Galue o le matagi fou

Anonim

Puʻupuʻu o le vertiprang o laʻau laʻau i le taua. Uiga o masini mai le manatu o le talitonuina ma le saogalemu afi.

Galue o le matagi fou 13792_1

Galue o le matagi fou

Galue o le matagi fou
"O le tau o le tau"
Galue o le matagi fou
Air tufatufaina elemene:

O laau a le ea lagolago-ea-ea-ulufale ma ni tagata nofomau;

B, i le au

Galue o le matagi fou
O loʻo iai le vaega o loʻo i ai i luga o le vaega o le Stentibrasters ZGK / ZGF (Rover) o le eletise eletise ma le malosi mai le 6KW
Galue o le matagi fou
Sapalai sapalai mo le tautuaina o le potu o le oge o le gaosiga o le "tau o le colboratory" (a) ma le faifaatoaga (B)
Galue o le matagi fou
Faiga.

Faʻatasi ai ma le sapalaiina o le sapalai, o le tele o tagata faʻatau o nisi taimi e faʻaaogaina, pulea e le otometi lagolago "

Galue o le matagi fou
Ava le sapalaiina o tupe maua mai le "Ovik"
Galue o le matagi fou
Tai-Mini mai le Skimmair
Galue o le matagi fou
O le pule o le fale o loʻo faʻatulaga i luga o le puipui. E mafai ona aofia ai se tuʻufaʻatasiga iunite, toe fetuunai le vevela o le ea, o le a faʻafia ona feʻeseina ai le i ai.
Galue o le matagi fou
O le faila o le faʻapipiʻi o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le ea mai le poplar lafu, efuefu, sage IDr.
Galue o le matagi fou
Uamea-ceramic eletise eletise e i ai le maualalo o le vevela o le vevela vevela, o le afi
Galue o le matagi fou
O le ea o le ea e puipuia ai le tui o le ea malulu i totonu o le potu i le taimi o le le faigaluega e le faigaluega.

Le tele o matou au faitau, faʻatu ia faʻamalama ia i o latou fale mautotogi e oʻo atu i le faʻafitauli o le manumalo. Alas, tele-potu-potu lua-glazed Windows i luga o le le mautonu mai le pisa ma le malulu o le tele ma avanoa fou ea i le fale. O se tasi o metotia fuafuaina e foia ai le faʻafitauli o le faʻatulagaina o le ventipelation e faʻavae i luga o se tusi sapalai sapalai.

Manuia

O loʻo tuʻuina atu le faʻapipiʻi i se mea faigaluega autu, o le mafuaʻaga autu lea o le "download" i nofoaga o le auala fou mai le auala, ma le malulu foi o le totogi o le tagata faʻaaoga (E mafai ona e "faʻatulaga" ma 5, ma le 30C). O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le maketi e mafai ona tautua i potu mai le 30-40 i le 1000m3 / h pe sili atu, ae o le mea e faʻapipiʻi ai o le AEFING. e faʻamalieina le manaʻoga mo tagata i le ea fou (o lenei mea e manaʻomia e tusa o le faitauga, faʻateleina 3M3 / h Air i le vertiplation; O le filifiliga o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa "foliga" e sili atu i le faʻaogaina o le inisinia inisinia faʻapitoa.

O le vaega tele o le faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻiina, o loʻo iai i totonu o le Fan, Faʻafetai lea o le ea o loʻo tulia i le faʻapipiʻi ma paʻu mai le auala i le potu. Ma totonu o le ea, o le tafe mai o le ea fou e pasia le faamama, faʻamamaina mai i faʻamaʻi, ma se eletise eletise e faʻateleina ai lona vevela malulu. I le sao i le masini o loo i ai se trim alatoto. E taofia le tui o le ea moni i totonu o le potu i le taimi o le taimi na tape ai le juncture (ina ia aua nei alavai i luga o le ventister chids "). I se faʻaopopoga, i totonu (pe i luga) O loʻo faʻamauina le mataupu o loʻo faʻamauina i totonu o le iunite o le au faʻatau, ma luga o le pa o se tasi o mausa - O le Community Connel.

I luma o le mana eletise, comploction sapalai faʻapipiʻi faʻatagaina oe e faʻaauauina atoa le plativelation atoatoa o le tau o le tau i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi. O miti aoga mai le seti (sa fai mai le vaega o tagata uma) masini, o vaega uma o pepa talafeagai o loʻo aoina i le tasi vevela ma leo o le leo. O nei vaega ua filifilia, suesueina ma le faʻamamaina e galulue faʻatasi i le gaosiga, ina ia lava le lelei atoatoa o le monoblocks sili ona lelei. O a latou faigofie ma taugofie faʻapipiʻi e masani ona tumau i ni nai itula ma manaʻomia se aofaiga maualalo o le faʻaaogaina.

