Faatau faleoloa

Anonim

Faʻatau fale i le lona lua o le maketi. Faigata o loʻo feagai ai ma se tagata pe a suesueina se fale mautotogi ma faia se mea na tupu.

Faatau faleoloa 13721_1

O a faʻafitauli e tatau ona foia ai se tagata na aoina e mauaina fale i le tulaga lua? O a nisi taimi e le masalosalo ai i le tagata e ona le lumanaʻi e le o se fale fou?

Faatau faleoloa

Tele o matou na faia pe o le a latou foia o latou fesili fatu. O tupe mo lenei mafai ona suia i auala eseese: fai se mokesi; faʻaputuputu; Faatau se tasi fale ma faatau ma le sili atu, sili atu ona talafeagai, i.d. Matou te faʻatinoina tele le faʻatau o se fale mauʻoa e faatau ai le tele o tausaga, ae tele lava tatou te le maua e lou mafaufau, ma le aoga o le mataupu.

I le taimi nei, i luga o le tasi ma le afa-viliina, e masani ona nofoia le atoa faiga mai le taimi o le filifiliga o le filifiliga moni, e manaʻomia le gauai atu i se tasi e mafai ona fai ma taumafai Apoblomam o lo o tali atu i taimi uma. E faatatau ia i latou tatou te mananao e talanoa i le asō.

O le a le fale mautotogi e filifili ai?

Ioe, e faʻalagolago uma lava ile malosi ma ou manaʻoga. E leai se mea lilo e mafai ai e le tupe lava e mafai ona faʻatau atu fale mautotogi o ituaiga eseese ma le mafanafana, o loʻo i ai lava pe le o se siosiomaga faʻaleaganuʻu, i totonu o le taulaga poʻo le tufuga o ia .D. O le KPRIMER, FAAFITAULI I LE FAʻAALIGA O LE AUALA O LE $ 80,000 NEI, Ua lava e faʻatau ai se tamai "faalua-potu e tolu-potu potu o le lata ane ascow itulagi poʻo se tele o le tele o le fale mautotogi i le pito o le Moscow Region. Ma, tatou fai mai, mo le mauaina o se tamai "Odnushki" i le ogatotonu o le laumua, e ono talafeagai ma sili atu le tele o.

O le tau mulimuli o le fanua moni e faalagolago i le seti o mea. Soʻo se mea taua e faʻaalia ai se fale mautotogi ma le lelei poʻo le le lelei o lona uiga o lona tau. O le fale o loʻo taʻua i luga ma le faapaologa, o se loggia poʻo se mea e sili atu, o loʻo iai i le ogatotonu o le fale ma le lafitaga o le metro o nofoaga. O pupuni o le lelei o le mauaina e tatau ona alu i le loto faʻaaloalo ma le / i saute o le potu, o le potu o se vaega tele, ma i totonu o le faʻamamaina o le a e vaʻai i se umi pe mama. Ma, i se isi itu, o se fale mautotogi e aunoa ma se faapaologa, ma tamai potu e tuaoi i le fale muamua pe mulimuli o se fale o le nonvic, e mafai ona faatauina i le ulufale mai tau. O nei mea uma e talafeagai e faʻaaoga, fefaʻatauaʻi ma le tagata faʻatau: O vaega taʻitasi e ono faʻaitiitia pe faʻateleina le tau o fanua i le 1-29 pe sili atu, o le a mulimuli ane ai le fia selau selau selau ma le faitau afe o mea o tala.

Kslov, o se tasi o mea lata mai i le Rusia's Offist Office Office - O se faʻaititia o le manaʻoga mo le le lelei fale ma le faʻavaivai o loʻo taʻua o Elici.

O a ni faʻafitauli e ono feagai ai ma se tagata ua filifili e faʻatau se fale mautotogi, aunoa ma le fesoasoani a tagata moni?

Na tali Galina Uthetheanva, le ulu o le lua fale fale "fale-fale-fanua":

"O le faʻatauina o se fale mautotogi e le gata i lea e le gata i lea e popole, fiafia, ae o se toe foʻi i le olaga o tagata uma, aemaise lava pe a fai o le tupe na tuʻuina atu ma fiafia i ai mea e te fiafia ai. Ou te fiafia i ai , o le a le mea o le a iai, pe a fai o le umiaina o le a maua ai fale o le a luʻiina le faamasinoga i tagata muamua e na o le tagata faʻatau e le mafai ona faʻailoaina o le mea moni o le tagata faʻatau. O mataupu moni pati (sa lesitala muamua i lenei vaega, o suli o tagata muamua na umia ma isi tagata) talosaga mo le aloaia o le aia tatau o le umiaina, atoa pe o le mea tonu e faʻaaoga ai fale (tusipasi), Le i ai o le tagata faʻatau e leʻi masalomia foi le tagata faʻatau i le faʻaiuga o le feuiaiga.

O nei mea e mafai ona faʻamaonia aia tatau i le fale mautotogi na e faʻatau e le fale o le tagata e na muamua (o lona uiga o le solia o le fale o le 1991-1993), ae o loʻo iai i nofoaga o le falepuipui, togafiti togafitiga i se itupa o le mafaufau, ua mamanuina i le 'autau. E tupu o loʻo i lalo o le 'eleʻele le sami lafoaʻi, ma le faʻapaotonu, ma se fanau mautotogi e aafia ai le vaega o lamatiaga (laiti. .

O le a le mea e faʻamalosia ai le fanua?

Faatau faleoloa

O le tali i le fesili e le manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi atu o le ofisa o fanua, afai e te manaʻo e faʻatau se fale mautotogi, afai e te malulu, e aliali mai ia faʻamautu. O tagata uma na tali mai e le Tusitala, i tausaga uma ua tatou faatau fale, iloa lena e aunoa ma se tagata faapitoa i lenei faigata faigata sa le faia. "O tagata faʻatau e oʻo mai i se tagata faʻatau fanua e maua ai le talitonuina ma le saogalemu. Latou te manaʻo e sui le latou tomai i luga o tauau o le taulaga-xxini o le vaega lona lua o le taulaga. - Fesoasoani i tagata moni, e mafai ona maua e tagata faʻatau tagata faʻatau. O le talaʻaga faaletulafono o lenei poʻo le fale o le a fesoʻotaʻi ma le tagata faʻatau atu o le sooupu o le sooupu. ""

O tupe maua a le Ofisa o Setete e maua ai a latou tagata faʻatau i fale faʻatau atu o loʻo i ai le tele o vasega eseese:

Filifiliga o Filifiliga;

Siakiina se seti o pepa na saunia e le tagata faʻatau;

Suesueina o le talafaasolopito o le fale filifilia mo tagata e ana;

Sauniga ma le faʻaiuga o se uluaʻi konekarate poʻo le faʻagasolo ae faʻalautele le maliega ma le faʻatonutonuina o ana tausisi;

Auina atu se feuiaiga (saunia ma le faaiuga o le feagaiga o le faatauina atu);

lafoaʻi ma mauaina o pepa mai le setete faamauina;

Auai o se molimau pe a fai o tupe o le siakiina tupe i totonu o le faletupe faletupe ma fesiitai i le tagata faatau;

Faamauinaga o se Tulafono Lagolago Tulafono (o nisi taimi ma le faamatalaga o le meatotino), o le puleaina o le fesiitai o fale i le tagata fou ma isi gaioiga.

"O le tapulaʻa maualuga o tautua e aofia ai le lagolago atoa o le feuiaiga, amata i le filifiliga o filifiliga ma faʻaiʻu i le setete regising ma faʻaseʻe o se tagata faʻatau-moni, o se tagata poto o le tagata faʻatau-moni Kamupani kamupani. "O le mea itiiti o le siakiina o le le ono o le fale o le tagata na filifilia o ia., Ma faia se feagaiga."

