Tasi potu moe ma se vaega atoa o le 89.3 m 2.

Anonim

Fa mamanuina o poloketi a se lua-potu potu e lua ma le atoa o le 89.3 m2 i se fale monolithic i le fale o le tagata lava fuafuaga.

Tasi potu moe ma se vaega atoa o le 89.3 m 2. 13784_1

2 "SRC =" / Ata / 5055_I20_B.Jpg "Igoa =" O le potu malolo o le tulimanu o le tulimanu o le tulimanu 2. "/ Ata / 5055_ .jpg "igoa =" I21 "> Valivali, faʻatusatusa pe le mautonu, tuʻufaʻatasiga o valiina e mafai ai ona fatuina se malologa muamua, tulaga ese O le mea taua o le faʻamalieina o lau fantasy 2 "SRC =" / Ata / 5055_I22_B.jpg "Shempon, o le umukuka, o le umukuka, o le umukuka ma le Ua avea le kapeneta ma le fetaui lelei 2 "SRC =" / Ata / 5055_I23_B.jpg "Suafa o le potu tanu 2 "Dis =" 1 "SRC =" / Ata / 5055_I24_B.Jpg "Igoa =" A24 "> fuafuaga pe a maeʻa toe faʻatulaga

2 "SRC =" / / Ata / 5055_i25_B.jpg ">

MonolithIC منار o fale o fuafuaga a tagata taʻitoʻatasi

E le faʻavaivaloina le tului i le fale fou. E le gata i lea, tele e fiafia i ai fale mautotogi ma le laititi o le tauaveina o fausaga o loʻo mafai ona suia le faʻailoga (poʻo le "tulaga"). O lea, o isi na atiaʻe le faʻavae i le uluaʻi faaniga, ma enisinia o lo o fuafuaina le lautele o avanoa i totonu o puipui puipui.

O le a talanoaina le tasi-potumoe, o le a talanoaina i le taimi lenei, o loo i ai i se monolitric fale fale na faia e se galuega. O lana fuafuaga e fiafia i le komiti faatonu faafetai i le lua matala matala i le fanauina o puipui. I le taimi lava lea, o le fale mautotogi e masani ona iai le masani (lautele) le mautonu "potu umukuka-potu potu". O teuteuga o lea fuafuaga e aofia ai le faletaele ese ma le va o se auupega, e masani ona faʻaaogaina e pei o se potu e faʻafeʻai. I se faʻaopopoga, o le fale mautotogi e tele lona umukuka ma lua "fafo" Space-ogalaau ma le faitogo. O le ventipelation ma pusa fesootaiga e tu i se poloka tasi i le faletaele, e iai foi se tasi oi latou e tautua le umukuka.

Upu e uiga i uiga o le fale lea e iai le fale mautotogi. E iloga i se fesuiaʻiga fola (10 ma 19 fola ma le 19 fola e mafai). Fale mautotogi aofia ai aofia ai i le lua i le lima potu. O puipui pito i fafo, pei o fale monolithic o fale e le o tauaveina, e faia ma le faʻatumuina o poloka 'ese, ma mai le itu i luma o loʻo afifiina. O puipui i totonu - mai le monolithic faʻamalosia sima ma le faʻamalosia (koluma ma jumpers), i ai se mafiafia o le 180, 2000mm. O vaega o totonu o loʻo aofia ai ni poloka sima o pou o le mafiafia o le 100m, ma vaega o le tumama mama ma venthacht- mai piliki (120mm).

A o le i amataina le toe faaleleia, e manaʻomia le maua i se tasi o le vaega o le vaega o le faʻatekinisi o le faʻaumaliga o le tulaga o mamanu o lau fale. E le gata i lea, o le a talafeagai ai e foia le toe faaleleia mai le loia a le Itumalo.

2 "SRC =" / Ata / 5055_Main_b.jpg ">

2 "Dis =" 1 "SRC =" / Ata / 5055_I01_B.Jpg "Igoa =

BAMPOO parataiso

Malosiaga o le Poloketi:

  • Filifiliga o le 'ai
  • Fausiaina o se kapeneta sone i totonu o le potumoe
  • Manuia femalagaaiga auala mo le fale mautotogi
  • O le potu malolo o le potu i luga o le 'upega tafaʻilagi

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faʻaliliu meafaigaluega i le umukuka ma i le faletaele
  • Tele le tusi o le tusi lesona galue pe a fai o le faatinoina o teuteuga mamanu
  • Faʻaliliu meafaigaluega i le umukuka ma i le faletaele
  • Le talafeagai le faaaogaina o le ala savali

O lenei o loʻo i ai nei o loʻo aofia ai elemene o le ethosal. I totonu o le meafale, Aferika ma Asia o Morifs o loʻo faʻaaogaina: Pa puipui (i le potu 'ai), mostic i luga o le fola. I se faʻaopopoga, o mea taua a mea e faʻaalia: Bumblers mai Bamboo, meaafale maʻa. O le ulugalii talavou faʻaipoipo o lenei fale faʻamanatu i le feʻe i le feʻe i tafatafa o Asia ma Aferika.

