O le aʻoga i le fale

Anonim

Matou te sauniaina le potu o tamaiti i le tausaga aoga fou. Vaʻaiga tele o le maketi meafale gaosi mo se manuia ma faʻafiafiaina aʻoaʻoga faʻagaoioiga.

O le aʻoga i le fale 13711_1

O le aʻoga i le fale
Nolte-midb.

Modular Suass Office polokalame faʻatagaina oe e faʻaautuina ai oe o se tagata aulelei tele

O le aʻoga i le fale
Ubda y Rico.

Leiloa tele ua galo "lua" lua i le tasi ": laulau ma potu malolo fata

O le aʻoga i le fale
Fata.

I totonu o lenei fale faigaluega e faia ai lesona e le fiu

O le aʻoga i le fale
Rohr Bush.

O nei meaafale o le a o ma le tamaititi i le olaga matutua

O le aʻoga i le fale
Wellebyby.

E masani ona ola le Pupuni Play Plass

O le aʻoga i le fale
Wellebyby.
O le aʻoga i le fale 13711_8
Ikea

Nofoa i luga o uili - o le mataupu o le alofa ma le mitamita o le taimi muamua o Grader

O le aʻoga i le fale
Baton mae felelei.

Meafale mo tamaiti i le maota o le Marine taofi i le tumutumu o lauiloa lauiloa

O le aʻoga i le fale
Stookke.

Sitti nofoa ma se mea e sili ona faafefe ai

O le aʻoga i le fale
Pragumaka.

Aoina "o le sami" o le a apili i tama uma e lua, o se miti sami, ma teine ​​fiafia

O le aʻoga i le fale
"Scodonya-meafale"

O le moega e masani ona tuu i le puipui i lalo o le "alalaupapa" na fausia e kapeneta ma fata

O le aʻoga i le fale
Interpat.

O le laulau a Coleman o loʻo faia mai le Beech Custosof, laina ma se sitaili veneer ma ufiufi i lanu lanu

O le aʻoga i le fale
Ikea

Vertinocal laupapa i luga o lenei laulau ma sikoa, ma fata, ma le pa mai mata fia iloa mata

O le aʻoga i le fale
"ERAN"

O le nofoaga e le faamalama e ave se laulau tusitusia, ma o le nofoaga ua taofia mo le taaloga

O le aʻoga i le fale
Gatauila

O fale faigaluega, pusa o ata, Shelves - O mea uma ua tuu i lalo o le moega

O le aʻoga i le fale
"Inline"

O meaafale o loʻo faʻatulagaina ai le tele o filifiliga mo faʻatulagaga

O le aʻoga i le fale
Cilek.

Masani ona faʻatasi ma meaafale ua gaosia masini teuteu i le tutusa faasologa

O le aʻoga i le fale
Ikea

O le laulau tusitusi laulau o loʻo tuʻuina se iunite iunite

O le aʻoga i le fale
Vibel.

O se galuega na faia i le suia o le laulau - transformer

O le aʻoga i le fale
Mr.Dors.

O meafale faavaeina o soʻo se tele ma o loʻo tuʻuina atu i luga

O le aʻoga i le fale
Tumini.

Toso moega sefe avanoa, ae latou te faia tamaiti pei o lotoa

O le aʻoga i le fale
"Atamai"

Meafale faia o maple bullfif, e ui lava faigofie, ae o le matagofie ma lautele

O le aʻoga i le fale
Faapipii SPA

Faʻafetai ia Memum meafale mai le chipobboard mafai ona i ai soʻo se lanu e filifili ai

O le aʻoga i le fale
Interpat.

E le tautua i le auga o le BUPATU

O le aʻoga i le fale
Ikea

Ma o iina sa tumau pea mai le taumafanafana o le tasi-Aukuso. Luma o le tausaga fou tausaga. O le mataʻu lava lava ia i latou o le a taʻitaʻiina le tamaititi i le aʻoga mo le taimi muamua. A uma mea uma, e le gata o le a le tau puʻeina mea na tusia a tamaiti, ae faʻapea foʻi ona faʻaavanoa mea tau foaʻi mo le manuia aʻoaʻoga.

