Ma le a le mea i lalo o le laminate?

Anonim

Tekonolosi o faʻaofuina le pisapisao paʻu maualalo maualalo i lalo o le laumua: ituaiga o mea e suia ai, susulu maa osofaʻiga, mamanuina o ata autu.

Ma le a le mea i lalo o le laminate? 13718_1

Ma le a le mea i lalo o le laminate?
Sorry fola
Ma le a le mea i lalo o le laminate?
Suia e gaosia e ala i tagata gaosi uma o laumua ma faapitoa i totonu o kamupani
Ma le a le mea i lalo o le laminate?
"O le toeaina o Hottibaych"

Polythylene o loʻo maua ai le tele o le tufatufaina. Ma fautua mai i se paga ma o latou laminate tele kamupani

Ma le a le mea i lalo o le laminate?
Ata e D.Minkina
Ma le a le mea i lalo o le laminate?
Ata e D.Minkina
Ma le a le mea i lalo o le laminate?
Suia:

"Shumant-100" (a); o le a o le parjas (b); Tutusa le parvas ma le alumini foili (b)

Ma le a le mea i lalo o le laminate?
O le Uelen Laminate na amata ona faʻatau atu i le pisapisao i le le mautonu o le leoa o le leoa
Ma le a le mea i lalo o le laminate?
Vave laa.

Ina ia aua le "tuʻituʻi le laumua" o le faʻavae o loʻo ia pepelo, ma o tuaoi na le o mai ia te oe ma ni faitioga o mea na e manaʻomia e tuʻu ai le Suia o le a tuu ese le pisapisao

Ma le a le mea i lalo o le laminate?
O le fou foma-5000 mea e le naʻo le faʻaititia o pisa, ae mai ona o le maualuga o le masini o uiga o le lalagaina o le laminate i lalo o le lalagaina o le laminate i le 5mm.

Ma le a le mea i lalo o le laminate?

Ma le a le mea i lalo o le laminate?
Ikopal

Faʻatulaga le vaega o loʻo tupu (a), o se rubber suiga o le pule (B) ma Bitsumen-Cork Sharkag (B). ParadoGia ma tuplex tuuina mai mimoveallish i lalo o le laumua

Ma le a le mea i lalo o le laminate?
Na feagai ma Witex lona Mau Sili Laminare Polyarethane Verve Shiption Puipuiga, faaitiitia le pisa leo na lafoina i le tumutumu, 18db:

1- tausiaina o le faiaoga vaega;

2-teuteu vaega;

3-Insemmmary loka;

4- maualuga le maualuga o fasi;

5- Faʻaputugaʻau-tuʻi faʻamalosia meaʻai;

6 Ona o le puipuiga lelei

Ma le a le mea i lalo o le laminate?
O le tulaga o le aʻafiaga o aafiaga i lalo o le Bare Consup ma pe a faʻaaogaina le "Shimannet-100" PADs o le tele mafiafia i lalo o le sima fusi (
Ma le a le mea i lalo o le laminate?
Polokalame o le "flating" fola, fuaina le pisa leo:

1 laumei;

2- E sui tele le mea 'iā te tino.

3-simite eli;

4- nidprootus kesi;

5- plate o le sili atu

O le mea e fai atu ai, o le fanua maualuga e manaia. O foliga lelei e lelei, ma o le olaga tautua ua umi, ma e le taugata tele. Ioe, ma o le sitaili e faigofie tele. Ua faamalieina le au faatonu. O tuaoi a le faletua mo nisi mafuaaga e le o iai. O le a le mea latou te le fiafia ai?

"Shock Awayber" i lalo ole laminate

O se tasi o manaʻoga autu mo le faʻavae i lalo o le laminae o le o se tasi. Toe Maua ma SnupA 3.01.01-87, o le tele o le sili atu o le sili atu o le puleaina lua-meter nofoaafi ma le suega luga e le tatau ona sili atu nai lo le 2mm.

E foliga mai o mea uma e faigofie: Na ou ausia le manaʻomia tutusa, agai atu i le faʻataʻotoina o le laumua i se auala opeopea (o le "Monolithic Boad, e le fesoʻotaʻi ma le faʻavae). Ae e le o iai iina. Afai e te savali i luga o le foloa-stared fola i totonu o seevae i luga o mulivae, ua e faalogoina manino le tatagiina o le le fiafia cocan. E naʻo le amataga o faʻafitauli. O le masina, o le isi, o lau foloa fou o le a amata "taʻalo" i nofoaga e i ai le faitotoʻao i le va ma le sili ona maualuga, ma tuʻituʻi i le sima. E te malamalama, tuaoi poo tagata o le aiga o nonofo i lalo, faʻalogo i laʻasaga uma e faʻateia ai le tuʻituʻi,.

