Suiga fou

Anonim

O le tasi-potu potu potu ma le vaega atoa o le 66.5 M2 o se faʻataʻitaʻiga o le emo o mea uma e manaʻomia mo se ulugaliʻi faʻaipoipo faa-lalolagi.

Suiga fou 13817_1

Suiga fou
O le ata o meafale i le potu malolo ma le umukuka o loʻo ogatasi e ala i le sitaili ma foliga. O le fale o loʻo vavaeʻese mai le potu malolo naʻo sina vaega. Tele moli uila, usholds, o le tuʻufaʻatasiga o le tele, eseese lanu ma tioata o vaalele e faʻatumuina ai le tele o le lautele
Suiga fou
O le Beige exboust spress e faʻaofuina i luga o puipui o le alatele ma le alatele. I luga o le ufiufi i le lanu wax, lea na faia ai se manaia anil taaloga

Suiga fou

Suiga fou
Ia vaʻaia le fetuunai o mea taua o le potu ma le faʻapipiʻiina o laʻau, o le tusiata faʻaaogaina se tuʻufaʻatasiga o nofoaga uumi (droressi, e pei o le foloa o le fola )
Suiga fou
Mo le foloa o le fale, na filifilia e le potu malolo le mapp, o lona paolo o loʻo tuʻufaʻatasia ma le lanu masani o le potu malolo. O le TV e tu i se auala e tatalaina ai le faitotoʻa i le potumoe, e mafai ona e vaʻaia le pupuni e aunoa ma le moe. O le umi o le sipelaina, fatafata ma le fatu matamata i le taimi puʻupuʻu o le pu puʻupuʻu. O le uluaʻi ata o moli e tutusa ma vaega taʻitasi o le potu.
Suiga fou
O le umukuka, o le 'ese o nofoaga ma le potu malolo ua iloa nei. O le vaseina o le pogisa fafie i luga o le fola o le umukuka na o le vaʻai o loʻo vavaeeseina lenei gaioiga malosi mai le potu malolo. O le uluai tioata faʻapipiʻi i luga o le fola (tutusa lava pei o le auala) e faʻamamafa ai le 'eseʻese vaega o le' eseʻese. O le autasi o le umukuka o loʻo faʻamamafaina e le The Drast Terracotta lanu o le teuteu faʻapipiʻi
Suiga fou
I se tasi o faitotoa o le fale puipui i le potumoe na lafi i le faletaele. SAMAM tulimanu o loʻo faʻatulagaina se vaega puʻupuʻu
Suiga fou
Ina ia sefe ai le avanoa i le "kapeneta tulimanu" mini-rack mo tusi o loo i ai i se nichhe. O se laulau vaapiapi e faʻavae i luga o le tasi o ona fata, na fuafuaina mo se komepiuta. Tolu maualalo maualalo-slodded flashes susulu le vaega galue
Suiga fou
O le tamai atigi ma fufulu masini i totonu o le faletaele e tuʻufaʻatasia ma se laulau i lalo o le lanu o le sili atu o le mea e sili atu mai LG HID-Macs
Suiga fou
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Suiga fou
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O le a se fale mo se ulugalii faavaomalo o onapo nei? Ma se potu mafanafana ma le manaia, o fea e mafai ona e talanoa ai ma uo vavalalata mo se taimi umi. Potu moe i le, i tua atu o le moega, matamata i ata tifaga e te fiafia iai. E le tele ma tele mea e manaʻomia. Ae e mafai ona tuu i totonu o se fale mautotogi ma se potu e tasi ma se potu e tasi?

O le le lava o le fuafuaina o lenei tamaʻi potu o loʻo sao o le tuʻusaʻo o nofoaga (i le moni ma faafaatusa uiga). Na tuusaʻo saʻo lenei mai le faitotoa o le faitotoʻa i ona luma le faitotoʻa e tau atu i le potu malolo. O mea na aofia ai ma mea na tutupu o le vaega saʻo e faʻalavelave ai i gaioiga saoloto. O le mafanafana ma le fiafia ma mea lilo o le mea itiiti na foliga mai e le lava mo sina mea. O se tulaga o mea na faʻamalieina uma lava tagata na ona. O le mea lea, o se tasi o galuega autu o le manaʻomia toe faʻaleleia e tatau ona avea ma le mafaufau lelei o le auala o le auala o le gaioiga ma le faʻafaileleina o le fale i totonu o le potu e lua i totonu o le tasi-potu . Liliu i le ata tusiata o le Masha Stedanova, o tagata faʻatau muamua o le faʻamoemoe uma e suʻe tagata polofesa o loʻo i ai e pei o le remolinization o le avanoa.

