Taʻaloga ma le avanoa

Anonim

Taʻaloga ma le avanoa 13733_1

Taʻaloga ma le avanoa

Taʻaloga ma le avanoa

Taʻaloga ma le avanoa
O puipui o le fale i fafo o loʻo ufiufi i Strodad Striadt Stesfasadfarg P mai le BECKERS (SWEDEN, $ 7.5 / L) ma le maeʻa Ash Komiti
Taʻaloga ma le avanoa
Gostina na maua LCD TV PROPT 32PF9986 mai Philips (Netherlands) - $ 3720. O mea faafiafia e fai ma Felix Couth Wimp Lamp (Mourano ona, Italia) - $ 568
Taʻaloga ma le avanoa
Pau a mea e pito sili ona manaʻomia: O se leoleo, o se sofu filemu ma lua nofoa - faʻafetai i le potu e foliga lautele tele
Taʻaloga ma le avanoa
Afifi ma se tapunia fana mai Jotuul (Nouei, $ 2800 i le seti) teuteuina ma Sinaterboard Knaf (Siamani / M2) - 75 $ / M2
Taʻaloga ma le avanoa
O le laulau, nofoa ma kapeneta na faia ina ia matou totogia i le ata o le tusiata o le tusiata o le afu. O le moli ua solia e vaega. I luga o le'ʻo laulau o loʻo i ai le kubutto moli mai le f.fabbian (Italia) - $ 700

Taʻaloga ma le avanoa

Taʻaloga ma le avanoa
O le umukuka o loʻo faʻaogaina i le sili ona lelei metotia o loʻo i ai (Hood Aeg dd 8692-m mai le AEG (Siamani) - $ 1290)
Taʻaloga ma le avanoa
O fola i totonu o le fale o loʻo ufiufi i le komiti a le komiti "Beech Vine", luga (Frooland) - $ 40 / M2
Taʻaloga ma le avanoa
O totonu o le pito o le fogafale lona lua o loʻo iai se mea e leai se aoga o meaafale: jeffe laulau mai floxform (Italia) - $ 117.

Taʻaloga ma le avanoa

Taʻaloga ma le avanoa
Fancing faasitepu na faia i le puipuia tioata ata (Lusia) - 370 $ / M2
Taʻaloga ma le avanoa
O le faletaele a matua e faaauupegaina ai i se faletaele tele ma hydromassage o Ecoline hp (Latvia) - $ 1356, Rolteco Danta (Latvia, Lafora, Italia). O le fola e faʻapipiʻi ma chramic tiles mai le croma mai peronda (Spoin) - 43.6 $ / M2

Taʻaloga ma le avanoa

Taʻaloga ma le avanoa
Madis Lux Meafale (Midi-2, Italia) - $ 2693
Taʻaloga ma le avanoa
Pa puipui o tamaiti tamaiti o tamaiti ma pepa puipui ugepapers ugepa (Farani) - $ 6 / roll, na fausia e Paul, o le kapeta o le arffiti (Netherlands) - $ 380
Taʻaloga ma le avanoa
Napanese faʻapipiʻiina o Mambo taele mai Paa (Latvia) - $ 640

Pe a le tusia e le tusiata se fale fou ma fale lata ane, e le faigofie i taimi uma. E le gata i lea, afai o le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai i le itulagi o le taulaga tuai ma le tauagafau "lua" pe tolu-tala. Faʻafefea ona avea "le Faʻalauiloa" se mea fou i le aotelega o le masani ai fale ma i le taimi e tasi e faʻasao lea ma le taimi e tasi?

O le galuega i luma o Agris Padlis Lidelis Linz e le faigofie: i luga o se paluga o le lima selau ma le tamaoaiga o le tusiata Ioe, ma i totonu o le lotovaivai o le lotoā, e le mafai ona feoaʻi le fale, aua o fale uma o lenei itu, e tusa ma fale fausaga mea, e tatau ona i ai i luga o le laina fale. O lea, o le mea muamua na manaʻomia ai le tausiga o le faʻatulagaina o le maota o le fausaga i totonu o se vaega tele o fausaga. "O le masoga" na alu lelei lea mai le auala "asvice" toetoe lava a ese mai "stapelolov": o le maualuga tutusa o "tuaoi masani o Windows, o se faiga masani o faamalama. Ae o le taimi muamua o le vaai. MA LE A LE FAʻAALIGA LELEI FAʻAALIGA, Ua manino ona faʻaalia e le fale le mea e sili ona iai uiga faʻapitoa.