E le uma lenei mea, i lalo o le fanua laumua, e manaʻomia le faʻatulagaina o se mafiafia ma le mafiafia o le 2-4mm. Ua fuafuaina e foia ai ni galuega: muamua, na iʻu ai lava i le tulaga faʻapoloseva faʻavae, lona lua, o le avea ma se faʻailoga, tolu, e savali ai i totonu o le ita ma le fola i lalo. I lalo o le mea e suia ai le mafuaʻaga o le faʻafeagai uma ma lona faʻatinoina mai le susu, e ono iai i se sima sima, o le polechyne o le 0.2 MM. O le auala lea e fautuaina ai le tagata faʻatau igoa o tagata faʻatau.

E mafai ona faʻateleina le mafiafia o le mea na tupu ai?

E foliga mai e talafeagai ona faʻateleina le mafiafia o le suia i totonu o se laminate, mo le faʻataʻitaʻiga, e faʻaaoga i lua vala e lua, Sterpanī o meatotino a le itulagi. Ae o lenei mea e le i fautuaina. O le mea e sili ai le mafiafia i lalo o le laumua e masani ona 2-3mm. Pe a oomiina le mea e faʻamalosia ai (i nisi mataupu faʻalua ma sili atu). O le mea lea, o le fola e i ai le foloa o le pito i tua o le 1-2mm. Afai tatou te manatu o le fua o le mafolafola e faʻatagaina le lua-miliona avanoa, ona atoa le lautele o le pito i tua o le pito i tua o nofoaga o le 3-4mm.

Ia mafaufau nei o le a le mea o tupu i soʻoga (loka) o faʻapipiʻi laupapa ma tutusa luft. A uma, o laupepa lava latou te faigata tele, latou te iloa mata o tulafono, faamalosia latou e galulue i se malologa. Faʻateleina le le mafiafia o le mea na tupu, ona faʻateleina lea o le pito i tua mo le isi 1-1.5mm, ma o lea e mautinoa lava le sooga.

O lo oi ai nei ituaiga o suiga

Sei o tatou amata i le mea moni o le Laminate Gaosi oloa gaosi Faapitoa Suiga faamoemoe mo le faʻaaogaina i se paga ma oloa o le lava fale gaosi. Ae e le o lona uiga o le mea o loʻo tupu mai ai le tagata gaosi oloa e le mafai ona faʻaaogaina i se paga ma le laumua mai le isi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Bellian Candy Quckstep o loʻo ofoina atu se seti o mea na suia, o loʻo e manaʻomia e faʻataʻape ai le ata o le susu:

An- polystyrene 3mmim mafiafia, filifilia e Aluminum Til (tuu e le Alumnim itu i luga). Lisi le tele - 12.51,2m. O lupe o mea taua e fesootai e se fasi fasi ie.

Uni-Wakeptord- Puleaina mai i fafie Fusi o se ipu o 8605906m0. Faaaogaina i mataupu o le laminate ua taoto i luga o le pito i luga laupapa fola. Afifiina - 20 laupapa.

UniCliclethyleene Base 3m Filemu, Laminated ata tifaga (70 microns). Faapipiiina ma se tootoo luga. Telefoni - 12.51,2M.

O le Norwesian Atwnend Allloc e avea ma se mea e le masani ai le le masani ai o le leoa single ma faateleina ai o meatotino. O lenei o le 2mm mafiafia mea (o le faʻavae o le kamupani e le faʻaalia) ma le afu i luga ma faʻamalosi i totonu. Faatauina atu i taavale. Na amata ona ofoina atu e le Uelo, o le fale, o le muamua, muamua uiga o le lala ma le le leoa o le screm ua uma ona maua.

Faapitoa tele faʻapitoa ua faʻaopopoina le latou laumei ma isi kamupani, pei o le wirc (Siamani) - o le leo) (Surketen (Sweden, vave.