O le tusitala o le manatu o "livi" o loʻo iai ni poloketi a Tebova na iai ni poloketi na masani ai i lana ata, lea na mafai ai ona ia foia se faʻafitauli tutusa. I le tulaga lava e tasi, 65m2 e tatau ona tuu ai se potu malolo ma se potumoe, faʻasino le 'nofoaga ma faʻavasega sau umukuka aoga. E tutusa foʻi le faʻaaogaina e teu ai mea o lona uiga o se mea e tatau ona i ai se tamaʻi pusa, ma le manaʻo e maua ni malo se faʻaopoopo, malo, o le taʻotoo faʻapelepele, o faletaele i totonu o potu sipelaloina.

Faʻaleleiina o faʻamoemoega o tagata faʻatau na fesoasoani i se tali manaia. E tusa ai ma le tusiata, o le umukuka na avea ma tagata fai fuafua o le fale. Na filifili e faʻatulaga ia le ogatotonu o le fale maunu, i se tulimanu o 45 e faʻatatau i le nofoaga o loʻo iai. I luga o se tamai vaega, o le fausiaina o vaega fou na motusia ai le orthogenol logc o avanoa mafai i le taimi muamua foliga foliga faigata. Peitai, o se mea na mafai ai ona foia faafitauli i le taimi e tasi.

Fola e masani ona manaʻomia le maualuga o le pi ma le faʻaolataga. I le tulaga o lena, e tatau ona faamamafa atu le nofoaga le masani ai o le umukuka. Lea na faia e faʻaaoga ai se tioata faʻapipiʻi i le fola i luga o le tuaoi o le tuaoi ma le parqut. O le teuteuga elemene "fausia" o le tulimanu o le potu. O le masini o se auiliiliga na faia ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, ae o le tusiata tusiata e suʻe tagata filifilia e faʻatino le manatu. I le amataga o le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia, pe a oso aʻe se tagi, mo le laulaufaiva i le lumanaʻi na tuua i le foloa, faʻatapulaʻaina e couttour ma le mafiafia laupapa laupapa. Na tumu i le maa faalenatura. O loʻo lagolagoina e Wooden Support mo le tioata tioata na ufitia i le siliva vali i lalo o le uʻamea, pei o le fale mautotogi o loʻo i ai le tele o uʻamea fausaga. O le kamuta malie na tuʻuina i lalo o le faʻaofi i le pito o le faʻaofi mai o le faʻaofi (o le fesuiaiga mai le Bred i luga o le puipui). E tusa ai ma le tusiata, o le tioata fola e le tatau ona avea ma tulimanu. Pau lava le mea o loʻo i le va o tioata stanvas ciincord ma le tuaoi o le tatalaina i le umukuka puipui. Fesoasoani i le ituaiga o se foliga o le segasull, sologa lelei e fetaui i lenei "nofoaga" autu, o le teine ​​o le fale na pikiina.

Luma o le laina o le potu ola mai se i luma mai le faitotoʻa faitotoʻa e lafi i tua o le puni o le alavai. O lenei mea e le masani ai o loʻo aliali mai ona o le faʻalapotopotoga i le alatele o se tamai fale teu oloa. O tuaoi o le auala na tufaina ai le tulimanu o le umukuka puipui, tipi i le avanoa i le va o le alatele ma le potu malolo. O le mea mulimuli, e le o fiu i fafo atu o le faitotoa, ua le o avanoa nei mo le foliga o le selesele.

Na faaitiitia le potu autu ona o le umukuka nofoaga? E leai lava, a o le fale, e le vaevaeina e se auala po o le faitotoa. Ae o le latalata i le umukuka faletaele maua fua fou. Ua faaaofia nei i totonu o lona potumoe, lea e foliga mai i le nofoaga o le umukuka muamua. O le tali fou o le tali na fesoasoani ai i le nofoaga mo le nofoaga o le malo-na vavae ese mai le faletaele ma se vasega fou. E ulufale i le faletaele mai le ala savali, sa manaʻomia le faia o le tatalaina i le puipui o le ata. O le mea masani, o nei suiga uma o loʻo atagia mai i le poloketi pepa o faʻamaumauga na failaina i le faamaoniga, ma tusa ma latou, na maua ai se iugafono.

Fetaui lelei o le fuafuaina o le fale mautotogi e 'ai faigofie ma le aoga auala agai atu i le sitaili fofo o le avanoa. O le faʻatulagaina o mea faalenatura ma uamea o elemene o loʻo faʻamamafaina ai le faʻaalia o faigofie geometric foliga. O potu lanu o Sailu Saimnus, o le talosaga a le ulugalii faaipoipo, o le mafanafana lea. O le tusi tusiata na faia se bet i luga o le ogatotonu o le laufanua o le natura o le natura o le meafaitino na faʻaaogaina i meaafale ma le teuteuina o le fale mautotogi (e manaia ma pa ok). Ae ia te ia lava e foliga masani ma faʻalele ese. O lea, sa faatulagaina le umukuka moli i le ogatotonu o le fale mautotogi, mai le mea e vavae ese ai le lanu pupula mai nofoaga uma.

O le itu o le gaioiga mai le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faʻaalia e le faʻatulagaina o fola laupapa - e faʻailoga le laina o le gau o le ala gatete. O sikuea tetele o lanu uliuli ma enaena ma malamalama begee tulei i luga o le totonugalemu o moli ma lio moli moli moli moli.

Faafeagai o le kapeneta ma ata lafoia o paʻepaʻe o paʻepaʻe o loʻo i ai le faʻata o se niko nicho i tioata tioata, faʻaaogaina i le pa o le faleoloa. O le uluaʻi "pepelo", aua o le faʻata e o mai mai le fola lava ia i luga o le fola o Ia, e pei ona soloia le itu o le puipui, musuia e suia le itu o le gaioiga. O iinei, e oʻo lava i le ata o le paʻu "mate" o se faiga malu, tuʻu le fola ma le lautele utupoto mai le faʻata. I le taimi lava lena, o le isi laueleele o le ato na teuteuina foi i se niko. E i ai le tamai faletusi. O le laufanua i le va o fata i totonu o le fana o loʻo valiina i le tautoga o le tautoga-Terracotta, e foliga mai e totoʻa iinei. O puipui o le pantry e fausia mai i pam packs, ae faafetai i le teuteuga teuteu, o le potu aoga ua avea ma teuteuga o le alatele.

O le mamanu o le Intut sone o se manuia maua o le tusiata. Ua teuteuina le potu ma se faʻata tele na faia e le fomaʻi a le tusitala. E faʻasaʻo i luga o le vaega mai Bamm Packs, o loʻo iai le umukuka. O le mea na tupu i le faʻataʻoto i le faʻata (o le faletusi i le nich, o le pa o le potu malolo) foliga mai e faia le ulufale atu i se isi potu, ae le o iai nei. Ma i le faʻata e atagia mai ai le Interet of BAMBoo Wallpaper - o loʻo avea ma tuʻufaʻatasiga ma se fusifusi fusi, faʻavasega tuusaʻo i lalo o le fola. O loʻo matou talanoa e uiga i le faʻalauteleina, lea e ufiufi i gatasi o laʻau eseese ma tapunia ma le tioata. Na avea le tolopoina o se moli enaena enaena enaena enaena o se ata matagofie mo le atavali, ua iloga i luga o lana tofitofi. Na faʻapipiʻiina BAMBoo Wallpaper i totonu o lenei mea ma le lua o isi mea papaʻu, ma le lautele o le mauaina o le mauaina i le va o laupepa o le toe faʻaleleia o laupepa. O le vaega o le faʻata tele ma se laʻau ma le gaosiga o laupapa laupapa mo le faletusi na faia le Matai o Anton KolTov. O le pito o le pito i lalo o le vaega o le faʻata na filifilia faapitoa mo le lanu o le BAMBoo Wallpaper. E faapena foi, teuteuina le pa o le potu malolo.

E masani lava, ma le le lava o le avanoa avanoa i potu, o le galuega lafoaʻi o fafo o le tulaga. Peitai e matua le masani lava ulufale atu i le nana o le faitotoʻa i se isi potu i tua atu o faitotoʻa faitotoʻa o le lapoʻa o le potu tele i totonu o le potumoe. I le taimi o le fausiaina o vaega o vaega o le lumanai, na faatulaga ai le pagota i le va o lona nofoaga na totoe ma lona lua. O se tasi o faitotoʻa faitotoʻa o le tele o le potu o loʻo tatalaina i se puʻupuʻu puʻupuʻu e tau mai i le potumoe i le faletaele. E vaʻai i le faʻalauteleina o le "vaega", o le fuaitau i le faletaele na teuteuina i le faʻata.

I le faitotoʻa i le potu malolo, o le faʻafitauli o le siʻosiʻomaga, toe faʻailoa mai le faʻagaioiga i le ogatotonu o le fale mautotogi. O mea e mafai ona filifili ai e le fola le fola mo le parquet, o lona moli mafanafana o le paolo e tuʻufaʻatasia ma se tofo masani o le potu malolo. O tapulaʻa o le umukuka sone ua faʻailogaina i faiga faʻasaʻoga, e faʻapitoa ai le ata o le taualuga. A uma mea uma, e pei ona taʻua i luga, o le taʻamilosaga o vaevaega e le fesoʻotaʻi ma le faʻalolo ia lava. Ina ua maeʻa a latou tulaga iinei, ua iʻu ifo lona maualuga, ua maeʻa uma, le "ea" i le va ma le puipui o loʻo tumau pea. O le tau o le mafaufau ma le mafaufau e faamatalaina. O lona sikuea i le koluse vaega o loʻo vaaia o se uʻamea pou e lagolagoina ai le taualuga. O le aafiaga o le steam ua lagolagoina ma le fluorescentlight i tua o le eaves. E oʻo i le tele o le ea e tuʻuina atu moli moli i luga o le taualuga, o loʻo faʻasino saʻo i le kapeneta ma le nofoaga faigaluega o le umukuka ma le corrian countertop.

I se tulaga lautele, o le moli i lenei fale, o loʻo lava taua tele, e lava le taua o le faʻatatauina o le tele o filifiliga eseese o le avanoa. O le mea o pasi ai le umukuka i le maualuga o le pito i ai le potu malolo, sikuea moli e ave ai vaalele e faigofie ma toe fai le moli moli i luga o le faletusi. Tolu lamepa laiti moli o loʻo ifo i luga i luga o le manifinifi uaea ma taʻu le vaega o 'eseʻese. O se faʻapipiʻi faʻapipiʻi laulau i le tulaga o le taunuʻu mai o malo e faigofie ona faʻalauteleina.

O le Chandeelier mai le tele o le fetuutuunai swarty o elemene e faʻamamafaina ai le faʻavasegaina o le nofoaga i luga o le sikuea o le kofe laulau. Sa ia alu le nofoa i tafatafa o le tulimanu sofa, tufuga o le fale na tuu iai i se fale faafiafia fale. O se mea taua o le tulaga e tuʻuina atu i fafo atu o le 'aufam, talanoa i le loloto o le tasi mea leaga poloka, sosoʻo lea ma le sili atu o le ata o le pili o le pili o le pili o le pili o le pili o le pili o le pili o le piliona I lona talaaga, e tu i se laina o pusa vevela vevela ma malutaga mai le sili atu ona matagofie, ma ogatotonu - lautele plasma o le koluma ma meafaigaluega. Ina ia mafai ona faalavelave i le susulu o le la i le matamata TV, o tauaso mai le manifinifi o le lanu enaena ma tulle i le ogatotonu o puipui na tautau i luga o papa.

