Tasi-potu potu fale ma le atoa o le 40.9M. 2.

Anonim

Lima mamanuina poloketi o le tasi-potu potu fale ma le atoa o le 40.94 m2 i totonu o le nofoaga fale ma 155.

Tasi-potu potu fale ma le atoa o le 40.9M. 2. 13818_1

M2 "Igoa =" I24 "SRC =" / Ata / Ata /0_I24_b.jpgs o loʻo salalau ma le tele o mea o loʻo salalau ai. 4960_I25_B.JPG "> faletaele le potu ua teuteuina i le stylisgas o le vaa. O le fola laupapa ma le maota o laei ufiufi i lalo o le laau, ma e oʻo lava i le faʻavaʻa o loʻo tatagiina le C2 ":" / ata = fuafuaga = fuafuaga

M2 "SRC =" / Ata / Ata /0_I27_B.Jpg ">

Nofoaga Fale Fale o le Valmen Houne ma155

Tautua Galuega o Galuega mo le fale o le I155 na faaauau pea. Ua uma ona tatou manatu e tolu ma le lua-potu potu-potumoe i tusitusiga, o le augatupulaga o augatupulaga fou "ma" tupulaga Fou le Tupu Faavae - 2 ". Ole taimi lea ua faia ai lou faamasinoga ma fai fale fai fale ma ana lava uiga.

O le ata o le ata o le tagata taʻitoʻatasi o fale o le vaega I155, e tusa ai ma tagata atiaʻe (hyponia o le consonip ma le tutusa ma le tutusa ma le tutusa o le tagata tenisini e mafai Faʻaulu e fale o 'eseʻese (Towery ituaiga, le tele) ma fola (mai le 12 fola), ma eseʻese ituaiga o fale mautotogi.

O vaega autu o loʻo iai nei faʻasologa - o loʻo i totonu o puipui ma fafo atu o le tolu-pito i fafo o le au taʻavale ma le umi o 7.2m. O pa o le fale e tolu-meatane: Monolithic faʻamalosia sima-mineral creved voul diathoc faʻamalosi sima. Faateleina le tele o le faʻaaogaina o nei mea e le oona ai le fulufulu mataual fulufulu. O le mafiafia o le pito i fafo puipui o le 320-400mm, le iuga - 440-540m0. Taofia i totonu o le Intecorpoil Walth, faʻamalosia sima, e aunoa ma le faʻamalosiʻau, mafiafia - 200mm.

O le Windows faʻapipiʻiina faʻalua-glashed Windows i le siʻosiʻomaga faauo laupapa laupapa. O le afu o tioata tioata o loʻo tuʻuina atu i se faʻapitoa malosi malosi-sefeina tioata. O le vevela inisinia ma faʻamaumauga o fale e faʻafetaiaʻi ai aso faʻaonapo manaʻoga. O fale mautotogi e faaauupegaina i umukuka malosi ma paleni, faʻapea foi, e fuafua lava i le faataatiaga, e mafai ona i ai ni tagata sese. O le VenceCurt o loʻo i ai i le umukuka ma tautua ni potu e lua e manaʻomia ai ventiplation - umukuka ma le faletaele.

A o le i amataina le toe faaleleia, e manaʻomia le maua i se tasi o le vaega o le vaega o le faʻatekinisi o le faʻaumaliga o le tulaga o mamanu o lau fale. E le gata i lea, o le a talafeagai ai e foia le toe faaleleia mai le loia a le Itumalo.

M2 "SRC =" / Ata / Ata /00_Main_b.jpg ">

M2 "Dis =" 1 "Igoa =" I01 "SRC =" / Ata / Ata / Asm_D01_B.Jp.Jp.Jp.Jp.J.Jp.Jp.Jp.Jp.Jp.Jp.Jp.J.J.J.J.Jp.Jp.Jp.Jp.Jp.Jp.Jp.Jp.Jp.J.Jp.Jp.Jp.Jp.Jp.J.Jp.Jp.Jp.Jp.Jp.jew you reargation

Faatalitali mo le aso malolo

Malosiaga o le Poloketi:

  • Meafaigaluega mo nofoaga fou mo le teuina o lavalava ma se fale-i totonu o le fata
  • Fausiaina o se avanoa avanoa avanoa i le mea oona ai le aso
  • Tuu se moega atoa ma se sofa i le potu malolo
  • Fausiaina o le antisole i totonu o le potu e aunoa ma le faʻaititia o le maualuga o le taualuga

Vaivaiga o le Poloketi:

  • O le fale moe e le o ese mai le umukuka-o le potu malolo ma le alatele
  • Tatala avanoa e manaʻomia malosi malosi
  • Le manaʻomia o le laʻasaga-podium maualuga 15cm i le potu malolo
  • Faʻaititia le nofoaga e nofo ai 0.9m2

I lenei poloketi, e manatu le tagata faatuʻiaʻiga i leisi tulaga o lona tino, o loʻo matou talosia matou i le koko o manatu o le onosefulu ma le valu. Mai le onosefulu, taamilosaga tulimanu o loʻo faia, coarse pito i luga, geometric mamanuina o faʻailoga (tuʻufaʻatasiga o lio ma sikuea). O le valu, susulu "disco" vali o meaafale ma auiliiliga auiliiliga.

