Mafolafola ma sina uiga

Anonim

Aufaigaluega o ni tagata masani masani i le fale o le stalin. O le iʻuga o se avanoa pupula i aso faʻaonapo nei.

Mafolafola ma sina uiga 13783_1

Mafolafola ma sina uiga

Mafolafola ma sina uiga
Atagia i totonu o le foloa foloa lapisi, tioata ma le faʻata, susulu malamalama lima liu avanoa sipai vave susulu
Mafolafola ma sina uiga
O le Drywall EAves, na faʻapipiʻi le potu malolo i le tulaga o le tino, na te lalagaina o utupoto (o loʻo faʻapipiʻi ai ata e lagolago ai le faapaologa). O le tulaga o se Kapeneta ma se taulaga e nana e umiaina se ex mo kaseti, i fafo atu atoatoa. Fatafata maualalo, e foliga mai, "park" i uiga manino. I le aoauli, o lenei pa foliga foliga ua tele naua. I le afiafi, na ia faafetai ai i le pito i tua o loʻo mou atu i le cornice ma i meaafale, e mafai ona avea ma le tele o lanu-paʻepaʻe
Mafolafola ma sina uiga
O le alofa o le "luma" vaega o le fale mautotogi ua faʻamamafaina ai e le symmetric nofoaga o le ulufale i le potu malolo ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le umukuka ma le le masani ai o moli
Mafolafola ma sina uiga
Ina ia mafai e se tamai umukuka, o lagona o le tusiata, o le tusiata fautuaina faia se faamalamalamaga o le faamalama i le auala faaopoopo i totonu o faitotoa, lea e masani ona tatala
Mafolafola ma sina uiga
I le kapoti i le itu taumatau o le faamalama na nana se lua-taamilosaga kesi boler biler villint. Na aumai e lana sikine i le puipui. O le mea lea, na filifili ai le au na ona malupuipuia atoa le tutoʻatasi mai le vaitau
Mafolafola ma sina uiga
O faitotoa o le potu ma le matua moe o le fanau e fausia ai le iilaila. Faigofie o avanoa sydow o le ea o le ea-iniseti

Mafolafola ma sina uiga

Mafolafola ma sina uiga
I le potumoe o matua, o le foloa o le pamu o le pamu mai le ofe o loo ulagia ma wax, avatu le laualuga o le Matagity. O sea mea e sili ona fiafia e tuʻufaʻatasia ma paʻepaʻe o oak o meaafale.
Mafolafola ma sina uiga
O le leai o vae ma lagolago e faia meafale ma pipili i totonu o le faletaele "afu". O nei mea ia tali tutusa atu i le agaga o le fale mautotogi.
Mafolafola ma sina uiga
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Mafolafola ma sina uiga
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O le pupula maue ma le aso faʻatoa o tupe faʻasoasoaina e fetaui ma le faiga o le ola ma le natura o lona tagata - malosi, taʻaloga taʻaloga. Talafeagai lelei, o le puleaina o se paepae, faʻaopopo ma le suamalie lanu o le suppon mumū, faʻamama ma le matagofie o vaega ua siʻitia ai o le siʻitia o vaega.

Ae le i faia le Kiev Architect, Olga Parkesheva sa nafa e fai se fale manaia ma mafanafana i se aiga o le fa i le fale o le sta fuinist. Na vave ona vave vave sitaili, ona o matua, ma e lua afafine e lua ona tausaga le fiafia i ai. O le manaʻoga lona lua o tagata na e ana manino ese le eseʻesega i le va o tagata lautele ma vavalalata. O le saoasaoa ma le sao o le faia o tagata faʻatau fofo o loʻo fesoasoani i le manuia galuega o le tusiata. O le lagona o le lanu ma avanoa fesoasoani i le hostess e aunoa ma le faatuai e faia ai le filifiliga o le lalaga ma meafale oloa. Na taulai le aumalaga i faafitauli tausoga.

O le mea muamua na ofo ai le malo ua uma ona i ai i le alatele o le nofoaga o se foliga le masani ai valu-magalua: e faʻamamafaina ai le faʻatatauina o le taualuga. O le maualuga o papatusi e valu o faitotoʻa: e lua faʻafeagai le ulufale atu e agaʻi atu i le potu malolo potu ma le umukuka, o le umi o le ala o le potumoe ma afafine), i le itu tauagavale o le potumoe ma afafine o le asu-potu ma se vaega o 2.7 M2. Na aliali mai i luga o le upega tafailagi o le nofoaga tuai o le potu tuai e foliga tutusa ai le Exphix.

