Upumoni i le kapoti!

Anonim

Ua maeʻa le siakiina o maketi o le maketi: ata faʻatusa ma le tausiga o masini tausi ma le lelei. Mea uaina cellal mea.

Upumoni i le kapoti! 13714_1

Upumoni i le kapoti!
Pepelo.
Upumoni i le kapoti!
Manaoga o le Sea

E le gata ona sefe ma le lelei, ae o le tele foi o loʻo i ai foi le uiga o le uaina o loʻo mafai

Upumoni i le kapoti!
"El Bodegon"

E ui i le tele o mea o synthetics, o fata laupapa o loʻo i ai pea i le tauvaga

Upumoni i le kapoti!
O le le manaʻomia o mea e le mafai ona faʻauiga e faʻateʻa ai e le anti-vibrasics pakete, o loʻo faʻamautuina se malu malu (a) ma malutaga (b)
Upumoni i le kapoti!
Vinosafe

VSI Series Shafts o loʻo faʻaaogaina le solomuli

Upumoni i le kapoti!
"Oldwood"

Wingoteca mafai ona masani faia i soʻo se meafale-sitaili i le talosaga a tagata e ona, faʻaaoga le tele o ituaiga laupapa

Upumoni i le kapoti!
O se tasi o le sili ona lelei kapeneta kapeneta (i le maualuga o le 68cm) wz36 mai le artiston nofoaga e nonofo ai 32buts. Afai e te aveese le pito pito i lalo laupapa, e mafai ona e mafai ona ofi 42bats
Upumoni i le kapoti!
Manaoga o le Sea

I le faʻaopopoina o le saina o le fagu ma isi fagu fagu, o le faʻatosinaina o le uaina ona o le puleaina e masani ona aofia ai mea faigaluega.

Upumoni i le kapoti!
Vinosafe

Uaina le avanoa vph- sui le "o le numera" cellar. Mo le sili atu le talitonuina, o le foloa ua ufiufi i le iliili

Upumoni i le kapoti!
Faafetai i le lelei-mafaufau-fafo o le ea malulu system, o le vevela ma le le lavalava i le agamalu uaina mumu ua sefe
Upumoni i le kapoti!
Bosch.

I le Wintotec, Ksw38920 Brelves ua toe setiina i le maualuga

Upumoni i le kapoti!
Vinosafe

O le uaina uaina e le monala ua maeʻa mai ai o ia vaega, e mafai ona e tuufaatasia se tasi faigata

Upumoni i le kapoti!
Ala aʻe.

O loʻo faʻapipiʻiina le uaina o le uaina e mafai ona faʻapipiʻiina i le masani ai, e sili ona lelei i le tele o umukuka

Upumoni i le kapoti!
Bradford.
Upumoni i le kapoti!
WoodMAx.

Meaʻai o Mea Ua Uaina e iai, e pei o le tulafono, ua iloga ona faʻaalia foliga.

Upumoni i le kapoti!
"El Bodegon"

Racks faataga oe e tuu se numera tele o fagu. A o filifili se fata, o le a le o le sili atu e saili ai le fata, o le mea moni na lagona o latou laualuga e mautinoa ai le faaumaina

Upumoni i le kapoti!
Alava

Muamua uaina le teuina o metotia na faʻaaogaina i le Oak Kapeneta

Upumoni i le kapoti!
Gorenje.

E mafai ona foliga foliga o le uaina e le kapeti

Upumoni i le kapoti!
"El Bodegon"

Kapeneta o le sili ona gaoia. E i ai nofoaga mo tioata, o se laulau tataina ma malutaga mo mea faigaluega

Upumoni i le kapoti!
E oʻo mai i le Eurocave o le a faʻatagaina e fausia se microclite "pei o le cellar" i se potu tele. I le taimi lava e tasi, e mafai ona tuu le fagu e le gata i le masani ai o le fale, ae na faʻatuina foʻi i le 'au i le seti o fata
Upumoni i le kapoti!
"El Bodegon"
Upumoni i le kapoti!
Faʻataʻitaʻiga o faʻafiafiaga mo le teuina o le teuina o oloa:

O se faaaliga vaaiga;

B, B, g, D-Eseese auvae o Module Shelves, itu

E le o se se taimi lava na faatusa ai e le poto faaletagata le uaina i le meaola, e manaomia ai le alofa ma le tausiga. Uaina ua fanau, matutua, matua, mamai ma oti foi. Aiaia le ola o lona i ai, faʻasao lona malosi taua, o le tofo tulaga ese ma manuʻa o le galuega o loʻo vaʻaia tino puipuia.

Uaina o se mea moni o se mea e maua ai o se faʻaiuga o le vine o le vine o le viʻiga (taofi le sua). O le tapenaina o le tapenaga i le vai inu o le lavelave o faiga e manaʻomia e manaʻomia ai le faia muamua ma le faʻatulagaina mai o tagata faʻatau. Leai se mea taua ma le maeʻa o le teuina o tulafono: maualalo le paʻu, matua faʻamamumumu lava le vevela, susu ma faʻamaualuga, lelei ventinu. Pau i lalo o nei tuutuuga "O le meaalofa a Atua" e mafai ona tausia mo le tele o tausaga e aunoa ma le leiloa o ana meatotino matagofie.

O nofoaga o loʻo faʻaogaina e teu ai uaina, o lea e mafai ai ona e faʻaleleia le mea tatau microc uiga. O o tatou tuaa na tofia lelei se Ceellar. O le aso, e le o se taimi e mafai ai ona faʻatupeina se faʻasologa, ma e masani ona faʻaogaina ni pusa uaina e teu ai uaina. Latou te faʻatagaina oe e aoina fale moni aoina-aofaʻi-manumalo. Aoina uaina i tausaga talu ai na maua ai le lauiloa lauiloa i fafo atu o fafo ma faasolosolo "maua malosi" i Rusia.

Big Capers Aoina

Upumoni i le kapoti!
Vinosafe

O faitotoʻa e faʻatagaina oe e tuʻuina atu se aoina o ona ua faʻasalaina i totonu uma ona moli pusa ua mafai ona eseʻese mai le masani ai e le gata i foliga na o foliga, ae faʻapea foi ma le malu. Na gaosia e Miarerels i Europa o loʻo faʻaaogaina e le Interression ituaiga faiga e tutusa ma mea na faʻaoʻo atu ai i le fale. O loʻo i ai le auala i le aʻea, Europave, Ransederm, Vinsasfe (Farani), stadennus, genmen (Greatez (Swean) O le Worge Eseese Page gaosia i se malamalama fou, mo se faʻataʻitaʻiga, Legaceal (US) o loʻo faʻaaoga (Kanata, e pei ona faʻapipiʻiina o ia i potu. O loʻo i ai foi uaina le Kapeteni ua faʻatinoina i se mermoechecerocerciction faʻamamaina ai faiga emoʻeina i le malu o le spanity seucoundouctor modules i le taimi nei e oʻo i ai. O sea faiga e faʻaaogaina i le Kapeneta o le Kamupani Sipaniolo Kamupani, o le SwR-1450a Moving mai Samsung (Korea), o le CV6.

E fia le mafai a se kapeneta "e aunoa ma le soona fai"? E faʻamoemoe lava ile ituaiga a le tagata gaosi, ma mai le masini masini. O le tau amata i luga o faʻataʻitaʻiga e faʻapipiʻi ai 20-50 fagu e $ 900-1000. Televave Remetric DiscrigErators na fuafuaina mo 100-200 fagu e mafai ona faatauina mo le $ 1500-3000.

O se tasi o faʻavae manaʻomia mo le uaina reprigerators o le atoa o le leai o le gatete pe a galue. O le mea lea, o latou mea leaga o loʻo faʻaoʻo atu i le lautele o tagata pepelo o loʻo faʻamamaina e soʻo se OCLillations. A o mo le faʻagaioiga o le vevela, o a latou faʻailoga e sili mo uaina kapoti nai lo taʻaloga masani. I tua uma, ua teu le uaina i se vevela e tusa ma le 10-15c (wild wines manaomia 12-15c, tuai 10-12c). O lea la, o le pusaaisa i totonu o pa pupuni, ioe, leai.