O tali uma o loʻo avanoa ma le faʻaititia. O se tasi o fale moe o loʻo fuafuaina e avea o se paʻepaʻe paʻepaʻe lea i lalo o piliki-puipui o lo o tali. O isi pa puipui o le fale mautotogi ua paʻu pe naʻo le puipui puipui, poʻo le puipui i lalo o le vali. O le taualuga e sili ona ogatasi ma vali. Naʻo ni isi mea e tele, aemaise o nofoaga taua - i ofa ma luga o le umukuka laulau, faʻamaloloina fausaga na faia o mūmū.

O le potu potu ua fuafuaina mo tagata e lua, o tagata o matafaioi autu, lea e mafai ona faatu ai ni metotia. E mafai ona faʻaogaina fale ma o se salona mo faʻaaliga o lau oe lava galuega. O le tulaga na fanau ai le tele o faʻamanatuga ma faʻapotopotoga e maua ai se matagofie o mea matagofie mo galuega ma faʻafiafiaga. O mea tuai ua talepeina, ae na o pa puipui o le faletaele tumau pea na tosoina. O puipui o loʻo teuteuina i le geomoric mamanu mai le faaputuga o lanu e tolu: paʻepaʻe, efuefu ma moli. O le magoto o le a ave i le itu faafeagai, ma o le masini fufulu ua faapipiiina i lona tulaga.

Bon-potumoe Mo le tuueseeseina o le avanoa, o le podium ua faʻatulaga ma le maualuga o le 15 cm ma le moega maualalo faʻapipiʻi. O le mea moni, i fale mautotogi, o sitepu e le manaʻomia, ae i lenei tulaga o le paʻu o loʻo i fafo atu o le sone o meaʻai malosi ma e le o manumalo ai. O le maualuga o le podium e faia ina ia mafai ai ona e matamata i le TV ma le sofa e leʻi paʻu le mata. O vae o le moega ese ese i le maualuga - i le faitau aofai o latou toe umi ona o latou o le foloa o le foloa, ma i le laupapa puupuu, a o latou malolo i luga o le potum.

O le podium e fuafuaina e tuu le kapeta komiti, ma i luga o le vaega o totoe o le foloa o le foloa. I lalo o le faʻatauaina, o le potumoe e mafai ona faʻatuina e le ie puipui o le faʻamoe. O le manoa uila e faʻatagaina ai le taulaʻi i faʻamatalaga talafeagai o totonu poʻo mea na tutupu iinei.

O le pito i tua o le pito i tua o le moega vaega o se tamai avanoa i le eli, mafai ona faʻaaogaina o se nofoaga puipuia ma faʻafiafiaga, ma o se ofisa laʻitiiti. Ae maise lava pe a e faʻapipiʻi se lautele lautele, o le a suia atoa le galuega i luga o le galuega atoa o le faʻamalama.

O le nofoaga autu e galue ai i le komepiuta ua faatulagaina I le potu o le umukuka , 'Ai laulau. E i ai le fesoʻotaʻiga ma se mea na fausia. O le koluma o loʻo feagai ma le piliki maa o le puipui o le potu malolo. Na tapunia e le NIch se ie puipui ma mafai ona avea ma o le rakes mo tusi. O le koniko o pati mai le laulau e le faʻapipiʻiina i nofoa, ae o avanoa e mafai ona nonofo ai i tagata sili ona lelei.

O le puipui, o lo o tu mai le tumutumu, e sili le afi faʻapipiʻi o le fola, o le foloa i totonu o le fale faigaluega o loʻo tapunia ma laugatasi. Ofu Faʻauʻuina i faitotoʻa faitotoʻa, ma le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa. Mai le alatele O le vaʻaiga mataʻutia o le vaʻa- "Taulaʻi" - Ou te manaʻo e faʻalatalata atu ma pe faʻafefea ona mafaufau iai.

Poloketi vaega $ 1271.
O le pulega o le tusitala $ 200.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 8470.
Fatu mea (simpsboard o vaega, o loʻo faʻapipiʻi ai le laupapa, Plaster) $ 3490.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Potu potu malolo, umukuka Laminate Pergo. 28.1m2 24.9 53.
Potu moe potu Kapeta (belgium) 9m2. 10 90.
Malologa Tile Marazzi. 17M2. 32. 544.
Puipui
Potu potu malolo, umukuka Teuteu maa Kamak 29.7m2 25.5 757,3
Faletaele Tile A leai se mea (steuler) 16.8m2 35.7 599.7
Alatele, Workrobe, o le potu malolo-potu, umukuka O le Wallpaper Rasch 11 Steer. 25. 275.
Taua
Faletaele Feteʻenaʻi pato 3,5m2 54. 189.
Malologa Vali v / d beckers 10L 4.8. 48.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Anamua, Workrobe Sliding Atofu- "Warmoshka" faitotoa 2000 2 pcs. - 760.
Faiva
Faletaele Pig-uʻamea taele (Italia) 1 PC. 300. 300.
Fusbanin, ido faleuila 2 pcs. - 590.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokest, switches (Lusia) 20 PC. - 73.
Malamalama
Anamua, Workrobe Clatal moli (Rusia) 2 pcs. - 73.
Potu potu malolo, umukuka Manoa, Pounden Lamp Chimesnan 10 fasi. - 1150.
Potumoe, faletaele, couche-fa '' ai potu Laina moli (Siamani) 22 PCs. - 262.8.
Meafale ma auiliiliga o totonu (aofia ai ma aga masani-faia)
Anamua, Workrobe Avanoa le Kapeneta, Versil Dorsars 2 pcs. - 1800.
Potu o le umukuka Umukuka "stymed umukuka" 2. M. 760. 1520.
Laulau, nofoa (Rusia) 3 PCs. - 700.
Potu moe potu Sofa (Rusia) 1 PC. 800. 800.
Taitai (Italia) 1 PC. 350. 350.
Lisi Lisi "Atlantic-Artice" 1 PC. 320. 320.
Moega (Lusia), ikasela - - 680.
Fort Framemes (Rusia) 5 fasi. lima sefulu 250.
Lattice (Rusia) - - 300.
Potu potu malolo, umukuka Pupuni, pupuni mo antitlili, moe - - 600.
Atoa 13211.

