Vevela vevela

Anonim

Otometi le unauina o polokalame i luga o laupapa laupapa mo ctttages: gaosiga o pellet suauu, meafaigaluega, taotoga.

Vevela vevela 13709_1

Vevela vevela

Vevela vevela
Otometi blilers i Pellet mai luko
Vevela vevela
O le Boiler Logano Sp131 ​​ma le Pellet Burner o se tofa ituaiga mai Bureus i le ISH2005 faʻaaliga i Frankfurt's
Vevela vevela
Gentoatic.

Afai e iai le suauu tele i le fale, o le pellet pellet bolet e mafai ona galue e aunoa ma le tagata fai gaioiga mo ni masina

Vevela vevela

Vevela vevela
Tinamatua.

Faʻafesoʻotaʻi le vai, Pellets shags ma ua salalau i ni vaega se laititi. O le mea lea, Latou te tausia "le matuitui" - i bunicks, taga palasitika o ia.p.

Vevela vevela
Tinamatua.

O mea mata mo le gaosiga o le fafie Fuel Granules o otaota o laupapa laupapa-susu. Tele taimi uma o nei mea o loʻo vaʻaia o laʻau o faʻatasiga ma afi

Vevela vevela
O le faʻagaioiga o le Boiler e mafai ona tuʻuina atu i se sikulu ma / poʻo le pneumatic fafaga faiga o le pulu mai le pulu i le burter
Vevela vevela
O le faʻatuatuaina o le suauu a le Pellet e faʻalagolago i ai le faʻamoemoeina o le galuega ma le tumau o le polesi. Maualuga-tulaga masani (a), e faʻatusatusa i le le lelei uiga (b), aua le aofia ai le tele o faʻafitauli o le ituaiga o paʻu.
Vevela vevela
I Legan Sp251 mai Burteous faaaoga tele ituaiga
Vevela vevela
Ina ia fufulu le ulaula auala o le pellet boler i luga o le lulu i totonu o latou, latou te faʻapipiʻiina turblizers-mama-claners pule e otometi
Vevela vevela
I le Burner o le tele o le tele o le malosi o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o Playt o loʻo mafai ona faʻaaogaina le osofaʻiga o le faʻi e ala i puipui o le taʻavale fou i le mafiafia o le taʻavale fou
Vevela vevela
Pellet Boiler Vivolig300 mai le Viessmann
Vevela vevela
BIODSAR HX na gaosia e Gundamatic
Vevela vevela
I le autolaina a le kesi-fatuina o tagata faiʻai, pellets muamua decortopted i luga o le Generator Kasa ma le le mautonu vaega o le kesi potu, pe a o le kesi o loʻo sapalaiina atu i le potu
Vevela vevela
I le Sulu Burner, Pallets o loʻo tuleia i fafo i le fafagaina o masini i totonu o le componization Zone, o le Burner Fan, o loʻo vave ona liua i le afi mumu ma mumu

Vevela vevela

Vevela vevela

Vevela vevela

Vevela vevela

Vevela vevela

Vevela vevela

Vevela vevela

Vevela vevela
Raishage o le Boiler (Grandeg) Ma le tele o le tele o le tele o le ituaiga o loʻo faia i le malosi, pe a maeʻa le sapalai. O le fafagaina meleni tulei se vaega o le pulu i totonu o le pesini o le burner (a, b, b), o granus sasaa vai mo le lautele (g). Gil ma afitusi (e). A o le a faliu le suauu (e), o le ipu ua ufitia i se logo (f, s)
Vevela vevela
E otometi le faʻatulagaina o le auala, pellett boilers o loʻo faʻaaogaina i se faʻapitoa o le fusu (pei o le susu o le suauʻu alamanuia)
Vevela vevela
Gilles.

Ina ia puipuia mai le puipuia o le lotoifale, pellet bolers e puipuia mai i le tele o chitrac faaofi

Vevela vevela
Kwb.

PASSMS Mea Banker mo 5-1org3 o pa Pellets o loʻo nonofo latalata i le Bouler poʻo se potu lata ane

Vevela vevela
HDG Bavaria.

Vevela vevela
HDG Bavaria.

Afai o le teuina o nofoa i totonu o le fale, e mafai ona e uma le fale teu oloa i le togalaau, oso i luga o le nofoaga i autafa o le fale palasitika malosi i le 11m3 (a). I lalo o le fale teu oloa faʻatoʻaga, o Pellet e mafai ona faʻaliliu le potu falefau o loʻo i tafatafa o le ogaumu. O lenei fale teu oloa e mafai ona sili atu nai lo le 30m3 ia Pellets (B)

Vevela vevela
Pellets ulufale i le Boiler i le Cloeter
Vevela vevela
Tinamatua.

Chimney o se pellet Boiler i le pito i lalo o le mea e tatau ona faʻauʻuina i se paipa mo le le fiafia

Vevela vevela
Elemene o le faigofie le polokalama

O le aso, o Lusia o loʻo feagai ma le o le a o le atunuʻu o le atunuʻu. O fale o loʻo tusia e le fale e le fesoʻotaʻi, o lea e taua tele mo le faʻatuatuaina otometi lelei o otometi uter. Aofia ai o isi gaioiga o kasa o kesi, o le suavai suauu ma le tulimanu e ofoina atu i le tele o le otometi tauaveina o le umu i luga o Pellet.

Evolusione o pollane masani

O se laʻau e pei o se suauu mo le faʻamafanafana o le fale o le fale o loʻo faʻaaogaina le taimi i le taimi o le taimi. Toe foi i le taeao o le faʻavae o sosaiete, o tagata susunuina mama mama i le pipi faʻapipiʻi ala o le pa I le aluga o taimi, afi eletise, eseese ituaiga ma isi masini ma isi masini na faia, faʻatagaina le faʻaaogaina o le lane mumu e fofo ai potu ma le lelei atoatoa potu e fofo ai potu ma le lelei atoatoa potu e fofo ai potu ma le sili atu lelei le lelei IPO O lenei aso o loo vevela le ogalaau lauiloa, aemaise lava i tulimanu o paneta e tatala mai le malamalamaaga. Ae ui i lea, o tulaga faʻavae o faʻatoʻaga, pei o isi ituaiga o "vaivai" vevela e faʻatanoa, e tele lava faʻatonuga a latou fale, vailaau. I mea uma, e tusa ai ma manatu o nei taimi e uiga i le faʻamafanafanaga, e mafai ona otometi le taimi e te vaʻavaʻai ai i le potu poʻo se mea. Ua vevela le vevela o le vevela-o le tele o maota o Rusia i aso uma (pe a le fautuaina i aso uma (pe a fai e le fautuaina) i luga o le suauu, vao e tatau ai.

Atonu o Leonardo Da Vinci, pe ofi ane ai i ona luma, ma e mafai ona atiaʻe se faʻatulagaina o le aiga masini livi sapalaiina fale i se taimi o loʻo osooso i totonu o se moli suauu. Peitaʻi, o Leonardto na maliu mo se taimi umi, ma e leai se isi na mafai ona foʻia lenei galuega e oʻo mai i aso nei. O le atinaʻeina ma le tele o gaosiga o laau otometi o fafie ua fuafuaina mo le gaoia ma le Dhw O le uluaʻi senituri fuli o loʻo faia i Siamani.

I foliga foliga, fafie faufauga o ni tamaʻi taamilosaga (e tutusa lava ma le puʻupuʻu penitala) na feagai ma le tele o chips ma le mea lelei .P. O failauga ua fetaomi atu i lalo o le omiga mai le 300atm, e aunoa ma ni mea na fai ai ma kelu. O le umi o laupapa laupapa o le averesi o le 20-50mm, stameter- 4-10mm. O le Weese oloa o le tele o suafa. E lua e masani mai fafo: Laʻau laupapa ma Holz-Pellets, poʻo Hollapellets. Mai le Lusia- "" Biograps "," Fuel gunules "," Biomas "," Gramated Granules ". Ae o le igoa sili ona saʻo o le "Fafie Booel Granules" poʻo na o "Pallets". Tuʻituʻi o le seneturi na fao i le senituri Taliatusi- Faʻasao Fua o le Fua: E i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Siamani Stands5731 ma le Ausetalia Georm71135.

