Tau i le taualuga

Anonim

Auala e faʻauma ai le taualuga ma ituaiga o faʻauma. Faʻatusatusaga laulau o le taua o ituaiga eseese o faʻailoga.

Tau i le taualuga 13768_1

Tau i le taualuga
"Boumerang"
Tau i le taualuga
Fuafuaina o foliga ma otootoga o le tele-maualuga siʻusiʻu o le tele o le tele, e ese mai naʻo le nofoaga o le pito i luga malamalama, ae o le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o lamepa

Tau i le taualuga

Tau i le taualuga
Umi le saoasaoa o le laʻau e masani ona tapunia ma sili atu faʻafitauli mamanu.
Tau i le taualuga
"Uavim"

Otooto solo measina e latalata i ata lavelave, o loʻo faʻamatalaina ai le faʻamalama pupula i luga o le faʻamalama faʻamalama.

Tau i le taualuga
Sima ma digwall pito i luga o le umu stidud stucco (gypsum, polyarethane)
Tau i le taualuga
Teuteuga nofoaga sima e mafai ona alu ifo mai le taualuga i luga o puipui, nana i lalo o latou
Tau i le taualuga
Newline (New Mat) - Oona o le faʻaʻaisa o le faʻaʻaita (o loʻo i ai i le 1 i le 10mm)
Tau i le taualuga 13768_10
"Uavim"
Tau i le taualuga
O le pito i luga o le pito i luga o le lua-tulaga o le laina o le laina o le a le maina pe a uma ona siaki le au mai
Tau i le taualuga
O pulumu i luga o le pu
Tau i le taualuga
"Boumerang"
Tau i le taualuga
O le tuaoi i le va o le autu o le faʻapipiʻiina o le taualuga o le taualuga ma lona tino mautu e mafai ona tapunia e ala i le teuga tupe (gypsum, polysurethane pe taugofie)
Tau i le taualuga
Tua o le transluces le mautonu 'upega tafaʻilagi o loʻo nanaina o mea na natia ai masini, lea e fausia ai le aʻafiaga o le "lumei
Tau i le taualuga
Ata I.uranova

O mamanu o le patipati o le a fesoasoani o le a fesoasoani o le a nana ni fasi o le lanu moli o le lanu moli ma fanauina

Tau i le taualuga 13768_17
Fala fou.
Tau i le taualuga
Batwon Newline Selen foliga foliga o ie lino ie ma faʻapipiʻi i luga o le matala matala
Tau i le taualuga
O le ela o le Elastic o le a tapunia uma o le ata filifilia o le speed slab, ma le fusi o le eletise uaea
Tau i le taualuga
A o le i avea le tapoleni i le sima sima, e aunoa ma ia, o le faamalosia e masani ona masani ai ...
Tau i le taualuga
... Mo le mea mulimuli ane faʻapipiʻiina o moli moli ma o le mana uaea e tuʻuina atu i nei manatu
Tau i le taualuga
E ui e sili atu le taugata o le Brasions nai lo le Plaster ma Merball, feteʻenaʻiga o le tekonolosi - ma mamago ma mama. I le tini uma e leai ni gaioiga e pei o le aveeseina o otaota o otaota ma fufulu
Tau i le taualuga
Ina ia ausiaina se mafuaʻaga, e manaʻomia i totonu o le galuega i totonu o le taimi muamua e iloa ai le feololo o moli o lamepa ma le faʻauiga o ata, pe a fai e okaina se ata faʻapitoa

"O le taualuga, faʻatapulaʻaina le potu mai luga, poʻo le faʻaumaina o elemene o loʻo fausia ai lenei. Atonu o se lamolemole pe faʻaeʻa, o le stuic.

