Lorono

Anonim

Lorono 13739_1

Lorono

Lorono
Lapoa faamalama ma laupapa laupapa (lua- ma tolu-potu faʻamatalaga faʻamatalaga mai tivI, Finland - mai le $ 220 / M2) atoatoa agavaa

Lorono

Lorono
O loʻo faigofie tele le teuteuina o nofoaga o loʻo iai. O puipui o loʻo ufiufi i le laulau sikuea mai le Knauf (Siamani, $ 9.5 / 30kg) ma valiina i le le mautonu papaʻe o le D4 Mair, Siamani, $ 5 / l

Lorono

Lorono
O mea taua o loʻo iai - o loʻo iai le vaega o loʻo iai le vaega o le faʻafanua. Wooden Racks Packs Parness masani "polo" - Sharp faamatalaga i luga o le afi e le o se nofoaga

Lorono

Lorono
O le teuteuina o le faapaologa o le mea moni o le tino o le tofo, tausia e puipui. Iinei ma le togavao laupapa, ma le fesoasoani a le falaoa mai le ogaumu, ma uu, ma e oo lava i solofanua solofanua
Lorono
O le potu malolo o le potu i totonu o le potu malolo o loʻo nofoia ai le sheat o le shead o le stana mai le smania (Italia) - $ 3845
Lorono
Taumafanafana umukuka
Lorono
I le lotoifale o loʻo iai se fagota fagota

Lorono

Lorono

Lorono
Papapa Fala, mo le lanu o puipui o puipui lea sa faʻaaogaina ai le drfa Aqua-Tncerlack vali (Siamani 10.4 / l

Lorono

Lorono

Lorono

Lorono
O loʻo salalau atu i luga o aitema: atolaʻau lapisi, uili mai le taʻavale, millstone millstones, ma isi, faʻatupu se siosiomaga o se atunuʻu tuai.
Lorono
O le punavai mea mo lenei laina o le ogalaau o le oak

O le fale i le sami ... Masalo i le loloto o le agaga, eo atu lava tagata uma e uiga ia te ia. Ae o se tagata o se manatu o se tasi e tusia ai le mampious maota, o loʻo i le lagi ma paʻepaʻe paʻepaʻe, o se tasi - o le ultramidern Village, o loʻo tilotilo atu i le "vai tele. AUTU i le soifua maloloina o se fale malulu ma susulu o le nuʻu o loʻo i lalo o le auro reded taualuga

O le fale sili ona lautele e tolu-tier, o loʻo teuteuina i le masani i nuʻu fagota, o loʻo i lalo o le MRRAMA na o le 40m mai le surf laina.

O le fale e faʻateleina i luga o le poloka faʻamalosia faʻamalosi tino (talu ai o le tulaga o le eleele eleele e matua maualuga lava, na filifili ai tagata e sui ona faʻatulaga poʻo le fola). O puipui o loʻo tuʻufaʻatasia o piliki siliva mai lotde (Latvia) ma le vaega - mai le sili - mai le sili atu o le sikauti. O le pito i fafo o le faʻaumaina o loʻo fausia i luga o le eseesega: O le foloa muamua ua faʻapipiʻiina ma ufiufi i le paʻepaʻe pito i luma, ma o le lona lua o loʻo ufiufi i laupapa valivali i laupapa vali i le lanumeamata. O lenei tuʻufaʻatasiga e maua ai le fale o se mea uiga ese "Rustic" le manaia.

O le taualuga semi-Wallable o le lavelave o le faʻatulagaina o loʻo ufitia i le RED, Faʻasili i luga o matafaga o le Vaitafe o lata mai. O lenei mea ua leva ona faʻaaogaina i le Baltic setete (ae le gata) pe a fausia fale leaga. Ae afai o le muamua, 100 pe sili atu tausaga talu ai, o le tau mafanafana lea o le taualuga o le ufiufi, o lea ua faʻatusatusa i se tau tele. E le o mea uma i le tau maualuga o le aa. Fale talimalo, tuu saʻo laʻu tagi, e aunoa ma le iai o tomai faʻapitoa, e le mafai, ma e mataina lava o faʻasino faʻatonuga, ma e faʻatauaina e tagata o le auro.

O se tasi o vala iloga o le fale puipui o le mea lea e le manaʻomia ai nisi o vevela vevela faʻamatula, talu ai o le mea faitino o loʻo i le 35cm. Ae talu ai o manumalo i luga o le talafatai o le matagi ma le malulu, na filifili ai tagata ua filifilia e tagata ua molia, ona faʻaaogaina le puipuiga o le taualuga, faʻaogaina

Lorono
Fuafuaga o le fola
Lorono
Fuafua o le fogafale lona lua
Lorono
Fuafuaga o le fola
Faamatalaga

Eleele fola

1. Hallway 2. Hallth 3 umukuka 4. Terrace 5. -Salny Realjanwewn: O le Roand. Sandry9

Fogafale lona lua

1. Potuina o le potu 2. O le faapaologa 3. potu moe 4. Hall (faletaele

Tolu fola

1. potumoe 2. sitepu

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le fale o le fale ........... 294M2

O le fale o le fale ........... 228m2

Eleele o le fogafale fanua ...... 136m2

Sikuea o le fogafale lua ...... 126m2

Sikuea o le fogafale tolu ..... 32m2

Mamanu

Faavae: Faʻamalosia sima, poloka ituaiga

Oti puipui: piliki, peogazobeton

Puipui i totonu ma vaega: laupapa laupapa

Overlap: laupapa laupapa

Taualuga: Slinged design, comting - reed, vevela - minerale wal phroc

Pupuni: Fafie, ma le lua- ma tolu-potu faamalama

O faiga o le ola

Seserage: municipal network

Vai sapalai: municipal network, lelei

Malosiaga sapalai: municipal network

Vevela: kesi ponaivi

O le teuteuga o totonu

Gernder: Mautu o le laupapa, ceraramic pale, maa faalenatura

Pati: Laau, Papa

Mo malo

O le fale e tolu tulaga nofoia. Masalo o le potu lanu o le muamua o le muamua o se umukuka, e pule i se ogaumu tele-matila, piilima e faatulaga e le tusi a le tusitala. O iinei e fetaui lelei mea uma ma le agaga o le ponaivi: kofe kofe na laina i luga o le faamalama, i luga o fata - lafo iroras ironii ma isi mea tuai. E manino lava, o tagata o Detugrantes meaafale o le a le talafeagai iinei. Ae o le faigofie, le migao talepeina laulau ma se sa manaia lemu lemu shth e fetaui lelei i totonu. Aemaise tuaoi o le sili ona faigata, e ala i le pa puipui o ia o lo o tau ai i le sami. E mafai e lenei potu ona faia le sao ma le potu 'ai, ma le potu malolo. O iinei o le malo i le fale e masani ona alu i le misiona.

O le taimi lava, i luga o le fofoga o le eleele, e iai fale mautotogi eseese e pule i le fale, o tamaʻitaʻi o le galuega a le atunuʻu. E aofia ai se potu tele ma se faletaele tele na o le tele o Jakozzi.

Ata 912.

O le tolu-fale gaosi laupapa laupapa e tau atu i le fogafale lona lua. O lenei sone e faigata ona faʻatauaina le taʻutagata, pe a le o le puipui, na matua fiafia lava i ata. O le tagata atiaʻe o le poloketi (o ia o le e ona le fale) e matua fiafia lava i le ata, ma le sitepu o le sitepu ua faapolopolo i lalo o le ituaiga o le tusitala. O lenei ata uiga iloga lea i totonu, o loʻo faʻamatala ai le 60 atunuu na asia ai e le ata le ata, e masani ona avea ma mea sili ona fiafia i ai le lalolagi.

Ma le sami

O le fogafale lona lua o le fale, ae, o se sone tumaʻoti. Nei o le matai potumoe ma se potu malolo, e masani ai ona latou o i le Kerisimasi, aso fanau ma isi "faletalimalo tagata aiga. O puipui o le potu o loʻo fuafua ma valiina i se lanu le mautonu, o le taualuga o le ufiufi i le laupapa, ma le foloa, e pei o le tele o le aterian o loʻo i ai.