M2 "Igoa =" I02 "src =" / Ata / Ata /0_I02_B.jpm "e le mafai ona faʻalavelaveina ai le tele o le afā M = "/ Ata / Ata /0_I03_B .JPG"> NICHO, O loʻo teuina le tusi komipiuta, o loʻo faia i le pherecle m2 " Ata / 4960_I04_B.jpg "> Faʻatulaga mo atavali o loʻo faia mai Plywood ma ua faʻapipiʻi i le puipui i luga o le uamea Rolds i le faigofie o le Agavale o le Erker faia le taufaasese o loʻo i ai se fuaitau i le tasi potu m2 "DE = DO = 1" SYC: "/ Ata / Ata / Ata / Ata)

M2 "SRC =" / Ata / Ata /00_I07_B.jpg ">

Faamalama i Pale

Malosiaga o le Poloketi:
  • Fausiaina o se avanoa avanoa avanoa i le taimi o moli masani
  • Showerarator NichE masini i le umukuka-toe foi potu
  • Suia o le Kapeneta Call Maymare Wayy ChowE
  • Faateleina le faletaele vaega i le tupe alu o le Hallway Accoun 0.9m2

Vaivaiga o le Poloketi:

  • leai se mea moe e le o ese
  • Le lava o le lauʻeleʻele o loʻo i ai (aso uma o loʻo taʻoto i fafo o se sofa le mautonu)
  • Manogi kuka mai le umukuka alu sao i totonu o le avanoa avanoa ina ia mafai ai se malosi malosi
  • O le poloketi e le o saunia mo le nofoaga o le teuina o fafo i le ala savali

O le amataga mo le poloketi fuafuaina sa i ai le foliga ma le olaga o tagata nonofo o le ulugalii fatufatu o le fatu fatuga, lea e manaʻo e litaea ma malolo mai le pisi pisinisi olaga olaga. E tatau ona saofaga i le tatalaina avanoa i le potu faʻaonapo nei, lanu toʻamalie ma le siosiomaga gofie.

Mauaina o le fale mautotogi i le olive lanumeamata lanumeamata ma masani masani o laupapa laupapa. O le talaaga o latou e tautua paʻepaʻe enaena, ma le lauʻeleʻele lanu moli, pa o le umukuka, ala faʻafuaseʻi ma potu malolo. Aeral o le lanu lanu e tupu ona o ata eseese o le tasi lanu ma foliga o le sikafule sisitema.

O lagona faʻapelepele o loʻo tuʻuina atu i totonu o le ogatotonu o le puʻeina o tioata i totonu o le pa o le paʻu o le paʻu, e vavaeʻese le potu malolo mai le ala taeao. O le ata puʻupuʻu o loʻo tusia ma se pamu o loʻo faia i se auala faʻaalia. O lenei lanu lanu lanu o le a mautinoa e tosina mai ai se ata i le faamalama i se isi lalolagi, "faamalama i Paris".

Ofu Ma le faletaele faateleina i le tau o le ala savali. Ua loloto le umi o le potu ofu lelei ma sili atu. O le ulufale atu i lenei potu o loʻo faʻatulaga mai i le potu malolo, ma o ona mea o loʻo nana mai le mata i le mata tioata mai i le MDF ma le tamaʻi tioata.

I le faletaele O le potu o se seti o le masani masani. O loʻo fuafuaina e sui ai le fufulu fufulu ma le lautele sipela ma le vai taele. I ona tafatafa, i le tulimanu, o le masini fufulu ma stredical utaina o ie lino o le a fetaui. O le fola e ufiufi i samasama-enaena fola. Ana kiona-paʻepaʻe o puipui o puipui o loʻo faʻapipiʻi mai fafie ma le faaauauina o ata o laʻau, o le faʻaauau lea o le "autu, amata i le vaega o loʻo i totonu o le alatele.

E ala i le tatala tatala, taʻitaʻi i le umukuka, ma lanu tioata o le pitonuu o le a oʻo i totonu o le vaipuna o le a ulufale i le ala savali. O lenei potu ua tusia i lanu pupula, e foliga mai e sili atu le lautele.

Hall I. umukuka Tuʻufaʻatasia "kapeta" mai le moli moli. Na o se vaega o 'eseʻese i tafatafa o le faʻamalama ua faʻamamaluina i le lanumeamata, faʻatasi ai ma suiga lanu, folasaga i luga. O le ata o le glossy ua tuu i le ituaiga o se lio, o le lona lua o le coupor o le tioata countertops. O le umukuka seti e lua puipui. E foliga mai, mo le lua lenei, ae o auiliiliga uma o le olaga o loʻo natia i tua o le fale o le umukuka. O loʻo sili atu le talafeagai o le Showerarator e faʻapipiʻi i se Niche e latalata i le Ventorobom, e le faia i le potu.

Anir sofa o loʻo faʻaaogaina o se moega, tusa ma le tusitala o le tusitala o le poloketi vaevaeina potu malolo i ni vaega se lua. Tasi itu o faʻafiafiaga i luma o le TV poʻo se tusi. Itu mautu, i le erker, o le faiga laei o le ofu o le ofu. Afai e te manaʻo, e mafai foi ona e faʻatulaga se tamaʻi togalaau malulu.

O loo ufitia Papatiso le potu malolo i le laupapa tusi laupapa. O le tuaoi i le va o se laʻau mafanafana o le laʻau ma le malamalama i totonu o le umukuka sone sologa lelei.

Poloketi vaega $ 1560.
O le pulega o le tusitala $ 300.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 8200.
Fatu mea (simpsboard o vaega, o loʻo faʻapipiʻi ai le laupapa, Plaster) $ 3170.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Potu malolo, faiʻelaina potu Cirqut Board forbo. 22.3M2. 56. 1248.8.
Ulufale Hall, Kitchen-File potu Tuua Ab Grents. 9,8m2. 42. 411.6
Potu o le umukuka Ceramica Bardelli Tile 3,3m2 28. 92,4.
Faletaele Ceramica Bardelli Tile 5m2 41. 205.
Puipui
Ulufale Hall, o le potu malolo potu umukuka Vali v / d beckers 35L. 5.6 76.
Potu malolo Teuteuga o fesootaiga 4kg. lua sefulu 80.
Umukuka "Apron" Ceramica Bardelli Tile 2.8m2 41. 114.8.
Faletaele Ceramica Bardelli Tile 22.8m2 37. 843.6
Taua
Le mea atoa Vali v / d beckers 13l 5.6 72.8.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Faletaele Swing Garofoli. 1 PC. - 460.
Faiva
Faletaele Fufulu fufulu ma sditbers Tarror 1 PC. 957. 957.
Tasi o Iakopo faasolo ane. 1 PC. 392. 392.
Teuco taele 1 PC. 1607. 1607.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa O fafo, switches gira 28 pcs. - 692.
Malamalama
Vaega Lamepa mo vali (Italia) - - 142.
Ulufale Hall, Kitchen-File potu Neona taofi (Lusia) - - 650.
Faletaele Fausia-i moli (Turkey) 6 PCs. 26. 156.
Potu malolo Lamepa i luga o le paʻu (belgium) - - 1150.
Lata i luga o le faʻata (belgium) 1 PC. 70. 70.
Potu o le umukuka Le mautonu moli (Italia) 8 PCs. - 1838.
Meafale ma auiliiliga o totonu (aofia ai ma aga masani-faia)
Vaega Halli LUMI. - - 1742.
Ofu Mea faigaluega, faitotoʻa (Lusia) - - 3240.
Alatele, potu malolo Puf iska. 2 pcs. 42. 84.
Potu o le umukuka Umukuka scavolini. 3.4 POG. M. 1100. 3740.
Laulau (Saina), nofoa (Italia) 5 fasi. - 1700.
Potu malolo Sofa ht-aoina 1 PC. 2900. 2900.
Tub i lalo o le TV (Spoin), Wall Dolce Vita - - 230.
Taavale Table (Lusia) - - 290.
Pitonuina-tioata faamalama (Rusia) 1.5 pog. M. 650. 975.
Atoa 28370.

M2 "Igoa =" I08 "SRC =" / Ata / Ata /00_I08_B.jpg "o le a le ata o le 'au "Igoa =" I09 "SRC =" / Ata / Ata /0_I09_B.Jp.Sg o le Sweped Raplest / ata / 4960_I10_B.jpg "> umukuka mo le tele na o le taimi o le potu malolo, taofia ai se lagona lelei o lamepa." " Jpg "> tago i ata ata i luga o le nonoa faʻapipiʻi, malamalama, pei o le ao, lanumoana uila i le potu - o mea uma e uiga i le moemiti m2" = "/ Ata / Ata /0_I12_B.JPG"> fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia

M2 "SRC =" / / Ata / Ata /0_I13_B.Jpg ">

Touptonona Lio

Malosiaga o le Poloketi:

  • Tuueseeseina o potumoe ma potu malolo sone
  • O le siʻitaga o le vaega o totoe i le 2.7m2
  • Lelei i totonu
  • O le aofaʻi o faitotoʻa o faitotoʻa, o le stinting faiga o loʻo mafaufauina.

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Tamai tupu tele
  • Avanoa avanoa, fesoʻotaʻiga ma isi potu, manaʻomia le faʻapipiʻi o se malosi malosi i le umukuka
  • O le lapotopoto ituaiga o vaega o loʻo aofia ai meaafale faʻapitoa, o loʻo faʻateleina ai le tau o le poloketi
  • I le laulau 'ai e le sili atu nai lo le tolu tagata

O loʻo faʻatino i luma le fuafuaina o le fale maupasi o mea e faamuamua i ana o fale, o se ulugaliʻi talavou, o se fesootaiga, pisinisi ma malologa.

O le ogatotonu o loʻo i ai o totoe o le fale mautotogi o loʻo faʻavaveina, ua uma potu malolo . E faatapulaaina e vaega mai tioata poloka (mai le itu o le faamalama) ma mai le mamago (mai le alatele). O le lanu vai o le potu e faʻavae i luga o le eseesega o le tele o lanu-uliuli lilac, cherry ma lanumeamata. Ata vali ma fola laupapa. O le Ameel e faʻafilemu i le lanu ae le o le mamanu o le pupula o luga. O lanu o le malosi ma le faataamilosaga faaputuga o le potu tutotonu e iloa ai le mamanu o le fale mautotogi atoa.

E tusa ai ma le poloketi, vaega Softly transforms B. ala karitoti , teutusi potu malolo. O le Toto Kapeneta ua faʻatuina i le itu taumatau o le faitotoʻa o le ulufale, ma na faʻapipiʻi le kapeteni mo le fafo atu o fafo. O se potu sima, tapuni potu malolo, na fai ai ni puluvaga mo souiveves ma isi talitonuga. Ona o le mea moni o le a le tapunia le potu, o le malamalama masani o le a ati i totonu.

Ina ua uma ona pasi le auala, e mafai ona e mauaina i le potu malolo, o loʻo talanoa ma le umukuka poʻo le potumoe. O le osofaʻiga o le tioata lanumeamata tioata, vavaeina o le potu malolo ma le potu, e le ausia le tele o le faʻaputuga o fale mautotogi mai le Windows. O le Intercompi ma le fuafuaga o vae o loʻo filifilia ma meaafale-onomise sima, o se laulau, o se laulau lapotopoto.

I le umukuka , i tua atu o se tulaga, ae lelei, o le a maua ai se laulau apalai i le laulau, ua le sili atu ma le tolu o tagata. Ae o loʻo iai le potu malolo o le malologa, ma a oʻo mai malo, e mafai ona faʻaaogaina o se potu 'eseʻese. Talu ai o leai ni faitotoʻa o le fale mautotogi o le fale mautotogi, ina ia le fiafia le umukuka, e le ofi atu i le potu, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o se malosi malosi i luga o le pulou.

I le faletaele O le faleuila ua faaliliuina i le puipui e faafeagai ma le ulufale. Nai lo le taʻele masani, o le tele o le taualuga faʻataʻitaʻi ma se pupuni ua saunia. Manaia le fufuluina masini e suʻe iina, o le a lea le tuʻuina i totonu o le umukuka.

Potumoe O i le sese. E ese mai i le moega, o se uarota e fetaui ma lea taimi. Paulō le mea e totoe, seʻi vagana le potu 'aina, ua ufiufi i se tigaina o le tasi o le faʻaputuputu, ae eseʻese lanu.

Poloketi vaega $ 2530.
O le pulega o le tusitala $ 450.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 7560.
Fatu mea (simpsboard o vaega, tioata tioata, fasi laupapa laupapa, Plaster) $ 2900.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Potumoe Fasi parquet "pale", ok 6.1m2 lua sefulu 122.
Malologa Tile Villeroy boch. 37,5m2 - 1650.
Puipui
Faletaele Tile Villeroy boch. 8m2 tolu sefulu 240.
Teuteuga o le posistof cotings 12kg 26. 312.
Malologa Ata pue ata o Essef 7 gaoi. 38. 266.
Vali v / d doulux ma korler 19. 5,2 98.8.
Taua
Faletaele Taua Taua a Giepel 1,5l valu 12
Malologa Vali v / d doulux 14l 4.8. 67,2
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Hallway-Corridor Steel "BARS" 1 PC. - 1020.
Faletaele Swing BerTolotto Port 1 PC. - 440.
Faiva
Faletaele Faleuila, magoto, ido bidt - - 570.
Gustavsberg Shell. 1 PC. 115. 115.
Heatting Towel Roul (Lusia), Oras fefiloi - - 410.
Taele (Italia) 1 PC. 2900. 2900.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Sokeukes, Simon Switches 22 PCs. - 350.
Malamalama
Potu malolo Skyelier Mafutaga. 1 PC. - 320.
Umukuka, hallway-carridor Le mautonu lamepa 5 fasi. 55. 275.
Umukuka Fausia-i lamepa (Siamani) 4 mea. 13 52.
Potumoe ICEA foloa moli 2 pcs. 28. 56.
Meafale ma auiliiliga o totonu (aofia ai ma aga masani-faia)
Potumoe, Hallway-Carridor Sliding Workrobes (Lusia) - - 870.
Potu malolo Sofa davini dayli 1 PC. 4000. 4000.
TV Kapeneta, kofe laulau (Siamani) 2 pcs. - 739.
Potumoe Moega (Rusia) - - 1150.
Paʻole laulau ika, nofoa (Italia) 2 pcs. - 320.
Umukuka Umukuka "Faasilasilaga" 1.9m2 480. 912.
Custortpop, Lagolago (Lusia) - - 800.
Nofoa (Italia) 3 PCs. 90. 270.
Potu malolo Wooden Chaterters (Lusia) - - 400.
Atoa 18737.

M2 "Igoa =" I14 "SRC =" / Ata / Ata /0_414_B.jpg "e mafai lava ona faʻaaluina ata o le F2" = "I15" SRC = "/ Ata / Ata /0_I15_b.jpg"> lanu Gamtud o le Whim Will M2 = "/ Ata / 4960_I16_b.jpg "> fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

M2 "SRC =" / Ata / Ata /00_i17_b.jpg ">

Fale ma le koluma

Malosiaga o le Poloketi:
  • O le siʻitia o le nofoaga o loʻo i le 0.8m2
  • Ofu i le alatele
  • Manino le vavaeeseina o le potu i luga o le potumoe ma le malo, faʻapea foi ma le potu 'ai ma le potu' ai
  • E i ai le nofoaga mo tamaiti i le lumanaʻi
  • Faagaoioiga femalagaaiga

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Le tele o oloa na faʻatinoina e okaina o le a faʻateleina ai le toe faʻaleleia
  • O le faʻaliliuina o le santechrippers i le faletaele e manaʻomia le siʻitia o le fola 15cm, ma o le faʻalauteleina o le postaum i le itu o loʻo faʻateleina ai le afaina

O le fale mautotogi ua toe faaauupegaina, latou te amanaia manaoga o se tamaitai talavou e leai ni fanau. Ae peitaʻi, faʻafetai i ni suiga laiti, o le a mafai ona tuʻufaʻatasia se nofoaga mo se moega.

O le ogatotonu o le avanoa e tasi e tautua o se sologaina sologa lelei vaevaega. E mafai ona liliu i totonu o cumses ma faia se koluma e tu i le ogatotonu o le fale mautotogi. O lenei mamanu o se faitotoʻa o le ulufale potu, o se potu laei ma se faletaele mai le nofoaga e nofo ai. I itu uma e lua, curviilier sliding dased o loʻo tuʻuina atu, lea i le tapunia faʻatumu atoa o le potumoe mai le alavai ma le umukuka.

Puipui curls ma se koluma mamanu elemene. E le gata o le a na o le va o le avanoa ma taʻalo le matafaioi o se vaega o le elemene ma le tele-auala loloto, ae o se fale o le fale mata. Matou te manaʻomia, totonu o le pu o le a mafai ai ona tuʻu se pepe ma faʻamamaluina i se pupuni i luga o le ie puipui.

O vaega taua uma e ofoina atu i le le fiafia. O le fou siitia (pa puipui o le faletaele ma fai ofu o le potu) o loʻo taʻamilomilo solo ma faʻata ma faʻatamali le lua itu o le taimi saʻo. Momnunno: I le itu tauagavale, ua mavae le faletaele, i le umukuka pe ua pasia le potu ofu i totonu o le potumoe. O le autu o le lio o loʻo faʻaauau pea i le faʻatulagaina o faʻalisi o taxi, ma i meaafale.

O poloka nofoaga tutotonu o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le ogatotonu o le maualuga. Faapea I le Hall O le ituaiga faamalama ua fausia. ASO itu o le potu malolo o le potu tioata o loʻo ninws digwall, o le mea lea o le cinema mata.

I le agavale o le faitotoʻa o le faitotoʻa i le fale mautotogi, i le taʻamilosaga o le faletaele, e faʻaauʻau i se tamaʻi tamaʻi, e tolu matautau e tautau ai tagata. O le fola o le alatele o loʻo feagai ma le faʻatagata o foliga, lanu-bigee ma terracotta.

Mo le fola ua uma I le umukuka E mafai ona e faʻaaogaina le perceplain cycedurin, ae o le faʻataʻamilomilo faʻataʻavaleina o le 90. O le umukuka o loʻo faʻatulaga ma le laulau o pa puipui o le fale.

Faletaele O le iʻuga o le toe faʻaleleia atili o le alatele. O le Tatalatama Burtwasin e teuteuina i le a Mose, e aofia ai lanu uma o loʻo faʻaogaina i le pa puipui ma le fola. O le fufuluina masini ua fetaui ma le masani masani. Ona o le pomu o le taele ma o matinu o le a i ai le fola i totonu o lenei potu i le 12 cm, ma a o le i ulufale i le sitepu.

I luga o se maʻa laugatasi ma faʻaautuuaina o le tino, ua ofo ai e faʻatino se ofisa faʻaituau.

O le potumoe o loʻo i ai i le faʻasologa o le pa. O le faaauauina o le laina lapotopoto o mama o le cornice o parnice o papeti, o loo i ai nei vaega o lenei sone mai le isi potu. O le sofa o loʻo faʻapipiʻiina i le Erker ei ai se tulaga faʻataʻavaleina i se mea na tupu ai, o moe, ituaiga ma le ono faʻamalosi i le ao. Ulu potu moe potu Faatumu le nofoa ma le isi sofa, lea e mafai ona faaaogaina o se isi moega.

Poloketi vaega $ 2000.
O le pulega o le tusitala $ 700.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 8350.
Fatu mea (Vaega - O poloka puipui, plasterboardcoarboard, taualuga, salalau, Plaster) $ 3670.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Potu moe potu Cirqut Board forbo. 16.8m2 tolu sefulu 504.
Faletaele Tile Vitra. 5,2M2 Aua. 124.8.
Puipui
Taofia Hall, umukuka, potu moe potu Valiina i / d okios 29Lo 5,4. 156.6
Potumoe, faletaele Teuteuga Coating Olaios. 7kg 22. 154.
Faletaele Tile Vitra. 17,5m2 lua sefulu 350.
Taua
Faletaele Rack "moli" 3,5m2 sefulu ma le valu 63.
Malologa Valiina i / d okios 14l 5,4. 75.6
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Uamea "Bel-KO" 1 PC. - 960.
Potumoe, chotrobe Faasee, tioata ecalum 4 mea. - 5100.
Faletaele Swing Union Port 1 PC. - 320.
Faiva
Faletaele Taele lelei tulaga. 1 PC. 476. 476.
Vevela solo solo 1 PC. 240. 240.
Tolet bowl, handbasin jaka 2 pcs. - 320.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa O fafo, switches gira 26 PCs. - 290.
Malamalama
Umukuka Fausiaina-i le leai o ni moli 24 PCs. 12 288.
Taofia le zicoli 1 PC. 45. 45.
Potu moe potu Limsulcent moli 1 PC. lua sefulu lua sefulu
Faletaele Sara IKea 1 PC. 70. 70.
Le mea atoa Fausia-i lamepa 5 fasi. lima sefulu 250.
Meafale ma auiliiliga o totonu (aofia ai ma aga masani-faia)
Vaega O tautau-matau (Lusia) 3 PCs. valu Aua.
Puf iska. 1 PC. 40. 40.
Ofu Meafaigaluega (Lusia) - - 1500.
Umukuka Umukuka verona. 2.4 pog. M. 1200. 2880.
Laulau, bontemppi kasa nofoa 5 fasi. - 1070.
Potu moe potu Sofa moe "Upreych" ("Kenigsberg") 1 PC. 1200. 1200.
Sofa, nofoa-moega "Mati 8" 2 pcs. - 1050.
Raum ma kapeti 2 pcs. 750. 1500.
BontempI laulau casa. 1 PC. 300. 300.
Faletalimalo Lisi, nofoa (Lusia) 2 pcs. - 424.
Faletaele Faʻata (Lusia) 4 mea. 75. 300.
Workrobe "Aquaton" 1,5m2 90. 135.
Atoa 21061.

M2 "Igoa =" I18 "SRC =" / Ata / Ata /0_88_B.JPG.ACTS = Igoa = "SRC =" / ata / 4960_I19_B.Jpg "> Niche mo le tautau i le alatele i le itu o le faletaele e maua ai le o le faletaele. O le fesoasoani a se malu o le fata o le tioata ma le tua m2 "igoa =" I20 "SRC =" / Ata / Vecs: Igoa: "SMC = "/ Ata / Ata /0_I21_B.jpg"> Fasioti-Blachor Under Watchen foliga manaia. O le faitotoʻa i le faletaele o loʻo i totonu o se tamai nichh, o lea e le oso i mata ma e le mafai ona faalavelave i le pepa o le M2 "DRC:" / Ata / Ata )_ .Jpg "> fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

M2 "SRC =" / Ata / Ata /0_I23_B.Jpg ">

Laau o le ola

Malosiaga o le Poloketi:

  • Faalauteleina o le ala savali
  • Fausiaina o se moe i le ala savali
  • Meafaigaluega o se sone vavae mo se tamaititi
  • O le kapeneta atoa kapeneta i luga o le faapaologa
  • O le tamaititi a tamaiti mo se pepe fou o loʻo tu latalata i le potumoe o matua

Vaivaiga o le Poloketi:

  • Faaitiitia le vaega o le potu malolo ma umukuka

Mo lenei poloketi, o le fuafuaga nei o le fale mautotogi e le mafai ona suia, o nofoaga uma o loʻo i ai ua tumau pea ona faʻauigaina ua faʻauigaina. O ia "le mautonu" e mafua mai i le mea moni o loʻo fuafua mo se aiga ma se tamaititi ma se tamaititi, o le tautala ".

O le vaeluaina ma le faitotoʻa i le va o le alatele ma le umukuka e agaʻi atu i le mea mulimuli, o le tulimanu o le potu malolo ua tipi ese. O le iʻuga o le a faʻateleina ai le nofoaga o le ala savali, o le a mafaia ai ona tuʻu le pepe pepe. E le gata i lea, faateleina ofu Talia foʻi le Matafaioi a le Kapenepae mo le Vaʻalele. O le fola o le alatele o le ufiufi i le tuufaatasi ma se tulaga sinia.

