Ua leva ona ola i fafo!

Anonim

Toe fausia o le fale mautotogi ma le atoa o le 114 m2 i totonu o le fou monolithic House - o se nofoaga faamaneta e faaaluina ai le malosi faaalu le aso.

Ua leva ona ola i fafo! 13782_1

Ua leva ona ola i fafo!
O le tulaga le masani ai o racks ma betums e fausia ai se avanoa avanoa ma le multificetation, vavaeeseina e semir singer ma faamamaina e le "Arctic Oak"
Ua leva ona ola i fafo!
O le eseesega o le lanu tuʻufaʻatasiga o mea ua uma ona faʻaaogaina o se mea e leʻi fuafuaina e leʻi fuafuaina mai le faʻata. Latou te faaluaina le toe mafaufau o le "sili atu" ia latou lamepa
Ua leva ona ola i fafo!
Chil-i fafo ma le fale o le fale o le fale e fai ai le manaia o le spatal play. O la latou tufuga e ala mai le fantasy ma faia atoa e galo i aso uma o le vaiaso
Ua leva ona ola i fafo!
O lenei ata e fausia ai le taimi nei "vip-avanoa". E pasi e le mafai
Ua leva ona ola i fafo!
I taimi ole pormonimin, ina ua mafai e le lalelei o le olaga ona faigata ona ou moe, o loo i ai moega ma le le mautonu. E mafai e tagata Eleni anamua ma Romaina ona lotoleaga ai ia te ia se podium
Ua leva ona ola i fafo!
Nofo i le taaloga 'aiga, e mafai ona e masani ai ona o le leo o le fale faifaatoaga. O le mea lea o le vaega o le potu malolo e pei o se vaega o le lotoā
Ua leva ona ola i fafo!
O le paʻu o le ata o loʻo tuʻuina mai ai le potu aoga o le umukuka o se matagofie matagofie. O le pusaaisa e natia ma le loto i ai i le fanua o le vaaiga o le puipui
Ua leva ona ola i fafo!
O le lapotopoto umbrela-lamp faia se duet ma le laina vaalele o le faamalama. O le taualuga e faia i le plasterboabboard i uamea faʻavaʻa ma ua teuteuina i le faʻatauaina o ni pulupulu ma laupapa laupapa e faia e laupapa laupapa. O le avetaavale ma le vali-batik ma stikque o tusitusiga na ia fesiligia ai se faleita lima
Ua leva ona ola i fafo!
LOTO LE FUA I NICHE foliga manaia tele
Ua leva ona ola i fafo!
O le teena o mea totino i lea tulaga, e matua tauamiotonuina. Tele sili atu orgac foliga mai i lalo o le tele o lalo o le magoto, teuteuina i le tutusa le tata o puipui
Ua leva ona ola i fafo!
Mo se faletaele e piki ai e le faletaele se tusi puʻupuʻu ma le atigi mai alteya (Italia)
Ua leva ona ola i fafo!
O le taʻele o le fale taele e aau i se faʻalelei ma le tuʻufua. O le gagau o le faitotoʻa e puipuia ai fola mai le fulafula. O le leai o se mea sili o se mea sili ona faʻatumuina le mea moni o le faʻauma o le faʻaumaina ma le lanu lanu o le atoa, e pei o le malu o Aferika Aferika
Ua leva ona ola i fafo!
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Ua leva ona ola i fafo!
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Ua uma ona ou faia

Vaivai, seia oo i le po i le po,

Ma faʻafuaseʻi-minin fugalaʻau!

Matsushi bass

Mo talavou toʻalua, o lenei fale mautotogi ua avea ma nofoaga faʻamaneta o loʻo latou toe faʻaleleia le malosi na faʻaalu i le vevesi o le metropolitan buy. Mai se atigipusa sima i totonu o le masani ai-fale teu fale, ua avea ma fale fiafia mo tagata faimalaga fiafia, talimalo ma talimalo o le matagofie o le lalolagi.

Ua leva ona ola i fafo!
"O le faleʻoloa mo tagata asiasi mai fafo. // Ink Fraud ... // White Plums i fugalaʻau" (ca Buston). Laina faamatalaga ma lautele lautele faʻataʻitaʻiga i le amataga o avanoa o le amataga, tagata e iloga tele i le tele o togi, taulaʻi i le tusiata o loʻo mamanuina o le le-faʻalapotopotoga. Muamua, o tagata o le fale o le fale o le fale e faʻaalu ai le tele o taimi i le galuega. O le fale mo latou, sili atu i mea uma, o se nofoaga mo le malologa atoa, o le mafai ona suia atoatoa le tulaga, ae sili ona taua - i tulaga o le mafanafana ma le lautele - i tulaga o le mafanafana ma le lautele o malo. Ma le isi, a o tupu, o ona sagatū tagata malaga, ma o la latou turisi na taufetulii atu i le tele o atunuu tele o le lalolagi, mai Ausetalia i Sautesasae Arama o Asia. Mai o latou vai, latou te aumaia ni faʻafiafiaga manaia, lea na faailoaina ai nisi foliga o le totonu o le ata.

