Fua o le Fiafia Fiafia

Anonim

Fua o le Fiafia Fiafia 13735_1

Fua o le Fiafia Fiafia

Fua o le Fiafia Fiafia
O le faʻavae o lenei galuega masani e faia e ala i le faʻatusa o le aganuu mo Finelani o le nuʻu o nuu e nonofo (Tile ormax, Sweden-Squarige Community- 870 $ / seti $ / seti $ / seti $ / seti $,
Fua o le Fiafia Fiafia
O le teʻa o le siʻosiʻomia o le faʻateleina o le maualuga o le lalolagi, o le ala o le ala o le alavai e leai se pa
Fua o le Fiafia Fiafia
O le potu sili ona faigata i totonu o le fale e vaevaeina i ni laina se lua: potu malolo ma le 'afa potu (parqut mai luga, 40 $ / m2, odan30)
Fua o le Fiafia Fiafia
I totonu o le potu malolo o le 'aiga o le ola i le Weige Beige i le tuʻufaʻatasia ma paʻepaʻe lanu (laupapa laupapa mai le m-dapria), $ 40)
Fua o le Fiafia Fiafia
Afifiina, laina ma paʻepaʻe paʻepaʻe laupapa, e faʻamanatu i le ogaumu masani mo le Hinnish Real House (Firmland Cirgessi mai Uunispat Oy, 200land, $ 3975)
Fua o le Fiafia Fiafia
Wooden meaafale i totonu o le potu malolo na faia i le pito i tua o le pito i tua ma se faapogofie atoatoa o le taulima
Fua o le Fiafia Fiafia
Vaapiapi, o le umukuka umukuka o le practon study pragmatic - faapitoa o se nofoaga faigaluega (ulu ulu Pulentelli, 2030 $ / m2, $ 101)
Fua o le Fiafia Fiafia
O se tamai matai o le potumoe ua faʻasaʻolotoina mai i luga o meaafale e faʻatumuina le potu i le ea ma le malamalama
Fua o le Fiafia Fiafia
O le faletaele i tafatafa o le Master potu o loʻo nana i lalo o le apefai e tau atu i le Astic (Plumping IDo, Asiara Tolet, $ 182)
Fua o le Fiafia Fiafia
O le seti o meaafale i potu malo e faʻatapulaʻaina i le lua moega ma se laʻei laulau i lalo o le faʻamalama (foloa "o le" oprab, 210 $ / m2, 210 $ / M2
Fua o le Fiafia Fiafia
O le faʻafitauli o le teuina o mea i le fogala folauga ua filifili ona o le avanoa na faia e le taualuga
Fua o le Fiafia Fiafia
Faafetai i papaʻe papaʻe lavalava meafale ma tautau ato ma fugalaʻau, o le mataʻutia foliga malosi (meaafale, $ 440 / seti; mai ika, $ 15)
Fua o le Fiafia Fiafia
O se tamai veranda-fiafia nofoaga o totoe o aso malolo i le fale (wicker meafale mai le lusi lyyd loly, 1200 $ / seti)

O le fale o le atunuu, o le a talanoaina, e le mafai ona taʻua le aufaini, ae o le tatau ona fanau mai. Na pau lava le mea e sau mai Sumimi, e amata mai le poloketi ma faʻaiʻu ma faʻamatalaga o le tulaga. O le fafie ei ai le amataga a Rusia (o ona filo). Ioe, pe a filifilia mea faigaluega a le aiga, o mea e fiafia i ai le lalolagi vaega

O lenei tina ua manaia, ma sana le magafagafa na fausia i le suluga a Helsters O iinei la, latou te fai mai, ma le aliʻi mafanafana, ma mafanafana, ma e taupulepule, ma o loʻo fesili pea le agaga i se mea manogi-logfing poʻo piliki. I le taimi nei, e oʻo atu i le 80% o Scandinavian, Kanata ma North American i nuu ma nuu i tua o loʻo ola i nofoaga o Skew.

