Manaia le gaogao

Anonim

Faigofie pe mauoa decourted, teuteu poʻo le mama amio - paʻu i totonu. O metotia autu a le latou mamanu.

Manaia le gaogao 13776_1

Manaia le gaogao

Manaia le gaogao
Architectst Atwovokova

E leai ni talitonuga i totonu. E tatau ona taumafai failauga ma fanauina o utupoto e faʻaaoga ma le maualuga o le aoga: nofoaga i le va o latou i le va o latou piniki poʻo le laʻititi mea faigaluega

O le a le mea a Niche? Faʻavasegaina loloto i le puipui poʻo le manumalo i le avanoa? Faigofie pe tele le teuteuga, faʻapitoa teuteu poʻo le mama le aoga, latou te fiafia i le mata ma faia le palasitika.

I le loloto manuia

Nichh-sungant maua le teuteuina o nofoaga nofo ai. Eseese pepa ma le tele o le "Notosses" e sisina ai i puipui, fai ai ma le matagofie. O le pito i tua na ia liua ai le voluma o le nichh i le muamua faʻapipiʻi - o se ata e amata ai ona avea ma mea e mafai ona avea ma mafuaʻaga o le moli o le lotoifale. Aunoa ma le pito i tua o Nichh, e mafai ona e faʻaaogaina mo Wayy Shieves i lalo o le TV, leo ma ata vitio, faʻapea foi mo le fale faletusi masini. O mea fia iloa: Ona o le panela o loʻo tupu mai i le nichh, e mafai ona e mauaina le lagona o le "tulei" mai luga o le puipui. Ma e mafai e le Atu Visatiaga ma Galuega Faʻatinoina o mataʻitusi.

Manaia le gaogao
Mondedripress /

Sasaʻe o Sasaʻe na faia i le vaalele o le paviiliar pa, ua faʻatulaga le faletusi. O le "Vaʻa" i le va oi latou e manatu manatu e manaʻomia ai le atoa mamanu, fai e pei o le faʻamalieina. O le puipui pito i tua o fata e faia i le filifilia o le tino.

Manaia le gaogao
Architepsss S.kakashov, o le anisosov

Ata e. Ma S. MorganoVyov Symmetrically na maua nischoes fausia-i tusi. I le va o latou o se auala vaapiapi e ala i le potu aoga. Na ia "faitauina" e pei o le tatalaina i le potu o Astercent, ma o lenei ata o le tufaina atu i le tuʻufaʻatasia ma niches i itu o loʻo iai le avanoa loloto.

Manaia le gaogao
Designer v.sashkova

Ata e D.Minkina

O le taamilosaga o Nichhe-Moon ma le faʻamamaina o le faʻaululuga i luga o le faʻataʻitaʻiga na avea ma muamua isi ata ma faia ai se ituaiga o mea masani

Manaia le gaogao
Orac detor

Na maua e le aufaʻatau le foliga mai o se foliga masani ona o le stucco dector mai polysurethane. O le taimi e tasi ma le stucco, Pilasters o loʻo faʻaaogaina i le tutusa stylist

Fiafia Fiafia!

O se taua taua o le nicho ma le faʻatonutonuina o le avanoa o le suia o le "faʻaalia". A uma mea uma, e tusa ma lana mamanu, e toeititi lava o se ata ata. O le faʻaaliga i totonu e mafai ona i ai uma lava: lelei palasitika, tioata poʻo le faʻaputuga faʻaputuga. O luga o luga o le tele o le tele o lucavia. Afai e te manaʻo, e mafai ona e mauaina le tutusa ma le gratto poʻo se gazebo, o loʻo agaʻi atu i le fuga o le vaomatua. JudA pe a na o se tamaʻi aulelei bounquet, o le a fiafia e faʻafiafiaina le mata-valiina o le mata-valiina i nichh o loʻo faʻaseseina ai le vaʻai ma foliga mai e moni. Ata faatufugaga o le "Umiga" e talafeagai mo ona avanoa avanoa. O le tusia o mea e foliga mai e foliga tele tele ma moni. E naʻo le taimi o le taimi e faʻafou ai ma toe faʻafouina le faʻavae, suia le tasi le tau i le isi. O le a e mautinoa e pei o le auala fou.

Manaia le gaogao
Totonu / Sasae nusipepa. E tele foliga a Europa o Europa e toe fausia e se tagata nofomau i totonu. I le aotelega, o le au matutua Dutch na pasia le laupapa laupapa i totonu o se puipui.

Manaia le gaogao
Sasae tala.
Manaia le gaogao
Totonu / Sasae Tala Fou

Pa ma Nicho, na laga atoa i le maa, aveina atu i le vaitaimi o le ogatotonu tausaga

Lua i sasaʻe

Manaia le gaogao
Totonu / sasae.

Tala Fou.

Asymmetric Nicho o le a taalo ai le manatu o se tamai afi. Ola afi i le tele o ata o lole ma le tele o le a le faia o se fale o le a faia ai se fale o le sili o le lelei o le fale i totonu. Trophies mai atunuu mamao ma moni, moni mea e fai se nofoaga talafeagai e faʻasaga i le talaʻaga o le sili Europa tulaga. Afai e te lagona le faʻamalosi i sasaʻe, e aoga le faia o sina foliga manaia ma i lou lava fale. Ina ia mafai ona vali i le olaga o le Moroccan i talamamane o lou fale, e tatau ona vali puipui (le pepa puipui o le fefiloi o lie, oneone ma le sima i Morocco). O le i ai o le tele o puipui puipui o le siʻosiʻomia o fata e masani ai ia matou ma le kapeneta o se mea faʻatonutonu ma sili atu le aoga o le faʻapotopotoga o Moroccan e nofo ai. A uma mea uma, e sefe le avanoa fale. E sili atu le osofaʻiga i Sisifo i totonu o Sisifo i totonu o totonu o Sasaʻe. Glass Vave o le tele o foliga foliga o se vaega lautele e faasaga i le talaaga o le pa le faaituau. Ua faʻaleagaina le faʻavae o le Moroccan lamepa ma stylized, kalafi teuteu i le natura i luga o le "rim" faʻataʻamilomilo lafo i sasaʻe i sasaʻe i sasaʻe.

Manaia le gaogao
Cote Mason / Sasaʻe Tala Fou

Potu moe o le potu moe o Moroccan elemene. O le ulu o le ulu o le ulu o loʻo teuteuina i le arcate belt mai le faʻamamaina o mea manogi o eseese maualuluga ma loloto. O le vaapiapi o le itu i sasae o le pito i sasaʻe faʻaalia le tuaoi i le va o le Monochon Wall vaalele ma le loloto i totonu

Sa latou malilie!

O le faʻafetaui e faʻaleleia atili ai le manatu ma faia sili atu le faʻaaloalo. O se faatusatusaga o vaega o Hetecogneous o loʻo faʻamamafa ai i le niv, ma o nisi taimi e faia ai le ogatotonu o le faʻavae atoa. Fanua, maʻa ma le uʻamea ma le uʻamea - mai na faʻalapotopotoga na manumalo uma. O le vaipuna o le vaipuna o le a vaʻai i le potu pogisa tele, o le paʻepaʻe paʻepaʻe o le a faigofie ona faʻasolo atu i totonu o le faletaele o le potu. O se piliki e leʻi fuafuaina i le tuʻufaʻatasia ma le faʻapipiʻiina o luga ma o loʻo galue i luga o le lotoa i luga o le fanua o loʻo faia ai se isi mea.

Manaia le gaogao
"O le Studoio Svetlana Mikhailova" O le moli moli e le atoatoa pe a le faʻaaogaina le faʻamamaina o le mama. O lamepa e tu i se niko loloto 15cm, e pei o le lau, o loʻo tapunia e le tioata o loʻo i totonu o Taffany metotia i le ata vali. E faʻatumuina le potu ma lanu lanu i tafatafa o le mea o loʻo totoe o le avanoa o le avanoa i le maila.

Manaia le gaogao
Mondedripress /

Saasts tala "faʻafeiloaʻi" fetu o loʻo ulufale malosi i le nichh faʻamalosi, leai ni avanoa. O lea, e le mou ese le taua o le faasologa aoao. Sefe avanoa ma lona maualuga le faʻaaogaina o loʻo fausia foi i totonu o le malupuipuia mo le taua umukuka alofa, e le laititi. O le faaopopoina o le malamalama e faia ai se nichh i totonu o se cozy cozy.

Manaia le gaogao
TRV / turbouse tatau ona faʻatau se umukuka seti, pe a iai le fausiaina ma faʻamaea mea i le lima. Kapeneta, counterteop ma malutaga o loʻo faia i luga o le sisitema o luga o le uʻamea. O le sone o le slab sa i ai i se nikhe na faia e lua stylized lagolago lagolago. O le faʻateleina o le susu ma le vevela o le a mautinoa e faʻaleagaina le atoa mamanu pe a fai e le mo le atoa mai le sosoʻo mai o le paʻu (1010cm).

Manaia le gaogao
E.W.A./Fatobank Faʻalauiloaina le mamanuina o le faʻatonutonuina o loʻo faʻaaogaina le tuʻufaʻatasiga o lanu o le malosi o lanu ma amioasi. O le "pito i lalo" o le nich o loʻo valiina i se lanumoana loloto, o loʻo foliga mai e matua malosi lava i se lautele-lanumoana.

Manaia le gaogao
Tagata mamanuina J. Kimichek, V. V.

Ata V.nepledova

O le faletaele e faia i foliga o rownda. Ua faʻapipiʻi puipui i le sili atu ma le tele o mosaics. O le limafo ua faatulagaina i latou ua na o le valiina ma paepae vali. Faasaga i le talaʻaga o le faʻaalu o le faʻamoe i luga, latou te faia le matafaioi o le lona lua fuafuaga

Manaia le gaogao
Totonu / Sasae Tala Fou

O le tamaloa e lagona le mafaufau i le mafaufau lelei i se nofoaga puipuia mai manatu. Ulu o le moega, malemo i le puipui i le loloto o le aluga, e tusa ma le INolates le vaega tumaʻoti

Fuʻa i ou lima!

O le fausiaina o se mea na faia e se NICI o se lesona faigofie, e pei ona vaaia i le taimi muamua. E le lava le aveina o le uamea talaaga, planboard chimes ma faigofie ma vave tipi ese uma lou loto. E taua le fuafuaina o mea uma taua muamua, ma amanaia le tuuaiga o feagai ma mea, ina ia aua le faia i le pomu fufulu po o le a le kasa o le a le pasia i le faletalimalo. E le gata i lea, e tatau ona manatua o le limapi o loʻo le tumau ma faigata. O le a le faʻatagaina le fata i se nofoaga fou pe tuu se aulelei tele i luga, pe a fai e te le faʻamalosia le faʻavaʻa i le saoasaoa muamua, pe a le o le televave pe a le mafai ona ufiufi i le saoasaoa.

Manaia le gaogao
O tagata mamanuina o.sergeeva, V. Kurloped O se tasi o puipui o le potu malolo o le sili mai piliki. Na ia avatua le potu ma le fetaui o le laina-vae-vae "fale ma le talaʻaga." Moligao tele o lole tele o se faʻaopopoga faʻaopopo i lona tulaga i totonu ma fafo. O le afi musua ua faʻaaoga e fai ai se faʻaipoipoga faʻaipoipo. Paleni poloka tulaʻi mai ona o ata filifilia o eseese ata. O ata o loʻo tutuli e se laulau moli, faʻasino i lalo ma o lea e le o le faia o le sioa i luga o le tioata.

Manaia le gaogao
Architect Atwovicouciving O le fanauina o le puipui o loʻo faʻaogaina i le tele o pupuʻu, lea sa i ai se nofoaga mo masini vevela, ma malutaga, ma se faʻavaeina o le kalama. O lenei fugalaʻau faʻatulaga e toe faʻaleleia se tulimanu, o loʻo i luga o le ala mai le auala i totonu o le potu malolo.

Manaia le gaogao
Designer O.Vischnevskaya

Ata Sayyshav i lalo o le faletaele faaauupegaina Nichhe i le sami o le sami. E i ai atigifigota, fagu ma masima sami. O le ogatotonu o le tuʻufaʻatasiga e tatau ona i le ogatotonu i le va o le maualuga o le mata o le nofoa ma le tutu.

Faitau atili