E lua ituaiga o sapalai sapalaiina. O le muamua o masini mo le tautuaina o le tasi potu (potu). Ua ia i latou foliga o se pusa vaapiapi, ma 'ua faʻapipiʻiina i fafo ogalaau le mamafa, mai le itu o le potu, mo le isi i le faitotoʻa o le faapaologa. O le fesoʻotaʻiga o le siʻosiʻomaga ma le siʻosiʻomaga o loʻo faʻatinoina i le ventipelation channel faia i le puipui ma le lapoa o le 100-150mm. O le tasi potu-potu sapalai e mafai ona tuʻuina atu e aunoa ma se afaina i totonu o loʻo i totonu o potu teuteu (fale mautotogi) i ni nai itula. O le uaea o le ea o le ea i totonu o le potu e le manaʻomia. O ia togafiti e faʻamatuʻu e le kamupani "conboratory o le tau" (Lusia, faʻataʻitaʻiga "sphere"), o le isi (fiva) ma isi. O le tau o nei masini o loʻo i totonu o le 500-750 i le fasi (pe tusa o le 5 i le 1m3 / h fou ea).

O le lua ituaiga o "fesoʻotaʻiga" o masini mo masini mo le tautuaina o se tasi pe sili atu potu (mo le faigofie o le faailoaina, matou te faaigoaina lautele). E leai ni potu galue o le fale mautotogi na o mea lelei, ae e mafai ona tuʻu lelei i tua o le siʻusiʻu o le umukuka i le faletaele. O le mea lava lena, o sea taupulepule ua tuʻuina atu i le Loggia, iinei o loʻo faʻapipiʻi saʻo i luga o le fola, pe faʻasaʻoloto i fale fau fale (pa).

O le pa o le ea fou i le Universal Access Unit o loʻo faia pe saʻo le auala (pe a fai o le masini o loʻo tu i luga o le puipui i fafo atu o le fale o loʻo tuʻuina atu i le nofoaga vevela). Mai le masini, o le ea e masani ona tuʻuina atu i le fesoʻotaʻiga o le sapalai o le ea ea, e tusa ai ma faʻapea lava ona tufatufa atu i le potu o le fale mautotogi. O le kesi o le ea e fai i le va i tua o le pito i tua o le siʻusiʻu o le siʻusiʻu, ma e masani lava ona e faʻatapulaʻaina lava o ia i le lotoifale o le faʻavae o le vela i le tino. Afai ei ai se taifau masani i totonu o le fale mautotogi, o le a le fafagaina i tua o le ea e mafai ona tuʻuina i tua o le ea o loʻo sapalaiina le ea. O se faʻataʻitaʻiga o le General Monoblock Seadge e mafai ona avea ma TLP ma le Tai-Minith mai Skipmar (Sweden), sau12), o le IFFACON), Lusia), kkp ("Prose", Lusia), "Hammitybird" ("fale suesue o le tau"), Siamani) o.D. O le tau o na meafaigaluega o le 0.8-15 i le 1M3 / h o le ea na tuʻuina atu (e aunoa ma se fesoʻotaʻiga o le ea.

Ea ea e aunoa ma faafitauli?

Faʻapipiʻiina sapalai ma le le eletise eletise i lona fale mautotogi, e manaʻomia le faʻatulagaina o tau o Elety. O lea, i Moscow mo le faagaoioiga o le ventipelation laau laʻau i totonu o le fale mautotogi e tusa ma le 100M22 i le tausaga, e manaʻomia le totogi o le malosi o le 3000 i le 15000 totges. (Lenei e le gata i lea i teugatupe i le taimi nei mo le eletise, fuafua i le natura o le taumalulu). Afai o loʻo iai le fale mautotogi i le tutotonu vaega o le taulaga, ma le mana sapalai "foliga e le lava mo le eletise eletise (mulimuli ane," faʻamafanafana eletise. - Ma le malosi o le sapalai tapulaʻa o le fale mautotogi e masani ona sili atu nai lo le 7kw). VOTOGA mo le mafai ona faʻaaoga ni nai kilotoma i le malosi o le sapalai faʻapipiʻi, faʻapea foi ma le faʻaeʻeina o le malosi o le eletise (mo se faʻataʻitaʻiga o le eletise. , e tusa o le 500 mo kitara taʻitasi).

Tasi le selau tausaga e aunoa ma le faalavelave

Mai le itu o le tele o tagata faʻatau, e sili ona taua i totonu o le sapalaiina faʻapipiʻi - faʻatuatuaina (tausiga o le faʻagaioiga umi mo se taimi umi) ma le saogalemu afi. O nei uiga ma le taofia o le filifiliga o le ata o le faʻataʻitaʻiga.

Sa masani ona faia, o fetuʻutuʻuga faʻapipiʻi o le teuina o le faʻatau atu i le fan taʻamilosaga, o lea e manaʻomia muamua e le tagata faʻatau ona faʻalogo i lenei vaega o le polokalama. O le faʻatuatuaina o le aufaitau faʻalagolago i le tele o mea, aemaise le lelei o le faʻaaogaina eletise eletise eletise. Afai o le FAN NEDE (o le impeller i totonu o fale ma le eletise eletise) pe naʻo le eletise eletise na faia e se tasi o nei galuega o le a sili atu maualuga. O le aulotu sili ona faʻamoemoeina o loʻo i le vaega o le Community o Kamupani mai fafo, Osberng. O loʻo faʻaalia foi i latou i le faʻatuina o kamupani 'aʻai na aoina i luga o le faʻavae o faʻaulufale mai o vaega.

Lolomi le Square o le afi saogalemu i le tele o faʻafitauli o le vaega o le faʻaaogaina o le vaega o loʻo i ai le ea ea. O le mativa-lelei faʻataʻitaʻiga o Taonov e le faʻamaonia le 100% o le saogalemu tusa lava pe masani ai le tele o puipuiga i le faʻaaogaina o mea e sili atu i le 700 °, o le mea na sikoa ma le faamama e mafai ona feololo mai le fesoʻotaʻiga ma ia. Sili atu le hidprooc heramic heaters. O le maualuga o le vevela o latou luga o le 240s, ma o lenei faʻailoga e le faʻalagolago i le saoasaoa ma le vevela o le tafe e ui atu i le ea. O ia mutia, faʻataʻitaʻiga, e faʻatatau uma i latou pepa faʻamaonia o loʻo tuʻuina atu le "Laboratory o le tau".

Mala, ioe tiga

O fuaitau o le faʻamatalaga o le faʻaaogaina o le iunite o loʻo faalagolago tele i le ituaiga o le fiafia o loʻo faʻaaoga i ai. Lautele laiti-laʻau masini o le IPK-1.6 Lusia kamupani "Actient" Actient ", e faʻaauauina ma le Free Impeller ma faʻatonu. Talu ai o le FAN fale i lenei mataupu o le tino o le sapalai iunite, o lona aotelega o tulaga o loʻo i le vaega o na o le 230230m i le sili atu o le vaʻalele o le US (0M3 / H. O le kamupani "rfk-tau" na totogi i le sili ona faʻamoemoe i le faʻaititia o le faʻaititia i le itu o monoblocks. A faia le 500m3 / H, o lona faʻamatalaga o le I500 e iai le maualuga o le 220mm. O le mamanu o le mamanu na faʻaaogaina e se radial fan ma faʻaseʻe swvels. O loʻo tusia lelei le faʻapipiʻiina o le paka "Hummingbird | (460360280mm). I le taimi o le faʻapipiʻi, latou te faia e aunoa ma faʻafitauli o loʻo ofi i totonu o le sela o le faʻamaloloina o le 600600mm.

O le a, pe a filifilia se puʻupuʻu "talafeagai", e le talafeagai ai na o i luga o ona itu. O latou faʻaititia o nisi tulaga e ausia e le soona manifinifi vevela-leo poʻo le faʻaaogaina o le fetaui, ae o le leo leo tele e tamoʻe ai i luga o faʻataʻitaʻiga). Talu ai o tagata gaosi uma e tuʻuina atu faʻamatalaga faʻamoemoe i le leo o a latou masini (e masani ona faia ni faʻamatalaga), e faʻaaogaina le faia o le 'upega tafaʻilagi "i luga oloa pe i le potu o le tagata faatau.

Ina ia faʻaititia le tulaga o le leo e ulufale i le potu i le le fiafia o le ea, e mafai ona e faʻapipiʻiina se auala lemu i le ea. O le faʻaititia o le leo na lafoina mai le faʻapipiʻiina o fale (pa poʻo le sili atu o le faʻapipiʻi o loʻo taofia ai le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o laʻau.

