Ola i Fou

Anonim

I faʻafitauli o le faʻateʻaina o le toʻalua ese mai le falepunae ma le faʻatupuina o fale e le esa pe a aveʻesea le lalolagi mo le Staricupea.

Ola i Fou 13753_1

O le Fale Fale o Fale, Fanua ma o nisi taimi taufaafefe, ua atili malamalama atili ai ma le leaga pei o faitauga. Matou te faʻaauau ona faʻailoa mai i luga o le tulafono o le feterale o Federal Nu. 188.

I le lomiga muamua o le mekasini, tatou te talanoa e uiga i mataupu faavae autu lea i le taimi nei, mai Mati 1, 2005, o loo fausia fale sootaga i le va o le tagata ma le setete. E iai lava le saʻolotoga a tagatanuu mo le filifiliga i soʻo se mea, ma o Pulega o le Setete ma malo i tulaga taʻitasi e tatau i soʻo se ituā ona fesoʻotaʻi ma i latou i le faʻaogaina o latou aia tatau i totonu o la tatou saofaga. E tutusa uma tagatanuu ma o lenei, o lenei e solia tulafono mo le faʻaaogaina e faʻatatau i le afaina o isi e mafai ona maua ai faʻafitauli tetele, e oʻo i le faʻamasinoga. Nofoaga Fale nofomau mafai nei ona faʻaliliu nei i se nofoaga nofomau ma le tele o loʻo nofomau ai ma le iai o lalo o le tausiga o le tele o fale ma fale. O le taualumaga mo le tuuina atu o ni pemita mo toe faʻatulagaina ma (poʻo le) toe fausia o fale e faʻafaigofie: O pepa e tatau ona faʻateleina le ono, ma le tele o le fa. Le pule, faʻatusatusa i le fale faigaluega, e sili ai ona lelei se faʻatulagaina o tulaga aia tatau i lona tino, ae faʻapea foi o le liʻo o ana matafaioi e matua lautele lava. E fautuaina e tagata atamamai, tusa lava pe o le a, e faalauaitele le fale mautotogi pe a fai e leʻi faia. E le tele le taimi o le AVRATONE ma le afa tausaga le matua, seʻia oʻo ia Ianuari 1, 2007.

Post-Home Aia

O se tasi o mea sili ona vevela "o le fou fale o fale (o lenei mea o loʻo taʻua ai o le LCD o se tusitusiga (o le saʻo o tagata i le tagata e nonofo faʻatasi . " Fai mai ana aiaiga, o lona toalua (toalua), o tamaiti ma matua e patino i sui o le aiga o le e ona. Isi aiga, o tausisineta a le tagata lavatonu ma nisi tagata o loʻo aʻoaʻi e tagata o aiga pe a fai o latou tulaga i lenei tulaga. O nei tagata uma e i ai le aia tatau e fiafia ai i le fale i se tagata e ona le pule, pe a fai e leai se maliega i le va o latou ma le e ona le tagata faigaluega Faamoemoega. "E mafai e le aiga ona ofi i tagata le mama ma le pule pule e mafua mai i le faʻaaogaina o lenei nofoaga o loʻo nonofo ai ma le totogiina o mea talafeagai.

A o leʻi faia lenei nofoaga o mataupu faʻapitoa, o le faitauga tusi e le tupu. Ae o mea uma e le o manino. O le vaega o totoe o lenei tala e taʻu mai ai ia i matou le mea e tatau ona tupu i le faʻamutaina o mafutaga a aiga ma le pule o fale. I talitonuga, o le aia tatau e faʻaaoga ai ai nofoaga mai le aiga o loʻo avea ma aiga o loʻo avea ma aiga e le faʻasao pe a leai se maliega i lenei teugatupe. E iloa ai le mea e tetea ai tui, ia i latou e le o le tagata e mafai ona aloese mai le fale resitalaina, o lona uiga mai le faletusi po o le fale. Ae afai o le a le i ai o ia mafuaaga mo le mauaina poʻo le faʻatinoina o le aia tatau e faʻaaoga ai isi nofoaga o loʻo iai, faʻapea foʻi pe a fai o le mea totino o le aiga nofomau ai Ia avatu ia te ia lava i se isi nofoaga e nofo ai, o le aia tatau e faʻaaoga ai nofoaga nofomau i le tagata sa i ai i le tagata sa avea ma se vaitaimi o le faʻaiuga o le faʻamasinoga mo se vaitaimi i luga o le faʻavae o le aiaiga o le faamasinoga. "

"A ma le faʻavaeina o le tau togiolaina o nofoaga nofomau ai, o le maketi o le maketi o nofoaga o loʻo aofia ai, e mafua ai le leiloa o le nofoaga I le nofoaga o nofo ai, faʻaaogaina le tumau o se isi nofoaga nofomau i luma o le mauaina o seisi nofoaga e nonofo ai, o le faʻaaogaina mo le umiaina o ia nofoaga e tolu itulagi, e aofia ai penefiti misia. "

Mai le faatufugaga. 32 lcd rf.

Ou te iloa le togiolaina ...

Faatufugaga. 32 E taua tele mo tagata e umiaina o soʻo se fale, o le atunuʻu o le atunuʻu ma se fale mautotogi taugofie i le lima-tala fale. O lo o iinei e faʻamautinoa ai aia tatau a le tagata e ona le tagata nofomau i totonu o le moliaga o le fanua palota i le Malo poʻo manaʻoga manipal. E faʻapefea ona tupu mea uma e tusa ma le LCD fou? O le Setete o le Setete poo le Malo o le lotoifale faia se faaiuga i le tuanai o fanua i le fale, ona e tusi lea o se faʻaiuga i le pule o le setete lesitala ma le tusitusi o tagata e ona fale. E ufitia e fale na o le toe faʻatau mai, ma le 'au o le tagata e totogia o loʻo manaʻomia le pule mo manaʻoga o le fanua. "O le toe faʻaolaina o se vaega o le fale e le faʻatagaina e le faʻatagaina e pei o le faʻatagaga a le e ona." Afai e le malilie, na o se potu atoa e mafai ona togiolaina.

O le pule e tatau ona logoina o le faaiuga na faia "leai se taimi mulimuli ane ae le o le tausaga a o leʻi faia le faoa faamalosi o lenei potu", ma o le faʻatauga o fale na o le pule. Watt 12 masina pule e mafai ona pule, faʻaaoga ma le mafai ona nofo i lona pule, e aunoa ma ni faʻatapulaʻaina. Ae tatau ona e manatuaina afai i le taimi lenei vaitau ua e filifili e matua faʻaleleia fale (mo le toe faia ma le toe faʻafouina), ona le afaina lea o le tau o le tau o le potu. O le mea lea, o suiga i le lalolagi ua leiloa uma uiga.

Faʻamolemole Manatua o le LCD fou e leai se upu o le fale mautotogi e tatau ona maua mo le fale, ma mo le fale. Na lipotia na o ia mo tupe, ae le o se masani masani o taui. O le mea lea, mo le "Tilka" E mafai ona e faia se "potu faalua", ma le na maua ai le eseesega e maua ai tupe.

O le tau togiolaina e fuafua e le maliega i le va o lē e ona ma le pule talafeagai. E le gata i lea, i le faʻaopopoga i maketi faʻatau, o se tagatanuu e mafai ona mauaina taui mo tupe e fesoʻotaʻi ma le aveeseina o fale, e leai ni penefiti ma le tele o isi mea. E fautuaina foi e loia tagatanuu e aofia ai i le tau o le tau o le tau o le toe faʻaleleia o le fale i le fale, e leʻi faia e le setete poʻo le lotoifale o le setete. A faʻapea e le malilie le pule ma le faʻaiuga e aveese ai ana fale pe faʻatasi ai, o se maliega i le tau o le tau, o le Malo o le setete e mafai ona faia se nofoaga o nofo ai. E mafai ona fetaui lelei mo le lua tausaga mai le aso o faʻasino i le pule o le faʻaaliga o le faʻaaliga.

O le a le aia tatau o le toʻalua sili lea ona ana o se fale mautotogi poʻo le fale?

Ola i Fou
Feutagaiga alofa Dearv, loia "e tusa ai ma faatufugaga. 31 LCD RF, O lē e ona e ono faʻatapulaʻaina faʻaletulafono le aia tatau a le toʻalua sa avea ma faʻaoga fale teu fale. E le gata i lea, i lenei tusitusiga, ua faʻailogaina manino lava "i le tulaga o le faafinaina o fegalegaleaiga aiga ma le tagata e ona le fale o le aiga nofoaga e le o faʻaalia, seivagana a leai sa faatupuina e le maliliega i le va o le tagata ma le tagata sa avea muamua ma sui o lona aiga. "