O se tasi o le fale e faʻafesoʻotaʻi ai i le tuaoi, ae o le vaega tele lea o le valavalateʻavaleina, ae le o le tuʻufaʻatasia o le fale lea e lata ane i le faletalimalo ma luga atu. O loʻo i ai i le vaega autu o le fale i tua o lenei tulaga faʻapitoa "suiga". "O e le aiga, o se aiga o le fa, na ou manaʻo foi e i ai se fale popole tele," o lea na ou faʻaaogaina ai le faʻailoga uiga ese. "O le mea e tupu ai le paluni o le paluni. tatala fugalaau but. "

Pe a vaʻaia e tagata faigaluega i le lumanaʻi, o le le tusa ai ma le le tusa ai o le auvai. E fa le tamatamai vae, ma e leʻi faigofie ona malamalama le tufuga, ae e le o se mea e mafai ai ona e faʻateleina le tele o nofoaga o fale.

O le fausiaina o le fale e faamatalaina i le taimi muamua. O le fale e aofia ai vaega e lua. O se tasi o latou na tuaoi o le tuaoi na fausia mai i le lelei o piliki e lua "i maʻa e lua", teuteuina i papala papala ma valiina le papala. O le isi vaega o se auala sili ona faʻamalosia i luga o le uterestream o loʻo fuafuaina ma le tasi le parger pa. O le faʻavae o lenei mamanu o se metallic faʻavaʻa e aofia ai ni pou faʻapitoa ma utupoto. Na faia i le malamalama o faʻamatalaga, faʻatagaina le mamanuina ma fausia fale o foliga eseese ma tulaga. I fafo o le faʻavaʻa o loʻo ufitia i le Ash laupapa, mai i totonu o le faʻamalama pito i lalo ma le mafiafia o le 9.5 mm. O le ausa a le SPAR Barer na tuu i le va o le lua laupepa o le papa. O le kasa o le tino na tumu i minerale fulufulu fulufulu ma le mafiafia o le 200mm.

O le ata tipi e le o filifilia. O le auala lea na tatau ona aliali mai le togavao e alu ifo i le sami, ma i totonu o lenei laufanua laufanua, ma o mea masani e sili ona lelei. O laasaga na togafitia i ata o meaola ma afi mumu ma le afi mumu, ona faamalo lea. O le mea lava e tasi sa faʻaaoga pe a maeʻa le faletaavale. O sea avanoa na mafai ai ona matou nonoa faʻatasi uma vaega o le fale.

O le tulimanu taumatau o le autu o le fale nofoia o le solia o le mamanu. E avatu ai le fausiaina o se elemene o le vanu o le alofa tunoa ma faʻatumuina le fale ma le malamalama. O le pa e le i ai le mafaufau o le lotoā o le faʻamaualuga e feololo ma le faigofie ona faʻauma. Na o le pau lona fatu o le faapaologa, pei o le faanaunauga o loʻo faʻaaogaina le tioata faʻaaogaina, faʻataga le avanoa mai le potu e faʻamalieina ai se tamai togalaau.

Taʻaloga ma le avanoa
Fuafuaga o le fola
Taʻaloga ma le avanoa
Fuafua o le fogafale lona lua

Eleele fola

1.kuvuhny potu o le potu 2. O tagata asiasi 3. Pabin-faletusi 4.Saselel 5.lextont 5smen:

Fogafale lona lua

1. Hall 2.kladovaya 3.6. Tamaiti 4.9. Maualuga-Frees 5,7. Faatau 8.Fafa o le 8.Kalter 5.

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le fale o le fale .............. 370,0m2