I nai tausaga talu ai, o le filifiliga o mea mo le vasega pepe sa matua tele lena. O lenei ua ia maitauina le tele o le aluga o le kapeteni meafale mai mea tau aiga ("Scodenyas", "Artipeti", "Artitare-Moscow" i ai.d. Na latou amata fua uma i seti tulaga ma ni seti faʻapitoa e faʻavae i luga o auala faʻapitoa o loʻo i totonu o le saito. O le falemaʻi, o le tagata ofisa e mafai ona tupu i le Rusia's's's's's olds a le tagata. E ese le mea na faia e la latou fanau ma tagata matutua ma tagata matua, ma e na o nisi taimi matatifi lelei, itiiti ifo ma lanu fou. O lenei aso, o le marine galu e sili atu le malosi o se styrene-fausia elemene (aoina "kapeteni" o le "Vasa" o le "Vaiaso" Sameva ").

O le toʻatele o tagata gaosi atunuʻu ofoina i polokalame atoa a tamaiti, e aofia ai ma le tele o elemene e oʻo mai i le vaʻaiga manaʻomia. Tulivae, pe a tatau ai, e mafai ona e faʻatau nisi modules. O le asō, o meaafale ua faʻatau atu i Rusia, faʻatagaina le totonu o se vasega pepe i soʻo se sitaili, mai le Igilisi o le faʻa-Sparticto, o le faʻamoe, turlini, Iulia o le ausia). E mafai ona faigofie ona e maua ai le potu o lou chad i le sitaili o le maualuga o le tekonolosi poʻo se atunuʻu, pe a, o le mea moni, o lona tagata e ona le teteʻe i ai. A leai e tatau ona e faia se fetuunaiga. Kschastina, soʻo se ecperckic e talia, ma o le faiga i luga o le nofoaga mo le vasega pepe e sili atu ona faʻasao ma faʻaitiitia nai lo isi itulagi.

Ae a le a?

E tusa ai ma Gollasia Gosts, mea mo le fausia o meafale o tamaiti e tatau ona siʻosiʻomia o le siʻosiʻomaga ma talafeagai mo le le mafaufau lelei. Saofaga alu alu chipboard, fafie fao ma plywood.

O le chipboard e taugofie. Ae e i ai le faaletonu: mamafa mamafa ma faateleina le ola ai mea. O meaafale mai lea o le laupapa laupapa e faigata, e faigata ai le mama, o le mea lea i le potu o le pepe e talafeagai le faʻaogaina o soo. A o le vaega lona lua, o le chipboard o na o le o le mama o le Europa vaega e-1 e faʻatagaina mo le gaosiga o meaafale fanau, e ui ina talafeagai mo isi oloa. Ia mautinoa ia matau o le tulaga o le nofoaga o le chipboard o le pito i tua ma o tua mai o loʻo ufitia i le pito i luga o le tino o le tino, o le laugatasi e sili atu le matagofie o le meaʻai. Melamine faʻatagaina oe e fatuina le pupula "vitamin" lanu (aoina o le Ilian vaega o le Ilian Sloras, Cia International Cilek), e matua pei o tamaiti.

O nisi meaaoga e iai le tulaga lautele e maua mai ai mai le laupapa laupapa ma mai le BIRCH CISDUF. E ono le faʻaaogaina o le tele o le Tvighlayer Plywood. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fale gaosi Siamani na latou te maua ai ni mea faigofie.

O au tauvaga ua taʻua o mea lelei mai le itu o le siosiomaga mama. Tau e faalagolago uma i mea mata poʻo lona gaosi ma le numera o le tusi lesona na faia. Sili ona taugofie ma matagofie pini meafale. O le agamalu ma le patino o le tino o le fafie lea, ou te manatu o le le mautonu, e mafai ona faʻamatauina nei i le fesoʻotaʻiga mo mea o le "olaga". O se ata tele o Pine Faʻataʻitaʻiga ofoina atu le aiga (mo se faʻataʻitaʻiga, Lenimumumebel, Lamarc, egriagevsk), e aofia ai ma le au gaosi (Surmelian. Faatasi ai ma le tutusa lava lelei lelei, Rusia o Analootions e taugofie, aua latou te le o afaina i tiute masani.

O meaaili meaafale, o loʻo ufiufi i le Lauga Vai Lake-faʻavae, o se fanua matagofie mo fatufatuga ma tamaiti. Tasi Aerosol Prepalm Mo teuteuga gaioiga (100 olo. Mo le spray) luga e mafai ona valivali i soo se lanu. Pe vali. Le mafai ona toe fai.

Mai le faʻaaogaina o tioata tagata gaosi oloa o meafale mumusu i mea saogalemu.

Mobile meafale i luga o uili poʻo rollers ma strappers ua matua maua lava. O se mea talafeagai, a, ioe, e le o faia e tamaiti le taufetuli ina ia afaina ai lo latou soifua maloloina, ma o uili e le faʻaleagaina ai le fola.

Tuufaatasiga ma fesuiaiga

O le faigofie filifiliga o le faʻatauina o se seti o le kapeneta meafale. Mo le uluaʻi vasega, o le a lava le pea matata faavae o le pusa: moega, "taumatau" nofoa, "taumatau" laulau faʻaopoopo i nisi ituaiga lautele. A manaʻomia, e mafai ona e mauaina se isi mea. Ina ia faʻaleleia le ki o le mea e tutusa ai meaafale. Afai e te faia ni faʻaopoopoga e sili atu lona faʻamamafa e avea ma faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga, le lanu poʻo ni mea e mafai ona faʻatatau atu i tuaoi, o tuaoi soʻotaga o le a faʻavaeina i le aoina o tagata gaosi eseʻese.

O le fale faigaluega e masani ona masani ona latalata i le faamalama, moe ese ese mai ai. O loʻo iai le polokalame o le fomaʻi o fomaʻi na o le totogi o Metu ma faʻapipiʻi i ni vaega eseese o vaega latou te i ai e uiga i le lima Tonosefulu (Romary Baute "ERAN"), ia le taʻua le anoanoai o tagata eseese. O ia fuafuaga e aoga ma, afai e le faʻamalo, o le a mafua ai lau fanau i tamaiti aʻoga e valiina.

Maualuga eseesega

Lauiloa, faigofie ma le taugofie filifiliga ma le "ata" moega, lea ua taʻu mai foi o le "Myzonine". O le mamanu e mafai ai ona e mauaina se kesi ma e oʻo lava i se paʻu maualalo poʻo le loka. O le potu malosi e tuu lua faapena ata. Ua uma ona sauni monoblocks: o le kapeneta ma le moega i le pito i luga ma le laulau "malu", "amore Miniire" "). O le au o loʻo i ai o le asa o le "ato" i luga o uili. Afranzuz Vibel ofoina se tamaititi e mamanuina se tulaga tutusa i totonu.

O le ata ma le podium o loʻo faʻapipiʻiina le laulau, o loʻo faʻapipiʻiina ai le moega ma le moega i lalo o le moega i luga o uili, o le sili atu taugata. E mafai faʻapea foʻi, faʻapea foi ma le filifiliga i le "mea 'ili", naʻo i maualuga maualuga. Ua faatonuina le podium i le fale faatasi ma meaafale, pe na fausia i le tulaga faaleleia. O sea taliga ofo o loʻo faia lava naʻo le mea totino, i le Italia Italia Doimo, ae e mafai ona okaina o le CRANATE BUREATE (MUMI).