I le itu taumatau o le faitotoa ulufale e talafeagai mo se kapeneta ma fata, agavale agavale. Fola Anamua Sa ufitia soʻo se vaega o loʻo i luga, ma luga o le tuaoi o Arkarate ma le ofisa na faʻatulaga ai le fasi pepa o le mosaika. O le ulufale mai i le ala savali i le potu malolo o loʻo tulaʻi mai ma se maualuga faaseʻe i le vaega o le Green Matte. O le amataga e faia asymmetric: I le tasi itu o le BAMBOO Stems, ma i le isi, o le koluma o le koluma mai le glc, ufiufi i lima.

Potu malolo Faigofie e vavae ese mai le umukuka, tapuni togi faitotoa ma le master tioata. Ona amata loa lea ma e mafai ona faʻaoga o oe o se potu faʻapitoa. I le itu tauagavale i le amataga e faʻamoemoe e faʻapipiʻi ai se semi-Colonan, teuteuina i le Crepred Plaster. O lenei teuteuga o mea e aofia uma ai itu uma o le potu malolo. E le gata i lea, le puipui, tuʻufua i le umukuka ma le alatele, e faʻatau ai le apamemea, ma le potumoe moemiti ma le oneone lanumeamata, apamemea ma paʻepaʻe. O le tatalaina, taʻitaʻi i le potumoe, liliu mai i totonu o se tioata tapuni ma le tioata, i le itu foliga tutusa. O loʻo fausia e le lua laʻau na o le lua mai le GKC, sili atu le tasi i le isi. Meafale i totonu o le potu malolo, puʻeina i lalo o le "Extrano": Wiker Wankarchor, Sofa ma Paʻepaʻe ma Paʻepaʻe Paʻepaʻe. O laʻau o loʻo vaʻaia uma i le faiga o le pa o Bambota, ma Ola: Fan Pam King o loʻo fuafuaina e tuʻu ai le sofa ma le nofoa. Ma mai elemene o le "ola" ma le "le nofomau" i totonu o le "tamai vao" na faia e le parataiso "BAMBOO Island Island Island Island tele". O le faʻamaloloina o le taʻamilosaga o le potu malolo sa i ai se lavelave "Faʻamau" faʻatulaga: O le ogatotonu o le potu o loʻo faʻaavanoa mai le mapusaga.

Umukuka E vaevaeina i se fale ma 'ai vaega ma se pa ma ni fesoasoani. O le potu 'ai e latalata atu i le potu malolo, ma o le kuka o loʻo i le faʻamalama. O lenei gaioiga e manaʻomia le faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga. O pa o le potu ua tutu mai o le plywood. A uma ona ufitia i se fuaiupu, o se ata masani o se laʻau ua faʻaleleia atili i le valivaliina. O le a avea ma "Aferika" mafuaaga.

Potumoe E aofia ai se kapeneta i le faamalama ma le potumoe. I le va o le Nimine Vaega ma le faaiuga o le faaiuga ma le tatalaina, lea e oso ai le atigi suamalie lanumeamata. Mai le itu o le Kapeneta latalata i le vasega, na uma ona faʻapipiʻi fata. O pa puipui e ufiufi i lanu mumu mumu lanu. O le faʻavaʻa o le puipui o le puipui e teuteuina i le palu e folo i le sikuea o le ds, faia i le oriental stylistics.

Tusa lava Faletaele Fuafuaina i le ituaiga ituaiga. O puipui na teuteuina i moli lanumeamata-paʻepaʻe ma se mea teuteu, ma ua nana le faleuila i tua atu o se BAMPOO Stems vasega.

Naanozel O le fufuluina masini ua tuu i luga o le podium. Ua faia le maualuga o le maualuga ina ia mafai ai ona maua i luga o le mamafa. Ole faleuila e tasi o loʻo tu mamao mai fesoʻotaʻiga, ma o le paipa ua teuteuina i le podium.