E fia le mea na o mai ai

O le ea fou o loʻo tautua i le "faʻapipiʻi" i le fale mautotogi, ma faʻaleagaina, i le tutusa tusi, o loʻo 'e tuʻuina atu i totonu o le vela i totonu o faletaele ma i le umukuka. A faʻapea e le o le galuega a le faʻalenatura e le mafai ona faʻavaeina (o lenei mea o le fesoasoani a se tagata faʻapitoa e mafua mai i le COD COD), i le umukuka tauaso (latou te tatalaina le tafe o le ea na tuua ai se fale mautotogi ma tapunia pe a faʻatau atu le faʻapipiʻiina). O le isi tali o le mumuina o se osofaʻiga manogi i le puipui, na amata ma fetuʻunaʻiga e le monoblock otometi (ma le faʻaaogaina o se polokalame filifilia, e lelei le pati filifilia). I se isi mea, le taui mo le taulaga, e mafai lava ona outou tausia faamalama i ni potu o le fale mautotogi ma le faʻailoga ata.

O le ea o le vevesi o le mama

Faapipiiina o mea e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o faʻapipiʻi o loʻo tatalaina i luma o le umiaina o latou avanoa lautele mo le faʻaleleia o le fale. A uma lava, o le faʻafitauli o le le lava o le ea mama i tausaga uma e avea atili ma sili atu ona talafeagai. A faʻatau, o le mea e fiafia ai e faʻatulaga le faʻapipiʻi ma se faʻamama o se mea lelei, o le a maua ai le talafeagai o le ea ma i le taimi e tasi o le a le faʻaumatia i le tausiga. E taua foi e mafai ona suia le faʻamama o le faʻamamaina ia te ia lava (e ala i le fofoa i luga o fale), e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻia o le aufaigaluega. E taua le manatua pe a tatou filifili e le gata ile faʻapipiʻiina ole lava lava ia, ae faʻapea foi mo lana faʻapipiʻi, faʻapea foi ma le teuteuga mulimuli ane, pe a tatau ai.

O aga masani, taga taga o le vasega faʻamamaina o EU3 o loʻo faʻaogaina i le faʻatusatusaina o meaʻai. O le EU3 vasega vasega e aofia ai le auala o le ea mai le pefu, eseese ituaiga o le filogia ma pogisa vaega pei o le afu. E lava lava lea mo fale mautotogi i vaomatua poo fafo o le taulaga. EU5-EU7 faamamaina mafai ona faia sili atu le faʻamamaina o le faʻamamaina o le efuefu ma le polen, asu, ma siama. O nei masini e mafai ona faʻaaogaina i le taulaga i le maualalo ma le faʻamalosi o le ea. Talitonu i le faʻamamaina o le tulaga tuʻuina atu, o faʻamama pepa e aofia ai le motu o ato ma e faia mai mea eseʻese. Mo se faʻataʻitaʻiga, i tulaga puʻupuʻu o le KCP o le Kamupani "'' Upega Tafaʻilagi faʻamamafa o selau pasene polyester, ma mea lelei e aofia ai hyperfini. Matau e manaʻomia le faʻatumauina o tupe faʻaalu a le ea e tusa ma fautuaga a tagata gaosi oloa. E masani lava ona lava ina latou tausia le tui puipui o mama, fufulu. Ae o isi taimi, o le faʻaititia o le faʻaleagaina tele o le faʻaleagaina o le filogia, e sili le faʻatauina o se faʻamama fou fou.

O nisi taimi i Monoblocks faʻaaoga isi ituaiga o faʻapipiʻi vai, pei o sela. Sapalai mea o le IPC-1.6 Action Standard Vf-010 O togi ua fuafuaina e faamama le ea o le vaz-2110 taavale Sales ma lona fesuiaiga.

Sa matua latalata atu i le foia o le mataupu o le ea o le ea "fale suesue o le tau". E le gata i le faʻaaogaina masani o le pefu o le pefu, o le pvu-120 comploct comploct o loʻo aofia ai i totonu o le Coal CoAL (AdSoiception) ma ata tifaga.

