Faigofie, malosi, faigofie

Anonim

O le folasaga lanu o le lua-tala fale ma se vaega o 169.6 m2, o loʻo tu ai i le nuu o Toksovo Levivod Sword, o loʻo faia ai se solomuli.

Faigofie, malosi, faigofie 13778_1

Faigofie, malosi, faigofie
O le sili ona lelei tau o loʻo fausia se eseesega uiga ese i se moli ma susulu
Faigofie, malosi, faigofie
O ata laupapa o se lapoʻa mamao ma le le mautonu ma le palu o loʻo feagai ai ma ata tusiata foliga i le fale
Faigofie, malosi, faigofie
Tele auala sima - sili ona lelei le fofo i le fale ogalaau
Faigofie, malosi, faigofie
O le taualuga o le taualuga e faʻateleina ai le aoga o le fola o le fogafale lona lua ma faia se mea manaia isymmet i le faʻavae. Maualalo maualalo le auala tulia i le fale. O le vaega autu o le nofoaga e sili ona manaia ma lulu ma vao vao
Faigofie, malosi, faigofie
Ulufale i totonu o le fale i se tamai alatele, e mafai ona e vave alu i le mafanafana, pei o ni nai ou tei o le afi e ala i le afi lona lua i le potu lona lua
Faigofie, malosi, faigofie
Le tuʻufaʻatasiga o le nofoaga o loʻo iai, uamea ma le maʻa masani ma le laʻau o se uiga o se atunuʻu nei fale
Faigofie, malosi, faigofie
O le autu autu i totonu o le totonu o le umukuka-o le 'afa potu - o se tuʻufaʻatasiga o paʻepaʻe paʻepaʻe, o le uamea o loʻo i totonu o le lanu, ma le moa) laupapa
Faigofie, malosi, faigofie
O pou o loʻo i ai le Intedirasization o loʻo faʻavae i luga o le vai o le la. O le taumalulu fetuunaiga avanoa o loʻo puʻeina o 'apamemea
Faigofie, malosi, faigofie
O mauga e eseʻese mea maualuluga, o le 'ava lelei na faʻamamaluina faigofie potu potu malolo siosiomaga.
Faigofie, malosi, faigofie
O le potu puipui o le umukuka ona o le tele o faamalama e foliga mai e sili atu le lautele, e ese mai, e i ai se auala i fafo atu o se teltrace
Faigofie, malosi, faigofie
Stored Wooden Clircacacang Faʻafesoʻotaʻi uma vae tolu ma fatuina se isi taʻaloga o le malamalama ma le paolo
Faigofie, malosi, faigofie
I le tulaga o le potumoe, faigofie geometric foliga pule, faasaga i le inters ample aemaise manumalo

Faigofie, malosi, faigofie

Faigofie, malosi, faigofie
I luga o le fola lona lua o loʻo i ai se master potumoe, tuufaatasi ma se potu laei, ma le faletaele, maua i le potu. Hall o se potu sili ona manaia, e mafai ona faʻaaogaina o se potu malolo poʻo se potu lona lua o le potu. Mai iinei e iai le avanoa i le faapaologa
Faigofie, malosi, faigofie
O le faamaualuga o le talimalo o se stylie stritricate Hammock i luga o le faapaologa. E maua ai le ea fou, matagofie foliga ma le mafanafana tele. Ioe, ma o na o na o muamua
Faigofie, malosi, faigofie
O le faletaele e laina i tumutumu laupapa, e ala i le leo toetoe lava o le fetaui ma le laupapa laupapa elefane.

Mo le tele o seneturi i se laina, o se laau e lua i Lusia ma i laueleele faanisa na tumau ai le fale autu. Na faasolosolo lava, na fausia e le kapeteni-kamutatives se tulaga atoa o faiga masani o faʻamaumauga, o mea sili ona lelei. Sei o tatou fai, e faasao le vevela o le faamalama ma faitotoʻa i fale faletusi na maua e maualalo, ma e toʻatele. O le tuʻufaʻatasiga, pei o se tulafono, na atiaʻe ai le papa, o le tele o le fale na foliga faigata ma sili ona lelei.

O fale faaonapo nei na fausia e Honpa (Fighd) i le nuu o Toksovo Leinrad eria itulagi, faaumatia le sipuni masani. Latou te le o tutusa uma ogalaau i aso anamua. E i ai isi vaʻaiga, asymetry ituaiga, faʻamalamalamaina ma le faʻamaʻi. O le faʻavae o le fale matou te mananaʻo e faʻamatala, o se galuega masani o le CITTAGE. E le gata i lea, o le Suvikopa lomiga ua filifilia o le faʻavae o le faʻavae, ua uma ona faʻaluaina i lenei nuʻu ma e le gata i le tagata faʻatau ma ata. O le teuteuga, ua suia le poloketi ae le o le malosi. E naʻo sina suiga teisi o le faʻavae o le nofoaga i lalo, faʻapea foʻi ma sui le ofu mafanafana tele i le faitotoʻa o le autu, sili atu ofoofogia. Peitaʻi, o le fale e faʻamamafaina i se mea manaia faʻaiuga filifiliga - i le talosaga a le e ona, o loʻo valiina i le malamalama lanumoana ma paʻepaʻe lanu. E sili atu le faafaigofieina o le ituaiga fausiaina ma se faapaologa ma le telrace i koluma maualuluga.

O itu o oneone o oneone o le mea ua faʻamatalaina o loʻo faʻatagaina e nofo ai i totonu o le tamaoaiga o faʻavae o le tamaoaiga Faatasi ai ma le "tulaueleele", fale na faʻaaoga ai le faʻavae masani o le mapusaga. Mai le itu o le fale, o le potu i lalo o le malemo i autafa o le mauga, ma le isi lima matala ma tipi i totonu o faamalama. O le maina lava e tatau ona faʻaopopo ma faʻamalosia ai le taofi puipui. E peitaʻi o le faʻavae lea, ua uma ma se malamalama papa, o mea, o loʻo masani ai ma le masani ai lea o le fale o Karesa. Mafaufau totoʻa i fafo ma le folasaga o le fale i luga o le upega tafailagi. O pupuni o le potu malolo i le itu i saute, sili atu le mama o afiafi, pe a uma ona tuli, ua sala o le potu i le la. Steros ma Balcony ofoina matagofie manatu o se vao tele i le vao tele ma se siosiomaga foliga.

O puipui o loʻo aofia ai PINS TEKS fesoʻotaʻi e fesoʻotaʻi ma tulimanu anamua ma le fesoasoani a taimi anamua ma le toega. I fafo, o le mamanu atoa o loʻo ufitia i le susu, fungi ma iniseti vinha vali (faʻamalama) o pou) ma le paʻu).

Faagaioiga Brene

O se tasi o foliga o le fafie o lona hygroscosicticty, o lona uiga, lelei le lelei o le susu. Faʻafetai i lenei 'lelei, pa puipui e avea ma ituaiga faʻamama saʻo e lagolagoina le tau lelei i nofoaga. O fafie e faʻaoʻo lea i le Spors Spors ma le le fiafia tele ma, i le isi itu, susu susu le ea, avatu ia te ia lona lava mosoosoga. Ae ui i lea, pe a suia le susu, o le tele o le laupapa elemene suia (o le laau e taai pe fufula). Ma, e pei o se tulafono, o lenei ituaiga o le oscillation e le tutusa. O le iʻuga o le faʻamamafa i totonu o laʻau i totonu o le fafie, lea e tau atu i le faʻavaeina o taimi uumi vaʻa, lea e faʻaititia ai lona vevela-inisinia uiga ma faʻaofuina foliga o ogalaau.

