʻau o loʻo avea ma togalaʻau, laupapa, vao poʻo uʻamea. E i ai la matou mea faigata. Ua matua paʻi atu lava i totonu o laʻau i laʻau, latou fai mai, ma le le fiafia. Mo le tumau tele, e manaʻomia ona latou faʻaititia i tuʻufaʻatasiga puipuia e pei ona tusia i luga o taualuga. Wooden Clubpsps matou te masani ai ia i latou e masani ona teuteuina taulaga. O tamaʻi tamaloloa na faia mai le Stainless Wingless poʻo le uʻamea e faʻamanatu vave ia te oe o le uʻamea uʻamea laupapa. Aua nei galo ia magoto ifo i latou i le taimi, ma e le o le le malosi, a o le mea na tupu i se amio ofoofogia. O meafaipuʻu e mafai ona avea ma mulls, o vaʻa ma soʻo se isi, e le talafeagai le aoga, i le taimi muamua, i le togalaau.

ACHGO naʻo le mafai ona faia o fugalaʻau ma 'au! Mo se faʻataʻitaʻiga, i le totoina o gagana moni (e amata ma le totoʻa faitau a latou masini). Aseta e mafai ona fausia ai le ola o mea ese mai le tipi laau. Mo se faʻataʻitaʻiga, ituaiga uma o aitalafu, stylized ata o manu ma manulele, foliga matagofie, e le taʻua ni palu. E tele galuega a le lalolagi e mafai ona amata, o le penefiti o le avanoa mo fatufatuga e tele. Fausia se mea le mafaamatalaina matagofie ponttaner pe fai se taualuga lanu lanumeamata. E le faitauina uma manatu. E na o le maua o le lototele ma taumafai e sau ma oe. Ma ... Aumai i le olaga!

Faatoaga Fantasy

O puipui o fale o le tamaoaiga e mafai ona momoli ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma le fesoasoani a mea faʻalenatura: aʻa natura, paʻu, lala o laʻau eseese, ofe stom stmm. Pe tusi se ata moni iinei. O le pusi ata e faamamafa le mea pueata o se tamai togalaau.

Faatoaga Fantasy

I le togalaau, i le mea o iai le faamoega o manu, e tusa ma le filemu ma le filemu o le mana. Faamasino le tele o togalaʻau fugalaʻau e amata amio ma le totoʻa.

Faatoaga Fantasy

Mvelori ma le pisi tamaloloa, na faʻaapeʻapegaina tamaloloa ma se togalaau faʻafuaseʻi, ma latou faanatinati atu e fesoasoani i le 'ava i le alu ai i le togalaau.

Faatoaga Fantasy

Maota i lalo o le taualuga o le taualuga, faoa mai itu uma ma le tele o roses. O le tuʻufaʻatasiga o lanu pupula lanu, malamalama mama ma shaggy o le taualuga fatuina se tulaga ese i sau meaola i le itu i sau lalolagi. O le faamalama i le fale ua matua laititi, o lea e i ai le tele o lele fugalaʻau i oʻu luga, o le mea moni lava. I le ala, soʻo se fugalaʻau na o le aoga mai le pitonuu ma ni mea laiti, tamai faʻatagata poʻo manulele e foliga mai e sili ona matagofie. E tele metotia e fesoasoani ai e suia le vateatea avanoa. Faatasi ai ma totonu ia o le fausiaina o laufanua laufanua vali i totonu o pa ma ope. Filifili se togafiti ma se fasi vaega o le ogatotonu Rusia laufanua laufanua, ma nai lo le le fiafia o le pa i luma o oe o le a tatalaina. Mauga, o le a salalau mauga.

Faatoaga Fantasy

I togalaau ma le Andental Modifs e mafai ona e mauaina se Iapani Lantern mai se maa na foloina moss. E mafai ona "totoina" i isi uma i le matagofie o se laʻau pei ona avea o se faʻaauau o le isi. Ma le fiafia ma le filemu.

Faatoaga Fantasy

Ua oʻo i le ulu o le taualuga o le taualuga ma eleele eleele (a, b) poʻo le mutia mutia i luma ma daisies o le a tausia o ia E pei o manulele: O iinei o le a latou mafai ona maua meaai pe na o le afua mai i ave o le la.

Faatoaga Fantasy

I tafatafa o le afi e masani ona uu ni fafie kuka kuka e tausia le afi. Afai e te gagau sao i le eleele poʻo totonu o le mutia, o lamepa e fausia ma le fiafia faʻatasi. E sili atu le faʻaaoga lelei o se togavao eseʻei faʻapipiʻi, faia, mo se faʻataʻitaʻiga, mai uʻamea. I tafatafa o le fatu fatu lea o le a vave sili ona lelei, ma i le mafua mai timu, ua le faigofie ona faʻaliliuina atu laupapa i le malutaga.

Faatoaga Fantasy

O lenei lanu Arca o se mamanu faigofie atoatoa, fausia o Rhizomes ma Bizarre Beant. Na saunoa lava le Matai. I le taumafanafana, o le a le tagofia o fugalaʻau ma fugalaʻau ma laʻau ma e foliga manaia tele. O taimi uma, savali faataamilo i le togalaʻau, e le o nofo ai ma le le faʻatalitali i ou luma, e te fiafia i ai, faʻamāina le faʻamoemoe o le vavega ...

Faatoaga Fantasy

O le pa ia e maua ai - saili mo pisi ma aga masani. E avea ma vaega o le va o le lua togavao ma i le taimi lava e tasi teuina mo fafie. I le tau, i le afiafi o le savaliga faigata mamao, o le pa o le a maualuga, ma i le tautotogo "e liona" faatasi ai ma le kiona ma le malulu.

Faatoaga Fantasy

I totonu o le nuʻu, o loʻo tutusa mea uma: ma o le ea e mama, ma o le vai i totonu o le magafaga ma vaitafe e sili atu ona manino, ma mutia i le fusi. O le mea lea, o le vevesi faiga o lenei aso e tosina tele ai le tele o fiafia. Lava tele, ae le o se softway sosoʻo mai le laau - o se nofoaga leaga e nofo ai i le goto i le goto i le goto o le uaina poʻo se ipu ti.

Faatoaga Fantasy

Record Pourtarian-Rich fanua mo le fantasy. E amata uma lava i le fatuina o lagona ma sitaili. Atonu o loʻo iai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata malie mo se togalaau laufanua (a). O le vai e tuʻuina atu i le vaipuna o se vaitaʻele tele, ona i luga o le vaitafe curvem, ua toe foʻi mai le vaitafe. Fugalaʻau na faia o tioata ma uʻamea (B) - o se vaega matagofie o le faʻatoʻaga mo le togalaʻau o loʻo i totonu o le itu o loʻo aso nei poʻo le DOC. O le polo ma le laugatasi ma le laugatasi o le omea, laina ma ni vaega o le tele o le sitaili o le sili ona tele (c), o le a maua se nofoaga latalata i le malae taalo. O le liliuina o le uili (d) faʻafesoʻotaʻi e lua vaega o loʻo i totonu o isi mea e lua, faʻamanatu i le vai o le vai o le taimi ua tuanaʻi.

Faatoaga Fantasy

Aua le togiina laupapa laupapa, pusa po o le lulu i luga o le fale. O nei mea, o fugalaau manaia ua maua. O loʻo faʻaaogaina e le laʻau e le puipuiga malu, o le ata susu o loʻo tuʻuina i luga ma o le palapala o loʻo ufiufi. Ona toto ai lea o meaola e le faʻatuatua, mo se faʻataʻitaʻiga, Nastalie ma punavai.

Faatoaga Fantasy

Aua neʻi e faʻateʻa, e le o le lalolagi lea e ala mai i luga o le pakete. O le ofu fugalaau lenei! O sea faigofie ma le sili muamua ...

Faatoaga Fantasy

Faapitoa mauga o le le talafeagai ipu? E faʻaoʻo mai le kapeneta mai ni mea laiti? Ma seʻi tatou faʻatulaga le faʻaaliga mai ia i latou! Taumafai i luga o le pa! Mo le faʻaalia, o mea uma e talafeagai mo le agaga manaʻo - tamai pulupulu ma fugalaʻau ma fugalaʻau, ipu vai ma lanu moana ma ata pupuni. Naʻo le fuafuaga a le pa e tatau ona faʻapitoa, ma poloka faʻataʻamilomilo.

Faatoaga Fantasy

Tamaiti fiafia e faimalaga pe itiiti ifo na o le taaloga malaga. O lenei kipeka i luga o uili ma fai i luga o le auala. O se tagata matua o le a latalata mai, ae ua lava fesili ia tamaiti - ma mo taʻaloga faʻafiafia, ma mo le malologa. Ile alofa, i le talosaga a tamai "kapeteni", o faitotoa o le kibtat tapunia ma o se manaia manaia matagofie malaga amata.

Faatoaga Fantasy

O le Clay Cam o le a le mafai ona mafai ona mafai ona faʻamolemole ma lau agamalu mama, ae o le a avea ma mea e leʻi mafaufauina mo le faʻaofuina o le alavai i luga o le ala o le faʻapipiʻi. E mautinoa lava e ofo e tagata togiola i lenei mea leaga. Toto toto toto i se tamai fua o fua, e tatau ona e masani ona felelei.

Faatoaga Fantasy

I le taumafanafana i le nuu tele o loʻo i ai se laupapa laupapa. Peitai e mafai ona faia muamua ma le faʻapea foi, pe a fai o loʻo e tuʻuina atu manulele ma manu, faʻaefu atu lima poto o le matai.

Faatoaga Fantasy

Skyline manulele, punou ma le faaeteete i le faamoega ma fuamoa, o se galuega moni o faatufugaga. Ioe, o le fausiaina o ia faitioga e tele le taimi, ae o le taunuuga e aoga. O le puleaina o a latou foafoa e mafai ona lotoleaga i tagata taʻutaʻua taʻutaʻua. E tusa ai ma tekinolosi, ma le fesoasoani a aufako polo ma moss i luga o le faʻavaʻa, faʻatupu ai le tele o meaola, e aofia ai ma mea ofoofogia.

Faatoaga Fantasy

Ua avea ma se mea na avea ma mato i le taimi muamua. O i latou o le "totoina" moni i mea uma - i lalo o laʻau, i salu i le matafaga, i le itu o nuu mo manu, o papa o vaipuna.

Faatoaga Fantasy

Manuʻaʻi mai le sulugatiti mai le stanselen steel laupepa. O le nuanua o loʻo mauaina e ala i faʻatekinolosi faʻapitoa, o le ogatotonu o le lotoifale o laupepa ma maualuga vevela afi afi.

Faatoaga Fantasy

Savalivali i le Vaomatua, o nisi taimi e te mauaina ai ni foliga manaia tele poʻo ni mea e masani ai o ata, o loʻo i ai ni mea e masani ai, o le osofaʻiga, o le alofa o se tagata. O lima tomai o le a mafai ona aumaia le "ata" i le atoatoa.

Faatoaga Fantasy

I se tulimanu faafiafiaga, mea laiti uma e tatau ona fiafia le mata. O le a leai se mea e sili atu ai le lelei nai lo le i totonu o le taulaga "lanumeamata" potu ma se hammock i le eletise.

Faatoaga Fantasy

Romantic tulimanu mo malologa ma mafaufau loloto i utupoto. O le mamanu e matua faigofie lava: O se komupiuta masani ona taofia i le filifili i se laau malosi

Faatoaga Fantasy

O le Gazebo e faigofie ona fai mai le uafu, o ai o ia lava e maua ai le matagofie o mea totino ua vave ona maua. Ina ia tuʻuina atu le fausiaina o se ituaiga foliga (pyramid, o se faʻasologa, sikuea), lala faʻaaogaina faʻatasi ma isi, ma o nisi taimi faʻaaogaina faʻavaʻa. Ua uma ona fausia le gazebo e tatau ona tipiina faalua i le tausaga.

Faatoaga Fantasy

O le na galue i le lagi na latou iloa o taimi na ia tuputupu ai i tua atu o tuaoi o le teritori, ma e tatau ona tipi i luga sili atu. O nei mea e le manaʻomia, e mafai ona e faia le tele o tuʻufaʻatasiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, faapena foi le faʻaaloalo tele. Afai o loʻo e faʻatali mo malo, siitia i le fanua aʻo leʻi taunuʻu, talu ai o na chulpups e le tumau. Peitai, pei o talitonuga faa -lolaiga ua aʻoaʻo mai ia i tatou, o le a le taimi e faʻaugofie ai ma pasi uma.

Faitau atili