(Mai le ata tusiata mai le lolomifefiloi)

Tautala- "lagi" o lo matou fale mautotogi. O lona le mautonu e le nanaina i tua o meafale ma atavali, pei o pa afi, e le faatasi ma le fola o kapeti. O le taualuga o loʻo tautau mai ia i matou ma lona ituaiga pe faʻaleagaina le lagona, pe fiafia i ai. O le faigofie ona toe faaleleia le taualuga o le faʻapipiʻi lea ma auala, e pei ona manatu le toʻatele o tagata. E le gata i lea, eseese auala o le atoatoa e talafeagai mo le tutusa laualuga. Ae e i ai tala e uiga i le maualuga o tau o le faʻapipiʻi ma le taualuga faameaalofa, vivii laupapa. E faapena? Ma o le a le filifiliga e sili atu ona aoga i mataupu faapitoa? Manatua le "auala" ma faʻatusatusa o latou tau.

O le a le mea e folau ai, ma filifili le toe faaleleia o tekinolosi? O le aso, e tolu ituaiga o le faaoolima ua maeʻa, o loʻo taaalo, faʻapipiʻi, salalau le aofia ai o ni suiga malosi. I le lona fa o le nofoaga i lauiloa, taofiofi mafanafana, ae ua matutua ona latou o ese mai le faʻaaogaina i nofoaga e nonofo ai (latou te tuʻuina atu i faleuila, faletaele, i luga o le ogalaau). Ae ui i lea, o mea uma e amata i le sima slab curve i luga o le ulu poʻo le faʻamaoniaina o le blinks, curlows, manuʻa ...

Oi, sima sima!

O le faʻavaeina o le faʻavae o le vaalele i luga o fale pito i luga-o le, o le tulafono, o le itu i lalo o le faʻamalosia sima sima. O lona laualuga e le atoatoa lamolemole ma matua sili atu le fiafia. Afai e aoina le faaputuga mai ia papatusi taʻitasi, i le va oi latou, o le mea moni, o lea ua i ai tagata uma, latou te mananaʻo e faʻaʻoleʻole). O papatusi o loʻo latou lafoina i luga o se sima, ina ia lamolemole le tasi itu, ma o le isi e sili ona le masani ona faia. Ma le isi, e masani lava ona siʻosiʻomaga, cyterted, kapeta, chips, ua toulu ai i lalo papatusi. Ae o le mea sili ona taua, i le faʻagasologa o le fale, o le palu e seasea lava faʻamamaluina, i se tulaga sili ona faʻaʻoleʻole, sili atu latou te piʻomia, ma le faʻamaloloina. Mo tuaoi i luga, e tau atu i faʻafitauli e faʻalelei, ma leai se isi meaaʻomia o le a tu mea leaga i se tulimanu. E le sili tele le faʻafitauli o Anasaha, ae o loʻoleagaina lava le foliga mai o le taualuga o le taualuga (curvity ma riples e sili ona maitauina ma le faʻamalama o le faʻamalama mai le faʻamalama). O le taualuga o le taualuga e sili ona tupu i luga o le kapoti maualuga, fata. E le teuteuina le totonu ma le laina faatavaa o le laina o le faaaumeaina ma puipui. Afai ua e laki ma le faaitiitia o lamolemole ma fiafia, ma e leai ni fesoʻotaʻiga faavafaʻavaloga o loʻo pasi atu i luga, ua lava e misia ai le eleele. Afai o le faʻaʻele e leʻo se monolithithic, ae ua tiʻetiʻe mai i papatusi, o le au e mafai ona tuʻua i le va oi latou e mafai ona tuʻua ma o loʻo iai ana aitu.

Peitaʻi, e tele taimi e manaʻomia ai le feagai ai ma palapala, gasi o maʻa, o taimi o laupepa ma faʻamanuiaga (pe vali). I lea tulaga, e tatau ona e mafaufau i le mea tuai o loʻo i totonu o le tuʻuga o le faʻataʻoto pe a fuafua e faʻaaoga se fou vaega o le sipuni. Mafaufau i luga, toe faʻatulagaina, taofi fale, faʻaletonu le ogatotonu o le "Cloeter, e le faʻatautaia o le pa o tane).