O le tulaga muamua i le system e fausia ai se efuefu faʻamama o le faʻamamaina lelei o le EU7 vasega, o le vasega o le suia o le faʻatulagaina o mea faʻapitoa. O le isi ata ata tifaga o le autu lea. E faamamaina ai le ea mai le manava o le manava, Co, Nox, Phnol, Momnol, ozone, tapaa, o le tapaa, o le tapoleni, o le tapaa o le tapaa, o le tapoleni, o le tapaa o manu. O mea leaga o le ea ma injonic o fua o le ea, o siama ma siama o loʻo faʻaoʻo i luga o le luga o le tai2 pipili. I lalo o le gaioiga o le malamalama o le ultraviolet moli, o a latou tino ma inoroganic vaega decomode i carbon dioode ma vai. O le lona tolu laasaga o se faʻataʻitaʻiga colsorpping filt e aveese toetoe lava afaina uma afaina ma se mamafa mamafa o le sili atu nai lo le 40 atouso, ua le fiafia i ai. O le tele o taimi o le coal sui (backfillcill i luga o le 1,3kg) faʻalagolago i tulaga o le masini, ae e aapa atu, e tusa ma le Kamupani, tolu tausaga ma le taimi faʻatulagaina.

Manatua o lo latou tapulaʻa agavaʻa o se taua tele o soʻo se faʻatauga ea. O lea, i le tuai ona suia o le talafatai, ua avea i latou ma faafitauli o le oona oona ma pathogenic siama.

Faʻapipiʻiina o le sapalai iunite pvu-120 "o le tau o le lab" (gaosi oloa fana):

Galue o le matagi fou

1- I le puipui i fafo, o le pu e galulue mo le Intert Trtct ma le eletise eletise eletise. O le nofoaga a ata na faia i le puipui pito i fafo, ua uma ona faapipii le faʻavaʻa mo le faapipiiina o mea faapipii i lalo;

Galue o le matagi fou

2- I luga o le faʻavaʻa o loʻo toe faʻatumauina ai taʻiala ("alavai");

Galue o le matagi fou

3- ulo-120 o loʻo faʻateʻa mai i le faʻamalama;

Galue o le matagi fou

49 O le malosi i le Faavae, Tupe Saeleka e faia;

Galue o le matagi fou

5-Guides ua aveʻesea;

Galue o le matagi fou

6- femememea o le sala a le ea O eseʻesega o loʻo faʻaaogaina mo le faʻaaogaina o le ea

Luga otometi

Lelei, soʻo se tagata faʻaoga e manaʻo e faʻatau se mea e tuʻuina atu i se komipiuta, faʻaaogaina i totonu o se tagata faigaluega o le a faʻatagaina ai le aofia ai o meafaigaluega ma galo mo le tele o tausaga.

O avanoa o le fausia-i le otometi faiga e faʻatagaina le faʻaaogaina o se tagata faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le Stone, ma le Work , e malie foi pe sitepu e fetuunai le vevela i le vaifoo o le faʻapipiʻiina. Faʻalelei pulea o le malosi o le eletise eletise e tusa ai ma le siosiomaga o le ea mai fafo, faʻapea foi ma le faʻatonutonuina o le lima-saoasaoa fanivaga o loʻo faia (czech Republic). O le faiga o o latou otometi o loʻo aofia ai se mana kapeneta (faʻapipiʻi i luga o le fale), o le faʻatonutonu o le faʻaaogaina ma le faʻaaliga ma le vevela vevela faʻapipiʻi i le ea. E masani lava, o otometi o loʻo maua ai le faʻailoga o le synchronous ma le fetuʻutuʻunaʻi ma le fetuunaiga o le saoasaoa o le sapalai ma le sili ona fiafia. O loʻo lagolagoina lenei faʻailoga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Universal Company sapalai sapalai o Ta-Mili mai Faiga.

E masani ona faʻaogaina le eletise eletise o le aufaasālalau ma vaega o le eletise eletise e masani ai ma le puipuia o afi. O nisi taimi o le auto alamanuia ua faaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le I350-I1000 Monoblocks o le Kamupani RFK-O le tau-o loʻo aofia ai i le faʻavae o le faʻatulagaina afifi. Aveese le ono mafai ona ufitia len o le tan pe a galue i le saoasaoa tele pe a o le faapipiiina ua tape. O le au taʻavale alamanuia faiga e faʻatonutonu ai pea le ea o le ea i totonu o le tan o le tan ma pe a o le tulaga taua o le o loʻo sili atu i le saoasaoa. Mo le puipuia mai i le faʻagaioiga le talafeagai, o le monoblocks o loʻo faʻaogaina i le loka loka pe a faʻaleagaina. E aoga mo le mafaufau loloto o le pisi tele o le pisi o le aiga i le faʻafitauli o taimi o le sui poʻo le faʻamamaina o nei mea taua.

O le au Faatonutonu Faʻafetai a le Kamupani "Laboratory o Tau", "Virmpy", "RLMom", Rover-Corberg, Osbere.

Faitau atili