Art avea ma maa

Anonim

O le poto masani i le tusiata: o mea teuteu foliga o mea ma le faʻaaogaina o sitaili eseese i totonu o totonu.

Art avea ma maa 13824_1

Art avea ma maa
Kamrock.
Art avea ma maa
Ecolit Fefaatauaiga.
Art avea ma maa
Ecolit Fefaatauaiga.

Feagai ai ma le magalafu ma se afi afi - o le sili ona masani masani o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le maʻa i totonu o le itu i totonu o le itu

Art avea ma maa
Kamrock.
Art avea ma maa
Kamrock.

E le ese le maʻa i luga o le nuu i fafo o le nuu mai lona natura "prototype"

Art avea ma maa
Foreland.
Art avea ma maa
Ecolit Fefaatauaiga.

O le tuʻufaʻatasiga o se cobblestonene ma "matua" piliki fatuina se olaga fiafia

Art avea ma maa
Celsea vaega.

I lea tulaga, ua filifilia ai e le maa i paluga ma le lanu.

Art avea ma maa
Eurokam

O le puipui o loʻo faʻapipiʻiina ma le maa faʻavae e tuʻuina atu ai le faʻavae o onapo nei o loʻo toe faʻavaeina. Ina ia faʻamamafa foliga o le tino o le maʻa, o le moli moli e tatau ona mafaufau i fafo.

Art avea ma maa
Foreland.
Art avea ma maa
Foreland.

Faigata pe o le e aofia ai i luga o le tino - o se auala sili ona lelei e ausia ai se faʻaaliga manino o le faʻailoga

Art avea ma maa
Ecolit Fefaatauaiga.

O maa tetele o Masonry tuʻufaʻatasia ma le toe faaleleia o le potu malolo siosiomaga

Art avea ma maa
Ecolit Fefaatauaiga.
Art avea ma maa
Eurokam
Art avea ma maa
Villa d vinci.

Piliki ma patitina-muamua eseesega eseesega ma mea tau onapo nei

Art avea ma maa
Deco maa
Art avea ma maa
Foreland.

Le aafiaga o le "punono" e matua manaia lava.

Art avea ma maa
Ecolit Fefaatauaiga.

O leisi vasega o loʻo faʻaaogaina e le tusiata ma tagata mamanuina: o loʻo iai ma le ata o le Stardal Starcase

Art avea ma maa
Ecolit Fefaatauaiga.

O mea fou i le maʻaʻaga fou, e aunoa ma le faigata le mafaufauina o loʻo mafaufau i ai nei o togafiti faʻaonapo. E faigofie, tumau, palasitika ma i le taimi lava e tasi e sili ona lelei ai mea lelei.

Na mavae le soloia

Art avea ma maa
Deco o le fatufani ma meatotino a le au fai fesoʻotaʻiga ma aoga lelei o le maʻa o le poto i la tatou mekasini, o le tele o mataupu na faasafua. O le taimi lenei na matou filifili ai e suʻe lona saʻo ma faʻateleina ai o latou mafaufau i ai i totonu. O loʻo i ai i le atunuʻu le maʻa e i ai i le maketi i le taimi o le atunuʻu. I le vaitaimi lea, o se aʻafiaga tele o se aafiaga tele, ma i le auala faʻatonutonu ma togafiti, e naʻo tu ma aga, ae o nisi faʻapitoa o le faʻaaogaina o le faʻaiuga o lenei ituaiga. I se faapuupuuga, ua oo i le taimi e otooto ai ma mafaufau loloto i nisi taimi. O loʻo faʻamatala puʻupuʻu mai ai ni vaega o le poto o le fatu fatu gaosi tekonolosi. E tusa ai ma le tuʻufaʻatasiga, o lenei mea o le ituaiga o le tusiata sima. Faigofie e taua tele pe a faʻapipiʻiina le faʻaaogaina o galuega (ma o se maʻa e tusa ma le faʻaluaina e sili atu le faigofie nai lo le faʻaopopoina o lau miti "). E i ai i le malosi ma le malosi o le malosi o le malosi ma le malosi. E faʻapea foi, o le poto o le tino, e maualuga le maʻamaʻe sili atu le malulu ma le maualuga o le mamafa o le vai faʻaputuga (o nisi kamupani na faʻatautaia ai luga o a latou oloa i hydroptobizers). O le tau o le mea o le 20-50 i le 1m2, lea e mafai ona taliaina, aemaise pe a e faʻatusatusa i le tau o lona natura faanatura.