O faʻamalama otometi i luga o laʻau laupapa i aso nei na salalau i Europa. Faʻaosofia le faʻaaogaina o mea faigaluega i luga o le siosiomaga-lamatiaga fusuʻaga faʻafouina o loʻo faia i le tele o atunuu o EU i le setete. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o Siamani, o le a faʻatutuina e le aiga le puʻeu i luga o le faleie, e totogi e le Setete lana tupe i le aofaʻiga o le 2500 Plus 50000). I North o Rhine-Westphab (Siamani) seia oo i le 2006. O fuafuaga a le malo e sui ai le 500 afe o tagata fai pisinisi i mea e fai i mea e faʻaaoga ai pulu ma isi ituaiga o bioranic suauu. E tusa ai ma luma o le inisitituti mo le malosi ma le siosiomaga puipuia frg, i le 2007. I Siamani, sili atu ma le 1 miliona palota po o ogaumu i luga o le moli moli o le a aoga. O le tausaga o le aofaʻi o pulumu o le a 4 miliona tone. O le talimalo o loʻo taumafaina o le suauu ma le 30%. Ole polokalame a le malo o Suetena o loʻo maua ai le faʻateleina le taumafaina o le taumafaina o pulufana i le 7 mita i le tausaga e le 2010.

O faʻamaumauga o mea e teu ai mea e maua ai le gaosiga o laʻau suauu o loʻo tele, o loʻo faʻamauina le piliona o kebic mita. Faʻaoga Pellet e maua mai le Vaomatua Alamanuia, Rusia mafai ona sefeina le 15-20% o le aga masani i le tausaga. Ae ...

E le mafai, alii uma!

Ae paga lea, o le asō o le Rusia Bangt Fuel Maketi o le a matua telegese. E leai, Aunten Gaosi na o i le Europa vaega o Lusia e sili atu nai lo le lua tazen, na toetoe lava o mea uma na gaosia i le itu i sisifo, e oʻo atu i le 95% e alu i le itu i sisifo Tau i se tau tele. Le sili atu nai lo le 0.1-2% o Granules mai ia i latou e tumau i Rusia o loʻo faʻatau atu i lalo o le ituaiga o faila faila mo feololo, o le a latou le toe faʻaaogaina e le susu) . Ish 2-3% o le aofaʻi o le gaosiga o le fafie Fusuel Granules o loʻo faʻaaogaina o ni suauu, aemaise i fale.

Toe faʻafouina tagata o Lusia o 'au taga o All Boot mo le tautuaina o le tele o le maketi, o tagata taua e talisapaia le lelei o tagata toto e faʻaaogaina ia latou.

O le auvaa a le aufaatasi o Polilers i Pellots (e le o iai i le taimi nei i totonu o fale o le matou uso tagatanuu, e le sili atu nai lo le le lava o le Broen stertrators veleina. O le masini e aunoa ma ni mea faʻapitoa "o se mea leaga" o se malosi o le malosi o le 30 kw tau le 3000-45-4500, ma le superclass masini - e oʻo i le 8000. E leai se metotia. E ui o mea lilo ua faʻaulufale mai o le faʻamoemoeina, e mafai ai e tagata faʻatau ona faʻamataʻuina le leai o le tele o tagata faʻatau i le teritori o le teritori o Rusia Counters mo Puputa. I se faʻaopopoga, pulu i tau talafeagai (e tusa ma le $ 80-200 i le Ton) e mamao mai i soʻo se mea. O laʻau na te faatupuina le tele o loʻo taulaʻi i tafatafa o le tuaoi ma atunuʻu a Europa faʻatasi ai - i Kareva, St. Petersburg ma lona siʻosiʻomaga. O loʻo tatala foi Pallets i mea fai mea i Moscow, Murram, murmumsk, Lumumans, Kununde (Cazan, Vegun, Vosa.

Iwa, pe a iai se kamupani o tagata faipule i lau itulagi, mafai ona vave tali atu i faʻafitauli masani i le metotia (tatou fai mai o le a mafai ona faʻaleleia pe o le a faʻatau le pellet boler i le ao), ma e mafai ona faʻatauina ma tuʻuina atu i lou atunuʻu fale i tau talafeagai i le maualuga o le sili ona lelei o le suauu, tuu atu le fiafia i le pellet ponaivi. Ae maisenā, i ona vaevaega, o pologa ua mafai ona tele naua, ae le gata i le siosiomaga, ae faʻapea foi mai mafaufauga faʻaletagata. Aemaise i le taimi umi.

Talu ai nei, o le lauiloa o le aufaigaluega o Pelet Pisinisi i Europa o lo o faatupu faifai pea pea. O loʻo faʻatuatuaina lelei lenei meafaigaluega, e maualuga lona maualuga (mai le 85 i le 97%!) Ma le mafua ai le faʻaaogaina o faigata i le taimi o faʻagaioiga i le taimi o gaioiga.