Ae o lenei, ia latou fai mai ai, mataupu faapitoa. O le mea e sili ona taatele Polyenetytyrne . E lelei le faʻatonutonuina ma mea fausiaina o loʻo i ai se tali alkaline o loʻo iai (sima, o le gaʻo e le afaina ai o iniseti, faʻapea foi ma le gaʻo, o le suauʻu. Ona o lona fausaga ua tuleia, e i ai le maualuga o le tui i le itulagi o susu ma maualalo le tautalaga. Udnostats mafai ona mafua ai i le UV le mautinoa le mautinoa. Ina ia faʻafesoʻotaʻi sooga pe a taoto, kulue, lipine, faʻapipiʻi faʻapipiʻi. O le pofanoʻai faisao o lona lava gaosiga o le tele o tagata faʻatau mea e faʻatumu ma lona laumua.

O le maketi e ofo atu pene e tolu ituaiga o le tauva:

"Cellon-ppe" (Lusia), o le tino o le tino polythylene o fulufulu manu, osofaʻia e le decompination o se tagata faʻapitoa O le lelei-vevela-sloudproofer;

"Polyfom" (malae Hassore), o le fatufatu o le povyhyle I le tulaga o lona uiga, o loʻo faʻalatalata atu "Izolon-Ppe", ae o se tagata agamalu. O le Athelon-ppe ma polyfoma e masani ai i tagata tafafao maimoa e fiafia - o latou na faia i lanu potu moe "o le au"

Kesi-tumu Polythylene ma le sili atu le malosi o le mollecular fausaga (npe), gaosia e le aofia ai ma le kesi. O tusi e aofia ai faʻailoga Rusia a Rusia: "Oloa" iva "," ihsinel "," amelex "," Stemaflex "," Stemaflex "," Stemafleon "," Stemafleon "," Stemaflex "," Stemafleton "," Stemaflex "Opeopeol" Alo.

Oona-faʻavae e aʻafia ai . Sei o tatou amata i se saina le kasa e faia i le oomiina o se pale masani a le vek. E fuafuaina ma le mafiafia o le 2 ma 4m i pepa (915610mm) ma Rolls (1m lautele). O le mea e le o aofia ai ma le feeseeseaiga, oa aafiaga o roodents, siama ma suia.

O le Rupber Transforforforsition o se fefiloi o le ogatotonu o corneular cork ma synthetic brom. E tusa ai ma le au gaosi, o lenei mea e le gata i le sili atu le lelei nai lo le plug, faaitiitia leo leo, ae o le aveeseina foi o le gatete o le eletise.

Bitsumen-cork suia. O se faʻataʻitaʻiga e mafai ona tautua o le Paradog mai le ICopal (Filland), faia i luga o le faavae o le Kraft pepa ma le Cream Croushing (Preyle). Paradog o loʻo puʻeina e le cork e faʻasino i lalo, o le faʻamautinoaina ai micromeding i lalo o le potu aoga (mai i lalo o le fanua o loʻo paʻuʻu iina, ma le lasisua). Le faʻaaogaina o le vai le mafai (ata tifaga) e le manaʻomia.

Mea totino . O se faʻataʻitaʻiga o tiplex mai le tiplex (Filland) 3mm mafiafia. O le isi mea lea e mafai ai ona e faʻaoʻo mai le "lalo ifo o le" Space. E aofia ai ni vaega se lua o le polythylene ata, i le va o le polystyrene granules o loo i ai. O le ata pito i luga na faia o le maualuga o le faʻamalosiʻau o le maualuga o le malosi e maua ai le maualuga puipuia o le fola e ufiufi mai le susu ma lona vapoor. O le pito i lalo, sili atu le atamai, faia i le potupynene o le isi faavae, missure temoni i le va o ata tifaga, mai le mea o iai, steamboard). O faʻamaʻi o loʻo tuʻufaʻatasia ile lautele ma le fesoasoani a se faʻapitoa "Adlenninge" 20cM lautele, savali i le itu i le itu, e lava e faʻaaoga i ai ma vai.

O le puʻeina o mea e mafai foi ona faʻaogaina ni mea e pei o polysidyrered posstyrene osala ma faʻapitoa leo faʻafefeteina ata.