O le Monorail meafale faʻalauiloa e leʻi matua lauiloa tele i Rusia, o le Italia Domiral Promedes (O'clolo faavaomalo. I luga o le puipui o le potu pe i luga o le vaega o loʻo tuʻuina atu i le maualuga o le maualuga o nofoa-faʻailoga-taʻiala. O tusi o le tasi itu ua faʻapipiʻi i meafale tao, o loʻo iai i le isi itu o vae i luga o uili. O meaafale mea uma e mafai ona siʻitia i luga o le tasi vaalele, ae e te le mafai ona toe fetuunai. Fanau ua tutusa lelei ma tamaiti aʻoga o le faʻasalaga. O le faʻafitauli ua naʻo le pau lea o le fata, o loʻo iai le auala, e le mafai ona e faʻamama.

Toe o le moega

E mafai ona toe malolo atoa i le po i luga o le moega ma le taumatau taumatau. O lea, taʻutaʻua, gagau sofa, pili ma Ottoman e talafeagai uma i le potumoe mo malo malo. Soʻo se fomaʻi o manatu, orthosist poʻo neuropatogologist o le a taʻu atu ia te oe: Afai e te maua le avanoa, faʻatau se isi moega ma le soifua maloloina ma maloloina. Uma le gaosia o le kaneta mea mo tamaiti ei ai oloa i a latou vaega. E le gata i lea, o ni mea e tele ai ni mea e maua mai i totonu o le atunuʻu, aua o matou moni faʻaaoga e faaulufale mai mea fatufani, vaega ma masini. Aua le taumafai e faʻatau se moega i luga o le mea e tupu i luga o le moega lapoʻa, o le a lagona le le mautonu o le tama. O le a le galue e le tusa ai ma le tele o vaalele.

Ufiufi-E leai ni uila a le au uili mai fafo e mafai ona faʻatautaia le tasi i le isi e sefe ai le avanoa, ma e mafai ona tutu ese.

O le tele o le filifiliga masani mo tamaiti e toʻalua o le moega o le moega ma se tasi moega i lalo o se isi. O lenei manatu, ua lata mai lava na o lo o faasaoina mai i fale mautotogi laiti, ua le mafai ona faasolitulafono i le psychologists. E talitonu o le moega o le pau lea o le tasi mo le lua ma e le maua ai le tutusa lelei o tamaiti uma. Fefe mo le talitonuina o le mamanu e mafua ai le palapala. E toatele e le fiafia e moe i luga.

Ae o loʻo tatagi le au faʻapuʻu laupapa i le tele o meafaife o mea gaosi fanau. Ua faʻaauupegaina i le lays ladder, poʻo se vaitusi poʻo le faʻatapulaʻaina. E i ai faʻataʻitaʻiga ma sitepu - Drawers ("Rimi-Meafale" - Lusia; Imaru Sistem, Athena-Italia).

Afai e te le faia lava e aunoa ma le tuueseeseina o mea moe i le maualuga, e aoga le faʻaaogaina o le filifiliga pe a faʻaaogaina i se tasi. E le tatau. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻamanatuga malamalama samasama aoina o x-sili mai turki, o moega pito i luga o le tasi i le isi o loʻo tulaʻi mai i luga o le itu.

E tusa ai ma fuainumera, o le First Light Muamua Grader e sau i le aʻoga ua uma ona i ai ma se faʻailoga o le "ae" - o se soliga o le pasi. A o fausia le auivi, e mafai ona faʻasaʻoina le tulaga. Muamua, e manaʻomia le filifilia o le meaaā i le itu tauagavale. Lua, aʻoaʻo le tamaititi e nofo sao i le nofoa taumatau mo le laulau taumatau. Manatua! I luga o le nofoa e manaʻomia le nofo lelei i ai ina ia faʻasaga i tua i lona tua. Punou i tulivae i le itu taumatau o vae e tatau ona tu i luga o le malosi.

E le tatau ona maualalo le laulau (ina ia aua neʻi e paʻu), le maualuga (ina ia le latalata i mata). E tatau ona ofi uma e le auvae mama uma i luga o le laulau ma taʻoto i luga aʻo galue. Laulau faʻatasi ma toʻilalo e lelei e lelei i le mea, pe faʻapefea ona nofo saʻo i tua atu. Na ona manaʻomia e manatua pea o le mamao mai mata i le tusi poʻo le tusi o loʻo taoto i luga o le laulau e tatau ona tutusa ma le tulilima o le lima.

