Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga

Anonim

Vaʻaiga lautele o le faʻatafaʻiga o le Fale - "Fale o Sini", Faʻatosinaga i totonu ma saofaga i le faʻaleleia o lo tatou soifua maloloina.

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga 13712_1

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
Tagata atamamai /

Foobanks.

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
"Dao"

Faʻataʻitaʻiga i le agaga o nei aso nei

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
"Dao"

"Papa" ma "laau" - lauiloa manatu

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
Primama.

Bad Trot - lauiloa decor

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
"Dao"
Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
"Sparks-kulupu"

"Fugalaau maa"

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
Vidlucal

Elefane o le fogafale pito i luga ma le gem generator

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
Magoto mai le prisma.

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
Primama.

Faʻataʻitaʻiga o nei aso nei

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
"Dao"

O le vaega o Gazec Gazebo. O le tala moni o le tusiata

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
Ata e D.Minkina
Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
"Dao"
Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
Primama.

Manaia le mamanuina "Hybrid" Fortttane ma Lata Tuufaatasi faatusa o vai ma afi

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
Primama.

Faafaigofie le tuʻufaʻatasiga: Sea Shell ma le faataapeapeina o maa

"Afai o ia te oe le vaipuna, tapuni!" - O le a le lauiloa aphorism o Kozma Poutkova e le usitaia le fautuaga o le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau o tagata. E le naʻo le vaipuna o le aiga, ae e saʻo foi mo le faʻaleleia o lo tatou soifua maloloina.

Soifua Maloloina

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
Primama.

O le vaipuna na teʻa mai le ipu vai o se tagata i ona po, aʻo le tagatanuu, ma lona natura ua faaitiitia. O le muimui o le vaitafe, o le pupula o le taeao o le lanumeamata lanumeamata lanumeamata, o fulufulu manu o le vaitafe - o nei miti o le taumafanafana tafaoga. Peitaʻi, o le tafaoga, meies, puʻupuʻu, ma faʻalogo i le toʻafilemu o le vai ma matau lona lamolemole pe vave tafe i taimi uma. E le gata i lea, o le mafaufau o le mafaufau ma le malosi o se olaga maloloina i aso uma ma le mafai.

Lenei o le taimi e mafaufau ai e uiga i vaipuna i aiga, ua tau le mafaamatalaina ma faigofie-lima-lima. E tutusa ai le faʻatonutonuina e talafeagai i totonu o se isi atunuʻu mamanuina. Ma le isi, ma le fesoasoani a se vaipuna, e mafai ona natia "mea sese, mo se faataitaiga, gaogao efuefu pouliuli, tulimanu pogisa, turles O le "Provice Place" i totonu o le fale (atonu e le tutusa) tali mai mai mafaufauga malosi, o le a fesoasoani e faamama ai le le mafaufau ma le moni. Le lava o le susu i totonu - o le faʻafitauli o le tele o fale mautotogi. Paʻu paʻu, natopharynx, o le lagona o le le fiafia - faʻailoga o loʻo lauiloa i le toʻatele. E mafai ona aveese i latou ma le fesoasoani a le auvai o le auvai.

Faʻasalalauga o le vai i totonu

O le masini o soʻo se vaipanoa o loʻo faʻavaeina i luga o le auala tapunia o le vai. O le polokalame o le vaipuna e faigofie tele. Rubrowool tumu i le vai (o lona voluma e faʻalagolago i le tele o le faʻataʻitaʻiga), e i ai le malosi eletise eletise ma le tuʻufaʻatasia faamama. O le pamu e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga (o se tulafono, e aunoa ma se transformer). Ole faʻaaogaina o le vai ulufale i totonu o le taliga, faʻauʻuina i se pisa, faʻalagolago i le ituaiga o mea e mafai ona sosolo i lalo o le tasi poʻo le toe foʻi i le aila, e toe foʻi i le laʻasaga e tasi pe o le isi o loʻo i ai.

