Malolo i le malulu o le taumalulu taele (o lona fale numera 2/2005, p. 173)

Anonim

Malolo i le malulu o le taumalulu taele (o lona fale numera 2/2005, p. 173) 13752_1

Malolo i le malulu o le taumalulu taele (o lona fale numera 2/2005, p. 173)
I le muamua-vete i le taimi o le potu malolo o le fola uliuli
Malolo i le malulu o le taumalulu taele (o lona fale numera 2/2005, p. 173)
I luga o le fogafale uliuli i le va o le lua vaega o le pegamine o le cauram o fulufulu mata o loʻo tuʻuina atu ma o le laupapa faʻapipiʻi ua faʻatumuina
Malolo i le malulu o le taumalulu taele (o lona fale numera 2/2005, p. 173)
Mamanuina o le tino sima fola:

Tusi le faavaeina;

2-sima stab i lalo;

3 - Susu vai;

4- Faʻatena (extrudded polysstyolt);

5- iloiloina ma le faamalosia faamalosi;

6-kelue ma se fola mafanafana fola;

7- fola

Malolo i le malulu o le taumalulu taele (o lona fale numera 2/2005, p. 173)
Mafanafana laupapa laupapa mamanu:

Tusi le faavaeina;

2-utupoto;

3-Cranial Ting Seamber;

4 fale teu oloa;

5-uliuli fola;

6- Faʻasalaga (exprudded polynolinster);

7 - Sulutoto le susu;

8- O le Komiti Fusuaga

E leʻi mataina le vaitaimi o le vaitaimi o le fale nonofo ai, ma na latou malolo faʻapena ina ia gau fale uma i le taimi e tasi. O le mea e sili ona masani ai filifiliga o se vai taele i luga o se koluma faavae, o le Blackboard laupapa o latou malolo i luga o le utupoto. Taaloga o le ofi i lenei mataupu e amata i le le mautonu laupapa fufulu. Ona i luga o le pito i lalo o le pito i lalo o le Beam Comas na tausia ai pa puipui, o le aspar polyplator (sili atu masani masani) ma nonoa i le va o le utupoto i le va o utupoto). O le isi mea e faʻatumu ai le avanoa i le va o utupoto ma le vevela o mea ma faʻauma le "keke" masini ma se vaega o le suavai (aua le galo e uiga i le propen mo le alavai). E tatau ona maitauina pe a fai o ituaiga uma o minerale o minerale (ma le faʻatatauina ata ma kasa o le kasa, e na o le potu malulu, e pei o se fale moe. osam.

Talu ai o fola e masani ona faʻataʻapeina, o lona uiga o le i ai o le mafiafia o le sima, ona faʻaaoga lea o le foma o le malosi ma sina tikeri.

Ktakim Insulators aofia ai le extruded styrofoam styrodur, o le taualuga, urgafoam / glascofoam, ursa xps e natura Styrodur - Konetene Green mai le malosi polystyrene o le gaosiga o le Siamani popolega Pasf. O le Laugatasi Lautele o le ituaiga o le NIVER e tupu ma se sipauti lelei (n-ii) ma le vevela vevela-togafitia (N-PZ) Taualuga - o se malosi atoatoa o le ipu lanumoana. Ona o le tapunia o kasale sifi, o le polystyrene e leai se mea e faʻaaoga ai le malosi o vai, maualuga le malosi ma le umi tumau ona tumau i lona tulaga.

Afai o le soʻona faʻaletonu meatotino o mea ma le fiafia o le kapola e toetoe lava mou i le susu, o le vai e le ofi i totonu o le polysyyy o; O le maualalo o le Humarmal O le faia o le feutagaiga o le puipuia mo le toetoe a le faʻatapulaʻaina taimi ma pe a faʻaalia i le susu, ma i taimi o fesoʻotaʻiga.

O nei lisi uma e faigata ona susulu. O le AOB o lo latou tetee i le masini utaina utaina o loʻo fai mai le mea moni o loʻo fuafuaina mo le faʻaaogaina o le vaega o loʻo avea ai ma vaega o nofoaafi, pei o se fale puipui faalumaina faavae faavae.

O le faʻaaogaina o le extraduded faʻalauteleina polystyrene o le faʻalumaina o le vai o le vai o loʻo faʻamatalaina ma mai i le ecomelogical manatu - o mea e mafai ona ofi i le kesi kesi. E faigofie ona tipiina e se mea faigaluega masani, ma o lea e talafeagai le faʻapipiʻiina. E ui lava i le faigata o le My Fusurator, A o Papatusi e lolotu, e tatau ona tuʻu i luga o le lauvao. O mālie ma aua le maimauina le faavae po o le maualuga.

A galulue ma le vaipuna, o le aofaʻi o otaota e itiiti, lea ua faʻaitiitia ai le tau atoa o le vevela o le vevela o le tagata. O le atopau o ia o ia feutagaiga e le noatia i le biodegradation, ona le mafai lea ona fesootai ma le vai ma le eleele.

O le mafiafia o le ofi i luga o le fola o le vai taele e masani lava 100-150mm, ae mafai ona oʻo i le 200-250mm. E mafua mai ona o le manaʻo e maua ai se faʻaititia o le vevela o le leiloa i se vevela ma le le lelei nofoaga. Atoplay Parotranstion, mo se faʻataʻitaʻiga, peopelex papatusi ma le mafiafia o le 20mm tutusa i le tasi vaega o rubbroid.

O se mea e seasea ona iai - pe a le o le foloa i totonu o le taʻele o le taʻele, ae o se lapoʻa faʻamalosi sima faʻapitoa. Ona o le "pai" o lona fesiitai ma faʻauma e tatau ona iai faʻamalosi. O lea e leʻi taitai ona o le dumptun e ala i le sima o le fua o le fungas, o le sili filifiliga o le faʻaaogaina o le lua pe tolu vaega o le tapoleni mai feoaʻiga). Ina ia faʻalauteleina le aʻafiaga, o loʻo i ai pea le faʻaofuina o le vai i luga o le mastic (cyve, hydrokhotloomxole).

O le vaega o loʻo tuʻuina atu i luga o le vai o loʻo i luga o le vai o le vai (a le o le fatu o le papaʻu (0.5-0 --.3 cm) ma sasaina ai le sili atu o le 302 i luga o le palasitika poʻo le sima tu. O le faʻamalosiina o le tile o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le tele o mataupu e i ai mat poʻo se cable o le eletise o loʻo feagai ma le tau o le taumalulu.

Faitau atili