Tele tagata e taumafai e sefe ma i latou o loʻo suʻe mo fale. Ae o lona tulafono malosi i soʻo se mataupu e tatau ona siakiina, tusa lava pe e te faʻatau se fale mai se uo lelei. O le mataupu lenei o le faʻataʻitaʻiga o Svetlana Korkova. "Sa liliu atu le tagata o tausia ia matou mo se fesoasoani i le mamanu o le feuiaiga, na faʻatau e le fale mautotogi 7 tausaga talu ai i lana uo mamae ma o lenei taimi uma na ia tumau ai. o le tina ma le afafine o tagata muamua. O fea na latou o ese ai se tasi iloa. Ina ua uma ona siakiina le talaʻaga o le fafine, ma ua tatau ona matou tusia i fafo o le laititi. Na faia lenei mea i se loia masani o le matou kamupani. "

E foliga mai o le tala puʻupuʻu o le fesuiaʻiga o le tagata e ona le fale maulalo e tatau ona talanoa e uiga i le tulafono mama aʻiaʻi. Ae le o taimi uma le tulaga. O se faʻataʻitaʻiga lea. Na filifilia e le tamaʻitaʻi se fale mautotogi, e le tasi le mea na ia i ai le galuega muamua, ma filifili ai e faʻatau. Na talosaga mai le taulaga o le tagata faʻatau le tagata o le tagata faatau o le tagata o le tagata faatau o le tagata o le tagata o le tagata faʻatau mo le faʻatinoina o se faʻatauga ma faʻatau atu feuiaiga. Ua siakiina e Retomators i le talaʻaga o le fale mautotogi ma iloa ai na ia umiaina e le aofaʻi atoa, ona tuʻu lea mo le faʻatau (o lona hostess o le a faʻatau fale i se fale fou). O lenei mea moni na popole, ma sa latou filifili e fai le loloto loloto. Ua maua ai, o lenei meatotino i Moscow na maua i lalo ole maliega Fesuiaiga, ona faalauaitele lea. Tagata nofoia sa avea muamua ma leoleo (sauaina le ava malosi, o loo fai mai solo) o se taunuuga o le feuiaiga na latou siitia atu i le kaluga itulagi. O le ā na tupu ia i latou, sa le mafai ona mauaina. O le avanoa o le tuʻuina mai o se tagi i le faamasinoga e iloa ai le faʻatau muamua e le aoga. O le mea lea, ua fautuaina e suitulaga a latou tagata maʻi i se fale mautotogi e le faʻatau, ma na ia malie iai lava.

O le faʻapolofesa o le a vaʻai poʻo le a le mea e le maitauina e se tagata le atoatoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a vave ona lapataia aʻu e le tagata omia, o lana tusi folau o le a le toe aoga (mo se faʻataʻitaʻiga, i le 45 tausaga i pepa saini a le tagata faʻatau. Talanoa i le au fai i mea na faʻaumaina ni feuiaiga muamua ma le fale mautotogi, ave le suʻega o le vaega mai le fale teu fale ma talanoa faʻapitoa i le Tusifolau.

Pepa e manaʻomia e faʻaiʻu ai se fale mautotogi ma faʻatau atu

Faʻalautele pepa (tusi pasi o le umiaina, i le aia tatau i tofi, tusi faʻamaonia o totogi atu i le felagolagomaʻi, ma isi.

Fesoasoani BTI e uiga i le faʻamatalaga tau o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi.

Faamatalaga.

Kopi o le fola laupapa.

Kopi o tupe ma tala a le tagata lava ia.

Tusi Faamaonia o le le lava o aitalafu i le totogiina ma aoga totogi.

Faʻatagaga e toe faʻaleleia / toe faʻafou le fale mautotogi (pe a fai na faia).

Aveese mai le fale.

Totogi Tulafono e tusa ai ma le feagaiga muamua o le faatauina atu.

Mauaina i le mauaina o tupe.

Fesoasoani mai le lafoga o lafoga i luga o le totogiina o lafoga (pe a fai o le fale mautotogi o loʻo fananau mai pe o se meaalofa).

Tagata folau tusi folau.

Afai o le tagata moni o loʻo auai i le tapenaina o se seti o pepa e le tagata faʻatau, e tatau ona faʻamaonia pepa uma na tuʻuina mai e le tagata faʻatau, tuatusi, aso e maua ai Maua se vaega mai le tasi setete o le resitala o le leai o avega i luga o le fale mautotogi, tusipasi mai le psycho-neuractions o le tagata faatau, atoa foi ma isi pepa.

Faʻafefea ona fausia mafutaga ma le faʻatau?

Faatau faleoloa

Muamua, o le tagata faʻatau ma le tagata faʻatau o le fale mautotogi e mulimulitaʻi tuusaʻo faʻafeagai sini. O le muamua manaʻo e faʻatau fale taugofie, o le lona lua o le faʻatau atu o sili ona taugata. O le mataupu o faʻatau atu e mafai uma mai le setete ma le nofoaga o le fale mautotogi i le aofaʻi o lafoga e tatau ona totogi le tagata faʻatau. E mautu le tu ai lava, e alu naʻo tamaʻi fetuutuunai, tau ni nai mafai. Ae e tusa lava pe le mafai ona taofia le auai o le tagata moni.

Asiasiga . O lea, o ia te oe ni nai filifiliga mo fale mautotogi, ma e tatau ona e alu e e matamata ai. OE, o le a le tuʻufaʻatasia o uiga o le fale, o le fanua ma le ulufale, e mafai ona faʻamasino oe lava. Parameters o le mautotogi lava ia (tulaga i luma pe maeʻa ona toe faaleleia, Windows i totonu o le lotoā poʻo luga o le alatele, o le maualuga o le faʻaupuga, o loʻo e nanaina mai i ou mata. Ava o le mea o le a alu ese i le nofoaga o le a alu i luga o le nofoaga ma pe faʻafefea ona afaina ai le tau faʻatau atu, e aoga i taugofie. Ta aua neʻi fausia pe a fai o le fale mautotogi, meafaitiko, meafaitino i totonu o le potu faʻatulagaina, e mafai e le pule ona totogi se totogi faaopoopo i luga o fale. O oe, i le isi itu, ia i ai le aia tatau e le faʻatau ai mea a isi tagata, ae o le tagata faʻatau e ono lafoai le feuiaiga. O le a manaʻomia le fefaʻatauaʻi i luga o le tau o mea o totoe i le upega tafailagi ma faʻaititia i le laititi.

E taua tele le siakiina pe ua toe fausia ma toe faʻatulagaina i totonu o le fale mautotogi. IESDLEY ioe, e manaʻomia le vaʻaia o le Permitits ma ia mautinoa o loʻo malilie suiga moni. Afai na faia le mea faigaluega e aunoa ma se faʻatagaina, e sili le lafoaia o le faʻatauga o se fale mautotogi ina ia aua neʻi i ai ni faʻafitauli ma pulega i le lotoifale. Acmimeduation filifiliga e faʻatau ai lea meatotino (aemaise lava talu ai e masani ona faʻatau atu i se tau maualalo), e tatau ona e faʻaleleia le puipuiga o le Rusia. o le mea sa foliga mai (a leai e mafai ona faʻatau mai i fefaatauaiga lautele). O le a tau le tele o tupe. I le tutusa auala, pe a mulimuli ane faʻatagaina ai oe e faʻatau atu le mauaina o nisi mauaina, toe toe faia oe e faia ai pemita.

O le asiasiga a le asiasiga (lea, toe fai, e sili atu ona faʻaalu i le i ai o le "O lona" tagata moni) e te manaʻomia e fofo ai le tele o ana fesili, afai e faʻapea ona e fiafia i le fale mautotogi. O le tagata faʻatau e tatau ona maua ai se seti o pepa o le a manaʻomia e le moni o le a siaki.