E te le manaʻomia le avea o se faʻapitoa alavai e mate ai: E le mafai ona tumau le taamilosaga o le vai e faʻavavau. O le susu o le a faʻaolaina ma faʻaitiitia ai fualaʻau e masani ona aofia ai i le aotelega tuʻufaʻatasiga. Ina ia mafai ona toe faʻatumu le vaega faʻatupega "I le taimi, O le pule o le vaipuna na manaʻomia tele mai le taimi e vaʻai ai i le vai vaega ma pe a manaʻomia e sasaa i le tane. E faigofie le lesona ma e le manaʻomia soʻo se aʻoaʻoga faʻapitoa.

Peitai, e le afaina pe o le a se mea sa faigofie ai, o le faatamala o lē e tatau ona oʻo atu i tulaga faʻanoanoa. Afai o le tulaga pa'ū i lalo ifo o le fautuaina, e iai le avanoa o le pamu e tatau ona faatofuina uma i le vai o le a mumu.

I le auala, e fautuaina e tagata atamamai e tuua ai le masini i le umi, o le paoa o le taimi e laitiiti ai, ina ia le lamatia tala e tutusa mo le eletise. E le manaʻomia le fefe ma le faʻailo i le taimi nei (wotterputer vaipuna e masani lava e le o lau Afioga), aua o le pamu e masani ona tapunia. Ioe, afai e maua e le mamanu ni faʻaletonu faʻapolofesa faʻaletonu, e manaʻomia le ona o lona faʻagaioiga, ae faʻaogaina e le gata i le punavai.

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
Vidlucal

Avant-Gankee uamea faavae

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
"Sparks-kulupu"

Lupe - mo se vaipuna o le alofa. Toe kiki i faiga

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
Vidlucal

Sisiga Faʻataʻitaʻiga: Faʻasalalauga faʻavae ma le uʻamea fugalaʻau

Bowl o fantasy

O le taugofie ma, e tusa ai, o le mea sili ona manaia mai le teuteuga o le manatu o le palasitika o le palasitika o le tino (pei o se tulafono, o gaosiga Saina). Mini Malilataiga, "Rocks", "lelei", "seleselega" ma e pei o le aulotu tau mai le 150 i le tele o le faʻataʻitaʻiga o loʻo fuafuaina le aoga. Fautuaina nei mea. Oe mafai ona vagana ai tagata alolofa o le ita kitsk.

Cermic Oloa e sili ona masani ma masani ona matua fiafia i le mamanu: mai le ata faʻataʻitaʻi o le amhora i Avotary Adot-Garde Copinations (Pyraim, Polo, polo, polo, polo, polo). O Ceramcics e toetoe lava lautele ma atoatoa talafeagai mo totonu ma i totonu o le atunuʻu sitaili, ma i le sitaili o siʻosiʻomaga. O le tau o faʻataʻitaʻiga o se faʻatonuga o le maualuga maualuga, mai le $ 50.

Ua foliga mai o le vaipuna foliga o Mountainer. Mo totonu o mea faʻa-vasega, faʻataʻitaʻiga mai le apamemea poʻo le apamemea e talafeagai (o latou tau - mai le $ 400), o le laufanua e faʻavaeina. Stainless Steel sili fetaui ma le sitaili o le High HASH. O le vaipuna o le ponaivi mai le faʻaʻaisa o se mea na tupu i luga o le tulaga e mafai ona sili ona lelei e faʻatonutonuina se potu faʻaaloalo poʻo se togalaʻau ole taumatematega. O le tele o aoina o uʻamea pito i luga o le vaipuna na foia uma i le vasega ma i le itu faʻaona i aso, e ofo atu Vodlusx (Lusia).

Faʻataʻitaʻiga mai le popcelain (mai le $ 50) maua ai le Kamupani Rusia "Insiriate Faʻapitoa". Wanih Condoctions e amata ai le mafaufau loloto, manaia ai aitu ma aga masani a Andental.