I le auai i se tamai vaega o le tulaueleele, o le sosoʻo atoa o le faʻatulagaina atoatoa. O le tatalaina o faitotoa o loo i ai i se tulimanu o le 45 viiga i puipui o le fale mautotogi. O le patetele pa, na afaina pe a faʻaʻaita le ulufale atu, faʻamalosia i le uamea Rigel ma le faʻavaʻa mai tulimanu. A o le mamanuina o le mamanu na tuuina mai se tamai (7.1m2) Space Hall-ulufale atu palota i uiga. O lenei potu ua foliga sili atu le mafai ona ausia malosiaga o le "moli mau". O lea, o le faʻata ma se tapulima o loʻo i ai i luga, pei ona o le a o le ea ona o le faʻalufolu faʻalua i tua (o loʻo tu i luga o le lautele o le lautele le puipui). O le batik o le tusiata o le turisi o Irina ternavskaya i le faigofie i le va o faitotoa o le potu malolo ma le umukuka foafoaina se lagona faagaeetia. O tagata e ana le alofa i ata, ma o galuega a le au tusia faaonapo nei e le masani ai i totonu o latou fale mautotogi.

O le lautele o le All o le Intina e vavaeeseina ai le auala. Mo tagata e ona o le fale, o le tuʻuga o se faʻatulagaga e matua talafeagai. O le auala e faʻamalosia ai le sili atu ona taofia nai lo le vaega o loʻo iai. O le moli pito i luga o loo nana i tua atu o le sima o ogaves o loʻo i luga o le puipui. O moli mata o le mafanafana o le sitainu mafanafana na tuuina atu le malosi o le malo. Ina ia e le o se mea e le mautonu ai le auala, ma le fesoasoani a le shallow daches i le tasi puipui na vaeluaina i le tolu sone. O laina e tautau ai ata o loʻo faʻaogaina ai ma le itu o loʻo i ai. O le galuega taua o le Kiev Artist Nikolai Zhuravlev, faia i laupapa laupapa i le Levisa. I le isi itu o le auala o le faitotoʻa o le faitotoʻa i le faletaele a tamaiti (e faʻaosofia ai foi galuega o le nofoaga o le malo.

Mafolafola ma sina uiga

Faitotoa i lenei "Air" fale mautotogi foliga le pei o se faʻafanua faʻaesea, ae o le faʻatautuʻi mata. Ina ia lagolago le aotelega o le malamalama o le siosiomaga, e oo lava i le tasi, tioata, almininum stead faʻapipiʻi i totonu o le uʻamea ulufale faitotoʻa. I le va o i le pito i luga o le faʻapipiʻiina o ni moli uila o halogen o le malosi o le mana maualalo. Ona o lenei malamalama, o le tioata puipui pe a vaʻaia mai le alatele e foliga mai e le o le le mafaamatalaina tatalaina le pogisa, ma o loʻo vaaia o se faamalama malamalama. Gagana faitotoa e tau atu i le umukuka ma i le potu malolo e aofia ai lua vae ma o loʻo faia foʻi i le matematika i totonu o le olimini profis. O lenei ituaiga o faitotoʻa e faigofie tele, aua e faʻasaoina se nofoaga i se tamaʻi nofoaga. I se tulaga lautele, o faitotoa i le potu atoa e faia i tioata, ae eseese i la latou fuafuaga. O lea, i le va o le potu malolo ma le umukuka, o le faitotoʻa o le faitotoʻa e fausia ai se matapogia spatial axis i uma potu nei. O le tulaga manino o le vaega na lagolagoina se fata e le masani ai le crop-tipi. E fausia ai se pepa palasitika malosi tele, lea e tuʻuina ai fata. E manaʻomia ia latalata mai ina ia mafai ona tumau ia mautinoa o le mea moni, paʻepaʻe agavaʻa e le o faʻamalolo moni i le ea. O lea la, lenei mea, pei o le faitotoa-vasega, e mafai ona fuaina mo le malamalama. O potu faatafunaina e le o i totonu o potu uʻamea ua faʻapipiʻiina, ma i totonu o laupapa, vali i le paʻepaʻe lanu paʻepaʻe. Migrai, o loʻo i le va o le potu o matua ma afafine, faʻatasi ai ma le malosi mamanu - le faʻaaogaina ma "faʻatupe a le" faʻatupe ".