E ono eseese lava le vevela, e fuafua ile faʻataʻitaʻiga, mai le 6 i le 18c. Afai o le vevela e tutusa i le atoa o le avanoa o le kapeneta, o le faʻataʻitaʻiga ua taʻua o le tasi-potu (monotype-mode). O sea, mo se faataitaiga, CV200 mai le osoosoina, ok-w41 mai luga o alak, VSI ma VSM Kapeneta mai Vaossare E i ai foi faatasi lua-, tolu- ma le tele-diflimal (multi-vevela) kapeneta. O le avanoa i totonu e vaevaeina i le tele o sone ma le siosiomaga eseese. Eseese tulaga o le tino e le manaʻomia mo le taimi umi teuina ma matua teuina ma le māgā o paʻu, ae mo a latou tapenaga mo le tautua. O lona uiga, o le leai o ni aʻoaʻoga o loʻo iai le kapeti. E ui lava, ioe, pe a tatau ai, e mafai ona faia le vevela tutusa i aso uma matagaluega.

O le malu faiga i nisi faʻataʻitaʻiga feteʻenaʻiga o se vevela vevela e pei o le ula e uiga i cuke ma le pusaaisa. Afai e i ai foʻi le vevela vevela i totonu o le potu, o le malutaga malu e amata foʻi ona galue mo le faʻamalieina, aʻo faʻatumauina le vevela i le uaina i le uaina i le uaina e le mafaitaulia. I le mataupu o loʻo i ai nei, e le mafai uma kapeti uma kapeti - e masani lava o lenei filifiliga o loʻo faʻaalia faʻapitoa (mo le faʻataʻitaʻiga, "taumalulu" poʻo le "faʻamafanafana" mode).

O paepae paepae, paʻu paʻu, o laʻau mama na faʻaaogaina i le aso anamua. O agavaʻa mai le a le ulagia ma le togafitia o oak (e aveese ai vailaʻau i luga o fafie, lea e mafai ona inu) faʻaaogaina ma malamalama. O le pau o le uaina e mafua ai le paina. Lenei, i lalo o le faʻaosofia o le ea i totonu o le vai ma tafe e ala i pori i porrel, o lona matua amata. Faasolosolo ona maua, ua maua ai le uaina o se uiga o le buqut. O le galulue faʻatasi o le inu ua paʻu i totonu o fagu i totonu o le vaega mulimuli o le pamu o loʻo pasiaina ma naʻo le taimi uma e mafai ai ona talafeagai mo le faʻaaogaina.

E le gata e taua.

Upumoni i le kapoti!
Gorenje.

O le folasaga tuʻufaʻatasia ma se moli pito i lalo o le a teuteuina ai soʻo se potu malolo o loʻo avea ma kalone, e faʻaauumuina ma le susuga tausiga. O Vinsaofe ma Eurocave Models o loʻo faʻaaogaina "tagi" i tua le pa o le corrugginuminu o le alumini. O le mou ese o loʻo i ai i totonu o le ea, o loʻo tauʻaveina i luga o lenei puipui ina ia manaʻomia le tulaga manaʻomia o loʻo teuina i le Kapeneta (sili atu nai lo le 50%). O le tele o vai na aveeseina le faʻaogaina o se alavai alavai. Gaggeenau ma Paʻepaʻe, nai lo le puipui faʻapitoa, o loʻo i ai se igoa taua o Lava maa, o loʻo ta vali foʻi le matafaioi o se tagata e susuga faʻalenatura. Faatasi ai ma se faʻailoga faʻateleina, na teʻaina le vai mai le ea i le ea, ma i lalo, faʻafoi mai. Falemai, mo uaina kapeneta, e leʻi atiaeina, o le atoatoa otometi system, mafai ona o le suavai mai le fafo o le ea susu. O le mea lea, ia maua mai le manaʻomia o le ulaula, o atigipusa vai o loʻo faʻaaogaina, na maua ai le faʻaolaina o tupe faʻaalu i luga o le taimi. Ie vai e manaʻomia e faʻaopoopo i taimi taʻitasi.

