PVC Windows: Faaaogaina ni vaega lautele

Anonim

Le faʻaaogaina o le lautele pvc faʻamatalaga. Evolusione o faamalama masani, mataupu faavae o le faʻapipiʻiina, gaosi. Foliga o le faʻapipiʻiina o le 'au-faapaologa.

PVC Windows: Faaaogaina ni vaega lautele 13793_1

E mafanafana Windows
Rehu.
E mafanafana Windows
O polofiti a le L600- 60mm faasologa (a) ma l700-70mm (b) mai lugkem. Na aliali mai i la matou PRC Distice Maketi i le amataga lea o lenei tausaga.
E mafanafana Windows
KVE.

Ua faʻaaogaina lelei e le au faʻamalama o PVC i aso nei aso ua maeʻa faʻaaogaina uma i lenei tulaga o le olaga tuai o le tulaga muamua ma i lalo o le fou fausiaina. Ma le mamanuina maoti, latou te avea ma mea taua o le itu

E mafanafana Windows
Etan-58mm system polofesa (a) ma Elita-70mm (b) mai le kve
E mafanafana Windows
''
E mafanafana Windows
O le Drmo-Design System Produlilement 60mm (A) ma Brillant-Desig Wildth 70mm (B) mai Reuhu
E mafanafana Windows
Tolu-Chamber SIB-Dede (Rehau) 70mm lautele polokalama tuuina atu ropligs prossing rom mai le 0.716m2c / w
E mafanafana Windows
''

70mm groundogel tala faʻasolitulafono ma ma le lua auala faʻaopoopo ma totonu

E mafanafana Windows
Innonova 70m5 Classic System mai Trocal
E mafanafana Windows
KVE.

E mafanafana Windows

E mafanafana Windows
Polokalame Faʻalauiloa S 3000 62mm lautele (A), S7000 (B) ma S8000 (B) 74MM
E mafanafana Windows
Euroline (veka) lautele o 58mm
E mafanafana Windows
Softline System Produliles (veka) 70mm lautele - lima mea pueata
E mafanafana Windows
I le faʻamatalaga o le ata o le ata o le ata o le 60mm lautele o salamander, e fa potu na faia, lea e mafai ai ona ausia ro = 0.63m2c / W. O le siʻitia o le mamanu o le ata o le lautele i le 76mm, ma le numera o mea pueata e oʻo i le lima na mafai ona siitia le tau o le puipuia o le vevela o le vevela

0.77m2c / W.

E mafanafana Windows
Acrylic vaega i luga o le luga o le pvc inform- matagofie ma tumau
E mafanafana Windows
Lignotherm-Dector Rhau System faʻamatalaga mai le potu itu i totonu o le potu taʻavale ma laina laupapa e ofoina atu i lanu.
E mafanafana Windows
Salamander
E mafanafana Windows
Lg chem.

O le Wimination Plastic Windows e toetoe lava a le mafai ona i ai i le fafie

E mafanafana Windows
Fa-potu eurofoutur matagofie Eurofour e mafai ona totoina faiga ma le vevela feololo ma le vevela feololo le tetee 0.81M2C / w mai le kmmerling
E mafanafana Windows
Tupe Faaai o le Auiliiga Faiga ma le lima mea pueata ma le lua faamau e lua abours mai le taufaasese
E mafanafana Windows
Euroline (veka) Faʻavaʻa Faʻapitoa (Veka) lautele 127mm
E mafanafana Windows
Isi faʻamaumauga o loʻo taofia ma le faʻavaʻa o le 127mm- "Expmof +" mai KMB
E mafanafana Windows
O faʻamatalaga mo le "fale e pasi" faiga e sili atu lautele (e sili atu i le 100mm). Ua tumu o latou fale i totonu i folauga fasia. I luga o le irmowin system stacme mai le kmmerling
E mafanafana Windows
Eseese (a) ma le Vapar Consulation (B) Sealants mai le "SOSI" MO LE FANAU O LE SILAGI ONGULAN FOLAFOLA

O pupuni o le tolu-Chamber PVC Dewaltils e umi ma faamautu mausali lo matou potu ma fale. Ae o le lua tausaga talu ai, na faʻatumuina le maketi i faʻamalama amata mai PVC faʻamatalaga, lea na le toe avea pueata, ma le toʻafa. Aisea e te manaʻomia ai ona faʻatau?

