Fale e tusa ma Tes tekonolosi

Anonim

O le fausiaina o se fale ma se vaega atoa o le 155 M2 tusa ma le tekonolosi e mafai ai ona e faʻaititia le faʻateleina o tupe faʻaalu.

Fale e tusa ma Tes tekonolosi 13800_1

Fale e tusa ma Tes tekonolosi
Ata V.nepledova
Fale e tusa ma Tes tekonolosi
Fausiaina le lagolago mo le Faavae:

A- Ia faia lelei mea uma;

Fale e tusa ma Tes tekonolosi
B- Ina ua maeʻa le faʻatumuina o le sima o le pito i lalo o le lelei i totonu, o se ofutino pe fulagia na faʻaalia i totonu o le faagaau;
Fale e tusa ma Tes tekonolosi
O le pou e tatau ona 15-20 cm;
Fale e tusa ma Tes tekonolosi
G-O le aso na sosoo ai, o tuʻuga o lagolago na ufitia i Avia;
Fale e tusa ma Tes tekonolosi
Pa i le Tise-3m:

Agai o le maea;

Fale e tusa ma Tes tekonolosi
Faʻavae ni taʻavale faʻapitoa;
Fale e tusa ma Tes tekonolosi
I le salamo, latou te faia se tulaga;
Fale e tusa ma Tes tekonolosi
O puipui e faʻamalosia e "fetuʻunaʻiga sootaga";

Fale e tusa ma Tes tekonolosi

Fale e tusa ma Tes tekonolosi
D, e- mo le teuteuina o poloka puʻupuʻu e faʻaaoga ai se galuega faʻapitoa
Fale e tusa ma Tes tekonolosi
Wall Masonry:

O masaniga na valavala e pili galuega;

Fale e tusa ma Tes tekonolosi
O le bond o le pito i luga o laina pito i luga na faia i le platforms;
Fale e tusa ma Tes tekonolosi
O puipui i fafo ma totonu o puipui na faataatia e aunoa ma le fesootaiga malu
Fale e tusa ma Tes tekonolosi
I totonu o loʻo taoto i totonu o latou inisinia fesootaiga faʻamalosia 6mm toe faʻamalosia toʻotoʻo; O auala i fafo o le auala i fafo uma o le 4 laina o le masonry
Fale e tusa ma Tes tekonolosi
Pa puipui e Tise - 2:

Anti-2m Eseese ma se ita;

Fale e tusa ma Tes tekonolosi

Fale e tusa ma Tes tekonolosi
B, faʻafefeteina le paluga, o lona sitaimoina ma tulaga o loʻo tutusa ma le ofi o le tuse-3m poloka
Fale e tusa ma Tes tekonolosi
O le faʻapotopotoga o mea savali e le o ese mai ma isi tekonolosi faʻagasolo. Faʻatatau (a) ma faʻavae (c) tulaga e manaʻomia e maua ai le faʻamalosi mai i loʻu aʻa o fulufulu, mo le faʻaaogaina (B) - lava oneone
Fale e tusa ma Tes tekonolosi
I lalo o le fale na i ai ni fagu e faʻamalosia ai mama faʻatasi, paipa. O tagata na feosofai i tua atu o se malamalama malamalama i le faletaele. O lenei vaega e faaauupegaina ma se fofo faʻaaogaina ma faʻapipiʻi o inisinia fesoʻotaʻiga.
Fale e tusa ma Tes tekonolosi
O le afa o loʻo faʻaaogaina e feololo ma ulaula le itu o le puipui. Ina ia faia ni pu pe a suia le poloka, laupapa laupapa
Fale e tusa ma Tes tekonolosi
Fuafuaga o le fola
Fale e tusa ma Tes tekonolosi
Fuafua o le fogafale lona lua
Fale e tusa ma Tes tekonolosi
Mansard fuafuaga

O le tau o le teuina o se fale ua faʻaumatia mai tau tau o meaola, galuega ma masini. Tise Tekonolosi lea e faʻaalia ai le fausiaina o le mamafa o taʻavale, faʻavae i luga o taugofie, mafai ona faʻaititia le atoa o tupe faʻaalu.

Poloketi "Faamoemoe"

Le faasologa o gaioiga i le taimi o le fausiaina o se lua-tala malumalu e tusa ma le Tekonolosi Tutotonu e aofia ai le Fausiaina o le Fale na o IarazhDA. O le fale ua fuafuaina mo aiga-faataamilo aiga nofoaga mai 4-6 tagata. Faleoloa vaega - 81m2, atoa le eria - 155m2, nofomau - 75.7 M2. Na fausia le fale e le atoaga o tagata e toafa, le taimi o le galuega- 2.5 masina.

Faavae faavae

Ae le i amataina le galuega, o le palapala na suʻesuʻeina ma na faʻatino le ituaiga, talu ai e faʻalagolago i le filifiliga o le faʻavae ituaiga. O le eleele i luga o le upega tafailagi sa mu malu, o lea lava na amata ona fausia se faavae i le faatafunaga a le Faavae. O le mamanu ua fausiaina mai lagolago lagolago i lalo ifo o le maualuga o le faʻaʻaisa, ma le ovatu vaega o le fafie.

A fausia se koluma-lipine-lipine faʻavae, o le faʻavae o le tusiga o loʻo faʻaaogaina "o le" f "na faʻaaogaina (o le tau o le 1500 rubles) e faʻatino ai lelei le mamafa i le pito i lalo. Gaoioiga na faia e lua tagata faigaluega, lea na mafai ai ona faʻaititia tele le tau o lenei vaega o le fausiaina.

Ua amata ona faatinoina e le fausiaina o le faavae i le vili atu o vaipuna i lalo o le lagolago. Ina ua maeʻa, (taimi uma na faia e tusa ma le itula) i totonu o loʻo i ai i se fou sauniuni, faia i le ituaiga o lua U-foliga o loʻo faia o le steemed o le 12m, tufasi i le tino o le 12m, tufasi i le lapoa o le fafine 12m. O puipui taʻitasi na faia o le toʻotoʻo o le artamor ma le umi o le 3m i le fuafuaina ina ia mafai ai e le taimi ona faʻaoʻo mai le vaipuna i le 15-20 cm.

Aluga mai le oneone po o le iliili pe a fausia se koluma faavae o lenei ituaiga e le faia!

Ona amata loa lea ona faʻatumuina le faʻaaloalo o le vaega lea o loʻo mulimuli mai i vaega tetele (sima-oneone-ceusp, vai): 1: 3: Aofai. I le taimi lava lea e tasi, sa faʻaoga le C400, maa paʻia, aua o le faʻalumaina o mea e teteʻe ai i le faʻavae o le tino. tulaga tau faʻafuaseʻi.

A o le i faʻatumuina i sima, na faʻapipiʻi lelei lelei lelei le posgs o le tulaga o le pito i lalo o le pito i lalo o le lipine. E le gata i lea, o le alavai laʻitiiti i le va o le eleele ma le vali e tatau ona 15cm (e manaʻomia mo le solomuli o le fale). O le sima na faataatia ma faaputuga o 15-20 cm ma faʻamalosi tino faʻataʻitaʻi. O le faʻatafunaga simaga na saunia e ia lava saunia mo se itula sili atu nai lo le itula faigaluega ma faʻatino seia oʻo i le tulaga.

Lagolagoina o le Faavae

Fale e tusa ma Tes tekonolosi
O le fausia o le faʻavae o le fale, o le loimata "tuse-f" sa faʻaaoga e ave ai le aumea lagolago ma le faʻalauteleina o le palapala i le eleele lanu enaena "tupua-o-f": le maualuga le loloto o le vaieli - 1.9m; lapoa o le cungsindrical vaega o le vaieli - 0.25m; o le lautele o le faaopoopoga o le pito i lalo o le vaega 0.4; 0,5; 0.6m.

Ina ia fuafua le numera ma le tele o pou faʻavae, o sitepu o le latou faʻapipiʻiina na faia le fuafuaina, lea o le tauaveina o le eleele, o le mamafa o le fale o le 'upega tafaʻilagi teugatupe. Ina ia matauina le loloto o le faavae o pou, e manaʻomia ona iloa le loloto o le eleele i lenei nofoaga (mo Morcow- 90cm), o le maualuga o le eleele.

O le taʻitaʻiga o le iʻuga o le fuafuaina, o uiga o loʻo i lalo o le lagolago na faʻaaogaina: o le faʻalauteleina o le vaega o le maualalo o le 0,6m, o le umi o le 1.5m. Lagolago e tatau ona i ai i tulimanu o le fale, faataamilo i le tulaga o le tino ma lalo o le i totonu o le foloa i totonu o le fola muamua ma se laasaga faapitoa (1.5 mita). I le tulaga lea, o leo 24 sa tuʻuina i luga o le I tua o le fale, i lalo o puipui i totonu - 20 pou, lea, e naʻo le 44 koluma e fai ai se vaega o le faʻavae o le faʻavae.

Ina ua maeʻa faʻatumuina i le pito i lalo o le pito i lalo o le vaieli (5-10 cm i luga aʻe o le faʻalauteleina), na aumaia i totonu o le tapa o le tino gaʻo e mafua ai le lelei o le ofutino e maua ai le gaʻo lelei o le vaifofo. O le umi o le galuega o le ofutino (1.8m) na ave i le fua o le a faia mai se mea lelei 15-20 cm i lalo o le pito i luga o le tulaga o le tulaga-maualuga. Ma maeʻa le faʻatumu o le lelei sima i lalo o le pito i luga o le ofutino o le ofutino.

O le aso na sosoo ai, o le toe faʻaleleia o pito o lagolagoina o loʻo ufitia i le binamen (ina ia e leʻi manuia le vai mai le laupapa ma pa). O le faʻagasologa o le fausiaina o le tasi pou, ia amanaia le taimi faʻaalu o le taimi, o le lelei na lelei e uiga i le tasi ma le afa itula; Mo le 44 lagolago na totoe i le vaiaso. Ina ua maeʻa le lagolago mulimuli, na latou amata loa ona faʻavasega le ofu faʻalelalolagi o le faʻavaʻa o le fafie - orccript.

O le galuega mo le Scarlet ma le maualuga o le 40cm ma le 35cm lautele na faia mai laupapa. (I le tulaga lautele, o le lautele o le faʻailoga o loʻo fuafuaina e le lautele o puipui o le puipui ma le ituaiga o faʻavae o le fale i lalo o le fale pito o le faʻavae faʻavae, faʻamaufaʻaifu ma faʻapunaʻiina i se peega. Faatasi, O le faatulagaga o faaiʻuga o lagolagoina i le Pergamine o loʻo tipiina pu i lalo o ia. Sa faʻamalosia le Scarn-Storred e se toʻotoʻo ma se lapoa o le 12 miliona mai lalo ifo ma luga i le koluse vaega o le lipine. Ina ia faia lenei mea, o le faaputuga o sima na tulaʻi atu i totonu o le galuega ma le le mafiafia o le 4 cm ma tuʻu ai papaʻu i luga. Ma le isi, ae le o taunuʻu galuega faatino i le sima, ae le o le ausiaina o le 4M i le pito i luga, ma na la tuʻuina atu loa le tootoo pito i luga, ina ua uma le sima. O le mafutaga i le va o le ulu o le ulu ma lagolago e aliali mai pe a uma le atoa o le sima i totonu o le pepa: I lalo o le mamafa o le sima, o le tipiina o le faavae faavae faavae. O le laualuga o le lipine (ina ua maeʻa le faʻatulagaina o le mautu) na taia ma le faʻaeteete ma pulea le tulaga o le le mautonu faʻavae e fai ai le masony e le taliaina.

O le mautotogi na susu mo le vaiaso. O le tulaga na faia pe a uma le 7 aso, pe a latou aveese le pa tekonolosi. O lea, na latou faia ai se avanoa i le va o le ulu ulu ma le palapala, taui le tagata ulavale. O le manatu pe a fausia se koluma-lipine faavae-lipine, o le va e tatau ona faʻatumuina, o se uluaʻi mea sese. O le tuputupu aʻe o lenei tulafono o le a iʻu ai i le eleele, toese, na o le tosoina o le lipine mai le lagolago.

Matou te avatu le tele o mea faʻaaoga mo le fausiaina o le faʻavae. O le lautele o le sima e manaʻomia mo le lagolago ma le lipine o le 13m3. Le aofaiga atoa o mea i luga o le faavae masini: sima - 3.5 tone, Sand, maa pauna - 6m3, faamalosiau-100M0.

I tau o le ogatotonu o le 2005. (Moscow) O le tau o mea e tusa ma le 25 afe rotabs. Ole taimi ole Fausiaina ole faavae ole faavae ole 10 aso.

O le malosi o le malosi ua uma ona faʻatagaina le aso talu ona maeʻa le faʻavaʻa o le faʻapipiʻi e amata le fauina o puipui e tusa ai ma le tekonolosi.

Tise Modules

Fale e tusa ma Tes tekonolosi

Modules mo le fausiaina o pa puipui e tusa ma lenei tekonolosi o le toe faʻatulagaina o galuega, faʻatagaina le toe faʻaaogaina o le puipui, e aunoa ma se vaipuna. O le modules latou lava (Tise 2m ma Tise-3m) aofia ai le tapunia pusa-foliga e aunoa ma le pito i lalo ma le mafiafia o puipui o puipui - fa faaliliuga ma le tasi ua leva. O le pusa e aofia ai se galuega faʻatonutonu, fuafuaina mo le gaosiga o poloka poloka.

O vaega uma o le vaega o le module e faia o le uamea. Afai o loʻo saʻo lelei, e mafai ai ona faʻamatala e oʻo atu i le 10 afe pa poloka, o le itu o lea e tele i le masani ai o le lua-laina "(mo le afa o le piliki "(mo le tee-3m). E mafai ai ona tuʻu faʻatasia ia puipui ma fatuina faʻaleaganuʻu mea.

O le module o loʻo avanoa i le lua tele suiga e faʻatagaina ai oe e fatu poloka o mea nei (DHS):

Tees-210110150250mp (Mass-14kg);

Tees-310150380m3 (Mass-18kg).

O le TSE-2m module i la matou mataupu sa faʻaaogaina mo puipui i totonu o le fale, Teos-3m mo Tuʻu i fafo puipui ma se paʻu paʻu. O poloka poloka na tofo i le faʻasologa i le taimi nei: Na faʻapipiʻi le foliga i le foliga, na latou faamaumauina, o se faʻaumafuʻaga ua puʻeina i 1-2. Ma le paina. O le tulaga (aveesea o le pepa mai le poloka poloka) na faia i le taimi lava na fefiloi ai le faamaufaailoga. E tasi le poloka na faia i le 4-7 minute. Mo le faʻatinoina o le tulaga, na aveʻeseina e le pusi kuka uma ma le faʻaeteete le pepa. O tulaga o le tulimanu o poloka na iloa ai ma le faaeteete le faʻaeteete ma faʻaupuga faʻaaogaina se plumm ma le tulaga. Mo le gaosia o poloka poloka i totonu o le fomu, o le fafine "foretator ma o se scraper vaeluaina na faataatia.

Puipui

O le ata o le puipui o le pa poloka o loʻo faia i le puipui e aunoa ma se vaifofo o le vaifofo, ma e mafai ona amata le polokaina o poloka i le aso pe a uma ona faia le aso. Matou te manaʻo e faʻamamafa e leai se mea e mafai ona taloina ai le vaega o le vai o le vai i le va o le muamua numera o poloka ma le vali, talu ai o le faʻavaʻa o le mosture. Faavae i luga o le umi o le modules (510 mm) ma, ave i totonu o le Bor-Block Gaps (e uiga i le 10 MM), o le umi o le puipui (510: 2 +

E tatau foʻi ona maitauina o le pamu o le module o le taofi-luga o loʻo faʻatagaina ai e faʻatagaina puipui o puipui ma se lamolemole luga e le manaʻomia le toe faʻaaogaina o le nofoaga. Lenei fatuina faʻamaumauga faaopoopo i mea, faʻaitiitia le faigaluega ma tau o tupe. E mafai ona e fausia o ni pa puipui i luga o soʻo se faʻavae.

Aʻo leʻi amataina le gaosiga o le muamua laina laina, na toso ai le maea. Taulaʻi i ai, faʻapipiʻi le pepa. O puipui i fafo na fausia e faaaoga ai le TSE-3M module. O le fale na amata i le maso o le tulimanu o vaega o le puipui (mo se ofu vaivai e tolu o porramoc, o se tasi na solia i le afa. E mafai ona faʻatino le ofu o mafatiaga e mafai ona faʻatino ma faʻaaogaina se poloka vai pupuʻu i le umi o le 12 cm, ae i o matou tulaga na latou filifilia ai se "piliki"

Ina ia fausia le isi poloka poloka, o le module pepa seti latalata atu i le fou atoa poloka. I le taimi lava lea, na faʻatulagaina le au faʻa-feau i totonu o le pepa ina ia maua ai le paʻu mafiafia (11cm) mai totonu o le fale, ma manifinifi-manifinifi (9cM). A faʻatino poloka o puipui i fafo atu mo transverse faamalosia, o Banolt Rods na faʻaaogaina (o loʻo taʻua o le "fetuʻunaʻiga"

Ina ua uma ona faʻaalu se fefiloi o le tasi ato o sima (8-12 poloka), aʻo leʻi setiina, ae amata loa lea ona faʻafesoʻotaʻi le itu o le puipui, o le mea na faʻaaogaina. Faʻavasega avanoa i le va o poloka, pu i luga o le aumea o loʻo i luga, o le faʻaupuga o loʻo tumu i le sima o le tutusa-oneone. O le atokick e leʻi manaʻomia uma ma le faʻatumu atoa o pu e le manaʻomia, e naʻo lo latou ufiufi (i le loloto o le sili atu nai lo le 1 cm).

E faʻapipiʻi le fola laupapa i poloka, o se mea na faia i lalo o le tuʻuga o pito o le laupapa o le laupapa i le pito o le 15050mm faʻapipiʻi i le pito o le 15050mm faʻapipiʻi i le pito o le 15050mm faʻapipiʻi i le pito o le 15050mm faʻapipiʻi i le pito o le 15050mm faʻapipiʻi i luga o le vaega. O le utupoto o le eleele overlap na faavae tuusao i tua i tua. O le lagolago a le auto na tuu i le le mautonu o poloka tuaoi ma le sitepu o le 520mm (tele 260mm). Ina ia fatuina se nichh pe a faʻataunuʻu le poloka, e manaʻomia le tuʻuina atu o se isi meatalu o le faitotoʻa. Mo le lelei o lenei mea, o se ie tafia ma le maualuga o le 200 ma le 50mm mafiafia, ma lona umi na pikiina, e faavae mo le poloka i fafo). O afea le tulaga, na toe suia le Linesi. O le aso na sosoo ai, pe a uma ona uma se numera ma matala i lalo o le tumutumu, na faapipiiina i latou i le fua o pou poloka na faalauiloa. Na taunuu foi i le masini i le va o fola. O laʻei ma le pa puipui i puipui e leʻi faʻatinoina, o loʻo fausia ai le tutoʻatasi o totonu ma fafo atu o le tasi. Afai o le avanoa mo le poloka mulimuli sa i lalo ifo o lona tulaga masani, o se elemene na suia e faʻaaoga ai se faʻapitoa faʻapitoa. Afai e manaʻomia le tuu o le poloka i le va o le isi, o le taimi muamua lea, o le tulaga maualuga o le pine e le mafai ona faʻaofi i totonu o le pepa (a leai

O le sao o le puipui na saunia e le gaosiga o poloka i luga o le maea. Na faʻataʻitaʻi le faʻatulagaina o le itu i le 4 laina o le mason. Afai o le puipui "alu ese" i le itu, o le laufanua o le masonry na olo i le afa o le afa ina ia taliaina le tulaga manaʻomia. O le faalava o le pito i luga o le vaalele o le tele o poloka uma o poloka na siakiina le tulaga. Afai e talafeagai, sa o ese atu foi. O le umi o le ono mo itu e le itiiti ifo i le 50 cm, mo le pito i luga o le vaalele e le itiiti ifo nai le 120 cm, lautele o 10-15 cm. (I le lumanaʻi, e tatau ona tuʻu i ai i le mafaufau o loʻo le mafai ona faʻafefeteina pu mo le puipui i soʻoga o poloka.)

O puipui i fafo e tatau ona maualuga le vevela vevela. E mafai ona puipuia lenei e ala i le talitonuina. O le matagaluega ma le tafe o loʻo faʻaaogaina i totonu o le mataupu: i totonu o poloka taʻitasi, o le mafanafana o le fola o le fosamaki na faia ma le mafiafia o le 18cm. O sea mamanu i luga o le vevela-sefeina uiga e tutusa ma se piliki ma le mafiafia o le 3m. O le faʻatumuina o Foazazol ma le faʻamaufaʻailoga o le faʻamaufaʻailoga na faia foi i le 4 laina o le mason, pe a uma ona siakiina le faʻamalosi ma le pipiʻo.

Galue malosi

O tagata uma e masani ona faamasani i le tekonolosi sa fiafia i le tufuga o le sima. E toʻatele ua motusia i le masalosalo: E mafai ona mafai ona faʻamatalaina se poloka i luga o le le fiafia i le tele o le avega o sili atu nai lo le 100 tone pe a maeʻa mautu? O le mea lilo atoa o loʻo taoto i totonu o le tele o le tuʻufaʻatasiga o le paluga o aofia ai sima o le m400, oneone ma vai. O le fua faatatau o vaega o le sima-oneone-vai: 1: 3: 0.

Oneone E le tatau ona laititi (pefu), e aunoa ma le mama mama. Afai o le a tele isi Fractions i le 3mm i le tele i lona faʻavae, o le atoa sima, o le atoa sima paluga e mafai ona kiina i le faʻavae o le 1: 4: 0.5. A e tusia le paluga, o le tulaga o le tulaga e tatau ona amanaia. O lea, i le brand i le 500, o lona aofaʻi e mafai ona faʻaititia e le 20%, ae o le a maua ai le tulaga 300 i le 20% o le a faʻateleina e le 20%.

Aofai o le Vai . Talu ai o le paluga e tatau ona amata ai le faigata, o le aofaʻi o le vai faʻaopopo i le tatau ona matua lelei. Ma le sili atu o le susu, o le poloka poloka "opeot" o le a maua ai se parrel-foliga foliga, ma le le lava le mea e malepe ai pe a mavae le tulaga. E tatau ona maitauina e manaʻomia le amanaia lea o le vailaʻau masani o le oneone, lea sa i ai i le tau o le oneone na o mai mo se taimi umi: ina ua maeʻa le timu, o le faaooʻaga e mafai ona tupu tele. Ae ui i lea, o mea e iloa ai le poto masani e leai ni faʻafitauli i le fuafuaina o le vai - o mea uma e manino i le muamua lua pe tolu poloka. E manino lava, e le mafai ona fausia poloka i lalo o timuga mamafa.

O le paluga na pei ona taua i lalo. I le taimi muamua, pe tusa o le afa o le iʻa manaʻomia sa sasaa ma faʻasalalauina, o le taimi na sasaa atu ai loa lea o le falefaʻatasi o le oneone. O le faʻaputuga atoa na faʻamalosia e se suo aʻo leʻi mauaina se toniga lanu efuefu (e aunoa ma le samasama o le oneone). Ina ua maeʻa lena mea, mai le iʻuga matutu o foliga na faʻaalia ai se leo i le faʻalauteleina i le ogatotonu, lea na liligi maligi ai le atoa o vai. A uma le 1-2 minute, pe a toe miti le vai, na toe pupula ai le paluga, tusa ai ma le fathosity. O le sauniuniga taimi o se paluga o le tasi siusiu sima (50kg) o le 8-10 minute. O le siusiu ato na faʻatonuina mo le 12 pakete (10l) oneone ma 25l vai. O le paluga e tatau ona tapena pe a manaʻomia, ave le saoasaoa o poloka poloka. E le manaʻomia le teuina o le oloa o le lumanaʻi, e manaʻomia ona faʻaoga seia oʻo i le nofoaga e tupu i le 30-50 minute. O le tasi laupepa ato e masani lava ona faʻaaluina pe a faigaluega ma se tasi module mo le afa itula. O le aofaʻi o le paluga kuka mai le tasi laupepa ato e lava mo le 12 tis-2m poloka poʻo le 8 kiloka.

Ia o le pa puipui o puipui o loʻo mauaina lava malosi, o latou uma 4 laina o le masoa, vave pe a maeʻa le le fiafia ma taʻoto i le faʻamalosi, faʻamalosia i le faʻapitoa o le fibress gradlass gridlass. Na te le faia ni alavai malulu, aveʻesea le ata o le tele o le faʻaʻaisa ma e faigofie ona toe faʻaola e le seleulu masani. Ae o le a vaʻavaʻaia faʻapitoa o le a uiga o ata i le puipui i le itu i luga o le laina tutusa ma e le tupu i luga o tulimanu, faʻamalama ma faitotoʻa.

O le suia o le vaega o poloka o loʻo fausia ai le faitotoʻa poʻo le faʻamalama matala vave pe a maeʻa o vaega o lenei vaega. Poloka lata ane na faia i latou uma na faia ma se fuafuaina ina ia toetoe a masani ona le maalofia le tele o elemene vaega o le ogatotonu o le puipui. O le laina i lalo o le faʻamalama matala na faʻapipiʻi i luga o le faʻamalosia grid (e faʻamalosia ai le mamanu i le sone o loʻo i totonu o le pa o le puipui). O le iʻuga o le feita lea ua moe ma le faʻamalosi, ona pipii ma le atoatoa, ma luga o loʻo ufitia i se manifinifi. O le va o le va i totonu o totonu ma fafo o puipui i le itu o le faamalama na ufitia i se laupapa. Mo leoleo o feʻeseʻeseaʻi, o le faʻataʻavale sa leʻi fetuʻunaʻi i le afa o le poloka, tuʻua le aluga o le lagolago i lalo o le lagolago mo le Jumper. O le poloka poloka lea o le a tupu ai le jumar, tumu i sima. O le Jumpers i luga atu o le faamalama ma faitotoʻa na faia e le faiga masani o le faʻamalosia o sima o loʻo faʻamalosia ai vaega o loʻo i luga o le puipui (sima, tutusa e pei o le sasaina). O fuaitau o le faitotoʻa ma faamalama faamalama na faia e le tele 26cm (o le maualuga o le faʻamalama- 1350mm, lautele - 1290, lautele, 1590, 890 mm). A faʻapipiʻi le faitotoʻa o faitotoʻa faitotoʻa ma faʻamalama, pusa o faamalama, ua faʻapipiʻiina o laupapa i tua atu. Faʻapipiʻi pusa i poloka poloka o loʻo faia i le masani masani.

O le puipui i totonu na faʻaaoga e faʻaaoga ai le TSE-2M module. I le taimi lava lea, o le laina muamua na amata i Blocks lata ane i puipui fafo. O le gaogao o sui o le pa puipui o totonu o totonu na mafai ona maua i se auala e maua ai lua tutusa i le tele o le auala e vavaeeseina ai. Ina ia mafai ona faʻatino le ata tusiata, o faʻamalama matala na vavaeʻese e ele o le piliki. O totonu o le puipui o le fale faʻamalosiina le faʻamalosia roods - mo laina taʻitasi, e lua laʻei ma le lapoa o le 6mm sa faʻaaogaina, o loʻo faʻaaogaina i le tafailagi. O loʻo avea ai le faʻaaogaina o auala tuʻugamau e faʻapipiʻi i latou inisinia aʻoaʻoga. A o poloka poloka e fasi mea (tasi vaega i le ao), o le fausiaina o puipui o le fale ua uma pito lua.

Na tuʻufaʻatasia e le aufaʻatau ma le taualuga ma fanua i puipui e ala i se faʻasologa o le 150150mm, latalata i le tino o le puipui i fafo (Maouerlat). Na faia e Marylalatlalat i luga o le puipui faaaoga mokesi o mea e fai i le ituaiga o u-foliga lanu o le uaea ma le lapoa o le 6mm. Sa iai i latou i le tino o le puipui i se laasaga o le 1.5 m ma siʻomia i le poloka cavity. A maeʻa le galuega o le fausiaina, o le faʻapipiʻi o inisinia feʻaveaʻiga o loʻo ia amataina.

Ova atu

I le va o utupoto o le pito i lalo o le pito i lalo na nonoa ai le roto o le rod 5mm ma se leo o 40cm. I luga o le pito i lalo o le pito i lalo o mea, tuʻu le faʻalumaina (minvat 10 cm mafiafia) ma tutusa matauina mea. O le lasi (timber 58m) na punitia i luga o le utupoto ma le sitepu i le 50 cm, ma i luga o latou laupapa fufusi (32mm), chaneoula (6mm)

O fola i totonu o le faletaele na taia i le tutusa auala, ae le o le lag, ua lelei laupapa na lelei (28mmm). I luga - O le isi vaega o laupapa i lalo o le 45 i le utupoto o le sili atu o le maualuga, na faaputuputu ma le polythylene ma na sasaa ai ma sima (30mm) ma le faamalosia o le sima. Ina ua uma ona liligi le sima i luga o le kulimi na faataatia ai se pamu.

Kbalks i le va o le muamua ma le lima o le fogafale na fao mai i itu o le pa o le pa o le v4cm ma o le iliinafter o loʻo taʻua o le uliuli fola (20mm). Na ufitia tagata uma i Pitivinglene, o le vaitafe na tautau (7cm). I luga o le lags taoto i le 50 cm. O tusi na fafa i le laupapa pito i luga (32mm), Poneneour ma Linileum. O le muamua fola puʻupuʻu faʻapipiʻi faʻapipiʻi (12mm).

O le pito i luga o le pito i luga na faʻatulaga i le pito i lalo, ae pe a uma ona faʻaʻesega, o laupapa (28mmmm) na tuʻituʻi mai.

Forenisini Fesootaiga

E tusa ai ma le polokalame o le faʻaaogaina i nofoaga o le faʻapipiʻiina o le faʻamalosia (kilia, polatsts, i.p.), i le taimi o le totoina o poloka o pu mo ia. I le faaopoopoga, o matauila tioata na faia, o le a le ituaiga o foliga mai ai i le filifilia eletise eletise. A faia se poloka lea sa manatu ai se pu, sina fofo na puipuia, ona faʻapipiʻi lea o le tioata i le galuega ma ua maeʻa ona sui. O le tioata na aveese i le taimi lava na mavae le tulaga. O le pusa masani na faʻasaʻoina i le taimi naʻo le tatalaina mai le tatalaina o uaea uma e aʻafia i lenei node.

O le tui o paipa o le vai na faia i le loloto e sili atu i le fuafuaina o le alavai loloto o 0.5 m. I le tulaga lea, o le paipa na i lalo o le fale ma agai atu i lalo o le eleele. I lalo o le fale, i le fesoʻotaʻiga vaega o fesoʻotaʻiga, sa i ai vai piilima mai le sima sili ona lelei o le 1m. O le tele o le Spavai Spacemanes na fusia ma minvata.

O loʻo i ai i tua o le vaega o loʻo sapalaiina le suavai. O le vaega o loʻo faʻaogaina i le ause mo le nanaina ma le taotoga.

O le siʻitia o le Seled System na aveese i luga o le fogafale lona lua ma le ventipelation pipeline ma le lapoa o le 50mm. O le Ventilation e tatau mo le faagaoioiga talafeagai o le septic ma masani gaioiga o le vai tapuni i luga o le plumping masini.

O le kesi kesi o le fale na faia e tusa ai ma le tatala polokalame, ae le o i intra-alamanuia fanua.

O le a maeʻa ona faia ni auala o loʻo faia i luga o le puipui i luga o le puipui i totonu o le puipui. Mo potu taʻitasi na fatuina a latou lava auala, o le ea o le ea na aumaia e ala i le taualuga i le auala. O se potu sa faʻaavanoaina muamua i se pu i totonu o le poloka i totonu o le poloka, o loʻo i ai i le pito i luga, mo le faʻapipiʻiina o le manava o le ventipela.

Aʻasegaina taʻavale na faʻatulaga e ala i auala faʻapitoa i lalo o le faʻamalama faʻatagata. Ae le i faʻapipiʻi le faʻamalama i le pito i luga o le pito i luga o le spa-puipui, o le fesoʻotaʻiga ventipela (o le koluse o le vaega o le PAB SPAS) na faʻataʻoto ai le PAP

Oloina, matou te maitauina, e pei ona taua i lalo mai aafiaga masani, o Tekinolosi e maua ai:

faaitiitia o le aofaiga o tupe a ni taimi sa faasino i isi tekinolosi faafaigaluega;

le avanoa e fausia ai le faʻaaogaina o le mamafa o le faʻaopopoina o taʻavale;

Le mafai o le fausiaina i fale e leʻi faitauina o nofoaga o loʻo iai (e aunoa ma le eletise).

O le faʻalauteleina o le fuafuaina o le tau o galuega ma mea i luga o le fausiaina o le fale ma le atoa o le 155m2, tutusa ma le faʻataʻitaʻiga

Igoa o Galuega Iunite. Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa M3. 17. sefulu ma le valu 306.
Le masini o le sifi ma le faʻaseʻe m2. 39. valu 312.
Le fausaga o faavae o le koluma, monolithic faʻamalosi sima faʻapipiʻi M3. 12 60. 720.
Atoa 1340.
Apalai mea i luga o le vaega
Sima T. 3.5 70. 245.
Nutimomo maa granite, oneone M3. 12 28. 336.
Bitminis Polymer Mastics, Hydrohotellotosol m2. 100 3. 300.
Armature, boteting uaea, uwn laupapa, ma isi seti tasi 170. 170.
Atoa 1050.
Pa, Vaega, overlap
Sauniuniga o sima sima i tulaga fausaga M3. 78. sefulu ma le lima 1170.
Tagi o puipui ma vaevaega (tisetisi o tekinolosi) M3. 76. 75. 5700.
Pa puipui o Mesh m2. 100 2.8. 280.
Liligi o le ulufale o avanoa rm. M. 23. sefulu ma le ono 368.
Ogatasi o le laufanua o puipui ma vaega m2. 290. 1,8. 522.
Faapipiiina ma le le fiafia o le scaffolding m2. 78. 3,4. 265.
Masini luga luga o pa maa m2. 155. 12 1860.
Faʻalauiloa o ofutino ma soʻofaʻatasiga m2. 260. 2. 520.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka m2. 23. 35. 805.
Atoa 11490.
Apalai mea i luga o le vaega
Sima T. lua sefulu 70. 1400.
Oneone M3. 44. sefulu ma le lima 660.
Mesh plaster fiberglass m2. 100 0.5. lima sefulu
Basalt Rods (Fetuunaiga fesoʻotaʻiga) PC. 2300. 0.26. 598.
Faʻaʻesega M3. 32. 40. 1280.
Armature 6mm kg 70. 0.4. 28.
Ato ato M3. iva 120. 1080.
Palasitika faamalama poloka (lua-potu lua-glazed Windows) m2. 23. 240. 55202
Atoa 10620.
Mamafa masini
Faapipiiina o le rafter mamanu m2. 105. 10 1050.
O le masini o le kalama a le kalama m2. 105. 3. 315.
Uamea le masini uamea m2. 105. 12 1260.
Atoa 2625.
Apalai mea i luga o le vaega
MULIMULI ME MILLICALCICK m2. 105. 12 1260.
Ato ato M3. fa 120. 480.
Steam, matagi ma vaipuna m2. 105. 2. 210.
Atoa 1950.
Aofai o le galuega 15460.
Aofaiga o mea 13620.
Atoa 29080.

Faitau atili