Piliki fale

Anonim

O le tekonolosi o le fausiaina o le faleʻai ma le vaega atoa o 384 m2 o Brick Bricks o se tasi o sili ona gafatia e manaʻomia ma le lautele.

Piliki fale 13725_1

Piliki fale
O i latou na filifili e fausia se fale piliki i luga o le upega tafailagi o le a le taugata e masani ai ma le faiga o le fausiaina o se fale i totonu o le "addar"
Piliki fale
Ina ua uma le eli, o le excavator o le taulimaina o puipui o puipui ma le lima o le oneone oneone i le pito i lalo
Piliki fale
Liligi le sima o loʻo i ai ae leʻi faia le faʻamalosia o le faʻamalosi tino
Piliki fale
O puipui o le potu pito i lalo na fausia mai fbs poloka i laina e tolu
Piliki fale
Mai le iʻuga o le susu, na puipuia le faavae i se vaega o le vai vai "Sotonetikil"
Piliki fale
Suavai e aofia ai le pito i fafo o le faavae ma le fogafale fola, fausia se vai-faamaoniga "ato"
Piliki fale
Mo le faʻaopopoina o le amplification o le fula o le feteʻenaʻi, e mafai ona e faʻaogaina ni papatusi
Piliki fale
O se galuega mo se monolithic faʻamalosia sima sima sa faʻapipiʻiina i luga o le piliki o loʻo i ai le faʻavae o le faʻavae o le fale
Piliki fale
O le popo o loʻo amata mai i totonu o le puipui mai fafo, mai tulimanu o le fale. Pati mafiafia - o le afa piliki

Piliki fale

Piliki fale
Mo le malosi o le laina o le piliki mason na taʻitaʻia e ala i le laei o le mea e fai ai le faʻaofuina, a le faʻauluuluga ma transverse ma faʻamalosia ma le uamea grid. O puipui i totonu o puipui na faataatia ese atu o le tele-fua atoa pili. O le feteʻenaʻi o puipui o totonu ma le fafo na faia, sui i isi laina o le faʻataʻape a o puipui uma e le vaega. Na faia e le au o le mafiafia o le 12mm, o le lautele o le omea o le lua piliki
Piliki fale
O nisi Jumpers i luga o faamalama ma faitotoʻa na faʻatinoina mai le Steel Profile
Piliki fale
I totonu o puipui o chimneys ma ventipelation auala
Piliki fale
E tuʻuina atu le faʻamalama o le mataituina o se tino malepe pei o se jumper faʻaaogaina welder fausiaina mai fafo
Piliki fale
Ina ua maeʻa le fausiaina o le pusa piliki i le fale, e mafai ona e amataina le taualuga o le taualuga
Piliki fale
Ina ua uma ona faʻapipiʻi le rafter mamanu o le taualuga, e mafai ona faʻapipiʻi le pito i lalo o le Interflor Hyx-Caulating Mea. Lona toso ma le allen i luga o le maea atoa maea. I le tutusa ma le "taualuga" galue, o galuega eseese i totonu e mafai ona faia (faapipiiina o faamalama)
Piliki fale
OSB-3 papatusi na faataatia i luga o le laina vavaeina, o le sui usufono i le va o le besudded ma se bitsumen comisation

Piliki fale

Piliki fale
Ina ua uma ona mago le laupepa, o le vaega o le pito i luga o le nofoaga i lalo na vaeluaina i tuleie. Tile Clasped eseese-tagata taʻalo ina ia faʻalauteleina le aʻafiaga o le natura
Piliki fale
Pu i totonu o puipui i lalo o le masani ona ventipelation

Piliki fale

Piliki fale
Feololo o le uaea o le lapotopoto o chinitors savali i luga o papatusi
Piliki fale
O le kapeteni o le kapeneta o loʻo i luga o le fogafale sami
Piliki fale
O le vevela o le vevela o le vevela o le CTC Broolir ma le otometi faʻatonutonu faiga. Vai faʻamafanafana boley bosch ma faʻamafanafana boiler faʻapipiʻi i le boiler

E ui i le tele o suiga i maketi fale, e tumau pea le kalisi i se tasi o mea sili ona aoga ma lautele. O pa o pu, e leai se faʻatauanaa ma le malilie, ma le tekonolosi o le faʻatulagaina o fale o piliki ua fetaui lelei ma le mautinoa atoatoa o le numera piliki o le a oʻo mai ai I totonu o le "maa".

Classic Cottage

O le fauina o fale piliki ua leva ona avea ma tu ma aga a Rusia tagata o le tagata. O i latou e fuafua e fai se fale piliki i la latou eria atonu e fiafia i le fausiaina o se pusa o se tasi o fale talituu i le CEDAR CTATH O le galuega na faatinoina e alauni (Rusia) i lalo o le Polokalama o le Polokalama ("E te fiafia iai").

Tatou amata i le Faavae

O le ituaiga faavae o faʻavae mo lenei fale na filifilia e faʻailoa ai tuutuuga o le eleele, atoa faʻapea foi le poloketi mo le potu i lalo. O mea e fiafia ai na tuuina atu i le aoina o le lipine base mai masani fbs crrete poloka i luga o le monolithic ipu. O lona masani masani e pei ona taua i lalo: basen (monolithic ogaumu), tolu laina o poloka, piliki i le lua piliki lima o le fola.

A o leʻi taʻe, o se fualaʻau fualaau na aveesea mai le atoa o le fausiaina. Ma le loloto o le 1.7 m (lalo ifo o le tulaga o le faʻaʻaisa e uiga i le 0.3 mita), na toso mai e se edcavitor. O le tamoʻe ma le gata o le pito i lalo ma pa puipui na faia saʻo. E le gata i lea, i luga o le itu atoa, o le pito i lalo o le lua na ufitia ma le oneone na tafe e fatu ai se vaega o le mafiafia oneone alu ma le mafiafia o le 20 cm. Ina ua maeʻa, o le tumutumu o sauniuniga o loʻo faia: o le laʻau oneone na tutuli i le atoaga o le tulaga o le le mautonu o le lautele o le lautele o Briemen. Tele o vaega o le faʻapopoleina o le vai o le "Casrrr" mai Technokil (Lusia) na teena. O mea uma o le faʻateleina lea o le faʻavae mai le eleele vai. E tatau ona maitauina ona sa le lelei o le amataga o le pito i ai i le maualuga o eseesega (tusa o le 10 cm): O le mea o le saogalemu o le vai.

Piliki fale
Faʻaitiitia le faʻavaʻa i lalo o puipui o le a faʻamalosia ai e pa o le tausiga
Piliki fale
Mo le faʻamalosia sima lagolago papatusi i le tulaga o le faʻavae o le faʻavae, o le susu susu na faʻatulaga
Piliki fale
Ina ua uma ona liligiina le sima, e tatau ona uu i lalo le slab i totonu o ni nai aso

I tafatafa o le atoaga o le tulaga o lenei vai o le vai o le vai, na faateleina ai se susuga o le susu mo le monolithic malosi sima. I le maeʻa ai o le meaaoga, latou te tipiina poloka mai le faʻaiuga saunia o le Brans 100. Cubs e manaʻomia e fausia le avanoa manaʻomia (5cm) i le va o le faʻamalosia ma le pito i lalo. O le uaʻi o loʻo tuʻuina atu le faʻaputuga tino mai le faʻamalosia ma se koluse vaega o le 12m, ona fufulu ma le lautele 200 (B15). Ina ia aloese mai le faʻatulagaina o mea e manaʻomia, o se viʻiga loloto na faʻaaogaina pe a liligi. Ina ua maeʻa sima, o le faʻavae o se monolithic faʻamalosi sima sima sima ma se fesuiaʻiga ma le mafiafia o 30-40cm. E mafai ona toe talitonuina ai le taimi o le tele o le eleele.

O le isi laasaga o le faʻapipiʻiina o le ipu o le faʻavae o poloka (4058Cm) fbs. Na faʻapipiʻiina o latou i le sima o le sima lea i le tolu laina, o le tasi e sili atu i luga o le isi, ma se laei, ma faʻatulaga ai se vaega o le potu i lalo. Mo le sapalaiina o inisinia faavasefiaiga i le va o poloka o le pito i lalo o le itu taumatau i nofoaga sao, na faia ai lima. Ina ua uma ona siiina poloka mai fafo, faʻapea foi ma le pito i luga o le vaalele na ufitia i le faʻasusu faʻafuaseʻi. Ona laveʻe lea o le pito i lalo o le potu i lalo ma le mafiafia o le 50mm mafiafia, o loʻo tusia i luga o le binumen.

Ina ua uma le malulu o le vai i luga o poloka faataamilo i le fale o le fale, o loʻo taʻoto i le piliki (lautele - lua piliki, ma le faʻamalosia o le fa i lalo o le potu i lalo o le potu. Piliki masoni maualuga - 12 laina. O le poloka i totonu o totonu, tuʻu le masoni i laina e fa i luga, ma ia faʻailoa atu le fusi o le monolithic i le maualuga o le fale.

Piliki fale
Barkick fusi ma faavae poloka vavaeese se vaega o le vaega o le vaeluaina o le suavai
Piliki fale
Mo Windows o le potu pito i lalo, faʻamalosia sima faʻapitoa na faʻaaogaina
Piliki fale
I luga o le pito i luga o le faavae, o le auvaa o loʻo faʻapipiʻiina le ipu o loʻo faitioina ma le molten bitsumen

O le poloketi e maua ai le faletaavale. Aua, i le maualuga o le 20cm mai le iva faʻailoga, o se faaputuga sima faʻapitoa na faia ma le mafiafia o le 20 cm, o le le tumau le mea na fausia i lalo o le faʻavae.

I luga o le tulaga o le masonry, o le faiga na faʻapipiʻi i lalo o le monolithic fusi vaega o 3830cm ma le faʻavaʻa o le 10mm reak. Fusifufu fusi pue m200.

Mo le ova atu i luga, ulllow faʻamalosi tino na faʻaaogaina, lea na faʻamaumau i le fofo lava ia e pei o le masoa. Ua faapipiiina papatusi ma se crane. Na tumu le au ato i le va o pou i le sima sima. Ina ia faʻasefi solo o le faʻamafanafana, paipa vai ma le suʻisuʻa, tuʻituʻi ma le pu o le 150mm pu. Mo le tuʻuina mai i le vaega autu o le sapalai vai ma se suʻisuʻi, matou te vali ai se utu ma le loloto o le 1.5m.

I luga o meatotino a piliki

Le uiga autu o le piliki-malosi. O lona faʻailoga o le sili atu le maualuga o le faʻatagaina (vkg) i luga o le 1cm2 luga o luga, faʻailoa mai o mataʻitusi, faʻailoa mai ai lona aoga faatapulaaina. Mo le fausiaina o fale e oʻo i le tolu fola, o le M100 piliki, faʻamuamua le uta 100kg / cm2, e sili ona fetaui.

O le isi tulaga faʻapitoa faʻapitoa o le piliki-malulu-aisa-le-le mafai ona tatalia se numera o le fua o le faʻaʻaisa-pei o taamilosaga). E iloa ai le tumau o le fausaga ma e mafua mai i le tusi F. o se tulafono, o le fāega o le piliki e le itiiti ifo ile 25-50, e masani ona aofia ai le 25-50. Mo le tau e latalata ia Moscow, e manaʻomia le faʻaaogaina o le piliki ma le le mautonu o le sili atu o le f35 (35 taamilosaga). Atoatoa le faʻatulagaina o piliki o loʻo aofia ai o latou igoa, ituaiga, sili atu le vasega vasega, geometry code ma le faʻaʻaisa o le tetee, faʻapea foi ma numera numera. Tasi le umi-umi-umi piliki m100 blog ma frast tetee f35 o mulimuli mai: piliki k-100/35 / le taeao 530-95.

O le "Classic" Bricks o loʻo i ai nei vaega o loʻo mulimuli mai: Umi ("Scons") - 250m, lautele ("pou" 605m Mamafa - 3.5-3.8kg, tele 1m3 Masonry - tusa o le 1700kg. O fua o loʻo faʻatagaina ai oe e fau le puipui o se faʻasologa o se faʻasologa, o loʻo faʻatulaga i fafo atu o eleelea. Afi puipuiga o puipui o piliki faʻatagaina i latou i tuʻusaʻo latalata i le ogaumu ma maea.

E ui i le mea moni o le piliki-tumau ma mea e tumau, o loʻo i ai le maualalo vevela o le faasaoina o uiga o le vevela -30 o le tino atoa o le 1.6 m (e ono piliki!) . O le atoatoa o le tuʻuga o puipui o le fale nofomau mai le atoa-sola-uma piliki ma le mafiafia o le sili atu nai lo le 50 cm bricks e le talafeagai ai ma le mafiafia o piliki Faʻafitauli (mo se faʻataʻitaʻiga, o lo oi ai faʻaliliuga faʻalili).

E faʻaleleia ai le vevela o le puipuiga o loʻo faʻaaoga ai pili o mea laiti. O le a iai ni a matou ea o le ea o le taimi e taofia ai le vevela vevela i talaane o le fale. Ae o mea ia e laititi ma o le taimi e fausia ai pa puipui, e manaʻomia se taua tele (1.5 13 taimi) i le mafiafia puipui, e faʻateleina ai le tau atoa o le fausiaina. O puipui o piliki e i ai le tele o faletalimalo tele, o lo latou mafanafana lemu ma faasolosolo lemu lemu. O le vevela i totonu o piliki fale o loʻo i ai i ni mea laiti o loʻo iai i aso uma, lea e matua lelei. Ae peʻa oʻo i le taumalulu o le fale e leʻi lagonaina se sili atu i le lua vaiaso, amata ona faʻamafanafanaina i le mafanafana tulaga mo le tele o aso.

O le tau talafeagai o le tasi piliki o le 4-6 rubles.

Tua o le maa maa

Ina ia faʻateleina le vevela o fale talitaʻau o le pa, o le tolu-ofe o le fauga fausaga na filifilia, e aofia ai ma le kapeti conkick galuega (50mm) ma le ipu vai (pmb-c) i le va o latou. O le mea e fai ai le valuga ma se mafiafia o le 5cm e tutusa ma le vevela o le lolomiina meatotino a le piliki puipui ma le mafiafia o le lima piliki. O sea faatulagaga e sili atu ai le faiga o le fausiaina o le fausaga o le fale, talu ona galue i lona faʻalumaina e mafai ona faia i le nofoaga lona lua, ina ua maeʻa le fausiaina o le pusa piliki.

O puipui na fausia i le malo malosi i le afa piliki. O le mafiafia o femalagaiga o le lautele na faia i luga o le averesi tutusa i le 12mm. O le masonni ua amata ona amata mai fafo, mai tulimanu o le fale. I le taimi lava lea, i tulimanu uma, moli moli na faia i le maualuga o le 6-8 laina o piliki, ua i ai se ituaiga o le vevesi mautu. (O mafatiaga o le piliki puipui o mea elemene na faia i le tumau le tumau nofoaga.) Faamalosia se taufaasese o le vaega fou o le masoa i le fausiaina muamua. Mo le malosi o le laina o Masonry na taʻitaʻia ai ma le ofu o le faʻatiga o le faʻatafunaga, uumi ma tratuwail ma transverse ma piliki atoa, ae o lona 'afa ma le tolu kuata.

Piliki fale
Lagolagoina i lalo o le jumper e le tatau ona itiiti ifo nai lo le pollipich
Piliki fale
Na tumu le avanoa o le gutu o le ufiufi i le malepe ma malepelepe.
Piliki fale
Purchtops faaaoga faʻamalosi sitiseni sima meli

Faamamaina o puipui ma se uʻamea uʻamea mai se uaea 5mm i le la laina e fa o le masoa i le maualuga. Mesh rods na auai uma le tasi le tasi uaea uaea. O loʻo teuteuina foi i le suauʻu suauʻu e gaosia mai le atoaga-fua piliki. O le latou feeseeseaiga ma le fafo na faia, o loʻo pasia naʻo le taʻavale laupapa. O puipui i totonu o le fale na faamalosia e pei o fafo.

Ma le isi, i puipui totonu o le fale sa tuu Chilsys ma Velivali auala. Sa folasia foi i latou o se piliki atoatoa ma le talafeagai o le laʻei o le auala ma le pa ma le pa. O le mafiafia o puipui o auala ma vaega i le va o latou o le pito sili o le polliphich. E fausia auala, o le fofo lava lea e tutusa na faaaogaina e pei ona mo puipui o le fale. Vaega i totonu o le fale e i ai le mafiafia o le 12 cm (pollippich) ma faʻamalosia i le uaea 5mm e ala i laina e lua o le masoa i le maualuga. Faitotoa faitotoʻa ma faamalama amata na amata ona fausia mai le avanoa i latou lava ina ia mafai ona faʻamatala mai e le i le ogatotonu o le puipui. O Jumpers i luga o avanoa na faatinoina mai le faʻamalosia sima i le galuega. O le maualuga o le faʻaumaina o le jumper ma le lagolago luga i itu uma o le 150 mm. O le Lintels o le faʻapipiʻiina o ituaiga (i luga aʻe o ni faʻamalama) na faia o se ulded steel talaaga, lea na faia e le masoa.

Piliki fale
O le lavelave o le fale na fuafuaina le fausiaina o le tele-volu sueina le taualuga, lea e manaʻomia faʻaopoopo
Piliki fale
Lagolago mo le Rafter vae o se vai vai-taele pa-tautaled, pupuga fufulu ma le totonu o le puipui. O le afu o puipui o loʻo faʻataʻamilo i le tino o le fale, na ia taofi ai i le brickwork stiptroon
Piliki fale
O poloka faʻamalama na faʻapipiʻi i puipui o piliki i le avanoa e faʻaaoga ai pisia pipili uʻamea uma o le 25mm i le maualuga o le tatalaina. O slots i le va o le faamalama ma le puipui sa mumusu ma le fausiaina o le foma

Fafie Anetippitic (BitUmen ufiufi ma afifi e Rubberoid) pults, tele piliki - tolu i itu uma, i le tasi itu o faitotoʻa o faitotoʻa o le pa o le faitotoʻa i le tasi o faitotoʻa i le masoa.

Maoutlat (Bar 150150mm) - Lagolagoina mo Wooden Rafters - sa i ai i le pito i totonu o le fola lona lua (o le uaea i le uaea o le afu o le mokesi i le afu o le afu i le lalolagi atoa o le fale. Ina ia puipuia le solomuli, o le pa aʻo leʻi afifiina i le lua o loʻo afifiina i le lua vaega o rubbroid. Ina ua mavae lena, sa latou amata fausia le ata o le taualuga puptie. O le faʻapipiʻiina o le laʻau na faʻatumuina i luga o le folaoa, faʻatulagaina e pa pupuni, na o faʻapipiʻi i luga o papatusi o meaola o le fagafulu. O le sui o le va o Papatusi na olaola ma se vaega o bisumen. Ina ua faʻauʻu, o le "Villages" galuega na faʻalauiloa atu i faʻalavelave ma sui o puipui i totonu o le sami.

Piliki fale
A o le i faʻapipiʻi i totonu o puipui i totonu ia i latou, e avatu ai le malosi, faʻapipiʻi se uʻamea uʻamea ma rack-matafaga
Piliki fale
O le suā e lagolagoina ma papatusi mafanafana, e aofia i le faʻamalosia o le pa'āipa, faʻapipiʻi ma vali ma vali ma faʻasalalauga tuʻutusi.
Piliki fale
E pulea le mafiafia o le spill spice, tuu le atigi

Na faʻapipiʻiina e faʻailoga ni faʻailoga faʻapitoa o le Almininin, ma mo tulimanu i fafo atu, tulimanu mash pito. Arabote na faʻaaogaina e se sipela fefiloi o Scanmix (Fitu) ma le aofaʻiga mo le tapenaina ma le faʻaaogaina o le fofo ma le faʻaaogaina o le eletise. Na faʻaaoga le fofo mai le hose ma se toniga o le toniga i totonu o le galuega. Ina ua uma lena, sa sosoʻo ma ese mai ai na aveʻesea tele, i le nofoaga o le le maua. O se fofo faʻapipiʻi o loʻo tuʻuina atu i le taimi e faʻamago ai i le matutu ma amata kapeta (1-1.5 itula). Na togafitia le lalagaina ma se faʻailoga faʻapitoa ma se sponging mo le aveeseina o tamai tiberculos, faʻatumuina lelei scratches lelei ma pole, o loʻo tuʻuina atu i se mea e ono mago.

O le tulaga o le nofoaga o le fale o le fale o le faʻalumaina (psb foma-ma 50mm mafiafia) sa faʻapipiʻiina i le pa ma tumau solo i le nofoaga. Ona latou amata loa lea ona teuteu teuteu. O le paluga mo le fale na faapopoleina i se lua faaputuga. Mo le muamua, o le malosi sili ona oso i le tioata. O le mafiafia o le plam space i le pito i luga o le 5 cm, i le isi vaega o le 1cm. I le maeʻa o nei galuega, tapuni ma faʻapipiʻiina o tupe faʻaalu o inisinia na amata.

Piliki fale
O le itu i luma o le fale e maua ai foi le sao
Piliki fale
O le lelei fesoʻotaʻiga o le suavai sapalai i le auala tele o loʻo i ai le 10m mai le fale
Piliki fale
Paipa o le vai sapalai ma le swoge system i totonu o le umukuka ma isi nofoaga sa tutusa tutusa

O le vevela o le vevela o le vevela o le CTC Bouler (Suetena) ma otometi tulafono faatonutonu o le taotoga auala. O lenei ponaivi, faʻapea foi ma Bosch Boiler (Siamani) mo le faʻamafanafana o vai faʻapipiʻi i le potu o le boiley. Punou masini faʻaaogaina faʻaaogaina corrado braditors (Czech Republic) ma le pito i lalo ma itu fesoʻotaʻiga o paipa e ufiufi i le fola. Ua faia le ua o le matelaina o le manaia ma le vai vevela i luga o pepa o le mafanafana o fola faʻatasi ma uʻamea uʻamea, lea sa sasaa ma se vaega o le tosoina. Faʻafesoʻotaʻi tagata folau na faia ina ua maeʻa le faʻaiuga o le faʻapipiʻi.

Ole sapalai eletise e tuʻuina atu e le uaea ma le transformer o loʻo i le tufatufaina autu o le talita a le fale. O le talita e tuʻuina atu i se eletise e taumafaina ai le aufaʻafoina ma puipui oloa, o uaea o loʻo tuʻuina atu i pusa. Ua faia uaea i se auala lilo.

Ina ua maeʻa le galuega i le fesoʻotaʻiga ma le suʻesuʻeina o faiga inisinia, na pasia le fale i le teuteuina o puipui i totonu ma vae.

Piliki fale
Fuafuaina o le eleele eleele
Piliki fale
Fuafuaga o le fola
Piliki fale
Fuafua o le fogafale lona lua

Faitau atili