Laumua Fou

Anonim

Sa matou mauaina ni tupe fou o le Laminated Sounter Spuants o lenei vaitau o lenei vaitau lauiloa.

Laumua Fou 13767_1

Laumua Fou
HDM.

Ua maeʻa ona le talafeagai le CAPRROPOCS

Laumua Fou
Unlin fola

Laminate ua faaigoaina o le laminated Parquet: O eseesega i fafo atu i le va o le palu ma laminate moni

Laumua Fou
Pergo.

O na lautele ma manino faʻavae o le a taugata tele atu nai lo le latou igoa ua tasi kopi.

Laumua Fou
Tausiga.

Inisinia embossing ma matte luga-Nic3d laminate foliga mai le alavai

Laumua Fou
Pergo.

O meafale i luga o uili e le mataga. Peitai, pe a faʻatau e sili atu le sailia o le vasega o le ogaumu

Laumua Fou
Tausiga.

O le tino o le laʻau lava ia o loʻo fausia ai se galuega matagofie o le mafuaʻaga, puipuia le lagona o le sofu o le sofu o le gezimeric cozistic

Laumua Fou
Tausiga.

"Ceramic tale" mai le alavai e talafeagai i soʻo se vaega o totonu, e aofia ai i le Intut sone

Laumua Fou
Unlin fola

O mea taua e maeʻa faʻatasi ma le laminate laminate. Yves o aso nei, e mafai ona e toe fuatia le agaga o le taimi!

Laminate o se tasi o sili ona lauiloa fola. O le mea lea, e leai foi se mea e ofo ai i le mea moni ma matou toe foi mai ai pea. Lenei na toe sau le taimi talafeagai e talanoa ai e uiga i nisi o oloa fou o le vaitau.

Sili ona lelei

O i latou e manaʻo e mauaina ni faʻamatalaga auiliili e uiga i le laʻau faataatitia (o lenei ua saʻo e taʻu o lenei mea) matou te fautuaina fesoʻotaʻiga "Ola i luga o le fola!" ma "igoa lilo". Sei o tatou faʻamanatuina puʻupuʻu i mea taua o lenei faʻamoemoeina ma tau gafatia (8 i le 1m2).

O le faʻapipiʻi uʻamea o le tapaa poʻo (itiiti masani) sikuea module o loʻo i ai le tele o le tele o le fausaga (pito i lalo o le resfin poʻo le palasitika); Suavai Soul-Fiber Place (pei o le Filifiliga- HDF); Tele vaega o le kraft pepa e teu ai ma toe teuteu foliga; Pepa ma se teuteuga o le tino (masani e ala i le faʻataʻitaʻiina o fafie poʻo le pito i luga) ma le pito i luga e puipuia ai o le mekasini poʻo le aniki.

O le faʻapipiʻiina o loʻo faia i luga o le kulimi poʻo se sili sili ona lelei le lelei auala. I le tulaga lona lua, o le ua taʻua o le mea e faʻaaogaina o loʻo faʻaogaina pe a fesoʻotaʻi modules (pei ona o loʻo feʻeiina le modules (pei o le storeppend) ona o le kulimi (groovove-cream (gream-cream (gream-cream (groovove-gream (groovive-gream (groucti-groom (gream-cream (groodo E masani lava, o lenei auala na taoto, o le sui o modules e le mafua ai ni faafitauli.

I le tulaga lautele, o le laʻau e faʻasino i le faʻaseai o ofu o le le mautonu o loʻo teteʻe atu i luga o le 'au o loʻo i luga o le' auvae, kalama o fagafao. O le tausiga talafeagai mo i ai i le sili ona lanu susu faamamaina. E moni, o vaitafe faʻaopoopo vai o loʻo soʻona fai mai ai, ina ia le fautuaina i ai le faʻaaogaina o lenei ituaiga o tauina i potu vevela.

Laminate faʻataʻitaʻiga e aofia ai le mea moni e tusa ma le 5-10 tausaga, pe a fai o le Konekarate e tupu fua mai, e le mafai ona faʻatauina o le palu masani. Peitaʻi, matou te matauina mea taugofie na o le i ai ina ia mafai ona vave ona vave ma leai ni tui tele mo le tala a le aiga e sui ai le fou, sili atu ona talafeagai i o latou tino.

O mea nei e faʻatatau i nei mea fou e faʻailoa mai e nisi tagata faʻatau atu oloa, e pei o le Pergo (Suetena), o le fola o le fola (Siamani), o le a talanoaina atili ai.

Laumua Fou
Pergo.

Laminate o lea e faia saʻo le vaega o le laʻau, e toetoe lava a le mafai ona faʻailoaina se kopi o le muamua

Laumua Fou
HDM.

O le pupula o le pupula foliga masani ai, ma o le sitaili lanumoana slode tuuina atu muamua

Laumua Fou
Unlin fola

Faʻataʻitaʻiga o le tapimoli e fiafia e fiafia e leai se manaʻoga e le o se mea e sili ona masani ai

Vaitau fou

O le masani ai, o le fanua lauiloa e le mafai ona faʻaaogaina i potu ma le maualuga le susu: I le faletaele, i le umukuka. E manino lava ai e faʻatinoina e kamupani i le gaosiga o le laumua, taumafai e manumalo i isi faʻafitauli. HDM tagata faʻapitoa i lenei tausaga ua atiaʻe le muamua o le faʻaofuga muamua fola o le paʻu o le oqua fola (e fetaui ma le ofuina o le vasega tetee i le vasega 31). O le masolini luga, ma le charer plate faia e faʻatekonolosi faʻapitoa, e mafai ona faʻaalia i le tele o aʻafiaga o le vai. O le pule o le aoina o tuʻufaʻatasiga o le tino o le laʻau (uck, pine, pulu), ma luga o le umi atoa o le fola laupapa laupapa. O le Univin Lock Clique System faʻatagaina oe e faʻapipiʻi e aunoa ma le faʻaaogaina o le kelu. O le faʻafeusuaiga o meatotino antistatitic, solia i Ultraviole Rays, talafeagai mo Foots ma Foot ma le tuʻufaʻatasia o le vevela. O le tau e 1m2- tusa o le 30.