Pellet faʻamafanafana i le faʻata o fuainumera

Sei o tatou amata i le mea moni i Rusia e fausia se taʻamilosaga o loʻo i luga o le fale eletise, e fesoʻotaʻi ma isi masini e fesoʻotaʻi i le eletise. Faʻalavelaveina (ma e masani lava) ma le malosi o sapalai i nofoaga mamao o loʻo le amanaʻiaina. E le gata i lea, o falesa uma e masani lava ona fuaina i le faʻatapulaʻaina o le mana eletise eletise, lea e le lava mo masini moli uila, mumusu, o le afu ai le TV .P. O le mafuaʻaga lea e masani ai ona faʻatupeina uma le tausiga o le tausiga o le unaʻi o loʻo faʻatumuina i nofoaga o loʻo faʻaaogaina i le vevela o loʻo iai le vevela. E le gata i lea, o le eletise eletise o le "faaleleia" ma se tamai tigse vaa poʻo se penisini eletise, o le a faʻalauiloaina i le otometi faiga pe a tape le mana. O le mea lea, o otometi Pellett Vellet Shiprators e talafeagai le faʻatusatusaina o mea na tamoe i luga o le kesi masani, ma le tulimanu o le ofi i le nofoaga o loʻo iai i le nofoaga o le tekonolosi o le mea lea

O le Ecology Pods o le Ecology o loʻo faʻamamaina i luga o pulu ma luga o le kesi autu e le afaina ai le siosiomaga. Kymera, o le maualuga o le com i oloa o le tuʻufaʻatasiga o pallets e tutusa ma le kesi masani. Avatu o le tamaoaiga o le kesi vevela i Rusia e sili atu le aoga ballet. Ae, e tupu, o le kesi kesi e mamao mai uma o le fale ma atunuu o lo tatou atunuu (tatou fai atu, o le tulaga o le kapeteni, e 2% o le tulaga o le Europa o Rusia ). O lala i totonu e faʻatutuina i na nofoaga i mea e tetele ai tagata faʻatau e mafai ona aumaia ni polofiti tele i nofoaga o le kesi. Uluaʻi Taaloga Lapataiga o fesoʻotaʻiga (fausia i le vaitaimi o le USSR) ona o le tele o numera o tagata faʻatau o le "Extra" Kamupani atonu e le mafai ona maua. Ioe, ma o le faiga mo le mauaina o le faʻatagaina e faʻafesoʻotaʻi le kesi kesi i le laina kesi paipa e le mo le matapogia o le fatu. O le a le manaʻomia se vaʻa mo le Briolers i le faamaopoopo o le faamaopoopo, aua o lona faʻapipiʻiina i le tele o mea e faigofie ona faʻaaogaina, naʻo le tasi potu e manaʻomia, e tasi le potu e tusa ai ma potu builer.

E tusa ai ma le tau o le faʻatauina o suauu e sili atu le aoga nai lo granules, vevela i totonu o le kolone enaena, ma o mea faigaluega ua leva ona avanoa i Rusia i le taimi lea. Ma e (mo se faʻataʻitaʻiga, carborobot builers mai le Pont-GB-Ganz, Hanikeri) 1.5-2 taimi taugofie nai lo Pellet vevela. O le kapoti a le kalora o granules e le maualalo i le enaena enaena (tusa o le 18 mj / kj / kg), ae o le tau o le fossil bull na o le 700-800 rubles. (o lona uiga, o le 3-6 taimi le taugofie nai lo gransules). Peitaʻi, i le faʻatusatusaina o kesi oloa afi ma laupapa utu uʻamea, o le coAal compouct oloa e le afaina tele i le faʻaleleia o le Ecogy. O le sulfar mataupu i le ash granules e itiiti ifo nai lo le 20 taimi nai lo le koale povi, ua fausia foi 20 taimi sili atu nai lo lefulefu. Slag, e le pei o le lefulefu, e le mafai ona faʻaaoga o se fetilaisa mo le togalaau, e manaʻomia mai le upega tafailagi i fafo atu. AEti o le sili atu le tiga o le ulu mo le pule o le fale.