Fale o le ola ....................... 154,0m2

Eleele fola vaega ......... 189,0m2

Sikuea o le fogafale lua ......... 181,0m2

Mamanu

Faavae: O le lipine na faamalosia sima

Oti i fafo o puipui: aoga faʻaseʻeina o piliki "i maʻa e lua", uʻamea (fafie

Nofoaga i totonu ma Vaega: Plasterboard

Overlap: Monolithic sima

Tauluga: Tautua mamanu; tau ponaoga o le olo; Suafa mai le manava, minerale wopol creves, Vapar creous

Pupuni: laupapa, ma le lua-potu faamalama

Toe Lagolagoina o le olaga

Seserage: municipal network

Suavai Seace: Murucipal network

Malosiaga sapalai: municipal network

Heatting: kesi ponaivi, afi mumū

Kesi sapalai: municipal network

O le teuteuga o totonu

Synder: Opheofloor Cirqut Britight, Ceramic Tile

Pam: Plaster, Tex-lanu valivali, Peronda Chimic Tile

Totonu e aunoa ma luma

O le tusiata na taumafai e ausia le lagona o le amio saʻo o le vaega i totonu, ma o le mea lea o le foloa muamua o le avanoa e aunoa ma laina, lea ua sologa lelei le tasi. O le potu tutotonu iinei o le potu malolo lea e tusa ma le 54M2. O le lanu lanu o loʻo mauaina o loʻo toe faia o loʻo toe faia i isi ituaiga o le fale. O le autu lanu lanu e fausia i luga o paʻepaʻe, pige ma moli moli moli. O le mea na faʻapipiʻiina ai le mamanuina, filifilia mo le itu o puipui o le uluaʻi fola, tuʻuina atu i totonu faʻatasi ma le faʻaleleia ma le faʻaaloalo.

O le autu o le autu na faʻaauau le matagofie o le afi ma le tapunia o le fiafia mai jotaul (Nouei). O le piliki i lalo o le fale o le fale o le ufiufi i luga o laupepa sipela ma vali i le "mea tuai" - o se mafanafana mafanafana o paepae. E lua fulufulu mata o le lalagaina o loʻo laina i le granite o beige-samasama leo. Faafeagai le magalafu o loʻo i ai se paga paʻepaʻe Iatalia, lea e iai le televave talanoaga poʻo le matamata i le ata, o se fale falemaʻi ua faʻapipiʻi e uiga i le tasi o puipui. O le totonu o le afi afi ua maeʻa e ala i se pito maualalo ma se laulau o tioata ma se laʻau tuai ma laiti beg

O le malamalama o le avanoa o le avanoa o le muamua fola ua mafaufau i le sili ona tele auiliiliga. O se mea inosia "o le" halosenshess ", fausia i le taualuga o nofoaga sima. I se faʻaopopoga i totonu o latou, o se laʻau faapapa o loʻo ulagia, e faʻamamafaina ai le nofoaga o malologa e le magalafu, ma le faʻamaloloina o le lima sikuea e tuu i luga o le laulau. E faia i le tioata tioata ma faʻapipiʻi i le pa.

O le faavae o le fale 'ai o le potu' ai o se laulau o le uliuli laupapa, fuafuaina mo tagata e sefulu, ma nofoa o le laconic foliga lacontac ma tua. Mo le ola mama a le nofoa, o le ie e fetaui ma le lanu ma le utu o Sofa na filifilia.

Vaʻaiga puipui e iai falepati o mea maualuluga. E ui o sone o le potu malolo ma le 'ai i le nofoaga e tumu i meaafale, o le avanoa o le muamua fogafale e le ea i luga. Masalo aua o le filifilia o meafale ma talimalo, ma sa matua o ese mai le tusiata. Tele o ai, ma le eseʻesega o le malu, na maeʻa i luga o le tusi o le agris peddeza lipine. O elemene e tatau ona faʻauʻuina atu i totonu o se kapevaioa, ma sa faʻapitoa lava le puipui. Na faia Kapeneta mo le maualuga o le 140 cm, ma o latou tino silisili e tautua o se faamalama.

O le umukuka a Adaccent na matua malosi lava e mafai ona taofia ai oe mai le lagonaina lava mai le lagona mafanafana, aemaise le talimalo. O se moli moli ma se carnite chartert o loʻo faia foʻi e le tusiata tusi tusiata. Mr. umukuka houthed fuafuaina na faʻatagaina le puipuia o le sosaiete galuega tafatolu ma faʻamamafa le lava avanoa mo le faʻatulagaina o se vaega o 'ai. Mai le masani ai nei ua teena e le 'au o le au a le' au a le 'au, e sili atu le lelei o le laulau i le umukuka. Kalaaiga, faavavau, filifili le pa, mafaufau i se mea sili ona manaia.

O se mea manaia o le laulau a le umukuka e le maua ai le tumau "resitala", Ma lea, e suia le nofoaga o le nofoaga, lea e faia ai ni afiafi i totonu. E le faʻatagaina e le moli e foliga mai na pito aʻe i luga o le ogatotonu o le laulau, i le 20 i le 20-30cm mai le faamalama. I le ala, o le "savali" i le laulau Hostess mafai ona faaaoga uma tipi. I le tulaga lea, o le a fetaiai ma le potu malolo ma "aofia ai" i le masani ai o le fale. O le itu taumatau o loʻo i le faʻamalama, lea e alu i totonu o se tamaʻi togalaʻau, e mafai ai ona e sauni ma matamata tamaiti i tamaiti taʻalo.

O le fola i totonu e faia i le malamalama o le malamalama procedin. Mo le faʻamamaina o lenei fola o ufiufi i totonu o le potu i le potu 'ai, na filifilia ai Stainled Fusuaga. O lona lautele e fetaui ma le mafiafia o le faitotoa. O le tagata folau Arrowerka e le mafai ona vaʻaia ma le manuia, i le faʻaopopoina, o le uamea fesoʻotaʻi elemene o loʻo tuʻufaʻatasia ma le aluminum vaega o le umukuka.

O le Planterboard vaega vali i totonu o le mageso lanu samasama lanu vavae ese le umukuka mai le auala e agai atu ai i le taʻele ma sana. I luga o le fola muamua o loo i ai pea ni potu: O le faitotoʻa faitotoʻa, o se fale teu oloa a le Kaletusi, fale fale teu oloa, Bailer potu ma se faletaavale mo le lua taʻavale.

I le "malamalama lelei"

I luga o le fogafale lona lua na taʻitaʻia ai le ata o le tusiata o le ata o le sitepu - o se auiliiliga sili ona matagofie i totonu o le fale. E tu i le "malamalama lelei" ma o lea ia malamalama lelei. Malamalama lelei. Ae o le tulaga ese o le apefai o loʻo taoto i le isi: ma laʻasaga taʻitasi e faʻalautele atili ai ma sili atu, faʻailoa pei o se fugalaʻau. O lenei tali e tutusa ma le curvililiar mamanuina o le fausiaina o ia lava. Talu ai o le aiga, tamaiti laiti e toalua, ina ia maua ai lo latou saogalemu, le shirses o le pa. O lenei, ua mananaʻo le au talimalo e faʻasao le malosi o le mamanu ma ia faʻaavanoaina le avanoa i le tele e mafai ai. O tioata tioata na faʻaaoga e fasioti ai ni lauulu se lua, lea na faʻaaogaina ae le o le faʻafanua faʻaleaganuʻu. O le sui o le sui o loʻo faʻaalia o loʻo valiina i se lanu e le talafeagai o le fale o le fale mumu. O lenei mea e ese ai e oso atu i se mea faaopoopo i le staraccase. O le isi mea manaia elemene o se faʻapitoa faʻapipiʻi vaega, faʻapipiʻi i le itu taumatau o le sitepu i luga o le fola lona lua. Sa ia faaali foi mo le saogalemu. Ia o le fanau, e le faʻaaloalogia e tagata matutua, e le i pa'ū mai le faasitepu, o le vaeluaina o tapunia ma e le faʻatagaina e alu ifo i lalo.

Mo tagata uma o le aiga

O le apefai e faasolosolo ona alu ese atu i totonu o se potu tele ma le 4.5m sili atu le maualuga. E tutusa lava le tutusa vaaia i totonu o puipui o puipui ma le mea moni o le fale e tutusa ma le fuga o fugalaau. Ina ia sili atu le potu tele o le potu tele ina ia sili atu le mafanafana, o ona puipui vali i se auala e pei o le lanu uliuli ma olive, o le pito i lalo ma le lanu o pipi. Potu-potu o le potu tele a matua ma tamaiti. O lenei la, o se faʻailoga o le faʻatasiga, faʻamanino o se nofoaga i le fale mo tagata uma o le aiga. Lea e mafai ona e malolo i taimi uma, faitau i totonu o le nofoa afi-o le nofoa afi po o le talanoa i se tulimanu o tiet-a-teale i nofoa faataamilo.

O le potumoe o matua ua faʻamatuʻu i luga o le tele o meafale ma isi i totonu. E na o se moega, lua laupapa laupapa, o se TV ma le moli. Le Faapitoa Faapitoa fatuina se kapeta ma le faaputuga maualuga. O le potumoe o le teuteuina o le malamalama lanu begee lanu, faalauiloa malologa. O le leo malu o loʻo lelei mo le lanu lanu lanu lanu, e aunoa ma le tau. O pupuni mumu-moli ma rosh auro na aumai i totonu o se paleni i totonu o se manatu o le faanaunauga. Masalo o lenei faʻamamafa na foliga mai e te lagolagoina e se lapoʻa polo-moli-lamepa na faia i le malupuipuia palasitika o le tutusa.

O le Caspal e tuaoi ma le potu ofu, sosoo ai ma le ironing ma faletaele. E i ai uma a matou mea e tatau ai i mea e tatau ai: taele, lua fufulu fufulu, taele, faleuila ma fai tusi. O le taele na faʻapipiʻiina toetoe lava i tafatafa o le faʻamalama e fiafia ai i le leaga o Neho, faʻamolemole lau pupula ma se vaaiga matagofie. Ina ua filifilia se paleti mo le totonu o le faletaele, o le fiafia na tuʻuina atu i le tutusa paolo o Begee lanu, lea na faʻaaoga pe a maeʻa le potumoe. Matou te fetaiaʻi i le feagai ai ma le fola ma le pito i lalo o puipui (lapoʻa lapoʻa laupapa. O le pito i luga o puipui, faʻapea foi ma le taualuga, ua valiina ma le tex-lanu turquose vali (FOID) i luga o le lanu susu ma vevela. O le sone i tafatafa o le faamalama ua taua o le bege lanu. O se tusi o le alofa tunoa i se lanu lanu e fai ai le ie paepae na faia o le lelei o ie. Na talosagaina e le Punotumu o le puipui o se meafale faasaina na faʻataunuʻuina e okaina.

Vaavaai i le vasega pepe, e foliga mai o le nuanua sa nofo ai iinei. I luga o le semi-moli parquet, i luga o le pepa puipui ma fugalaʻau o lanu samasama, suamalie Laniki meataʻalo, ma vali ata o Lanise. Na fofoga i le faletaele a tamaiti, ma ua foʻia foi i le agaga o manatu e uiga i le potu o le tamaitiiti. E ui lava e leai se tamaʻi pese o le pepe ma o puipui e le teuteuina i ata mai tala o tala o tala o tala i le faletaele, ua e malamalama i le faletaele. O le fiafia o lagona e mafua mai i puipui malamalama, laina ma moli samasama ma le moli samasama. Ua maeʻa ona maeʻa le faʻalilolilo o le teuga tupe. O le suamalie lanumeamata o le pito i luga o puipui o loʻo tausia e ala i le olive. O le ie pupuni ma le ie puipui ma fugalaʻau lanu samasama e fetaui lelei i le tino filifilia ma faia le potu o le matagofie ma le matagofie.

Totonu o le fale, o le fata faʻamalosi a le aufaʻatau ma le tusiata na mafai ona fatuina se siosiomaga faʻalelei, ma atagia mai ai le fiafia o tagata taʻitasi o le aiga. E le gata ina le mafai e le Anema-Spatal Flart REFA le faʻamafanafanaga, ae ia latou aumaia lea faʻamautuina o le faʻatulagaina o lona tulaga ese.

Faʻateleina le fuafuaina o le tau o le fausiaina o se fale ma le aofaʻi o le 370m2

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Aveesea o le axes, laugatasi, atinae ma le malologa M3. 72. sefulu ma le valu 1296.
Faavae faavae o le masini, susu m2. 190. valu 1520.
Masini o faʻavae o lipine faʻamalosi sima M3. 47. 60. 2820.
Toefaafouina le Writyral Waterprootuting m2. 180. 3. 540.
Aofai: 6180.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa M3. 47. 62. 2914.
Nutimomo maa granite, oneone M3. 39. 28. 1092.
Mastics bitgonis polymer, hydrokhotloizol m2. 550. 3. 1650.
Armature, uaea le lalagaina, laupapa ma isi mea seti tasi 390. 390.
Aofai: 6050.
Pa, Vaega, overlap
Faapipiiina ma le le fiafia o le scaffolding m2. 135. 3,4. 459.
Tagi o puipui, piliki vaega M3. 70. 55. 3850.
Faalagolago i le pito i fafo o le tuuina atu o puipui puipui m2. 90. lua sefulu 1800.
Masini faʻavae ma faʻailoga m2. 60. sefulu mal le fa 840.
Masini o monolithic w / w luga M3. 63. 60. 3780.
Faatumuina o Windows Windows ma poloka poloka m2. 58. 35. 2030.
Aofai: 12 760.
Apalai mea i luga o le vaega
Chramic piliki, sima jumpers M3. 70. - 10 080.
Mamafa mamafa M3. 63. 62. 3906.
Totogi o Steel, Steel Hydrogen, fetaui lelei t. tasi 390. 390.
Masony fofo ma isi mea seti tasi 1200. 1200.
Taiala, Racks, Utulalo, Deacking elemene m2. 150. - 3360.
Sronezing laupapa (ash) m2. 90. valu 720.
Pepa o le palakalafa m2. 420. 2,4. 1008.
Faʻaʻesega M3. tolu sefulu lima sefulu 1500.
Paro-, matagi-, hydralic ata m2. 90. 1.5 135.
Fanua faamalama poloka (lua-potu tioata) m2. 46. 270. 12 420.
Fatu poloka PC. sefulu mal le fa - 2900.
Garage Gate seti tasi - 1600.
Aofai: 39 220.
Mamafa masini
Faapipiiina o le rafter mamanu m2. 260. sefulu mal le fa 3640.
Faapipiiina o le teuteu ma skate talitane m2. 260. fa 1040.
O le masini o le kalama a le kalama m2. 260. 3. 780.
Bitsumen triles coting masini m2. 260. 10 2600.
Faapipiiina o le alavai alavai rm. m. 23. sefulu ma le ono 368.
Aofai: 8430.
Apalai mea i luga o le vaega
ICopal taualuga (Finelani) m2. 260. 12 3120.
Ato ato M3. 6. 160. 960.
Plywood o le autasi laupapa (Finelani) m2. 260. iva 2340.
Minerale faalumaina m2. 260. 3. 780.
Paro-, matagi-, hydralic ata m2. 260. 2. 520.
Alavai faiga seti tasi 600. 600.
Aofai: 8320.
Inisinia faiga
Masini afi afi seti - - 2600.
Plumping ma eletise eletise seti - - 7500.
Aofai: - - 10 100.
Apalai mea i luga o le vaega
Boiler meafaigaluega (Siamani) seti - - 7600.
Fireplace Jotul (Nouei) seti - - 2800.
Meafaigaluega mo Sana (Finelani) seti - - 2500.
Plumping ma eletise eletise seti - - 12 900.
Aofai: 25 800.
Faauma galuega
Stiucco puipui (pulega) m2. 120. 10 1200.
Feagai ai ma luga o le glc m2. 270. 12 3240.
Faaopoopoga faaauuili ma le faatanoa ma le tulaga ma le platforms, o le faletua - - - 9300.
Atavali, feagai ma galuega - - - 13 100
Aofai: 26 8800.
Apalai mea i luga o le vaega
Vali mamanu beckers (Suetena) l. lima sefulu 7.5 375.
Porcelain Codeware, Staircase, o mea teuteu vaega, parquet, kapeta, matutu, tiga, vali ma isi mea seti - - 32 400.
Aofai: 32 780.
Aofai Tau o Galuega: 643 300.
Tau atoa o mea: 112 200.
Aofai: 176 500.

Faitau atili