Lalaga lalaga

Anonim

OdSessa fale mautotogi ma se vaega o le 120 m2 leai se totogi. O faiga masani i totonu na faʻaosofia ai le auala i le maʻi o onapo nei.

Lalaga lalaga 13816_1

Lalaga lalaga
Faʻavasega le pa, malulu lanu taʻalo ma le manino o laina e masani i le fale atoa. Faitotoʻa tioata o le matafaioi o le malamalama "Windows", ae le o ni tuaoi matoto: O mea uma e mafai ona faʻaaloalo i totonu o lenei totonu
Lalaga lalaga
O le au faafiafiaga o loo faamamaina i se tutoatasi sone. Squat malulu meafale ma laulau, uumi pupuni fausia se taufaasese o maualuga maualuga
Lalaga lalaga
O le ulufale atu i le potumoe o loʻo i ai i le tulimanu o le tulimanu o le potu malolo. E manaʻomia se "vaivai tulimanu" faʻafeagai le TV. DVD ma kaseti ua aveeseina i le fatafata
Lalaga lalaga
O le potumoe polygon e aofia ai le tele sone: o le moega moni, o le tulimanu e latalata i le potu ofu ma le tagata e le i ai. I le tele o taimi, o le avanoa i le Windows o le a faʻatumuina le togalaʻau o le taumalulu
Lalaga lalaga
I le potu tele o le potu moe. O le taeao o le fatafata e teu ai laiti. O lavalava natia i le potu ofu
Lalaga lalaga
O le ulufale atu i le faletaele e i ai le faafeagai o le potu moe. "Ola" malamalama e maua ai le faʻatulagaina o le toe faʻaleleia
Lalaga lalaga
O le faʻata i totonu o se laupapa laupapa ma se taofiga o le fatafata ma le fale puipui o le vaipuna mai axia "proy" i luga o le moli o le pa o le ata o le ata o le ata o le ata o le ata. Tuaoi mai le lanu uliuli lanu foliga vaaia o le tele o le faletaele

Lalaga lalaga

Lalaga lalaga
I totonu o le pusa faletaele o le faletaele e fausia i totonu o le faatagata o laupapa laupapa. Faʻatu, mai le fola i le taualuga, feteʻenaʻi mai le supa sukalati o le sukalati e maua ai le osofaʻiga i le maualalo o le siʻosiʻomaga
Lalaga lalaga
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Lalaga lalaga
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Alexander Netchandect, ua lauiloa mo lona vaisu i mea tau vasega. Ae o lenei taimi, mulimuli i manaoga o tagata faʻatau, na ia liliu atu i se vaega o aso e sili atu nei. O le fale sitaili ma le elemene o Odomesa na foia i nei itulau na foia i le agaga o le itiiti.

Lalaga lalaga
O le '' eseʻese vaega o loʻo faʻaesea e le taualuga o le ata ma se moli manaia. O le malamalama e atagia mai ai le faʻata i luga o le pito i luga o le pito i luga, vaʻaia faʻateleina lona maualuga "amata tulaga" tatalaina avanoa i luma o le tusiata. A o le fale-fale-fou fale ma fola sima, na i ai i fale mautotogi uma se lava mea, aua o puipui masani o lo o uia latou. A uma ona faʻalogologo i manaʻoga o tagata faʻatau, o ni nai ulugalii ia Eleansander o loʻo latou taliaina o le faʻatulagaina o avanoa, na taliaina vave lava. GALUEGA, e aofia ai ma le faʻamaeʻaina, faʻatautaia mo le fa masina.

Tuuina atu le natura o le natura o le lumanaʻi mamanu, o fea tagata faʻatau e moemiti ai, o le tusiata ua fuafuaina se ata ma le potu fuafuaina o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma. I le itu taumatau o le i ai o le ofisa, o le potu moe o le potu moe, faletaele ma le faletaele potu. "O le Sunny o loo iai" fale (lona tele faamalama e sau i saute ma sisifo, e maua ai le lelei i le aso atoa) filifili e faaaoga sili. O le manuia muamua o le faʻatulagaina o le fale ma le mamanuina metotia na mafai ai ona faʻatumuina le malamalama masani e mamao ese mai le faʻamalama. Na taumafai le au talimalo e faia ni tulaga sili ona manaia e fetaui ma le lelei o le Europa Fale. O le mea lea, o le galuega i luga o le faʻatulagaina o le fale mautotogi e le gata o gaioiga sauniuni (le foafoaina o le suavai i "tumaʻoti o puipui ma le faʻauma o le Vevela Floors i le atoa nofoaga lautele, i le potumoe ma le faletaele, o le faʻapipiʻiina o faʻamalama fou ma faʻaluaina le faʻaluaina ma le ea. O le mea mulimuli e matua talafeagai i le tau mafanafana. OdSessa o le taulaga o le itu i saute, ma talu mai le bo, o le 'au sao o le la o loʻo i le aso o totoe o le aso i le Windows Microlite na latou filifili e tausi vave.

Mafai se faʻaititia o loʻo sauni e sauni ma faʻailoga tagata? O lenei fale mautotogi na faʻamaonia ai le avanoa ma e oo lava i le manuia o le pipili o le o loʻo mautu onapo nei ma le stylists o le DOC deco. O le autu o le 30s o le seneturi talu ai sa matua le faʻatulagaina le tele o ata o le o le Hostess i le potu malolo ma le ofisa. O le manaia o le faʻamalamalamaga, lavalava ma mea lelei, faʻapea foi ma le aotelega o arethetics o pue, aofia ai ma le anochrome lanu gamutage. O le toe foʻi mai o oloa e le gata i le lanu i le aotelega o le tulaga o potu, ae fausia foʻi se lagona poto, faʻasino atu i le tu masani o loʻo tautau i sisifo o lo o tautau Europa i sisifo o le Europa i Sisifo Europa.

O le taimi nei, o ata vintage ma o lo latou poto galue e sili ona lauiloa ma i matou ma fafo. Tele ata tusiata tusiata o loʻo fiafia i le uliuli ma paʻepaʻe ata, faʻamanino a latou ata mo pitrateges mo conthovings ma le faʻatusa o loʻo ola pea. Valivali ata e faʻataʻitaʻi ai le "casetic" lanu o le muamua lanu ata tifaga foliga foliga. O galuega faapena e leʻo laʻititi tele ai le faʻavaeina nai lo le sili ona masani atavali ma ata.

O le pule o le mataupu e iloga e le taofiofi ma le malosi, mamafa le faʻaaogaina o vaega, lautele, leai se laʻasaga i le vaega tufatufaga. Pe a tuʻu se fale mautotogi, na latou filifili e tausisi i le "leai se mea sili" tulafono, ma tele mea tonu i le aunuʻu, le filifiliga o le tulaga. A o le tulaga lona lua, o lea na faʻailoa mai e le e ona le manumalo-manumalo, fiafia i le Italia meaafale o le lauiloa o tagata.

Lalaga lalaga
Na pau le potu o le Kapeneta i le fale mautotogi, lea na tapunia ai e faamalama tauaso. O sea fofo e taʻuamitonu o le taʻuamiotonuina: Mo galuega faʻapitoa la le la o le a faʻalavelave ai. O auro auro o meaafale ma puipui na tauia ai mo le "sosola ese mai le la." O le matematigi e le mamsinescence o le taualuga moli ma le vaalele i luga atu o le laulau o le pito i le lotoifale o le conktop moli o le vaituloto o le potu atoa. fatafata. O le faʻafanua mamalu i se manatu vaaia o loʻo faʻailoa mai ai le lesitala o le totonugalemu o le fale mautotogi o le fale mautotogi: saʻo mai le pito i luga, o loʻo paʻu i le potu tele o potu malolo. I le taimi lava lea, e leʻi vave ona paga lea, o le kaʻia o se mea na faʻateʻia ai le tulimanu o loʻo iai le pa ma le gauā faitotoa, na fausia se lavelave lavelave. Mo se taʻaloga lelei tele, o le tasi taʻaloga, o le tasi puipui o le ala savali o le puʻupuʻu nai lo le mita. I le laau e na o le ogatotonu o le vaega o le Vaega e fausia ai faitotoa i totonu. O le itu itu o itu e foliga tutusa i le puipui tuaoi. O lenei na mafai ai ona faalavelaveina le mamafa o le vaega tutotonu o le falelauasiga ma ulu atu i le laulau: O le umukuka kamuta o lo o tu ma mata o le faigofie. O lea, e le o solia e le fale faigaluega le ata mataga. O le motusia vaega e mafai ona foia nisi galuega. Agai i luma le laina, o le '' ai nofoaga ua sili atu le lautele. O le faafeagai o le vaega o le vaniiga na i ai tonu lava pei ona faia mo le faitotoa i le faletaele faletaele. Sa matou faapipiiina se fale taʻele, o se faleuila ma le faleuila.

I le lautele, o le sone tutotonu foliga tele tele ona o le e fa faamalama. O le vaega lea o le fale mautotogi na o le la o le la ua sasaina Bo, o le aso o totoe o le aso. O le ata lanu e fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o le moli mafanafana o laʻau, kiona kiona sofa ma sesega lanu efuefu i le tele o tioata. E faʻaumaina e le pogisa fafo laupapa o le paʻu o le ea pito i luga.

O le totonu o "faamalama" faʻalauteleina le lagona o le ea o le potu o le potu: O le faitotoʻa i le ala savali, o le potumoe ma le ofisa o loʻo faia i le fala laupapa i luga o le laupapa laupapa. E le gata i lea, o nei faitotoʻa o loʻo taʻua le ata o le faʻamalama faʻamalama. E faʻapena foi le mea e fai e le loka i le faigofie i le va o faitotoʻa i le ofisa ma i le ala savali. O le moligaʻo o le faʻamalama ua pikiina le tuʻufaʻatasia o umukuka kamuta. Ua faʻatulaga i le tulaga o le lautele lautele i se laʻititi faigofie i luga aʻe o le laʻasaga i luga, teuteuina i le paʻepaʻe paʻepaʻe. I luga o itu, o le umukuka sone malosi tapulaa vaega o itu. O se isi tutusa o le isi faamalama, ova "ofasus" i luga o le totonugalemu, faʻailogaina le nofoaga o le 'autafa laulau. O le pito i luga o le pito i luga ma le toetoe o faʻata ma le fua ma o lamepa ma moli ua faʻaseʻe mai ai liʻo e siʻitia le avanoa i le ogatotonu o le potu i luga o le ulu. O le mafuaʻaga o le lio o loʻo toe faʻamatala mai i le laina o le laina o le tama. O le lapotopoto o le lapotopoto o loʻo faʻamamaina ai le malosi o laina o laina laina, a leai se mea e le faʻatagaina ai. I le faʻaopopo atu i le tuufaatasia o le vaega o le vaega, o le honing galuega e faia ai se tautua maualalo i le va o se vaega o le 'eseʻese vaega ma se tuufaafiafiaga tulimanu. I luga o latou i tamai vao-grooves i totonu o se tala fatufatu o le taualuga, o moli moli ua taulia.

O manatu o le mafaufau o le mafaufau

Lalaga lalaga

O lenei aso nei ma le sitaili o le a igoa i totonu o le a taua. E foliga mai, o tagata e ana e amio ai, o se olaga lautele lautele. O le faatinoga o laina ma pepa, o le ata moni ua fuafuaina e faʻaalia ai le tele o le tofo ma le maualuga ona e ona. I le taimi lava e tasi, o mea uma e ono taʻu atu ia latou lava talaʻaga ua matua le toe faʻafoʻiina. Masalo, o sipuni e matua tusa lava ma, pragomatic, o uiga ia foliga foliga mai o lo latou lava mafutaga. Na faʻaalia e le fale mauʻoa le manaʻoga o ana tagata e ana e amata ola mai le ie mama, ae le o aumaia se mea mai le olaga ua tuanaʻi. E iloga i lenei uiga, o ata o le talimalo o loʻo faʻavasegaina i lalo o se isi vaitaimi ma ua fai ma sui o lona "talaʻaga atoatoa o lona" Talafaʻasolopito ".

Sui o le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau

Psychologist-faufautua Elena Timoshovskaya

Mai le potu malolo e mafai ona e alu i totonu o se tamai kapeneta o le m-foliga foliga. I le aia tatau o le ulufale atu - o le fausia-i totonu o le foloa o le kapoti i le totonugalemu, o sina mea itiiti, o se mea sili, o se sorso. O se kesi tusitusi ma se komepiuta ma se potu o loʻo nana faataamilo i le tulimanu ma o loʻo faʻaalia i se tutoʻatasi, malamalama malamalama e le la o le la.

O le ulufale atu i le potumoe o loʻo tu i le pito i tua o le potu malolo. Faigata faapitoa na te aumaia le tagata e ave. E aoga le potu e amata ai le la muamua atu nai lo le isi mea uma. "Minin-togalaau", o le a faʻatulagaina se talimalo iinei, o le a faia imeli tusi i se tulaga taofia. O le Shallow Nichher i le laupapa ua fuafuaina e tuu i luga o le sprowy helf ma fugalaʻau ma fugalaʻau pe tautau le ata, le agavale. O le tuʻufaʻatasiga o le fausiaina atoa o se ata faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi, lagolagoina e le faʻaititia o scaves scaves i se nich ma le pasi o le pa. O le moli moli e faʻaeaina e le tolu o lamepa, faʻapipiʻi i luga o le laupapa, ma tolu vaapiapi o lo o tautau mai le taualuga i le tuaoi ma le eriker. Vaa, i tafatafa o le ulufale atu i le faletaele, e iai le faitotoʻa i se potu tele o le potu.

Ua matauina e le lua uma o le afiafi, ma o le malo, ma le Matai, ua foia i se tasi Paralist. O le lona lua-laina tusi, na fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o lanu e lua: o le moli moli ma fola o le matagofie o puipui ma meaafale o le frown) ma le lanu uliuli). E le gata i lea, i totonu o le faletaele, pogisa tuaoi ma stroft stroke e tatau ona i ai i le atoa o le afa o le afa o le afu i le ponaivi. O le faleuila ma le le faʻamaoni o le tino o loʻo lilo o loʻo lilo atu i totonu o se tamai fana i tua atu o le fufulu fufulu. E tusa ai ma le isi mataupu faavae, o le fefe i le faletaele o malo o loʻo faʻatulaga: faʻaofi mai le pogisa laupapa faʻavae pepa lautele. O le masini fufulu ma o le faʻaputuga ituaiga poʻo le faʻaputuga e le pei o se le fiafia, nai lo, latou manatu o se vaega o se gaioiga aoga.

Stylistics togatasi, faifai pea i le mamanu o sone o soʻo se nofoaga, ma tulaga lelei faʻatagaina faʻatagaina ona avea lenei fale ma le fiafia aiga, ma mo fesoʻotaʻiga faalelalolagi i se kamupani tele o uo.

O le Faʻatonu o Faʻatonutonu faʻafetai i le Santaroz meaafale o Sanloroz ma le LIGNA Rotset Salon mo fesoasoani e puʻe ai ata.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Lalaga lalaga 13816_16

Tusiata: Alexander Nets

Matamata i luga

Faitau atili