Faatusatusa i le suavai-fag o fulgalar broulers, foliga mai, o masini e sili atu le siosiomaga faauo ma taugofie ile taotoga. Na faʻatau atu le ato a le Diesoni i Rusia e masani ona iai i mea uma o le laupepa o le Mendeleev laulau. Ina ua mu i luga o le 'upega tafaʻilagi i luga o le' 'upega tafaʻilagi i le fale o loʻo i ai le tele o vailaʻau e afaina ai le tino o le tagata (aofia ai ma carcinogen)

O le tau o le faʻatauina o le suavai suauu meafaigaluega o le 2-3 taimi i lalo ifo o le faʻatau o pulu. Ae o tupe faʻaalu a le masina mo le suauu tiʻetiʻe, ma isi mea e tutusa, pe tusa o le 2 taimi tele nai lo suauu tane. O le maualuga o lona uiga e faapea pe a uma le 3-5 tausaga o faʻagaioiga, o le aofaʻi o le faʻaopopoina o suavai mama ma bollet o le a tutusa, pe a maeʻa le pa o Pellet.

O le a matou maua le faigofie fuafuaina. O le Caloloram Atinaʻe o Fuel Good Collets, faʻamoemoe i luga o le laupapa, faʻapitoa mamafa ma le le fiafia, mai le 4.5 mw / t. O le faʻatama o le le malosi o le 1000kg diesel fiel e fetaui ma le 2140kg (3.9m3) Pallets. Ave le fale na vevela i se tulaga o le 25-30 kw, lea mo le vevela vaitau i totonu o le 'olo "' ai e uiga i le 4000kg diel burgeng. Ina ia maua ai le tutusa o le tele o le malosi o le vevela, tusa o le 8700kg (tusa o le 15.6 m3) o le aster bulle o le a manaomia. (O le lelei atoatoa o le sili ona tamaoaiga Pellet ma suavai suauu e tutusa tutusa, ma le manino, o le a tatou tutusa ma le 100%.) O le tau o le aslem o le $ 100 i le tau) 8,7100 = $ 870. O le osofaʻiga o le tele o le vevela o le vevela o le a pe tusa ma le $ 1824 (444 (46), i le $ 456- o le tofa o le taliaina lelei ($ 1 = 28.5 rus). Teuga i totonu o le suauu vaega i le tau o le atiaʻeina o le tele o le vevela pe a faʻaaogaina se pellet boler: 1824-870 = $ 954 mo vaitau taʻitasi vaitau!

Vevela vevela
"Ecology"

Pellet Boiler V-Ling25 mai le i luga o le talosaga a le tagata faʻatau faaauupegaina ma se masani masani mo pulu ma le malosi o le 160 pe 280 dm3

Vevela vevela
I le faopio o tagata faitolau, o lefulefu, o totoe mai le pulu mumu, o loʻo aoina i se pusa faʻapitoa, faʻaaogaina i uili ma le mafanafana o le felauaiga
Vevela vevela
Grandeg Polilers maua ni mea mataga o 'eleʻele ma pulu mumu mea na teu ai ni paʻu ua molia. O le maualuga o le malosi o le taumafaina o nei tagata faigaluega o le sili atu nai lo 100W / h)

Faʻafefea ona galue se pellet bolit?

O le tapulaʻa pito i lalo o meafaigaluega o se fale otometi booler fale, galue i luga o laupapa fafie, e aofia ai le boaile na faʻauʻuina i le burts ma le pulu. Ina ua maeʻa fesoʻotaʻiga i le faʻamafanafana ma le mana sapalai faiga ma utaina le suauu hopper (pellets), e mafai e se poler ona galue mo se taimi umi e aunoa ma le auai i ni nai tausaga).

O le lelei o le faʻapitoa o Baollet Boulet o le 85-97%, o loʻo fetaui ma le tulaga o le kesi ma le suavai suauu o loʻo faʻalagolago i le tekonolosi o le susunuina o balets o mu. Lelei o Baollet Boilers ma tele tele o le tele o 'ie afi - e oʻo i le 95%. I totonu o faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu i Rusia e mautinoa lava o le gagana VITOGIG 300 mai le viessmann (Siamani), GD-WADVIC), o le BEYHOD). Veverops e lauiloa i le KWB Pellettsketwel mai le KWB (Austria), Legan o Sp251 mai Burteous Compraew (uma Siamani)

O le burner o le voluma ituaiga e pei o le saute o le vevela-puipuia uamea po o lafo uʻamea faʻapipiʻi i totonu o le pusa afi o le boaile. I le taimi o le faʻagaioiga, o pa o loʻo fafaga e le bunker ua fafaga i totonu o le tele o ituaiga e faʻaaoga ai le fafagaina o le 'aufaʻatau i le fao (pei o le fasi o manu). Fuafua i luga o le faʻatulagaga, o le 'au taumafa o loʻo pikiina i luga le granules i le burner mai luga, pe faʻapipiʻi ia i latou i le pu i lalo, i le taimi lava e oso ai le pamu) .

Pellet Pellet Boilers ma Bill Ituaiga Britts e mafai ona faia i auala e lua:

tasi. Ona o le eletise eletise, lea e fausia ai le ea o le ea vevela na tuʻuina atu i le fatu i totonu o le ie tanu. O le taimi o le taimi mai le mana grid o le boiler faʻaaogaina e tusa ma le 1.2 kw (i le isi taimi - e le sili atu nai lo 0.1-0.3 kin).

2. Matutane (latalata i faʻataʻitaʻiga faigofie o tagata faipule): I le Burner, tuusaʻo i Granul, Sour Flodid e Blomid Warding RAPFIns, ma le le fiafia ma afitusi.

Vevela vevela
Mo le failaina o se tamai centrifugal fan ua faaaogaina e fafaga ai le ea pellets
Vevela vevela
O le filifili e tietie o se fao o le fafagaina o le 'au taumafa o le Pellet e sili ona talitonuina
Vevela vevela
Pellet Bouler e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le faaeteete

A alu le boiler i le fuafuaina mode, o le vevela i le ogatotonu o le vaega o le burner taunuu 1000-1200. I totonu o pu i totonu o le pito i totonu o le burner i le mafiafia o granules faaaoga ai le fan, o le ea fou ua fafagaina. O le a ausia le saoasaoa o le vevela, o le boolir taofi: O le sapalai o le ea e sili atu i le ea, o le drive o le fafagaina stule o ua tape. I le taimi nei mode, o nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona oʻo atu i le 10-12 itula, ona o le burner o loʻo i ai ni kilokalama o le vevela palu, o le vevela maualuga tumau o le umi o le tino. Peitaʻi, i le taimi lava e alu ai le maa i totonu o le fale e le mafai ona faʻatagaina le mamafa o le vevela, o le a le tatalaina le alavai, o le a toe amata le ea.

O le Simpys mo Pollet Broolers e faia i Slinglen Steel, i lona pito i lalo, e manaʻomia mo le siʻitia o le paipa. Faatasi ai ma le saʻo faʻapipiʻi o le chimney ma le saʻo fetuunaiga o le condusnite boair compolables e uiga i le 4-5 lita i le vaiaso, faʻatasi ai ma le paketi i le aso. O le ASH mai le Burner (1% o le uluai Pellet Volume) o loʻo taʻua o le Zolnik, mai le mea, e pei o se pule i le pito i lalo o le booler . Mai lea taimi i lea taimi, ia faʻaleleia atili le lelei o le galuega, o le tupe faʻaalu o loʻo faʻamamaina mai le soteta. "Fucking" auala faʻatautaia o lenei taotoga tutoʻatasi e ala i le faʻaoʻo atu o le turbulizers-suauʻu faʻapipiʻi i auala. Lenei ua faia e le faʻailoga mai le otometi (o le saʻo faʻailoga o le mea na tupu o le faʻafitauli o le taimi o le faʻateleina o le vevela o le gaʻo gaʻo). O faʻataʻitaʻiga na toe gaosia aʻe ma le tagata lava i le vaiaso, ma le fesoasoani a se saito e ola mama i le mama o le anufe auala.

Suamalie broulers Ma le fufuluina o se faʻataʻitaʻiga ituaiga, o le itiiti ifo i lalo ifo o le vevela e tautua ma le tele o ituaiga pusa, i luga o faʻamaumauga avanoa mai ia matou, e le sili atu i le 90%. O le maketi o loʻo iai le maketi e tatau ona maitauina ni pe o ni faifeʻau pei o le faʻaseʻe mai le lalaga (Austria), Legano Sp131 ​​mai Buloerus ID.

Susunuina o pulu i le sulu o le sulu o le arch ituaiga tupu i se ea ea tafe na faia e le burner fan. O pulufana na ulufale atu i le afi mumu vave vave liliu i totonu o malala afi ma mumu, fausia se moli moli, o le vevela o e aapa atu ile 1200s. O le vaitafe o laufanua vevela e lafoina atu i le vaega o le poletisi, o le ulaula o paipa, e maua ai lona vevela i le vevela o le tino vevela, pe a uma ona alu i totonu o le chit system. O le asu o totoe mai le laupapa utuu, mai le vaega o le sone o mea i le afā, mai le mea o le tele o le 'ai i le' eleʻele Boiler, o le Scoop na o ese atu i totonu o le fata o totoe.

Autotoso kesi afi boaurator i luga o le pellet suauu - O le tala fou, gaosiga o mea o ia mea e mafai ona faʻaaogaina e le sorlacus (Ausetalia) - Faʻataʻitaʻiga Pallet (4.5-14,9kw). O le lelei o nei nofoaga e taunuu ile 96.8%! O le Blett Bull Burer e fausia tuusao i totonu o le Boiler Fale. O le tele o le vaega o le bunker o se slopping aber o loʻo kille balat i le omea-firberbhana, mai lea o lo o liligi atu ai le candiciki. O le suauu i luga o le vevela vevela o le vevela (o le vevela o le lattice o le 1200 ° C) ma decomposes i luga o le vai vai, resin ma uu. O isi tali i le va o kapeta ma le ea okesene e maua ai se vevela o le tino e fausia ai le carbon monoxide, o le vaega autu o le kesi gaosia. Toe faʻasolo ma suauʻu i Pellets Decompse i le kesi o loʻo iai le Hydrogen.

Ona o le faatagaga na faia e le maota o le polesi, o le kesi kesi mai le potu o Galgacication mai le potu o Galsociation o le potu e "- i lalo o le fogafale. O iinei, o le 'aʻai kesi e mumu, ma o le vevela oloa oloa oloa agai atu i le vevela faʻasoa vaega, faʻaaogaina i luga o le turbulizer, pe a o le chimney ua lafoina i luga o le chimney ua lafoina i totonu o le chimney. O le aofaʻiga maualalo o le ASH ma le autau o Baullent Pallets (e masani lava o loʻo i totonu o le Inloanganic faʻaopoopo o loʻo paʻu i le taimi o le gaosiga o le fale. E tatau ona latou masani ai (faʻalagolago i le lelei o le faʻavasegaina) aveese mai ai e faʻaaoga ai se meafaigaluega faʻapitoa.

Vevela vevela
USP Brooleirs mai le KWB mafai ona faʻaoʻo atu ma le tele o pepe mo pulu ma se agavaʻa o le 11m3
Vevela vevela
O Pelletmaster mai HDGBAVAVARIA E FAʻATASI MA LE SHOWROCESCORM STOMORE O FOLIGA FOLIGA HDG PRGECATION MA LE FAʻAFITAULI MA LE FAʻAFITAULI
Vevela vevela
Tinamatua.

O le tele-sili ona aisi e mafai ona nofo i luga 1,5m3 pa tama. O se tasi lea o le tele o paketi "Pallets"

O fea e teu ai suauu e teu?

Ia e faʻamautinoaina le saoasaoa o le faʻagaioiga o le BLELTT Bolir, o loʻo tatau ai se faʻasoa o le suauu. E mafai ona momoli atu i le fale i Polythyleine Baggs o loʻo mamafa i le 25kg pe i totonu o afifi "lapoʻa" mo le 600-900Kg. E sili atu ona talafeagai le faʻatonuina o le lafoina o granles i tagata faʻapitoa tane (e pei o na susu poʻo le vai o loʻo feaveaʻi). Mai sea tane pulufana, o le tele o le suauu, palu i totonu o le fale mo splyfuble hots e faʻaaoga ai le ea o le ea. O lea ua momoli atu pulu i totonu o fale na toetoe lava a matua lautele. Peitai, i Rusia, e na o le tele o auaunaga.

Faleoloa Granules e masani ona masani ona tuʻusaʻo i le fale (i ato poʻo totonu o le masani boiler bulek. O le BUNKE BUNKER e masani ona faʻatumuina i tagata moni (pa pollets pe momoe tuʻusaʻo mai le afifi, poʻo le utaina ma le shovels, i le taimi uma 24-72d). Ae e mafai ona e faʻatau se ulu ma sili atu. Tuu i tafatafa o le ponaivi poʻo se isi potu, pe i se faʻaopoopoga i le fale tele. Mai le lapoʻa tele, laʻau laupapa e tautua i le burner (pe o se taʻaloga masani) o le bouler o le uamea poʻo se papupuni palasitika o le palasitika o le palasitika. O le isi auala e feʻaveaʻi ai, faʻaaogaina le pneumatic system faʻapipiʻi i luga o le buniker. O le faʻaaogaina o se lapoʻa lapoʻa e mafai ai ona sili atu le faʻateleina o le vaitaimi i le va o le tele o avega o laupapa suauu (e oʻo i le 1 tausaga!). Ae ia faʻatulaga, o le a e tatau ona e vaeluaina ma se aotelega o le aofaʻi, e oʻo i le 15,000. O nei tau e faʻaopoopo i le tau o le pellet boler ma le bonuker bolet.

O le manogi o loʻo faʻatau atu e tele lava i pisumea uamea. E faʻaputuputu, aʻo latou faʻapea foi le tulafono, lava le faʻatuaʻi ma le pisa. Maeʻa ma le au fai faʻapopoleina na tuuina atu bolics o loʻo foaʻi atu ma se tulaga e oʻo atu i le 1.1 m3 granules; Faʻatasi ai ma le agalelei o le agalelei e oʻo atu i le 1M3. O le taugofie, ae o le le mafai ona vaaia muamua, o loʻo maua foi le tufatufaina atu i Rusia, o le "ato lapoʻa" o le faʻamalologa o le "o loʻo faʻamalieina i luga o le 1,5m3 pellets. Ua faʻamalolo i luga o fata e latalata i le polesi o se taga palasitika o loʻo mu.

Veverop mo le teuina o pulu i totonu o fale e masani ona faʻaaogaina ni mea e masani ona faʻaoʻo mai le uʻamea fata ma atigi aisa. O le tele o na o le teuina o le timu mai le 5 i le 11m3. A lava le ogaumu lava, e mafai ona e faʻapipiʻiina le buniker i tafatafa o le boeler i ona tafatafa o le boeler, a leai e tatau ona e avatua ai i se isi potu. Ma tauleʻaleʻa, mo se faʻataʻitaʻiga, Georapment, Selelacus, Kwb.

O le fale teu oloa o 'au olopalaina o soʻo se tusi e mafai ona faʻavasega i totonu o le potu malolo lelei o le fale ma e aunoa ma le faʻaogaina o ni tagata sauni. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le amanaia o fautuaga a le tagata gaosi gaosi oloa o le Bellet Bliner. O le foloa o le fale teu oloa e mafai ona faalava, ae e sili atu ona faia e ala i le va o le 50 i le pito i lalo o le 50 i le itu e tasi pe lua itu o le potu). I le fogafale, e masani ona i le pito i lalo o le skate, o se fale tatala ma se fao-i le fao ua faatulagaina. E ala i lenei togalaau pulupulu "tulei i fafo" o le fao i le taamilosaga o le auala, talanoa i le faigata o le fafagaina o le burner o le fafaga o le boolar. I luga o le fola o le fale teu fale puipui, o se masini faʻapitoa e mafai ona faʻapipiʻiina (lea e tutusa ma se malosi e lua-bood groupler O lana galuega e mai lea taimi i lea taimi (i luga o le faʻailo o le a sau mai le otometi o le Bouler Potu) e faʻamago ai le tele o pulu i le sone o le boolar e le fetaui ma le elemene o le Booler Fulle. O le Amiotor ua faʻagaioia e se afi ma se tala o le charbox e pulea e le bouler otometi faiga.

Mo le tonu i le faamasinoga tonu e tatau ona silafia ai o le faatulagaga o le fale teu oloa mo teuina o fatufatu i le fale, aemaise lava i lalo ifo le tulaga susu o le potu. I le faaopoopo atu i le fale pito i lalo nei, e le mafai ona maua se potu mo se avanoa avanoa, ua e iloa, i se faaletonu.

E mafai ona teuina pulu ma i fafo atu o le fale, i totonu o se palasitika faapitoa. O MEA MEA E MAFAUFAUGA: Mo se faʻataʻitaʻiga, laiseneina e pei o Geopeast, Kwb IDR. O le aofaʻi o pusa palasitika e mafai ona oʻo i le 11m3. E pei o le vaʻa mo vai vai poʻo vai. E le manaʻomia le vaitosofia. I luga o le togafiti ua tanumia pe vali le lalolagi, puʻupuʻu mamao mai le fale. O le utaina o pulu i totonu o le koneteina o loʻo faia mai i le tane loli, ma i le boioler hopper, e tusa ma mea e faʻaaoga ai le pnekitic.

O faatonu ia faʻafetai ia Tamaʻitaʻi ma le "Siosiomaga" mo le tuʻuina mai o mea pueata ma faʻamatalaga faʻapitoa.

Faitau atili