Tamaiti a Tamaiti

Mo le tele o tausaga o suʻesuʻega, o le siata o tusitusiga, o le tagata autu "gaioiga" tamaiti. O le taua o le taua mo le poto ma faaletagata, mataitu, aoga ae le o laitiiti. Manatua e mafai e le tamaititi ona galue e le gata mo le tuai lelei tasi pe lua-mafaufau------mo le le talitonuina o Bearsaus, o le desk po o se mea lilo. Afai e leʻi alu nei mea uma, e mafai ona maua i le tele o isi tamaiti redro-faiga gaosi oloa (intertboat, bango o le fainsi-anni).

O le faasolosolo lava, o le paʻaga e faasolosolo ona sau mai le matou iloiloga o se laulau ma le le mautonu o laupepa, o ona vae ua pipii i vae. Mo muamua togi o se tamaʻi tuputupu aʻe, o se aulelei, taugofie ma aoga (orthoped (orthopedic) gagau vaega o le pine "vika" mo le 3600 rubles ua faʻatau. (Lenrammabel).

O se tasi o mea sili ona tiga i fesili matua - e filifili se laulau ma le nofoa o loʻo tupu i le taimi nei tuputupu aʻe o le tamaititi pe e vave ona faʻatau tele? O taimi uma e maua ai se laulau fou ma se nofoa e lelei uiga pe a iai tamaiti laiti i le aiga. O meafale gaosi oloa e faʻatapulaʻaina ai le faʻaeteeteina i le mamanu o le fale faigaluega, saunia mo le tele o puipui o le pa i totonu o le aoina e tasi. Ae o le faaiuga sili ona lelei e mafai ona faʻaleleia atili meaafale, lea o le a "tuputupu aʻe" ma ana tagata e ona. O lenei filifiliga o le ofisa o le au Mol- o le a ofoina atu e le Siamani Welbyby Home. Lapataiga, o lenei faʻataʻitaʻiga aulelei e le o alualu i luma ma le manuia le tele o tagata gaosi oloa! O le mea na amata ona fuafuaina. O le laulau e mafai ona fetuunai i le maualuga. Mo le faigofie, o lona teuina ua mafua ai se fua mai le 112 i le 202Cm, o le faailoa mai o le tuputupu ae o le pule. O le tulimanu o le faʻaaloalogia o le laulau o suia foi, ina ia mafai ai ona liliu le faʻataʻitaʻiga i totonu o se culman poʻo le manava. O fata, penitala ma aveʻesea mo peni ma isi mea laiti e faʻaoʻo atu ai i le countertop o le a le faʻatagaina latou e tietie ai ma leiloa. Faʻapipiʻi i nei laulau mo le faʻatau afi, pusa ma moega laupapa. E mafai ona faʻapipiʻiina o ofisa tutusa ma le tasi i le isi pe o se vaega o le tulimanu i manaʻoga uma. Achloba Uso e le faalavelave le tasi i le isi, e taua tele le teuina mo lesona i itu eseese.

Capia mo Ofisa tutusa o laʻititi lea e faigofie ona fetuʻunaʻi ma le maualuga, ma ile loloto. Uamea faʻavae ma le faʻaleleia o le faʻamalosia e maua ai i latou i se taimi umi. O le seti o mea e lua e fetuʻutuʻutuina laulau ma nofoa e le o taofia - $ 800-1000, ae o loʻo ia faia foʻi se taimi umi. Soʻo se nofoa o le nofoa o uili e talafeagai, faʻaaogaina ma se kesi (Pneumatic masini mo le suia o le maualuga o le nofoa) ma le springs forters (mo le gagau i tua). Galue nofoa afi, Dino, Uepert ID. Ofo atu o le oku (e tusa o le 1000rub.). Afai e te masalomia o le a faʻatulaga i luga o le meaafale o meaafale, ona tuu lea o lau tama i luga o le nofoa laupapa laupapa (676rub., Pulatoa) i luga o le nofoa, ma tuu le paʻu (344.). I le auala, na ave ai le kamupani o le pule o le Norkeke i le Norwegian i le Kirp mai Rapp Shopp, e talafeagai e nofo ai ma le tasi tausaga le matua, ma se tama e tasi tausaga.

Mai i tulaga mo vasega o le a faia e se aʻoga i le fale, tele tele lava lea e faʻalagolago i le faʻatinoga, ma le lagona, ma le ola maloloina. Fesoasoani i se alii talavou e feagai ma tiutetauave fou, na suia ai e le aiga le auala muamua o le olaga. Uia suiga taua ma fale.

Taua faʻapitoa Demographicred: matou te faʻamatalaina le tulaga o le faʻataʻitaʻiga a le iscow itulagi, lea o le tele o aiga e lua, e le tele naʻo tamaiti toatolu. Matou te le manatu e faʻailoa ai ni tu ma aga a le atunuʻu, o loʻo mafaufau i le filifilia o meaafale mo tamaiti aʻoga.

Mea moni, Aus, ua ese uma tagata. E faasino lea i le numera o sikuea mita, o le fola ma le matua o tamaiti, ua uma ona tufatufa atu tupe mai le tala a le aiga i le "tamaitiiti". Falemai Peitaʻi e toʻatele matua e faia se potu e tasi tamaiti ma faʻataʻitaʻi uma a latou vaevaega tino ese fale i totonu. Tele o gaioiga e maua ai se tamai avanoa: potu moe, taʻaloga, o le taimi o le potu malolo, o le potu malolo, ofisa ma e oʻo foi i le laʻititi. Ae le o le ave se tasi potu i nei mea uma. I lalo o le taaloga taaloga, e mafai ona e faia i le "tagata matua" potu malolo. O tamaiti faigaluega a tamaiti e tuʻufaʻatasia i matua i le potumoe i le potumoe, e le fiafia ma faigofie lava ona faʻatautaia lesona. O aiga o le Aso Laiti ua tufatufaina atu se tasi potu moe, ma le isi- vasega.

O tagata atamamai o loʻo fautuaina e tuʻuina atu ni avanoa tutoʻatasi o avanoa mai i le fanau mai. E tuuina mai e le Autonoy pepese o le tutoʻatasi o tutoʻatasi i le faatulagaina o latou taimi ma nofoaga, faapea foi ma le tiutetauave mo le isi. Na te fesoasoani foi i matua i le toe faataʻitaʻi. E faigofie atu le faia o se tamaititi faia se mea pe a iai se nofoaga mo lenei. E mafai ona 'ausia le Spatal Arnomoy (e oʻo i le tasi potu) faʻaaogaina se filifilia filifilia o meafale ma lona faʻatulagaina. YV O lenei lagolago i matua e sili atu le le fuafuaina o tagata puipui, a o latou lava uiga ese ma manatu o tamaiti.

Faatasi ai ma sina mea itiiti i le vaitau o tamaiti na sosolo le tasi i le isi, ae o le a ese auala o a latou atinaʻe ma le malamalama i le lalolagi. O le ala lea, e oo lava i le masaga manaʻomia taʻitasi i o latou teperapesega e tutoatasi lona faʻatasi ai, a le o lea na latou amata ai ona tutusa.

Ua avea Kschko le manaʻomia e laʻititi, ae o lona teritori mo tagata uma. Tamaiti aʻoga o tamaiti laiti laiti o tamaiti i le aʻoga. O lea, latou te malolo ai i le fale. Se tasi e pipii i le tuagane-tuafafine, se tasi e sau i luga o le komupiuta. Ae o le matua le mautonu lava i totonu o le tulimanu tulimanu.