Faʻataʻitaʻiga Taiala o galuega tekonolosi gaioiga mo le faʻamaeʻaina o le taualuga i totonu o le sili atu 35m ma le faʻamalosi sima o loʻo faʻaaogaina *

Le igoa o le taotoga Mataala Palakalafa Feteʻenaʻi
Faamama mai le vali tuai ma le totoa Maaalu. - -
Seeling Rists Maaalu. - -
Primer Base Maaalu. - -
Faapipiiina lapisi Maaalu. - -
Plasters claster Plaster Maaalu. - -
Tutusa Fono Aoao C113 - Maaalu. -
Shpaklevka Maaalu. Maaalu. -
Ua olopalaina le Interlayer Maaalu. - -
Primber Maaalu. Maaalu. -
Feula "patch" Maaalu. Maaalu. -
Lanu Maaalu. Maaalu. -
Utaina mea, aveese le lapisi lapisi Maaalu. Maaalu. -
* - Manaoga Manaoga mo le Faʻamanatuga Clocication pe a mauaina le galuega: 1. O le taualuga e tatau ona iai se lamolemole gerrizal. Afai o pa o puipui o loʻo mafaufau lelei, e tatau ona tuʻufaʻatasia le vaalele sima ma le pa o puipui i se tulimanu o le 90. Ua siaki e le koale. Laualuga-lamolemole, e aunoa ma ufi i le va o papatusi, tui ma atuatuvale. 2. O le vaalele e matua valivali ma e le maua le "lelei" pe a asiasia. O le vaega mulimuli o vali laau toso le faʻasolo agai i le faʻamalama - e aloese ai mai le vaʻaia o fuʻa. 3. O le laualuga e tatau ona faʻaauauina ae le i ai ni paʻu (laititi). E tatau ona totogi faʻapitoa i tulimanu, eaves, o le uaua, o nofoaga sili ona faʻalavelave

Pei o le plasterer plaster

Auala faʻaleaganuʻu o le gatasi ma faʻamutaina le faʻaiʻuga - sima. E talafeagai le faʻaaogaina pe a e manaʻo e faʻaola i le maualuga o le maualuga o le potu, o le a le mea e tatau ona faʻaititia ai le tulaga o le taualuga na mafai. Aemaise i fale masani o fale ma le maualuga o le taualuga 2.5-2.6 m. Faatasi ai ma lenei tekonolosi, o loo i lalo le vaalele i le tele o le militeri o se vaega o le plaster. Ae o le gatete o le taualuga, o le mafiafia vaega o le sipela ma sili atu faafitauli i ai. Faatasi ai ma le mafiafia o sili atu nai lo le 30mm, e faʻateleina ai le faʻafitauli o le crack pe vavaeeseina foʻi o le nofoaga faʻapipiʻi mai le pito i luga ma lenei tekonolosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o tuaoi i luga o le piliki o loʻo i luga o le laupepa. Tusa lava pe maitauina tulaga maualuga (mo fale taʻitasi latou), e ono le afaina le saogalemu o le mea lilo ua faʻasaina. O loʻo faʻapea foʻi ona tali atu o ia i le faʻafitauli o le fale fou. Peitaʻi, e leai se tasi na taitaia le faʻamaumauga o lenei faiga, ma le tele o pepa laupepa ma Gypsm, na faʻamalosia ai le senituri, o loʻo popole i ai.

O le mea lea o le tele-vaega o le sili atu o le taua o foliga foliga mai i le tulaga o le ofo:

tasi. O le mea muamua o le sima luga (mo se lelei faʻapipiʻi o le sipuni ma sima).

2. O le tulaga tulaga o le sisitema sipuni (O nisi tagata atamamai e manaʻomia e faʻapipiʻi le faʻamalosia o le sima faʻapipiʻi i luga o le sima sima, lea o le a sili atu vaega).

3. Pipii le valiina o mesh, o le ua taʻua o le "Cobwebs", ia faʻaititia le ono faʻaʻea o le faʻamaeaina o le uma, poʻo le sili atu o le ata ").

fa. Luga o luga: Maliu (pito i luga, Pistson) ogatasi o le vaalele e aveese le laititi o le le mautonu ma le mamafa. O lenei vaega e masani lava ona manifinifi i le maualuga o le 1.5 mm.

lima. O loʻo pisia (masani i luma o le mea e fautuaina ai le faʻapipiʻi o le laualuga e ala i Primer Consusition, e mafai ona faʻatauina i le "fesoʻotaʻi" i le ata vali).

Manatua o le toʻatele tagata atamamai latou te manaʻomia i lalo o vaega taʻitasi o le "keke" e misia le laufanua ma le eleele tutusa. "Aua le faasaoina le pilate!" Latou te fai mai ai latou.

O se faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina o le tau o le tau o le taualuga o le taualuga ma le sima (35m)

Igoa o Mea Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Gkk 1212002500mm 5 fasi. 180. 900.
Talaaga o le ppn 2827mm 6 PCs. 42. 252.
Faamatalaga PP 6027mm 15 PCs. 63. 945.
Connector nofofua-tulaga "Crab" 20 PC. valu 160.
Faʻamalolo saʻo le 6027mm 12 PCs. fa 160.
Fusiua seti 300. 300.
Ribbon lavea 30mm15 pauna. M. 1 aveina uili. 40. 40.
Acrylic primer 10l 1 faletupe 190. 190.
Faʻasaina "Yunis" 25KG 2 faletupe 210. 420.
Le Upega Tafaʻilagi "Papenga" 1M20 M. 1 aveina uili. 190. 190.
Kelu mo "tupe siliva" 300g 1 faletupe 40. 40.
Vali vai-emulsion 10kg 1 faletupe 2100. 2100.
Atoa 5585.
Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Galuega o tagata faʻapipiʻi glk 15m2. 280. 1.00.
Galuega Malar 15m2. 250. 3750.
Atoa 7950.
Tupe - 1000. 1000.
Atoa 1000.
Atoa 14535.

Gyptum carton-matutu pipi

Planboard pepa (GLC; 6, 12mm) Giprok, "O le Knauf" i le tele o mataupu o loʻo faʻapipiʻi saʻo i le sima, pe o se totonugalemu pe o le pa. Ina ia fausia se tasi, lamolemole, e aunoa ma ni fulufulu, o se vaalele, o se faʻavaʻa o le tuufaatasia. E i ai foi mataupu pe a "mafiafia soʻofaʻatasi" faia mai pa laupapa. Peitaʻi, e leʻi iloa e le Matai le aliʻi: o se faaaʻoaʻo taitoalua na tau atu i papala afi, ona o pine pine "e oo atu" i le lesuai. O le mea lea, faʻatuatuaina faʻatuatuaina - uamea. Aoina mai i le Steelluk gaoa faʻapopoleina o le faʻaʻaisa, lea e gaosia e se nofoaga sili, i le sili ona lelei o le tofo. Mai vaitafe o le tele o koluse o koluse, pei o le Lego, e mafai ona e aoina toetoe o soʻo se mea, o le sili ona taugofie, e aofia ai ma le curvillinear, Fortiwork i lalo o le tipima. Ae ui i lea, o ia tulaga tauagafau foliga masani ona lalagaina aua o le mea sa iai le pai, ae o le tapuni o paipa, uaea, ua ofi ai le uaea i le taualuga. I mea uma, o le lio lenei, ua e iloa, e aunoa ma le mafai.

Tele na te nanaina uaea pe a fai e te manaʻomia e faʻapipiʻi i luga o le taualuga (mo se faʻataʻitaʻiga, i isi mafuaʻaga o le moli moli). A maeʻa, e faʻamatuʻu le pa o le sima pipi. Ma o ai o le a vaivai le motu o tagata na fausiaina i luga o le ulu? O lona uiga o le ono mafai ona faaiuina uaea o uaea i seevae ua le aofia ai. Tele tagata nofoia ua na o se tasi o laʻasaga tutotonu (uaea i lenei taimi ua faʻaloaloa i le taimi o le fausiaina o le fale) ma se laʻau faigofie. Afai e le o se mea mo le tini, o loʻo filifilia loa le laupepa i luga o le faʻavaʻa, o le tulaga o le tulaga o le a le maasiasi e le itiiti ifo ma le 4 cm. O le faʻavaʻa ua faʻapipiʻi i le faʻapotopotoga i luga o le uʻamea taula. Afai o le faʻapipiʻiina o le taualuga mai le glk e faia pe a maeʻa le tele o le "susu" galuega ma tusa ma le faʻatonuina o tekonolosi, e leai ni tau o le a tulaʻi. Na fautuaina e le au inisinia ona faʻaaoga le faʻaaogaina o le susu-puipuia Glcs (Green). A maeʻa ona faʻapipiʻi i faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, uliuli fao e ufiufi i le "Cowkin" ma pisia i luga. E i ai le isi filifiliga: Ina ia ulaula SerPianki (Grid) lipine na o le auupega. Ona latou manifinifi ma le manifinifi ma mulimuli ane le tutusa atoa o le pisia.

I fafo, o le faigofie o le fiafia o glcs atonu e le ese mai le masani ai. E le gata i lea, afai e te fuafua le aofaʻi o le taumafaina o mea ma galuega i le fausiaina o se ata faʻapipiʻi, o le a tatou vaʻai faʻapena i le tekonolosi.

O se faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina o le tau o le faʻapipiʻi o le taualuga (35m)

Igoa o Mea Aofai o tau, olo. Aofaiga, olo.
Stucco "ua liu" 15 Mesh. 210. 3150.
Acrylic primer 10l 2 faletupe 190. 380.
Faʻamatalaga-paʻu 3 POG. M. 4 mea. tolu sefulu 120.
Faʻasaina "Yunis" 25KG 2 Mesh. 210. 420.
Vai "Papetana" 1 aveina uili. 190. 190.
Kelu mo "celefters" 300 g tasi 40. 40.
Vali le 10kg tasi 2100. 2100.
Atoa 6400.
Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Tupe 300. 300.
Atoa 300.
Galuega Malar 15m2. 280. 1.00.
Atoa 7350.
Atoa 14050.

O se faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina o le tau o le pito i luga o le pito i luga (35m)

Igoa o Mea Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Ato ato 16 pog. M. 210. 3360.
White Matte Weruttist 16,46m2. 450. 7488.
Atoa 10848.
Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Crawling paipa vevela 1 PC. 300. 300.
Faatulagaina le fata i lalo o le chandelier 1 PC. 600. 600.
Faapipiiina o le upega tafailagi 15m2. (25% o le tau o mea) 2712.
Atoa 3612.
Atoa 14460.

Evimi le taualuga

Afai o le taualuga "e aunoa ma le tele o" lona uiga, naʻo, e faʻaigoaina, e fautuaina ai le faʻatautaia o se faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo (mai le cerul, New-Frasion-Frasion - Farani i ai. O le taimi o le faʻatinoga o le faʻatonuga o le 3-4 aso, ae o le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le faigofie o le faʻaputuga o se faʻata e mafai ona 1-4. O le faʻavae tau le aʻoga tele e faigofie ona faigofie: aʻoga i luga o le totonugalemu o le potu, i lalo ole faʻailoga, matou te tosoina ni manu mai se talaaga faʻapitoa i puipui, lea ua mautu, golamissus. Leiloa o potu maualuluga mo le itiiti ifo 3 cm. E tutusa ma le sima, o le vaevaega o le faʻailoilo e mafai ai ona faʻapipiʻiina ni aʻoga. E le fefe le mamalu i le vai (ma toe faʻatuina pea lava lea pe a uma ai foʻi ma isi), ina ia mafai ona fufulu. E pei foi, o le ua valiina ma le maualuga-lelei vai valivali. Ae ui i lea, o le samasama vali e faigofie ona tietie i le vaega fou o vali.

