Ogalaau mama

Anonim

Ogalaau mama 13743_1

Ogalaau mama
Fale i ai fale i totonu o fale laupapa e nofo ai se nofoaga mamalu. O le tekonolosi o latou fausia e faaleleia pea. Faʻatasi ai ma le faʻamisa o le magaloa, o fale mai le kapeteni (lapotopoto) ogalaau e fausia. O nei mataga e iloga i le faʻaalia o le tusiata o faʻamaumauga o le tusiata ma le matagofie o le tini.

Ogalaau mama
O le Brownonous Polymer Mastic e faatatau i le faavae puipui

Ogalaau mama
O le uluaʻi pale o le fale e faʻapipiʻi i luga o le faʻavae e ala i le kesi mai le hydrohotelloinol

Ogalaau mama
Tua o le faatinoina "i le ipu" ma se tusi ulufale mai fafo

Ogalaau mama
I le faʻagasologa o le faʻapotopotoga i puipui o loʻo ulufale mai avanoa mo Windows

Ogalaau mama
Pu i lalo o le amota o le alu i luga o le enaena enaena mo fafie

Ogalaau mama
Ribbon flax o lo o faapipiiina lau ogalaau i luma o le faʻapipiʻiina.

Ogalaau mama
O le Fonotaga o le puipui o puipui e faia i le muamua-faamamafa i fale gaosi ma faaigoaina elemene

Ogalaau mama
Plairs Terraces o loʻo i ai ni fetuunaiga node e faʻatagaina ai i latou e suia lo latou umi e pei o le pa puipui
Ogalaau mama
O le fale o loʻo iai le Spatamal Rafters vaega na tuʻuina atu le taualuga o le taualuga i totonu o puipui i totonu
Ogalaau mama
O le faʻavae o fola o le auvae o loʻo i ai mai le ogalaau, o le a le "pai" o le fola mamanu
Ogalaau mama
Mo le faʻapipiʻiina o se uʻamea seevae i luga o le taualuga i luga o se paga-ma matagi membrane, pa ua folau, ona o lea o lea

Ogalaau mama
Mai totonu o le taualuga o loʻo fusia ma minerale fulufulu ma faʻamalamalamaina ma le vapraor parter ata, faʻalelei i luga o fata

Ogalaau mama
O le 'ai o laupapa o le ofa e fasiotia i le lognton log

Ogalaau mama
Faitotoʻa ma faʻamalama ua faʻapipiʻiina i avanoa pe a uma le faʻavaeina o le fale "i lalo o le solofanua"
Ogalaau mama
Selen ma le kesi sapalaiina paipa o loʻo aoina i le fale aʻo leʻi amataina le faavae ma faʻapipiʻi papatusi

Ogalaau mama
Vai mai le lelei pasi e ala i le faamama faiga

Ogalaau mama
Heatting ua faʻatuina i le Steel Panel Hideotors Faʻaaogaina ma Atona Faʻasao

Ogalaau mama
Faapipiiina o le king pusa mo le sone ma tamoʻe e mafai mai le iʻuga o le ogalaau

Ogalaau mama
Otonotoos Sewuge System

Ogalaau mama
Taofiofi laupapa puipui palette, fola ma le taualuga vali lanu moa lanumeamata, o tagata folau mai i Initia ie, o le sili i sasaʻe o loʻo sasaina

Ogalaau mama
O le faʻatulagaina o nofoaga susu i totonu o le fale laupapa e manaʻomia ai le tufuga o le poto faʻapitoa ma tomai.

Log: Ecology ma Tamaoaiga

Ogalaau mama
O le fale ogalaau ma se vaega o 236m2 o loʻo aofia ai o loʻo faʻamauina o lo ogalaau ma le lapoa o le 28cm. O puipui o loʻo togafitia ma le bioprotective coisosition, ua maeʻa ona maeʻa le faʻauma i luga o le tuʻufaʻatasia o tekonolosi "o le" Rusia e toetoe lava o le afa o le paneta o le paneta. Ma o le mea e sese le lafoaia o le faʻaaogaina i le fausiaina o se faiga sili ma taugofie, o se laupepa. O le mea lea na faʻaalia ai e le atunuʻu le faia o le gasologa o le lesitala (cyllinded) ogalaau ma se lapoa o le 22 i le 45 cm.

Mo le tele o mafuaaga, tusa lava pe o rusia i le fale mai le lamei ceg e le mafai ona taugofie. I le taimi nei, o tulaga lelei i le ogalaau e mafai ona faia pe a fai e gagau mai le lapoa ma le lapoa o le log o lo o migave scooves o le kuki o le kaka mai le feololo ua tuu. O le mafiafia o le puipui i mea faapena, e na o le 10-12 cm. O le a le aoga, vevela leiloa i le umi atoa o le fesoʻotaʻiga o le a sili atu. O loʻo iai se isi tulaga mo le filifilia o le mafiafia o ogalaau. E masani ona taʻe luga ogalaau. O lenei gaioiga e masani a, ma e le mafua le tulaga o le malosi o le fausiaina. Ae ui i lea, o le faʻaleagaina o logs teisi faʻaititia le teteʻe o le puipui o le vevela vevela. Ina ia manuia le taumalulu i totonu o le fale gauga mai manifinifi (20-22 cm) ogalaau, e tatau ona i ai i le saogalemu mai totonu po o fafo. I lenei tulaga, o le tufeagai o le a tuʻuina atu le tino o puipui, ma le fetaiaʻi ma le faʻaauauina o gutu foi o le a manaʻomia foi. Afai o lea, o le manaʻoga mo se manifinifi manifinifi le fale ua mou atu. Taugofie ma faigofie le fausia o se fale mafanafana wooden ma le faʻavaʻa poʻo metotia vaega. O lea, e taua tele atinae o tagata atiae e fausia fale mai le mafiafia-lapoa mai le 28 cm ma luga - ogalaau ina ia latou afio matagofie, mafanafana ma le mafanafana ma le mafanafana.

Ogalaau mama
Vaʻaiga Faʻatofuina "i le Iuga" ma le faasaolotoina o se ogalaau i le faʻalauteleina o le 38 cm faaputuga o le vaitusi, ae e aunoa ma le faʻaumaina o le tele o le $ 380-42 i le 1 m2. O tupe faʻaalu a le tagata faʻatau e sili atu ona faʻateleina pe a ia filifilia se faʻaumaina o le faʻaumaina ma moomooga e faʻaauauina ai le fale ma tupe faʻaalu taugata.

E toʻatele o loʻo aveina mai i aso ogalaau i aso nei, ae o iʻuga e eseʻese. E le o tagata gaosi uma o lote faʻapipiʻi e mafai ona selesele le vaomatua i luga o le vaomatua i taimi e manaʻo ai ma i na nofoaga e sili ona maualuga. E mulimulitaʻi i le taumalulu pe a mafai ona faʻasao laʻau e toe foʻi i le olaga malosi i le tautotogo ma le taumafanafana.

O Le Amataga o Taimi

O fale ogalaau e le manaʻomia tupe faavae mai se mea na tupu pe monolithie faʻamalosi faʻamalosi, o loʻo manaʻomia mo fale mai piliki. E ui o le tele o fale o fale na faia o ogalaau e le itiiti ifo i le 20 tone, latou te tausia atoa ma lipine-faavae faavae i le tuʻufaʻatasiga o le sima pe a leai. O le loloto o tusi a le au taʻalo i le vaega o le 1.7 m (lalo ifo o le umi o le ata o le eleele), i le itu i saute o loʻo itiiti ifo. Faafia ona faʻapipiʻiina o pou - 2.5-3 M.

Ogalaau mama
E faʻapipiʻiina faitotoʻa ma faʻamalama i luma i le faʻatulagaina o le fale "i lalo o le solofanua" i le matou mataupu, o le faʻavaeina na lafoina i luga o le faʻatulagaina o le plagivae. O tulaga maulalo o le faʻavae o le Faavae na faʻateʻaina e ala i le lafoina o ni laina o le chitrac bricks. Talu mai le eleele i luga o le togafiti ua susu ma o amuina, o tagata fau fale na viia tele i le faka. Mo lenei faamoemoe, o loʻo filifilia fafo le eleele i le loloto o le 50 cm i fafo ma totonu o le vaega o Bhinumen. Ina ia puipuia le faavae mai le tausiga ma le liusuavai vai faataamilo i ai, sa faia ai se tulaga toto leaga i le 1 m lautele, lea na lafoina i luga o se maso masoa.

Ina ua maeʻa le faʻalapotopotoga i lalo o le fale o sivatusi o sapalai 200i fesootaiga, o loʻo ufiufi le faʻavae i totonu o le faʻavae o lapisi ma le oneone o le hydroollowol sa tafanaina. I le faasusulu sulu, uamea faailoga o le faaputuga lapisi nonoa ma lafo mai i lalo ifo o le faavae i lalo ifo o le faavae faavae. I lalo o le muamua pale o puipui na tuu le kesi mai le hydrohoteolov.

Mai le fola i le taualuga

Ina ia mafai ona aloese mai le le talafeagai ma le le talafeagai, o le au fausiaina na faia i latou uumi uma mai le Grove Dornerication Rattles ma le loloto o le 4 cmm na amata i le une o le semi-lala. I le gasologa o le fausiaina o puipui i totonu o puipui o laupepa taʻitasi, o laina o le flafleng o loʻo faia ma faʻamau le puipui puipui. O le tulimanu o tulimanu na faia "i totonu o se ipu" faʻaaogaina ogalaau ma le mimiti i o latou tino ma le avanoa i le faiga o le sili atu o le suauʻu o loʻo ufiufi ai le tele o le ogalaau. Tuu i le fale gaosi ma numera ogalaau omea e tusa ai ma le Fono Aoao, tuu avanoa mo le lumanaʻi ma faitotoʻa.

Ogalaau mama
Fuafuaga o le fola
Ogalaau mama
Fuafua o le fogafale lona lua

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le fale o le fale ............. 116m2

Faamatalaga:

Eleele fola

1. Carnate 2.tamebers 3. Gstata 4.Sanosel 5,8,9.New #kuhnya 7.O. Block 10. Parna 11.DeLals 12.holl.org

Fogafale lona lua

1. pulou 2. Walnna

Ogalaau mama
O paipa o le suauʻu a le vanimoni o loʻo aoteleina atu i le fale aʻo leʻi oʻo i le faʻavae o loʻo lafoina ma le lauʻeleʻele o le maualuga o loʻo paʻu ma o loʻo laga lava. I le lumanaʻi, mo nei faʻamoemoe, ua faʻaaogaina le masini poloka-polyspaste ma le manumalo. Broadbands na fesoʻotaʻi i le mafaufau. O loʻo tali atu i ni laina o le mafiafia (Birch poʻo le Oak) fafie, lea e aunoa ma le taumafai e faʻapipiʻi i totonu o pu tetele. Ile faʻagasologa o le solomuli o puipui, latou te le faʻatagaina logts e "savali", tuu atu i le faʻataʻitaʻiga sili. O pu i lalo o le vevela ma le lapoa o le 25 mm na alu ese mai e se lanu enaena i luga o se laʻau i le loloto o le tolu ogalaau. O mea totonu o le fola muamua, o le tasi o le avea ma opeo e fai ma puipui, faia mai logs o le tutusa lapoa.

Ogalaau mama
O le fale o loʻo i ai le fale vaʻalele o loʻo lafoina mai le taualuga o le taualuga i totonu o le fola i totonu o le fola i totonu o le fola i luga o le papala faʻapipiʻi ia latou. Ma o luga o nei laupapa ma le tausisia ma le kamupani tekonolosi na faapipiiina le marqut. O le taualuga o loʻo faia i le tele-fua atoa, o loʻo faʻataʻitaʻi i itu uma e lua o le ogalaau. Toe fausia le faʻaaogaina o pa tagata faʻatau o loʻo taʻalo ai le aoga o le lagolago mo alalaupapa ALI, e tipi i le umusaina o le 5 CAMA. Na latou faataatia ai se vaega o Pergamine o Waneral Oil credula o loʻo feula, ufiufi i le isi vaega o le paketi ma suʻi ai le lanu uliuli o le fola. O fola i totonu o le 'olo na faia ai le mafuiʻe.

O faʻamalama laupapa ma faitotoa na faʻapipiʻiina i le avanoa i luga o le mokesi elemene faʻapipiʻi i pusa. I pito, sa motu ona togitogiga ogalaau o loʻo sologa lelei le vaega o tausia i le taimi faʻamutaina o le puipui. Luga o atigipusa na tuua le 10-centimeter kilia, mulimuli ane toe faʻafoʻi e Platbands. O le faʻaupufai o loʻo faia i avanoa e faʻasao ai i le solomuli o le fale.

I lalo o le taualuga o le fale

Ogalaau mama
O le faavae o fola o le utupoto o loʻo faʻalili mai mai le ogalaau, o loʻo faʻapipiʻi ai le "PRA" o le fogafale lona lua o le pa o le tino. O sea filifiliga na avea e le mafaufau, ma i luga o inisinia mafuaʻaga: O le ogalaau e sili atu le lelei nai lo le lalagaina o le auvae o loʻo i le laupapa poloka. O le mea taua, o puipui totonu o ogalaau ave i luga o le avega o le taualuga, i le mamanu lea e faʻaaoga ai le taʻavale o loʻo faʻaaogaina. Faʻafetai i le faʻaaogaina o le taʻavale o lenei ituaiga, e mafai ona e faia e aunoa ma le faʻaoʻoloto o feteʻenaʻiga ma faʻateleina le lautele o le fale i le fale o le binines. Na faia le Rafters o le 50 g 250 mm mai le laupapa ma faʻapipiʻiina i latou i le faʻaopopoina o le 0.8 m. Ua mamanuina mo le mamafa o le laʻau mai le uamea. Muamua lava, o le Aneti-Aʻiʻi Membrane "Yutakson" na tuʻituʻi i le folau, i luga o le o loʻo i luga - o le coutccorg, o le coutter ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uamea ma uae. Faʻateʻa le avanoa i luga o le membrane ma lalo o le mafai ai ona e aveese le susu i se taimi taimi, puipuia le foafoaga o le faʻamalosi. Ma le isi, na faamalosia e le au leoleo papatusi a papatusi a le papa papa ma le mafiafia o le 200 mm. I le itu o le faʻamalosiʻau na puipuia, o le faʻamalosi na puipuia e le vaega o le vasa o le "youtafol-n" pe a maeʻa laupapa laupapa. Na faia muamua e le EA o le Black, ma luga o le - atoa laupapa.

I totonu o le potu atoa, o loʻo iai le potu o le potu ma le pesini o le 10-mita le umi umi. Faʻafefea ona faia, Le Autu o se Lipoti Faapitoa. E naʻo lo matou matauina e iai ni isi auala e puipuia ai fale mai le faʻaleagaina ma le microorrosion i totonu o lenei laupapa laupapa.

Asthetic ua uma

Ogalaau mama
O le pale e palette o pepa laupapa, o le itupa ma le taualuga e lanu samasama, na faia e pupuni i le sili atu o le faasaua o le mea o loo i ai i le itulagi. I totonu o le fale matou te momoli atu ai i le tagata faitau, sa faatinoina ina ia matua lafi lava le fafie, e pei lava ona vali ai.

O le isi laasaga o le faagaoioia o pa e bioprocictive faletusi ma lo latou mamao. O nei faʻagaioiga na faatinoina e tusa ma le tekonolosi o le HUSUN CRADE "Tusitusiga". O auala mo le puipuia loloto o fafie mai ituaiga uma o le oona oona "o le biogolal biogoschit" faalua faʻaaogaina ma le puipui. Ina ua maeʻa, faʻaaogaina foi le pulumu, o loʻo ufiufi ai le pito i totonu o se lanu o le semi-taifau tapenaga mo le puipuia o le fafie (scratches, etc .). I fafo, faʻaaoga se uiga tutusa ma se faʻateleina o le poto ma le lelei le puipuia o puipui mai i faʻafitauli ma le susu. O lo o i ai ni ie masani afuvale, wax ma alkyd varnish, o le tuʻufaʻatasiga o le mea lea e maua ai le faʻafesoʻotaiga o le paluga, ma le tumau. Ole tala a le "tusitusiga i le kulimi", ae i ni vaega se tolu, tuu i luga o puipui ma pine i totonu o le vaitaele potu.

O le aoga o inisinia

Ogalaau mama
O le potu o le teine ​​talavou e teuteuina i le susulu ma misa i luga o le faʻapipiʻiina o Enginefication speration system e faia mai le amataga o le fausiaina ma pe faʻataʻitaʻi ae leʻi tuʻu le fale. Ina o le siata o loʻo tusia ai le faavae i le fale, paipa o le sami, Sea Sease, Soul, Spot Cable, na sili atu - o se paipa kesi. O le fiafia tele o le au fai eletise na faia i folasaga ma puipui, na togiina ai faaulufale mai i totonu o lotoa i luga o lotoa. Na amata nei uaea nati i luga o nati i le uamea paipa, vvgng-ls brands - palasitika. Lamepa: kamuta, cupnoces, moli, tautu i fafo, aua o le faʻaoʻoina o masini maualuga-vevela moli masini i le sili ona faigata o lo o fusi ma faigata tele.

Paipa o le suavai o suavai ma le suʻisuʻi e mafai ona fesoʻotaʻi i le tumama faʻapipiʻi i le fola i luga o le foloa. Na faia le kesi o paipa paipa i le folauga i totonu o le fogafale a le palu. O loʻo toe setiina le mailei o loʻo iai se vaipanoa i totonu o le lotoifale i le lotoifale o le faʻaaogaina o le fale. Ventiption faatulagaina o se sapalai masani-le-manava i nofoaga nofomau ma faamalosia - i le vaitaele ma faletaele. O ia mea i totonu o le penisina, lea e taua ai pa pupuni, aemaise. O pusa o le ea i tua o le taualuga.

Ogalaau mama
O le faamaualuga o tagata e ona o le vaitaʻele ma le taele o le sauna i le tele - 50 m2 - aau vaitaʻele ma le taele meafaigaluega mo le togafitia. O le metotia e te manaʻomia e faʻapipiʻi i se isi potu inisinia. I se isi potu faʻapitoa o loʻo i ai se Italia Ferroli Briler, faʻagaioiga i le Trusen Fuel (Sound Fooel Tank ma le mafai ona tuu i fafo). O lenei faʻatinoga o loʻo faʻamatalaina mai i le mea moni o se faʻafitauli kesi e le tumau i luga o le fesoʻotaʻiga ua maitauina i totonu o le nuu. O loʻo iai foʻi STABICT STABIBIZERS, O le pule le mautonu sapalai tino (Dreatilin Generator), o se faʻatinoga o masini ma le puipuiga o le Assonis. I lenei auala, o le fale o se nofoaga e gata ai i le tau inisitiuti faamaopoopo, o lona tulaga e masani ai ona faalagolago i ai mana ese. O fesoʻotaʻiga autu o le fale: Faʻamamaina, Suavai Suavai, otaota, mafai ona galue lava i se tapunia umi o le eletise.

Faʻateleina le fuafuaina o le tau o galuega ma mea o loʻo fausia se fale ma le atoa o le 236 m2

Igoa o Galuega Iunite. suia. Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa M3. 264. sefulu ma le valu 4752.
Masini o faʻavae o lipine faʻamalosi sima M3. 53. 60. 3180.
Masini o Monolithic malosi sitiseni sima M3. 49. lima sefulu 2450.
Masini o Monolithic Standard m2. 2. 95. 190.
Tamy o le taofiina o puipui o piliki M3. sefulu ma le tasi 35. 385.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai m2. 460. fa 1840.
Aofai: 12 800.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa M3. 104. 62. 6448.
Chramic piliki afe fasi. 4,2 190. 798.
Nutimomo maa granite, oneone M3. 95. 28. 2660.
Bitminis Polymer Mastics, Hydrohotellotosol m2. 460. 3. 1380.
Armature, pepa talitapue, bartty uaea

Ma isi mea

seti tasi 1200. 1200.
Aofai: 12 490.
Puipui, vaeluaina, taualuga
Fausia puipui mai logs M3. 114. 90. 10 260.
Masini o laupapa laupapa m2. 236. 12 2832.
Faapipiiina o le rafter mamanu m2. 320. 10 3200.
O le masini o le kalama a le kalama m2. 320. 3. 960.
Uamea le masini uamea m2. 320. 10 3200.
Faʻalauiloa o ofutino ma soʻofaʻatasiga m2. 556. 2. 1112.
Faatumuina o Windows Windows ma poloka poloka m2. 76. 35. 2660.
Tuufaatasia stitch ma laupapa laupapa m2. 236. 12 2832.
Masini laupapa laupapa m2. 236. 10 2360.
Aofai: 29 420.
Apalai mea i luga o le vaega
Log-lakapi ogalaau M3. 114. 300. 34 200.
Ato ato M3. 38. 120. 4560.
Posland laupapa m2. 236. 6. 1416.
"Eurovand" m2. 236. 10 2360.
Paro-, matagi-, hydralic ata m2. 320. 2. 640.
Faasaleina rockwol, ursa m2. 556. fa 2224.
Uamea le pepa uamea (uamea Tile) m2. 320. 12 3840.
Fanua faamalama poloka (lua-potu tioata) m2. 48. 270. 12 960.
Aofai: 62 200.
Aofai Tau o Galuega: 42 200.
Tau atoa o mea: 74 700.
Aofai: 116 900.

Faitau atili