O le fausiaina o fale i luga o tekonolosi o loʻo tuʻuina atu i le muaʻi faʻamauga fafie i potu faʻapitoa, faʻapea foi ma lona faʻapitoa. O lenei faʻatagaina pe tusa o le tolu taimi e faʻaititia ai le susu susu o mea ma faʻaititia le faʻavae o paʻu. Ina ua uma ona aveese le paʻu i luga o le log Mill College o se uumi faaputuputu sipela o se talepega faigata. O le iʻuga o le faʻaititia o voltutes e tupu mai i le faʻamago, ma tele tau faʻafuaseʻi e le toe tulaʻi. Ona lafo lea o le ogalaau i le fale mago, pe a tuʻu ese, e le sili sili le faʻanoanoa sulugatiti e sili atu ile 18 pasene. Komepiuta o le pulea o le faamago, gaosia i luga o le sili ona lelei meafaigaluega, faataga oe e ausia se toniga tufatufaina o le susu.

Ina ua maeʻa, le ogaumu (lona lautele o lona umi i luga o le umi atoa e tutusa), ma ua filifilia le Fono Aoao mo le tuʻufaʻatasia o mea o loo tusia. O le faʻatumu o ogalaau ua ufitia i se faʻapitoa faʻapitoa e faʻasao ai le lanu o fafie ma puipui i le taimi o felauaiga ma le faʻatasiga mai le susu, funga ma iniseti. O elemene uma o le lumanaʻi fale o loʻo faʻamamaina, ua faʻailogaina ma fusi mau i totonu o le polythylene ata. O lea, toeititi solo solo mama o se faiga lelei o se pepa ua solo i luga o le fau fale. Ona o lenei, o le teteʻe lea o le mama ma foliga o loʻo faʻatumuina i luga o puipui e matua sili atu nai lo i latou o se auala faʻataʻitaʻi.

O le fale malulu e fuafua muamua i le taimi nei ma, faʻafetai i ni aʻoaʻoga tau aoga, e foliga mai e le o le a le le masani ai, o loʻo i le faʻagasologa o lona faʻagaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻafesoʻotaʻi se rafter ma se pito i luga o le ogalaau ma le faʻapipiʻi o faasitepu, faʻapipiʻi faʻapitoa na faʻaaogaina. O ni tamaʻi avanoa na totoe i luga o le faʻamalama ma faitotoʻa faitotoʻa (ua faʻatumuina i latou i le le mautonu ma le umi o le taimi o le a mou atu ai le soloia). E foliga tutusa rumenis e vaʻaia i nofoaga e fesoʻotaʻi ai i nofoaga o utupoto ma mea faʻatonutonu, lea e lagolagoina e le faapaologa. O mea taua o loʻo faʻavae i luga o le koluma i latou lava, ae o le "Fasia na faʻamalosia i latou, lea e tatau ona faasolosolo ona faasolosolo ona mimilo i latou, e tatau ona faʻalosuina le fale.

O le isi lilo o le fausiaina e fesoʻotaʻi ma lona mana eletise. O le mea moni o le uaea o loʻo tuʻuina atu i totonu o ogalaau (e masani ona tuʻuina i fafo auala i fafo atu). HONNTA ei ai le talafeagai le malosi o le malosi.

E fetaui lelei le fale. O lona fanua atoa, ia e siaki le puipuiga ma le faapaologa, e tusa ma le 170m2. Ae ui i lea, faʻafetai i se faiga lelei, o le lagona o le Grope e le tupu. I le vaega o le "lalo o le eleele" vaega o le potu i lalo, i se potu e soli ese, o le vai ua faapipiiina. Latalata ane o loʻo tuʻuina atu i le sana ma le taʻele ma le faletaele, ma o nei potu uma e faʻaauulauina i fola mafanafana (faʻapea foi ma faletaele i luga o le fale i luga). AOCIA tuaoi i le sauna o le potu malolo ma le kapeneta o le tagata e vaʻai i le sili lanumeamata ponaiva.

I luga o le fola muamua o loʻo i ai le ulufale i totonu o le potu i totonu o le tambour, o se potu malolo, o se potu umukuka, o le faletaele ma le foʻi o le potu fiafia. E leai se faʻalavelave i luga o le potu malolo, o le maualuga lea e faʻatapulaʻaina na o le folau o le taualuga, ma laina o le folasaga lona lua ma le laupapa laupapa e tatala i le fulafula laupapa. O totonu o loʻo vavaeʻese e masani ona faʻapipiʻi ma fausia se tasi avanoa lea o loʻo aofia ai foʻi sone o le faleoloa ma le umukuka. I totonu o le umukuka, o le moli moli ua suia e se siʻosiʻomaga ma siʻosiʻomaga, nai lo le ese mai i le lanu.

O le ogatotonu o le avanoa masani ma se isi mea e sili ona vevela i totonu o le fale tautua se tapunia faalua-singlace (supra, Farani), vela i le va o le potu malolo ma le potu 'ai O lenei teuteuga o le tuʻufaʻatasia o le malamalama o maamora, lamolemole vali digwall ma shiny uamea ua tuua le paipa i luga o paipa. E tusa ai ma le e ona, o lenei afi afi e pei o le aquarium ma Salamandra. Apri vaʻai mai luga, mai fafo o le potu, ma le potu malolo lava ia e le tutusa pe a leai i le mequath, ona faʻatumuina ai lea i le vaipuna i le vaipuna.

O nofoaga uma e tuʻuina mai e le tagata faʻatau ana tagata faʻatau. Na latou liliu ese le lakapi, ma le toʻamalie ma le toʻamalie: O le tele o fafie, o le tele o le ea, o le pito sili ona laʻitiiti o meafale ikea ma mea faigaluega.

Faigofie, malosi, faigofie
Laupapa laupapa ma moli uila nofoa e faigofie ona faʻaaoga i le siosiomaga, ma luga o le mutia i luma o le fale
Faigofie, malosi, faigofie
O le taofi o le puipui e pei ona tupu mai i fafo o le mauga ma foliga moni, ma o le fofoga o le fogafale fola e foliga mai e faaauauina
Faigofie, malosi, faigofie
E mafai ona e alu i totonu o le fale i totonu o le fale i totonu, o se tamai apefai e tau atu i le siosiomaga, ma se moli gaoa - i le potu 'ai

Iunaite Setete o le potu malolo, umukuka-o le potu 'ai ma luga o le potu sa foʻia i lanu pupula (paʻepaʻe Sofas ma Armula i laupapa laupapa, laupapa laupapa laupapa, laupapa laupapa. Lelei tele lamepa o loʻo i ai i totonu o loʻo i totonu e aunoa ma se uiga ese e aunoa ma le faʻalavelaveina o lona atoa (latou te tutusa uma i le faiga). O le 'aufatumoe falemoe e teuteuina i meaaluga pogisa, e mautu ma matagofie.

Uma isi nofoaga avanoa i luga o le upega tafailagi (tamai paʻepaʻe paʻepaʻe, fausia e tusa ai ma le Honka masani poloketi, faʻaopoopoina le mea e tasi e pei o le fale. Latou te faʻaleaga siosiomaga, faigofie ma atamamai. O IIS o lenei faʻailoga o fanau mai i se ata lelei o loʻo fetaui lelei ma manatu faʻaonapo e uiga i le faʻamafanafanaga, matagofie ma nofoaga o se tagata i lenei lalolagi.

Le faʻalauteleina o le fuafuaina o le tau o galuega ma mea mo le fausiaina o le fale ma le vaega atoa o le 170m2, tutusa ma le faʻaaliga

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa M3. 360. sefulu ma le valu 6480.
Faavae faavae o le masini, susu m2. 150. valu 1200.
O masini o le faʻamalosia o sima o loʻo faʻatumuina M3. 53. 60. 3180.
Le masini o le faatumauina puipui, puipui o maa M3. 38. 40. 1520.
Lapataiga Taualomiga m2. 340. 3. 1020.
Atoa 13400.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa M3. 53. 62. 3286.
Poloka o puipui o nofoaga pito i lalo fbs PC. 93. sefulu ma le iva 1767.
Nutimomo maa granite, oneone M3. 43. 28. 1204.
Bitminis Polymer Mastics, Hydrohotellotosol m2. 340. 3. 1020.
Armature, fofo pontory ma isi mea seti tasi 1140. 1140.
Atoa 8420.
Pa, vaega
Pupepeneta puipui mai logs, teraces, veranda, fanau M3. 42. 80. 3360.
Faaputuga puipui mo pu i luga m2. 170. 12 2040.
Atoa 5400.
Apalai mea i luga o le vaega
Laupapa honpa. M3. 53. 400. 21200.
Fusiua ma isi mea seti tasi 540. 540.
Atoa 21740.
Mamafa masini
Faʻapipiʻiina o le Trim Design ma Skate Shields m2. 210. 12 2520.
Bimuminius tile paluga kuka masini ma paka m2. 210. 13 2730
Faapipiiina o le alavai alavai rm. M. 47. sefulu ma le ono 752.
Atoa 6000.
Apalai mea i luga o le vaega
Le taualuga o Lemkinsen. m2. 210. 12 2520.
Laupapa o le itu o honka. M3. 12 400. 4800.
Steam, matagi ma vaipuna m2. 210. 2. 420.
Alavai faiga seti tasi 1160. 1160.
Atoa 8900.
Ogatala le manaia
Faʻalauiloa o ofutino ma soʻofaʻatasiga m2. 210. 2. 420.
Faatumuina o Windows Windows ma poloka poloka m2. 76. 35. 2660.
Atoa 3080.
Apalai mea i luga o le vaega
Minera Wool esover m2. 210. 3. 630.
Wooden faamalama poloka HonKA (lua-potu tioata) m2. tolu sefulu 270. 8100.
Fafie faitotoʻa poloka fale Honka PC. 12 - 2900.
Atoa 11630.
Inisinia faiga
Otonotoos vai sapalai masini (lelei) seti tasi - 2270.
Faapipiiina o le Swer System (Septic) seti tasi - 3320.
Masini afi afi seti tasi - 2700.
Plumping ma eletise eletise seti tasi - 4500.
Atoa 12790.
Apalai mea i luga o le vaega
SDTIK ORORO seti tasi - 6800.
Fireplace Supra. seti tasi - 2800.
De-VID STOR HAPTATE SCITE seti tasi - 470.
Harvia ogaumu seti tasi - 550.
Vai togafitiga (Lusia) seti tasi - 4300.
Faʻatulaga Ventail System (Lusia) seti tasi - 2600.
Plumping ma eletise eletise seti tasi - 7300.
Atoa 20950.
Faauma galuega
Tuufaatasia line ma le gaioi, patipati o luga o le glk, masini o le komiti ofutino m2. 670. sefulu ma le tasi 7370.
Feagai ai ma luga o le sima m2. 98. sefulu ma le ono 1568.
Faaopoopoga faaauuili ma le faatanoa ma le tulaga ma le platforms, o le faletua seti - - 5600.
Ata vali seti - - 4900.
Atoa 19430.
Apalai mea i luga o le vaega
Fola laupapa, honpa laina seti - - 12400.
O le mea teuteu maa, cerarac tileʻe, sitepu, glk, vale, vali, matutu, matutu fefiloi ma isi mea seti - - 11900.
Atoa 24300.
Aofai o le galuega 60500.
Aofaiga o mea 96000.
Atoa 156130.

Faigofie, malosi, faigofie
Fuafuaga o le fola
Faigofie, malosi, faigofie
Fuafua o le fogafale lona lua
Faigofie, malosi, faigofie
Fuafuaina o le eleele eleele

Faitau atili