Kapeneta, fata, fata

E talitonu o mea uma a tamaiti e faʻatagaina e tamaiti ona faʻaaoga e aunoa ma le manaʻoga tatau ona o latou lima i le avanoa avanoa. Lea e sili ai ona tutoatasi ma toaaga. O le tasi lea lima. Taitasi fiafia tina e manaʻo i tamaiti le paso a tamaiti ina ia faʻamautu i totonu o le fale mautotogi, ma o loʻo faigofie ai ma le faʻaletonuina ma teuteu. O le mea lea, e aunoa ma le kapeneta, racks, tupua, fata, e le mafai e pusa ona fai. O mea faigaluega e faʻalagolago i le sikuea na tumau pe a uma le faʻatulagaina i le potu o le tamaititi o le tama faigaluega ma moega.

Faatasi ai ma le tamai avanoa, e mafai ai ona malupuipuia. Latou te latalata atu i le nofoaga faigaluega. E le gata i mea e ono aoga ma matagofie, ae tautua foi i le va o moega po o laulau. Malutuu tuʻu i luga o le fola, taofia pe tuʻu i luga o le laʻei luga o le laulau.

E tuʻufaʻatasia e le Kapeneta fale gaosi fale faitotoʻa ma malupuipuia o mea eseese gaioiga i totonu o le modular system, e masani ona taʻua le pa. Ae o lenei filifiliga aoga e foliga mai foliga mai e pei o se tamaititi e milia. O lou taimi uma o lou taimi, o le ai ai pea se puipui. O nisi o mea o loʻo i luga, pei o tulimanu faitotoʻa, maa, e mafai ona faʻamalosia, e mafai ona ave ese mai sea faiga, ia manatua, latou te manaʻo e tuufaatasi ma isi elemene o loʻo totonu. O le tulaga uiga ese pe a le ofi i totonu o le potu o tamaiti, e mafai ona e tuʻuina atu i le tagata taʻitoʻatasi o meafale e okaina. O le filifiliga filifiliga e mafai ona avea ma meaafale meafale faavae e faavae i luga o le abroebe i se mataupu pe fausia-i le lomiga (Mr.Dors, LIMI). O le fuafuaina ma le gaosia o sea siosiomaga o le a sili atu le tele o le taimi nai lo naʻo le faʻatau mai le fale teu oloa. Ae ui i lea, o le iʻuga o le a faʻamatalaina ai le faʻamoemoega.

Se isi mea

Tamaiti e sili atu le lelei o le laumei ma vivii pe a nofo se tasi ma i latou e faaalu le po. Afai e te faʻailoa atu, o le a manaʻomia ona e maua ni potu moe a le potumoe. Mo i latou, e mafai ona faʻaititia le numera o kapeneta ma isi tele bulky meaaʻosi i le itiiti ifo. AvISTT e amata ai le tasi pe lua nofoa. Taaloga Aufaʻaita Faia faʻatasi. E mafai ona matou feʻaʻei ma miti. E le i aʻoaʻoina lesona!

I le tulaga o le po o le po o tagata leoleo e faigofie ona feololo, o le mea moni o le uili i luga o uili masani nai lo le au ulaula. Ma le isi, e leai se tasi e le mafai ai ona faateʻaina. O le aso na loto vaivai ai, sili lo tatou talitonuina, i ai fatuga vaivai. Ae o lo latou taʻutaʻua o loʻo paʻu pea i lalo o le auala e sili atu ona puʻupuʻu i le teuina o tagata e aofia ai faʻamaʻi ma Soso, tumau ma faʻalelei.

I le auala, ma e uiga i taleni ma mea fiafia o au tama laiti e te le galo? Saunia se nofoaga mo piano, o le mumusu, Mupiter, pusa pipi, snowboard, bionicpun aoina po o fitafita? E tatau ona tatou mafaufau i lenei mea, piki i luga o meaafale mo a latou tagata e ona.

Ae taumafai uma lava e ave tamaiti ma oe i le faleoloa. Tuu atu latou e filifili i latou!

Le faatonu o le faatonu faafetai o le salon o meafale "smmmidebird", o le TC "Grand, O le sui o le NODA mo le fesoasoani i le Sauniuniga o Mea.

Faitau atili