E Iekhetinburg Mediterranean

Anonim

E Iekhetinburg Mediterranean 13731_1

E Iekhetinburg Mediterranean

E Iekhetinburg Mediterranean
O le fale na fausia i le eseʻesega o le malamalama ma le pogisa, faigofie ma muamua, na avea ma motu moni o le sunny i saute
E Iekhetinburg Mediterranean
E moni a e mafai ona toe faʻafouina ni mea. E oʻo i le tuai o le tele o le tele o pou o loʻo "trimed" koluma i le itu tauagavale o le fale
E Iekhetinburg Mediterranean
O Gostina e lava le malamalama ona o le tele o moli moli ma se avanoa faaluaina
E Iekhetinburg Mediterranean
Totoʻaga i le "Metitirani

O le maota o le Marine "o le potu malolo faʻaalia se isi faʻapipiʻi o le e ona, i Siamani

E Iekhetinburg Mediterranean

E Iekhetinburg Mediterranean
O le avanoa o le potu malolo o loʻo vaevaeina i ni vaega se lua: o le afi ma le fale o le fale o le fale o le fale o le fale o le fale o le Dradisz (Falani)
E Iekhetinburg Mediterranean
O Laʻu O Mataʻitu Natura na manumalo ai i le umukuka. O le ulutala ma le taualuga e faia i ai, ma le faitotoʻa i le auala savali
E Iekhetinburg Mediterranean
Tele Farani Windows (Rehu Exply, Siamani, 260 $ / M2) ma moli puipui e faateleina ai le avanoa o le potu 'ai
E Iekhetinburg Mediterranean
Faigofie uʻamea mamanuina o le sikulu faʻafanua i le lobby feteʻenaʻi ma le isi vaega o totonu

E Iekhetinburg Mediterranean

E Iekhetinburg Mediterranean
O le mea e leai se potu avanoa. O le galuega o le zoning o le nofoaga o loʻo foia e faʻaaogaina le malamalama ma faʻapitoa geometry o puipui (Wall-plasterbboard geles "A2)
E Iekhetinburg Mediterranean
Luga o le fogafale lua o lo o iai se nofoaga faafiafiaga. O lona siosiomaga o le futunt sofa (Italia, $ 990), o se faʻata ma se laupapa moega taʻavale

E Iekhetinburg Mediterranean

E Iekhetinburg Mediterranean
O le taualuga i luga o le potu ma le fogafale lona lua o le potu e vavaeeseina e le tulaupapa o le "Pkf The Unics" (Lusia, $ 10 / MM)
E Iekhetinburg Mediterranean
Retro Toolt Bowl ma le tautau i luga o le 'au - O se tasi o le tele o tagata mamanu mauaina o tusitala o le poloketi (Pasistum Wortase mai le Globo, 960 $ / seti $ / seti $ / seti $ / seti $ / seti $ / seti $ / seti $

E Iekhetinburg Mediterranean

E Iekhetinburg Mediterranean
Taele ma sauna i le fale faia le galuega o le faletaele. Le mitamita faapitoa o tusiata e mafua ai le faʻamaloloina o le faʻasolo i luga o laupapa
E Iekhetinburg Mediterranean
Bouler potu e ave se tamai potu i le itu taumatau o le fale. Lenei, i tafatafa o le ponaivi, sa i ai se nofoaga mo le stinol freedearator ($ 510)

O le tagata ina ua asiasi atu i Metitirani, e faʻavavau e faʻavavau i lona laufanua, vaomatua ma le tele o fausaga fale. O le e ona le fale o lenei fale i lalo o le tagata to o Yamerinburg-Schounds Guest i le Metitirani Shores. O le mea lea na taumafai ai tusitala o le poloketi e faia le fausiaina o se uiga o le itu i saute

Faigofie ona faalilolilo

A o le i ulufale i le fale, o le a itiiti tatou te mafaufau i le nofoaga lata ane. O lenei laumua o le maualuga maualuga e sili atu nai lo le 2M sa tatau ona faia e le gata i le puipuia, ae o le factives mogalua. Lagolagoina pou e faʻapipiʻi ma le maʻa ma le puipuia e ala i fatuga Ina ia mafai ona tuʻu le lotogatasi ma le fale, mai le itu i sasaʻe ma le itu i sasaʻe ma le itu i sasaʻe ma le itu o le pa. O loʻo faia i laʻau mai fafie, ma o loʻo faʻapipiʻi le pa i le faʻavae o tauaso tauaso i se tulaga e fausia ai se pa mautu. O le talafeagai o sea faʻaiuga o loʻo faʻamaonia e le mea moni o le itu tauagavale o le tele o le fausaga o le fale i lalo o le pa puipui o loʻo iai le vaitaʻele o le hydromassage.

O le matagi o ala ...

O le ala lava i le fale o loʻo i ai i le loloto o le upega tafailagi e lua i le meli maʻi, o se malosi malosi o le natura ma lima ma faʻapipiʻi laupapa. Ua faia le pito mulimuli ane o le sika ma gaosia e le puipuia puipuia le taofiga, faafetai lea e le fefe ai le laau i le susu, leai se la. O se tasi o auala e tau atu ai i le vaega autu, o le isi - teutusi o le fale i le itu tauagavale ma alu i le siosiomaga tatala. Taumafaiga taimi o le aso o le auala o loʻo faʻamamafaina.

O le Metitirani System styred o loʻo vaʻaia vave. Luma, o loʻo faʻaalia i le tuʻufaʻatasia o le pogisa fafie - o le palefu o le faapaologa o loʻo faia i ai, o le ala savali o le faʻafitauli, faʻafetai i le tele o faamalama, faʻafetai i le tele o faamalama, faʻafetai i le tele o Windows, faʻafetai i le tele o faamalama O le fale e matua taua lava ma le malamalama. O faamalama uma o le palasitika (rehu talaaga), ma le lua-potu faamalama.

O le a le tau, tutusa

Fale mamanu e matua faigofie. O pa puipui na faia o le kesi o loʻo tu ai i luga o se plate faʻamalositino o loʻo faʻatulaga lelei o loʻo faʻatulaga i luga o le loloto o 0.5 mita. E le o le malosiʻaga o le faʻafitauli, ma o le mea tonu lava lea e tuʻuina atu ai lava le faʻavae o le faʻavae. O le tautala i le mama, faʻaopopoina o le faʻaituau (20-30) O loʻo iai pea, e le mafai ona faʻamauina i luga o le tulaga o le aitutonu. Ua maeʻa foʻi ona faʻaoʻo le fale ma fai meaʻai. O sea tali mai na faʻaaoga e faʻamautinoa ai o le tele ma le faʻaaloalo ma le le mautonu o laina faʻapipiʻi i le fausiaina "Mediaterranean" manatu. O le aafiaga o le cartoe o le auvae ua matua faamaluluina e se vaega o le paepae o le stored stalt caprol (Siamani). O pa i totonu o pa ma o loʻo faia i totonu o le fale ma poloka, na taofia ma ufiufi i le laupepa, o loʻo galue ai o ofu laupapa. O le teuteuga Fracinas (Italia) Teuteuga o le sisitema (Italia) sa filifilia mo le puipui o le Wall, i luga o le "Ram Virmicis ma Mosimocs.

Tatala le vevela

Ua matauina faapitoa i le mamanu o le fale faʻatumu i le taualuga o le vaivaiga, ma le tausuaga e fa 'ai e pipili i fafo. O le faʻailoga sa taoto i luga o le vasa o le manava, minerale fulufulu, susu i totonu o mea, faia ai se avanoa o loʻo paʻu i totonu o lenei faʻafanua uma (Fine). O nofoaga e teu i le faʻaaogaina o le vaipuna o le pupuʻu vai. Uma Vaiaso o le Maota e vaevaeina i ni vaega se fa o le mafanafana, lea e mafai ona fesoʻotaʻi faʻatasi. O le faiga e sili atu le tamaoaiga nai lo eletise eletise, ma lelei gaioiga i tulaga faigata.

