Meaola Meafale

Anonim

Meafale fausia e ala i oloa fausia. Mea ma tekinolosi mo le fausiaina o ni fasi ata tusiata.

Meaola Meafale 13717_1

Meaola Meafale
Architepsstss S.akashov, V. Vaiganov, M. Zaslavsky

Ata A. Kamchechina

Faifai pea filifili o racks i luga o le pito sili ona umi e mafai ona suia atoa oe

Meaola Meafale
Tusiata v.sthefer

Ata e A. Babaev

O le alatane o le fata i lalo o le arquarium ua tumu i clacmidite ma le sima, o le pito i luga o le glc

Meaola Meafale
Teu tupe-gradsroy

Ata e D.Minkina

A- synthelis o fata, fale maue ma totonu. O tioata tioata o loʻo punou i le sima sima

Meaola Meafale
"Gale"

Ata e D.Minkina

B- I le maso mai le kesi-anucate poloka, tatala avanoa ma tulaga mo fata

Meaola Meafale
"Gale"

Ata e D.Minkina

Tuʻufaʻatasia le faʻavaʻa o le dimwall mamanu ma le faʻatumuina o sima o le pito i lalo o le fata

Meaola Meafale
Studio "Architecton-3"

Ata V.nepledova

O le mageso o le Aualofa, valivali, o le fafie o le a faʻamalosia le palasitika faʻaalia o le fausaga

Meaola Meafale
Mamanu Bureau "Boumerang"

Ata e D.Minkina

O se ata loloto ma se osofaʻiga o luga mai GLC faʻamanatu mai le Adont-Garde Soulpture

Meaola Meafale
Sanmaa ata / renee freining

I le va o racks mai le afu poloka faʻamalosia fata na faʻamalosia ai le auvae, ae ufiufi i se pou pou

Meaola Meafale
Tusiata t.zhorzholinia

Ata k.duboupets

Snow-White Chinelated Rack foliga pei o le tele o le vaaiga

I taimi anamua, o le tele o meafale mai le maa tuʻusaʻo i totonu o puipui pe faʻatoafaʻi, potu, ato moni, o loʻo matuaina mea taugata. E le masani ai i le aso. Na o le a le o le master ma leoleo, ae i nofoaga masani ma fale. Faaaogaina o fale i ona po nei mo lenei. O le ituaiga tutusa e mafai ona fausia e ala i le faʻaogaina o ni tekinolosi ese ...

Meaola Meafale
Tusiata v. gerasiimova

Ata o V.nepledo ala i le talanoa i le talanoa pe faʻafefea ona faʻatino le faia o ni togafiti, matou te mafaufau ai pe uiga o le atoatoa. Na o le fuafuaina o se tusitusiga, matou te mafaufau loloto: Faʻafefea ona valaʻau mea na? Faapitoa faiga i tapuaiga e leʻi mafaufauina. O fuaitau "Meafaletauina ile fauina o le faʻataunuʻuina" ma "fausia-meafale" na foliga mai e le o iai ni manatu lelei o le mataupu. A maeʻa, faʻasologa, lea o le a talanoaina, i le uiga moni latou te tuputupu aʻe ma le tusiata o le fale mautotogi. O meaafale ua fausia e ala i le fausiaina o lona uiga ua le toe mafai ona aveese pe alu i se isi potu - e avea ma vaega o le fanua moni. E le gata i lea, o lona fausiaina e tatau ona muamua mai i le taliaina o pemita i le toe faatulagaina o fale, ma e maeʻa ona atagia i le fuafuaga fou o le BTI. O le mea moni, o le 'aite mea e mafai ona faʻaleagaina ma toe fausia, ae o lenei o se isi tala eseese. Ae i fai faifaiga a faisao i se manatu taua o le "menumonal art" (atavali, vaueli). E faasino i ai galuega i galuega e masani ona fesoʻotaʻi ma le tusiata o le fale. Ai se telefoni ia te i matou nei meafale e matua manaia? Sa leai se latalata i le uiga o le upu. Tusa lava pe o le fefe e leo ai, o le upu "suamalie" e le faʻapea ai ma le lapoʻa tele, o pipini o le fausaga. O lea matou te ole ai, Le pele le tagata faitau, aua le faʻamasinoina matou foʻi mo se upu faapena.

Mo le a?

Tali faʻalagolago i le talaʻaga o le gasologa ma lona faʻamoemoe, aso nei faʻamanatuina meafale e faia mai isi mea eseʻese, e faʻapea o loʻo tuʻufaʻatasia ai le tele o tekinolosi. O le tasi teuteuga o nei mea teuteu mo le sili atu le manuia, ata i le faʻavae o le faʻamamutaʻe o vaega o lafumanu, pei o le faʻaaogaina o le fausaga atonu e laʻititi tele O le faʻavae e fausia ai se moli uila uʻamea, ufiufi i le tasi vaega o le laupepa (12mmi mafiafia), e masani ona nana uaea ma eletise. O le isi auala e manaʻomia ai malutaga mo faletusi, faʻaputuputu sooseina, ipu, paʻu laau tele. E manaʻomia le malosi faʻapitoa i fata faʻapitoa mo televise, Vitio ma Audio Meafaigaluega, mamafa plangma Papatusi, koluma. O se sili atu "le malosi" o loʻo tuʻuina atu i le mamanu mo le nanaina o le tele o le volumabilic aquarium pe i nofoa tuʻufua. E tele le taua o le malosi e tatau ona faʻatupu meaafale i totonu o faletaele (galuega galuega mo fufulu, paʻu ma vaitaʻele mo fale faigaluega, tufuga mo fale. I le avea ai ma tulafono, o nei togafiti o loʻo feagai ma fale puipui, makekinglasgin masoa, o le maʻamata.

Fantasy i luga o le tino oti

Meaola Meafale
O le ata tusiata o meaola "tolu sitepu"

Ata e.lichina

O seevae o le laupapa o le faletusi o le faletusi o loʻo malolo i luga o le pamu o loʻo i luga o le paʻu o pamama (GLC) poloka i onapo nei. O lana laupepa poʻo seevae e i ai le mafiafia o le 6-24mmmm, o le umi o le 2.5-4.8m, o le lautele o le 1.2-1.3m (naʻo le sefulu o le 2. Aofia ai se vaega o le sipelaga, mo le sili atu le malosi ma le lamolemole, o se pepa malo faapitoa na tuu i itu uma e lua. O iʻuga o le GCL e le manaʻomia e ogatasi o se piliki poʻo se sima, ma mafai ona e vali vave pe toa pe le opeʻapeʻa, stacco.D. E faigofie ona ausia le tausisia o manaʻoga maualuga mo faʻapitoa geometric faʻamaoni ma le lelei o luga o loʻo i totonu o loʻo i totonu nei.

O loʻo malupuipuia solo ma malutaga - masani masani i aso nei ua toe faʻaleleia. Aemanu e faʻapea pe a faʻapea e faia i mūpuina, aua o le vaega tele o le mamanu - tutoʻatasi i totonu o le kalita. O le tele o tulaga masani o tulaga masani mo le faʻavaʻa o le GLC Clamp ua fuafuaina ina ia mafai ona fatuina le tele o vaega ma faigata. I le ala, e mafai ai e le mamago ia te oe ona faigofie ona maua ni mea mataina taavale i luga, faigata ona faia mai isi mea.

O le faʻavaʻa e mafai ona faʻapipiʻi i le palu o le tumutumu ma le puipui, ma o le laupapa na o "lavalava" fausia pepa. O le tele o le faʻasoasoaina o uta i luga o le fata poʻo le fata, o le sili atu masani laasaga e tatau ona faʻapipiʻiina o uʻamea uʻamea. Peitai, ma le tele o le faʻatumuina o le fuafuaga, se tapulaʻa o le tau tamaoaiga o loʻo faʻaaogaina lea mea. I le taimi, o le mataupu e sili atu le talafeagai (e faigofie tele, taugofie, taugofie ma televave) faʻaaoga isi mea (piliki, e pei o le propewall, tulaga le fiafia. Peitaʻi, o loʻo iai tuʻusaunoaga iinei. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a talafeagai ai, faataatia le faititi o le mau o le mamafa o le mamafa o le tamaoaiga o vaʻalele. Ae i nisi o tulaga, o faʻamaumauga gaosi gaosi o gaosia faʻamatalaga, o loʻo iai i totonu o le aofaʻi o totinifofoga ma puipui o loʻo maua mai i le sili atu o le faʻamalosia o le faʻamalosia, taamilo, ma o le tasi-ma tumine. Laki (12 pe 212mm) o loʻo salalau solo i luga o lenei tulaga mautu.

O le faʻafitauli tele o le fausiaina o le lamolemole ma tulimanu tulimanu o le forstustics foliga. O le mea lea, totonu, aemaise lava fafo atu tulimanu sao, faʻamalosia faʻapitoa mo lenei, se tuʻutuʻuga uʻamea mo lea, ma luga o luga o loʻo ufiufi i se vaega manifinifi o le pulupulu.

Afai o fata poʻo fata e fausia i totonu o le faletaele poʻo le umukuka, e fautuaina le faʻaaogaina o le susu susu (G CLOB). Afai o le mamanu e fesoʻotaʻi ma se fesoʻotaʻiga paʻu poʻo le ea o le ea, e aoga le faʻaaogaina o le afi-puipuia (GKLO).

Le lava le aoga o tulaga o tulaga- "DOLROLDEOR", o lona uiga, o se leo mafiafia lea, ua lolomiina ma fausaga puʻupuʻu pe a lavea. Ina ia faʻaititia, o le maʻa i totonu o le faʻavaʻa ua tumu i se leo malosi i se leo leo (fai mai, minerale fulufulu). E sili lona aoga lea pe afai o loʻo avea ma mamanu o se vaega o totonu poʻo le siomia i le pa pito i fafo o le fale mautotogi o le fale mautotogi, o tuaoi. O mataupu o loʻo tuʻuina atu i le fofo o le faʻatonu, faʻaaogaina le GLL o se taufaʻafefe galuega ma, o le mea moni, o le mea lea, e tusa ma le faʻatagaina tulaga mo le soona faʻaaogaina.

Weight ave!

Ae o le Papatiso ia lava ua maaleaese lava. O le faalava agai i lalo o le a manaʻomia ona puipuia mai le teʻa, mamafa mea mamafa e le faʻapipiʻiina. O le mea lea, e masani lava, matiina o puipui i luga o laupepa o fata, o malutaga ma isi mea, mai le mafiafia o papala ma mDF ma le mDF ma le mDF ma le mDF ma le Mortaged Steptored South, Lerugwed Chiptored Soure.

O le tulaga o le tulaga o se isi tulaga lelei i le faʻavaʻa o le piliki, vasa sima uliuli, kesi-anucate poʻo le sima-sima-sima-lautele paso. Soʻo se masonry, pe a fai o loʻo latalata i le puipui ma le taualuga, fusifusia ma papatusi o le faʻaalu poʻo le puipui faʻaaogaina o le stel stress i itu taumatau. O le tasi itu o le fasi pepa e faʻamautu i le puipui poʻo le lugala, o le isi ua tuʻu i le va o laina o piliki poʻo poloka. E i ai le manaʻoga e tatau ona amanaia le manaʻoga e tatau ona amanaia tapulaʻa o le uta i luga o le 1M2 fola i luga o le orlap, lea mo fale o ata eseese e ese. O lea la amata le amataina o galuega, o le poloketi e fausia ai mea taua o mea taua e tatau ona iloiloina ma faʻamaonia i le VAʻA Inisitituti. O le ai ai se faʻatonuga faʻapitoa, e faʻapea e faʻatapulaʻaina tapulaa tekinomiti, pe pei o le tekonolosi ma mea e faʻamatalaina auiliili e fausia ai ni galuega fuafuaina.

E masani lava, ia faʻaititia le uta i luga o luga o luga, o le vaipuna i totonu o le tele o fata poʻo podium ua tumu i le omea i luga o le sima o le moega poʻo le moli uila. E mafai ona faʻatumuina ma soʻo se mea e te fia iloa ai ni mea. O lenei tekonolosi e le o se faigofie tele e pei ona foliga mai. O a mea uma, o mea uma i totonu o le tamaʻi siʻosiʻomaga kamuta, counment, counce ma vai e matua le mautonu, chramizite oso i luga ma e le o aofia ai i le paluga. O lea, e fiafia e galue i le pallet, faʻaopopoina se mafiafia tali i le cordrazeate faasolosolo. O le faʻagasologa e amata ai le "susu ma palapala" (e le o le faʻapipiʻiina o le glc). Ae e le o le sili filifiliga lea.

O tagata tomai faapitoa e faigofie atu ma sili atu lelei. Muamua taoto i lalo le faiga ma avega matutu charazit i totonu. (Afai o le ata tusiata o loʻo sili atu ona faʻamalosia, o ana vaega e ono sili atu nai lo le 10mm. Ae o le tele avega e tatau ona falepuipui. Mo racks mo le 5mpo. ) O le utaina CERAMAC e sausi i le faʻamamaina o le sima (M500, e aunoa ma le oneone), ona faʻamalieina lea o le vai laʻititi. O le tapunia o le Clondus na faasolosolo amata i totonu o le clamzite backfite ma pe a uma le aso ua leva ona pipiimau uma stumping i le fausiaina o mea uma. Ina ia tutusa le tafailagi vaalele i luga o le pito i luga o le faʻaʻaisa o le mea e faʻamamaina ai o se mea e faʻamamaina o se laʻau na oneone e tuu, ma pe a maeʻa le galuega.

Ata o le foma

O le tekonolosi o le fausiaina o vaega laiti o ata o loʻo masani ai foi e ala i le tipiina ma le latalata ane o le faʻailoga o mea o le fale. O lenei e faʻasino i lanu efuefu lanu enaena o le vasa sima poʻo le kesi-sili-sili-sili ona fugalaʻau - toetoe lava paʻepaʻe parasula. I le iloaina o le tulaga i se mautu le masolus o le lumanaʻi o le lumanaʻi, sitepu poʻo ni uamea uamea mokesi mokesi (tulimanu, tulimanu, tulimanu, tulimanu, tulimanu, tulimanu O le tele o galuega o le akin i le ata o sculptor po o kameva. Talu ai na faigofie ona pupula mai mea tetele ma faʻalavalava, o ia faʻatasi ma i latou foi ma gaosia le faʻaaogaina o se taʻavale, mumusu, na vaaia. Ma tipi ato o soʻo se mea, e aofia ai laina o laina o ni katini, ma ala, niches ma malutaga, mai faigofie faasologa i le faigofie tele. O loʻo faagasolo foi le nofoaga sima, ma le faʻaaogaina o mea ua maeʻa ai ona faamasinaina e le totonu.

Faitau atili