Exprudded faʻalauteleina le polystyrene . Pau lava le mea lea o le ituaiga o le ituaiga- fommim-phamboard-5000 mai le tomai (Lusia). O loo aumaia le mafiafia 2; 3 ma 5mm i pepa (10003000 ma le 1000500m00m) ma prolls (lautele - 1m, umi, 30m, umi, 30m). O le ofutino e maualuga le malosi o le malosi (0.32 MPA) ma maualalo vai o loʻo faʻaaogaina - 0.1% (e mafai ona e faia e aunoa ma se palasitika). O le faʻaalia o le tusa o le 50 tausaga.

Faigofie mea . Mo se faʻataʻitaʻiga, o oloa "shamonet - 100" ma le "SHAMANNN-100 Super" mai le kamupani "Acoustic Mea ma le Creens Chismen. O le Kennels o lo o faapipiiina ma scotch. A tuʻu i puipui, e fautuaina e tuʻua le 10-15mmum moli ina ia mautinoa le susu.

Mautu Faailoga. O le faavae Le mafai ona faia le malosi o le vevela, W / (MK) Mafiafia, mm. Faʻaititia le faʻaititia o le tulaga o le pisapisao leo (lnw), DB Lisi lautele, m Tau, / M2
"IzhEvsk Plastics Laʻau" "O le paso-ppe" Dary Darn polythylene 0.031-0.032 Mai le 2 i le 4 22-24 1.5 0.5-0.8
Pologaiom Polyfoma-ppe Chemictically stitched polythylene 0.035 2.

fa

sefulu ma le ono

lua sefulu

1,1 0.4-0.7
O le "Factiad Stroy" O le foma-5000. Exprudded faʻalauteleina le polystyrene 0,028 2 ma le 3. e oo i le 25 * 1.0 (E i ai pepa) Mai le 1.
Ibercork. O le oona i lalo. O le ie lavalava 0.042. 1, 2, 3, 4 - 1.0 (E i ai pepa) Mai le 2,4.
Ikopal Paradog. Bitsumemen-cork ie 0,046. 3. - 1.0 Mai le 2.5
Tuplex Tuplex Lua vaega o polythylene ata ma polystyrene polo i le va oi latou - 3. 18-20. 1,1 Mai le 2.6
Vaeluaga. Le leoa le faiga. E le faailoaina le tufuga - 2. 17. 1,95 4.0
"Acustics mea ma tekinolosi" "Shumannet-100" ma "Shumnet-100 Super" Glass peleue ma le tasi-itu tasi bitminius sili ona lelei - 3. 23/27 1.0 3.50 / 4.25
* - tusi tusipasi suʻega o loʻo faia nei.

E uiga i Myths ma le mea moni

Myth 1: I luga o le leo o le mafaufau o le plugs ma manifinifi-ata ata. O le mea moni o le saina o le samea o le lelei o se leo lelei, malamalama toetoe o mea uma. A e mauaina lenei ituaiga o mea e tupu, o le tagata faʻatau o le a faʻaalia ma le fiafia le acoustic suʻega faʻamaumauga. O le aafiaga o le faʻaititia o leo o loʻo faʻaalia taua tele, tusa o le 20 DB. Ae e tatau ona tauaveina i le mafaufau o lenei aafiaga e aoga mo na o le leo tele. E le tuai ona le ea o le ea. O le maualuga o lona uiga afai e te tuʻuina se uʻamea i lalo o se laʻau i luga o se sima o loʻo tagi, ia mo se tuaoi, o ou ala o le a avea ma ni gaseketi. Ae le o le musika, poo le leo o le leo o le prok e ufitia i le 20 DB, e le faʻavaivaia, mo i latou o le faʻamoemoe o le sili ona maualalo i lalo. O le iuga, o le a toeititi a lou tuaoi, e foliga mai e fia faʻalogo i nei leo e oʻo mai i lou fale mautotogi. O le a faʻalogoina o le vao i leo, faʻasoa atu i lona fale mautotogi.

Toeitiiti lava o mea uma o loʻo i luga e faʻaaoga e suia mai le polyymitty, polyarethane o vai ma isi mea manifinifi-ata. O i latou uma ua na o le pisa, leai se isi.

Myth 2: E uiga i numera ua faamaoti mai i le tusi faamaonia . O le tele o mea e fai ai e tusa ai ma le pe tusa o ia metotia metotia. I luga o le fola (o lona uiga, i luga o le pito i luga), na faʻapipiʻi ai le sikaina o le shock masini, o le mea e mafua ai ona ofi ma se malosi ma le malosi. I luga o le fola pito i lalo (i lalo o le maualuga) E i ai se masini e fuaina le tulaga o le teuteuina leo i isi taimi. Ina ia saili pe fia le tau e faʻaitiitia ai le leo, o loʻo tauaveina e le lua suega - e aunoa ma le taina ma le kaloto. O le aofia o le suʻega o le suʻega e maua ai se tau o le faʻaititia o le faʻaititia o le maualuga o le leo o le pisa, o le averesi o maua i isi taimi eseese. Talanoa e uiga i fuataga o le faʻasologa o fesoʻotaʻiga o loʻo i ai i lalo o le laumua, e tatau ona manatua e le faʻatagaina e le suega, ae o le mea e maua ai le faʻailo. O taunuuga o nei suʻega e faʻalagolago tele i luga o vaega o le laminare, lona tele, susulu o ia.d. O le a le ituaiga o laumei na faʻaaogaina i le taimi o suʻega, e le faailoa mai e tagata gaosi oloa. O le mea lea, e mafai ona manuia tele, le amataga o le mea na maua i le inisiua e te fiafia i ai, o le ae maua le aofaʻi o le pisapisao leo, pei ona ese mai le tusi pasi.

Ma le taimi e tasi. Faʻamolemole vaʻai e masani ona faʻaalia le aofaʻi o pepa e faʻailoa ai le aofaʻi e le manaʻomia e le tost, ae o le "faʻasino o le faʻaititia o le pisa leo". Lenei o se lavelave faʻamaonia aoga, o le galuega a ni leo leo. E pei ona faatatau i se tulaga talafeagai, o le faʻamoemoe aoga atonu e ese mai le ua fuafuaina, aʻo le faʻatapulaʻaina tulaga e le o ni tulaga.

Myth 3: Ma le faʻaogaina o se mea e suia i lou fale mautotogi . E le tatau ona faʻapaʻiaina le mea e sili ona faʻaitiitia ai le leo (e uiga i le faʻailoaina o loʻo i le tusi faamaonia o le 20 DB), mo le tino, mai le atamai o le laminare. O lenei maunu o se mea e pei o le xylophone, ma lena eseʻese o le xyâphone vaega na faia le leo o loʻo fuafua i le tele o le avanoa i le va o le gata , mai le tosoina o le faaletonu). O le faaali mai o foliga vaaia o le a faalotolotoloina e le sili atu nai lo le 3-6Db. O lea, faʻaaogaina le mea na tupu, e te le amanaʻiaina lava le foloa e le o oe mo oe mo tuaoi.

O le Inisinia Sili o le Acoustics mea ma tekinolosi anoxander boliak

O mea uma e fetaui lelei ma le mea e tupu ai?

O le mea na tupu ua tuʻuina i lalo o le Laminate atonu e le foʻia uma faʻafitauli o pisa, ma o le a faʻaauau ona faʻasea pea tuaoi. O le mea moni o le mea moni e sili atu le sili atu, o le leo le mautonu meatotino o le ovala e fuafuaina e lona mafiafia (tele). A oe iloa o le fausiaina o papatusi 140, 160, 200 ma le 2500MM o loo faaaogaina i le fausiaina. O le tumutumu o le mafiafia, o le sili sili atu o le ita ia e maua ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ogaumu i le 200mm o loʻo iai se tulaga tuʻuga o le faʻaʻaisa (lnw) 74db. O lona uiga o le a faʻaaogaina ai se mea na tupu i le LNW, tusa o le 18-20db, o le a faigofie ona e aumaia le lnw o le maualuga o le tulaga manaʻomia Faatasi ai ma le sili atu malamalama o loʻo manaʻomia e faʻaavanoaina ai le faʻaleleia o le leo.

O tagata atamamai e talitonu o le sili ona lelei e maua ai le tele o mamanu, e aofia ai le overlapping, Charpraft Casket, luga o le Crereat Scipped ma tuai Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o le soulponith-100 le puʻupuʻu o mea "shumannet-100" ma se mafiafia o le 3mm o le a faaleleia ai le tele o le leo " pei 42db.

O le "pulupulu" o le "folo e tatau ona faia" o le faʻaoʻoʻu ", o lona uiga, e le tatau ona paʻi le 'olo i puipui o le potu.

O faatonu faafetai i le kamupani "akoutika mea ma tekinolosi", "Bars", "SMRANSM", "Quadstroy" mo le fesoasoani o le tapenaina o mea.

Faitau atili