O mea e sili ona taua mo le gaosia o Windows o polyvinyl chloride-pvc. Chernemann O le vaega o Windows Maketi mai i lenei mea e tusa ma le 50%, i Rusia, e uiga i le tutusa. I Europa, lautele, o lenei fuainumera e laititi.

PVC faʻamatalaga o mai ia i matou mai Austria (Laoumann), United Kings (LB Plastics, HormasMo (PresMo), Beranmo) isi atunuu. O le tausaga mulimuli, o lenei lisi ua toe faʻaleleia LG Chemi, o le vaevaega o le lauiloa Korea Lg popolega. Ae e le masalomia foi le taʻitaʻiga a le taʻitaʻi o Siamani, o Taplast, Taplast, Tutura, BRAMES, geman, gempsto, gemcol, shomarto, shomander, gechal, stampil, velarto, shomander, gechal, velarto, o le antendo, o le ant, salu. Meafaigaluega ma isi vaega e sau foi mai Siamani (ROO Frank, Sieggenia Aubi IDr.). O le tele o kamupani (dimex, salamander, Ma o le a maua ai.) O le a maua mai ia US oloa gaosia naʻo mea i le atunuʻu. Isi gaosi oloa (tele Siamani) fausia o laʻau ma gaosia se talaaga i Rusia (Taplast, Kbe, Veka, ROKOU, ROKOU). Ia, tatou o fai, o eria Siamani o le gaosiga a Lusia. Ae e i ai foi le mama o mea faitatala ("Lumusu o le talita a Rusia", "

O le totogi o le lua sefulu tausaga talu ai, o le tele na o le tele o tagata gaosi fafo faʻalauiloa le fua o faiga miliona miliona 70 ma le 115-126mmal lautele pe faʻalelei atili oloa e faʻateleina ai le gaosia o oloa-saogalemu. Aisea na tupu ai lenei mea?

"Le Tulafono o Uo Uā]

O se matuiaga ogaoga mo le faʻaalia o oloa fou o le vaetamaina o tapulaʻa Europa o Endev 2002, latou te lisiina le manaʻoga mo le faafaigaluegaina o tekinolosi e tusa ma le 30%. O le tele o Europa gaosi oloa o PVC o le vave ona tali vave atu ma amata ona alu ese mai le onosefulu-milimita Aferika i luga o faiga o le lautele lautele. Sa latou taʻitaʻia i latou, pei, o le manatu lava, talu mai le faʻamalama e tatau ona faʻamafanafanaina, o le a faigofie foi ona faʻagaioia i lalo o Norms.

I lana lava auala, na faia i le an-Europa agai i luga o le malosi o le malosi ma le tulafono a Rusia. Mai ia Oketopa 1, 2003. O le lagolago a le Ofisa o Lusia Stateopted SNP23-02-03 "Pulemalo lelei o fale", o le a suia muamua. O tulaga fou na faʻaopopoina ai le manaʻoga mo le vevela faʻasolitulafono e ese mai i itu i itu o le itu, ae mo nisi mafuaaga e leai se suiga mo lenei tapulaʻa o le itu i matu. Ae ... e oʻo i se "malu" Snau o loʻo teena pea le setete resitalaina, ma o lona ulufale atu i le faʻamalosia ua faʻamaloloina seʻia maeʻa le 2007. (Ma o lea, seʻia oʻo i le taimi lea, stpip ii-3-79 *) O le a tatou le malamalama i lenei mea i le faʻavae o lenei lomiga. Sei o tatou vaʻai i le faʻafitauli. A faʻapea pe a fai e Europa ma lona agalelei mafanafana faʻapitoa e talia foi e i matou e ola tele! Seia tusa 2007 E oʻo mai i le taimi nei, ma o le nofoaga fou o le a oʻo atu i le malosi. Azomino, e alagatatau ona mafaufau, o le a ia iloiloina e lenei taimi i le taifau o mea e manaomia. I se tulaga lautele, e aunoa ma le mafanafana o pupuni, matou te le o matou le uno a se isi.

Faamasino o talaaga ma le asthetics o tusiata fofo

O le au faʻamalama lea e fai ai le ata o le tusiata o le fale ma tuʻuina atu i ai. Tagata gaosi o faiga faʻapitoa, taʻitasi i la latou lava ala, taumafai e faʻafaigofie tagata faʻatau e fofo ai lenei faʻafitauli.