Tatala faitotoa

E mafai ona e ulufale i le fale i le pito i luma o le ulufale poʻo le isi itu o le fale o le tau o le taumafanafana, o le faʻamamaina o koluma e fa. O luma le mataupu, o le alavai o le alatele, o oe i totonu o le umukuka, i le potu lona lua.

Koluma e tatau ai se eseʻesega. O a latou tagata faʻatauvaʻa faʻavae ua faia i fafo o le pito i fafo. O le vaeluatusa o le utupoto "na manuʻa" ma valiina i le afa ma le laupapa tuai laupapa laupapa, ma luga o le tosoina e le lautele apamemea. Avea i latou ma saʻupu le manino lelei elemene, ae na latou saina foi le fusi fusi fusi.

I le va o pou e faʻatapulaʻaina le avanoa avanoa, ma o le potu malolo o le a lava le avanoa ina ia mafai ai ona aumai se laulau mafanafana, e iai se isi nofoaga faafiafiaga.

Aso Nei o Aso Nei

O le taimi lava lea i tua o le pito i luma ulufale e tatalaina ai le falelotu ulufale. Fana i le itu taumatau o se sofa, o le talafeagai e nofo i lalo e aveese ai seevae pe tuu se limatusi. Lua faitotoa o taisina mai iinei i le fale ponaivi ma i le umukuka. O le ulu o le ulu o Bouler (6m2) o le fatu o le fale - o le kesi i fafo o le kanesa o le boler acturc delta (belgium). I talaane o le pupou sa i ai se nofoaga mo le tausalaina o le pusaaisa - ina ia sefe ai le avanoa, na siitia o ia mai le umukuka. Liua le agavale mai le alatele, matou te pauu i totonu o le umukuka ma i le potu 'ai. O le mea e gata ai e mafai ona taʻua o le potu sili ona pupula o le muamua fola: E lua tele Farani faamalama e televave le malamalama pe a toetoe lava a le maua ai faamalama o le umukuka. O se maoaʻe le faʻatumuina o se "Metitiraleran" o loʻo i totonu o se potu 'ai ma se tioata o le countertop ma faʻamalosia nofoa i tua ma nofoa. O le fola i totonu o lenei sone o loʻo ufitia i le beige eseese foliga cereamoc pakes, o le taualuga o loʻo ufiufi i le tusia o laupapa laupapa. O le faʻatulagaina o le umukuka ulu i lalo o le laʻau o le Moraine o loʻo tuʻufaʻatasia ma le tufuga o le suega o le fale ma le faitotoʻa. I le ala, na faʻapipiʻi ai faitotoʻa i totonu o le fale e tusa ai ma faʻasologa o tagata taʻitoʻatasi mai le pane. Ina ia faʻamalieina le tino o fafie, o le laualuga o le tapoleni na faʻaalia ma togafitia i le uʻamea pulumu.

O le tutusa o faitotoʻa o totonu o loʻo faʻamamafa ai le tatalaina o le au e ona ma le mafanafana o le aiga mafutaga e pule i le fale lea. Lenei latou te fiafia e mauaina malo ma e masani ona faia ni pisinisi pisinisi i se tulaga le aloaia. O le mafuaʻaga lena ua nofoia ai e le potu malolo le nofoaga tutotonu i le fale. O se isi vaega o le totonuga o loʻo tuʻuina atu le faʻaaogaina o se mimilo avanoa. Soda itu, malamalama ua uu iinei e ala i le fa sikuea faamalama, i le itu taumatau o loʻo i ai le TV, ma i le isi mea, o le potu malolo o loʻo tumu i le tele o faʻamalama o le teltrace.

Lelei tele i le taimi muamua vaʻai mamanu o le potu ma se sili atu auiliili manatu alofa ma le manifinifi poto ma le sili atu o fofo. Muamua o tagata uma, na maua mai le mafaufau o tagata asiasi, ona vaevaega e tolu tuu le potu malolo avanoa mai i le isi potu muamua. E foliga mai na aumaia i latou ma epmaications O Nisia anamua, salalau uma mea uma i le tutusa Meditraamanan. Gypsum "totonu" i totonu o pou ua maeʻa ma le maʻa foliga, pei ona le manaʻo e tagata aʻoga aʻoga e tatala uma mea lilo o latou mauaina. O le cubqual o koluma o loʻo lata ane i le Farani gaosiga o le afi mumu, lea ua maeʻa foi ma le maʻa masani. Masalo i le taimi o le taumalulu o le taimi, o lamepa ua fetagisi i ai, pei ona pei lava o le ogatotonu o le ogatotonu.