Uluai kopi

Ae matou te tautino atu o le mafuaʻaga moni mo le taʻutaʻua o maʻa e le o ni tau, ae le o le faigofie o le faʻapipiʻiina, teuina ma feʻaveaʻiga ma felauaiga ma masini malie. O le tau talosagaina o le tagata e masani ona popole tele i le saʻo o le tagata mamanu na faʻatautaia ona manaʻo ma miti. O le faʻailoga o mea faʻapitoa e maua ai i taimi uma avanoa i lenei mea. Imak taimi aua e fai e le mafai.

Ua iloa e le pores o le sima e taofia le fogaga ma ma ma le saʻo o le sao o soʻo se ituaiga, pe o se faʻailoga o le a naʻo le faʻasusu. O lea, o le manatu e fofogaina tulaga ese i le taua o le tino ma le fausaga o maa faʻalenatura na faʻaalia i se nofoaga gaogao. Moʻeʻe na faia mai le sili atu uiga ma faʻataʻitaʻiga o le tasi poʻo se isi ituaiga o gaioiga o loʻo liligiina o galuega lea, o loʻo tuʻufaʻatasia, o le tekonolosi "). O le iʻuga e mafolafola ma le tasi ma esoa e faʻasino i le isi itu o le ipu, ae o le mafiafia, eria, nofoaga ma le faʻatulagaina e ese. Stored sima i le tele, faʻaopopoina le manaʻomia pigments i le paluga. Ma, matou te maitauina, o le toniga o le lanu e le masani ona aofia ai i le numera o tulaga lelei. E moni lava, o le natura, o le lanu ma tino o le maa e seasea ona fiafia tele. 'Ii lea, i lea, i le ala saʻo, sa ootia lava i se isi fesili taua: soʻo se galuega e gaosia e le fale gaosi oloa O le a la le faʻaliliu atu o mea tulaga ese i le tasi poʻo le isi maa: E masani lava ona eseʻese mai le maoaʻe o le maoaʻe o loʻo iai, o le shalective strage, faʻaalia foliga o se mafanafana?

O papatusi ma le foliga tutusa ma foliga e masani ona toe faia. Se isi fesili, ma le a le taimi e tupu ai le mea. O tagata gaosi oloa e ono mautinoa e tutusa elemene o loʻo feiloaʻi o le a mafai (tasi le toe faia e le 3-5m2). I le taimi lava e tasi, o le tulafono o le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau, o le foliga e le o se tasi e le o se tasi, ufiufi se intadisdissississisdi.

Taumatau i le Tuvae

A e masani ai ma le aoina o tagata gaosi oloa, tasi poʻo le isi faʻataʻitaʻiga ma lona natura "faʻataʻitaʻiga" e mafai ona fesoʻotaʻi. Hyry ma Fomaʻi Ressestone, Patters lanu efuefu poʻo le anicin-uliuli basetat, filogia ma walle waler, e le manaʻomia le manatu o le mea e faʻapitoa ai ". O le pisia i le tele e mafai ai ona faʻaaogaina ni pigments o soʻo ni faʻamalama. O lea, i le ala, e mafai ai ona e lafoaia le faʻasalalauga faʻapitoa, tusa ai ma le maa e talafeagai naʻo totonu o loʻo i ai i totonu o le agaga masani. Susulu susulu Shades (o nisi taimi e oʻo i le aʻafiaga o le phosphoric suotosina!) O le a latou o mai ma lagolago i sitaili o sitaili o onapo nei. I se faʻaopopoga, o nisi tagata gaosi, e le gata i lea o le pisia i le mass, faia soʻo se laualuga o le laualuga o le maeʻa o oloa. O nisi taimi ma le fesoasoani i sea vaʻaiga o se faʻamanuiaga, o le lagona o le "tau o le" maa, aliʻi pauna.

O le a tatou manatua le au faitau e filifilia le lanu o le maʻa masani e matua faigata, e aofia ai ma mafuaʻaga autu. Blue Granite, Red Veronian Marble, O isi rock rocks o le a taugata ai le 10-20 taimi sili atu taugata nai lo le alualu i luma o lo latou sima.

Soona le fiafia, e uiga i sitaili!

Faʻamatala foliga o le faʻaaogaina o le poto o le maʻa i totonu o totonu o se ituaiga sitaili.

GOGITING FAASINO . Gothic i le faʻavae faʻavae i totonu o faʻalapotopotoga faaonapo nei e le mafai ona, ae o elemene o lenei sitaili e masani lava. Faʻapipiʻi tioata tioata, teuteuina faʻaoʻo i fusipaʻu - O nei mea uma o loʻo 'aina lelei ma le faʻamalosia o le malosi o le maʻa. E maeʻa le pito i lalo o pa ma le afi mumū, faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiina o se paʻu mama, maalili maʻanu, grangy maatone, faʻaaoga faʻataʻitaʻiga. O le "Castle" Profile Faigofie faitotoʻa o taulaga ma Faʻamanatuga o faʻamalama na fausia e le maʻa e le tino. O se lagona manaia e mafua mai o se faʻaiuga o le faʻaogaina o le eseese o lanu ma mea. O le taliaina e masani ai pe a tupu se vaega o le puipui ma le "leiloa" e faailoa ai le "anamua" maa o le maa.

Talanoaga . E tatau ona filifilia e le aufaʻatasia le faʻataʻitaʻiga sili atu le lelei o le faʻamuta, talu ai o le soona saua e le o se uiga o le sitaili o le faʻataʻitaʻiga. O loʻo feagai ma pa puipui ma se maʻa o le mataupu i lenei mataupu e le o talafeagai lelei (sili atu le tasi-photon lanu faʻapipiʻi). Avatu nila afi, koluma, faitotoʻa ma faamalama e fetaui lelei i totonu o le faiga faʻavae. Merrable, Granite, Malachite, tasi sa Nifae-uiga lelei o lenei taofiofia ma malosi malosi.

O aso nei (an nouveau) . O se sitaili sitaili ma faʻaʻoleʻole fleral moffifs, o le mea e lamolemole ma pepa faʻapipiʻi. O Le Malamalama Lelei Malamalamaaga o le Suafa, sili ona manaia ma matagofie o ona foliga, o le sili atu o lona i totonu o le itu i ona po nei. Mafaufauga, maa o loʻo faʻaaoga mo le ata o Staircases, fanafala o Poloaiga, faʻapea foi ma le fausiaina o ituaiga uma o teuteuga teuteu: vaipuna, Prepam

Atunuu . O le manoa moa, o le oneone, e foliga manaia tele vao ma vao. O se laʻau e sili ona taua mea e sili ona taua mo lenei sitaili atoatoa tuʻu faʻatasi ma se maa faʻapitoa. E le gata i lea, o le faigofie o fasi sima e mafai ai ona fetaiaʻi ma le laupapa laupapa ma panels, e matua faigata lava pe a faʻaaoga le maʻa masani. Modules e le saʻo, o le mea e manaʻomia ai se pepa faʻapipiʻi e mafai ona tuʻuina i luga o puipui faʻapipiʻi e fai ma masini teuteu. Matua fiafia i le fata ma niches o loʻo laina i le maʻa.

Faatonuga i onapo nei . O se tasi o le sili sili ona manaia nei "Vintage" - O lona uiga o le faʻaaogaina i totonu o le i totonu o anamua pe naʻo le tuai o le pamu tuai. O tagata o Deātitu e mauaina metotia fou, eola i le agaga o le aulelei o mea leaga i totonu o le potu faaonapo nei. Gaosi oloa ofo tele faʻataʻitaʻiga o piliki. O le puipui o le pogisa taimi ma o loʻo i ai foi ni piliki, nofoaga o le taʻe ma, e foliga mai o loʻo ufiufi i se mea alofa, o se meaalofa o le alofa i agaalofa.

Fusifusi . "Cocktail" mai Simples e faʻatagaina ai le tagata mamanu ma tusiaina le saʻolotoga saʻolotoga. Ua oʻo i le taimi e manatua ai le le malamalama ma le loto i ai ma le loto i ai. Amoina ma le le mautonu o se isi faʻailoga faailoga tagata, e tusa ai ma le mea e tuʻu ai le maa faʻapitoa ma se seti o isi mea: fafie, tioata, paʻu. E le o lea mea! O le pupula o le palasitika e sili ona talafeagai i le pito i tua o masonry flucrescent sclodes.

Minimaltism . O se talatala lea, e leʻi tumu i ni laina masani, e le lava se maʻa e faʻaaoga ai le maʻa i le sitaili.

Maualuga tekonolosi . Masalo o le faʻataʻitaʻiga sili ona masani o le faʻaaogaina o le le lavalava o piliki. Feinu ma tioata ma Steel e fatuina ai le mea tatau a le siosiomaga o le falefaigaluega. Matua masani ai, sitaili, ae naʻo le mamao ese mai manatu masani e fesoʻotaʻi ma le potu mafanafana.

Mekhe o ai na te iloa le auala e aoina ai maa

O le a matou talanoa e uiga i nisi o aoina o tagata sili ona tele i totonu o le fatu o le fatuga o mea masani (kamupani o le gaioiga).

Chelsea Group ofoina sili atu nai lo le luasefulu kolisi e eseese i luga o le tele o mea ma lanu. O moligaaga o tu masani: O loʻo taʻua ai o le au faʻaupuga o faʻalavelave, papa, Coblobleone, o le igoa lea o Taynon maa. O faʻataʻitaʻiga o loʻo fuafuaina uma mo mea uma o loʻo faia i fafo ma i totonu o le fale i totonu.

Deco maa e faatatau ai le pisia faalua: i le tele ma luga le maualalo maualalo. E toʻatele foʻi, na totogi atu i le atinaʻeina o eleegalega o loʻo manaʻomia ai mo ni pou tetele, malutaga .p.

Ecolift Trangt Translation i le matou atunuu i matu o le vaega o le itu i saute o le itu i saute o Europa. " Ile afua o Europa, e faavae i luga o igoa o aoina taʻitoʻatasi: "Cangevival Castle. Egelani "," Cobblestean Wary Baryon "," Toustic Booth "," "Metai Gang Wisconsion", "Ohaio Pamestone".

E le fefe Eurokamo e faataʻitaʻia le lanu o faʻataʻitaʻiga, aʻo le tamai tusi e gafa ma le mafanafana mafanafana o Gamu. Aoo le Spembirik, Antiberic, Preser, Province ARR. Talafeagai mo mea talafeagai mo le faʻamaeʻaina o suʻega ma mo fofo faʻapitoa, ae maise lava i le Agaga faʻataʻitaʻi.

O le IGOA (oloa o lenei gaosi oloa na faʻailogaina i le 2004. O le Platinum Predal o le tauvaga "Rusian Brands o le Gexxi ITu o le tele o faʻataʻitaʻiga . Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaitafe o o maa faʻamanatu mai ai le talaʻaga tusiati o le itu i matu o le Rusia. Mai le atinaʻeina o le taimi talu ai nei, matou te matauina le tele o le "pu" pu "(paketi-matagofie o le faʻafanua o Initia Yunnidays Yunnim i matou pe a uma le Melenina). E leai ni faʻamatalaga ma le "itū itu i sasaʻe" o loʻo aoina. I totonu o isi mea, e aofia ai faʻataʻitaʻiga na faia e le gagana Saina Hieroglyphs, o loʻo faʻaopopo i luga o se fatu manaia alofa.

Kamrock ua tupu ni nai aoina muamua: "Booth", "Paʻepaʻe", "Faremate", "Lataau Rogy", "Chippy Grass", " "Mea tuai", "Termays". Lua tala masani - "Rocky Mountain II" ma le "Alpine nuu". E le gata i lea, eseese ituaiga o pili o teuteuga manifinifi-pa puipui. O le faʻavae o le faʻavasegaina o loʻo avea o ni vaega o le tele o mea ma lanu (luga o le 4330 ata), o nisi "faʻataʻitaʻiga" eseesega i le tele o papa ituaiga. B2003G. Oloa o lenei gaosi oloa na iloga e le "Gold Seng o uiga lelei".

Rosser ofoina atu ni ituaiga o tusitusiga: faʻataʻitaʻiina chip ("saeia"), lamolemole, ma le fulafula, ma le fiva,. Spalra gaosi - sili atu nai lo 120 eseese lanu.

Villa din Vinchi, faʻatasi ai ma aoina e faʻataʻitaʻiina maa faalenatura (pei o Tamento, "O Lentebello", Memgy " valiina i le eseese o le leo o le leo o le tutusa lanu: mai le pale ma le poto ma poletete, ma le malosi. Ia lanu o "bricks" mafai ona tuʻufaʻatasia ma le manuia le tasi ma le tasi - o le a latou liliu atu e tele lanu, ae le alu ma le vaega o agaga.

O le Komiti Faʻatonu o le Faʻatonu o Celsea Parsea, Deco Stone, ecotalit Trade, Eurokam, Porsland, Karser, Vioal

Faitau atili