Talaaga ma le faamalama vaalele . Tele kamupani ofoina faʻapitoa faiga faʻapitoa i ni isi itu: mafolafola-faʻapipiʻi ma mafolafola-vaalele. Wokon mai le mafolafola-togafiti faamatalaga (faʻatino i totonu o le talaaga stonedad faiga mai vepo ma le tele o kavecs, kmmerling, o loʻo pipiʻi i le vaalele. O sea faiga e iai se tulaga lelei:

O le avanoa o le utiutila o le fugalaʻau luga o le tioata ma o le suta o le timu o loʻo faʻaititia i totonu o le faʻavaʻa;

E mafai ona faʻaaoga le Whuster Wall Windows mo Glazing.

A o le toe faʻaleleia o fale tuai, o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi e masani ona faʻaaogaina (o le sash e faʻaosofia agai i le tino i le potu), faia le lagona o le tuai laupapa laupapa laupapa laupapa. O ia oloa ma maua ai le tele o tagata gaosi. Ae e le o lona uiga e le o se mea e tutusa ma le tasi ma le isi. O fale gaosi taitasi taumafai e tuʻuina atu ana oloa taʻitasi, ofo atu faiga ma manino lapotopoto, faʻalelei (filifiliga masani) ma o loʻo avea foi ma overs fafo o loʻo fesoʻotaʻi i fafo.

E fia ni mea pueata e tatau ona iai se talaaga

Tagata tomai faapitoa finau o le Hormal Crevers o le palasitika o loʻo aʻafia ai, muamua o mea uma, o le numera ma foliga o mea pueata. Nai lo mea latou te sili atu i le vevela vevela ala mai totonu i fafo, o le sili atu. E moni? Ina ia malamalama i lenei mataupu, tatou te mulimulitaʻi i le talaʻaga o le atinaʻeina o le Galuega PVC i le taimi o lo latou faia i lenei aso.

Manatua o le muamua PVC faʻamatalaga na o le tasi potu, ma le taua k (vevela feololo le faʻaaogaina) o fausaga na faia mai le 2 i le 2. 1 (M2C), 42-052C / W. Na suia i latou i le lua-g.mer faamatalaga. Na aofia ai se fatuga o loʻo iai i fafo, e manaʻomia mo le aveesea o le susu o le susu o loʻo pa'ū i totonu, ma le potu tele, o loʻo iai ona o loʻo faʻamalosia ai vaega o uamea uafu. O le vaega o le vevela o le Study K o faʻamatalaga ua uma ona iai se tau mai le 1.6 i le 1.9w / (M2C), ma o lea-: E manino o le faʻaopopoina o le tulaga o manaʻoga mo le vevela faʻafefe e le tutusa ma le lua-potu-laupapa faʻataʻitaʻiga, o le mafuaʻaga na faʻamutaina ai o latou gaosiga.

Na latou suia talafatu e tolu-Chambers, o le i ai o le muamua pisinisi uma mai le itu o le auala ma i le itu o le potu. O le vevela faʻaliliuga le faʻaaogaina k ua i ai i le laina mai le 1.3 i le 1.7w / (M2C) (RI = 0.59-0.733м2C / W). O le lautele o nei fausaga e uiga i le 60mm. Seia oʻo i le Faʻalapotopotoga Faʻalapotopotoga Faʻalauaʻimalo, o le Windows na gaosia mai ia i latou, na o i lalo o le faʻapipiʻiina o le tioata afifi ma le mafai ona faia e tusa ma le 30% o le faamalama E sili atu le maualuga nai lo le masani ai, ma o le tioata e laititi ifo teisi, ona o le averesi o le faamalama o le a fetaui atoatoa i le masani ai). Tolu-miliona faʻataʻitaʻiga sa faʻaaogaina ma faʻaaoga i le taimi nei.