Fale o le Fale o le Honema Hause o se SOFA vaega ma se sikuea kofe laulau ma se tioata countryop. Lagolagoina paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe ma le lua o asu ma nofo i lalo e faʻatasi ai iinei i le afiafi atoa i le afiafi atoa. I se auala, o le ata o mea na tutupu e agai i le maeʻa o le taua ma se aotelega o le fale: O lea matou te vaai foʻi i le tuʻufaʻatasiga o le malamalama ma le pogisa.

E Iekhetinburg Mediterranean
Fuafuaga o le fola
E Iekhetinburg Mediterranean
Fuafua o le fogafale lona lua

Faamatalaga

Eleele fola

1. Fiafia

2.Ushanna

3.stolovaya

4. Tagata asiasi

5. Holl

6.Sanusel

7. Noteshovaya

8.Pil

9.E

Fogafale lona lua

1. Mai le isi

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofaiga atoa o le fale .............. 100,12m2

Fale o le ola ...................0 70,00M2

Eleele fola vaega .......... 85,98m2

Sikuea o le fogafale lua .......... 14,14m2

Mamanu

Faavae: Faamalosia Papatusi Malo

Faleoloa i fafo atu: Kakalaila o le kesi, stade vali caparol (Siamani)

Vaega: kesi ma poloka

Mataala: Parosolation, Mataao Fao Oioli, Mosture Sheuses Mea, uamea Tile Funila

Pupuni: palasitika reau ma lua-potu faamalama

Doors: faitotoʻa faitotoʻa e okaina (Pine)

Toe Lagolagoina o le olaga

Heatting: Upipope system, acv delta galta carpper (belgium), magafagafa

Seserage: tutotonu o fesoʻotaʻiga

Kesi sapalai: tutotonu o fesoʻotaʻiga

Suavai Seace: Autonomous vai sapalai (lelei)

O le teuteuga o totonu

Pat: Teuteuga Fratics Stucco (Italia)

Itupa: chramic tile (Italia, Czech Republic, Sepania)

Mea faigaluega a le aiga: Stiin pusa pusa

Lona foliga

Asiasi Asiasiga o le a vave maitauina i le toetoe o potu uma i le fale e tele ai o le faʻapogisaina o le fola o le gaosiga o Italia, o le Czech Republic ma le suavai ua faʻaaoga. E tusa ai ma le au tusitala o le poloketi, na sau lenei faaiuga ia i latou e na o le avanoa faapea ma e leʻi faʻatulagaina.

O le tuufaatasia o le ata i le potu malolo iloa nisi sitaili palu fefiloi. O le tagata poto o le a le faigata ona iloa o mea teuteu ai pusa, faʻapea foi ma pseudo-povi ma faʻapopoleina pini e le mafai ona toe gaosia le tusiata o itumalo o itumalo. Ae peitaʻi, o se totini mai i se sitaili e tasi e taʻuamiotonuina, talu ona taunuʻu mai ai, na amata ona foliga vaʻaia pepefai ma "i le fale.

Alu ma malolo

Na liliu mai le liliu mai i le potu malolo i le falemao, na matou pau i totonu o le potu tele, i le itu e tasi e ao ona taua le koluse, ma le isi-sikulupa i le fogafale lona lua. E ui i le atoaga o le avanoa o le malae vaʻalele, e mafai ona taʻua o se tulaga faʻalilolilo. Le kulupu kulupu, se laulau lapotopoto, faʻapea foi ma le fa tamai faamalama, fai le kflosophis oompments po o le faitauina o le tusi. Paul Ia, o le potu malolo, na faataatia ese ma le malamalama o le begori laupapa laupapa. Lua faitotoʻa mai le maota taʻitaʻi i le "susu" potu i le fale: tasi - i le faletaele, o le isi o loʻo i totonu o le taʻele ma sana.