Poloketi vaega $ 1340.
O le pulega o le tusitala $ 300.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 19200.
Fatu mea (o vaega ma taualuga - plasterboard) $ 8400.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Alatele, alarridors, potu malolo Motac ganel mai BICONTI TILE 19m2 85. 1615.
Potu o le umukuka, faletaele, loggi, palu Marmi Barylemperite (Ariostea) 19m2 56. 1064.
Faletaele, kuka potu Tale Papa ceramica. 5,4m2 Aua. 129.6
Malologa Parqut laupapa "pale" 45.3M2 42. 1902.6
Puipui
Umukuka "Apron" Tale Papa ceramica. 2,4 m2 12 28.8.
Faletaele, faletaele Tale Papa ceramica. 29.5m2. 29. 855.5
Potu o le umukuka PLlywood; Lanu antispic dfa 9.7m2 - 78.
Vaega Ponaivi riverstone 2.9m2 47. 136,3
Malologa Fraralis coting 50l 17. 850.
Taua
Potu malolo Fraralis coting 5m2 17. 85.
Faletaele Faavaa o le taualuga pupu. 3.9m2 33. 128.7
Malologa Dfa vali 30l 3,4. 102.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Le mea atoa Swing, Sliding 8 PCs. - 3710
Faiva
Faletaele Taele "Triton" 1 PC. 460. 460.
INO goto (ma le koluma) 1 PC. - 220.
Vevela solo solo savali "Heartus" 1 PC. 80. 80.
Sanosel Faleuila, handbasan ID 2 pcs. - 404.
Faletaele, faletaele Vidima fefiloi 3 PCs. - 304.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Orletts, WVB switches 43 pcs. - 572.
Malamalama
Potu malolo Tausio Puletaofia 1 PC. - 890.
Potu o le umukuka Taaluga moli 1 PC. 120. 120.
Potumoe kapeneta Luminaltit - - 90.
Fale moe, potumoe Bras detroltight. 6 PCs. 70. 420.
Le mea atoa Fausia-i (Siamani) 21 PCs. 22.5 472.5
Meafale ma totonu o meafale (e aofia ai le gaosiga e okaina)
Taofia Hall, potumoe potu, fai ofu Kapeneta, vaega (Lusia) - - 1906.5
Potu o le umukuka Laulau, nofoa (Italia) 7 PCs. - 1340.
Bar hack, nofoa - - 153.
Umukuka "Faasilasilaga" 3.6 POG. M. 340. 1224.
Potu malolo Sofa, nofoa, paful "bniksberg" 4 mea. - 2000.
Kofe laulau ika 1 PC. 110. 110.
Potumoe kapeneta Moega poltola. 1 PC. 830. 830.
Countertp (Lusia) 0.36M2 70. 25,2
Laulau (Lusia), nofoa - - 750.
Fata (faʻamagaloina, tioata) 3 PCs. - 570.
Le mea atoa BAMBOO STEMS, H = 3M 3 pog. M. lima sefulu ma le lima
Atoa 23641.7

2 "SRC =" / Ata / 5055_I02_B.JPG "Igoa = Igoa = "I03"> I le umukuka curly laau o loʻo faʻapipiʻi i le semi-koluma faʻatasi ma se uʻamea uʻamea. Mo le manuia o le tuputupu aʻe, latou te manaʻomia se pito i tua 2 "SRC =" / Ata / 5055_I04_B.jpg "Crements o le Paʻaga malaia 2 "SRC =" / (imis/5055_I05_B.Jpg "igoa =" I05 "> DRASTT VERP (" DRC = " / Ata / 5055_i06_b.jpg "Igoa =" I06 "> fuafuaga pe a uma toefaafouina

2 "SRC =" / Ata / 5055_i07_B.jpg ">

O se motu o le tuai o Suetena

Malosiaga o le Poloketi:
  • Tuueseeseina o se potu tele potu vevela ma potu malolo
  • Fausiaina se faletaele vavae ese
  • Faapipii i faletaele o isi mea e maua ai
  • Fetaui lelei o potu uma
  • Faateleina le vaega o faletaele ma le potu malolo

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Le lava o nofoaga mo le teuina o mea
  • Maualuga tau totogi
  • Leaga i le potu malolo potu
  • Tasi le taele mo tagata matutua ma tamaiti
  • O le avanoa o se fuaitau i le vasega pepe e ala i le potu malolo

O loʻo tuʻuina atu le poloketi i se aiga e toʻalua tamaiti aʻoga tulagalua tamaiti aʻoga. O le Ozin mamanu o le sitaili o le vaitaimi o le tupu o le Suetena Gustav (xviiv). Mo lenei taimi, o le fesoʻotaʻiga o tu ma aga o le swedy tusitala ma elemene o Europa Caunic ma Rococo e faʻailoaina mai. O puipui o potu na amoina ona o laupapa laupapa vali vali vali i paʻepaʻe pe lanu meamata. Fafie meafale e ufitia i le paepae vali ata vaneina. Sa i ai i laua ma nofoa manifinifi vae, ma tua foliga o nofoa e pei o nofoa median-laupapa ma ie ie. O se mea e fausia ai se lagona o le toʻamalie, faʻamafanafana ma le tulaga o le olaga i luga o lenei motu o le tuai o Suetena Swiden.

