I luga o le Baltic Gave

Anonim

Stylish and Exmic Baltic lua-tala taulaga nofoia ma se vaega atoa o 210 m2.

I luga o le Baltic Gave 13777_1

I luga o le Baltic Gave

I luga o le Baltic Gave
O laupapa laupapa laupapa luga o le terapili muamua na saunia. Peitai, o loʻo soifua i le fale, na mananaʻo tagata latou te ita tele i le auala. E ui lava e suia foi nei fausaga, ae i le tele o taimi, curly roses ma vine o le a tuu
I luga o le Baltic Gave
O le pule iloga o le ata o le fale atoa o le fale "sami ma oneone" e le tatau ona atagia mai i totonu o le potu malolo: o lanu) e faʻaalia foi, ma le samasama) )
I luga o le Baltic Gave
Lanumoana sofa, faʻavaʻa ma faitotoʻa o le toʻafilemu o oneone oneone gamunu, tuʻuina atu i totonu o le pupula tatau
I luga o le Baltic Gave
Faʻafetai i le Middror Kapeneta, o le alatele e foliga mai e le o latalata
I luga o le Baltic Gave
O le umukuka o loʻo i ai le tele o filifiliga, o le malamalama saʻo i luga o le kesi ma natia, atagia mai ai mai le taualuga
I luga o le Baltic Gave
Faʻafetai i mea papaʻe ma le faʻamalama i luga o le desktop i le puipui atoa, o le umukuka e foliga lautele ma pupula tele. Aloese mai i totonu ma le faaautaluga
I luga o le Baltic Gave
Beaeper Blue Tone ma Taʻamilosaga Shape faia se faigofie ma toe faʻaleleia ata
I luga o le Baltic Gave
O loʻo galu-elemene elemene o loʻo i totonu o le fale i soo se mea, ae latou te le taia, e manaʻomia lava ona mafai ona iloaina, faitau
I luga o le Baltic Gave
I totonu o le potu le masani ai e le masani ai. O le malamalama e pa'ū i tafatafa o faamalama ma tioata faitotoʻa mai sisifo, i sasaʻe ma saute
I luga o le Baltic Gave
Mai i totonu o le paina i totonu, e tele faamalama eseese e vave maua. Yves ata uma: o se fasi o le lagi, o le lala o se laʻau, o se fale tuaoi, o se ata atoa kaleiduscope
I luga o le Baltic Gave
E leai se ata i luga o lenei terrace, e ui lava i se isi itu, e tusa ai ma le tagata e ona, ae malolo, ia ave le la susulu ma faʻalogo i le pisa o le sami
I luga o le Baltic Gave
O le tele o le pa e foliga mai o se pa masani, ma o lenei vaega o lau elemene sa manaʻomia e nonoa ai se togafiti ma le autu autu o le fale
I luga o le Baltic Gave
E manaʻomia le tuleia o faitotoʻa i le 'ava ma le' aiga o le a liliu i se "tafaoga" i le ea fou. Tutusa, pe a tatau ai, i lenei auala, e mafai ona faʻateleina ai le 'eseʻese nofoaga
I luga o le Baltic Gave
E leai se mea e tasi e masani ai. Woodtun Beam of Atopy mo le Machine Echoong ma Orptants elemene ma le toetoe lava o le teuteuga o le faletaele faletaele
I luga o le Baltic Gave
Fuafuaga o le fola
I luga o le Baltic Gave
Fuafua o le fogafale lona lua

I le Baltic setete agai i le atunuu fausiaina e faapitoa. E talitonuina e muamua lava, le fale uma, e tatau ona faʻataʻitaʻia ma aʻoga le a le fale. O le aso mita o lona sikuea e tatau ona faʻaaogaina. Afai o le a e nofo faʻatasi iinei, e le tatau ona fausia atoa au 'au. E moni, o isi taimi e faʻaalia ai e le olaga ana lava lava lava faʻamafanafanaga.

I luga o le Baltic Gave
E mafai foʻi ona faʻaogaina ni ufiufi laupapa laupapa - ia tautau le kapoti, o le asini mo le aoina o se faʻatau atu o sea tala e mafai ona avea ma mafuaʻaga o lenei fale. Muamua, o tagata e nana le fale tele mo augatupulaga uma e tolu o lo latou aiga. O le vaavaaia oi latou lava o tufuga faitaaga, sa latou filifili ia latou lava fale, e pei o le fanua, siaki nisi tekinolosi. Peitai, i totonu o le auala faiga, ua oloʻo le fale e tele suiga: O le faiā o loʻo i se fale e toʻa lua, ma na o le talimalo o loʻo iai ni manatu faʻapitoa. O le a e taʻu ese ia te oe.

Ae o faʻavae autu na matauina: O se tamaʻi fale e foliga aulelei, ma e leai se isi sikuea i totonu ma i le toe tu ai. I se isi itu, nei o le au talimalo e le gata ona fausia, ae na faʻamutaina lo latou fale, i ai foi, ma le fiafia ma mo se taimi matua ma matua matutua. Lea e leai ni isi mita o le a toesea i le tele o le masani ai o le upu.

A o le itu o le tusiata o le tulaga o le mataupu, na matua le iloa e le loia i le sala sikuea 200M2 e le gata na talafeagai ai, ae o ni potu aoga aoga atoa. ISO e ui lava i le mea moni e leai se potu i le potu i le fale po o le falealuga.

O le uluaʻi fola, e pei ona vaʻaia i luga o le fuafuaga, toeititi faʻalua i le lua. O loo i ai: O le potu malolo, faʻatasi ai ma se umukuka ma le potu ua leva, o se tamai potu ua lata ane i le potu faigofie, pei o le faletaele, boracreser, o se pusaaisa. I luga o le fogafale lona lua e na o le lua potu moe, o le faletaele ma se fale i totonu o le fale.

I luga o le Baltic Gave
O le Mataala e tusa ma le fuafuaga a le tusitala e tatau ona fesoʻotaʻi ma le galu, ma le fausaga laupapa- faʻatasi ma se volacharchector campner e taʻua o lenei poloketi "ma oneone". I le taimi muamua, o le manatu mo se fale o loo i se tasi o jurmala spa nofoaga. Ae e malepe - e le o lona uiga o le baal po o le faigofie. A mavae uma, tagata uma, ma sili atu foi le tusiata vaʻaia ma iloa le sami i lana lava ala. Fai mai Jounds e uiga ia te ia faataamilo ia te ia e faaaoga ona lava ata ma faiga taupulepule. Faʻataʻitaʻiga, o le autu o loʻo faʻaalia i ni nai, ae o mea na vaaia ma malamalama ma malamalama i faʻafitauli! Punou o le taualuga o le galu o le galu-pei o le pa o elemene, totonu o le fale tutusa foliga o le toe faia i totonu o le sogi i totonu o le fale. Fafie laupapa i luga o le Veranda ma Capy mo le masini pei o le vaʻa o loʻo oo mai i luga o le sami mo le faʻamamaina.

Ae o le tusiata o le muamua o le muamua tulaga o faasalalauga manatu. Le faaiuga lona lua o le fale. O le lanu o loʻo iai le lanu mai le lanu efuefu i oneone. O le lanumoana lanumoana o loʻo fai ma sui o elemene taʻitasi: nofoa i totonu o le potu malolo, faʻaputuga o eleele iland ma tioata, puipuia pupuni i fafo atu o le fale. E i ai fegalegaleaiga ma le togafiti fatu: laititi tele o puipui (oneone), sologa lelei nofoa (sami).

Ma mulimuli ane moli. O le mea o se tele tele o faamalama o faamalama o le sili ona eseese foliga. Latou te fausia moli faʻafuaseʻi, faʻafetai i lea potu e faʻatumuina toetoe lava a tutusa foliga pei o latou na vaʻai i le laʻasaga sami.

I se faaupuga, faʻaaogaina o le faʻapaupi, ae manino mo soʻotaga uma, ma o nofoaga tusiata ma totonu o totonu o le sami ma oneone.

Ae o foliga iloga o le fale, sa fausia e tusa ai ma faʻavae ile aulotu ma mai mea masani i le falelotu. O le faʻavae o loʻo aofia ai poloka faʻataʻoto, ma o pa o le Cheramzite sima. O fafo atu o puipui e fusia i polystyrene fom laupapa, ona faʻapipiʻi lea. E le i faʻaaogaina e le sipuni, ae i le fesoasoani a se vaega o se vaega o le pamu i luga o le gynthetic grid. O lenei mea na mafai ai ona faʻaititia le taimi o galuega ma faia le sili sili ona faigata, lole faʻamalosiʻau.

I luga o le Baltic Gave
SOmisrid sing laina, balconnies ma le '' ai laulau e maua ai lenei malosi i totonu, o le lamolemole ma lanu vaivai ei ai le pulupulu mamanu. Mo Rafters faʻaaogaina o lotoa i luga ma le umi o le 13m. E pei ona iloa, o le pulupulu o loʻo avea ma laupapa sili ona talafeagai laupapa mo le faia o mea e manaʻomia i lenei mataupu. Auā o le faʻamaliega o le taualuga, laʻau laʻau sa masani na faʻaaogaina, ma mo le faʻalauteleina o le matagi, Fafie-Chip panels. O le taualuga e ufitia i le binumen (vaivai) fusi, sili ona lelei mo le punou i luga. Mai i totonu o le rafred e suʻisuʻi ma le laupepa. O le taualuga e na ona togafitia i le vai-maualuga vali. Ava ma le pa o pa e tatau ona ogalaau: E le gata i latou na papue, ae o loʻo latou faʻamalosia foi pe a uma ona tuʻufaʻatasia le loto. Afai na filifilia tagata e ana e faʻaaogaina le puipui puipui mo le faʻamaeʻaina mulimuli, o le a mafai e teʻena mai le tuʻumaumotusaga, ae e manaʻomia mo le vali.

O aʻu o ni nai upu e uiga i le taualuga. O lona foliga curved foliga e le gata i le malosi o le fausiaina. Eseese le maualuga o le taua, o le ea o le ea i le fale e tupu masani. Aua o aʻu lava i faletaele faʻapipiʻiina nisi mea sili ona vaivai e taufetuli otometi pe a ki le moli.

Spordingerators potu

I luga o le Baltic Gave

Ona o le lata mai o le vai o eleele i totonu o le fale e le mafai ona faatulaga se potu i lalo, ma e masani ona manaʻo i le tagata e ona le aoga mo le teuina o oloa. Ona latou mauaina lea o se auala faigofie mai fafo: ia faia lau oe lava potu tafaoga i le fale, pei o i latou i le tele o faleoloa ma faleʻaiga. O iunite faʻafeusuaiga o le tele o lapoa ma malosi i aso nei i le maketi o loʻo sauaina. Faʻavae i luga o le fuafuaina o le tele o le potu, o le eletise na faʻaaogaina, o le tau o le vevela o le vevela, taofi i luga o le ea malulu o le froca-bohn. O lona malosi e lava e faʻatumauina le vevela mai le 0 i le -7c i totonu o le potu ma se vaega e oʻo atu i le 4m2.

O le malulu o le ea na fausia e se aofaʻiga ua tufatufaina atu e le potu e faʻaaoga ai se fausia-i le Fan. Aloese pe a faia le mafanafana i le isi potu o loʻo nofoia e le potu o le Boueir. E masani ona lava e pamu, pei o se tulafono, malulu, potu aoga.

O puipui ma fola i le fola o le potu o le kapoti na faʻasolosolo ma le malosi o le vai oona ma faʻapipiʻi laupapa laupapa. Mai mea faʻapitoa, faʻaopopo i le kapeteni, naʻo oloa teu oloa na faʻapipiʻiina.

E faʻapea na sili atu le fetaui i tagata na ona latou faʻaaoga le tele o pusa ese nai lo le masani ai, ma ua faʻaputuputu sina mea e tele. A o le itiiti ifo, faʻatusatusa le tau o le eletise i totonu o le taulaga fale mautotogi o le 100m2 ma i le fale o le atunuʻu o le sikuea tele, latou te leʻi mauaina ni eseesega taua.

I luga o le Baltic Gave
Bouler i luga o le Burkanus Suavai Fulle e faʻamalieina ai manaʻoga o le fale ma se vaega o le 210m2 i le vevela ma le vai vevela. O le au tetee o le kesi autu o se tulaga faalemafaufau na matou suiina o le olaga lagolago, tatou talanoa e uiga ia i latou teisi. O fesoʻotaʻiga autu o le mama, malulu vai ma se suʻi o le autu autu. Mo le mafanafana ma le vevela vai, o le bopour i luga o suavai suauu e nafa. O le vai mafanafana o fola e faʻatulaga e faʻatulaga i le umukuka, i faletaele ma alalaloa. I se isi itu, o loo faapipiiina nei counters i luga o le fale. O auala o loʻo tu ai i tafatafa o le tulaga o loʻo nonofo uma i totonu o nofoaga uma, i lalo o le fola. O lenei metotia o le faʻamafanafana e filifilia mo ni mafuaʻaga se lua. Muamua, e leʻi manaʻo le 'au e faʻatau e faʻaleaga ai le ata o loʻo iai nei o loʻo iai o le Wall Camtitors. Faʻalua, o faʻamalama faʻamalama e manaʻomia le sili atu ona faʻamalieina, a leai, ona o le afaina o le "tafe" ea o le asusu, ma luga o le fola o le a avea manino ma le mafai ona avea. I se faʻaopopoga, i le manatu o 'au, o le felelei o vaʻa mo le tausia o le vevela fiafia i totonu o le fale ma le fesoasoani a potopotoga e teisi atu nai lo isi filifiliga. Ma, e pei ona matou fai atu, i le PLACIC PASCY, pe a filifilia se sugging Seaket, Faʻataʻitaʻiga aoga faia se vaega taua tele.

O le togafiti faataamilo i le fale e matua laititi, o lea e le tele le taimi o le tagata e ona le malosi. Faʻalautele le latalata mai le fale ua motusia e le tele o kalapu, mataʻutia o laʻau o loʻo totoina i luga o le pa ma palu, o le vaega o totoe o le laufanua o le fanua lea. O ala mai le alavai mai le ofutino i le faletaavale ma le fale e taofia ai le fale. Matutua laʻau laʻau masani i le le fiafia. O le a leai se mea o tagata e ona o le a le toto, latou te fiafia i ai pe a tele le la i luga o le togafiti ma le fale. Toetoe o pei o le batiniti matafaga i le taimi puʻupuʻu vaitau.

Ile mauaina o lenei mea, na e amata ona faʻatuina i luga o le Baltic Gave: E te lagona le filemu, filemu ma musu e faʻatopetope ai. Ma, malemo i totonu o le nofoa ma le magalafu, folafola ia te oe lava mai le taimi nei ma ola pea i taimi uma i le fuaina o le gataifale o siʻosiʻomia i luga o le gata oneone ...

O le faʻalauteleina o le faʻatulagaina o le tau o galuega ma mea mo le fausiaina o le fale ma le atoa o le 210m2, tutusa ma le faʻataʻitaʻiga

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa M3. 52. sefulu ma le valu 936.
Faavae faavae o le masini, susu m2. 170. valu 1360.
Le fausaga o faavae o pou, tiga tiga mai le sima poloka ma feololo M3. 23. 43. 1130
Masini o Monolithic malosi malosi fola sima fola M3. 34. 60. 2040.
Atoa 5470.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa M3. 34. 62. 2108.
Poloka faavae PC. 57. 32. 1824.
Nutimomo maa granite, oneone M3. sefulu ma le iva 28. 532.
Bitminis Polymer Mastics, Hydromoteclotyxyol m2. 240. 3. 720.
Armature, fofo pontory ma isi mea seti tasi 890. 890.
Atoa 6080.
Pa, vaega
Tagi o puipui, vaega mai poloka M3. 76. 55. 4180.
Masini o laupapa laupapa i luga o maa maa m2. 60. 12 720.
Kapeneta o le kapeti, veranda, fanau seti - - 1240.
Atoa 61400.
Apalai mea i luga o le vaega
Block curamizite sima, sima jumpers M3. 76. 65. 4940.
Ato ato M3. valu 160. 1280.
Masonry tali, fetaui lelei ma isi mea seti tasi 650. 650.
Atoa 6870.
Mamafa masini
Faʻapipiʻiina o le Trim Design ma Skate Shields m2. 215. sefulu ma le lima 3225.
O le masini o le kalama a le kalama m2. 215. 3. 645.
Bitsumen triles coting masini m2. 215. 10 2150.
Faapipiiina o le alavai alavai rm. M. 48. sefulu ma le ono 768.
Atoa 6790.
Apalai mea i luga o le vaega
Keatepal taualuga m2. 215. 12 2580.
Bar Cluded, law clumb (Finelani) M3. sefulu mal le fa 450. 6300.
Steam, matagi ma vaipuna m2. 215. 2. 4300.
Alavai faiga seti tasi 1200. 1200.
Atoa 10510.
Ogatala le manaia
Tuʻufaʻatasiga o puipui, ofutino ma le sili atu le faʻafefeteina m2. 520. 2. 1040.
Faatumuina o Windows Windows ma poloka poloka m2. 54. 35. 1890.
Atoa 2930.
Apalai mea i luga o le vaega
Exprudded faʻalauteleina le polystyrene m2. 130. 3.9 507.
Minera Wool esover m2. 390. 3. 1170.
Fanua faamalama poloka (lua-potu tioata) m2. 32. 270. 8640.
Laupapa laupapa laupapa PC. sefulu ma le tasi - 2700.
Atoa 13020.
Inisinia faiga
O le Storm faʻapipiʻi galuega seti - - 4500.
Taofia galuega seti - - 3960.
Atoa 8460.
Apalai mea i luga o le vaega
Bouler meafaigaluega i Souderus. seti tasi - 4600.
Friga-bohn ea ea seti tasi - 1700.
I fafo atu oncorctors klima. seti - - 3120.
Suavai togafitiga seti tasi - 450.
Plumping ma eletise eletise seti tasi - 5200.
Atoa 15070.
Faauma galuega
Stiucco puipui (pulega) m2. 130. 10 1300.
Feagai ai ma luga o le glc m2. 210. 12 2520.
Faaopoopoga faaauuili ma le faatanoa ma le tulaga ma le platforms, o le faletua seti - - 5200.
Atavali, feagai ma galuega seti - - 6680.
Atoa 15700.
Apalai mea i luga o p Azdel
Parquet (ok) m2. 52. 48. 2496.
Laminate (Siamani) m2. 49. 32. 1568.
Plasterboard pepa, talaaga, fao, povi libbon, system conted plate m2. 210. 7. 1680.
Ceramic Tile, Starcase, o mea teuteu vaega, vale, tiga, matutu, matutu fefiloi, isi seti - - 11460.
Atoa 17200.
Aofai o le galuega 45500.
Aofaiga o mea 68800.
Atoa 114300.

Faitau atili