O le isi faafitauli taua o le puipuia mai i le le mautonu manogi. Uaina le uaina e mafai ona faʻaaogaina ai manogi sili atu, ma i le taimi lava e tasi o le a matua afaina ai lona buquet. Oloa faʻamama, lea e tuʻuina atu i auala uma ma le puipuiga o manogi ese mai manogi. Talu ai o nei mea teuteu e manaʻomia le suia i le tasi tausaga, siaki pe a faʻatau atu le ono mafai ona latou maua ai se isi mauaina. Ma, o mea moni, i le uaina e faavasegaina i le vaega e le tausia se mea e ese mai i le uaina e mafai ona inu), Ma e mafai ona pupula le faitotoa i le avanoa. Ia, afai o iai se leo popole, lea o le a tuʻuina atu ai se lapataiga faʻailo pe a fai e tatala le faitotoʻa pe o le a tupu i le eletise. Ina ia puipuia PREST WRINs mai le le faatagaina i ni avanoa tutusa, e mafai ona lokaina le faitotoa.

O nei mea leaga

Ioe, o tulaga i luga e sili ona taua. Peitaʻi, e ese mai i totonu o le au lelei fafo o le aufaʻafefe mai le tasi i le isi muamua muamua uma ma le gafatia, fale mautotogi ma mamanuina o mamanu. E ala i le o le uaina, e mafai ona sili ona eseese, mai loka laiti mo 18-20 fagu i Giants fuafuaina mo 500-700 ma sili atu "masani". Tele lava taimi, o le agavaʻa o loʻo fuaina lea o le fagu o 0.75 lita, ae le o lita - e sili atu ona faigofie. E masani lava ona faia fata i fafie fafie ma o loʻo i ai le lattice mamanu, pe o loʻo galue malosi, ma le mauaina o le teuina o paʻu o lo latou taʻavale. Ua faʻapipiʻiina fagu (laina i le 45 (o le vili lea o le fata, lea o loʻo i ai i isi mea uma). E leai ni fata ma e aunoa ma fata lautele (mo se faʻataʻitaʻiga, le kamupani ok). O a latou pito pito i tua o loʻo faia i laupapa e iai laina o pu o loʻo faʻaofi ai fagu i o latou ua.

O le ata o fata o tulaga taua tele, aua e faʻalagolago tele i le faʻafaileleina o le kapeneta uaina. O fata e tatau ona faigofie ona alualu i luma ina ia mafai ona faʻamamaina pe liliu e uiga i (masani lava latou te maua ai avanoa ma fagu i itu uma e lua, e tuʻu ai fagu eseese). Lelei, pe a mafai ona toe faʻafoʻi le malutaga i le maualuga. Afai e te fuafua e faʻailoa le Kapeneta i lalo o le fasi pepa, mo le ie fou i ni laina, ia mautinoa e siaki le tapulaʻa maualuga, ma o le tele o le uaina e sili atu i le kilokalama e sili atu i luga o fusi.

I le faʻaaliga i Pale, taofia mai le 12 i le 22 Me, Vinsahafe faafefeteina le H2oprovino system. O lenei faiga e faʻatagaina e faʻaaoga e le au faʻaaoga i totonu o se kapeneta o uaina, faʻatautaia o faʻailoga saʻo o le vevela ma le le tagi. O faʻamatalaga mai le talitonuga e sau i le leitio o loʻo tafe mai i le faʻaaliga, lea e mafai ona aliali mai i le 30 faʻamafanafana mai le uaina tupua. Ma le fesuiaʻiga mai le mafuaʻaga headity poʻo le vevela o le vevela, o le faʻaaliga e faʻailoa mai ai se lapataiga lapatai. Afai e tatau ai, e mafai ona faʻaopopoina le taufaʻasese i totonu o le kapeneta i le faʻaaogaina o se taʻele teuteu faʻapitoa.