Faapiaga Faamaualuga Terstressment - faletaele faletaele. O le Head Heank Retrofitase o loʻo faʻapipiʻi iinei. O sea fesoasoani o le tautau i luga o le 'au-alavai i luga o le filifili, foliga mai e faʻaliliu tatou i le seneturi na tuanaʻi. I le itu tauagavale o le faleuila o se fufulu fufulu, lea o loʻo faʻamautuina e le faʻatamala o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa mai le va. Sipaniolo laupapa laupapa o Beige ma malamalama lanu enaena na filifilia mo le maeʻa o luga. Mo le sili atu le mafanafana i le faletaele, vai mafanafana fola ua faaauupegaina.

Taele ma nana faia faletaele galuega. O se mea moni maua ai ni tusitusiga o loʻo manatu o loʻo i ai i le Windows Sauna, faʻataga oe e vave ai le ea. O lenei mea e faʻafaigofie ai le faʻagasologa o fesuiaiga o le ea, talu ai o le faʻaopopoina o le suʻega o le fale i totonu o le fale e le o mauaina (o tagata o loʻo manatu o le ua i ai le ea). I se faʻaopopoga, o le Oana e manaia le fafie tapuni i le taualuga faʻatasi ma tua. O sea taleni e le gata e fesoasoani e fausia ai le microccumū iinei, ae o loʻo ola pea i le taufaasese e te vevela ai i lalo o avetaʻo o le moni.

Ole vai malulu ile taele ma Sauna na tautua mai i le Argelian lelei, o le tapenaina o vai vevela e maua ai se kesi po o le pomu. O le vai o loʻo sau mai le taulaga i le taulaga, o loʻo i ai i le sifi i le Siamani faiga o faamama o loʻo taofia o le taofia o le taofiofia o le 100 mk. O le inu vai i totonu o le umukuka o loʻo faʻamamaina ma le faʻamamaina o le colle. O le 'olo o loʻo i totonu o le fale, faʻapea foi ma kesi, o loʻo ogatotonu, o loʻo faʻaosofia ai le galuega i le vaega o le inisinia meafaigaluega o le fale.

Luga mai mata mataga

I le fola lona lua o lo o avea ma nofoaga faafiafiaga, pe a talafeagai ai, pe a mafai ona faʻaaogaina e fai ma potu malo. Taʻitaʻi iina ma le ea ma peiseai o le a le mamafa o le spiltal stargaca na faia i uʻamea. O lea la, o le tusiata na faia ma le manuia i le eseʻesega ma le tele ma le faʻavaeina o le vaega o totoe o le fale o loʻo totoe o le fale. O miti atoa mai le foloa muamua fale, o le foloa i totonu o le potu o fafie, faia o pine faamaufaatavaa. E tele naua ona o le mea moni o lenei sone o loʻo fuafuaina mo faʻafiafiaga, moe ma le le faalauaiteleina, ma le teuteuina ma le fafie ma le fafie ma le mafanafana ma le mafanafana. Maea Simina, faʻata, faʻapea foi ma se laulau paʻepaʻe ma autafa o le potu laupapa, e tata ai le vaega o le laulau, o le teuteuina o le potu. O le Snow-paepae ma le a le kiona, o le kapeneta, ioe, e le mafai ona taʻua o se elemene elemene o le tulaga. Peitai, o se ogaoga o le taulaga i le fiafia o le e ona. O le "faʻailoga autu" o le avanoa o le fola lona lua e mafai ona manatu o le sili - i le puipui atoa, mamafa i le tino. O le potu e maua le faapaologa, le amanaiaina ai le nofoaga atoa.

O le atoatoa, ma o le vae lona lua o loo liliuina e halogen lamepa. Ua le manuia le mauaina o faʻataʻitaʻiga talafeagai mai le tasi faletusi oloa, ma o lea e faʻaogaina ai le Potukale, Italia ma Siamani moli uila na faʻaaogaina.