Alu muamua . I le taimi o le muamua poʻo le lua asiasiga o le fale mautotogi, o le tagata faʻatau ma le tagata faʻatau upu e feutanaʻi i latou lava e uiga i le tau, tulaga ma taimi o lona tatala i tua. Ina ua maeʻa, o le tagata faʻatau (ma le fesoasoani a se tagata moni) Siaki uma pepa tuʻuina atu e le tagata faʻatau. Afai o mea uma e faʻatonuina ma i latou, ua oʻo i le taimi e faia ai se alualu i luma poʻo le teuina ma le tusia o mafutaga. E masani lava o le faʻatau ma le tagata faʻatau faʻaiuga o le muamua konekarate poʻo se maliega muamua / teuina. O loʻo faʻatinoina se tusi faigofie (i kamupani faʻaleaganuʻu o loʻo ofoina atu i konekarate masani na atiaʻe e loia). Tului, manaʻomia ona e faamaninoina uma faʻamatalaga o le lumanaʻi faʻasoa: O le a faia ma o le a le uiga o le faʻatauga (i le faigofie), o le a le tau o le mea totino o le a faʻaalia i le konekarate ma le a o le aofaʻi o le alualu i luma / teuina, o le a avea ma tau e tusa ma le faʻatauga, i le aofaʻi o le a faʻaaogaina le faletupe, pe a toe tusia tagata i le nofoaga o le Kamupani o le a ave i fafo e le fesuiaiga o mea totino .d. Tuʻuʻeseʻeseina o le tulaga mo le faʻaliliu o meatotino e tusa ai ma le gaioiga o le taliaina ma le auina atu, o faʻamaumauga o le toe faʻafoʻiina o le tagata faʻatau ma isi faʻamatalaga.

O le a le eseesega i le va o se tupe maua mai le tupe teu?

Muamua Valaʻau le totogiina o le totogiina o le fesiitaiga o meatotino, faʻataunuuina galuega poʻo le tuʻuina atu o tautua. Faʻamaonia mai se tupe teu, e le o se auala e mautinoa ai le faʻataunuʻuina o le tiute. O le tele ma le faʻagasologa o alualu i luma i fesoʻotaʻiga i le va o tagatanuu o loʻo fuafuaina e ala i le maliega o itu i le talafeagai konekarate.

Tupe teu (E tusa ma le Mataupu 380 o le lautele o le tulafono o le Rusia Federations) - "O le tupe faʻaalu na tuuina mai e se tasi o le konekarate o totogi (tagata faʻatau) ona o le faʻamaoniga o le faʻaiuga o le konekarate ma ia mautinoa lona faʻatinoga. "Ua tusia le maliega.

O se eseesega taua i le va o le lua faʻavae faʻavae o se alualu i luma ma ua iloa e le le mafai ona faʻataunuʻuina le konekarate. Afai ua le fiafia le feuiaiga mo ni mafuaʻaga, na o le lumanaʻi ua toe foʻi mai. O le Azadaks e totogi e le tagata faʻatau atu i le tagata faʻatau i le faʻaluaina o le lapoʻa (!) Afai e le faia le feuiaiga ona o le muamua. Ua toe faafoi mai le Intina pe a fai o le faʻatau e le o aveina e le tagata faʻatau a le tagata faʻatau (e tusa ma le Mataupu 381 o le lautele tulafono o le Feta o Rusia).

Faatasi ai ma le auai o le lala sooupu o fanua, o se maliega maualuga maliega e masani ona faia pe o le muamua maliega ua saunia mo se totogi muamua. Togafitiga Maliega (pe a fai o lenei ituaiga o le puipuia o le noataga e manaʻomia se tasi o itu poʻo itu uma e lua) o le tagata faʻatau ma le tagata faʻatau o le tasi i latou lava.