Sili atu e uiga i mamanu foliga

Pei o soʻo se mea e sili ona tele ai i se tasi, o le uaina oona e mafai ona gaosia i se va ese pe faʻapipiʻi lomiga. O loʻo iai ni faʻataʻitaʻiga o loʻo iai ni faʻamatalaga e faʻatagaina ai oe e tuʻu oe o se ofu o le umukuka i le umukuka i luga o le umukuka poʻo le lautele, loloto - 60 poʻo le 60cm, loloto - 60 poʻo le 60cm, lautele-30 poʻo le 60cm, lautele-30 poʻo le 60cm, loloto - 60 poʻo le 60cm, lautele-30 poʻo le 60cm, lautele-30 poʻo le 60cm, loloto - 60 poʻo le 60cm, lautele-30 poʻo le 60cm, lautele-30 poʻo le 60cm, lautele-30 poʻo le 60cm, lautele-30 poʻo le 60cm, lautele-30 poʻo le 60cm, lautele-30 poʻo le 60cm, loloto - 60 poʻo le 60cm, lautele-30 poʻo le 60cm, lautele-30 poʻo le 60cm, lautele-30 poʻo le 60cm, loloto - 60 poʻo le 60cm, loloto - 60 poʻo le 60cm, lautele-30 poʻo le 60cm, lautele-30 poʻo le 60cm, loloto - 60 poʻo le 60cm, loloto - 60 poʻo le 60cm, loloto - 60 poʻo le 60cM, lautele-30 poʻo le 60cm, loloto - 60 poʻo le 60cm, loloto - 60 poʻo le 60cm Ae o nisi tulaga masani masani e sili atu ona taatele. O a latou aotelega o itu ma mea o le tau o le mataupu o le mataupu e iloga i le eseese. O taimi e masani lava, ia i ai na pupuni e iai se lapuʻu ma le loloto o le 60-70cm ma le maualuga 100-180m.

O faitotoa o le uaina kapeti o le sili sili ona malamalama-fufula ma faʻapipiʻiina i se tioata faʻapitoa-glashed o loʻo i ai le quartz tioata tioata. O le mea moni o le "vaaia" susulu o le la e le lamatia mo wines, e le mafai ona e fai mai e uiga i le ultraviolet strents (ma le quartz e le misia). O le faʻaluaina o faamalama e amata foʻi ona aoga e puipuia ai le anoanoai o le Kapeneta mai le faʻanoanoa. E mafai ai ona e mauaina mea uaina uaina i lona mamalu uma, e masani ona faapipiiina faitotoʻa faitotoʻa i potu malolo, kapeneta O faʻafitauli ma le "tutu mai le faitotoʻa o loʻo filifilia muamua e teu ai le aoina. E iloga i le sili atu tauagafau le sili atu o le fale o le fale ma leai se tau. Ae o le itu i totonu o le faitotoʻa ia latou ua tuʻufaʻatasia i se faʻapitoa faʻailoga tulaga o le Kapeneta mataupu. E mafai ona avea i tatou ma faʻataʻitaʻiga auiliili o le ituaiga uaina ma faʻasologa taimi uaina ma faʻasologa o potu ua uaina.

Uafu kuka e faia i le vevela ma le mautonu. Leai se faʻavaivaia, leai se faʻateleina o le siʻitia o le vevela e tatau ona i ai lona lelei i le uaina. O le mea lea, i le Eurocave ma Oak faʻataʻitaʻiga, o puipui e faia e mafiafia (tusa o le 5 cm) sanuisi. O i latou uma e lua papatusi e lua faia i le natura ok, o le avanoa i le va o le tumu i le vevela o le vaituloto. O lenei fuafuaga tuʻuina atu puipuiga faasaga i le vevela, pisa ma faʻavaivai, ae i le taimi e tasi e faʻateleina ai le tau o le Kapeneta.

Ofoina o le kapeti e masani ona lalelei ...

O le ata o le uaina kapeti (faatasi ai ma lona gafatia) e masani lava o le fuafuaina o mea pe a filifilia se ata faapitoa. E matua moni lava lenei mea pe a fuafua e faʻavae se ie i totonu o le potu malolo poʻo le ofisa o le ona. I totonu o faʻataʻitaʻiga eseese, e mafai ona e mapu atu se vaega o "siʻosiʻomaga" ata, o foliga mai o le tamaʻi laupapa laupapa meaaʻi o loʻo toe faifaimea. O nei faʻasologa o faʻasologa o oloa mai le Lecche, sili atu ma le tu ma aga mai Eurocave, o uaina uaina kapeti. O le faʻamaeaina o loʻo faʻaaogaina o le vaega o le laʻau o le vao, fulufulu manu ma lefulefu ma lefulefu, maple, birch, polo, poplar. Ma i nei faʻataʻitaʻiga, i le faʻaopopoina o le uaina e tupu ai, e tele lava nofoaga mo tioata, o le taʻele taʻele ma le malutaga mo le uaina o loʻo mafai (calenzared counters). E moni, faʻaopopoga faʻaopoopo ma o se tino sili ona teuteuina o le fafie taua laʻau e le mafai ona afaina ai le tau o le oloa, o loʻo faʻataua mai le tele o afe afe o le sefululima.

O le isi auala e faʻaalia ai Gaggenus, Ariston, Goldren, Gerele, Sese ..., Sesemens. O faʻailoga o le uaina uaina o le uaina kapeti o loʻo faia i le slinlesslersen steel poʻo le suauʻu e tupu i totonu o le natura masani i le amio masani i polymetric. E masani ona faʻaaogaina e le specticular moli o le avanoa i totonu e ala i le malosi o le malosi malamalama, masani e le o le gaosia le vevela ma o le a le leaga. Faafetai i lenei mea, uaina uaina microrobs e le gata i le agaga o le xxib., Ae ma faigofie ona fetaui i totonu o potu faaaufuataau o onapo nei ma pa. O le a le mea e faʻalauiloaina ai le tasi octor o le uaina kapeti ma isi umukuka meafaigaluega. O ia, ia tatou fai mai ai, faʻataʻitaʻiga Wz36 mai le poto masani o loʻo faimalaga mai Aristson, o se pusaaisa mo IK360 uaina, faʻatasi ai ma isi oloa ma isi oloa. E masani lava i nei ua ua ua ua ua ua ua uaina o loʻo iai se avanoa e faʻamau ai i lalo o le umukuka E i ai foʻi oloa gaosi oloa uaina e okaina e okaina, i lalo ma lalo o totonu o le tagata faʻatau, pei o le kamupani Rusia "el Bodeozon".

Champagne. E te iloa o ...

... O le muamua taʻutaʻua gaosi o lenei "taʻalo" uaina ua avea ma uamea monkturd baronanton.

... o le faʻamalosi a Carbon Dioxixide i le fagu e 6-7 atm, o le tolu lea o le mea e sili atu lona maualuga atu nai lo uili o le taʻavale!

... O le faʻafitauli autu o tagata gaosi o Champagne Wines i le Xvii-xix senituri. E le gata ona o se pnc mea mea leaga e le pasi ai le carbon diooxide mai le fagu i fafo. O le selau tausaga talu ai, o se faleaiga faletusi i Ress e oʻo lava i le 100,000 faʻailoga ia faʻailoga i le tasi, "o le a tatalaina le auala e maua ai se auala e maua ai se auala."

Tele o le fale tele po o se tamai cellar?

Mo mea uaina i le uaina-teuina, o loʻo manaʻomia ai nofoaga i totonu o se maota tuai - i aso uma tekinolosi faʻatagaina oe e faʻatulaga atoa "o le kapeta. O se nofoaga. O le mea moni, o le latalata i lona microclite o lenei potu i le uaina uaina vave, o le itiiti malosi ma lona uiga o le a tatau ai e toe teuteu ma faaiu mulimuli. O le mea fiafia, faʻatasi ai ma se faʻamanuiaga manuia, o le tau o galuega ma mea mo le fatuina o se "saʻo" cellar, o loʻo faʻatusatusa e tau o Uaina. Ae o tagata e ona o le cellar o le a le toe popole i le auala e le o se galuega, "ma se potu faʻapitoa, e oʻo lava i se tamaʻi potu o se faʻasologa e sili atu ona talafeagai

O le a le mea e manaʻomia e fatu ai le uaina uaina? Muamua, manuia le vevela, hydro ma le syporshin potu. E tatau ona teteʻe e tatau ona teteʻe i le susu o le susu, vailaʻau pe leai se maualuga o loʻo i ai se uiga "armas" e mafai ona faʻaleagaina. Mo faʻamaeaina mulimuli, e fautuaina e filifili mea o loʻo faʻaaoga i tulaga faʻalenatura mo uaina. E mafai ona avea ma maa, piliki, punou ma patipati i luga o le faapalepale i totonu .P.

E tatau foi ona mautu le feʻelaloina o le Rellations, e aunoa ma ni sese ma malepelepe. O le mea lea, mo le "Chanoe Manava", o se Nofoaga Faʻapitoa "Faʻasaoina o le a manaʻomia. Lona lua lenei.

Lona tolu, o le faʻapipiʻi o le a manaʻomia le faʻapipiʻiina o le a manaʻomia e fausia se microclite. O le masani ai "tagata" Cirmite Capiner iinei e le talafeagai mo le aoga o le vevela. Mo se taimi umi e galue ai i le ea malulu auala e oʻo atu i le 8-12s o le a le mafai ona toʻilalo se masini. O le tau o se faʻapipiʻi talafeagai, fuafua i luga o le faʻatinoga, ua i le laina o le $ 1200-5000. O le gaosi oloa faʻapitoa o le tau o loʻo auai i le koolpace (Kanata), vinotheque (USA), Eurocave O nisi taimi o le ea o le ea malulu ma faitotoʻa o loʻo tuʻufaʻatasia i se masani masani vaega o loʻo vave ma faigofie ma faigofie ona faʻapipiʻi i le faitotoʻa. E faapena foi le ea o le ea o le ea o le ea o le Vesi-PC e ofo atu Voinosafe.

Lona fa, o fata e manaʻomia e faʻapipiʻi ai fagu. O manaʻoga lautele mo i latou e tutusa ma fata, o le malosi, o le faʻatuatuaina o le mamanu ma le avanoa o masini e faʻalavelaveina ai fagu mai le paʻu ua paʻu. O fata e masani ona filifilia i totonu o oloa o kamupani faʻapitoa ia latou gaosiga, mo se faʻataʻitaʻiga "El Bodegon", Uaina Cellars fou (USAcave.

Ina ia faia galuega uma ma le faʻapipiʻiina o galuega ma le filifiliga o meafaigaluega e tatau ona i ai ni tagata moni e mafai ona maua ai se faamaoniga o le a le "tafe" e le mafai ona faʻaleleia. I le itu faafeagai, vaai faalemafaufau ia te oe lava i le tulaga o luko mamao mai le a le aduban gagau. E aunoa ma le mamao o le tele o selau o le selau (po o le afe o) fagu o uaina - o le a le mea e mafai ona avea ma miti leaga? E fia kopi o le a oti i le taimi o le gaoioi? Ma afai e te manatu o "uma" auro auro "mafai ona faia mai le 20-30 i le tele o le selau tala, lautele o tupe ma amio lelei o le a matua mataga lava.

Faʻamolemole aua le faʻalavelave!

Ma o lenei, tele fautuaga talafeagai-faamanatuina o le tagata i lalo o le uaina le kapeneta po o le cellar:

I le faʻatauina o se kapeti uaina poʻo le tau faʻapipiʻi, ia mautinoa o le voltage i le fesoʻotaʻiga e le o le oso. E sili le faia muamua o se fale mautotogi (fale, fale) Stibilizer voltazer - O i ai ni mea e faʻatusatusa i le uaina kamuta ($ 100-200);

O le uaina e tatau ona teuina i se tulaga faalava, ina ia o le plug e sili atu le susu. Faʻatinoina o fata mo le teuina umi o le meainu e le o fuafuaina!

Uaina i le leai se mataupu e le tatau ona "luluina". E le mafai ona toe ave se fagu ma fufulu le pefu mai le pefu "kopi" sili atu ile faamamalu mai tagata poto, talu ai o le pefu na faia o le uaina saʻo). E le tatau ona e aumaia se fagu "leai se mafuaaga" ma teteʻi i luma o o tatou mata e faʻaofoina e faʻaofo ai malo;

E le o uma uati e maua se olaga atoa na fuaina i le sefulu tausaga. E tele ituaiga 'eseʻese e le faʻatagaina i le alu i le atoa ma le tolu tausaga (mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻa-talavou laiti paʻu). O le maualuga o le pito i luga o le 40-50 tausaga e mumu ai Wins o Bordeaux Province. I le ala, ma tataʻi i luma o le faʻaaogaina ua fautuaina mo le 20-25 tausaga;

Ma le mea mulimuli, ou te fia manatua ai o le sauniga o le taumafaina o le uaina o se sili ona faigata le faigata o le saienisi a o lona teuina.

Tama, pe faʻapefea ona faia lelei le uaina ma tautua le laulau i le potu malolo, e manaʻomia ai le ipu o meaʻai i le tagata o le uaina. o le a talanoa i se isi mataupu.

O le faatonu faafetai i le Kamupani "El Bodegon", "Bahus" nofoaga autu " Mo se fesoasoani i le tapenaina o le mea.

Faitau atili