Mea na tupu

O tuaoi faʻanatura ma le le aoga molimau, na maofa i taʻitaʻi ma mafuaʻaga, e matua taua lava, na tupu ai le galuega. Tomororon, ona o auiliiliga, mai le nofoaga tutotonu, faʻatu le faʻatulagaina o le tino, ua fuafuaina ma gaosia e faʻaaoga le komipiuta komepiuta. O le ATO e aofia ai le manaʻoga mo lo latou fetaui i luga o le nofoaga. I luga o le 'upega tafaʻilagi e oʻo lava i le uta na paʻu toetoe a le faʻaleagaina, e le o le taʻua o togapine ma laʻau. E faigofie le mafuaʻaga: o le tomai atoa e matua faigofie lava ma e le manaʻomia le faʻaaogaina o meafaigaluega malosi fausiaina. Mo le mafuaaga lava lea e tasi ma le faavae mo le fale atonu e mama. I lea tulaga, o se pati sima o loʻo taoto i luga o se alavai alavai ma le vevela o le vevela.

O pusagala Puneli o lenei fale e faia i Pine Timber, ma le leaga lelei natia i potu faʻapitoa ma le faʻamamaina o ni manatu e puipuia mai i le moliʻetaʻesega mai le susulu o le moli. I fafo atu o vaega faapolotiga ua ufitia i papatusi a le agiso, ma mai totonu o laupapa laupapa e faʻataʻitaʻi ai puipui puipui. O puipui ma le taualuga e fusia ma le Paloc Consus a Baltat Bber. Faʻafetai i lenei talitonuga ma se faiga faʻapitoa, e le suia e le fale le mafanafana ma le siosiomaga. O lona uiga o tagata o le a lagona le mafanafana ma i le taumalulu, ma i le taumafanafana. Ioe, ma o fale e faʻamalieina ai i latou lua pe tolu taimi e tau feʻaveaʻi nai lo le, mo se faʻataʻitaʻiga, o se fale laupapa. O le itu, o vaega o loʻo iai, fola ma soʻovae o loʻo faia foi i luga o faʻavaʻa o tekinolosi ma feʻeno. O lea e leai ni ata tusia i totonu o le fale, lelei lava le soona fai ma se galu microcliete i potu taʻitasi.

Manaia tele faatoaga

O le foliga mai o le fale e leai se ata o le tusiata fiafia ma e le o se tagata taitoatasi. O le faʻailoaina o mea, e lua upu e lava: faigofie ma galuega. Ano, atonu o uiga sili ona taua o le fale. O le tosina o le faʻataʻutaʻuina o le faʻatagata ma le taualuga e maua ai le taualuga e maua ai se lanu uliuli: o se mauoa lanu mumu o puipui ma le paʻepaʻe o le tino; efuefu efuefu-lanumoana i luga o le taualuga ma tutusa mo le tulaga o le faavae o le Faavae; O se poleti lanumeamata paʻepaʻe, e tatagi ma paʻepaʻe o le lapoʻa o lapoʻa, faʻasolosolo lava ona faʻamalama. I le alavai, alavaivai paipa ma gaoa, e talafeagai, peitaʻi e leʻo le tele o uiga sili ona lelei mo le le mafai ona faʻaleagaina ona foliga. Manaia, papaʻe, ua masani ona faʻaigoaina i le edicing i le fale.

Fua o le Fiafia Fiafia
Fuafuaga o le fola
Fua o le Fiafia Fiafia
Fuafua o le fogafale lona lua
Faamatalaga

Eleele fola

1. Fiafia i le 2. Sassel 3.kurena 4.MERA 5. ONDSEMONDE 7. FAASOLOPITO: AINE 8.P.

Fogafale lona lua

1. potu moe

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le fale o le fale .......... 78,54m2

Folasaga eria ..... 56m2

Sikuea o le fogafale lua ..... 22,54m2

Mamanu

Fale ituaiga: faavaa

Faavae: sima sioa i luga o le eleele; "Air": alavai alavai, o le le fiafia o le faletalimalo - Polystyrene (i le ogatotonu o 100mm mafiafia, i luga o tumutumu - 150MM); Sima slab 200mm

Oti i fafo atu: Obsek, Ventipration Gap 13 + 25m, Tamoe Windroof Platepprom Plan, Sparal Couration Paroc 4500), Parraral

Vaega: 66mm scrage, minerale wal conture Paroc, ogalaau

Inter-Depy Overlapping: Cloedy - Sporuice Panene, 5747mm, Spar Couctor ata, 574, VeMax Faʻaeteete, Steam Partrier ata, tipi 22100mm, sporce

O faiga o le ola

Seserage: tutotonu o fesoʻotaʻiga

Suavai Seace: Paʻu vai vevela - tutotonu o fesoʻotaʻiga, malulu-lelei

Vevela: faʻatonutonu eletise (vevela masini), i le fomu fomu fufulu; Sauna Chan cork Harvia Af4 Tinitanium

Ventiplation: Faʻapipiʻi ma masini faʻamalosi ma le toe faʻaleleia

O le teuteuga o totonu

Gernder: Parquet, fogafale o le fola laupapa, pamu

Pam: Okimiging Panene, Sounter Panel (Sauna), Ceramic Tile, teuteu stucco (faletaele)

Meafale: Pustelli umukuka seti

O mea faigaluega a le aiga: SIEMENMS

Fireplaces: Jehla, Romassi (Uunassatsut Oy)

O le a le mea o iai i totonu?

O le fale e faʻatatau i le tamai vaega o le uluaʻi fogafale e naʻo le 56m2, ae le o le faitauina o le veranda ma le le mautonu. Ae ui i lea, faafetai i se faʻafiafiaga faigofie ma talafeagai, o loʻo iai uma seti o nofoaga talafeagai mo se olaga mafana. Taumatau mai luga o le poletito e te alu i le tamai ala, lea e tolu faitotoa o mai i fafo. O le laupapa laupapa e amata ai ona oʻo mai i le Aai, lea e lua pe tusa o le lua pe tusa o le tutusa o potu fiafia i le sikuea. I le agavale o le faitotoʻa ulufale o le potumoe o tagata e ona. Le isi, o le tamai faletaele, o le taualuga o loʻo faia e se faʻailoga o le aso.

I le itu taumatau o loʻo i ai se potu malolo e faʻaseʻe ai se upū. O le tulimanu na fausia ai le tuaoi o le lua sone o le potu tele i le fale: o le potu malolo moni ma le potu 'ai. I le va o le umukuka ma le potu 'ai ua leiloa. O lenei tali na mafai ona totogi ona o le aoga faiga o sapalaiina o sapalai ma oso i luga o le eletise ma le faʻaaogaina o ogaumu eletise. I le isi pito i luga ole umukuka o le ulufale atu i le taʻele ma le ona. O puipui ma tuʻuga o le sauna, ua faʻaalu i le palu panels. O fata e fai mai i le tutusa fafie. O le puipui puipui ma le fola o loo ufiufi i laupapa laupapa.

O le faitotoʻa o le tuaoi o le potu 'ai ma o le umukuka e agaʻi atu i se tamaʻi veranda, o le puipui pito i fafo o loʻo nofoia atoa e tolu faamalama. O le tulivae tulivae o le terace, na o se vaega polasi i lalo o le taualuga. O le mea moni, o se auala faigofie lenei, sa sii aʻe teisi atu i luga aʻe o le eleele ma le o le feʻe. I le auala, o le tuaoi vavalalata o le umukuka ma le faʻafitauli e le faʻafuaseʻi. Laei i fafo - O se tasi o uiga sili ona manaia o se atunuu. E faigata tele le faia o mea e fai ai togafiti i luga o le pito i luga o le isi itu o le fale.

Na faʻamalieina le taʻaloga ua leva ona faʻamalieina i le ulugaliʻi faʻaipoipo na na faʻatauina le fale lea. Na manatu sui Aufono e nonofo faatasi iinei, o le a lava le lava o nofoaga o loʻo iai i le fogafale muamua. I seoli ma lona toalua ma lona afafine o lona toalua - aʻoga o le afafine O le a oʻo mai iinei e o mai iinei, o le a faigofie mo le potu fiafia i le pito i luga.

Totonu o le olaga

E pei ona e iloa, o le tino o fale e le tuumuli. O le itaina i la latou teuteuga i totonu o le teuteuga e mafai ona amata i le taimi lava na avatu ai le pusa. O le taimi lea ua faʻamuta ai le malosi o le galuega masani ma o le malamalamaaga o le malosi o le fale e amata, o le leo o lea, e masani ai, ua fesiligia e tagata faʻatau. Ile mea na iai nofoaga, na filifili ai ulugalii: afai e foliga mai o le foliga mai o le fale e tutusa ma pulega masani, i totonu e masani ai. O le mea lea o loʻo i ai le ufiufi o puipui ma le faʻalo ma pou laupapa. Mo le afa-ok parquet kareqet karelia (i le faletalimalo - O le filifiliga e fiafia i lenei kamupani na faia ona o le lelei o oloa ma se saturated lanu loloto o fola o fola, lea ua maeʻa tuʻufaʻatasia ma laupapa laupapa puipui. Manogi, faletaele ma umukuka-cheamonic pou.

O le moli lanu o le laufanua masani na filifilia le lanu o le lanu o le le masani ai - o se tuʻufaʻatasiga o le mafanafana beige leo ma paʻepaʻe. E sili ona manaia o le sili ona manaia i le potu malolo.

Snow White o le laina 'aʻai ufiufi i papaʻe papaʻe nofoa laupapa ma beige vaivai nofoa. O le ogatotonu o le potu o loʻo i totonu o le potu i tua mo le laʻau fagotaga o fafo, o loʻo faʻapipiʻiina ma paʻepaʻe papaʻe. O meaafale laupapa uma na faia i se listtic stylist ma se faaupuga atoa o tusi lesona, tagata gaosi oloa gaosi.

O le vaʻai mai i le potu malolo ua vaʻavaʻaia o le umukuka ua faʻamamafaina lelei. Mai meaafale ua naʻo le lokaina loka, o se fale kesi ma se nofoaga magoto. O isi o le avanoa o loʻo nofoia le auala talafeagai, e masani lava na gaosia e Simimens.

O potu uma e tolu na faʻaaogaina i le fale e matua tauagafau. O se faʻataʻitaʻiga, mai le meaafale i lea e naʻo le lua tu i tafatafa o le moega, o se tamai laulau o loʻo laʻei ma se pusa puipui ma le sasaʻa.

O le nofoaga o le faletaele latalata i le matai o le potumoe e laititi (1.7 m2) na o le faleuila, magoto ma o le faʻata i ai. O pa e ufitia i le paʻepaʻe paʻepaʻe, ae o le afa o le pige-lilac fafie.

Faia o le Teriʻe o le Maota, e le faigata ona mate poʻo le a le mea e sili ona fiafia iai e ana ai. Ioe, i luga o le veranda. A leai, o le a le mea e faia e nofoa vaivai? E manaia tele a latou taimi e ave ai le taimi pe a o faamalama o le timu pisa. Ia, i se aso umi o le taumafanafana, o le a valaauliaina oe e talimalo o talimalo i se teltrace, i le laulau i lalo o le faamalu malu. E mafai foʻi ona ou kuka ma kebabs kuka iinei i le taulaiga o le brabe. Paʻepaʻe laupapa laupapa ma nofoa, tuu latalata i le laulau, fetaui lelei atoatoa i le sitaili o le totonu ma le pito i fafo o le fale.

Ua faalogo Izhizn o le natura iina ...

Masalo o tagata mamanu na afaina ai o se masani masani o le pa e tapunia ai le fale ma se siosiomaga masani. Afai o lea, sa mafai, ua lava le laa i lalo, ma ua uma ona e i ai i le mea moni, ma e le o nofoia fanua mutia laufanua. Ma na faʻaalia manino i ē e ona le fesoʻotaʻiga i lenei soʻotaga ma le masani ai laufanua suiga o le nofoaga. Loosh fugalaʻau togalaʻau, o le fanua atoatoa ma tuʻusaʻo auala sima, latou te manaʻomia le amio masani, matagofie matagofie. Ulufale atu i le fale granite, pei o se galu e teuteu. I tafatafa o le nofoa-laupapa laupapa taavale solofanua, faatumuina i le frow ma blooming whis pelania. AVEKRUGE- 'O LE BIRCH GRAVVE MA LE FAAFITAULI FOʻI O LE FAʻAPITOA, SUEED OLOA, E TATAU ONA FAIGOFIE I LE GREE GRAND!

O le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le tau o galuega ma mea mo le fausiaina o le fale ma le atoa o le 78.54m2

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa M3. 32. sefulu ma le valu 576.
Faavae faavae o le masini, susu m2. 67. valu 792.
Masini o le faavae o papatusi o le faamalosia sima M3. sefulu ma le iva 60. 1140.
Aofai: 2510.
Apalai mea i luga o le vaega
Sima M3. sefulu ma le iva 62. 1178.
Nutimomo maa granite, oneone M3. sefulu ma le lima 28. 420.
Bitminis Polymer Mastics, Hydrohotellotosol m2. 130. 3. 390.
Armature, laupapa ma isi mea - - - 250.
Aofai: 2240.
Pa, vaega
Masini faʻavae pa ma vaega m2. 184. 26. 4784.
Masini o fola, laupapa fola m2. 78.5 sefulu ma le valu 1413.
Tiala Togafitiga, Veranda, teuteuina o fanau mai - - - 750.
Aofai: 662020.
Apalai mea i luga o le vaega
Framework, Canels, Uwn Timber mo le mustings Traded pa puipui, luga o le maualuga ma i uta vaega, fusiua - - - 22 700.
Aofai: 22 700.
Mamafa masini
Faapipiiina o le rafter mamanu m2. 98. valu 784.
Faapipiiina o le teuteu ma skate talitane m2. 98. fa 392.
O le masini o le kalama a le kalama m2. 98. 3. 294.
Tile Coating masini m2. 98. 10 980.
Faapipiiina o le alavai alavai rm. M. 35. sefulu ma le ono 560.
Faʻamaoniga o oʻaves, soʻo, masini o luma m2. sefulu ma le valu iva 162.
Aofai: 3170.
Apalai mea i luga o le vaega
Sima-oneone Tile pomax (Suetena-Fineland) m2. 98. 26. 2548.
Laupapa e teuteuina (Finelani) M3. 3. 400. 1200.
Paro-, matagi-, hydralic ata m2. 98. 2. 76.
Alavai faiga faigata tasi 870. 870.
Aofai: 4820.
Ogatala le manaia
Faʻalauiloa o ofutino ma soʻofaʻatasiga m2. 160. 2. 320.
Faatumuina o Windows Windows ma poloka poloka m2. 33. 35. 1155.
Aofai: 1480.
Apalai mea i luga o le vaega
Minerale struc crature paroc (Finelani), Polystyrene Faim m2. 160. - 560.
Faamalama poloka (lua-potu tioata) m2. 33. 230. 75900.
Laupapa laupapa laupapa (Finelani) PC. lima - 1050.
Aofai: 9200.
Inisinia faiga
Faapipiiina o le ventipelation system (faamalosia, super-supersus) faigata 1300.
Faapipiiina o Sauna faigata - - 600.
Masini afi afi faigata - - 1200.
O le Storm faʻapipiʻi galuega faigata - - 2970.
Taofia galuega faigata - - 1860.
Aofai: 7930.
Apalai mea i luga o le vaega
Afioga (Finelani) - - - 2400.
Suavai togafitiga - - - 650.
Faamalosia le fontiness system - - - 2900.
Meafaigaluega mo Sana (Finelani) - - - 2600.
Oversno-Nokia Heating System (Filland) - - - 280.
Plumping ma eletise eletise - - - 3700.
Aofai: 12 530.
Faauma galuega
Feagai ai ma luga o le gull, clappobboard m2. 230. 12 2760.
Feagai ai ma luga o tumutumu m2. sefulu ma le tasi sefulu ma le ono 176.
Karelia Coeating masini m2. 45. 10 450.
Faaopoopoga faaauuili ma le faatanoa ma le tulaga ma le platforms, o le faletua faigata - - 3030
Luga o le ufiufi puipuia puipuiga m2. 230. 6. 1380.
Aofai: 7800.
Apalai mea i luga o le vaega
Polani Boards (Finelani) m2. 45. 40. 1800.
Ceramic faaputuga m2. sefulu ma le tasi 27. 297.
Laʻau, sitepu, Joyry, Puipuia o le puipuiga, vase, vali ma isi mea - - - 7200.
Aofai: 9300.
Aofai Tau o Galuega: 29 824.
Tau atoa o mea: 60 800.
Aofai: 90 624.

Faitau atili