O le totonugalemu o le fale mautotogi vavaeeseina e se tolu vaega i ni vaega se tolu: potu fale, fale malolo ma le potumoe o matua. O le vaevaega vavaeeseina le potu malolo mai le alatele ua ofoina atu e faʻaliliu atu i le ulufale, e faia ai le mafiafia o 430mm ma sapalaiina i le ogatotonu o le teuga. O se nich o itu o loʻo faia i le nesore lea na faia ai fata i totonu o le potu malolo ua faia. O le fuaitau i le itu taumatau tapunia, ma i lona tulaga o se pusa.

I le potu malolo O mea o le "Gussavin" o mea na tuu e lua itu o le SAIF, e lua laulau, ma o latou foi e lua lamepa. Ua valaʻaulia le sofa e tautau uati, ma faataamilo ia ata i le tutusa ptat. O le pa i tua atu o le sofa e ufitia i le pepa puipui i se moli moli i luga o se enaena lanu. O faʻalupega e vavae ese le potu malolo mai le potumoe o matua, e tatau ona faʻatulaga i le sitaili e tasi.

Vipe Naʻo Oe na mafai ona o mai le potu malolo, e le talafeagai, - i taimi o ni vaega faauo, e taofia e lenei palaʻiʻesea lenei tuaoi e toʻalua ma tagata matutua. Vaavaai, o loʻo vaevaeina le potu i ni vaega se lua: Moega ma le "aso" - mo taʻaloga ma vasega. Afio mai i luma, i le loloto o le potu, e lua papae o papae o lo o faia. E pei ona i ai fale tuai o Sueteʻe, e tuu i le ava malosi (nishos o le mamago) ma pupuni. ADAD headplanes o loʻo faʻamau fata. O le Viero sone o se sofa ma le lua kapeti i autafa, ma o pupuni o loʻo tusia laulau ma se fata.

I le faletaele Tamaiti mafai ona uia sao mai i lo latou potu. I le pito i lalo o puipui o loʻo feagai ma paʻepaʻe paʻepaʻe, ma i le pito i luga o loʻo faʻataʻitaʻia e le laupepa.

Iloilo ma le Poloketi, umukuka E aofia ai se nofoaga faigaluega ma se potu 'ai (i le faamalama), ua valavala e le maualalo o le sepm poloka. Faamalosia le zoting o se tupe lemu mai le gcl. O le pito i lalo o le puipui o le potu 'ai o loʻo fuafua e suʻi laupapa laupapa o le heabal lanu, ma le pito i luga o le taʻele o lanu o le' au o le afio. O le foloa o le potu 'ai e faʻaʻaisa e se fale laupapa i lalo o le malu o le manava. O mea teuteu teuteu mai fafo i luga o le umukuka o le umukuka.

Eria Sanzla Faateleina e ala i le fale teu oloa. Anat Hamware Stored, i tua atu o le tuusaunoaga i le vasega, o loo fuafuaina faatulagaina lau solofanua.

Poloketi vaega $ 2950.
O le pulega o le tusitala $ 400.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 18500.
Fatu mea (Vaega - Foam Blocks, Plasterboard; Clolderbboang - Plasterboard, Plaster) $ 8240.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Sanosel Tile Vitra. 5.1m2 Aua. 122.4
Faletaele Peronda tile 5.9m2 34. 200,6.
Potu malolo, potumoe, tamaiti, Kitchen-File potu Upfloor parqut laupapa 51m2 45. 2295.
Malologa Tile NovabEll. 21,3m2. 31. 660.3
Puipui
Umukuka "Apron" Tule Johnson. 1.1m2. tolu sefulu 33.
Potu o le umukuka Laupapa laupapa (Lusia) 13.8m2. sefulu ma le valu 248.4
Potu malolo Wallpapers (Italia) 2 taavale 48. 96.
Faletaele Peronda tile 16,4M2 35. 574.
Sanosel Tile Vitra. 11,4M2. 28. 319,2
Umukuka-o le potu malolo, faletaele Taofia okios. 38m2. - 600.
Malologa Vali v / d doulux, kola 30l 9,2 276.
Taua
Sanosel Faavaa o le taualuga pupu. 6,3m2 28. 176,4.
Potu o le umukuka Fafie Utupoto 6 PCs. 54. 324.
Malologa Vali v / d beckers 30l 5.6 168.
Le mea atoa Pietandase Gaudi Scor 80 M. sefulu mal le fa 1120.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Malologa Swang diala, sliteding doi mamanu mamanu 5 fasi. - 3240.
Faiva
Faletaele, faletaele Taele ma g / m "Aquita" 1 PC. 814. 814.
Bidit, Cianit Toletits 4 mea. - 960.
Fufulu alavai roca. 3 PCs. - 470.
Taele kapelu apollo 1 PC. 510. 510.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa O fafo, bjc switches 42 pcs. - 480.
Malamalama
Le mea atoa Faʻamalieina, chandeliers, lamepa, bras (Italia) 13 PCs. - 2510.
Fausia-i lamepa 8 PCs. 17. 136.
Meafale ma totonu o meafale (e aofia ai le gaosiga e okaina)
Fale moe, potumoe Kadel workrobe 4.4 M. - 3313.
Potu o le umukuka Umukuka scavolini. 2.4 pog. M. 790. 1896.
Laulau, nofoa, IKa ButchFet 6 PCs. - 1320.
Potu malolo Sofa "moon" 1 PC. 1900. 1900.
TAʻITAʻI, TAʻIGA (Italia) 3 PCs. - 1310.
Fata, laau (Lusia) 2 pcs. 160. 320.
Tuugamau (Italia) 2 pcs. - 670.
Potumoe Tamoe ma le colauches (Italia) - - 1240.
Fanau Moega, Cholans Taboulders 4 mea. - 1940.
Sofa (Italia) 1 PC. 760. 760.
Taavale, ika nofoa 4 mea. - 170.
Seatchen-Fileina potu, tamaiti O se faasologa o vali (e okaina) - - 1992.
Atoa 33164.3.

2 "SRC =" / Ata / 5055_i08_B.Jpg "Igoa =" I08 Wills o vaega e mafai ona vaaia o se tamai potu i le Soun = "I0.ji09 "> Kuve mai le Tile o lanu e lua (ocher ma le efuefu-lilac), o se nofoaga faatafatuga" ua tuuina atu. "Apton" ua sainia e lima ma ni ata faʻapitoa mo Cerampecs 2 "SRC =" / Ata / Ata / Ata / i le ulufale atu o le vasega lea o se tamai tambour ua fausia. Iloiloga ma le "tupu o le tupu gustata", i le teuteuga o le amo, o le ata o le fugalaʻau o le fugalaʻau. "" O puipui, faʻapea foʻi ma le paʻepaʻe o ato faletaele faitotoʻa (aua o tamaiti) ma le kapeneta o loʻo valiina ma lanu pupula. O Le Ala, Tuʻutuuina o le Herbal-Green Til, Liliu le fufuluina i se taʻaloga fiafia 2 "DR =" 1 "SRC =" OR12)

2 "SRC =" / Ata / 5055_i13_B.jpg ">

Omea ma gilding

Malosiaga o le Poloketi:

  • Tuueseeseina o se potu tele potu vevela ma potu malolo
  • Fausiaina o le 'aiga' ai
  • Faapipiiina o isi masini i totonu o faletaele (taele, bidit)
  • Tagamea tagamea masini
  • Manuia femalagaaiga auala mo le fale mautotogi
  • Faateleina avanoa avanoa 2,3m2

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Suia o le potu malolo i le potu mau
  • Leaga i le potu malolo potu
  • Faʻaliliu meafaigaluega i le umukuka ma i le faletaele
  • Nofoaga o le faletaele i luga o le potu malolo o tuaoi
  • Faia ni mea taugata

O le galuega o lenei faʻauigaina o le faʻatulagaina o mata mo tamaiti 8 ma le 12 tausaga, faʻapea foi ma o latou matua. E mafai ona fai e aunoa ma le faʻaleagaina o puipui o pa puipui, ua fautuaina e le faʻailoga tagata. O le potu tele e vaevaeina i le potumoe o matua (e le faamalama) ma le potu malolo. O le potu malolo o le "tuu i luma" i totonu o le auala savali ma autasi ma ia. E valavala e na o sina tamaʻi efuefu, lanu efuefu lanu efuefu, o le masani ai, na faʻapipiʻiina e le sili teisi.

I le Hall E i ai le toʻalua kaneta mo mai fafo, o se faʻata lautele, ma tele le faʻata ma se faʻata e mafai ona nofo ai i lalo. O pa puipui e ufiufi i le tele o ituaiga o teuteuga teuteu. O le atavali o se ata tele tele, faia i le tautoga-oneone i lalo ma le faaopoopoina o le "auro". O fola o le alatele o le alavai o loʻo tuʻuina atu i le patchwork o le mou o le nudred "lanu, ma paʻu paʻu i le potu malolo. O ofutino e vavaeeseina e se vaapiapi lanumoana mumu o le laupapa laupapa. O le faʻaaogaina o ni lanu masani o le oneone, omea ma le "auro" toe faia e le gata o le natura e le gata o se "leaga o le tau".

O le ogaumu o le siʻusiʻu o loʻo alu i totonu o le potu potu malolo. I se faʻaopopoga, i luga o le vaʻaiga i le va o le potu malolo ma le auala i le Dreatwall, o le vaega autu o le "Gold-faʻapipiʻi" pusa. O lenei "lamp" galue foi i le tuʻufaʻatasiga o potu e lua. E mafai ona e "Don" le laualuga e ala i le faʻaaogaina o le "Golden" foili poʻo se vali faʻapitoa.

Pei potu malolo E leai ni faʻamalama, mai le potumoe e valavala ai e ala i se osofaʻiga i le tele o matatioata. Tasi le tolu sash mafai ona gaoioi ma faatino faitotoa. I luga o le puipui, faʻafeagai le maualuga o le sofa, o le faʻavae o le modula meafaigaluega o loʻo i ai. Tele fomaʻi o Plamsma Galnel ma Fale o Cinema Chinema, magamau i lalo o patetele.

I le potumoe Faʻaluaina le moega, moega ato laupapa, vaapiapi ma lautele, faʻaopopoina le malosi o le a maua le latou nofoaga. Alele faatulagaina le TV (faafeagai le ulu o le moega, i le va o le lua kapeneta e lua) e ofoina atu e faaoili ai se nichhe. O puipui ua vavaeeseina e le sipuni i le faʻaopopoina o se auro auro Kolacher, ma fasi o le "Tolu! O le faguilly ua uma ona faʻaaoga i luga o le. O le tulaga saʻo lea e oso i luma atu o le tapuvae i le ogatotonu, fausia le tutusa o le umme, lea e faʻatautaia e le laʻau tele.

Umukuka E vaevaeina i le galuega ma le potu 'ai. O le mea lava galuega lea e agaʻi atu i le faamalama, o le mafuaʻaga la o le mafuaʻaga o meafaigaluega ma ia faʻalautele fesootaiga. Ae o lenei vaega o nofoaga o le a faigofie ona fetuʻunaʻi ma le manogi o kuka toetoe o le a toetoe lava a le ofi i totonu o potu nofo ai.

Potu malolo Na faʻatulaga i tafatafa o le potu malolo. E fesoʻotaʻi ma se lautele o le tatalaina ma se tasi mamanu: laupepa moli, laupapa. E talafeagai le potu mo le mauaina o malo, ma mo le 'aiga ma fefaʻasoaaʻi i se aiga toto o lo o liʻo.

Vaa. Ua faʻapipiʻiina se moega o se tili ese, faʻafetai i le mea e faʻatagaina ai le nofoaga i lalo o se fale ma galuega tele. O le taualuga e faia i le plasterboard ma le mauaina o avanoa i le ituaiga o fetu. O pa e ufitia i le pepa puipui ma le faapuupuuina, nai lo le "fanau".

I le faʻaitiitia o tamaiti faletaele Faateleina 0.8m2. E mafai ona mafua ai faʻafitauli pe a malilie iai ona o le nofoaga i luga o nofoaga nofomau o tuaoi i lalo. Ae o se tali o le a faʻatagaina ai oe e faaopoopo i le tulaga faʻavae o le ata o le blumping bimpts ma tuu uma meafaigaluega saoloto.

Naanozel Faʻapipiʻi le fale taʻele, aua ua faasolosolo ona faateleina ona o le faʻatulagaina o se vaega. O pa o loʻo feagai ma paʻepaʻe papaʻe.

Poloketi vaega $ 2900.
O le pulega o le tusitala $ 700.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 20760.
Fatu mea (Vaega o le fale - piliki, Plasterboard, Cloed, Plasteryboard, Plaster) $ 8300.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Gaiceship Hall, Kitchen, Paleni, Loggidia Comee Prcelain Masini 24.9m2 34. 846.6
Faletaele, taele, fanauina Tile addrici. 8,3m2 28. 232,4
Malologa Fale laupapa laupapa. 59.8m2. 47. 2810.6
Puipui
Faletaele, taele, fanauina Tile addrici. 42m2. Aua. 1008.
Malologa Valiina i / d okios 45ol 5.6 252.
RM tufatufaina pepa 15kg 27. 405.
Taua
Faletaele, taele, fanauina Faavaa o le taualuga pupu. 9,8m2. 29. 284,2.
Malologa Vali v / d beckers 30l 5.6 168.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Le mea atoa Swing Garofoli, Sliding Lumi 5 fasi. - 1820.
Faiva
Faletaele, taele Fusia, faleuila, duravit bidet 5 fasi. - 2200.
Taele g / m polspa 1 PC. 1220. 1220.
Taʻele taʻavale vai taele 1 PC. 780. 780.
Oras fefiloi 4 mea. - 460.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokeukes, Simon Switches 49 pcs. - 720.
Malamalama
Le mea atoa Faʻamamaina, faʻamalolo, fausia-i, fluorescent moli, bruck kandelier 34 pcs. - 3607.
Meafale ma totonu o meafale (e aofia ai le gaosiga e okaina)
Ulufale Hall, potumoe, Carridor Kapeneta, vaega, Lumi faitotoa - - 2420.
Umukuka Umukuka, rack latinti cucine 4.9 M. 800. 3920.
Chary Calligris, laulau (Italia) 7 PCs. - 1180.
Potu malolo Purhe sofa moega 1 PC. 960. 960.
Rack, tumbata (Italia) - - 630.
Potumoe Moega moe. 1 PC. 1000. 1000.
Moega i autafa o le moega, pouf (Spoin) 3 PCs. - 520.
Fanau Lua-le-le-moega "tuufaatasia" seti 890. 890.
Workroebe ma fale faigaluega, laulau, syosso rack - - 707.
Nofoa IKA. 2 pcs. 75. 150.
Saogalemu Workrobe "Aquaton" 1 PC. 170. 170.
Atoa 29350.8

2 "SRC =" / Ata / 5055_I14_b.jpg "Igoa =" I14 "> O le Okeni:" .Jpg "igoa =" I15 "> Malamalama se Fetu i le lagi? Ae le o le tasi! E le faigata uma. Faia i le faʻamaloloina o le mauaina o avanoa i le ituaiga o fetu ma tuʻuina atu i tua, ma i le ogatotonu o loʻo i ai lamepa 2 "src =" i1 e ala i le le mautonu o moli o loʻo fausia i lenei "Poppy Youl" Brictate Twilight 2 , solia se le gaoia orthogonol umukuka i totonu o le 2 "disk =" 1 "src =" / ata / 505, i18)

2 "SRC =" / Ata / 5055_i19_B.jpg ">

Taʻalo ma le malamalama

Malosiaga o le Poloketi:

  • O potu uma e tuuesea
  • Tele avanoa avanoa
  • Fausiaina se potu manaia potu avanoa e aunoa ma le faalavelaveina o le lagolago lagolago
  • Faatulagaga o meaaoga
  • Faʻalautele le faletaele faletaele ma faʻapipiʻi i le taele
  • O le siʻitaga o le nofoaga o loʻo i luga o le 1m2

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faaitiitia le Hall o le alatele i le 3.1m2
  • O nisi o galuega i le umukuka

I le poloketi, o se faʻailoga manaia na faʻaaogaina: o le sikuea i le avanoa o loʻo faʻapipiʻiina sikuea i tulaga o le voluma, faʻapipiʻi faʻasaga i puipui o le fale orthogon. Ma le isi, o se faaiuga na mafai ona oʻo i se soliga o vaega tetele, o tulimanu o le sikuea ua tipiina i le lautele matala. Na faia le poloketi mo se ulugalii faaipoipo e leai ni fanau, ma e le manaʻomia e tipi ese isi potu.

Squal Divides g. Ostina Tolu Vaega: O Se Faletusi, se togalaau taumalulu i le faamalama ma le ogatotonu o faʻafiafiaga ma se fale tifaga. O le faletusi o ni numera o fata e vavae ese ai le potu malolo mai le alatele, ma mo le auala i le potu malolo i totonu o latou e tuua i le amataga.

O le fola o loʻo ufiufi i se taʻele pale o lanu enaena, ma totonu o le "sikuea" faʻatulaga e lanu enaena, lea e faʻapipiʻi e se mea teuteu lua ma sukalati ma samasama. O le autu o le teuteuga o loʻo faʻaauau pea i le ata o le ata o loʻo tusia ai le vaevaega o se tulimanu i totonu o le umukuka, o se potu ofu ma le potumoe. O le ata e tuufaatasia mai fasi samasama, lanumeamata, piniki ma manino tioata. Couns-SLOPS Pupuni e le naʻo le faʻailoaina o le avanoa, ae tautua foi e fausia se faʻapitoa "malamalama" i le siosiomaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, malamalama mai le umukuka, ma pasi atu i totonu o le laupapa o le laupapa, o le a tui i se potu tau lona tupulaga ma le lilo e maua ai le susulu mai. O le taimi nei mai le potu malolo o le a fausia i totonu o le potumoe o loʻo tapeina lamepa. O ia taʻaloga e iai le sao i totonu o le ituaiga faʻapitoa, uiga o le siosiomaga faʻalenatura, lea e sili ona faʻaipoipo ai moli.

O puipui o le potu malolo ua tuu ma vali i le moli lanumeamata lanumeamata ma le samasama samasama. I le tetee atu i lenei talaaga, mea leaga o se poto, e tatau ona lelei.

Fua Anamua faaitiitia i le faaitiitia o le potu malolo. Faafeagai le faitotoʻa i le fale mautotogi o le faitotoʻa lea i le 'tafatolu' ofu 'ofu, lea e gaosia e faʻapena le "sikuea". E ala i le tioata tioata o le a pa'ū sina malamalama masani.

Umukuka . O meafale umukuka ma meafaigaluega o loʻo i luga o le pa e tasi (e le tatau ona sui masini), ina ia tumau le avanoa i le tuʻugamau i le faʻamalama. O puipui ua valiina i totonu o se kulimi kulimi malu, ma o le foloa o loo feagai ma le terracotta pou.

I le auala , taʻitaʻia le potumoe, o le Kapeneta. O le mea e tupu ai le vaevaega vaevaega i luga o le potu moe i luga o se fale moe ma le "Service" sone, ma i le "tipi" o le tulimanu.

Potumoe Ua foia i le mafanafana o lanu o le itu i saute: o le talaaga o le malamalama samasama plasid e sili atu ona lelei okeni o looeina o elemene o le contry resgile o le suega mumu lanu.

I le nofoaga o le santry ua faamalieina Saogalemu o le a itiiti ifo nai lo le vaega o le vaega o le a auai i le faletaele tele, ma o le ai ai iina. O mea uma o loʻo tuʻuina atu i tulimanu uma. Faletaele O le le suia, naʻo le vaiuila o loʻo tuʻuina i luga o puipui.

Poloketi vaega $ 1850.
O le pulega o le tusitala $ 200.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 18850.
Fatu mea (o vaega - palu paso, plasterboards, taualuga, plasteryboard, plaster) $ 8120.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Potu malolo Tiele, Porcelanosas Desor 7m2. 42. 294.
Potu potu, potumoe Kapeta bapeta, ie 28,4 m2 - 364.
Faletaele, falemeli Tile Marazzi. 7,6m2 23. 174.8.
Malologa Porcelanosa Porcelain Chowware 51,5m2 35. 1802.5
Puipui
Umukuka "Apron" Motalic Biszaza. 2m2 120. 240.
Faletaele, potumoe Faʻata (Lusia) 7.5m2 22. 165.
Faletaele, falemeli Tile Marazzi. 37,2m2 27. 1004,4.
Potumoe O le Wallpaper Rasch 6 rolls lua sefulu 120.
Malologa Vali v / d beckers 40l 5.6 224.
Taua
Faletalimalo Malo Faapipiiina carere noir 3M2 45. 135.
Malologa Vali v / d beckers 30l 5.6 168.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Uamea papa. 1 PC. - 1098.
Malologa Swing Union, faitotoʻa-"Harmoshka" (Lusia) 5 fasi. - 1990.
Faiva
Masteren faletaele Taele Iakopo faaluaina. 1 PC. 407. 407.
Magoto, faleuila globo 2 pcs. - 581.
Faletalimalo Malo Faleuila, lelei le tulaga 2 pcs. - 4300.
Masani pallet, ie puipui - - 210.
Faletaele Fale fefiloi 4 mea. - 550.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Orletts, WVB switches 40 PCs. - 550.
Malamalama
Potu malolo O le Grossman lamepa 16 pcs. - 300.
O le tele o tioata 2.56m2. - 1400.
Malologa Tautuaga o Le Maota, om, o Murdon; Bra, lumginescent 32 PCs. - 3204.
Meafale ma totonu o meafale (e aofia ai le gaosiga e okaina)
Vaega Fatafata ma se faʻata, nofoa - - 257.
Umukuka-kapeneta Umukuka "Atlas Suite" 2.4 pog. M. 680. 1632.
Taavale Carikaris. 4 mea. 120. 480.
Laulau (e oka) (Lusia) 1 PC. 600. 600.
Desk tusia, nofoa 2 pcs. - 274.
Potu malolo SORE, Tai "8 Mati MAMA" 3 PCs. - 2180.
Tb tapuvae, laulau 2 pcs. - 462.
Kofe laulau ika 1 PC. - 104.
Pitonuina-tioata faamalama (Rusia) 8,4M2. 500. 1.00.
Potumoe Moega (Italia) 1 PC. 1800. 1800.
PUF, laulau luga 2 pcs. - 500.
Le mea atoa Racks, kapeneta vaega-ecautum - - 4000.
Atoa 31900,7
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tasi potu moe ma se vaega atoa o le 89.3 m 2. 13784_2

Tusiata: Natatalia Macoo

Komepiuta ata: coogey matagi

Kopi ata: EvGeny chertoyasov

Tagata mamanu: Maria masani

Decorator: Natatalia Tkachuk

Architect: Alexander Riguitev

Matamata i luga

Faitau atili