O le a le mea e tatau ona iai le tele o le alualu i luma / teuina? E masani lava o le aofaʻi e $ 500-2000, fuafua ile tau o le fale mautotogi ma faʻamaonia le ogaoga o le tagata faʻatau. Ae i nisi taimi e mafai ai e le tagata faʻatau ona manaʻomia le faia o ni tupe laʻititi. ISLI FOLAFOLAGA O LE FIAFIA E TE FIAFIA I AI O LE SUʻESUʻEGA O LENEI NOFOAGA, E MAFAUFAU (O nisi taimi e oo lava i le tetee atu i le toe tu. A leai, o se tulaga le lelei le lelei e ono tulaʻi mai pe a musu le tagata faʻatau e tatau ona faia se feuiaiga, ma o le toe afio mai e le o faanatinati. I se tasi o nei tulaga, na faʻailoa mai ai ia Svetla le Katakov ia i matou. Na filifili le tagata talitonuina e faʻatau se fale maunu o ia talita e manaʻomia se alualu i luma e $ 8,000. E leʻi fautuaina oe e le tagata moni e faia se vaega tele, ae o le tagata o loʻo faailoa mai ma sainia le taimi muamua maliega, tupe na totogi. A maeʻa le faʻaiuga o le faʻasalaga, o le tagata faʻatau sa tatau ona toe faafoi mai le tupe, ae teena ai, ma taʻu atu o le a ia faia muamua mai le isi tagata faʻatau. Na filifili le kamupani tetee e fesoasoani i lana tagata o tausia (ma e leʻi faia foi se totogifuapauina faʻaopopo) ma fesootai i le tulaga o loia ma se loia. I le taimi muamua, o le tagata le faʻaletonu e leʻi manaʻo e talanoa i le telefoni ma sui o le sooupinine, ae na vave lava ona ia faia se tupe e ave ai tupe, ma vave ai. Pe na i ai se naunautaiga i ana gaioiga, e leʻi mafai le faʻavaeina o le.

O le toe foi mai o le tagata na te alualu i luma, o le tagata faʻatau e manaʻomia ai o ia lava, pe a na latou faʻailoa tulaga na ia le iloa i le taimi o le siʻitia o tupe. O le tulaga Ontaka na sa tupu talu ai nei, na matou taʻuina atu ia Liliai Zag. O se tasi o ana tagata faʻatau i le amataga o loʻo faia se faʻavasegaina mo se fale mautotogi mo le fale tuai i le ogatotonu o le laumua, ma o le a mulimuli mai o loʻo faʻaleleia lelei. I le taimi o le tapenaina mo le faʻatau atu o le faʻatau ma le faʻatau, o le faʻaiuga o le tau o le Malo o le Malo N.33 o le Me 31, 2005 2011. "I le fale mautotogi ma le faʻaonaʻia o fale nofomau e aunoa ma le ositaulagaina o tagata nofoia mo le 2005-2007" ma se lisi o fale eseese e mafai ona toe fausia. O le fale mautotogi na filifilia e le tagata omiaina o lo o i se tasi o nei fale. O le mea e mafai ona nofo ai le tagata faʻatau ma filifili e lafoai le faʻatau, ma na mafai e le au moni ona talitonuina le tagata faʻatau e toe faafoi muamua. Na latou finau i lo latou tulaga lea pe afai o le tagata faʻatau iloa e uiga i le mea moni o siama poʻo nei aso nei o le fale, na te le o faʻatauina se fale mautotogi.

O le isi potu matou te taʻu atu ia te oe e te manaʻomia e faʻamaumau ai i le feagaiga faʻatau ma faatau, matou te fesoʻotaʻi pe e talafeagai le tau o le fale mautotogi, matou te faʻamatalaina O le isi numera o mataupu o loʻo i ai nei e fesoʻotaʻi ma le faʻatauina o fale.

O faatonu o loo faaosoina le tofi sili ona lelei, "fale-fale fanua" ma le "taulaga-xxine senituri" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili