Taimi o eseesega

Anonim

Ae a le pupula o le pupula ma le tasi o totonu o loʻo i totonu o le faʻavaeina? O manatu o tagatanuʻu mo le faia o le fausiaina o faʻatusatusaina i le fale mautotogi i le fale mautotogi.

Taimi o eseesega 13795_1

Taimi o eseesega
Ata Saunia e Pononarev

Faatusatusaga o mea leaga o le sili ona masani masani masani masani. Faʻavasegaina, o le kalafi totonu "taofi" i luga o le fua o le uliuli ma paʻepaʻe. O le faʻaaogaina o le faʻatusatusaina o le "pogisa-malamalama" Faʻaola le pepa, faia foʻi le sili atu le manino ma faʻaalia

Ua tumu le lalolagi i ni isi. Sa upuleagaina eseese i mea e siomia ai mea uma a le au mea. Sa latou faitau e tagata uma ma vave. E maualalo ifo le maualalo pe a faʻatusatusa i le maualuga, faigofie-faʻatusatusa i le mamafa, malamalama, ma le pogisa, faigata, ma faigofie. O le colliation e faʻamalosia ai le malamalamaaga, e sili atu le manaia ma susulu atu. A uma mea uma, e iloa mea uma.

Phnomenson o le eseesega

Taimi o eseesega
Sasae tala.

Lace Mosting meafale i tafatafa o le plumping o tafe otootoga. O le eseesega i foliga ma mea e maua ai le potu o le potu toe faʻalelei o le a foliga faʻanoanoa ma le le mautonu pe a leai ni eseesega o mea. O a latou fegalegaleaiga o le eseesega lea o laufanua, o loʻo lagolagoina totonu totonu, faʻailoa. Ae o lenei e taua iinei e le o lo le soona fai: E tatau ona iai se teteʻe. O le cootors coot coot tufuga e le mafai ona fesoʻotaʻi ma lona antiphee. E masani ona faʻaaoga e faʻaopopo pe faʻaofuina e faʻatusatusa. Afai o le eseesega e le faʻatulaga e uiga pepelo, e le gata ona atagia ai le faʻavaeina, ae foʻi le faʻaleagaina o lona amio. O le vevesi o loʻo atagia ai sina suiga i meatotino: o le tau o pepa ma vaega o loʻo faʻaogaina i le tau faasaga i le lanu, o le lanu o le faʻaaliga o le ata vaʻaia o nofoaga. Ae ui i lea, o le faʻaogaina e tuʻuina i totonu ma le mafanafana ma le mafanafana, taua mo le soifua maloloina.

Taimi o eseesega
Tusiata A. Korodavchengo

Ata o le S. Poniarevanaltal ma le lanu o mea, o le lanu e fausia ai le eseesega o uiga o mea. O le malulu o le uʻamea lapopoa ma le mafanafana o le ratton, vaʻai i le lamolemole lamolemole luga. O vaega o fafie e alualu i luma pe a faʻatusatusa i le malosi o le uamea.

Taimi o eseesega
Luziferrice ma le aʻafiaga o le "pa'ū" i lamepa o moli o pepa e sili atu le maaleale i le talaʻaga o le puipui o le mafiafia o le puipui. O le eseʻesega mo le tino o le laʻau lamolemole ma le faigata o le talaʻaga o le faʻasolo e le "tactile nunce" - o se ofutino ma le masani o le tino.

Taimi o eseesega
Tusiata t. Voronkova

Ata e.lichina

Ataatafaina o laʻau ma le Ata Ata Faʻatulagaina O le ata o le tioata oneone na fatuina le mea taua o le mea taua o le faʻavae

Taimi o eseesega
Sasae tala.

O le tuʻufaʻatasiga o se kiloki sili ona mama manyry ata ma lanu lanu e ufiufi ai. Tusitusiga ma se ata manumalo e foliga mai i se potu ma se sili atu faailoga

Faatusatusa fuafuaga

Taimi o eseesega
Tau Metallica.

O se faʻataʻitaʻiga o se manuia tuʻufaʻatasiga o le moli moli o le puipui ma le pogisa "moli" o le "o le sili atu o le cheramoc o loʻo tuʻufaʻatasia, leai se mea leaga ua faʻalumaina ai, leai ni mea leaga. Mafaufau pe fia ni mea eseʻese i totonu o lau totonu. Faʻafefea ona fesoʻotaʻi mea o pa puipui, itupa, mea fai mea teuteu e fesoʻotaʻi tasi ma le isi? E i ai le potu sili atu? E le o mea uma i le malu pe mautu foi? Faʻataʻitaʻiga ma le pito i luga - o se vave ma taugofie auala e sui ai le foliga o le potu. O le umukuka, lea e tatau ona i ai le tele o lamolemole laʻasaga i ni manatu aoga, o le a sili atu le toʻa lelei pe a e faʻaopopoina ni nai mafiafia mafanafana, solosolo, pupuni, pupuni o ia E faapena foi, o "mautu" na mafai ai, iinei ma iina, o le a avatu i ai le malosi o le "potu vaivai ma fluffeny. Anti-malolo foliga e le tatau ona foliga pei o ni vaega masani. Ina ia mafai ona paleni le faʻavae, o mea na faʻaaogaina e tatau ona faʻatulagaina e tatau ona faʻatulagaina. Mo le atoatoa o le tuʻufaʻatasiga o le tuʻufaʻatasiga i totonu o le potu e tatau ona i ai le tele o lanu pepa (o le tioata tioata, faʻata, o faʻavaʻa o mea, meaafale i meaafale). Matte i tafatafa ane matagofie, taligalu ma lamolemole, malu ma mautu, e le manino ma manino, suʻesuʻe mea, o mea taʻitasi ma le tagata faʻapitoa.

Taimi o eseesega
Tusiata A. Korodavchengo

O ata o le nuu o Ponatarev i totonu o le potu malolo ua mamanuina i le sitaili o le Rusia lomiga o le atunuu. O le ata o le afi o le magala ua faʻaalia ai le eseesega i le meatotino o mea: o le lapotopoto ogalaau o se talaʻaga mo le maalili mai i le maa mai le maa mai se maa. VITOGA O LE TAʻITAʻI O LE FAʻALELEAGA MAʻI MA LE SILI.

Taimi o eseesega
Luziferfutum o lenei tuʻufaʻatasiga ua avea faʻatusa se faatusatusaga "mafanafana". O le stred tortieval ata o le totonu o le i totonu o loʻo sasaina e le olaga-faʻamatuʻuga fiafia i le sifi pupula i le sitaili popo.

Taimi o eseesega
Lusifelo.

O le maualalo o le tautau moli moli e manino lava o le congindrical foliga o latalata i le ata o le nofoa mai le palasitika. O le tele o ituaiga o loʻo faʻatautaia e ala i le faʻapopoleina o le afi afi

Taimi o eseesega
Deugner d.grisshkin

Vaega o Part Claddding ma maa e faʻataʻitaʻi le "leiloa" o le matua o anamua. O le tala leaga o loʻo le mautonu ma le paleni o le lamolemole luga o le plasma potu

O mea uma e uiga i lanu!

Taimi o eseesega
Sasae tala.

Lanu e afaina ai le mafaufau mafaufau o se tagata. O nisi lanu i le ituaiga o vaalele tetele i totonu e le taliaina - lanu. Tataʻi Faʻalogo i Eleni anamua: Blue, mumu, uliuli ma le samasama e fetaui ma elemene autu (ea, afi ma le vai). E le gata i lea, e maitauina mea uma i totonu o totonu, o loʻo taʻitasi uma, o lanu taʻitasi e tatau ona faʻaogaina. O le talaaga o le lanu pule malosi i le eria, lea e sili ona maualuga. O le eseesega e na ona manatu o le lagona o lenei nofoaga lanu. O le mea lea e tumu i lanu, o le malosi atili ai le eseesega. O le faiga o le faʻaaogaina o le faʻafeagai e pei ona faʻaaogaina o faʻafitauli o loʻo fuafuaina e le sitaili o le potu. O le siisiini o loʻo taofia i Monochrome, o loʻo ese mai le malamalama ma le pogisa. Pop e faʻaaogaina le chromatic ma le lanu (mumu ma uliuli). O le Broquend ma Clorticism tuufaatasiga o lanu vaivai ma amioasi. E mafai le faʻatusatusaina o le lanu lanu pe a paʻepaʻe mumu ma lanu uliuli lanumeamata, malamalama samasama ma le lanumoana, o lanu lavelave e faatusatusa. Tuʻufaʻatasiga i luga o faʻavae o faʻaopopoga e faʻapitoa lava. O auala o lona uiga: E lua lanu e faʻafeagai i le tasi ma le isi i le lanu lapotopoto. Pe a fefiloi, efuefu ua fausia. Lafoina latalata, latou te faʻamalosia e le tasi le isi. O le taumamaina ai o le totoatu ua faia, o le mea e avea ai ma se tasi o faʻavae.

Taimi o eseesega
Sasae East e masani ona fesoʻotaʻi ma se lagona mautinoa ma lagona. Mumu vali lanu e mafanafana, dynamic. E faʻaaogaina i le faʻasologa o sone. Malulu lanu meamata, i le teteʻe atu, malolo ma sohethes.

Taimi o eseesega
Pronda ma sili atu le malosi o le lanu o mea na faʻaaogaina (muamua o mea uma e faʻasino i le mumu mumu), o le itiiti ifo o le laualuga e tatau ona i ai, o loʻo nofoia ai le laualuga e tatau ona iai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai le laualuga e tatau ona iai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai le laualuga e tatau ona iai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai le laualuga e tatau ona iai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai le laualuga e tatau ona iai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai le laualuga e tatau ona iai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai le laualuga e tatau ona iai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai, o loʻo nofoia ai le laga. E mafai ona e alu ese mai le sasaina o le feteʻenaʻiga, faʻasolosolo tele le lanu ma le lanu efuefu pe uliuli pe faʻaititia lona lelei, faʻafefiloi le lanu paʻepaʻe.

Taimi o eseesega
Sasae tala.
Taimi o eseesega
Sasae tala.

O mea eseese e matua eseese, pe a loto maamuloto vane, mamao ese mai le tasi ma le isi i totonu o le shocpulama, e tu i le potu nofomau i tafatafa ane, e fesoʻotaʻi i tuʻufaʻatasiga e le masani ai. Faʻataʻitaʻiga, o totonu, e sosoʻo ai ma se tamaoaiga mumu talaaga i le tuʻufaʻatasiga ma jely lanumoana nofoaga, o se tagata ma le masani ai le mafaufau o le a talanoaina

Togafiti decorators

Taimi o eseesega
Tusiata n.astakhov

Ata e D.Minningshitschitss o le ecticticism suia le le tumau le tumau o se sitaili tele. E ui lava i se faʻauigaina le faʻauigaga, o le metotia na avea ma le masani ai fua: Fefiloi mea mai taimi eseese fesoasoani i nisi taimi e vaʻai atoa i se auala fou. E foliga mai ua fausia ina ia mafai ai ona faʻalavelaveina taimi eseese ma aganuu. O se vintage Bootd Chest Comply Copely Copes ma se uiga e leʻi fuafuaina e faʻatatau i le televise mo ia. Mea tuai ma aso nei e latalata i le fausiaina o le ata o se fale fou "ma le talaʻaga". E oo lava i le uafu e mafai ona mautu ma matagofie.

Taimi o eseesega
Tusiata artativ

Ata e D.Minkina aoga matagofie spectict fulafula ma fua ituaiga. Lautele tatalaina i le va o le ala savali ma le potu malolo o lenei fale mautotogi ua teuteuina i foliga o se ofu anamua. I itu uma e lua o ia, lua isi vaapiapi e eseese-eseese matala matala na tipiina. Fetagia mai ia i latou lafo se lisi lapisi i le Gypsium Coupn, e taapeape le vaega o le 'autau. O le faigata o le tulaga faʻasolopito o loʻo i ai i se olaga faʻaaloalogia i le faaonaponei.

Taimi o eseesega
Sicis.

O le faʻaalia o le sitaili o le "techno": uamea mospac "Castle" Cappet Ceting, o le polale sndel luga e tuʻufaʻatasia ma le matte. O ni nai mea faʻaiʻu e mafai ona tauva ma le mafai ona fatuina le lanu e atagia ai luga ma le malulu glitter

Black ma White Cinema

O se auala o tuʻufaʻatasiga, o le eseesega o loʻo iai le malosi ma vaivaiga. O pepa na fausia i luga o ni faʻataʻitaʻiga e faʻaalia lava e masani ona faʻaalia, puaa ma manatua lelei. O lenei, o le sili atu o le sili atu o le sili atu poʻo le le talafeagai le faʻaaogaina o le faʻaleagaina. O le mea lea, e tatau ona faʻaogaina e faʻaaoga ai lenei metotia, matamata i mea uma e i ai i le faʻatulagaina. O le maualuga o le faʻatusatusaina e tatau ona siakiina mai le manatu o manaʻoga o ERGONComacs, talu ai le tele o le tele (ma le malosi) o faʻataʻitaʻiga, ma le vave na faia ai le tagata. E leai se mea e sili atu le le lelei i totonu o le fale i totonu nai lo le mafaufau o le mafaufau. Taumafai e saili le eseesega e aunoa ma le suia o le saturation o elemene, ae o le nofoaga o le gaogao.

Taimi o eseesega
Sasaʻe tala o loʻo avea o se faʻatusatusaina o se auala o le tuʻufaʻatasiga o iai lona lava uiga. I se tulaga, o mea e faʻaaogaina ai le nofoaga o ia lava e manaʻomia ai lona fausaga. O le vaitusi i le ituaiga o le semi-curvos ad art i totonu o le potu malolo o se tuʻufaʻatasia ma semantic ogatotonu o le potu. E faʻatusatusa i totonu faʻatasi i totonu o le vaega i luga o le tino ma i le taimi lava e tasi e manino manino rhymes le lanu ma laupapa laupapa i luga o le taualuga.

Faitau atili