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
Primama.

Tioata ma le vai - o le atoatoa tuʻufaʻatasiga i totonu o le faʻavae

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
Primama.

Elemene o le ea

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
Primama.

Vaipuna o le malt tioata i le faiga o le agamalu roses

O i totonu o maa e tupu ai laau ...

O se tasi o ituaiga taatele o feagaiga o vaega o faʻatupuina, e aofia ai ma laʻau teuteu ma le totonu o laʻau. Ia o isi vaivaiga o isi tagata okesene oberners ma le susu e manaʻomia i totonu o tatou aiga.

O se tulafono, e totoina le fugalaau i totonu o le pusa i autafa o le maa fesoasoani. I le tulaga lea, e te le mafai ona popole i ni faʻaopopo vai, talu ai o aʻa o loʻo i ai pea i le vai (lea, e le mafai ona faʻaaogaina uma ituaiga laʻau mo ia faʻamoemoe). O se tasi o faʻafitauli e latalata mai le tuaoi o le pamu filogia e ala i fasiga o le laau na te suia pe fetilaisa. Suia le faamama ma fufulu le papu o le a masani lava ona masani ai.

O le isi filifiliga o loo totoina e fugalaau ese ai i ni vai vali, lea e tuu i tafatafa o le vaipuna ancviir. O le iʻuga o se vai ua faafuaseʻi ua faamoemoe mo le salalau solo mea e mama.

Matau o le toʻatele o tagata gaosi oloa faʻaaoga ni mea faitino (o le faʻataʻitaʻiga o Iapani bonsi e faʻaaogaina faʻapitoa alofa). O le a le tau le popole ile tausiga o ia e tutusa vioarnith, ae o le okesene ma le okesene i le fale mautotogi, o le mea e le fuaina. O ia tulafono faʻavae e maua ai le oso (Siamani). O lo latou tau e sau mai le $ 100.

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
"Insior faapitoa"

Tuʻufaʻatasiga o bonsai ma Europa leoleo

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
"Insior faapitoa"

Porcelain Dadik Bonsai mo Europa House

Vaitaputi e aunoa ma Faanoanoaga
Ipu

Matua manino ma le matagofie

Lanu viole

Ua lauiloa le vaaiga o le embodim o le sili atu o mea lilo, o mea iloga, ua lava lea e "tuʻuina atu le fot" ma faʻaaoga le faʻaaliga manino. O tagata mamanuina o loʻo atiaʻe ai punavai o potu, faʻaaogaina ma le manuia le poto masani o le poto masani i le fiafia.

Muamua, i le afiafi, o le punavai, tu i se faapelepele pe i se tulaga faʻapitoa, i soʻo se tulaga, e manaʻomia ona faʻamalamalamaina. O le itu o le itu o se tamai score sa faia e sili ona manaia aafiaga. Afai o le malamalama o loʻo iai i tua o le teuteuga o le faʻavaeina o maa (O ata tifaga o le a tulaʻi mai, ma o le a faʻamalamalamaina le vai, ma le tafe.

Lona lua, o le tuali e mafai ona faʻapipiʻi i totonu o le tane ma le vai pe i le "lift" i le va o maa. Mo ia faʻamoemoe, o le fiber o loʻoptic poʻo le haloge moli o loʻo faʻaaogaina. O le lanu pepa o le a faʻaopopoina le faʻaalia ma le pupula. O le aafiaga o le "puao" o loʻo faia e faʻaaoga ai le fausia-i le steam genrator. Faigofie fulufulu o loʻo siʻosiʻomia le vaipuna e le gata o le matagofie, ae o le aoga foi: O le le fiafia o le faʻanoanoa e le afaina.

O le faatonu o faatonu faafetai, i totonu o le totonugafagafa, vicalux, "download", "tagata togalaau i luga o le aoina o le mea.

Faitau atili