I le taimi lava e tasi, o tagata na 'uma o le fale mautotogi e leʻo faʻatapulaʻa lava i se tulaga mautu o nisi itu i ai. O vaega taua o le lumanaʻi fale e tatau ona mama, faʻamaualuga, saʻolotoga mai le vaalele o mea ma nofoaga faiva uma mo le malologa ma le taliaina o malo. I se faʻaopopoga, o sui o loʻo filifili mai le potu a le pepe. O le tulaga e masani ona i ai i le tulaga o le lumanaʻi, o le ofisa le tumau ua fuafuaina. Ae i lenei tulaga, o mea uma fuafua le naunautaʻi e aua nei aumaia se ofisa o le siosiomaga i le fale. Afai e manaʻomia tele, ma pepa o pisinisi e mafai ona ou mauaina se galuega i le Sofa, "o le tala lea a le au aʻoaʻo. O le iʻuga na filifilia e faʻatulaga se potu saʻolotoga saoloto, lea e faigofie ona faʻaititia i soʻo se taimi.

O le mea fiafia, mo ana poloketi, o faʻamaumauga o le ie na ona puipuia ma fausia le leai o ni meafale ma palanikes. A uma mea uma, o nei aitema, e pei o se tulafono, e sili ona malamalama i ai e totonu totonu. La latou ata i lanu ma mea na tuʻuina atu i tagata faʻatau ae leʻi amataina galuega.

O le falesaili i le fale fou mononielu, sa faatonuina e fetaui ma pa ma lona taualuga. E tatau ona maitauina o le mafiafia o fola mea i itu eseese o le fale e ona o le fale e le o lea nei, talu ona faia le feʻe mo potu taʻitasi. O le iʻuga, o fola i luga o le fale mautotogi ua liligi faʻalelei atoatoa. O puipui na toe fausia, soloaiga ma ufiufi i vali ata (Suetena). E ui na le atoatoa le taualuga, na filifili ai tusitala e tuua le maualuga maualuga, lea e mafai. Na latou teuteuina atoa i le Correbboard, naʻo le Windows na tuua avanoa o le 5cm i lalo o le loloto o taiala mo le potu malolo, ma i totonu o le tumaʻoti sone - o le potu o loʻo avea ma ua ia mauaina i le taualuga).

E masani lava ona feagai ma fale mautotogi i faʻafitauli tauletonu ma le Fomai Taualumaga o le fale: o fausaga lagolago, vaega o le autotosi o le nofoaga. E leʻi tago i le poloketi e aunoa ma ni faʻafitauli ma latalata i le umukuka ma latalata i le au taʻavale, e iʻu ai i le vateatea uma o lotoa. Na suiina i latou e WKK sakē "i le mafolafola", ae i totonu o le umukuka, ma i ai le moega, o le asu o le a tulai i le ogatotonu o le puipui, na tupu ai le mafai. Ona tonu lava lea i luga o le laulau 'ai le laulau saina i luga o le puipui ma le fesoasoani a Merdwall ma suia le malupuipuia mo agaalofa.

O le fale mautotogi o se tuaoi faatafunaga, i le vaeluaa o le faitotoa lea. O lenei i totonu o le Intersion ua vaeluaina i le masani ma tumaoti tulves. O le avanoa i le itu taumatau o le ulufale o loʻo i ai le tele o lau vaʻalele, na filifili e faʻaaoga o se potu malolo. O faletaele na totoe i nofoaga muamua. Toeititi lava sikuea potu, lata ane i le potu malolo, atoatoa mo le umukuka.

I le itu tauagavale o le faitotoʻa o fale tumaoti, faʻaesea mai le toe vaega o le fale mautotogi e le faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le faitotoʻa-vasega ma se tamai tambour. E i ai le potumoe, tafatafa o le potu faigofie potu, faletaele ma le faletaele i le lumanaʻi. O le manaʻo e faʻateʻa le faʻamalologa o mea e le talafeagai na mafua ai i le fausiaina o potu e lua - o le vaega lona lua o latou o loʻo faʻaalia saʻo le ulufale i le potu.

Ma mai le alatele o le a mafai ona e alu i totonu o le faletaele faletaele, teuteuina i le mimilo brown brown-bitge tynes. O lenei potu e vaevaeina i ni potu laiti e lua, i se tasi lea na faia ai le masini fufulu ma le kapeneta mo le teuina o mea faigaluega ma eseese ai. O lea, faatasi ai ma le Foafoaga o lenei potu teuina o lenei potu ma potu potu, o le fale mautotogi, o le fale mautotogi na faʻateʻa meaafale mo le teuina o isi meafale mo a latou oloa. E na o le Stander Cleaner i le itu taumatau o le ulufale ma le mumu ma moli matala fata i le agavale agavale. O lona lanu fiafia, mafaufau i se mea e le masani ai "grid "2 i le isi itu, tumu i le auala savali i le lagona mafanafana.

O le ulufale atu i le fale mautotogi, toetoe lava a maua le vavaeeseina o le itu tauagavale, tumaoti afa, o loʻo tapunia ma faitotoʻa faitotoʻa o le Iapani fuʻa) ma matala.

O le tali tutusa potu o le fofo e sili ona tulaga ese. O le potu e aofia ai le tele o tutoʻatasi sone. Muamua lava, o se pordium, chill-i fafo, tuʻufua e se faʻamavae feother-utupoto. O le podium o loʻo i ai se fale faʻa-fale i le fale mautotogi. Faatasi ai ma se nofoaga pupula o le potu malolo, o le faamalama faʻafeiloaʻi, o se pa tu ua faʻatulaga. O mea uma e tolu o loʻo faʻailoa atu i le lumanaʻi. O le autasi o ia fofo taua tuʻuina atu e tuʻuina atu meafale a le tusitala, faʻapea foʻi ma le aofaʻi o lanu lanu. Lua sikuea sikuea laupapa ma se tusitusiga i luga o le pito i luga o se matafaioi. O le tasi e tu i totonu o le fale o le fale o le fale, e pei ona faafeagai o le chil-fafo. O le fulufulu-paʻu paʻu ua faʻaaogaina foʻi i le mamanu o le tatalaina o le umukuka.

O soo se tolu o loʻo faʻatulaga i se auala e iai le avanoa, ma e maua e e tagata valaʻaulia se avanoa poʻo se tumau i totonu poʻo le tausia o fesoʻotaʻiga. I luga o puipui o le chic-of ese mai ai galuega a Iapani o lo o taua ai taimi eseese o le tausaga, aumai ni toalua mai le malaga. O se tasi oi latou na faia i luga o le auro ma le vaalele o le vaega. O ata taʻitasi o loʻo faʻamauina e Nemon lamepa. O le tupe siliva-i fafo, o le vevela o le magalafu e tatau ona fiafia i le magafagafa o le laugatasi ma se talanoaga fiafia.

Teena le malamalama o le potu o le potu, faamamafaina le zoning le avanoa. Luga o le sofa ma le fale tifaga i luga o le tele o taimi-talimalo o loʻo i ai nei o le tele o le puipuia o le faʻamaloloina e mafai ona lafoina i luga o tapulaʻa o lenei sone. Bar Rack o loʻo susulu ma laconic lamepa faʻapipiʻi i le taualuga i luga o le faʻamalolo umi. Podium e faaauupegaina ma moli moli. Latou te avatua le mamanu e toetoe lava o le tekinolosi foliga.

Ua leva ona ola i fafo!

Le masani ai laki - e galulue faʻatasi ma le tusiata e le gata i le alu ifo i totonu, ae o le a oʻo mai ma meaafale mo ia. Ma e le mafai ona le toe i ai se tautalaga e uiga i le tusa ai o le faʻa-tuʻitaʻi faʻavae i totonu o le faʻapoloseta faʻavae, taʻitasi o numera o galuega ua faʻatasi ai.

E masani lava o le foliga o podiums e fesoʻotaʻi ma soʻo se mea e tatau ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, nana i paipa pe a faʻaliliuina potu susu (o se tulafono, o le maualuga o ia tulaga faʻatulagaina o le 15cm). Ae i le tulaga lea na mafua ai le faia o galuega, chil-fafo. O le mea lea, na filifili ai le podum e siitia nai lo le sili atu i le 30cm. I le ogatotonu o loʻo faʻatulagaina "faʻamalama" faʻamalama "-Nish, sosoo ai ma maʻa faʻavae fola. Mai luga, o lenei tulaga tulaga ese na tapunia e le tolu ata, lea e mafai ona masio ma le savali saoloto, ma tele aluga vaivai na toe faataatipeti solo. O le '' upega tafaʻilagi ua teuteuina i le tulaga o le tino e ala i le faiga o fata faʻapipiʻi ma laina faalava, e faʻavaeina e le chil-i fafo ma le isi vaega o le potu malolo. I le pito o le po o le faʻamaʻi e matua faigofie lava ona nofo, o lea e te le masani ai faʻafitauli ma le faʻaauauina o le tele o le tele o talimalo i 'au. O meaafale uma mo le potu malolo, o se fale faletusi i totonu o aiga, o le chil-fafo ma o le bar hack chitboard ma nofoaga masani.

Podium ma Tu i lalo o le meafaigaluega - nofofua. O loʻo tuʻuina atu i le uʻamea, i le mea o loʻo faʻapipiʻi ai le Plasma (50kg) mai le itu o le "vaivai tulimanu". O le fausaga e tasi mai le isi itu ua fausia i totonu o le eletise eletise. O le gutu ua faamamaina i le fesuiai o uaea ma uaea. Tuʻu i luga o le le tulaga le maualuga, lea faʻatagaina le avanoa atoa i lalo o le plasma lauʻeleʻele e tuʻuina atu i lalo o le metotia. Nofoa faʻapitoa mo le teuina o DVD, Nicoh mo Audio ma Vitio masini ua fausiaina. Lelei "taga" mo teuina o loʻo tuʻuina atu i totonu o le pa.

O le Chil-off lanu o le mafanafana ma le kalafi e eseese iloga faʻasaga i talaʻaga o le toetoe o le latalata i le paʻepaʻe o le ova. Ae o le mafanafana mumu ma enaena lanu o aano o pupuni ma aluga, faʻapea foʻi ma le fale o le fale o le fale o le fale. O le autu lanu o le potu malolo o loo faaauau pea i le umukuka. I le tuaoi o potu e lua, piki i luga se moli mumu mumu-faafanua, i le taimi e tasi tuueseeseina ma nonoa. O le mumu mumu e toe fai le asi oloa o le sao o le sao, pei o le ulufale i totonu o le siʻosiʻomaga i totonu o le faʻavaʻa: i le isi lima o se potu susulu mai, i le isi, toetoe lava uliuli. O le isi, o le isi, o le sysremparent ma siʻumo o loʻo aliali mai i totonu o nei leo tulaga ese. O le mea lilo o le aʻafiaga o le mata tioata na faʻapipiʻi ai le le masani ai alofa tunoa i le va ma le puipui o loʻo tuʻuina atu. O avanoa o le mumu faʻaalia i latou i mea faigaluega i luga o fata o le matala o se fata i luga aʻe o le laulau, ma i le pupula o ipu o sima. O le vaega galue o le faʻatapulaʻaina o le tekonolosi o loʻo i totonu o le nofoaga mamao o le tino: o se tamai potu mamanu o loʻo fausia i luga o le ituaiga. O laulau a le ea ma nofoa, laconic scripcent conliles i luga o Windows, susulu o le mafai ona faia o le fale faigaluega e sau i le pogisa o meaafale ma lanu uliuli o manu felelei ma pu o le pogisa.

O le autu ituaiga e mafai ona tiʻetiʻe i totonu. Lua symmetric erker, i le potumoe ma i le potu malolo, na muai faia lelei, foliga malie. Sa mafai ona alu mo lenei tuuina atu ma faatumu le avanoa e foliga faataamilo. Peitai na fai atu tusitala o le poloketi e taamilomilo eseese, i soo se mea e faaaoga ai alavai mo laina sao. Lea la e galue ai le 'auʻaunaga poʻo le faʻaleagaina o taʻaʻau, i le eseʻesega o le lanu lanu filifilia fofo. Na alu ese atu tagata sese i se talanoaga ma ni pou faʻapipiʻi ma pou, faʻatasi ai ma toega o auro auro. Paʻepaʻe Paʻepaʻe Manumalo i le umukuka e feteʻenaʻi ma se pupula uliuli laupapa "Arctic ok" i le potu malolo.

O nei mea uma e maua ai le avanoa i le olaola ma le malosi, e ui i le mafanafana malamalama o le lanu efuefu o puipui i potu uma. O ia lava, e mafai ona ia faia le siosiomaga. Fuafuaina e le tusiata ma le masani a vaega laupapa o le ogatotonu na fesoasoani ia mautinoa se tuʻufaʻatasiga o faʻafitauli ma mea o le olaga o nei ma le o le oona o le au fai. O nisi o latou e mafua ai tulaga faʻapitoa faʻapitoa mai tagata e ona filifilia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se peʻa i totonu o le umukuka. O le valu o lenei ata-masani-lanu-lanu-mumu "toria" mo Iapani (p-foliga faitotoʻa ma lua crossbars i le mamalu o le la). E moni, o le lanu na totoe sa totoe o se faailoga o le tu masani masani anamua.

O Le Aafiaga o Aganuu o le Solitulafono Solitulafono i luga o le European (Muamua o le tagata uma, Igilisi) totonu ma le tusiata na mafua ai le faʻaalia o se itu atoa o le Intern Interior. I aso o le tau o le Victorian (le afa lona lua o le XIX.) O le le mautonu o mea o le tulaga na faaulufale mai i Europa. O le aufaioloa na avea ma ecarclecleclec, faʻaoga ai agafesootai a le matua tu masoa: Saina meaafale, Initia i Initia, Aferika (Aferika o le masani masani e taʻua o le masani o le kolone.

O le aso, o le ese ese lea ua toe faia. Ipri lenei e sili atu le faigofie. Ae ui i lea, tele le tele o ituaiga mataupu e toetoe lava a le maalofia i totonu i totonu o se mea a Amorchus. I se aotelega, sa mafai ai ona alofia faafetai i le ata mafaufau ma faʻamamaina lelei i latou i se vaʻaiga lautele. E matua faigofie lava, fau i luga o semi-orging ma merisi.

E ui lava i le aveeseina, tufuga tumaoti e taofi le atoaga o le fale o le fale mautotogi atoa. O le mea lea, o le lanu o le vaega o le aotelega sone o loʻo toe fai i le potumoe mamanu: i luga o le fola o loʻo taoto le "Arctic ok" laminate, o le lanu mumu. Luga o le moega - aumaia e talimalo mai le malaga batik. I luga o le taualuga, le masani ai, galuega a le tusitala, o le moli i le ituaiga o le faamalu. O le neona pito i tua o le nana, o le a e tausuaa ai le pito i lalo, dot potu, malu malu. O se potu vaivai tele o loʻo nana i tua o le faʻata i faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa.

O tamaiti i le lumanaʻi na faʻaaogaina le tumau o se potu malo: o le sofa herfa, o se laulau ma le nofoa faʻatino mo le faʻavavau nofo mo le tagata e nofo ai. I tafatafa ane o lenei potu, faafeagai le faifeau, o loo i ai le faletaele a le au talimalo. Ua alualu i luma lana pepa faataatiaga, tau amanaia le nofoaga le talafeagai o tagata na tulai mai, e tatau ona latou nanaina. Ona o lenei, na oso ai le taele i le itu ma suia, suia se mea e pei o se isi potu. Ina ia fausia se spatial sprigue i lenei tamai potu, lua faʻata (i le tulimanu, i tafatafa o le fufulu fufulu) i le tasi o le oti o le 90 i le tasi. Latou te masani ona atagia mai ai le le lelei o le pa puipui. O le pile ua filifilia mo le faia o le mulimuli mai e aofia ai le US i femalagaaiga autu. Ceramcs o loʻo ufiufi i le lima vali i ata o tagata Aferika fafine (na faia e leoleo faʻapitoa Idirica Gazzoni). I lalo ifo ma puipui, o fola o loʻo lafoina e le tasi-photon beige laupapa. O lona susulu susulu o le a vaaia le avanoa.

O lea, faatasi ai ma le fesoasoani a le tusiata tusiata ma metotia, o se mea lilo atoa i totonu na laina i luga, faatumuina i le agaga o le malaga lelei. O ona tulimanu e le maina e le masuia, i le tulaga le aoga, faamanatu i le matagofie ma eseesega o le lalolagi. Aferika Aferika Patterns maua ai se susulu manaia, manaia lagona - o le taumafanafana ua fanau i le agaga. O ata faataamilo i le chil-en o loʻo talanoa e uiga i le mama o le kiona muamua ma fugalaʻau Sakura. I le taimi nei o loʻo iai se lagona o le saʻolotoga ma le faʻafiafiaina o le fiafia. O le lagona lea latou te sasaina ai le fale puipui ma le tusiata, o ai na mafai ona fausia se ata faapena, mama ma muamua.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le Arteplay Gallery ma le La Mahoson Coloniale Salonia mo mea e maua mo le fanaina.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Ua leva ona ola i fafo! 13782_18

Wood Works: Viddimir Lenov

Designer Drator: Tatyana Frang

Tusiata: alexey erthov

O LE PUIPUIGA AR STARTOD: Vitaly Sallanov

Fausiaina Pule: vladimir Polygakov

Tusiata: Natatalia Arcerebedze

Architect: Victor Rudadov

Matamata i luga

Faitau atili