Faʻalauiloaina le fuafuaina o le tau o le fausiaina o se fale ma le aofaʻi o le 100m2

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Aveesea o le axes, laugatasi, atinae ma le malologa M3. 63. sefulu ma le valu 1134.
Faavae faavae faavae masini m2. 90. 3. 270.
Masini o le faavae o papatusi o le faamalosia sima M3. tolu sefulu 60. 1800.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai m2. 250. 3. 750.
Aofai: 3960.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa M3. tolu sefulu 62. 1860.
Nutimomo maa granite, oneone M3. sefulu ma le valu 28. 504.
Mastics bitgonis polymer, hydrokhotloizol m2. 250. 3. 750.
Armature, pepa galuega talita, uaea lalagaina ma isi mea - tasi 330. 330.
Aofai: 3450.
Pa, vaega
Faapipiiina ma le le fiafia o le scaffolding m2. 60. 3,4. 204.
Taofia puipui i fafo mai poloka m2. 46. 35. 1610.
O vaega o masini na faia i kesi kesi M3. 42. 56. 2352.
Masini o laupapa laupapa i luga o maa maa m2. sefulu ma le lima 12 180.
Faapipiiina o Steel Paluma, Terrangs Terraces, Veranda, Vastons - - - 6246.
Aofai: 13922.
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka puipui, sima jumpers M3. 46. 65. 2990.
Chramic piliki afe fasi. 3,3. 190. 627.
Ato ato M3. tasi 160. 160.
Masonry tali, fetaui lelei ma isi mea seti tasi 420. 420.
Aofai: 1.00.
Mamafa masini
Faapipiiina o le rafter mamanu m2. 120. 12 1440.
O le masini o le kalama a le kalama m2. 120. 3. 360.
Uamea le masini uamea m2. 120. 10 1200.
Faapipiiina o le alavai alavai rm. m. 32. sefulu ma le ono 512.
Faʻamaoniga o oʻaves, soʻo, masini o luma m2. sefulu ma le iva sefulu ma le valu 342.
Aofai: 3860.
Apalai mea i luga o le vaega
Uamea le pepa uamea (Italia) m2. 120. sefulu mal le fa 1680.
Ato ato M3. fa 160. 640.
Paro-, o le matagi-matagi puipuiga ata, hydralic puipuiga m2. 120. 2. 240.
Storcading system seti tasi 920. 920.
Aofai: 3480.
Ogatala le manaia
Faʻafiafiaina o ofutino ma soʻoga m2. 220. 2. 440.
Faapipiiina o faamalama ma poloka poloka m2. 59. 35. 2065.
Aofai: 2510.
Apalai mea i luga o le vaega
URSA Creous m2. 220. 3. 660.
Faamalama palasitika poloka (lua-potu tioata faamalama) m2. 49. 260. 12 740.
Faitotoʻa faitotoʻa e okaina (Pine) PC. lima - 1200.
Aofai: 14 600.
Inisinia faiga
Otonotoos vai sapalai masini (lelei) - - - 2200.
Masini afi afi - - - 2600.
Plumping ma eletise eletise - - - 6500.
Aofai: - - 11 300.
Apalai mea i luga o le vaega
Boiler meafaigaluega seti - - 6300.
Otonotoos vai sapalai seti - - 3500.
Afioga (Farani) seti - - 2800.
Meafaigaluega mo Sana (Finelani) seti - - 2700.
Meafaigaluega i le Plumping ma masini eletise seti - - 6800.
Aofai: 22 100
Faauma galuega
Feagai ai ma luga o le mama m2. 190. 10 1900.
Folasaga o le ofutino mai le laupapa laupapa, kapeteni galuega - - - 14,700
Faʻamaeʻa galuega (Plaster, vali, fetaiaʻi, faʻapotopotoga, komuneta, kapeta ma kapeta) - - - 10 500.
Aofai: 12 400.
Apalai mea i luga o le vaega
GLK, Shircac, Cerearac Tile, o le mea teuteu maa, o le fola o le fola, deciraves elemene, matutu fefiloi, vali, puipui, puipui, puipui puipui ma isi mea m2. 170. 10 1700.
Aofai: 23 000
Aofai Tau o Galuega: 40 276.
Tau atoa o mea: 70 800.
Aofai: 111 076.

Faitau atili