Luga o le taualuga o Peteru

Anonim

O le fale mautotogi o le 87.9 m2, o loʻo i luga o le fola o le fale fou, i lalo o le taualuga, ma le tele o maualuga eseʻesega eseese.

Luga o le taualuga o Peteru 13815_1

Luga o le taualuga o Peteru
O le uʻu o loʻo i ai Kermi o loʻo lelei le mamanu e lelei ma lattituce meafale na latou filifili ai e le tapunia o latou mata. Lea e sili atu "galuega" i luga o le ata faʻataʻitaʻi o le totonu. O BAMBO Cutchins ma le malamalama lelei malamalama o le malamalama i luga o le pogisa pito i tua, foi, piki i luga le "autu"
Luga o le taualuga o Peteru
I le auala vave, faʻafeagai le matala, e oʻo atu i le potu eletise, e tuʻuina atu i le fale puipui ma le faʻata faʻaata. O lenei faʻatulagaina o le faʻata e fausia ai le aafiaga o potu umi o ni potu - e atagia mai ai le lua matala ma le faitotoʻa faitotoʻa. O le iʻuga ua le toe i ai se tamaʻi faitotoʻa o fale e sili atu le sili atu le lautele. Taumatau, i tua o le agamuliga o le vasega, o se tamai faletaele
Luga o le taualuga o Peteru
O le umukuka seti ma masini talafeagai o loʻo iai i luga o le puipui umi ma le umi o le 3.25m. O lenei pa uma o loʻo i le sili ona faʻamoemoe, ma e le gata i le vaʻai o le "foreron" i luga aʻe o le galue ai, tapunia i luga o papae le lelei. O le iʻuga o le faʻaiuga o le malamalama uamea e pei o se faʻata, ma o lenei tulimanu i Nichho foliga sili atu le mautonu ma le malamalama
Luga o le taualuga o Peteru
E le o le mamafa o Tam ona o le sili ona malamalama i le maualuga o le leo ma le laititi. O le mamanu lea o lenei o le mea e sili atu le faigata ma e oo lava i le au amio mama na o le manino e iloa ai lona manatu. Faʻataʻitaʻiga, o le uati ma se lalelei viliina ma polychrome vali, o le mea tele, e sili atu ona faʻamamafa atoatoa le lelei o le taofia
Luga o le taualuga o Peteru
O le faletaele e sili atu e sili atu e sosolo atu i le fofo o le fale o le fale atoa. Faatasi ai ma le moli moli oneone na faapipiiina luga o puipui, o vaega na faia o fafie masani ua tuʻufaʻatasia. E tutusa togafiti o loʻo teuteu i se nichhe ma fata ma o le puipui o le taʻele. O le laulau ma se fufulu fufulu o loʻo faia i fafie ma, o le mea moni, o loʻo punou ai fale mama. Aramca faʻata o le lalagaina mai Rattan ma foliga tutusa o le BAMBO COMPANS i le potu malolo. O le faʻaaogaina o fafie mo le mamanu o le faletaele na faia ai o ia i totonu o ia teʻi ma mafanafana

Luga o le taualuga o Peteru

Luga o le taualuga o Peteru
Ina ia mafai e se mea i le ofisa, o le a le mafai ona sili atu i le galuega faʻapitoa, e mafai ona ou lafoina se laʻau manaia o le latguice screen mai araisa. I le ala, e mafai ona faʻaogaina le Kapeneta o se potu malo. O le potu e aumai i meaafale vaivai mai ika
Luga o le taualuga o Peteru
O le potu malolo o le potu malolo i lalo o le rod o le taualuga e pei o le masani a le tino o tagata parissian tamaiti i le falealuga. O le toʻamalie "e moe" Gamma na te aumaia le suamalie o le moli moli-pupula ma le moli i luga o le moega. O le vaaiga mai le faamalama o le a le popole lava. A e pepelo, e iloa ai le lagi, ma afai e te tulaʻi atu, o ata ata o le taulaga o le taulaga o loʻo salalau i lalo
Luga o le taualuga o Peteru
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Luga o le taualuga o Peteru
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O lenei fale mautotogi e tu i le fatu o le St. Petersburg, luga o Vaslyevsky Island. Mai le pupuni o le tagata lauʻeleʻele e tatalaina se vaʻaiga matagofie o le nofoaga autu o le taulaga, o ona maa puʻeina. O le fale fou fou e lilo i totonu o le au matutua-taimi, o lona matua na ia masani ai i le selau tausaga. O le Poloketi o le toe faʻaleleia o le fale mautotogi o se filifiliga manino. O le manatu o le tusiata na fuafuaina pei o lenei: "Le itiiti ifo i le maualuga o le faaalia."

I le amataga, o le isi fofo faʻafitauli na faʻasolo i le poloketi, na manaʻo ai le fale mautotogi. Peitaʻi, i le faoa, tele i fuafuaga a tagata o loʻo nonofo ma, tusa ai ma manatu o loʻo suia ma fofo, ma le lanu lanu. Faʻaopoopo tulaga o tagata faʻatau, o se tamaʻi tamaiti aʻoga, o le tamaoaiga, o le fealofani o tuufaatasia o fugaau o fugalaau ma mea, atoa ma fau fale. O mea e filifilia e tuʻuina atu ai ia Asthetics latalata i le igoa o le Scandinavia i lana auala lanu e tasi, ma sagisagi le lanu lanu (i lenei tulaga o le laʻau). O le foliga o le poloketi o le mea moni foi o le potu o loʻo i ai i luga o le fogafale o le tino, i lalo o le taualuga taualuga. O le maualuga o eseesega o le taualuga i le va o soʻotaga tino e sili atu i le 3M, lea na tatau ona amanaia pe a fuafuaina ma fausia se fomaʻi manatu. Manuble, o le tusitala o le poloketi e leʻi saili e mulimuli i soʻo se tagata sitaili mai. E tusa ai ma ia, "o se polofesa e le tatau ona saisai i se tasi auala aftithetic ma le sili atu e le tatau ona faaee atu i le tagata faʻatau. Mo se fausaga faʻaonapo nei, e leai ni faʻafitauli o ni tulaga, uma faʻamatalaina tulaga faʻapitoa. "

O le taui o le toe faʻatulagaina o le itu o loʻo aʻafia ai le potu malolo ma se vaega atoa o le 87.9m2 ma potu e lua o nonofo. Sa tuʻufaʻatasia le potu malolo ma le umukuka ma le fale moe, ma le tulaga o se fale o loʻo nofo ai na o le potumoe (17.7m2). I le taimi lava e tasi, o le maualuga o le faleʻai, potu moe ma le potu malolo e leʻi faʻaitiitia, ma na faʻateleina le toʻatele teisi. I le amataga, o le nofoaga o loo ola atoa sa 52,6M2.

Falchrigelian o loʻo vaʻaia vaʻaia le potu potu (fale, ofisa, corridor), faʻapea foi ma le eva, o le tino e tasi, o le tino e tasi, o le tasi o le tino o loʻo siʻosiʻole, o le tino e tasi, o le tasi o le tino o loʻo siʻosiʻomia. E faia i le plasterboard i luga o le uamea faavaa. I luga o le PVC ata i lalo o le laau. O le pito i luga o le laʻau o le a ufiufi foʻi i le laupapa laupapa ma faʻasao e le tutusa ata. O le lanu e filifilia i le leo o le fola mai le larch. Ona o le mea moni o mea ua filifilia e ufiufi ai le fola ma le taualuga, mea, o le aofaʻiga, o le aofaʻiga o le faʻavae o le tele o luga o le potu maualuga. O lamepa o loʻo fausia i le VFALKBALKKY. Latou te faʻamamaʻiina le suiga mai le tasi avanoa i le isi ma "faʻafaigofie" o le tele o mamanu.

O le siʻitaga o le potu malolo e ala i le faʻapipiʻi o le umukuka ma le maota o se fofo masani mai le itu o le ata o le manatu (o le faʻavae o le oona i totonu o avanoa. O le mea moni o loʻo i ai i lenei sone ei ai ni laʻau maualuga - i le pito i luga latou te oʻo atu i le 4.3 m i le maualuga o le puipui i fafo 3.3m. E manino lava, o le ogatotonu o le vaeluaina o le avanoa mo tagata taʻitasi nofoaga na maua ai ni potu laiti i vaieli, o le mea moni, faia le mafaufau le mautonu o le totonu o le totonu. O le iʻuga o le galuega na faia le lapoʻa ma foliga o le potumoe, o le faletaele e leʻi suia ai le faletaele, aua o le maualuga o le faʻa-susu i le "susu" e latalata i le masani (2,25- 3,2m, i le faletaele - 2.57m), ma i totonu o le potumoe o loʻo i ai le maualuga o le eseʻesega (0.8-3.85m) o le fuafuaina ma le maeʻa.

Na faia uma galuega i lalo o le taitaiga o le sauniga a le servani o se mea. O le i ai o loʻo i ai nei Faʻalapotopotoga ma inisinia fesootaiga ua sefe. Faʻaliliu o le faʻamafanafana, sapalai vai ma fale sesina e mafai ona faʻamamani uma. Naʻo ni nai piliki vasega na talepeina, ma ua faʻateleina mai le susu i luga o le uʻamea. O lea, o le piliki puipui i le va o le potu ulumatua ma sa faaesea lava e le umukuka, ma i luga o le tele o le umukuka, i le atoaga o le 2. O le vaega atoa o loʻo iai.

Ma le isi, ina ua maeʻa le soloia o lenei piliki o lenei piliki, o le Hall sikuea sa otometi ona faʻaopopo i le potu malolo, o se taunuuga o le potu e tasi na fausia. Ua ese le tetea o tuaoi o le potu malolo muamua mai le faleʻoloa, o le ofisa ma le umukuka ua faailogaina foʻi lea lava i le uaʻi ma le uati lelei. O lenei metotia na fesoasoani e fausia se ituaiga o pito i luga o vaaiga. E iʻu i le potu tele ma o le maualuga o le taua e le pei o le tautau.

Luga o le taualuga o Peteru

Faʻaliliuga Meafale e faia ai le Tea Par Party Funny tosina. E aliali mai i lalo o le laulau 'tumau-tumau i totonu o le umukuka ei ai foi ma se tamai laulau i luga o uili. O faʻaaliga o lenei laulau e tu faigofie e faʻatulaga ai se minbar, ma lona fafie pito i luga o le a tautua o se tipiina o se tipi. O le laulau-ato e mafai ona faʻaaogaina foʻi o se laulau feʻaveaʻi, ma e mafai ona e agaʻi atu i le sofa vaega aʻo leʻi alu ese mai le tusi manaia. I se mea e ofo ai, i lalo o le Fofoga Fepuia, o le volumatric tulaga e toetoe lava a le malamalama lelei.

Talu ai ua le mautonu le alatele i le vaega o le saofaʻiga a le sao, sa tatau ai ona faʻasoa atu i lona avanoa o le ulufale ai potu. Mo lenei, o le puipui vavaeeseina le faleuila mai le potu malolo o le na faalagolago agai i le Hall ma le Degwall. O le isi avanoa mai le mea lava e tasi na faia mai i le isi itu o le potu (e tautua nei ma le atoa puipui o le pusaaisa). O lea, o le va o se sikuea nofoaga ma se nofoaga o 5.4 M2 na filifilia. I le faʻaopopo atu i le faitotoʻa o le ulufale atu, o le faitotoʻa faitotoʻa ma fafo atu o le faitotoʻa o fafo ona agai atu i le potu o le potu.

I luga o pa puipui o le sa avea muamua ma le fale moe, o le taimi nei tapunia potu malolo o loʻo iai loloto-i totonu o le vaipuna (faia e okaina e le Press Enterprie "Pcheftseev"). Brown ma le lanu mumu lanu o laupapa laupapa o fausia-i meaafale faʻapipiʻi meafale i totonu o le umukuka, faitotoʻa faitotoʻa o le mDF, coated ma veneer chere. Woodente Windows ma le tolu-potu faamalama e taliina foi e le aotelega athetics o le totonu. Lafoai vaega na filifilia e nei oloa uma. O le potu malolo e iai avanoa i se fasi vaapiapi, o le a le vaega atoa o le fale mautotogi atoa. Mai iinei e iai se vaaiga matagofie a tagata lautele o le afa o le taulaga. O puipui o le Loggigia o loʻo valivaliina i le leo o le potu malolo, ma o pusa uumi ma laʻau e faʻapipiʻi i le va o pou maualuluga e lagolagoina. Mafanafana vaitau o lenei mini-togalaau e faasaga i le talaʻaga o fausaga faʻapitoa e ofoofogia le fiafia i le mata.

O le potu puʻupuʻu o le potu moe o loʻo i ai i le pito i tua o le fale mautotogi (i autafa o le faletaele, i lalo o se alavai i luga o le taualuga) ma susulu e le lua faamalama. Na faafuaseʻi lava ona faʻaitiitia ai le fiafia o le aʻoga, ma o le mea lea na filifili ai le potu e le ova le tulaga ma le va ese lona saʻo, tuʻu le mea e te lelei ai.

O le faletaele e le faletaele, i tua atu o se vaega o loʻo i ai ma le faitotoʻa o le faitotoʻa, o le boaile ua faʻapipiʻiina. O le faʻapipiʻi meafaigaluega mo le faʻapipiʻiina o charamica Eos o loʻo faʻapipiʻiina masini faʻapipiʻi. O le Fatsuntin e tapunia i latou, lea e faia ai se sikuea se sikuea ma le fata mo ni mea eseese. O le taloa i le taʻele o le tino na faʻaaogaina mo le foloaina o le foloa, ma o puipui na ufiufi i le tino teuteu faʻapipiʻi i luga o le muamua tekinolosi e ala i le masters o le afu.

Luga o le taualuga o Peteru

O le masini fufulu ua natia i totonu o le pito i lalo o le potu i le Tamobour Niche i luma o le potumoe. O le faletaele mo lona pa, aua leai ni faʻafitauli i le fesoʻotaʻiga o masini fufulu. O le a le tausia lelei ma le toe setiina o le vai e teu i le stroke na faia i le puipui. O Paulo i lalo o le kapeneta e faapipiiina ai le masini, ae faʻapipiʻi i totonu o le masini. I lalo o loʻo faia i le faʻatafunaina o le susu.

E pei ona taua, o suiga tele na aʻafia ai le sone o nofoaga faitele, ae o potu nei. Faafeagai o le umukuka ua uma ona taʻua o le umukuka, i le isi itu o le potu toniga, e i ai le lona lua tutusa tutusa i le tele o le fana. Ona o le faʻaaogaina o se tasi o itu auai (le tasi e tuueseeseina ai le faletaele mai le potu malolo), o lona loloto ua siʻitia i le 65 cm. Lea ua latou filifilia se tamai ofisa ma se tamai fale, na avea foi ma nofoaga mo nofoaga tuufua. Mai le avanoa tele, o le potu malolo ua vavaeeseina e le rack o le laupepa. E faʻapipiʻi i lalo o le faloxrigel o lona lautele o le 0.8m. Talu ai o le taualuga o le fale o se aotelega ma le taualuga i luga o le potu o loʻo alu i lalo o le malifa, o le mea leaga uma e maua ai le trapezoidibal foliga. O le latou pito i lalo o le maualuga o le 2.8m mai le fola. O mamanu na faʻamau i le leo o le fola mai le laʻau o le larch i lalo o le laʻau. Ona o lenei lanu, faapea foi ona o le mea moni o le ata i luga o lenei faʻatasi i lenei faʻatasiga o loʻo foliga mai o loʻo foliga mai o le tele o laupapa. O le tufuga lava e tasi e tutusa ai i luga o le potu o le ata o le ata tutusa i lalo o le fafie.

I luga o fata mai tioata tioata i totonu o le fata o mea puʻeata meafaigaluega, o le TV ma o loʻo tuʻuina se fonotaga a le CD. I se faatusatusaga ma le lanu autu o le puipui, o Papatusi itu o lenei fuafuaga o loo ufitia i le paepae vali. I itu uma e lua o le fata na tuua ai le meter gropment - i tafatafa o le faamalama ma le isi i le isi tatala le ofu. O le fuaitau i le itu taumatau o le moli uila laupapa laupapa ma fasi pepa fasi pepa. I le itu taumatau o le faitauga i le ofisa o loʻo i ai le isi Nicho, lea e teuteuina i le auala lava e tasi e pei o le fata, ae o le lanu ua faʻamamaina atoa ma puipui. I luga o tioata tioata i totonu o pepa pusa mai ika, eseese mea laiti laiti teuina.

Luga o le taualuga o Peteru

O lenei totonu o loʻo faʻamamaina ma le puletaofia manatu. O se tasi o maua le Sergey Nefev-meafale headsets mai le alavai. E aofia ai le ono nofoa nofoa ma lua laulau, tusi lesona ma taumafataga. O mea uma e faia o Larch Positimata Scits ma se koluse vaega o le 2060mm. O loʻo tuʻuina atu i lalo o le vae o loʻo lagolagoina ai le vae, ma faʻatulaga nofoa faʻapipiʻi i luga poʻo le countertaps. Se mea e pei o se selu. Pe a o le faʻapipiʻiina o meafale o meafale, tuʻutuʻu tuʻu i le siisii ​​ma foliga o se "manino", malamalama, ae fausaga tumau. Ina ia mafai ona tuʻuina atu le malosi o le oloa, i le pito i lalo o le lagolago, o fuafuaga taʻitasi o loʻo faʻapipiʻi faʻatasi ma se vaega laʻititi o loʻo iai - 204040m0 O loʻo faapipiiina le fafaga ma le pito i totonu o maʻa ma toso i totonu ma fafo e toetoe lava a le mafai ona vaʻaia.

I le faʻaopopoina o le fausiaina o se tulaga muamua, o le mafuaʻaga lea e ese foi ma le lelei. O loʻo mafai e le 'au o loʻo faia le vaega o le laulau i autafa o le moega, i autafa o faʻafiafiaga, nofoaga tao e fai ai. I le pito i luga e tuu ai le motu, ona ono tulei faʻatasi ai le ono o le malosi o le potu i se taimi lelei atoatoa mo se tagata e leʻi mafaufauina. O le elemene o le elemene o le elemene, afai e te tuʻuina totonu o le malamalama malamalama, e mafai ona liliu i totonu o se matata faʻalelei o le moli poʻo le po moli.

O le faʻatusatusaga faʻatusa o le fale mautotogi e leai se faʻavae ma manatu. Vaega o le totonu o loʻo i totonu, e tusa ai ma le sergey Neftudov, e le tatau ona manino "ata o le ata" e le tosina mai ai le fiafia. E tusa ai ma ia, o le "E taua le aloese mai le faʻanaunauga ma feteʻenaʻiga, ma le tusiata o ia i se nofoaga nofomau." O le faʻamamafaga na faia i luga o le lautele o vaʻavaʻaiga a va o sone tino, Esononomics o lo latou fausaga ma manino o le tini. E pei ona matauina e le tusitala, "O mea na faatagaina e taʻu mai ai ia i latou lava, e le finau ma le tasi ma le isi."

O atopaina o loʻo faʻaaogaina iinei o le masani masani. O le taualuga o loʻo ufiufi i le laupepa o loʻo i totonu o le uʻamea. O fola i totonu o le alatele, faletaele, faletaele ma i le umukuka sone ua laina ma chramici tiles, aoga ma lelei. O le fola e aofia ai i le vaega o totoe o potu o loʻo faia i se auala sili arch worget, maliina ma le malamalama moli ma leai i totonu o le lima vaega. O le malamalama o le fola ma "laupapa" o loʻo faʻamamafa ai le utu o le faʻaalia o luga, teuteu i totonu o le cherry veneer (fausia-i totonu o le fata, umukuka, umukuka, faitotoʻa faitotoʻa, umukuka). O pa puipui ua faʻamaufaʻailogaina ma le pepa puipui ma valiina ma le vai o le vai. Lanu lanu o le fale mautotogi, o le tele o fesoʻotaʻiga tele ma le tele o faʻafitauli o loʻo filifilia i luga o le faʻavae o latou tuʻufaʻatasiga i soo se moli. Lenei maua ai le alofa lelei o totonu tusa lava pe o le taimi o le tausaga ma le aso. E le o se avanoa o le autu autu o ofutino o le pa puipui i le fale atoa e lanu efuefu, ae eseese ata ma le saturation. O le mea sili ona vaivai ma tautua o se sili atu i fafo atu mo isi mea faaeega o mea - eseese laupapa laupapa ma clamic faaputuga o oneone lanu. E fai si laititi o le pupula. O lea, mo faʻataʻitaʻiga, nofoa mumu i totonu o le potu malolo. Afai tatou te manatunatu i ni lanu se tolu - efuefu (pa puipui), kulimi (wempy, meaafale, moli lanu), o lanu lanu e sili atu ma lagona.

O le uluaʻi mea tau meafale na faia e tusa ma le tusia o le tusiata o le tusiata faʻapipiʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga tele 'faʻaiʻuga o le ulu o le faʻailogaina "mai papatusi laupapa. O ona elemene (kofe laulau ma laulau) o loʻo tuʻuina uma i luga o le fale mautotogi ma e tutusa lelei i le potu malolo, i le umukuka ma i le faletaele.

Sergey Nefedov ina ia fuafuaina le faitioga mo le manuia galuega o le tusitala o totonu: "I le tulaga lautele, o le galuega o le tusiata ma le tagata mamanu o le a le fiafia i ai, ae toe faʻafoʻi." E mafai ona e mautinoa o se tau mafanafana lea ua faʻatali mo lenei maupusaga e te le manaʻo e suia se mea.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le totonugalemu o le ogatotonu o le stilhase ma le faʻauiga o le salon mo mea ua saunia mo le fanaina.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Luga o le taualuga o Peteru 13815_15

Poloketi Tusitala: Sergey Nefutadov

Tusiata: mikhail neftudov

Designer: mikhail neftudov

Matamata i luga

Faitau atili