O le vaega lona lua o loʻo tu i le 2,5m2 chotrobe. O le muamua (i le faitotoʻa ulufale) faʻaaogaina mo fafo atu o fafo ma seevae. E iai foʻi masini faʻatautaia e faʻatonutonu ai le malosi ma eletise eletise o le fale mautotogi, le eletise eletise ma moli o le potu malolo. I le potu lona lua o loʻo fai, patino tagata o le aiga ua teuina. O lea, i tagata uma e aunoa ma le faʻateteleina o le faʻamafanafanaina o le fale, na mafai ai ona faʻasaʻoloto mai i ituaiga uma o kapeneta ma loka. E tofu mea uma e iai lona tulaga, faʻafetai i le mea e mafai ona avea tagata na ona faʻamalosia le faʻatonuga. I le itu taumatau o le potu ofu o le potu o le tama teine, o le potu tauagavale o matua, mai le mea e mafai ona e alu i totonu o le faletaele.

O lenei la matou feiloai ma se fofo faigofie a se vailaʻau masani, tatou te fuafua lava, e faʻavae i luga o le mea na aliaʻe. Sei o tatou fai mai e le afaina le toe fausiaina o pa puipui, a o ese lava o le mea na fai mai i le amataga. O le au tuai e tuʻufaʻatasia ai fale fale e lua ona o le pasia, tuʻuina mai e lua cuisines. E tusa ai ma le ata olga, o le cystshesheva Wat toefuatai. Na faʻaalia le umukuka fou i luga o le nofoaga o se tasi o laʻu muamua. Asmouth ma ia (mai le potu lona lua) suia lona faamoemoe, liliu i le faletaele a matua. Na manaʻomia ni taumafaiga faʻapitoa ma togi i faʻaupuga e faʻamaonia ai le poloketi. E tusa ai ma le fuafuaga fou, e lua potu faʻatasi na tuʻufaʻatasia le ala, o loʻo amata mai i le nofoaga o faleʻoloa tuai. Faʻavasegaina avanoa o faleuila ma lua faletaele na ulagia i le fale taʻele fou ma umukuka. I se faʻaopopoga, o vaega sa toʻalua sa iai muamua: i le va o nofoaga e nonofo ai fale ma i le va o le potu ma le umukuka.

Le matuia galuega na tulaʻi mai i le taimi o le toe faʻaleleia ma e fesoʻotaʻi ma le mafutaga o fale mautotogi o le siʻitia o le ventiplation auala. Na mafai ona oʻo i le mea moni o le fale mautotogi o loʻo i luga o le fogafale pito i luga. Ona o le fesiitai o tagata na o mai, o le nofoaga na tatala i se tagata malaga, lea e 120l poler na faapipiiina ma o se solo vai vai. Mo le tele o suiga i konekarate tautupe, na valaaulia ai se fomaʻi, ua uma ona faia le poloketi.

O le falefuapani faale -ona ma tata le uamea hid i le pa i le va o le umukuka ma lua faletaele. Na faʻamaonia e Ua Faʻaleleia ua leai se totogi eletise pe a fai mai le mafuaʻaga o le fale faaonapo nei, o fesoʻotaʻiga manaʻomia mo le Initaneti, faʻapea foi ma le saogalemu, afi ma kesi. Ua le mautonu le uaea ma le maualalo o le uaina i totonu o le uaina i le taimi nei. Mo fale e tasi na aofia ai ma le tele o le tele o le ata tusiata, ua nana le tele o le umukuka i le umukuka.

Ina ua uma ona aveese le laupepa tuai, o puipui ma le taualuga na toe ufiufi i le masani ma le tulaga maualuga. O luga o le tele o mea taua na faʻasaʻoina e faʻaaoga ai le digwall. I le iʻuga o le uluaʻi galuega na amata ai le tulaga fatufatu. O puipui o potu taʻitasi na valiina faʻaaogaina eseese faiga eseese. Mai le potu i le potu i le potu e eseese lanu, ia tausia le autasi o le sitaili ma le aotelega malamalama o le malamalama, aloese ai mai le mataga. O totola ua filifilia maoaʻe, lupe, ma le paʻepaʻe paʻepaʻe. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le potu o afafine ma le fesoasoani a le sami o le sami i luga o le paʻepaʻe paʻu, penina le lanu. Malamalama paʻepaʻe strokes foliga mai o ni moli moli i luga o le vai (o le paʻu metotia) o loʻo ave i luga o le malu-salati i tua. O le auala, auala alavai ma faiʻai potu ua maeʻa i Tamponoto metotia: O le a le soʻo o le palu o le paolo tutusa. O le pastny pa puipui o lanu o Champagne na pa'ū ai le Pearl tai (Palas metotia). O le teuteuga o le pa o le fale na faia e le Italia Oakos Paics ma la latou lautele lautele o paleti. Telefoni i soo se mea, vagana ai mo le vasega pepe, ufiufi i le Igilisi vali Johnsne's. I teineiti lava e tasi na latou faʻagaioia e Omikos mea, ina ia faʻatauvaʻa le pupula o puipui i o latou papaʻe. Ava Josechen, e oo lava i le vali ese mai Johnstone o le lanu tutusa e pei o le faaputuga e ufiufi i luga o galuega.

I le taimi o le toe faaleleia, o foliga o matitiva o le galuega lelei o le fale na faaalia. O paluloa o le faʻafitauli o le stinist o loʻo fuafuaina mo ni avega laiti ma, e le gata i lea, na matou faʻateina i le tele o tausaga. O le mea lea, a o le i glashing faʻaaoga se Siamani talaaga le tele o le tele o le tele, o le tasi le palu e faʻamalosia ma uʻamea beams e folasia e le ata). O lea ua tautau i luga o le uʻamea fausaga ma o se iʻuga o loʻo tumau pea. A leai e tatau ona ou faia i le lona lua tufuga lona lua. Gostina (i le eseesega i le vasega pepe) le mafai ona misi ona o le tupua, sa faaputu ai i lalo o le totonugalemu o pa ma ua lelei ona fofoina ma le maoae le mamafa ma mea ofoofogia. O ona lanu e mafai ona suia i le le mautonu (e naʻo le fitu i latou, e aofia ai paʻepaʻe). O Spots o loʻo faʻamauina i totonu o le Plasterboard Panene.

O le pito i lalo o le potu moe ma le fooa o le potu fola o le fola o le fola ma se moli uila ma se moli eletise. O le laualuga o le laualuga sa ufitia i le matematika varnish i luga o le polysurethane tulaga ina ia mafai ai e le fola ona tetee atu i avega taua. O le tasi afa o le BAMBOO e vaevaeina ma Faasao Faasalaga.

Soo se mea e leʻi faʻaoga ai le faʻamaʻi, e tapuni ai fola. O le aū o lenei mea na tusia ai le pule o loʻo faʻatautaia e faʻamamafa ai le autasi o le lautele o sone. I le umukuka, i le auala tele ma i le auala na faʻaaogaina ai le tele-sitaili lapoʻa (4545cm) o le malamalama begee lanu ma tamaʻi efuefu. O le fola pupula o le tuʻufaʻatasiga ma moli puipui e mafua ai le matagofie lona aoga sa manaʻo e ausia muamua, faʻamalieina ma le faigofie faapologa.

O meafale ma mea faigaluega foi e fai saofaga i le tausiga o nei lagona. I se tulaga lautele, o le Filifiliga o mea na tuʻuina atu i le Kanepolaga mo le potu soifua e faʻapea e faʻapitoa mo le nofoaga o le fale mautotogi. O le ogatotonu o le faʻavae, tu i luga o le pa atoa, e tuʻufaʻatasia avanoa matala ma tapunia tusi, maualuga ma maualalo vaalele, lautele vaalele ma mea tetele. Ae o le mea pito sili ona taua o, moni lava, o le lagona o le mumu ma le ea, faia i paʻepaʻe paʻepaʻe, umi matala matala ma "press" ogatotonu fatafata. E faʻatatau o lenei mea maualalo o loʻo faʻavae i luga o vae tolu i le ituaiga o faʻapipiʻi palasitika pepa. O se manatu manaia o le mea e sili ona faʻaalia e sili atu ona faʻaalia i se faʻafefeteina o le malupuipuia o le vavae ese le potu 'ese mai le potu moni. O le potu 'eseʻese o le fale ma le umukuka e pei ona sosoʻo mai i luga o se tasi tuufaatasiga Axis e oʻo i le faʻafanua faitotoʻa o tagata. Aotelega o nonoa pulumu luga o laulau.

Uphelsted Meafale e foliga sili-faigofie. Pei o le atoa totonu i mea uma, o nei mea e matua leai se leaga. O le lagona o loʻo faia faʻafetai i mea lelei ma lelei o mamanu. Umukuka meaafale, aofia ai laulau ma nofoa, faʻapea foi ma le moega i le po o le po o le potu o le potu o le teine, e pei o le moega i luga manifinifi scrome vae. I luga atu o le tutusa tutusa moli i luga o le umukuka laulau ma tioata 'ai laulau laulau. O le Social Social na faʻatautaia e le Social sone o se tasi avanoa, ma o le tusiata o loʻo faʻamamafaina lenei mea o loʻo faia ai le mafutaga.

Umilyed umukuka laugged taui mo le nofoaga manaʻomia o le meaafale. Ina ua maeʻa se talanoaga umi ma le kamupani faʻapitoa a le kamupani, o le auala sili ona taua o se umukuka foliga faʻapipiʻi i le faamalama sili ona aofia ai le pito i luga, taumatau.

O lea ua tatou liliu nei i uiga uiga ese o potu tumaoti. O le matua moe o le potu e sili atu le manaia ona o le fou lanumeamata pona o puipui. Mai lenei talaaga lanu, e leai se afaina o meaʻai ua eseese, o laʻau papaʻe ma le mama tioata mai le mutemata, o le tele o atofasi, mama mulumulu. O le faʻaititia o le ata o le moega "Faʻamamaina" o se faʻamatalaga sili ona lelei-lipine o ufiufi i se ie. E pei lava o le potu malolo ma i totonu o le umukuka, e leai se moli tutotonu o le potu i totonu o le potumoe. O Spaws o loʻo tuʻuina atu i totonu o le sipima le sima o loʻo tu ai i le tino o le potu. Laʻitiiti Pyramid Spots faia o Matte Greente tuʻuina atu se malu, ae le o le ita moli, faʻatonutonu nofoaga e maua ai lamepa moega.

E masani ona taumafai tagata matutua, taumafai e faʻamalosi se vasega pepe, faʻatumu le totonu o le lanu mataga ma se lalelei, ae o meaafale tele. Kschastina, i lenei fale mautotogi "malamalama malamalama" ua fuafuaina i potu uma. O le manatu faʻapitoa e totogi atu i le zoling ma le uiga ese o ni vaega mai Kartell (Italia), aua e manaʻo le tamaititi "i totonu o le fale", albe virtual. O itu, o nei meafale faʻatauʻoina Vaʻai, i le isi itu, e mafai ona atoa le faʻaaogaina o vaega i totonu o le pue paʻu. Laasaga Faavae ma "Windows" Tuu le avanoa mo Fantas: E faigofie ona faia ni aulotu, mea taalo, fugalaau.

Talanoa teine, i lalo o le sili atu, i lalo o le taualuga i luga o le nofoaga galue e tautau ai se mea malie, lea, i totonu o le masani o le promentang, tele iniseti iniseti. E masani lava, o le potu mo tamaiti e na o le tele o potu e tatau ai - potumoe, se ofisa faigaluega, o se nofoaga e faigaluega i ai. Olga Sandysheva, mo le foia o lenei galuega, faʻaaoga le faʻavae lava lea e tasi na faʻaaogaina i le potu malolo. O moega e toʻalua o loʻo vavaeʻese mai le fale faigaluega ma se nofoa malu ma se faʻailoga vaivai mo le faʻaluaina o le siisii ​​itu-itu. Saturated lanu pupula o meaafale, samasama ma le lanumoana, teisi teisi mai le tofo tele o le fale mautotogi o le fale mautotogi.

O le mea tutusa lanu o loʻo faʻaogaina e se palu o le potu, ae o loʻo i luga o le pastel beige ma le leo lemu ma le leo lemu ma le kamela. O lanu o le fola ma le puipui puipui mai le genthal (Siamani) e le homogenious, ma o nisi taimi e sili atu le malamalama i le scatula. O se tuaoi o le Clorac Brarder, o loʻo sau i le nofoaga o le faletaele, e iai le paolo o loʻo iai "fesootaiga" o puipui o le potu-lanumeamata. O le faleuila o le 'auvae ma le BIDETA, taofia le kapeneta ma se atigi moli tioata i lalo, magoto ma le plum natia i totonu o le pa ma mea leaga.

O totonu o loʻo fuafuaina e le Olga Cylyshea o loʻo iai se amio lelei. Malamalama ma le malamalama ma i le fofo fotoa, ma i le tinimea. E mautinoa lava o tagata e lelei ma ola fiafia iinei.

O faatonu mo le faatonu o Faleloa na Kanata ma le kamupani "pule mo fesoasoani i le sauniaina o mea.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Mafolafola ma sina uiga 13783_15

Architect: Olga Cysyshea

Matamata i luga

Faitau atili