Se isi tala fou mai le tutusa fale gaosi - o le superglanz aoina. Ole mea moni lea "supercussion" laminate, le laufanua o le mea e sili ona aoga mafaufau. Le masani ai lanu lanu fofo i le tuʻufaʻatasiga ma faʻata e faʻatagaina ai oe e fatuina se uluaʻi teuteuga. I le tulaga lautele, o le aoina faʻataʻitaʻiina o sili ona lelei ituaiga o mea teuteu (maʻa polesi, na sulu i le faʻata o le faʻaupuga taua), o lea e matua talafeagai ai i totonu o faʻapotopotoga. E ui i le foliga mai o le le mautonu o le susulu o le susulu, o mea e i ai le maualuga o le mea e tetee ai (contervesty - 10 tausaga), o mea totoa o le aiga vailaau. O le siʻosiʻomaga e mafai foi ona toʻafilemu: Ona o le pateni Elego tekonolosi, o le faiga e fausia ai i luga o le faʻavae o le posacryl reston. Tau 1m2- 14.5.

Laumua Fou
Pergo.

Hallilv Dector ("Pine Silver") Faʻaaogaina Pergo i le atunuʻu fou aoina (atunuʻu)

Laumua Fou
Unlin fola

Laminate i le afi afi o le le aoga!

Laumua Fou
HDM.

Mo se fetu pupula, e foliga mai, ma le laasaga e tatau ona faaeteete, ae o le mea moni e le o le "poto"

O nisi uluaʻi aoina o le laumua o loʻo avea ma faʻailoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Child 3d faasologa e fiafia, muamua o mea uma, faʻafetai i ana mea teuteu. O le fa itu e fa-itu, e tusa ma le fuafuaga a le tagata gaosi oloa, e maua ai le faʻailoilo tutusa ma se fasi maʻi. I le faʻaopopoga, o le aʻafiaga o le "natura" ua faʻamamafaina ai e le inisinia faʻailoga o tekonolosi ma se matte luga. O le XETROLOLOW CODECE sootaga ("Explolok") faʻatagaina le faʻapipiʻi faʻapipiʻi vave ma e aunoa ma faʻafitauli. O le tau o le 1m2 Coanging e mai le 16.

O le Okecis aoina e faʻaalia ai, e tusa ma ona Foafale, Minimaltism ma le matagofie. Faapitaia ata faapitoa o le faiga faataumu o le laau. Tau 1m2- mai le 15.

O le Ceramica aafiaga o le aoina foliga tutusa i le masani ai. Mo le umukuka, o le kuka lea ua atoatoa. I se faʻaopopoga, o faʻailoga tetele-faʻatulagaina o loʻo mafai ona tuʻuina atu ma le puʻupuʻu o le feteʻenaʻiga. O le tau e 1m2- mai le 18.

O Pergo ua leva ona fiafia i le atinaʻeina o ituaiga fou o le fili, lea, e te vaʻai, e le itiiti le taua nai lo le faʻaleleia o meatotino a le au paʻia. Peitaʻi, o le fale gaosi e leʻi amataina le tumau mo tagata uma e gaosia le faʻafitauli o le faʻateleina o le teteʻe. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻailoaina o le aoina o le vasega 33, o lona uiga, o se talafeagai lea mo avanoa e nofo ai ma le lautele o vaʻa) Matau o le pito i luga o le pito i luga ma le Alumini o le oxide (matua le mautonu mea, o le ituaiga o le corundum) na faia e le mea e totoe ai. E le gata i lea, 10 ituaiga o loia ua ofoina mai, o loʻo ofoina foʻi ni autau tumaʻoti o lenei tausaga: Chalt Oak ") ma le larkacho"). Tau 1M2- $ 37.

Mo le agalelei o tagata alofa, e i ai le atunuʻu aoina o le igoa tutusa. O le modules e faʻataʻitaʻi "matua" oak poʻo le pine laupapa. O le laminare e maualuga le afaina ma e talafeagai e le gata mo nofo nofofua, ae mo nofoaga lata ane mo nofoaga lata ane. Tau 1m2- $ 25.

O ni nai kolisi o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi o le vave laʻasaga ituaiga faʻasaʻoloto le faʻaoʻo. Tau 1m2 Laminate Quadra- 900rub., Elegnis- 760-10 pro. Afloxtive ofutino foliga (875 rubles) - o se tamai scoki i le itu umi o le vaega. A faʻafesoʻotaʻi le lua modules, o le uiga o le ata v-foliga o loʻo fausia, fatuina se mea sili ona manaia aʻafiaga.

Ua uma ona i luga o na aoina na taʻua, o le tasi e mafai ona faʻamasinoina le lautele lautele o le tele o le lautele o mea manaʻomia tomai tagata gaosi. O le inisiua o latou vaʻaiga na o latou e le gata i teʻena fou, e taua tele mo i tatou, manaʻo ma manaʻo.

O le faʻatonutonuina o le faʻailoga o le faʻatonutonuina, toeaina o Hottabych, Ecossan ma sui o Rusia ma sui o le HDM ma le Pergo mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili