Faatumuina mo se vaieli

Anonim

Masini mo suavai mai le vaipuna mai le lelei - filifiliga o loʻo faapipiiina pamu, faʻavae o aʻoaʻoga ma faʻaumatiaga.

Faatumuina mo se vaieli 13831_1

Faatumuina mo se vaieli
Sili ona lelei pamu e fuafua i le sapalai o le 4-6m3 vai i le itula (67-100 l / min), lea e mafai ai ona faaaogaina lelei le suavai

Faatumuina mo se vaieli

Faatumuina mo se vaieli
O faʻataʻitaʻiga o le faʻaseʻe pamu e mafai ona faʻaauu i le palasitika fale (a) poʻo le staneless steel (B)
Faatumuina mo se vaieli
O pamu lelei e masani ona tuʻuina atu i se mamao o le float flit, lea e faʻalavelaveina ai le sapalai o le eletise ma le le lava le tele o le vai ma le lamatia o le vai.
Faatumuina mo se vaieli
O le 'auupega na o se uiga taua o mea taua uma. A maeʻa mea uma, e le gata o le masani masani o le pamu faʻalagolago i lona faʻatuatuaina, ae o le saogalemu foi o 'au
Faatumuina mo se vaieli
Faʻaaogaina se Mesh fitter i "Vytomet" faʻataʻitaʻiga

("Dzhelex") puipuia le tui i luga o le pamu o le uumi o vaega e mafai ona tapuni le pamu

Faatumuina mo se vaieli
Drindfos.

Ina ua faʻapipiʻi lelei pamu i vaieli, o tane mo le aoina o le tautotogo vai ma isi tane papaʻu e faʻaaogaina ai la latou faʻaputuga faʻapipiʻi. I lea tulaga, o le pamu e mautu faʻapipiʻi i le ogatasi i le pito i luga.

Faatumuina mo se vaieli
Drindfos.

Afai o loʻo iai se fausia-i le ejector, o pamu i luga e mafai ona "susu mai le" vai mai le loloto i le 7-9em

Faatumuina mo se vaieli
Otometi Water sapalai nofoaga e faia i luga o le faavae o le laualuga o le tagata lava ia o le hwj (wilo) pamu
Faatumuina mo se vaieli
Ina ia puipuia pamu mai le le tumau le le tumau, hydro-battersies o loʻo faʻaaogaina (o le aofia ai le faʻaaogaina o le 15-20 i le itula, o nisi tagata gaosi oloa
Faatumuina mo se vaieli
O poloka otometi o loʻo faʻaogaina e otometi ai ona otometi le pamu taotoga, e aofia ai pe a tatala le connes ma tapuni pe a tapunia pe a tapunia. E le gata i lea, o le tagata otometi taofi le pamu i le tulaga o le leai o se vai tafe, puipuia le pamu mai le "mamago tui"
Faatumuina mo se vaieli
Ina ia aloese mai le malulu, o le pamu e fesoʻotaʻi ma le faʻamaloloina o le vai vai ma polmer poʻo apamemea fetaui
Faatumuina mo se vaieli
O le taimi e malosi ai vaega na lavea ai, o palasitika blades o pamu e mafai ona solia

SHOft lelei o loʻo faʻaaogaina mo le pa o le le-mamafa eleele eleele, o loʻo tupu i le loloto o le 5-10m. I le maualuga o le manino o le maʻi na faia, o oe lelei e mafai ona fausia, ae leʻo faʻatagaina lelei, ona faʻaaogaina lelei.

SHOft lelei o loʻo faʻaaogaina mo le pa o le le-mamafa eleele eleele, o loʻo tupu i le loloto o le 5-10m. I le maualuga o le manino o le maʻi na faia, o oe lelei e mafai ona fausia, ae leʻo faʻatagaina lelei, ona faʻaaogaina lelei.

O le filifiliga o mea faigaluega mo le lelei o le vai ua faʻaititia i le faʻatulagaina a le tapulaʻa fuafuaina o le pamu, lona nofoaga ma le filifiliga o vaega talafeagai. Ia faia se filifiliga saʻo e tatau ona e taliina fesili nei:

Sini ma sini o le suavai vai: faʻamautinoaina le vai i le fale, tuʻuina o togalaau, isi manaʻoga faʻapitoa;

White Patipers: O le a le mamao mai luga o loʻo i ai le vai, le loloto o le vai i totonu, o le fuafuaina lelei lelei, le mamao ese mai le vaipuna i le fale;

O le a le mea e tatau ona fai ma pamu.

O le a le faʻamalosiga faʻapitoa e tatau ona tuʻuina atu se pamu;

Pe o le vaitau po o le tausaga ua maeʻa faʻaaogaina o le vaietu ua fuafuaina.

E tele taimi e fautuaina ai vai, mo "faiga le tumau faiga faʻapitoa": Faʻaofi le togalaʻau ma le togalaʻau. I le leai o ni mea e manaʻomia ai le amio mo le faatinoga ma toe fai, e mafai ona e faia ma le le maua le papu ("pepe", "na e pei). O le taimi o le faʻaaogaina o mea e faʻaaoga ai mea e mafai ai ona e faʻaosofia lona faʻagaioiga. Tele o oʻu pakala ae le o le vai paipa na tau le manu, tasi le itu e te nonofo ai i le pamu, ma le isi ua faatofuina. O le mea moni, o ia tulaga o le Spartan e le fiafia i tagata uma. Afai e tatau ona faʻaaoga le povi atoa e fai ma faʻalavelaveina o le atunuʻu o le atunuʻu, e manaʻomia le savali i le filifiliga o meafaigaluega faʻateleina.

Mai tupe alu i le ulu

O le mea taua pamu e fuafua e faʻavaeina i luga o le lautele o le vai taumafaina e le "alavai o loʻo tafe". Fale pupuʻu, e mafai ona i ai i totonu o le umukuka ma i le faletaele, taʻele, faʻapipiʻi mo le tuʻu i totonu o le faʻatoʻaga poʻo le faʻatoʻaga. Ina ia fuafua le pamu faʻataʻitaʻi, o loʻo lava e otootoina le taumafaina o le vai o nei mea uma e aofia ai le taimi e tasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se olaga mafanafana, vai taps e tatau ona "faia" 0.6 m3 vai i le itula, ma le faʻatinoga o paluga e tatau ona 2-4m3 / h. Manatua o lenei taua e le o lona uiga o le pamu e tatau ona pamu i le taʻele kupita mita i aso uma - e le talafeagai mo se tasi, ma o le vaieli e le mafai ona maua i luga o ia tupe faʻaalu. E taua mo le mautinoa o le faʻatinoina o le faʻatinoina o ni nai masina, pe a taunuʻu o latou nonofo i le fale na amata kuka meaʻai, ma taele ma vai le togalaʻau. Afai o le pamu gaioiga o le a maualalo ifo nai lo le fuafuaina, e tele ni faʻafitauli eseese e ono tutupu. O le mataupu masani: e faʻaaoga e le pule se taʻele vai vevela, o loʻo liliu se masini fufulu i totonu o le potu i isi, ma o le a le tagata o loʻo feʻei ma le suavai vai.

Pamu siitaga (i le tusi folau o le oloa o loʻo faʻaalia i mita) e tatau ona mautinoa:

O le ao e manaʻomia ona fausia i le tagata faʻatau (e tatau ona le itiiti ifo ile 2 pa poʻo le 20 e faʻaaoga ai le suavai o suavai o le a vaʻaia, ma e faʻatatau i se aiga ua fuafuaina mo sea faʻailoga);

Vai vai i le maualuga mai le vaega o le vai i le vaieli o le vai maualuga i totonu o le fale;

Faʻatoilaloina le tetee pe a oʻo le vai i le paipa (fuafuaina e le laulau faʻasino).

O le malamalama i le pamu pamu, e tatau ona e filifilia lana ituaiga. Faʻavasega masini ma masini e mafai ona faʻaaoga e tuʻuina atu ai vai mai vaieli. Fai mai nei ituaiga i le iʻuga o ona lava agavaʻa ma le sili atu talosaga.

O le suavai e mamafa i totonu o le paipa

Suavai taumafaina, M3 / H Tusa o le numera o le vai lafoai togi Polymer paipa ** Steel Tubes ***
25. 32. 40. 1/2 3/4 tasi
0,6 tasi 1,8. 0,66 0.27. 9,91 2.407 0,784.
1,2 2. 6,4. 2,2 0.9 33.53. 8,035 2,588.
1,8. 3. 13 4.6 1.9 69,34. 16.5 5,277
2,4. fa 22. 7.5 3,3. 27,66. 8,82.
3.0 lima 37. sefulu ma le tasi 4.8. 41,4. 13,14
3.6 6. 43. sefulu ma le lima 6.5 57.74 18,28
4,2 7. lima sefulu sefulu ma le valu valu 76,49. 24,18
4.8. valu 25. 10.5 30.87.
6.0 10 39. sefulu ma le ono 4699.
Tulivae i lalo o le 90, tapuni-esetttings tasi tasi 1,1
Tee, siaki alatoto fa fa fa
* - O numera o loʻo faʻaalia ai le le fiafia i le taimi i mita mo uma 100M paipa. O le mana leiloa i tulivae, tapuni vae o aloa, tee ma siaki alatoto, faʻaalia i le umi o le umi paipa (i mita mulimuli) o loʻo lisiina i laina mulimuli e lua o le laulau;

** - leai se lautele o le lautele, mm;

*** - I totonu o le lapoa, inisi

Luga o le tagata lava ia

O nei masini ua salalau ona o le tele o mafuaʻaga. Latou te tu i fafo atu o le vai o le vai ma e masani ona mafai ona siitia le vai mai le loloto o le 7-9m (o le mea e tasi e igoa o le veruum verfam staring). Laina laufanua e iloga i se tau maualalo (30-50% i lalo ifo nai lo mea papalagi e tutusa lelei ma gaioiga tutusa), faʻapea foʻi ma le faigofie o le faʻapipiʻi ma taotoga. I le tulaga o mea e mafai ona faʻapipiʻi tuusaʻo i totonu o le fale i totonu o le fale, o lea la e talafeagai, o le a faigofie ona e asia le masini ma faʻavave ona toe faʻaleleia.

O luga o le tagata lava-numera pamu e aofia ai le faʻatapulaʻaina o le tulaga maualuga. E mafai lava ona faʻaaogaina latou pe a naʻo le aofaʻi o le mamafa o le mamafa i le maualuga (mai le tulaga o le vai i le taʻaloga o le masini) I le faafeagai, o le a le aoga o le a maua pe sili atu, pe suia ai le "Tuutuuga o galuega" - Ia faʻateleina le lapoa o le paipa, ma i totonu o le fale pe Faapitoa Faʻaopopo latalata i le vaieli; ae o le a manaʻomia e fofo ai mataupu e fesoʻotaʻi ma le puipuia o le pamu ma paipa mai le malulu i le taumalulu).

O fasi pamu faʻavae a le tagata lava ia mo le maua o le suavai e gaosia e toetoe lava o kamupani uma o loʻo auai i le gaosiga o mea tau pamu. Kalepa, Nocchi, ono-'au, Nocchi, ono-au (Italia), Dormacs (Dejar (Iapani), Djak) O le laina o loʻo maua o ni vaega ese ma faʻavasegaina o tulaga o le suck otometi, faʻaputuga tupe maua. Na latou maua le mafanafana faʻaaogaina e le sapalai vai, otometi faʻatumauina omiga i totonu o le faʻatapulaʻaina o tapulaʻa, tusa lava poʻo le a le tele o le vai o le vai poʻo le ituaiga o faʻamatalaga. O loʻo sapalaiina masini ma hydrocumustocolators ma le faʻamalosiina le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina, faʻatagaina e maua ai le tau o faʻagaioiga, faʻapea foi ma ni suavai faʻalavelave e tupu ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi. Afai e te manaʻo, o le pamu o le pamu e mafai ona aoina tutoʻatasi, o le fale gaosi masini aveʻesea le ono mafai ona faʻapipiʻiina. O le itu maumaututututu, o nei faʻapipiʻi o loʻo faʻauluulu i le Hydro-faaputuputu tane o se tamai voluma (masani e le sili atu nai lo le 24 lita), ma e le aoga le teuina o le tane.

Suavai sapalai nofoaga faavae i luga o le lava-muamua pamu

Faailoga. Tagata gaosi Malosiaga Malosiaga Manaomia, Kw Maualuga vai sapalai (taumafaina), m3 / h * Maualuga le mamafa, m * Voluma o le tane, l Tau, $
CTM 61/8. Calpepeda. 0.33 2,3. 41. valu 138.
"Jumbo 60/45" "Dzhelex" 1,1 3.6 45. Aua. 160.
Cam 40-22. Lilo. 0.75 3.9 40. 22. 163.
Wp 45/43. Nocchi. 0,6 2,1 35. Aua. 186.
Jexm 100-24. Ebara. 1,3 4,4. 45. Aua. 240.
NWJ. Apaau. 1,4. E oo i le 5. I le 43. 20, 50. 296.
Jetson. Salmson (Falani) 1,4. E oo i le 5. I le 43. 20, 50. 311.
Stj 120/60-Press Ono 'au 1,2 4.5 52. 60. 328.
Jp 5-50 Drindfos. 0.78. 3,4. 40. lima sefulu 360.
* Ole tele o vai e mafai ona fafagaina ai le pamu, o le laʻititi faʻaalia e maua ai, ma i le isi itu.

Fatu Mautinoa Lelei Pamu

O nei masini e tatau ona galulue, ina ua atoa le faatofuina i le vai (pei ona faamaonia e o latou igoa). E faʻaaogaina le afi malulu i le pupuna vai, faʻapea a la latalata mai ai e aunoa ma le vai, pamu e mafai ona inuina ma toilalo. I le tulaga lamatia o le galuega i luga o le "faʻamago le auala" e tatau ona manatua i le taimi e faʻapipiʻi ai le masini, o loʻo iai i le vaieli ina ia o loʻo i lalo o le vai o lona maualuga. Mo le puipuia mai le "matutu stroke" faʻaaoga le otometi otometi, o le a talanoaina i lalo.

E tele naua pamu e masani ona faʻaaogaina mo le sapalai o le suavai o taulaga o taulaga. O le mafuaʻaga mo le lauiloa o mea faigaluega ma le faʻatuatuaina, faʻafaigofie o le mamanu, maualalo (faʻatusatusa i le tele o faʻataʻitaʻiga o isi ituaiga) tau. E mafai ona latou siiina vai mai le loloto loloto i le 70-100m. Wilo (tw5 / tw5-se), EBAC (ITROO RIRERY), SIVALA RIRY), NIMUCA RIRY) Djleks (vylexet faasologa) ma isi tagata gaosi.

O le tele o pamu

O nei faʻataʻitaʻiga o le muamua o le tau maualalo - e tusa ma le $ 30-40. Talimalo, e leai ni isi mea lelei. E maualalo le faatinoina o papula. Faʻataʻitaʻiga, mo le "Pepe" Faasologa ("Borevian eletise eletise") O le 0.423m2 / e le lava le vae o le lautele. E ui i lea, o nei pamu e fetaui lelei ma se vai vai 'i tamaʻi nofoaga o faʻatoʻaga. Tele fai taga e faʻaaoga ai le "galuega i le lotoifale" galuega: Pamu vai mai le lua, liligi le togalaʻau. Mo le sapalaiina o le vai o le inu vai mai le vaipuna, o paluga pamu e le talafeagai ona talafeagai ona o le gatete na faia e latou, latou te alu i le tulaga pito i lalo pe faaitiitia le aoga o le vai.

Lelei pamu ua fuafuaina i luga o le pamu o vai mamana vai mama. E ui lava faʻatusa i vaipuna, E mata i latou e faʻaeteete i itu mautu e iai i totonu o le vai, o le aofaʻi o nei fasipepa e le tatau ona sili atu 100-73 g i le 1m3 vai.

O pamu o lenei ituaiga o loʻo taofi i luga o le uaea, tafe mai loimata i le pito i luga o le vaieli. O Chialiro Cable e tatau ona faia ma le tiute atoa. O le mea moni o le tuaoi i le va o le suavai ma le ea o le sone o le silisili lamatiaga mai le manatu o le malaia. O le masani na uʻamea uaea i le nofoaga mai le vai o le eleele pe a uma le 3-4 tausaga. Mo le toe faapipiiina o le pamu, e manaʻomia le faʻaaogaina o kapeta faʻamaumau, ma sili ona lelei uʻamea. Mo le mafuaaga lava lea e tasi, aua e faʻafesoʻotaʻi le masini i le disk, e fautuaina e faʻaaoga paipa ma le saogalemu puipuia o le puipuiga, pei o Polymer.

A galue, o le pamu e le mafai ona i ai i taimi uma i le vai. O le mea lea, o le faatofuina o le loloto e tatau ona filifilia i nisi gau, ina ia le o le masini e le mafai ona i luga pe a fai o le vai vai i le faaitiitia lelei. Pamu e le tatau ona faatofuina tele. Tele masini faʻaalia le sili ona maualuga le loloto o le sailia i lalo o le laualuga. I le taimi nei, e le tatau ona maua se pamu e latalata i le pito i lalo (ma sili atu foi i totonu) O lea e le maua le palapala.

O le faʻafitauli o le faʻaaogaina o le filo i lalo o le vai e ofoina ai le savali i le faʻaleleia o le Tw 5-Se. O le pa o le suavai iinei o se taupufanua, lea, ma le maluelue o le fale, o loʻo fesoʻotaʻi i se faʻamamaina o ie. O le faamama ona o le opeopea o taimi uma i ni nai centimita i lalo o le laufanua, e aveʻesea ai le faʻamaloloina o le pamu i totonu o le pamu. O le pamu e lelei mo vaieli ma le oneone oneone.

Filifilia o ni meafaigaluega talafeagai, e tatau ona e maitauina i le mea e faia ai le fale ma le impeller. Sili ona taugata ma magafagafa faʻataʻitaʻiga (Tw5 / Tw5-Sep mai Wilo, IDROGO mai EBAC, MXS mai Kalepepedda) Suʻesuʻe Spantupta). Tala o paketi (SCK 3G mai SPErona, Italia; Omega 12 mai le Kerewers) e masani ona sapalaiina ma palasitika. E tatau foi ona e fesili pe o le float stat o loʻo aofia ai i le afifi poʻo le tatau ona faʻatauina ese. O le puʻupuʻu e masani ona liliu i luga o le 10-20m eletise eletise (o le sili atu, sili atu) ma le alatoto alatoto.

Fatu Mautinoa Lelei Pamu

Faailoga. Tagata gaosi Malosiaga Malosiaga Manaomia, Kw Maualuga vai sapalai (taumafaina), m3 / h * Maualuga le mamafa, m * Tau, $
Sck 3g. Lilo. 1.0 6.0 32. 190.
Omega 12 Aust. E sili. 0.75 4.8. 41. 200.
"Vytomet 60/80" "Dzhelex" E leai ni faamatalaga 3.6 80. 205.
IDROGO M40 / 08 Ebara. 0.9 4.8. 48. 330.
Scuba 2c7 cg l27 Lalo. 1,2 4.5 58. 343.
Pratiika au. Nocchi. 1,2 6.0 45. 390.
Tynd A7 Aust. O. 0.75 4,2 62. 390.
MXSM 206. Calpepeda. 0.9 4.5 69. 530
Wilo-sub tw5 Apaau. 1,4. 4.8. 97. 398.
* Ole tele o vai e mafai ona fafagaina ai le pamu, o le laʻititi faʻaalia e maua ai, ma i le isi itu.

Fale teu oloa

E mafai ona faʻaaoga se pamu lelei i totonu o le vaipuna, ae e le tatau i tulaga o le tau, ma se faʻatino tutusa, e faʻatatau i le faʻamuamua e pei ona pupula lelei. Ae i nisi tulaga, o le faʻaaogaina o se pamu mai lalo o loʻo faʻamaoniaina. O lea, o masini o le SQ, SQE (Groundfoos) Faʻasologa o loʻo faia i le 210m, fa, e fa-dandfos) - e oʻo i le 540M)

Faʻapipiʻiina le pamu i le vaipuna e le o le tekonolosi ese mai le faʻapipiʻiina o pamu o isi ituaiga o isi ituaiga. Peitaʻi, o mea o loʻo manaʻomia e manaʻomia e le vaega o lenei vaega mo le vai oona. O se faʻamaoniga, e manaʻomia o le pamu e le latalata tele i le pito i lalo. O lea i le vaieli na faʻataʻitaʻi o latou faaloaloa faaloaloa.

Faatasi ai ma le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, e fautuaina e tagata atamamai faʻaaoga se puipuiga puipuia. E manaʻomia le puipuia o le eletise eletise mai le oneone ma le palapala tupe teu, faʻapea foʻi ina ia mautinoa le manaʻomia o le fua o le eletise. O le pamu lava ia e tatau ona i ai ma faʻagaioia i le maualuga o le 0.5 m i lalo ifo o le maualalo le vai.

Mea faigaluega i le puipuiga

O mea fou o loʻo mumusu ma pamu o faʻavae e faʻavae i luga o pamu i luga e masani ona tuʻuina atu i le puipuiga talafeagai ma le faʻatonutonuina o otometi. O le mataupu o le mea lava lea pe a faʻatau se mea faigaluega, e tatau ona e mautinoa o lea, ma le tulaga o le toesea ai o ia, e faʻatau ai (pe faʻasaoina le masini ma lona soifua maloloina mo lona "soifua maloloina").

Mo le puipuia mai le "matutu stroke" i le faʻasusu tele, o Finat Switches o loʻo faʻaaogaina, e otometi ona motusia le masini paʻu o loʻo i lalo o le mea na tupu ma aofia ai i lalo o le toe faʻaleleia. Tau o Le Foat Liliuga- $ 10-25.

O le hydrocucullalting tane o loʻo faʻaogaina e faʻamalosia ai le faʻamalosi i le vai sapalai. E puipuia le pamu mai le tele o faaaogāina ma puipuia le pamu mai i luga o le hydr cydraulic shows. A motusia le eletise, e mafai ona avea le tane ma le ea i se faʻalavelave faʻafuaseʻi. O le Hydrocumustoctoctor o se fagu uʻamea poʻo le fiberglass, vaega tumu i vai, ma le tele o le ea i lalo o le tino 0.2-0.5 ATM. Nai lo le tau o le tane e sili atu, o le sili atu. Peitaʻi, o le tau e faʻateleina i le faʻateleina o le aofaʻiga (o lea, o le taga e 20 lita e tau ai le tagata faʻatau i le $ 20-30, ma le 200 tausaga ua i ai i le $ 300-400).

O le mamafa o loʻo fuafuaina ua fuafuaina e otometi le pamu taotoga. E liliu i luga o le masini pe a pa'ū le omiga i le hydrocumustorator i lalo ifo o le seti tapulaa ma vavaeeseina pe a taunuu ai le tapulaa pito i luga. O le sili ona alualu i luma otometi poloka e aofia ai le mamafa e faamatala ma mago-tamoe masini. O le tau o le mamafa o le mamafa e $ 10-30, o le tagata otometi iunite e $ 60-70. O le faʻalogo ia latou le lava o latou galuega o le pamu o le a faʻatonutonuina vaʻaia.

Ina ia puipuia le fefiloi o le faʻaaogaina o le system pe a taofia le pamu, o le pamu o loʻo sapalaiina ma le siaki alatoto. O le tau o le alatoto e tusa ma le $ 10.

E manaʻomia le taʻua o le pamu mana uaea. O lenei uaea e mafai ona faia ai se tusitusiga iloga, o le tau o lona auala mita le mafai ona fesuiai mai le $ 1 i le $ 5, ma le auala e mafai ona suia. Ae ui i lea, vagana le uaea ma faʻaaoga abba lea ua faʻasaina ai le uaea. O le auupega e tausia e le tatau ona i ai ni vaega se lua o le le mautonu ma ua filifilia i le pamu i luga o le faavae o eletise eletise e sili atu le poto i ai i latou. I le tulaga alofa, e manaʻomia e le mataala mea e faʻatuatuaina ai le puipuiga o faʻalavelave (manu, laʻasaga uafu i ai.d.).

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai I Le kamupani "tuʻuga tekonolosi", "Ua matauina le fesoasoani o kamupani a tioata, Talo mo le sauniaina o le mea.

Faitau atili