Tagata faʻatau atu Europa, tagata ma isi ma tulafono o loʻo faia ai le Polokalame e tolu-potu e leʻi tuleia mea manaʻomia mo Endol oona o Windows. Faʻamalosia manaʻoga o loʻo faʻamalosia ai ni mea gaosi oloa e fai ai le faʻaleleia o oloa. O le faigofie laʻasaga i lenei itu o le faʻateleina o le tele o potu o potu e aunoa ma le suia o le lautele. O lea e onosefulu-miliona tala i le fa ma le lima mea pueata. Ae o lenei laasaga e leʻi taitaiina e le au gaosi oloa i le iʻuga o le taunuʻuga - vevela faʻaliliuga e ala i le ata na faʻaititia, ae leʻi taunuʻu i le faʻamoemoeina o le potu faasee). O le fofo i le faʻafitauli o le fausiaina o faʻamatalaga i se ata lautele o 70mm ma sili atu. O le auala lea e faʻaaoga ai le faʻamalologa o le faʻatulagaina o le Steed Swection e mafai ai ona ausia le tele o le faʻaititia o le vevela o le teteʻeina o le 0.8-0.9M2C, e tuʻufaʻatasia ai le faʻamalama o le vaivaiga e tusa o le 0.8m2c / W.

O le a le ituaiga maketi . Tele tagata gaosi oloa na o le faʻasaʻoina faʻasologa fou o le lima-potu 70mm lautele faʻamatalaga. na faia lenei mea, mo se faataitaiga, Gealan (faiga S7000IQ), Aluplast (ideal4000), Rehau (Brillant-Design ma Lignotherm-Design), Schalamander (Design3D ma Strimline), Schco (Coronact70 Cava / Rondo / Plus), Thyssen Polymer ( " Fiafia "ma" predige "), veka (tumutumu), kbe (" poto "), kiloka) ma isi kamupani.

E i ai foʻi tagata lagolago o le fa-taamilo 70mmm lautele lautele, mo se faʻataʻitaʻiga kmmerling (eurofular matagofie ma eurosfur scratuc system), gelan (s8000. E moni, o avanoa o lo latou faʻalauteleina o mea ua faʻalauteleina ma le eseese o mea pueata e lima, ma le ono gelian. E mafai ona e mauaina le tuʻufaʻatasia o fausaga na puʻeina ai le faʻavaomalo o le 60m, ma le sash rose i le 70mm. O lona uiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le sili ona luase mai le Laaona. O le isi faʻataʻitaʻiga o le tuʻufaʻatasiga o le pito i luga o le tino (veka). Ua i ai i le taua o nei faʻamatalaga, e fa potu, ma i le lanu-lima.

O se mea e sili ona taua o le tagata o loʻo umiaina o le The Shoplockewer-System Proples mai Novacke Chemicke Zavod. E 6 i ai i le 6 vaalele ma le sitaili lautele o le 80mm, ma o le sash o le 90mm 42 43m 4 mafiafia). O faʻamatalaga ma le ono mea pueata e ofo ai foi le fiafia i le Hyyssen Polymmer (Luxury faasologa), o le lautele o nei oloa e itiiti ifo nai lo le 80m.

O loʻo iai foʻi ni tagata gaosi oe faʻamatalaina "le tuai o faiga. Ole mea lea na faia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, veka ma le malulaloina o le faʻamalama talaaga faʻamatalaga, atiaʻe i le 1970. O le faʻaiʻuga, o le faʻamatalaga o le a maeʻa ai le "gaoi": o lona lautele o le 70m, ma le numera o potu o le lima o le lima.

I le amataga o lenei tausaga na aliali mai i le matou maketi i le amataga o lenei tausaga, na vave ona amata ona amata lelei Lschom i le lua o le aso 7Ma ma le L7. Ma o le L700 o loʻo faʻatau atu i le tau o le tolu-potu faiga.

O le suiga i le faʻasaʻolotoina o 75mmmim groundth faʻamatalaga e le o le uiga o le tele o tagata gaosi eseʻese ua tuʻua atoa tolu-sela faʻamatalaga. I le faʻamaeʻaina o le gaosiga o oloa, o nisi o oloa ma le maualuga maualuga le siʻitia o le vevela. Ia, ma o loo i ai foi ni ituaiga o mea e leʻi fesuisuiai ma na auai mai muamua tuai tolu potu faʻaaliga ma ofo atu. E tafao faamasani ai, i Rusia, o le vaega o le lautele o faʻamatalaga i le aofaʻi o le faʻatau atoa e le sili atu i le 10%.