O le palealii masani mo le potu malolo e aofia ai piliki ma laina ma dolomite. O meaafale o se mea e fai ai - o se paga o sofa ma se lapoʻa lapoʻa o le fatafata, faia i le matafaioi a le laulau kofe. Isvs, e tusa ai ma le pule, o le potu sili lea ona matagofie i totonu o le fale. O lona aoga maualuga o le laʻau faʻamalama ma le polosimoni faʻatasi ai ma lea, pei o le teʻena o le eleele fola, ma le faʻamamaina ai le sami.

O le laupapa laupapa na tulaʻi mai le potu malolo i le fogafale lona tolu. O iina, i lalo o le taualuga lava ia, e i ai le tele, o se itu a le 19.5m2, o se potu fiafia.

Uliuli sikuea

O le uluai malamalama tino e tosina mai ai le mafaufau i le faapaologa, bezar agai i luga o uaea. O lenei tusiata faʻapipiʻi e i ai lona talaaga o le tala. O le mea moni o loo i le mea na fai ai le fale, e masani ona avea ma avea ma sui o le fagotagaupega anamua, na siomia e le pa-nagisi. O le ata o le fafie ua pasia o le "Stendndbaverware" na foliga mai o le tusitala o le poloketi talafeagai, ma na ia manatu foi ia mafai ona aofia ai ia i totonu o le fale fou. Le tutusa o vaega na faia mai le maea ai na faʻatu i luga o laupapa le mafiafia o tioata papaʻeina i totonu o latou moli eletise masani. Atamai pe po o le po o le taimi e foliga mai ai o le sili atu o ni matata

O le Avanoa Palkoon Faleoloa (lona eria o le 22.4m2) na mafai ai ona puʻeina ni meaaʻo i ai ni meaafale iina, ina ia mafai ona nonofo e tagata ma le sili atu le mafanafana. O se paga o nofoa paie patu, ma se tusi tatala nofoa, ma (toe tasi le tusi retro i totonu o le leo) o se nofoa na laga.

I luma o ia - gau le paluga ...

Ioe, tautala i se fale o le atunuu, e le mafai ona faʻauigaina le teritori i ai. Sili atu le latalata i le fale e mafai ona e vaʻai i se lapoʻa o le manava. Ae e leʻo se faʻatusa o vaʻaiga o le laufanua o le lotoifale. Oti se Mauga, o le a tatou vaʻai atu o le faitotoʻa laupapa e taʻitaʻiina i lona tanoa. E pei ona taʻua i luga, e leai se potu tunoa i totonu o le maota, ma ma lana galuega, na faʻamaonia lelei le Cuet o Hanger na teuina i le au faifaiva anamua. O tagata e ona e faʻaaogaina mo le teuina o suavai, fualaʻau ma fualaʻau. Leai se Lagolago O se fale teu oloa e manaʻomia - o se paʻu omea e avea ma faʻafitauli talitonuina o le la, ma e oʻo lava i le aso sili ona lelei, o le vevela e tau faʻateleina luga;

Latalata i le fale autu o loo i ai ni fale le nofomau. O loʻo i ai se tamaʻi umukuka iinei, ma tua i ai - o loʻo teuina ai ni faʻaʻoleʻole, o mea fatu.

A o latalata i le fale teritori i le fale, pei o le mamanu o totonu o le fale tele, e i ai le nuu tele. I se tasi o le auala, na faʻailoa mai ai le aliʻi mai faʻamatalaga o faʻailoilo emomomomomomomomomomomomomomomomomomomomomomomomomomomomomomomomomosusu, sa taʻeu le taʻe vae o laʻau. O iinei ma uili o le uili muamua mai le taʻavale, ma latalata e oʻo i le pine tulia i luga o le faʻaipoipoga e faʻavavau, ia e o atu pea i le faaiuga o le Ekalesia.

O le uluai teuteuga o le militene o loʻo salalau ai i le faʻatupu vevesi. O manu kativa e teuina i le vevela o tagata, o le tusitala o le poloketi na te fafagaina ai ni alofa faʻapitoa ma faʻaaoga i mea uma - ma faʻamalosia ai le itu teteʻe, ma o se mea mo le faʻatulagaina o nofoa, ma e tusa lava ma le laulau i luga.

Faʻalauteleina le fuafuaina o le tau o galuega ma mea mo le fausiaina o le fale ma le atunuʻu atoa o le 294m2

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa M3. 53. sefulu ma le valu 954.
Faavae faavae faavae masini m2. 198. 3. 594.
Masini o faʻavae o tipolo mai poloka sima M3. 27. 40. 1080.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai m2. 318. 3. 954.
Aofai: 3580.
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka faavae PC. 51. 32. 1632.
Nutimomo maa granite, oneone M3. sefulu ma le iva 28. 532.
Bitminis Polymer Mastics, Hydrohotellotosol m2. 318. 3. 954.
Masonry tali, fetaui lelei ma isi mea seti tasi 470. 470.
Aofai: 3590.
Pa, Vaega, overlap
Faapipiiina ma le le fiafia o le scaffolding m2. 230. 3,4. 782.
Masonry i fafo puipui M3. 140. 35. 4900.
Faapipii le chimney M3. sefulu ma le lima 95. 1425.
Le masini o le vaega i totonu mai le pa m2. 96. iva 864.
Masini o laupapa laupapa i luga o maa maa m2. 294. 12 3528.
Kapeneta o le kapeti, veranda, fanau seti - - 2300.
Aofai: 13 800.
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka puipui, sima jumpers M3. 90. 65. 5850.
Chramic piliki afe fasi. 59.5 190. 11 305.
Bar, lawn laupapa M3. tolu sefulu 160. 4800.
Masonry tali, fetaui lelei ma isi mea seti tasi 860. 860.
Aofai: 22 820.
Mamafa masini
Faapipiiina o le rafter mamanu m2. 340. sefulu mal le fa 4760.
O le masini o le kalama a le kalama m2. 340. 2. 680.
Mafai ona fai togafiti m2. 340. lima sefulu 17 000
Aofai: 22 440.
Apalai mea i luga o le vaega
Ato ato M3. 12 160. 1920.
Paro-, matagi-, hydralic ata m2. 340. 2. 680.
Cancama natura m2. 340. tolu sefulu 10 200.
Aofai: 12 800.
Ogatala le manaia
Faʻalauiloa o ofutino ma soʻofaʻatasiga m2. 634. 2. 1268.
Faatumuina o Windows Windows ma poloka poloka m2. 76. 35. 2660.
Aofai: 3930.
Apalai mea i luga o le vaega
Faasalepale Paroc (Finelani) m2. 634. 3. 1902.
Wooden faamalama poloka (lua-potu, tolu-potu tioata) m2. 43. 260. 11 180.
Fatu poloka PC. 17. - 3100.
Aofai: 16 180.
Inisinia faiga
Masini afi afi - - - 1800.
Eletise eletise ma plumbing galuega - - - 8400.
Aofai: 10 200.
Apalai mea i luga o le vaega
Boiler meafaigaluega (Siamani) seti - - 6800.
Afi mumū seti - - 2700.
Plumping ma eletise eletise seti - - 5900.
Aofai: 15 400.
Faauma galuega
Stiucco puipui (pulega) m2. 40. 10 400.
Pa puipui a le pa (fua) m2. 120. valu 960.
Gaugau i luga o le ciringsings ma le kukaina, o le gaoia o glc luga m2. 380. 12 4560.
Masini laupapa laupapa m2. 210. iva 1890.
Faaopoopoina faasitepu, kapeteni galuega - - - 8600.
Siiina, atavali, feagai ma galuega - - - 10 290.
Aofai: 26,700
Apalai mea i luga o le vaega
Fola laupapa, laina m2. 540. 12 6480.
GLK, Staircase, o mea teuteu vaega, cerearac tileʻe, teuteu maʻa, matutu palu, vali, laki, laki, puipuia ai mea seti - - 22 820.
Aofai: 29 300.
Aofai Tau o Galuega: 80 650.
Tau o Mea: 100 090.
Aofai: 180 740.

Faitau atili