Potu o le umukuka A uma ona faaseeina le vasega, e le leiloa - ua lava le avanoa mo le faigaluega, ma mo le taulaga foi. Vaʻai, latou valavala i le faʻaitiitia o le faʻamalologa o le faʻafefeteina (i luga o le kuka o le mea e maua ai le 20cm) ma le isi foloa. Luga o le fola, e pei o le auala lea, o loo i ai le taitoa. Vaega o le puipui o pa, ma o le puipui o le nofoaga faigaluega mai le laulau i luga i le taualuga ua ufitia foi i laupapa laupapa.

Vgutu Taitaiina se faitotoa lua. O le nofoaga sili o loʻo iai i totonu o le potu ua tuʻuina atu i le tamaititi: O lona moega ma se laulau e tuu i le ERKER. I lalo o le faamalama, o le faʻamalama lapotopoto, o le togafitito e faʻapipiʻi, ma lalo o faitotoʻa i tua atu o faitotoʻa, e iai fata mo mea a tamaiti. Ina ia faaleleia le vevela fesitasi o le vaitafe, o le a talafeagai le faia o faaputuga i le laulau ma faitotoa.

E faʻapipiʻi le TV i le puipui puipui, i le iʻuga. I luma o ia, i lalo o le "folau" mai le manifinifi ma le pito i tua i le moega o tamaiti, o le sofa.

Vaevae i se potu ma fale nofo potu (o ia lea foi potu moemiti a matua) o loʻo faʻatinoina tele o auala: faʻatulagaga o meaafale; O le ese o lanu lanu i totonu o le potu potu, o malamalama Olive, ma i le orphanige - otaota-paepae. Faʻapea foi i le va o le Sofa ma le FRR, e faʻamoemoe e fausia se matagofie o se vasega mai le GLC. Amata i le ogatotonu o le potu o se pa, o le puipui, o le a tulaʻi mai o ia ma le moli moli i le taualuga ma ituaiga masani. O le a tatou fuafuaina laiti e ala i "faamalama". O le fufuluina masini ua faʻaopopoina i le faletaele, o le vaega o totoe o le pipili tumau i nofoaga muamua.

Poloketi vaega $ 750.
O le pulega o le tusitala $ 150.
Fausiaina ma Faauma Galuega $ 7520.
Fatu mea (simpsboard o vaega, o loʻo faʻapipiʻi ai le laupapa, Plaster) $ 3100.
Ituaiga o fauga Meafaitino numera Tau, $
Mo le iunite Lautele
Fola
Potu malolo O le vae o le lisi 18.3M2. 37. 677,1
Malologa Tile Rako. 25.3M2. 29. 733.7
Puipui
Umukuka "Apron" Tile "aʻoaʻo ceramics" 4m2. 12 48.
Potu malolo Temptures Wallpaper Omexco 8 gaoi. tolu sefulu 240.
Faletaele Tile Steuler. 14,6m2 tolu sefulu 438.
Tile Rako. 1m2. 34. 34.
Malologa Helios vali 25l. 8,2 205.
Taua
Le mea atoa Helios vali 14l 7. 98.
Faitotoʻa (faʻaaogaina ma mea faigaluega)
Vaega Uamea (Lusia) 1 PC. - 850.
Malologa Swing "Vokhovts" 4 mea. - 450.
Faiva
Faletaele Toleti ipu, hardbanin gustavsberg 2 pcs. - 460.
Taele villeroy boosh. 1 PC. 600. 600.
Oras fefiloi - - 230.
O le auupega meafaigaluega
Le mea atoa Outlet, ABB Switches 18 PCs. - 240.
Malamalama
Hall, Balky Osmram Lumsintint lamepa 5 fasi. - 70.
Potu o le umukuka O le taofia o moli uila (belgium) 4 mea. - 140.
Potu malolo Fausia-i lamepa Paulman. 2 pcs. tolu sefulu 60.
Bra (Belgium) 4 mea. 150. 600.
Taaluga moli 1 PC. 700. 700.
Faletaele Fausia-i lamepa, bra 4 mea. - 110.
Meafale ma auiliiliga o totonu (aofia ai ma aga masani-faia)
Ofu Meafaigaluega, i le faitotoa aldo - - 680.
Potu o le umukuka Cuichine a laka 2.4 pog. M. 760. 1824.
Laulau, nofoa (Italia) 5 fasi. - 1372.
Potu malolo Puf, le nofoa 2 pcs. - 720.
Click (Lusia) 1 PC. 120. 120.
Suia o le laulau Rusia) 1 PC. 170. 170.
TV o TV o le TV, Rack (Rusia) 1 PC. 150. 150.
Potu malolo, le faapaologa Sofa "instroymebel" 2 pcs. - 1326.
Faletalimalo Tane, laulau (Lusia) 2 pcs. - 298.
Atoa 13643.8
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Tasi-potu potu fale ma le atoa o le 40.9M. 2. 13818_2

Architect: Maria Antoschuk

Tagata mamanu: Daria Kutergin

Architect (NikitiT Elderes

Architect: IGor Kircahev

Architect: Olesya Mitrushina

Komepiuta ata: dmiry Sicilov

Designer: Malosiaga Frolov

Architect: EvGeny Hollapov

Komepiuta ata: coogey matagi

Matamata i luga

Faitau atili