Rogoz - o se mea faigata (faʻataʻitaʻiga numera 2,2005, p. 51)

Anonim

Rogoz - o se mea faigata (faʻataʻitaʻiga numera 2,2005, p. 51) 13727_1

Rogoz - o se mea faigata (faʻataʻitaʻiga numera 2,2005, p. 51)

Rogoz - o se mea faigata (faʻataʻitaʻiga numera 2,2005, p. 51)

O se mea taualuga mo le fale i lalo o le obolenky, o le a le laʻau o le Rogue-Monokane laau o le Rogoz na faʻaaogaina E oʻo lava o lenei laʻau sa taʻutaʻua: Sa faʻaaogaina o ni fale ma mo le gaosiga o mea o aiga.

O le taualuga o le taua o le vai o aso nei o loo iai le sa te suesueina i le taimi. Roogoz e le o le pala i le vai, ma o lea i nisi vai vililoga e le manaʻomia se taualuga. Na te le manaʻomia i le Ventiving, aua o ia e faʻaaoga lelei. Rogoz o se sili malamalama o mea o mea ma le mafiafia o le 30cm ma se vaega o le 1M2 mamafa e uiga i le 40kg i le matuitui. Talu mai le tasi vaega o mea e mai le 25 i le 35cm, e lelei lava i le taumafanafana ma mafanafana i le taumalulu.

Silasila i le Amataina o Mea Amataina mo le "Matata" e tatau ona tausisia tulaga atili: Ia e le lafoaʻiina, ae le o faʻavaivaia; Ua matua, ae le o le sili. E mafai lava ona o le a o le vaega o se tausaga faʻaletausaga ma le umi o le 1.5-2.2 M ma se lapoa o le 5-10mm (le manifinifi o le ai ai, ma le umi o le mea na tautua ai). Ma le isi, o le stte e le tatau ona tineia, ae e le gata ina taoto, ae tuai lava o timuga ma le kiona, o loʻo taia ai le tautua o le taualuga. E talitonu o le mea e sili atu le ave o le Holdl Rogoz, talu ai o le capillary Leakiage o le susu laititi.

Faapipiiina

E pei ona taʻua i luga, o le rogoz e le manaʻomia ni vevela faaopoopo ma le susu, ae tutusa lava ma lona talafeagai. O tagata mamanu o le fale latalata o Obolenky na filifili e faʻamalosia le taualuga o le taualuga e ala i le faʻatuina o se vaega o le taualuga "pai".

O le rafter na faʻamalosia ma le amor inculating ata (elkatek faʻaopopo l). Ona oʻo mai lea o le taimi o le Hormal Cression (Minerale WoL Roxkwol, mafiafia 200mm), i luga o le laina o le PR (X50.com o loʻo oso mai le Bar 50x50mmm. Mai luga, o le laufanua na ufitia i se vaega o Membrane Waterprooture Tyvek Snal 7 75.

Ina ua uma ona faʻapipiʻiina le tusi, na aumai e Rogoz i le vaaiga na pala i luga o le taualuga, amata mai le pito i lalo o le skite. O pulumu o le 'au, o le fusia e le laveaʻi puipuia mai le leaga, sa le tumau le tumau i luga o le apalai i le laina mulimuli (mo nei faʻamoemoe e faia ai le taualuga. Ona faʻapipiʻi lea o le uaea i le fusi o le fao. O le mea e te vaai ai mo le pito o le skate, sa tipi i se auala na sili atu ai le latou vaega i tua atu o le taualuga o le 20-30 cm. I lea tulaga, o le vai e tafe saoloto mai le taualuga, ae le o le pauu i totonu o lana laupapa laupapa.

O le galuega taulima a le taualuga mai Rheaze

Rogoz - o se mea faigata (faʻataʻitaʻiga numera 2,2005, p. 51)

1. Toto le taualuga

2. Pa o le tusi

3. Superrdeff6

4. SGEE FOD

5. Vevela Faʻapaʻu (Mineral Leau)

6. Pule

7. Parobarerer

8. Faʻaiʻu mea (Pine Loong)

E tele naua le olaga o lea o le taualuga - mai le 50 i le 100 tausaga, ae ei ai se lamatiaga i le sili atu o le taimi o le a amata ai ona pogisa ma liliu moss. Ina ia aloese mai lenei, pe a uma ona taoto lausili e tatau lea ona faʻamamafaina le faʻamamaina o le aftippitic. I se faʻaopopoga, o isi mea na fuafua mo le taualuga e faʻamalosia foliga ma ni sauniuniga faʻapitoa e taofia ai le afi. I le tulaga, o le faʻavae na faʻaaogaina lelei, faʻamamaluina lelei uma o galuega nei, fale mautotogi tele "Sezhel Ognebio" (230 Ruzhaz-Rings mo 10l mo 10l mo 10L).

Craft sili atu

A faʻapipiʻi le taualuga o le taualuga, faigata masini poʻo ni meafaigaluega faʻapitoa e le manaʻomia - naʻo le tomai o le tagata faigaluega. A taoto, ni matata e tatau ona amanaia. O lea, o le taualuga e tatau ona i ai le slope o le itiiti ifo i le 45 ° -50o, e leai se taimi o le mita o le a le mafai ona e taumafai e tau le tele o taualuga ma le taupulega o le slope). Mo fesafu i luga o taualuga, o lenei mea e le talafeagai, talu ai o le vai o le a le maasiasi i tulimanu. Ona o le mafiafia maualuga o le tafia o le taua o le risole, e leai leai ni mageso ma alavai o alavai o le faʻapipiʻiina o le vai.

Ae paga lea, e matua faigata tele ona faʻatauaofi o nei mea faʻalenatura na lofituina i latou lava, ma o le fuainumera o tagata faʻapitoa i lenei vaega e matua faʻatapulaʻaina.

O le faatonu faafetai Azov-Kamysh, "o le evomsution o le taualuga" ma le "Elisama" mo le fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili