I luga o le sitepu i luga!

Anonim

Faʻafefea ona faʻatulaga se podium i totonu o le taulaga fale mautotogi? Ituaiga, mamanu foliga, faaaoga mea faaaoga mea.

I luga o le sitepu i luga! 13772_1

I luga o le sitepu i luga!
Mamanu "steam redservice"
I luga o le sitepu i luga!
O iinei o le podium o se ata tusiata mai fafo o le ata mai le Cerrazite sima, o loʻo iai le potu malolo ma se tamaʻi potu 'ai. O lona iʻuga ua teuteuina i se feteʻenaʻiga uliuli popcelanerite o le micron faasologa mai recrores (Portagol, 41 / faʻaupuga, 50 / fasi)

I luga o le sitepu i luga!

I luga o le sitepu i luga!
Mamanuina "velas"
I luga o le sitepu i luga!
O le vaitaʻele e mafai ona avea ma fale teu oloa moni o tali faʻapitoa. Faigofie gaioiga ma e liliu atu i totonu o se moega pe teuina mo tisiketi, tusi. O le faʻavaʻa o loʻo faia i le 75cm pa ma mafiafia Plywood. O loʻo ufitia i se kapeta, ia e faigofie ona suia i le taunuʻu atu, aua e le papala ma faʻamalosi i luga o papa ma tulimanu. O pu na faia mo le gaoioi o le ea mafanafana mai maa
I luga o le sitepu i luga!
Mamanu "steam redservice"
I luga o le sitepu i luga!
O le gaosiga o lenei monolithic podium tau i le $ 200 i le teugatupe o ata tusia. I luga o le laʻea ($ 8.8 / M2) faʻapipiʻi Mats o le eletise eletise i le fola "Teplilupoux" mai le CSIA (IMER, Faʻateʻaina 20 / M2, faʻapipiʻi 20 / PC.)
I luga o le sitepu i luga!
Ata V.nepledova
I luga o le sitepu i luga!
Tusiata mai le S. livin, l.rashvil

Tusiata o le ata o le Bertlana Svetlana

O le podium o lenei o se faʻapitoa tala faʻapitoa o le faitotoʻa o le faitotoʻa i le potumoe, o loʻo i ai i le tulaga tasi faʻatasi ai. O le maualuga eseʻesega e naʻo le 15 cm, o le mea lea e faia ai le mamanu i luga o le faʻavae o le lagg. Podium o loʻo ufiufi i le Perto Laminate (Suetena)

I luga o le sitepu i luga!
Mamanu "steam redservice"
I luga o le sitepu i luga!
Ma le mamanu o le faʻamaʻi o le fola o le ogalaau faʻapipiʻi, o le laufanua o le fola ua ese. O lea sa ia le foliga ma le faaeteete, le ponaim sa faia. O lona sisitema vaega e aofia ai: osofaʻiga, cerramzite sima, o le paʻu, o se uaina o le fola mafanafana, o se fusi, ukatuta (Italia, $ 40 / m2)
I luga o le sitepu i luga!
Tusiata k.beskibabaov

Ata V.nepledova

O le podium i le faletaele e le mafai ona faʻatauina le avega faʻatekinosi i le ituaiga paipa natia i totonu, ae matua faigofie foʻi. Vaʻai pe faʻapefea ona avea le se teine ​​e faʻatumuina le taʻele ma le vai vevela ma faʻamalamalamaina mai i totonu mai le vaitaʻele, nai lo le paʻu i le itu e tasi. Na o le pau le mea ua le aoga o sea filifiliga o le a faigata ona oʻo i le taʻele vai e mafai poʻo le paluluga i le tulaga o le le lelei

I luga o le sitepu i luga!
"Pent"
I luga o le sitepu i luga!
Mo le pito i tua masini i le foloa, o cables i corrugitited auala na faataatia muamua ma le mafai ona faia i le ofutino. Mulimuli ane flusho ma le foloa teuteuga ma le podaim ua uuina le sivisi susu-primps moli
I luga o le sitepu i luga!
Tagata mamanu o Y. Sennikov, ryuk

Ata P.vasiev

I luga o le sitepu i luga!
Maualuga, tolu-mester cirilings faatagaina e fai ai se bunk podium. O le pito i lalo o le taimi e mafua mai i le faʻapipiʻiina o le vevela o le vevela, mamao ese mai le pipili oso. Luga, laa, fale talimalo. Sa latou siiina le fola mo le isi 30cm ma faʻataʻitaʻi le fa tele "Runduk" 0.61,3m

I le sui o le tele o tagata, o le pondamoʻe e fesoʻotaʻi ma le ata faʻaali, ma o le fofoga o loʻo manaʻomia ma umi. Pe o le foliga o le podium i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi? Ma aotelega, o le a le podium?

I luga o le sitepu i luga!
"Vitos"

Afai o le podium e sili atu (sili atu nai lo le 30cm), e manaʻo e tuʻuina atu ni pa, eseʻese o le a le talafeagai ma le le manuia o le fausaga o le fola o le fola. Mai le masani masani o le mea e iloga i le po o le po o luga. Afai o le laasaga o le 25-30 cm ma le maualuga o le 20-25 cm o le a fetaui na o vae matua, o le a masani lava i le atoaga, laulau, nofoa ma moega ma moega ma moega ma moega ma moega i le tele 200200cm E le gata i lea, o le umukuka atoa po o le 'potu' '' potu e mafai ona maua i luga o le podium.

A faʻapea e sili atu le maualuga o le 30cm, lua poʻo le tolu sitepu poʻo ni nai ufiufi e tatau ona faʻatulaga, o le lautele lautele (sili atu nai lo le 30 cm)

Uma Padiums e masani ona vaevaeina i totonu o faiga faʻapitoa ma faʻatonutonuina. Muamua o loʻo faʻaaoga o se elemene o le faʻauiga o inisinia fesoʻotaʻiga ma fale fale. O le lona lua e faʻaalia faʻapitoa e le fuafuaga o le tusiata poʻo le manaʻo o lē e ona le fale mautotogi ma galue e tuʻuina atu se faʻaaliga fou.

O le suʻesuʻeina o Poniti o loʻo faatulagaina ua faʻatulaga i le toe fausia o fale mautotogi, afai e le mafai ona faʻamatuʻuina fesoʻotaʻiga i totonu o puipui, ma le maualuga o le fola atoa. O le manaʻoga e nana paipa e tupu mo ni mafuaʻaga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaliliuina pe faʻapipiʻi ni meafaigaluega faaopoopo i totonu o le faletaele poʻo le umukuka. Ioe, e tusa ma tulafono o le tumama, o le faʻapotopotoga o le lapisi o loʻo manaʻomia e taʻoto ai paipa ma le malifa o le itiiti ifo i le lua tikeri. I le tulaga lea o le a faʻaputuputu alavai i le Selen Channel. O lea, o le taʻele taʻele, o le taʻele o le hydromassage poʻo le faleuila e tatau ona tuʻuina i luga o le Mauga, pe a fai o le mamao ese mai le kalama e siʻitia mai. I sea auala lava e tasi, e masani ona oʻo mai pe a oʻo le faʻatulagaina o eleele, o loʻo feagai ma le tulimanu o le sami, fufulu pe palapala le tulimanu.

O le maualuga o le polofesa ponaivi faʻamoemoe i luga o le lautele ma le malifa o paipa, atoa foi ae le i ulufale i le pusa ese: O le mamao o le paʻu e tatau ona faia. I luga o le auala o taavale a le mita mo le siʻitia o le 3-5 cm. O lea, pe a aveʻesea le 3M i le tulaga o le faʻaaogaina o le paʻu pipipa ma le lapoa o le 5 cm, o le eseʻesega o le a manaʻomia sili atu nai lo le 15 cm. O miti lelei mai le suavai, e fai simea e aunoa ma se malifa atu ma i ai se vaega laiti koluse, o le mea lea e leai se aafiaga patino i le maualuga o le mamanu. O nisi taimi, faʻalagolago i le fofo filifilia, o le Post Podium e mafai ona faʻatuina mai e le 10-15 cm.

E le gata i lea o paipa, o le finauga o le Logginia e mafai ona avea ma mafuaʻaga mo le polofesa podium. Tele o fale o loʻo iai le fale mautotogi e faʻapipiʻi ai se numera le aoga o le loggia i le fale apitaga. I le tulafono, o lenei faiga e manaʻomia se maliega umi ma taugata, ae e le taofia se tasi, ma o tagata e ona e ave le subst storfturtion ma le faʻaliliuina o le faʻamamalu o le sunguast. Ou te le manatu i lenei mea, o loo tatou talanoa e uiga i le tulaga o se tagata lava ia atoatoa, ae matou te iloa o le foloina o le fogaga i lenei mataupu. O le foloa fou e masani ona maualuga atu nai lo le fola o le potu sao, o lona uiga, o le po3ium ua fausia. O isi taimi e faʻalauiloaina i totonu o le potu, e sailia ni sini faʻailoilo o Prighneges.

O Polotaga Faʻalelei, e pei ona taʻua i luga, tautua mo Zogleing ma sui o le avanoa. E taua tele le faʻaaogaina o latou potu i falesafuta, Afai e leai ni ofiga faʻamama i luga o le umukuka ma fai potu ma potu 'ola ma potu potu. E masani ona pei le potu o le umukuka-o le utu i luga o le potu i luga o le potu malolo. E i ai au togafiti. Faʻataʻitaʻiga, o le laulau i luga o le tuaoi o nei sone i le itu o le potu 'ai o le potu' eseʻese o le a vaʻaia, ma mai le itu o nofoa maualuga.

O le podium e mafai ai ona e tuʻuina atu ni faʻamatalaga i totonu ma le vaʻaia o le tele o le tele o le potu. Vai o loʻo iai i ai se tamai nofoaga faafiafiaga ma tauau ma se laulau. (E tele taimi e faʻaalu ai le fola e fetaui ma le faʻaititia o le taualuga, lea e faia ai lenei tulimanu o le fale mautotogi, ma le filifiliga o meaafale, o le eletise, o le eletise, o le taʻamilosaga o le fale O mea faigaluega, o le vaʻai, e tausi ai le pito i lalo o le mata poʻo le maualuga-taimi-taimi o failauga pito i luma. Sa i ai i le tulaga o le tagata o le tagata mulimuli.

O le faʻatonutonuina o le paʻu o le podium e mafai ona avea ma le fola o loʻo feoai pe a fai o le mamanu e iai se foliga manaia. E le gata i lea, o le sone pito i luga atonu e ese mai le pito i lalo o le meaafale. Mo se faʻataʻitaʻiga, e iai meaafale mai fafie pogisa, ma i le pito i luga, mai le malamalama.

Podiums "tolu i le tasi" . Ua tulaʻi mai le maualuga o tagata i le 60cm, o se tulafono, o loʻo fuafuaina i totonu o se fale mautotogi ma se faʻamoemoe aoga. E tele mea teu oloa: Lary ma le faʻapipiʻiina o loʻo utaina, faʻalautele mai le pito o pusa ma le atoa itu o pusa i mea o loʻo faʻamamaina ma le vice. O nisi taimi o le maualuga o le podium e liliu i se vaaiga pei o se meafale meaa poʻo se moega mo tagata e ona poʻo malo. E i ai galuega o loo i ai i le aoauli i le aoauli tautua o se kesi, ma i le po o se nofoaga moe. Mo le fantasy o loʻo leai ni papupuni, aemaise pe a fai e te manaʻo e tele ni mea aoga ma le leai o se vaega i totonu o se tamaʻi fale mautotogi. O le itiiti ifo o le ata o loʻo avea ma fausaga ma se fale o loʻo fausia ma le fofo e sui ai le taugofie. Mai le podium, e mafai foi ona e faia se sofa ma faʻatulaga se chil-fafo, faʻaleleia le kapeta, teuteu aluga, ma tuʻu le fumm o loʻo taina mo le malu.

Uma le mafai filifiliga mo le faʻaaogaina o le podium e le mafai ona faʻamatalaina, ma o ata o le a taʻu atu e sili atu nai lo upu. E naʻo lo matou matauina o le faʻapolofesa podiums lelei i le mamanuina na o le tele o le maualuga o le taualuga (a itiiti 2.7 m).

Fua o le Frastam Design:

I luga o le sitepu i luga!
"O len-prosas" 2- slab everlap;

2- sopoia;

3- Ia mautonu le lipine sepe;

4- o le a oʻo i le laupapa laupapa;

5-Axle 10050mm;

6- O le faʻaoleole o tioata taʻaloga;

7- Na ata atafatai;

8- Poroppop Slywood 12m;

9-Kelu;

10- vaega maʻi.

O le faʻavaʻa o le faʻavaʻa mai le pa o le 400-500mm, i le va o laupepa o paliwood na tuua ai o le sipuni e 5-10 mm

Fausiaina o Monolithic Podium:

I luga o le sitepu i luga!
"O len-prosas" 2- slab everlap;

2 Faʻamafanafana lea o le vai vali;

3- O le susu susu;

4- Pulefetazinobeton; 5- Laua lemu;

6- Pule Silimorali lelea;

7-pron lamepa

Trustlit Vevel Fored Decem Scorce:

I luga o le sitepu i luga!
"O le leve-prosis"

Tikeri 1- neona;

2-Cirquit Komiti Faatino;

3 Ia Suia;

4- E lua shlud vaega o le vai vai pilywood (12mm);

5-Peroramine;

6 faamalamalamaga mai le CLY;

7-Axis 15050mm;

Faapipii fusi;

9lise;

10- ipu o le maualuga

Fausaga

E tusa ai ma le mamanu o le podiums, vaevaeina i Monolithic ma le faʻavaʻa. Muamua na faia e tusa ai ma le tekonolosi o le tekonolosi faʻaaoga sima ma le sima-oneone fusi ma le faʻatumuina omea. O le lona lua o se laupapa poʻo le uʻamea (lea i le 1-2 vaega na tuuina mai ai se fasi mea (Plywood, Osb-Osb-poʻo le Courbed, Gvl) poʻo se faitotoʻa.

O feagaiga a Monolithic Podium e aofia ai le atoatoa ma le ono o le mamanu, teteʻe i le susu, ituaiga o le gaosiga ma le auala e fau ai ma tusitusiga. O le mea lea atonu e masalo o le filifiliga sili ona filifilia mo potu susu. O le le lelei o le monolithic mamanu e mulimuli mai mai lona igoa. Muamua, e leai se avanoa e maua ai fesoʻotaʻiga ua tumau, o lea e tatau ai ona faʻatino lologa mo asiasiga i le vai vai faʻamalosia. Lona lua, o le potuma e iai le taua tele, o loʻo faʻaalia ai se sili atu uta i luga o le maualuga. E faʻaititia e ala i le faʻaaogaina o le malamalama ma le faʻapipiʻi.

Faatasi ai ma le maualuga o le ono sili atu nai lo 5 cm e sefe ai tupe i lona tino faʻaaogaina le omea. E moe lava i totonu o le vaega i totonu, pe a maeʻa le simi poʻo le sima o loʻo faʻasolosolo ma le tisu. Ona faʻaiʻu lea o le Plaster ma maa i mea teuteu mea i luga o techniggustic. O le fausiaina o le pordium mai le osofaʻiga poʻo le tuai o le laʻei e amata, pe a maeʻa le fesootaiga ma ua siaki le mea faigaluega. Ina ia faʻamalosia le mamanu o le faʻamalosi: O le auala o le auala o loʻo faʻapipiʻiina poʻo le fausiaina e fesoʻotaʻi. Manatua o le monolithic version o le podium e fautuaina i le maualuga o le 10-15 cm. O le tau o le fausiaina e tusa ma le $ 30 i le 1m2.

E faigofie ma sili atu le aoga o le faʻavaʻa tapulaʻa ma sili atu le aoga i le palota o loʻo mafai ona faʻatulaga uma faiga o faʻamaumauga. O le faʻafitauli tele o loʻo tatau ai ona e fetaiaʻi pe a fausia se mamanu - faʻamautinoaina le faʻamalosi. Ma se tulaga faigofie, o le tino podium ua faatulagaina i luga o laina. E faia i latou ma se koluse vaega, e talafeagai ma le maualuga o le lifi (mo se faʻataʻitaʻiga, 10-15 cm), ma fetaui lelei i luga o le fola i luga o le fola i luga o le fola. O le isi filifiliga-fetuʻutuʻutuʻuga o le tele, lea na matou tusia auiliili i le tusiga o le tusia o le ata o le ata o loʻo i luga o laina fetuunai. Manatua latou te faʻatagaina oe e faʻatuina le fola i le 7-15 cm. O le faʻapipiʻi le sitepu o le 40cm, o se mamao o le mamao e mautinoa le manaʻomia o le faʻamalosi ma puipuia le suauu e fai ma le fefe. O le taimi o le pito o le mea e gata ai o loʻo faʻaogaina e ie mafiafia o vai o le vai o le plywod plywood (16-18mm), chip-chip ma osb-bober oloa i luga. Mo le lotoā, latou te tuʻuina i le lua vaega o feoaʻiga (ma se fesuiaiga o mea pito i luga e aofia ai i le pito i lalo). O laupepa lapopoa ma slabs ua tipiina i ni tamaʻi fasi (ae le itiiti ifo i le 6060m) ma tuu le sui o latou e taui ai le suia o le vevela.

O le isi Embodimt o le uamea compe-faʻavae podum e faʻavae i luga o le ata o le fola o le fola ma le faʻamaeaina o le taina. O sea fuafuaga o loʻo faʻaogaina mo maualuga lautele. Mo le malosi ma tausia le manaʻomia o le tino i totonu o le voluma, vaʻa vaʻa (dagonal ma tragonalte) o loʻo tuʻuina atu.

I luga o le sitepu i luga!
Architements L. Ryabov, a gofie

Ata K. Rudshko

O le auala sili ona aoga e liliu ai le podium i totonu o le kapoti o le faʻatulagaina o le au dowers i ona pito

I luga o le sitepu i luga!
Tusiata n. Blavskaya

Designer n.smortonkaya

Ata Gisshblovsky

Ina ia mafai ona faafaigofieina le faʻapipiʻiina o moli ma lafoina, o le podium na faʻatulaga i luga o laina. I luga o le plywood e mafai ona faʻatumuina "tuai" fusi ma tuu se paʻu puaa

I luga o le sitepu i luga!
"Vitos"

O le Barne Bone o loʻo faʻafefeteina uma ona o le maualuga o le lua-tulaga podium ma ona o le faʻaititia o le siʻusiʻu o le paʻu

Ina ia faia le teuina o faʻamaumauga poʻo mea natia o meaafale i le maualuga podium (sili atu nai lo le 30cm) faia le gaogao gaogao. I a latou pito, o lagolago ua faʻapipiʻiina o loʻo tuu i luga o ato ma luga o le lanu uliuli ma le malosi o le kaka. O taiala uamea o loʻo faʻapipiʻiina, ma eseese mea aoga (moega, olo) o le a faʻaseʻe pe faʻaseʻe ai.

Pisapisao . Ina ia ala i laasaga pe a savalivali e ala i le tino podium, o le paneta foliga o loʻo faaputuputu i lalo o tulaga lagē ma lagolago, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le paʻu poʻo le paʻu poʻo le paʻu o Polytyy. O nisi taimi i le va o le ags o loʻo i ai le faʻalumaina (minerale poʻo le tioata fulufulu), o le sfeufling le leo o sitepu. Afai o le podium o le a le "laa se vae o le tagata", o le leo leo-mafaufau e le mafai ona faʻaaogaina.

Indents mai puipui . A fau o le podium, e mafai ona e faia se faʻailoga mai le puipui mo le faʻaaogaina o mea teuteu. O le lalagaina o le galugalu ua talepeina pe pupula mai ai. Mai luga, o lamepa ua tapunia ma mafiafia swockproof flass. Pe, mo se faʻataʻitaʻiga, o mea teuteu teuteu poʻo le tele-lanu oneone mafai ona ufiufi i lenei avanoa.

O le faʻailoga "mo mafuaʻaga faʻatekinisi" e manaʻomia pe a fai o le cozooms o le podium o le laupapa ma tele lava. I lea tulaga, o le si-igoa o le faletua o lotoa ma se mafiafia o le 1 cm ua tuu i le va o le puipui ma mamanu. Ina ua faia le Monolithic Podium, o le faamimigiina o lipine o le 3-4m o le 3-4m mafiafia ma le lautele tutusa ma le maualuga o le mamanu e masani ona tuuina i ai ma le puipui. E manaʻomia pe a mātuaa le sima sima ma i le taimi o le taotoga o le potu, e leai se faʻavae i le maʻelega o le mea, lea e mafai ona oʻo atu i lona tagi.

Faauma

O le vaʻaiga i luga o ono o loʻo ufitia i le kapepe, linoleum, laupapa laupapa, ma le tele o le laupapa, laupapa ma vali. Ina ia fausia se faʻamatalaga faaopoopo, o le mamanu e masani ona vavaeeseina e mea e ese mai le fola mai le fogafale mai i le fogafale mai poʻo le isi lanu. Ma le isi, o le iʻuga e masani ona tufatuʻa faʻapitoa aemaise. Lenei ua faʻafefea ona faʻamauina e le gata i suʻesuʻega iloga, ae faʻapea foi ma se mataupu faʻatonuga. Afai o le sitepu o le a tuʻufaʻatasia ma elemene siosiomaga, o le a faʻateleina le ono o le paʻu o le a tele taimi. O le tele o le podium e mafai ona tuʻuina atu i le lapoʻa-lapoʻa paʻu, ma le curvilliar faʻaiʻuga-lapoʻa-lapoʻa poʻo motac ma le vice. E mafai foʻi ona e faʻamalosia le faʻatonutonuina i le iʻuga poʻo le vaega autu o le laupapa poʻo uʻamea faʻapipiʻi (faʻalagolago i le mafuaʻaga o le potu).

Tile Podium e masani ona laina i potu susu, pei o le faletaele, i le umukuka pe i luga o loggia. E le faʻatagaina e le mamanu i luga o le faʻagasologa o tapulaʻa faʻapitoa: chramic mea e mafai ona e faʻamalosia uma le faʻavaʻa ma le monolithic voluthic. Mo lenei, o le laau na susu e tuʻuina i lalo o le Tifa. O se tasi o faʻataʻitaʻiga o le atiaʻeina lelei o faʻavae e avea ma "hesmolagis". E mafai ona oʻo atu i le mamafa o le mamafa o mea (e oʻo i le 5kg / cm2) ma e iai i le laau ma le sima. O kulimi kulimi e faʻaaoga i le susu, lea na faʻavavevave vave le paʻu. O sea tali mata e televave le faʻafaigofieina o gaioiga ma le mamanu, ae manaʻomia le maualuga o le maʻi o le faʻavae. E masani lava mo le mautinoa le mautinoa o le tumutumu o le fola o le fola o le fola e faia ai se fusiua le fusiua, lea na tuu ai laupapa. Isi tulaga ma le monolithic Podium pe a ia faʻaiʻu ma se fale laupapa poʻo se fale faigaluega. Lea iinei i luga o se moli vaʻaia lelei e suʻe ai le plywood.

Malamalama

O le fale o loʻo taʻua i le taimi nei e tamaoaiga i le malamalama. E masani ai ma le lotoifale malamalama, ituaiga uma o le pito i tua. Tele moli eseese o loʻo faʻamauina i luga o le taualuga, puipui ma semi. O le podium e leai se tuusaunoaga. O punavai o le malamalama e masani ona pipii i pito o sitepu. E mafai ona i ai nei moli moli ma uumi uumi po o neon, lanu lanu-puipuia po o manifinifi tioata, o fea le mea e sili atu ai le malamalama. E le gata i lea, o le pito o le podium e aofia ai i totonu o moli o moli. O le faʻapipiʻiina o moli i pito o le podium e aoga i le mea moni o nei punavai e le paʻu lava. O le isi filifiliga o le faʻapipiʻiina o se limsous comrd i lalo o se faʻailoga faʻamalosia, o loʻo faʻatagaina i le pito o le maualuga. O lenei faʻasaʻoga talafeagai e le gata o teuteuga, ae e aoga foʻi aua e faʻapea e aloese mai manua i le pogisa.

Manatua toe tasi pe a toe faʻaleleia se fale mautotogi i se nofoaga fuafuaina o se faleuila, o le faletaele poʻo le umukuka, e aunoa ma le faʻapipiʻiina o se tasi pe sili atu tomai faʻapitoa o le a le mafai. AVOT e faia se filifiliga e fausia ai se teuteuga o le poadium i le fale mautotogi na o oe.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai mo le fesoasoani i le tapenaina o le faʻasologa o mea o le arnt, Vitus, Vaila, Radis, Stum

Faitau atili