O fili o le 'ai o le' ai (o latou fale numera 2 2005 p.105

Anonim

O fili o le 'ai o le' ai (o latou fale numera 2 2005 p.105 13728_1

O fili o le 'ai o le' ai (o latou fale numera 2 2005 p.105
Avanoa.
O fili o le 'ai o le' ai (o latou fale numera 2 2005 p.105
Kronemark.
O fili o le 'ai o le' ai (o latou fale numera 2 2005 p.105
Ata o le masini o le tutotonu o le ogatotonu mama o le aeteecka:

1- tupua;

2-tetter;

3. mamana mama;

4- masini mo le taumafai o se efuefu ato;

5- Mo le pefu;

6- tagata aofia ai

O fili o le 'ai o le' ai (o latou fale numera 2 2005 p.105
Ata o le fale na faʻaoʻo atu ma se fausia-i le faʻamamaina o faiga

I totonu o le fale, matou te talanoa e uiga i ai, o le spoloflorst storeum claner ua faapipiiina. O ia metotia na aliali mai i fafo e tusa ma le afa seneturi talu ai, ma o Rusia, e ese mai nei. I le maketi maketi, embeddded o lotoa o loʻo fai ma sui o le H-P Oloa Inc. ma Beam Assyes (USA), Kronemark (Rusia), Dorsan ma AerttelCanica (Italia), Arginvac ins. (Kanata). E ui i lea o le lautele o filifiliga o Rusia Beamers o loʻo manatu pea i le itu o le gaogao o loʻo faʻamamaina ma se mea "o ese". Ua le aoga i le leai.

Faʻafefea ona galue le faiga

Ia faamamafa vave mai le fausia-i totonu o le spetium e leai se mea e fai i mea faigaluega o aiga. O se faiga inisinia o le tele o vaega. O le node autu o se mana eletise e le sili atu i le tele o le masini fufulu. O le mea moni, o le sili ona maualalo taofi pamu. O le masini ua faapipiiina le tumau i le potu aoga. E faia ai se faiga o le faʻamau palasitika paipa (50m sheameter) faʻafesoʻotaʻi le paoa.

Pei o soʻo se inisinisini meafaigaluega, fausia-i le aufaʻafola e sili ona lelei o faʻamama i le taimi o le toe fausia ma toe faʻaleleia. Paipa e faʻapipiʻi i le puipui, fola po o le taualuga. Peitaʻi, i le o loʻo i ai le faleʻoloa e mafai ona faʻapipiʻiina o se vaega ogatotonu o le faʻamamaina e aunoa ma fetuunaia o totonu. Ma lenei emo, o le paipa ua tuu i totonu o se pusa faapitoa.

Mea faigaluega

Mo le faʻamamaina o le 100M2 sikuea e lava le tasi faʻailoga. E manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi i ai se malamalama faʻamalosi tino ma le ulu o le ulu, ma ua sauni le tino mo le taotoga. E faʻaopopo atu i ni auupega masani mo le faʻamamaina o kapeta, welshested meafale ma le plthoreves o loʻo i ai ni masini mo le tausiga o tauaso, keyboard o le komepiuta it.p. Mo le saoasaoa o lapisi o lapisi, o se pneumatic scop tu i le fola tulaga e atoatoa.

Lagona le eseesega

Olin Locatona, Spafupu Prelos Faapitoa faatonu:

"E le foia e le 'auʻaunaga faʻalenatura o faʻafitauli o le faʻamamaina o le siosiomaga taimi. "Faapitoa" o le galuega o le fausiaina-i le ofeina o le eletise tulaga ese o le eletise o le ea, o le ea o le vaalele na maua faaopoopo. LondertrifGal Force 96-98% o le pefu ma le palapala paʻu i totonu o le pefu, ma le o totoe 2-4% e ala i se vaega faʻapitoa o le a mama 2-3 taimi i le tausaga.

O le leo leo saʻo i le faʻapipiʻi nofoaga o le paoa o le eletise mai le 64 i le 70DB, ae o le iunite o loʻo tuʻuina atu i fafo atu o le nofoaga e nofo ai e le fofogaina. "

Tau

O le tau atoa o le fausia o le fale o loʻo faia o le paʻu o le paoa iunite (mai le $ 702 i le $ 1404); Pneummators i se seti o faapipiiina, lea e aofia ai paipa PVC, kelu, fasteners, totoga, maualalo volitiga uaea eletise (mai le $ 90 i le $ 115 i le seti); Faʻamama Hose (e aunoa ma se ki i luga o se hone "$ 78-90, ma se Aveina- $ 150-195); Nila ($ 73-90). Faapipiiina o Pnemumoshop o le tau $ 117-130. O le tau o le faʻapipiʻiina o le system e faʻalagolago i le nofoaga o le fale: mai le $ 260 i le fale ma se vaega o le 250m2 i le $ 520 i le vaega o le 550Mo.

O faatonu faafetai mo se fesoasoani i le sauniaina o mea a le kamupani "tuputupu ae" ma le "Rusia West".

Faitau atili