Aoina o talaaga

E mafanafana Windows

Afai o le sili ona faʻatau mai talu ai nei na ofoina mai naʻo paʻepaʻe faʻamatalaga, o lea ua sui tele le tulaga. Le itiiti ifo i le lua farms, trocal, gealan- ofoina atu ni faʻamatalaga lanu o loʻo faʻaaoga ai le vaega o le prorylic. O nei polofiti e maua e le coexttroton metotia, o le autu autu o le paepae pvc mai le itu i fafo o le pito i fafo o le vaega o lanu lanu). O le ascrylic luga e sili atu le tetee i tulaga o le tau ma le faʻaaogaina o le faʻavae, e le o le maata, e le manaʻomia le tausiga faʻapitoa ma e faigofie tele. O le malae taalo o se maualuga e atagia mai ai, o le iʻuga o le mea e faʻaosofia ai le mamafa o le faʻamafanafana i lalo o le faʻamalosiʻau o le la o le latalata o le la. VOTOGA, e tusa ai ma tagata gaosi oloa, o le acrylic comting disction e mafai ona i ai pe a ma le 10 tausaga umi. E aoga i se faʻataʻitaʻiga e uiga i le 40% sili atu taugata nai lo le paʻepaʻe, ma o le faʻamalama na faia e tau sili atu nai lo 10-15%. O le mea taua o lanu ma lanu o mea uma o Gasalan ma Trocal e tutusa lava le aofaʻiga tutusa. 13. Exmtrastad Specias Spicts, ae o loʻo ufitia ai le prcc.

KVE, TRACAL, ROHAU MA SCHCO ofo mai se isi uluai fofo i le fesili o le pisia ma le puipuia o le pvc stamy mo le waminic system.

Na amata ona ofo atu e Wair oloa mai se talaaga faʻapitoa ata tifaga. A faʻaaoga, o le "vevela" o loʻo faʻaaogaina le metotia, o loʻo faʻaaogaina le ata i le pvc luga. E sau i le faamalama, e ulufale ai i le nofoa ma pito o le vaalele o le sami ma o lea na le ofi ai ia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o le toe faʻaaogaina o ata tifaga (renolit-werke, Siamani) faʻatagaina oe e "vali" o le faʻamalama i le 3 homogelias lanu ma le tele o filifiliga mo le laʻau. O ata tifaga e mafai ona faʻaaogaina ma le tasi ma le lua itu o le talaaga. E faʻaopopoina le aoga o le tasi i lalo o lona aoga i le tusa ma le 30%, faʻalua ona siʻitia le tau o le faʻamalama e 10-15%. E tatau ona manatua o faʻamatalaga na masani i lalo o le laʻau e masani ona ofoina atu e le paʻepaʻe, ae o le bege-enaena.

Volley i le fa "hares"

O le fausiaina o faʻamatalaga lautele na mafai ai ona "fasioti", seʻi vagana ua uma ona taʻua (maualuga vevela-sefeina o le faʻamatalaga o le ata tulaueleele i le sash ma fofo le faʻafitauli o le faʻaʻaisa o malifa.

Fat Glass . E pei ona taua, o le leona o le leona o le faamalama luga o loʻo nofoia e le faʻaluaina, ma o lona uiga o le faʻavae o le vevela e tupu mai i ai, ae le o le faʻavaʻa. Talu ai ua avea le tino ma lautele, e mafai ona faʻapipiʻi se tioata mafiafia i totonu, ona sosoo ai lea ma le fuafuaga o le faamalama atoa ma sili atu nai lo le a poloka le mea faʻatonutonu. O le iʻuga o le faʻaluaina-glazed Windows 42-44 mafiafia ma 47mm. Ae e foliga mai o lenei tapulaʻa o loʻo iai lenei tapulaʻa ma e leʻo manatu le toʻatele o le mafiafia. Muamua, e tusa ai ma tagata atamamai, o le mamao i le va o tioata e le mafai ona sili atu le 16m, pe a fai o le ea o le a amata ona fetolofi i totonu o tioata afifi. Lona lua, faʻaaogaina le tioata lautele o le 4mm thick, e mafai lava ona faʻaleleia le mafiafia o tioata pusa e faʻamalosia ai le usitaia o tulaga o iai nei. O le mea lea, o le faʻateleina o le mafiafia mai le 32 i le 44mmm e mafua ai le faʻateleina o le taua o le puipuia o le vevela o le vevela fesiʻiga mai 0.55m2C / W) o le a faia pea le feiloai. O le a le mea e faʻateleina ai le mafiafia o le tioata poloka, pe a fai o le faʻafitauli e faigofie ona foia ma faʻapitoa malosi malosi-sefe tioata?

Loloto o le faapipiiina . O le faʻafitauli tele o le tele o le sili ona faʻaluaina o faamalama o le o loʻo taʻua ai o le "pito i luga" aafiaga. E faʻasino i le paʻu o le paʻu i le toe faʻaleleia o le Windows e oʻo i le iʻuga o le "malulu Bridges" e ala i le uamea mamao i le isi. Faatasi ai ma se tioata mafiafia o le 30-32mm, o le "sone o le" aafiaga e masani ona tau atu i le puao o mea mai le itu o le potu. O lenei susu e tafe i le faʻamalama sill, o le faʻafefeteina o tagata e ona le faʻamalama. Ina ia aveese le uiga le manaia o le tioata, e manaʻomia le pa o le sash ina ia mafai ai le faʻaoʻo i totonu o le "mafanafana" sone e puipuia e le vaega o talaaga. E mafai lava ona lava le mafaufau i le mea o iai le 15mm (e ui lava, e le o tuʻuina atu i auiliiliga uma). O talaaga e 70mmim gragutu e le tele o tagata gaosi oloa faʻatagaina e le gata mai le masani ai, ae e poloka foi i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le Notrec Propment, lea e lautele o le 75mm, o le faaluaina-glazed Windows o le 18 mm, ma i le 210mm) mai le 210mm) mai le 21 tausaga.

Faafitauli le malulu o slope

O le poto masani o le faʻagaioiga o le PVC Windows i le loloto o le tusa o le 60mm e mautinoa ai e faʻaitiitia ai le faʻaititia o le vevela i le vaitau o le vaitau o le vaitau. SatMam e fesoʻotaʻi ma condnatendation Mandentation mai le Suavai Vappors o loʻo i ai i le ea i totonu, i luga o le pito i luga o tologiga, o loʻo i luga o le faʻavaʻa o le faavaa. Aisea ua tupu ai lenei mea? Ina ua faʻapipiʻi faamalama ma se pusa vaapiapi i se tasi-syster fafo puipui, o le vevela o le vevela faʻateleina faʻateleina e ala i le pa o le pusa. O le oblast o le faamalama poloka e masani ona i ai i le sone o le le lelei vevela, vevela vevela e le gata i le ofuina o le pusa, ae tutusa foi i le pa o le puipui. I le ala, o le fō o le lio o tolone ma le faʻavae na faʻaalia ai e le gata, e le gata i le Windows of pvc, o le lautele lava lea o le leai o se faʻamalama poloka mai soʻo ni mea.

O le mea moni, o le faʻafitauli o le faʻaititia o foliga e mafai ona foʻia i le faʻalauiloaina o le faʻavaʻa i le ogatotonu o le tatalaina ma le faʻalumaina o le avanoa i le va o le faʻamalama pusa ma le puipui i fafo ma le ogatotonu o le faʻamalama. Ae mafai ona ou faia lenei mea. E le o se faʻamalama loloto faʻapipiʻi amata ona tu i luga o le fale. A faʻapipiʻiina faamalama mai le fitusefulu ma le militeri o le talaaga, o le ono faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa ua faʻaititia tele. E moni lava, e le faapea o mea uma e ala i le faʻapipiʻi ia faʻamalama, o le ae le tau mafanafana o malifa. Tatau! Ma o le faʻapipiʻi tulafono e tatau ona maitauina e le itiiti ifo ma le faʻaeteete. Ae a faʻamaoni faʻamaoni: O le Windowse mai le ata lautele e faʻamagaloina nisi o mea sese o faʻapipiʻi, ma le mea lea, ona o le faʻamalama mai le siisii ​​faʻasolopito e tatau ona toe faʻafouina.

Mautu Atunuu Nofoaga o gaosiga Faataʻitaʻiga laina Mission lautele, mm Aofai o mea pueata Lua Glass mafiafia, Max, MM Aofai o le aufaataua o faamaufaailoga Vevela Transfer Restoriment, M2C / W
Salamander Siamani Siamani Mamanuina 2d. 60. fa 32. 2. 0.63 (e oʻo i le 0.7 *)
Fuafua 3D 76. lima 48. 3. 0.77
Susulu 76. lima 48. 2. 0.72 (e oʻo i le 0.8 *)
Taufaasese. Belgium Belgium Moilate 2000. 60. 3. 32. 2. 0.60
Zendwow. 70. lima 41. 2-3. 0.78 ****
Faafetai polysen. Siamani Siamani "Tulaga" 60. 3. 32 (55 **) 2 ***** 0.64.
"Fiafia" 71. lima 47. 2 ***** 0.78.
"Gredige" 76. lima 39. 2 ***** 0.79
"Eute" 71. 6. 39. 3 ***** 0.76
"Fiafia" 128 (STV. 70) lima 47. 2 ***** 0.79 ****
Kiloki. Siamani Siamani Eurodaur km. 58. 3. 31. 2. 0.69
Eurofutatou matagofie. 70. fa 39. 2. 0.81.
Eurofutur laugatasi. 70. fa 39. 2. 0.81.
Thermowin. 100 fa *** 49. 2. 1.25.
Rehu. Siamani Siamani, Lusia Faavae-mamanu. 60. 3. 33 (53 **) 2. 0.62-0.71
Faavae-mamanu. 115 (STV.60) 3. 33 (53 **) 2. 0.62-0.71
Lermo-mamanu. 60 (sv.76) fa 33 (53 **) 2. 0.67-0.75
Sipe-mamanu. 70. 3. 41 (61 **) 2. 0.71-0.766
Brillant-mamanu. 70. lima 41 (61 **) 2. 0.79-0.84
'' Siamani Siamani, Lusia 900. 62. fa 54. 3. 0.71
Faamafanafanaga. 62. 3. 36. 2. 0.64.
Innonova 70 A5 matagofie 70. lima 38. 2. 0.81.
Innonova 7 70 m5 masani 70. lima 58. 3. 0.81.
Veka. Siamani Siamani, Lusia Softline Ad. 70. lima 42. 2. 0.78.
Pito i luga faasalalauga. 70. 4-5 42. 2. 0.77
Sefuluai. 58. 3. 42 ** 2. 0,68.
KVE. Siamani Siamani, Lusia "Faʻamatalaga" 58. 3. 32. 2. 0.65
"Tagata poto" 70. lima 38. 2. 0.79
"Isi" 127 (st. 70) 4 (st. 3) 32. 2. 0.71
* - O afea e faʻaaoga ai tioata pusa o se ata faʻapitoa;

** - I se ata mafolafola-mamanuina;

*** - Tulaga i totonu o le atigipusa, SHASH ma le stroke ua tumu i folauga;

**** - o le tusipasi o loʻo faia;

***** - faamaufaailoga na faamalosia e Kupron filo

Lautele faʻavaʻa sili atu nai lo le 100mm

Ma o le foafoaina o 50mm lautele faʻamatalaga, e leʻi toʻafilemu tagata gaosi. O nisi na sili atu le tele ma na ofoina atu le au mea a Rusia o le Bussimers Pusa le 115 lautele ma 127mm. O ia faʻasalalauga e taʻua o nisi taimi "Dantish" poʻo le "Dutch", e ui lava lava, mo se faataʻitaʻiga, na faʻatupu ai e le Kove lona faʻamatalaga ma le lautele o le 127MM. O prosisona o nei pusa na latou ki i le auala, aua o le faʻafitauli o frost rates ua filifili e sili atu. O ia vaega e mafai ona faʻapipiʻiina, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaaogaina le malosi o le tamaoaiga-sefeina o le tolu-vaega laupapa, i totonu o le vaega o le 100m, e aofia ai ma le mafiafia o le 100mm, mimilo o le 100m, mimiti o le 100m, e aofia ai ma le mafiafia o le 100mm, mimita o le ofi. O lenei aso, o le faʻapipiʻiina o le polokalame e masani ona masani ai, o le a le pito i luma o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le flusho ma le pito i luga o le puipui. O sea polokalame e faʻafaigofie ai le faʻatulagaina o se vaega o le pusa o le faʻamalama pusa i le puipui ma e faʻasolo ai foi e faʻauma i fafo. E ui i lea, o le sailiga mo le sili ona faʻapipiʻi faʻapipiʻi polokalame.

E i ai masini i faʻavaʻa lautele: o le tau ma le lavelave o le faʻamalama faʻapipiʻi faateleina. O le faʻaaogaina o mea e aofia ai le ituaiga paradox: O se paga ma le pusa lautele faʻaaogaina le faʻamalamalamaga o le 60mm i le tele o le vaʻai i le vevela o le teteʻe i le teteʻe i le teteʻe i le teteʻe i le teteʻe i le teteʻe i le teteʻe i le teteʻe i le ua leiloa le maua mai i le vevela o le teteʻe. Na o le 2005 O le tulaga na i ai le suia - e iai filifiliga i se sash 70mm. O polofesa ma faʻavaʻa ma lautele e oʻo atu i le 115mm ofoina atu kamupani e pei o Rehau (faʻavae-mamanu), KV (AOFIA (AOFIA (EXP (ACT STORD). O le faʻamaumauga o loʻo umia le KVE ("Express +"), o le Srical (Quarter) ma Voka (Europan), o le faʻafanua o le 127-124M.

O le Chronicle faʻapipiʻi o le Badcy Block mai le faʻamatalaga S 8000 IQ mai Gelan:

E mafanafana Windows

1- tele le tele o pu;

E mafanafana Windows

2- Faʻapipiʻiina le lua faʻafesoʻotaʻi o faʻamatalaga ma le le-se-se-lipine sepela;

E mafanafana Windows

3-tali faavae;

E mafanafana Windows

4 'Ia faʻapipiʻiina ma faʻavasega le fuafuaga i le amataga;

E mafanafana Windows

5- faʻapipiʻiina ma taula fula;

E mafanafana Windows

O le aloalo i ai;

E mafanafana Windows

7- faʻailoga le gagana;

E mafanafana Windows

8- ia faʻapipiʻi faʻailoga;

E mafanafana Windows

9- Faʻapipiʻi faamalama ma le puleaga;

E mafanafana Windows

10 i se fagu;

E mafanafana Windows

11. Ua leva ona faapopoleina i totonu;

E mafanafana Windows

12- o fua fā;

E mafanafana Windows

13- Saosi!

O fea e sau ai?

O tau mo le malosi i luga ole lalolagi maketi na faaauau pea ona tupu, lea e mafua ai le faʻalauteleina o le malosi-faʻasaoina Tekinolosi. O le iʻuga na tupu i Europa na tupu ai se polokalame na taʻua o le "fale pasi", o loʻo taofia ai faamalama mai le nofoaga mulimuli. O le tele o le faʻafaigofieina, tatou fai mai o le "potu pasi" o se fale e aunoa ma le faʻamalosia o le malosi o le 2000 / i ai mo le vevela vevela ua tatalaina e moli moli , uʻamea ma isi masini o le aiga). O lenei faiga e manatu e uiga i le lumanaʻi ma faʻamatalaga gaosi oloa. YIPOD O lenei polokalame, o le toʻatele o latou ua uma ona fautuaina faʻapitoa faʻapitoa o le tele o le tele o le malosi-sefe faiga faʻapitoa: Kommerling- Dormy-Dealline Plus, KVE- o le ata, e 90mpo ". O polofesa o le lautele e tusa ma le 104mm ma le fa mea pueata tumu i se taufaasese faapitoa. Faapitoa Steel Faʻamalosia e maua ai le faʻamalama maualuga ma le faʻaaogaina o ni faʻailoga faʻapitoa, ma faʻatagaina foi le faʻaaogaina o se lautele lautele o le anti-burglar lelei. O le faʻaaogaina o le lua-potu tioata tioata tioata mafiafia 44m e mafai ai ona e ausia le vevela faʻaliliuga o le 1W / (M2C). E faapena foi ata faʻapitoa e ofoina atu e kmmerling (thermowin), kve ("Pole")) IDR. E foliga mai o le rusia o faamalama mai na o talaaga o le a aoga foi. O se tali sili lea i le faʻafitauli mo itulagi o le mamao i matu, e ui lava e taugata tele.

O le faatonu Komiti Faatino faafetai le taufaasese, Gelan, Kalah, kmmerling, o Remumu, Salamander Polmer, Veka mo le fesoasoani i le sauniaina o le mea.

Faitau atili