O se tasi o nofoaga lavelave o le toe faʻaleleia o le manaʻoga o tagata faʻatau e faʻatulaga se alavai o le ea i le faʻauiga o le suia o le ea fou. Ina ia ausia le sili atu o le faʻamamaina, sa manaʻomia ina ia mafai ai poloka lua o loʻo i totonu o le lua poloka, o auala lea e tuuʻeseina e potu uma. A faʻapea mo ni vaega laiti o le faʻailoga sa i ai se nofoaga i vaega ma sina faʻaititia o le taualuga, o lona uiga o le tele o pulu tetele o lona uiga o le faʻaititia taua i le mea mulimuli. O le ulufafo mai le mea na fausia o le manatu lea o le tuu o poloka i luga o puipui i luga o puipui puipui i lalo o le fale teu oloa, tasi i luga o le faletaele. E uiga i le latou tulaga latou te fai mai naʻo le tamai ventipela o le tino i le puipui o le alavai ma luga o le kapoti i totonu o le potumoe. O le faʻalogo i le malepelepe o loʻo avanoa i le poloka i le potu o loʻo faia mai le faletaele.

Morang Nichh tua, agavale i le pito i luga o lenei rizalita, pei o se Taliloga susulu faafeagai, faapea foi ma isi mea na iloa ai le galuega, lafo i le lanu o potu. Afai o le faitotoa o le potu i le va o le potu malolo ma le potumoe e le tapunia, e mafai ona vaʻaia o loʻo i totonu o le potu malolo, e le o le tele o auala. Ua uma ona i ai i le faitotoa i lenei potu, o le lanu enaena enaena o puipui o puipui i le laupapa ua tusia. O le lanu o pupuni i luga o le faamalama sa piki i luga e tusa ma le taʻele o le tale pale i le faletaele. I le tulaga lautele, o le lanu lanu o le totonu o le potumoe ua mamanuina mo se malologa toʻafilemu, talu ai o le fauina o avanoa ia lava. I le itu tauagavale o le faitotoʻa ma se maʻamaʻe foliga o le atoa o le puipui faʻasolosolo atu i fafo o se potu tele, ma i le tulimanu lava e iai le "tulimanu". O le pa lava ia o se mea e pei o le tele-vaega vaaiga. I lana "autu" ma le taualuga o loʻo ufiufi i laina mama. Latou, i le liliu, tautua o se talaaga mo ni mea pogisa ma malutaga. O moli uila ma cornice i tua o le solosolotaiga atu i le mafanafana o le taualuga, o le pito o le mea e le o fetuunai ai le puipui, ua ou mafaufau lelei i lenei vaega. I itu uma e lua o le ulu o le moega, e alu ifo moli i luga: tolu i le lima e tasi ma le tasi i le isi. Suʻe se moega lapoʻa i le ogatotonu o le potu, na taumafai ai le tusiata e faʻataunuʻuina ai se isi manaʻo o tagata e ona le fale mautotogi. O lenei, toso le faitotoʻa i le va o le potu mau ma le potumoe, e aunoa, ma le momoe, o loʻo mafai ai ona mafaufau i se mea mamao.

O le faitotoa e tau atu ai i le faletaele e le talitonuina o se tasi o le kapoti salu. Ma ina ia manuia le ituaiga o le potu, na faʻapipiʻiina i totonu o se lapoʻa o le taʻele o le taʻele o le taʻele o le fale, o le faleuila. O mea taua na faia o ni lanu teuteu teuteu e faʻapipiʻi i le potu o le potu, e ui lava i le taualuga, o le mea e tatau ona nana ai le aoga. A o mafai ona e vaʻai, faigata le auala i aso uma o tagata e ona, o le tusi tusiata fatuina o le taufaasese o le umi ma manaia, tumau i le matagofie, siama i ai. I faʻamatalaga taʻitasi, i le taimi lava e fiafia ai i lenei malaga, ona toe faʻamanatu lea o le ala ua uma ona malaga ma faʻaalia se vave faʻaleleia o le faʻafina o tala faʻasolopito.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Suiga fou 13817_13

Ulu o Fuafuaga Ata: Maria Stedantova

Tusiata: Inna Loboa

Matamata i luga

Faitau atili