Masalo o lenei ua manatu tagata e uiga i le tulaga o le teteʻa ma a latou toʻalua, e faigofie ona mafai ona faʻaaoga mai se fale mautotogi poʻo le fale. Na vave ona ou manaʻo e matau e le aveʻesea tusi folau mai le resitalaina tala (e le "lafoaʻi" e tusa ma lana faʻamatalaga, e tatau ona avea o se filifiliga tutusa a le faamasinoga. E le gata i lea, o oe o se tagata e ona le faamasinoga e mafai ona faamalosia e saunia mo isi nofoaga nofomau o le itumalo o le toalua o le tuʻua, e manaʻomia ai le apoapoaʻia o tatou tiute, i luga o latou manaʻoga. Peitaʻi, o le a lava le mea e tupu pe a fai o le tagata muamua o le aiga o le e ana le fale nofomau i nofoaga nofomau e le o se isi fale e le i ai se tupe ma e leai se tupe mo lona faʻasoaina.

O le tulafono, pe a faʻamutaina le faʻaipoipoga, o se vaega o faʻatasiga a soʻotaga e tupu. Faafilemu o se Nofoaga Tumuia Nofofua Masini A o le i faia se faʻaipoipoga pe i le vaitaimi o le faʻaipoipoga, ae o le tofi o le faʻaeega o le foaʻi, e mafai ona maua i le Sa mautu meatotino a soʻo, pe afai ua faʻavaeina i le vaitaimi o faʻaipoipoga ma toʻalua o loʻo iai se tasi o loʻo sao mai ai, ua matuaʻi faʻateleina le tau o lenei meatotino (Oboal, toe maeʻa o IDR). I le tulaga, le mataupu e tautatala ai le faʻamutaina o le aia tatau e faʻaaoga ai nofoaga o loʻo nofo ai ma le faʻaleaogaina o lana fanau. "

Faʻapefea ona faʻailoa?

Na o le faamasinoga faaiuga. O mafuaʻaga e mafai ai e le tagata ona faʻatalofa mai le fale mautotogi poʻo le fale, i le LCD, i le mataupu 31, 35, 911, 131, 121, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 131, 13 211 Fualaʻau ia lava, e tusa ai ma le Tulafono "i taualumaga tau faamalosia", o le tatalaina atu o nofoaga mai le tatalaina, ana meatotino, ata ma ua e faʻaaogaina le saʻolotoga o le faʻasaʻoloto. O le salamō e ave i fafo e le Saitosa i luma o Molimau, ma i mataupu talafeagai i totonu o le Lotoifale ma le faʻamatalaga o meatotino.

Faatufugaga. 35 Fai mai o se tagatanuu e tatau ona faasaolotoina se nofoaga nofomau pe a fai o le mea saʻo e faʻaaoga e tusa ai ma le LCD, isi tulafono faalemalo, o se feagaiga o le faamasinoga. (E masani ai, o le faʻavae mo le faʻamuta o le aia tatau e faʻaaoga ai nofoaga o le faʻamutaina o le aso ua faʻatagaina ai na faʻatagaina ona faʻaaoga. Mo se faʻatonuga o le lisi o le lesitala poʻo le PR.) . Afai e faʻasalaina se tagata ma i le taimi e nofo ai i le fale o le fale, e le o le faia o le ova atu, o loʻo faʻatinoina ai le faʻasamoa.

"Tagata o le aiga o le pule nofomau ai o iai le aia tatau e faʻaaoga ai lenei nofoaga nofomau ai i se pule ma lona auai i le va o le tagata ma tagata o lona aiga." (Isle 31whkrf)

Lautele meatotino

O le lona ono o le ulu o le LCD (faatufugaga. 36-48) o le "mea masani o le tagata e ona o fale i totonu o le fale fale mautotogi." Ole aia, ole faitau alofa ole Va Vasega o le a mafai ona maua le tele o taimi fiafia. O le mea sili lea ona taua: "O tagata o loʻo iai nofoaga i totonu o le fale mautotogi o loʻo i le itu o potu ma mea e le o iai le faʻavaveina o vaega o lenei fale." O tusi o loʻo aofia ai faʻapipiʻi, faasitepu, ogaumu ma isi mamoe, faʻataʻitaʻiga, o mea taua, o mea totino, o le vailaʻau Land Vut (!), o loʻo tu ai le fale lea, ma elemene o le laufanua ma faʻaleleia atili ma isi mea e i ai i luga o lenei fanua faʻaputuga (Mataupu 36).

O ituaiga o pulea, o lona uiga, o le aofaʻi o sui, faʻamatalaina ai le kolisi meatotino totino. O le mea lea, o mea uma lava e aliali mai ma le faʻatagaga o tagata uma, e masani lava i le fonotaga lautele. E tofu lava le pule o le aofaʻiga i le tele o le aofaʻi o le vaega o le vaega o loʻo iai (Art. 37). Kslov, i le LCD fou e leai se mea o se nofoaga o loʻo ola ai (I.E., o le eria e le aofia ai alavai, umukuka, faletaele, ma isi. E na o le vaega o le eria.

O lē e ona e leai se aia tatau e "faamalositino i le natura i le natura i le aia tele o meatotino masani mo mea totino i totonu o le fale o lenei sea. umiaina o le nofoaga faʻapitoa. " Ae i le taimi lava e tasi, e mafai e tagata e umia sea ona faamaʻimau i ai ina ia faʻaaogaina le faʻaaogaina o meatotino masani e aumaia ia latou tupe maua. Faʻataʻitaʻiga, ia tuʻuina atu mo fesoʻotaʻiga i isi tagata poʻo faʻalapotopotoga, maʻa, tuienisi fola faʻatekinisi, ma tuʻuina atu polofesa i le va o tagata.

Ioe, o tupe maua e matagofie. Ae o e ana o le tau o tupe faʻaalu e tele atu nai lo tupe maua. Fale pule faʻaalu tupe tatau a le tagata lava ia mo le tausiga o meatotino masani i totonu o le fale mautotogi (faatufugaga. 39). O le suʻesuʻega o nei tupe faʻaalu a nei ana ana 'ai ma, o loʻo fuafuaina e ala ile sea i le itu taumatau o meatotino masani mo meatotino lautele i se fanua. " O tulafono mo le anotusi o meatotino o loʻo faʻavaeina e le malo o le Federan Federation. A o le aileleia.

E tusa ai ma faatufugaga. 40, o lē e pule e i ai le aia tatau e tuʻufaʻatasia ai le itu o le lata mai pe a fai o ia i le ala o ia o loʻo tuʻuina atu e le ulu o le 4 LCD "toe fausia ma le toe faia o nofoaga." Afai o le suiga i tuaoi i le va o nei potu e le o aofia ai "suiga i tuaoi o isi nofoaga, tuaoi ma le tele o mea totino i totonu o le mea totino i lenei fale ", o le maliega a isi tagata e le manaʻomia ona mauaina. I le faafeagai, pe a toe fausia, toe faʻaleleia ma / poʻo le toe faʻaleleia o nofoaga e le mafai ona leai se vaega o le mea totino o loʻo i totonu o le fale o loʻo iai .

I le faia o filifiliga, i le lautele o le sauniga o tagata i se fale mautotogi, ma faʻaaliga faʻaalia, o sea i le itu taumatau o le fale mautotogi i totonu o le fale ma le tino.

Banicipal batles

Vave i totonu o latou tagata e ana le potu i lomiga i le XXIV. Aua le pipii. Amezh latou latou te i ai se mea e fefaʻasoaaʻi. E le tala faatusa ma potu i totonu o le fale mautotogi, "o tagata o le potu i totonu o le potu eletise o le itu taumatau o le atoaga o le tagata i lenei fale," o lona uiga masani i le fale gaosi oloa. E tusa lava poʻo le faʻavae lava e tasi, "O le suiga o le tele o le mea totino e mafai na o le faʻatagaina o tagata uma e ona o potu i lenei fale i le toe faʻafouina ma le (pe) o loʻo taʻua i le Mataupu 41).

O le vaega o le e ona le potu i totonu o le potu o le potu o loʻo fuafuaina i le auala lava e tasi o le pule o le potu i totonu o le potu i totonu o le potu atoa o le potu (Ata. 42). Vaega 6 o lenei tala maua ai tagata e ona potu o isi potu i totonu o se potu feololo o le aia tatau e faʻatau ai se tagata ese (faʻatau) potu. O le faʻaaogaina o lenei fuatu o le a faʻatagaina e faʻasolosolo ona faʻaititia ai le aofaʻi o fale faʻalenatura i lo matou atunuʻu. Fuafua pea le numera o numera ...

O le faʻafouga o le faʻataʻitaʻiga o le toʻilalo o le suli lea i le manaʻo o le faʻataunuʻuina o nisi mafuaʻaga tatau i se tasi pe sili atu sauaga. E mafai ona aofia ai le tiute le totogiina o se tasi o tupe, tuʻuina i se mea e maua ai le aia tatau e faʻaaoga ai le meatotino, ma isi.

E tusa ai ma faatufugaga. 33 LCD, "o se sitiseni oe, e tusa ma le le lava le manuia, o loʻo tuʻuina atu le aia tatau e faʻaaoga ai le potu malolo mo le vaitaimi faʻamatalaina i totonu o le tagata." A Mafai Ona Tumau se Se Puʻia, na 'ai i le taofiga ma le pule o Ekalesia tiute mo tiute o loʻo tupu mai ile faʻaaogaina o nei fale. Ma le isi mea, atonu e manaʻomia le saʻo o le lesitala o le setete e faʻaaoga ai lenei potu, lea e pei ona i ai, lesitala i totonu.

Malo

I totonu o se fale mautotogi, o le Vaega Pule o le fono aoao a tagata e ona fale (Ata 44). Ua faia ai filifiliga "i le toe fausiaina o le fale (e aofia ai ma lona faʻalauteleina poʻo le faʻafaileleina), o le fausiaina o fale ma isi fale nofoaga i se falelauasiga o fale i totonu o le fale masani"; I luga o tapulaʻa o le faʻaaogaina o le 'upega tafaʻilagi, lea o loʻo tu ai le fale, aofia ai faʻatapulaʻaina o mea faʻaaogaina o latou; "I luga o le fesiitaiga i mea uma i totonu o mea totino i totonu o se fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi", ma filifili foi i le fale mautotogi ", ma filifili foi i le fale mautotogi, ma filifili foi se auala e faʻatautaia ai le fale ma i isi faʻafitauli. O le faʻatauina o fale o loʻo tuʻuina atu fale, o le vaega lona valu o le LCD (tusitusiga 161-165). Faʻatinoina o nei tala tatou te liliu ai i se tasi o le numera ogalaau.

Art.45 faʻamatala auiliili le faiga lea mo le taofia o le sauniga lautele a tagata e aofia ai fale i totonu o le fale mautotogi. E tatau ona faia i tausaga uma, ma nisi fonotaga faʻaopopo e avea ma tulaga leaga ma mafai ona taloina i luga o le fuafuaga a soʻo se tasi e ana le tagata. "O le fonotaga lautele a tagata e ona o nofoaga i totonu o le fale mautotogi e agavaa (o loʻo iai le kolisi) pe a fai o tagata e ona fale poʻo le numera o palota mai le aofaʻi o palota na faia . E taua tele le malamalama o loʻo faʻaalia e latou i le itu taumatau, faʻasaga i le umiaina o le umiaina o le meatotino masani, ae le o tagata latou. O le aofaʻi o palota e pule ai i meatotino taʻitasi e faʻatusatusa i lona fefaʻasoaaʻi i le itu taumatau o meatotino masani (tusiata. 48). O le faatasi o le korama e fuafuaina e lenei mea moni, ma e le o le numera o aofia ai tagata auai i le fonotaga.

O faʻaiuga i mataupu ua togi mai i palota lautele e talia i le fonotaga lautele i se toʻatele o palota (Ata. 46). O foliga o le fonotaga atonu e le gata i le taimi tutoʻatasi, ae o le faʻapitoa foi. 47) O fofo e faʻapitoa mo tagata uma, e aofia ai tagata na o latou e leʻi auai i le palota. Ono-Masina Suesueina le ENCE E talitonu o ona aia tatau e solia, e mafai ona apili i le faamasinoga i se faaiuga na faia e le fonotaga aoao. Fale o aso malolo (ma e taua tele!) Aua neʻi iai le aia tatau e palota ai, ae le auai i faaiuga i taimi, ae na o le usitaʻi lava ia te ia. O lo latou fiafia i le fonotaga lautele a tagata e na o loʻo puipuia e le Faʻatonu, ae o le tulaga masani lava o le Cleard sa ia faʻaalia e lona sui.

E iai fale mautotogi, potu uma e aʻafia i le tasi le tagata (tino, faʻalapotopotoga, faʻa-ea, faʻatuaʻivalega, ma isi. I lea tulaga, o le faʻaiuga i mataupu e faʻatatau i le agavaa o le Fono Aoao o loʻo faia e lenei pule na o ia.

O le a le mea o loʻo tumu i le faʻaaogaina o le potu i lalo o le agafesootai faʻafaigaluegaina? O ai ua manatu e mativa? E mafai ona fesuiai se tasi nofoaga i le isi? O le a le mea o le a ave ai le au faigaluega pe a soloia i le fale? O le a matou faamatalaina le uiga i lenei mea i le isi lomiga o le mekasini.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le loia lyubov danlov ma loia darnia konnenkou o le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili