Manava vevela

Anonim

Manava vevela 13747_1

Manava vevela
O le vaega autu o le ea o le vaʻalele o le vaʻalele o le suauʻu o le ea o le kesi o le ea o le kesi o le ea e talitonuina ma le puʻupuʻu
Manava vevela
I fafo (tele i Amerika ma Kanata) faatasi ai ma kesi ea

Heaters (A) I le ea malulu o le a faʻaaogaina masini faʻaaoga i luga o le suauu o le Diesen (B) ma le eletise (B).

Manava vevela
Laconinia fale.

Ata Mikhail Stepiavava

O le tuʻuina atu o le ea mafanafana i totonu o potu vevela o loʻo faia i luga o le sapalai o le ea, o le faʻamatuʻu o mea e fesoʻotaʻi ai i le fola poʻo le puipui o le fola pe

O manu o manu. O lapisi o loʻo iai i nofoaga o le sili sili ona vevela vevela: i lalo o faʻamalama, puipui i fafo, faitotoʻa o le IT.P.

Manava vevela

Manava vevela
O se tasi o elemene autu o le kesi ea

Heaters, kesi-maualuga vevela vevela fesuiaiga faia o le maualuga-malosi almininum

Steel. O le saogalemu o le faʻagaioiga o le masini faʻalagolago i lona faʻatuatuaina ma le tumau

Manava vevela
I le kesi ea ea

O le vevela e lua maualuga

Aoga ma faʻatulaga cartrifriuleulenatia, e taʻitasi e faʻaosofia lana galuega. O le autu autu (a) saunia le ea o le ea e ala i le vevela, ma le fan

Dymosos (B) - Aveesea o le kesi o le kesi e fai ai oloa i fafo atu o le fale

Manava vevela
O le mea e faʻamalieina ai ma se leo le lelei na faʻateleina ai le aoga o le tau o le ea i totonu o le fale
Manava vevela
O le fesoʻotaʻiga o le sapalai o le ea ea mai le peʻa, e tusa ai ma le mea na saunia (vevela) o loʻo tuʻuina atu le ea i potu vevela
Manava vevela
Fanani:

A - tulimanu;

B - "seevae";

i - o se faaitiitia;

G - elo.

Manava vevela
I le taimi o le taotoga o le kesi ea

Heater Centrifagoul Fina Pamu malulu i luga o le kesi-ea vevela vevela

Fesuiaiga. O le tau o le tau e oso aʻe i le 5-40 s (faʻalagolago i le faʻagaioiga o le ogaumu). Malulu malu le vevela vevela vevela

E le faʻagaioia le faʻafitauli

Manava vevela
Terstricts Aluulu Yansen, Caspars Austinsh

Ata Mikhail Stepiavava

O le ea o le ea o le ea e le solia ai le ata o totonu: E leai ni moli i totonu o potu, e leai ni paipa ma vevela vevela

Manava vevela
Vaʻalele-tufatufa ma masini meaʻai taumafa

A - fola olo ma diveser;

B - PArd Fitice;

B - fola taga;

g - attice mo le tulaga o le toe faʻafoʻi;

D - lomiga o le faʻataunuʻuina o le fola o le fola

Manava vevela
O le masini eletise e aofia ai:

A - masini ea le ea;

e - eletise eletise.

B - Coal faamama

Manava vevela
"Faʻatulagaina" o le sapalai ea o le ea i le potu
Manava vevela
O le nofoaga o le ea o le ea ua tapunia ma se sutyat uamea lattice, palasitika, fafie po o isi mea
Manava vevela
Kesi ea

O le sterter (i luga o le ea malulu) mautu le poloka i totonu (a) o le auala vaeluaina. O le poloka mai fafo (b) o le auala vaevaeina e masani ona suaina i le togalaau i luga o le faavae.

Manava vevela
O le au tusitala o le poloketi, na tusia e le tusiata Sndry Yermolinsky, Alexander Plasksiev

Ata Siaosi Shablovsky

Afai o le faiga o loʻo fuafuaina lelei ma faʻapipiʻi, e aoga toetoe lava a le leoa, ma o le mea lea, e le tosina mai le moe o aiga

Manava vevela
O le pito o loʻo aʻafia ai i le ea o le ea o le vaʻavaʻaia o taimi faʻapitoa e le tagata faʻaaogaina
Manava vevela
Taumalulu auala o gaioiga o le ea vevela
Manava vevela
O le taumafanafana o le faʻagaioiga o le vaʻalele o le ea

Sa masani ona vevela le vevela o le ea i fale o le atunuʻu i le taimi o le tupu o Poa - o se auala faʻapena, o o matou tuaa ua faʻamafanafana ma faʻailo paʻepaʻe, ma le paʻepaʻe paʻepaʻe, ma le paʻepaʻe paʻepaʻe, ma le paʻepaʻe o le fale o Mormin. O le manatu o le faʻamafanafana o nofoaga o le tafe o le ea mafanafana o le ea e le galo i aso nei

Meafaigaluega foliga

O le aso nei o le ea i aso nei, e mautinoa le fufuluina o fale o fale, ae le naʻo le vevela, ma le sapalaiina foi o le aʻafiaga o latou ea. . O le Humarmal Heatting Unit o loʻo aofia ai le Air Food Recome Unit e fesoʻotaʻi ma potu vevela e ala i le sapalaiina o le suavai (i luga o le alatoto o le ea).

Manava vevela
Schragland o le tagata faatau le tau o le ea o le ea e manaia i lona siosiomaga saogalemu. E le taufaʻamataʻu le fale e le taufaʻamataʻu, pe faʻaleagaina le faiga. E leai ni mea e mafai ai, ona o le vevela o le ea tafe ulufale i le potu e le sili atu i le 55 c. o le vevela o le vevela, ma e le o le tele o le uamea uamea ma paipa. Faapipiiina o le faʻapipiʻi e matua faigofie lava, aua e le manaʻomia le saʻo. Faʻamataʻu, faʻaaogaina le ea ea o le ea, o tau o le lagolagoina o le sili ona lelei o le biccimote i totonu o le fale o le a sili ona itiiti. Mo le 200-400m2 Cottages, atonu o le sili lea o le sili ona lelei filifiliga, e ui o ni faiga e mafai ona faʻaulu i totonu o fale mai le 50 i le 1000m2. Manumalo ma i latou ma le tino verasi o le falepati: E leai ni tagata sisiva, pulufa mo latou, manu, e leai se mea o le a suia ai le palasitika fofo.

E faigata tele le taua tele o le ea malulu o le ea o aganuʻu e mafaufau ai i lona mataga. O le ea e tatau ona nana i se mea, o taulaga i le maualuga o le taualuga poʻo le potu o potu (pe a faʻapipiʻiina i totonu o fale e fausia pe a le atoa fale. I se faʻaopopoga, o le faiga e nofouta i le tulaga o le poloketi ma tekonolosi o le faʻapipiʻiina o galuega. O mea sese na suia i le faateleina o leo ma ata. O lea, o le filifiliga o tomai faʻapitoa mo le faʻatinoina o le poloketi o loʻo sili ona faigata, talu mai le poto masani o loʻo faʻatinoina uma faʻalapotopotoga ma faʻapipiʻi.

Pusatosi

I le faʻavae o le faʻatulagaina o le ea vevela o le vaʻa, o le ea o le ea o loʻo aofia ai naʻo le tasi le tau o le ea-vevela module o loʻo faʻagaioia i luga o le kesi pe i luga o le vai vai. O le lava ea ea ea vevela e faʻaaoga ai sina vaega o le eletise. Matou te mauaina ni aotelega e tusa o le 100 kamupani i le lalolagi atoa, ae i Lusia, i Rusia, o lennox, tuʻufaʻatasia ma isi kamupani e faʻavaeina i Lusia.

Manava vevela
Uma kesi kesi

O loʻo tuu le vevela i totonu o le puʻupuʻu o potu uamea ma le pamu o polymer, e le faʻamalosia ai le leaga mai le 'eleʻele. Mo le faigofie o le faʻapipiʻiina, o nisi faʻataʻitaʻiga faʻatagaina le faʻaaogaina o le pito i luga o le aano, o le ea o le ea o se malosiaga malosi. O le ea mai le potu o loʻo tusia e ala i le ea e tau i totonu o lona faʻasologa o le uamea o loʻo avea ma se mea na fausia ai o le vevela-puipuia i le taimi o loʻo liu ai (kesi) ua liu. O le vevela vevela e faaauupegaina ma se tui talafeagai. Oloa oloa e faʻaaoga ai le ulaula ulaula ua aveʻesea mai le vevela o le vevela i le auala (e ala i le stanless steel chimney), e aunoa ma le fefiloi ma le ea.

O le faʻagaioiga o le ea puipuia o le Air Corters na fausia le faiga o le otometi na fausia i ona fale, ona o le faʻagaioiga o lenei module e saogalemu ma e le manaʻomia le tausiga. O lea, o le a matuaʻi lava le afi, o le leai o le ausa i le kesi o le kesi, o le sili atu o le vevela o le sapalaiina o le vevela o loʻo tuʻuina atu mo le 1 sekone. I le maeʻa ai o le le tumau leai se eletise eletise, o le ea ea o le ea e otometi.

O le ea o le ea o loʻo tuʻuina atu i se potu i se potu i le 15m3, lea o le sapalai ma osofaʻiga o le eletise, atoa ai ma se eletise e tatau ona saunia. I se faʻaopopoga, o se poloketi sao, uaea ma fesoʻotaʻiga o le kesi autu e tatau ona faia.

O le fesoʻotaʻiga o le ea o le ea mai le ea o le ea e mafai ona tuleia i potu i lalo o le fogafale i lalo o le fola sima, i luga o se fusi-fusi, i totonu o puipui. Latou te aoina mai ia i latou mai le manifinifi-laupepa poʻo ni paipa o faʻatagata ma faataamilo le vaega o le koluse. O le tele o le ea o le ea e fasia ai le ea o le ea i totonu o le potu o loʻo faia e le potu malolo (rasters, pe, e pei ona valaʻauina le saoasaoa o le ea e tafe ai (tusa o le 1-1.5 m / s). O eseʻesega e masani ona sili atu i lalo o le Windows poʻo le puipui puipui ma le fola (e mafai ona faʻapipiʻi i luga o puipui po o le faʻataotoga i luga o le taʻaloga. O le toega o le mea mulimuli e talafeagai e seti le itu o le ea ea. Laititisite, i le ala, e mafai ona e valiina i soo se lanu. O le paʻu o le ea o le ea e masani ona faia mai le pito i luga o nofoaga o loʻo iai. O le amataga o le oversie Air Dusts teuteuina i luga o le ea. O se tulafono, o le nofoaga o le ea o le ea ma le ituaiga o le ea tufatufaina o masini e fuafua ai le tagata mamanu i le vaega o le fale po o le toe fausiaina.

Vai vevela vevela!

Afai o le fale faʻavevela faiga ua faatulagaina i luga o le faavae lea o se ogāumu kasa masani, le tuuina atu o le vai vevela mo manaoga mama ua faia ona o le ogāumu fesootai i le ogāumu. E le faʻaogaina le vaʻalele o le ea mo le vevela o le ea. Ina ia mautinoa o se vai tumau o le vai i totonu o le fale, na o se tutoʻatasi sili atu masini, o ai galuega e masani ona faia se vevela kesi vai vai.

I le le gata i tulaga, kesi vai vai vai e sili atu le eletise eletise, ma o la latou tau maualuluga e iai le alualu i luma, talu ai o le tau o le eletise. O le mafanafana na saunia e ala i faʻaputugaʻau o vai vevela na tuʻuina atu ia i latou le avanoa i lalo o tuutuuga ma le manuia o le kesi.

Faʻaolaina le kesi o loʻo i totonu o le vai o loʻo i totonu o le vai o le vai o Amerika o loʻo i ai (USA), o le vallant (Siamani), Arisson (Italia) ma le tele o isi kamupani. O le tau o le masini ma se malosi o le 220l e tusa ma le 1000-1200.

Fautuaga mo le faʻaogaina o le kesi kesi vai

Ituaiga Fale Aofai o tagata o le aiga Tao le vai taumafaina, l / aso Vai vevela, l **
Fale mo le taimi puʻupuʻu malologa 2-3. 190. 75.
Fale o le aiga 3. 227. 115.
Fale ma le tolu potumoe, fufulu ma fufulu fufulu 3-4 454. 150.
Fale tele ma le fa pe sili atu potu moe, fufulu ma fufulu fufulu ma jakzzi 6-8 946. mai le 285.

* Saunia i luga o le faavae o le faʻagaioiga o meafaigaluega i Amerika i Matu ma Kanata.

** I le faʻafiafiaga o loʻo nonofo talavou o loʻo nonofo i totonu o le fale, o le foliga o le agavaʻa e tatau ona faʻateleina.

Faaopoopo faaopoopo

Manava vevela
COTTATAGE IGOA E le gata i le ea

O le sterter (a) o loʻo tuʻuina atu i totonu o le split-stady poloka (B), susu (b), o le ea o le ea o le vaalele o le vaalele o le ea - g) ma isi meafaigaluega .

O lea, ina ia maalili le fale i le taumafanafana poʻo pe a manaʻomia i le faʻaliliuga taimi - i le tautotogo ma le tautoulu, e manaʻomia le faʻatauina o le splay stacs o le poloka i totonu. O le mea mulimuli o le pito i luga o le sili ona faʻaalia o le vevela o le vevela extlenger i le faʻafanua uʻamea mataupu, o loʻo faʻapipiʻiina i tua o le ea malulu (i le ea malulu). O le poloka pito i fafo o le vaeluaina faiga o loʻo faia i fafo atu o le fale (o lea ae le o le faʻalavelave i le leo mai ia), tele lava i le togalaau.

O le atoatoa o le Vapē e fuafuaina ai le tele o faʻailoga, e aofia ai le faʻatuatuaina o le soʻotaga, le lelei, malosi ma anti-corrosion o loʻo umi o le pa. I le amataga, sili atu ma sili atu ona manatu o le siosiomaga uiga o vaeluaina o vaeluaina-faiga, muamua e popole i le faaaogaina o le Ozone-saogalemu. O mea e maua ai o loʻo fetaui ma le vaʻalele o le ea, fefaʻatauaʻi, o lennox, York, trane, Zenithar, Zenithar (Shistar (ASSTAR (MOSA).

E talafeagai ai ona i lalo se vaega faʻamama i luga o le Air sauniuni iunite. O lenei masini e taua tele mo toetoe o nei aso nei. O le mea moni ua faʻatasi ma le faʻaleleia o le siosiomaga o faamalama, faitotoʻa (faitotoʻa (nofoaga e masani ona faʻaaogaina i le fausiaina o le pefu, porn, feeseeseaiga o meaola, siama, contaminants mai iniseti, fasimea o le gaʻo ma le asu mai le umukuka, tapaa asu (pe afai ei ai se smoker i le fale). Mai nei mea uma, e tatau ona fufulu le ea.

I le avea ai o se tulafono, o le ea o le ea o le ea "o loʻo taʻuleleia" o le multistage faamama, lea o loʻo faʻapipiʻi i luma o le ea malulu. O le iunite o le module e aofia ai se masini faʻamamaina faʻamamaina mo le puʻeina o le paʻu o le pefu o le efuefu, o le eletise eletise e mafai ona faʻamamaina ai, ae e taugata tele, a O le mea na te manaʻomia ai lou mama o le ea mai Ondors, faʻataʻitaʻiga, mai le tapaa a le tapaa, e manaʻomia le avanoa masani. E le gata i lea, i le vai fiva, o nisi taimi o le lamepa o le lamepa mo le ea mo le ea ma ultraviolet ua faapipiiina. Na maua ai e Ultraviolet o ana mea eseese mai le 100 i le 280 NM, o le siama. UV malamalama fasioti falekteria, siama ma isi meaola a PathoGogonics ma e faʻaumatia ai lo latou mafaia ona faʻateleina. O faamama sapalaiina e Camfil (Suetena), Trox Technik (Siamani), lennox, lima vaitau (USA) ID.

O le faʻalogo i le malosi o le ea o le ea (i totonu o le fale e tele tagata, meaola pe latalata i le alalaupapa) mafai ona aofia i le ea o le vaʻa o le 3-laʻasaga). O le masini e fesoʻotaʻi i le tutusa ma le fesuiaʻi o le ea paʻu pasi e ala mai ia te ia mai le 1/3 i le 1/2 o le Air Volume. O le ea na pasia i le toe foʻi mai o le toe foʻi mai i le toe foʻi i le ea ona o loʻo ulufale mai i le autu autu.

Ina ia faʻateleina le vailaʻau suamalie o le ea (o lenei mea e talafeagai i le taumalulu), o le ea o le vaʻalele o le vaʻalele o faiga e faamuta atu e le MerDifir Module Module. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina le faʻavae o le faʻamamaina o luga o le ala e faʻaaoga ai le ea. O le mea e mafai ona aofia ai ma le lotoa o le alavai o le kaseti (o le mea lea e taʻua o le arzzigs) ma le hygroscopic mea i luga o le vai tufatufaina vai. O mea a le tupu na ia mitiia susu, ma a o le ui atu i ona tuputupu aʻe, o le ea e maua ai. Ia, o le susu e le fesoʻotaʻi ma le ea i le tulaga o loʻo tafe ai mata o le plalet i totonu o le pallet.

O le lelei o le le aoga o le leo leo faʻalagolago i lona itu ma le taimi o fesoʻotaʻiga ma ia, ma o le mea lea, mai le sikuea o le kaseti i le fuafuaga, o le mafiafia o le tino ma le mafiafia. Ina ia puipuia le tolopoina o numera o le vai, o le ulufale atu i le poloka mai le taʻaloga o fesoʻotaʻiga e manaʻomia ai le faʻamama ma, afai e mafai, i le faʻaititia o le tulaga o le le mama.

O le tau o le fuafuaina, faʻatau ma faapipiiina o le ea vevela vevela

Tau o pepa poloketi, $ 300-500 (pe 2 $ / M2)
Meafaigaluega autu, $
Tao 1050-1700
Electromechanical Hormastat 30-40
(na o le vevela o le tino)
Faamama 2-15
Air Dusts 1500-2000 (faʻalagolago i le tele o le fale, i le averesi 30 $ / m2 ma faʻapipiʻi)
Eseese ma Fafaga Mingulu 150-300
Aofai: 3032-4555
Faaopoopo mea faigaluega, $
O le ea malulu 2500.
Salamdifier 160-200.
Masini faaeletonika 60-100
Faapikaina faamama E oo i le 450.
Sea sapalaiina faʻapipiʻi 1000-1500
Aofai: 7202-9305
Faʻatonuga mo le fauina o le itu o loʻo faʻaaogaina o le itulagi o loʻo faʻaaogaina e le Steam o Smam, o loʻo iai le tele o tulaga lelei faʻatusatusa i luga o agafetuli. Ioe, o le le gaoia o le ea, o la latou faaeega fefiloi ua mautinoa ma le matutu mafiafia steam, ma o se tau fetuunaiga o le tui o le suega vaalele. I se faʻaopopoga, o siosimea faʻamamaina o loʻo i ai o iai ni vaega minera ma siama, e mafai ona manatu e matua i see. O le pito sili ona taua o le leai o se eletise o lo latou faateleina o le malosi o le malosi.

Ua faaaog ¯ a foʻi isi faaeega ma isi ituaiga o tagata "etlerasoul, forc., o le mea autu e mafai ona latou galulue i le vai. Tusa lava poʻo le a le ata, o le faʻamamaina o le module ua tuu i luga o le ea o le ea (ma i tua o le paʻu iunite, pe a iai) - ae le o le le mafaufau o le ea. Oloaina ma le tuʻuina atu o mea leaga o loʻo auai i le honeywewell, Plaston, Lennox (ISA).

Mo le faʻatulagaina o le malosi-sili ona lelei o le 'aʻai, tausaga-o loʻo sapalaiina potu ma le ea fou (i le averesi 20-60m3 e mafai ona faʻaogaina i le ea vevela. O lenei faapipiiina e ulufale ai i le fale fou o le vevela o le vevela (i le taumalulu) poʻo le malulu (i le taumafanafana) ona o le vevela poʻo le malulu o le ea. I lenei tulaga, o tafega o le ea e le fefiloi ma le tasi ma le isi. Venmar (Kanata), Pyrox (Norway), pm Luft ma Sysmir (Sweden), PMEDE CENTLADERS, MACO) O lenei meafaigaluega o loʻo faʻamamaina lelei e faʻamautu ai le 'aʻai o le atunuʻu - e aʻafia ai le taugofie o le malosi o punaoa. Peitaʻi, e pei o le taugata o loʻo faʻateleina, o le toe faʻafouina o fomaʻi o le a faʻaaogaina atili ma sili atu.

O mea faʻapitoa e masani ai mo le sili ona alualu i luma faʻataʻitaʻiga o kesi o aso o aso nei

O le tele o le malosi o le malosi, kw 10-33 (o nisi taimi e oo i le 125)
Ituaiga suauu Kesi masani po o le propane *
Kesi omiga i le ulufale atu, mm vai. Faatufugaga. 90-335
Ituaiga o Burner Tui
Le vevela o le tau o oloa i le ulufafo, ma 170-190.
Anotusi o CO i le tuʻufaʻatasiga oloa,%, leai se isi 0.005 (Manaʻomia - 0.025)
O le anotusi o le nitrogen Oxades i le Colsustion Products, MG / M3 135.
Sapalai voltage, i 220.
Taimi o le sapalaiina o le sapalai, hz lima sefulu
Aofai o Vaega tasi
* Manaoga o le ogaumu e tatau ai.

Faalapotopotoga Tautua

O le aga masani ma le tele o le faʻatauvaʻa e faʻatonutonu ai le ea o le vevela i totonu o le couttage e aofia ai le faʻasoaina o le ea vevela ma potu eletise (Siamani), faʻapipiʻi i totonu o le fale pule i le fale. vasega pepe, potumoe po o le talimalo. A oʻo le vevela i totonu o lenei potu e oʻo mai i se tau taua, o le ea o loʻo sauniuni ai le tumau o le a tapunia le tumau. O le taimi lava ina a maeʻa le vevela e tau atu i le tau talafeagai, o le a toe tu mai le uta o le a toe faʻafoʻi. Toetoe lava o le ea-faʻatamaia vaega o le fale o le a tutusa le tulaga o le a tutusa ma le potu faʻatonutonu.

Afai ae le o se electromechanical ermoptat, faʻapipiʻi se polokalame faaeletoreniva, o le pulou vevela o le a tausia masani o le aso e te faamaoti ai. Faapea i le tau malulu o le a otometi lava ona faʻaititia le vevela i le po pe a e moe, ma i le ao o loʻo avanoa le fale. O nai itula ae leʻi toe foʻi i le fale pe vave o le taeao o le faiga o le a amata galue ina ia sili ona manaia le creamclicte o le cuttuge o le commage o le commage ua sili ona fiafia. O le faʻaaogaina o se faʻaeletonika polokalame o le a faʻatagaina e ausia se 10-15% faʻaitiitia i le malosi tau, o le vevela i le fale atoa naʻo le lagolagoina tutusa e pei o le potu malosi.

Tagata Taofia otometi faʻatonutonu ma le vevela faʻatonutonuina i totonu o potu taai taʻitasi pe vevela o le fale e mafai ona faʻamautinoaina le faʻaaogaina o le Intelleclical Control System i totonu o le ea vevela. Lisi o nofoaga i nofoaga e siitia ai le sao o le manuia vevela, e fautuaina ai le tuʻufaʻatasia o sone o le tausiga; I le isi itu, e lua tamai potu tuaoi e fetaui lelei e mafaufau o se tasi sone. O faʻailoga mai le pito o loʻo i ai o le sone taʻitasi ma isi lagona e ulufale i le faiʻai o le Zonal Control System - o le Microproctor Connet System o le Air. O le auala e mulimuli ai o loʻo faʻatinoina e ala i le eletise eletise o loʻo faʻaaogaina le tafega o le ea o le Air Dusts (o Atoves o loʻo tuʻuina atu i nofoaga i totonu o le potu). O le vevela i potu taʻitasi e mafai ona setiina e faʻaaoga ai le nofoaga mamao e aunoa ma le tu i luga mai le nofoa, pe faʻasaga i lenei faiga o le otometi. O le tau o mea e talafeagai ai mo se faiga e sau mai le $ 1,000 i le $ 1500 i le sone. O le sili ona taʻutaʻua tagata faʻatau i Rusia o le Carrier, Trane (US).

Matua avanoa fia tuuina atu ma fesootai le faiga pulea sone i le "Smart House" faiga pulea, lea ua tuufaatasia ai se tasi fale mataaga i le fale, o se faiga e mataituina vitio faafuainumera, o se faiga atuatuvale afi ma isi faiga inisinia fale. I lea tulaga, e mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻatutu le vevela i totonu o potu eseese o le fale i le galuega. Faapea lava, i le itula aʻo le i taunuʻu mai, e mafai ona e okaina le faʻatulagaina o le ea malulu e tulia le kapeneta i le vevela o le +30 C.

ua leva ona faamamaluina faiga susunuina Air i tagata o Amerika i Matu ma Kanata, lea o loo faaaogaina i latou i le toatele tele o le fale tumaoti. I le faʻaaogaina o lenei metotia ma i Fineland, Nouei ma isi atunuʻu o Europa i Sisifo, e le itiiti ifo le mago i Rusia, nai lo Rusia. Gata i lea, ua malie faataapeapeina talafatu o le lē alternativeness o le faʻavevela paipa o le fale i ona po nei ma i le mafaufau o lo tatou compatriots - leai se tausaga muamua o le faiga faʻavevela ea, ua faagaoioia e le aunoa i le aiga o boron ario, Barvikha, latalata i le tele o chetcow cantage nofoaga.

Faitau atili