Ae afai o le afu ma mea e mafai ona vali ai fitafita o le taualuga i soʻo se lanu poʻo le valivali i le nofoaga, o le lanu o le trawotch i le taimi muamua. Illyna o lenei mea e manaʻomia e faʻailoa saʻo ai le faʻamoemoeina. (O loʻo ofoina atu o faaupuga faavaa i le sili atu i le 360 ​​lanu ma le suʻisuʻi: maaleale, paʻu, fafie, o le sili atu taugata e maua ai le tele o paʻepaʻe.) E sili atu le taugata o le paepae o le paepae.). le potu. E i ai le fiafia, maua ai le mimilo. O masini moli atu o lo o tu i tua o se osofaʻiga 'upega tafaʻilagi, lea e fausia ai le aoga o loʻo salalau ai le malosi o loʻo salalau ai.

O le averesi o le tau o le faʻataʻu o le ogatotonu e le naʻo le faʻatusatusaina, ae masani lava e masani ai ma le tau o le siʻusiʻu. O le a, e pei lava ua tatou iloa, e tutusa ma latou i le tau ma ua maeʻa ona faʻapipiʻiina i le tekonolosi.

O se faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina o le tau o le faʻamaloloina o le potu malolo (ituaiga "Armstrong")

Igoa Aofai o tau, olo. Aofaiga, olo.
O le taʻitaʻi autu "Albes" T24-370ls 2 pcs. 58. 116.
Ogatotonu o le taiala "Albes" T24-120ls 16 pcs. lua sefulu 320.
Ogatotonu o le taiala "Albes" T24-60ls 8 PCs. 12 96.
Tafailagi Plate "Baikal" 600600mm 43 pcs. 35. 1505.
Talaaga otootoga 2419mm, l = 3000mm 6 PCs. 35. 210.
Faamalolo i totonu o le pusa 8 PCs. lima 40.
Atoa 2287.
Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Galuega o Tapunia 15m2. 160. 2400.
Atoa 2400.
Atoa 4687.

Faʻatatau le tau o le 1M2 o le taualuga faʻatasi ma faʻapipiʻi,

Faaaulifale mai Sikuea 100m2. Sikuea 100m2. Eria 10m2.
Siliki paepae sefulu ma le iva Aua. tolu sefulu
Mate paepae lua sefulu 25. 32.
Sana paepae lua sefulu 25. 32.
Sanuni lanu 26. tolu sefulu 37.
Glossy paepae 27. 31. 38.
Lanu pupula 27. 31. 38.
Faʻata 39. 42. 45.

O lea ...

E masani lava ona faalauiloa e le filifiliga e le au agavaa o tagata. O lea, afai tatou te faoa le laualuga i luga o le sima i luga o le faʻavaʻa poʻo le faʻatulagaina o se faʻamalologa o le a mafai ona i ai se averesi ratede, ona e mafaufau lelei ai lea o le laumua o le. O lea la, tagata tomai faapitoa i lenei vatoto o loo faagataumaleina fafine. Lelei le sipuni - o le ua maualuga le tagata lava "galuega". E pei ona iai, o le faaloaloa o le taualuga e sili atu ona faʻapitoa o le talaʻaga o lenei mataupu mai le kamupani faʻapitoa.

O le fua o le mafaufau lelei e taua. O le tasi tagata faʻatau mea e fiafia i ai faʻapitoa masani, o le tekonolosi tekonolosi ma e le taliaina ai se "gaogao" luga o lona ulu. O le tasi e lagolagoina le tekonolosi o aso nei ma le saoasaoa o le fasiotia.

O talafatai e uiga i le maualuga o le tau o le taualuga o loʻo faia i luga o tekinolosi e ese mai le "masani" - e le sili atu nai lo talaʻiga. Lava e ave le mea fuafua ...

O le au Faatonutonu Faʻafetai a le kamupani "Teutaulaila", "Faʻafilemu" o sui o le au fou mar o le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili