Lei miti

Anonim

Toe fausia o se tagata muamua e lima-potu o le 120 M2: O fale faaonapo nei ma se malamalama ma le poto i totonu o le fale tuai.

Lei miti 13834_1

Lei miti

Lei miti
O le matagofie o le potu o le potu malolo na tupu muamua i le aofaʻi o "tusiata" vaega: o se laʻau matagofie, o le faʻamalama tele, o se laupapa lapoʻa. Ata tuʻuina atu i totonu le faʻaleleia
Lei miti
Potu 'aiga - o le potu manaia o le fale mautotogi o le fale mautotogi. O iinei o faʻailoga o le "Clonnial Style" o loʻo faitau manino, tele ona o meaafale
Lei miti
O le umuta faʻata o loʻo aofia ai ni fasi sikuea vaega. Faafetai ia i latou, o le manatunatu loloto ua maua ai se matata faapitoa
Lei miti
O le ata faʻatusa o le pa ma le fale gaosi e sili atu le tutusa o le potu e tutusa ma se taʻaloga o le eletise. Faʻalauiloaina le teuteuga o le faitotoʻa (faia e tusa ai ma le tusiata tusiata) ma le laina o le pulou

Lei miti
Bar tu ma le Clonite Chasteptop ma taofiina o loʻo avea ma fausaga o loʻo vavae ese le umukuka mai le potu 'ai. Faigofie auiliiliga: O le pito i tua o loʻo faʻamauina i luga o le fata i luga aʻe o le fata. O le lanu lanu o loʻo ufitia i pou i luga o le fola, tautua i le va o sone o le faʻalavelaveina o le tuaoi. O le manifinifi manifinifi i luga o le totonugalemu e pei o kaestisi ma oona ma asthetics o meaafale i luga o le umukuka ulu
Lei miti
Faafetai i faitotoa faʻataʻitaʻi, e foliga mai o le kapeneta, o le potu malolo, ma le potu 'ai o le tasi itu o le ulufale
Lei miti
O puipui o le potumoe, pei o le pito i luma o le fale mautotogi "paʻepaʻe arciot", suia le lanu e faʻalagolago i le moli
Lei miti
O le vaipuna o le faletaele o loʻo tu i se lima o le faʻamalama, i itu uma o na faitotoʻa i potu tumaʻoti. O le tala lea o le faleuila ma le faleuila o loʻo feoai i luga o le fale taʻele, ua vavaeina e le pa maualalo.
Lei miti
O le faamalama i le faletaele o le lelei lea o le fale tuai. O moli eletise masani i luga o le poletile puipui
Lei miti
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Lei miti
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O le ata tifaga i le ogatotonu o Kiev. Matagofie fale muamua-toe fausia fale. O le aia tatau nei i luma o le fale mautotogi lea ua fanau muamua i ai iinei. Na te leʻi manaʻo ou te tuua le mea tuai mo soʻo se mea, e le faʻaauupegaina ma le loto uma, ae o le loto atoa o lona fale pele. Apoto, i le avanoa muamua, na ia amata ai le tele o le toe faaleleia i le fale mautotogi, lea ua suia atoa le avanoa avanoa.

O le tasi manatu o le faaputuga o le potu o le potu o le potu o le potu o le potu e lima na mafua ai le le mautonu. O se vaapū na sapasapaia, e le mafuta ma le tasi, o le isi, e pouliuli lava e le pule, o le pule umi, ma mafaufau lelei i la latou gaioiga. O le teena o le tele o mea e mafai ona saunia-faia-faia galuega, na latou le toe ofoina mai le aveina o tusiata Horga Creg Salani. O le iʻuga, o le liua lea e sili atu nai lo le tausaga na sili atu i le tausaga, ma o lenei atunuʻu, malu ma faʻamalieina.

Ae tatou amata i le faasologa. Muamua o mea uma, e masani ona faʻamatalaina e tagata faʻatau le tulaga talafeagai o nofoaga. Pe o le fale mautotogi latou te fia vaʻai i le potu malolo, o se potu 'ai, faʻatasi ai ma le umukuka, lua potu moe, e fiafia ma matua potu. Na manaʻomia lava le faʻatinoina o se nofoa e lava mo le teuina ina ia taulaʻi mea taua, ae o le taimi lava lea e le i ai. Tuuina atu nei manaoga, olga Satesheva na o mai ma se matagofie, toetoe lava o le masani ai. O lona ogatotonu e faʻailogaina e carrier pailate, faataamilo poʻo ai se paʻu maualalo ma se pa ma le pa ma "taumalulu togalaʻau" ua faʻatulaga. O lenei "manino" mamanuina, e aofia ai ma le le tumau, ua maeʻa le vaega autu i totonu, faʻatasi ai ma le tuʻufaʻatasia o sone i luma. Toe fai le itu o le potu-'' 'ai potu, o le potu tauagavale. O le kuka o loʻo totoe i le nofoaga e tasi. O le potu malolo na faia i potu tuaoi e lua.

E lua pailate na o le pau le lagolago tele i le ogatotonu o le fale mautotogi. O lenei tulaga e matua faʻafaigofie ai le faʻafouina. O loʻo toe tuʻufaʻatasia o loʻo sosoʻo ma totonugalemu, na faigofie ona latou matamuli. I le mauaina o le faʻatagaina talafeagai, a o le i ulufale i le fale mautotogi i le aofaʻi o le sulugatiti, o le tambour o 4.5 M2. Na ave iinei le palapala, o le eletise eletise, taavaletoso ma lalafi i tua atu o faitotoʻa faitotoʻa. Lenei e mafai ona e talanoa, tuu le palapala seevae i tua atu o le faitotoa. O le mea na faʻaoʻo mai ai le Hasway i se tamai (4.2m2) leoleo faletaele i le sese foliga. O le magoto lea, o le faleuila ma le vai taele. O faiga manaʻomia sa faia mai le faletaele o le falelotu o tuaoi lata ane i tafatafa o le puipui, na maua ai le maliega. Na faafeagai le faletaele ma se potu ma maualuga, i le taualuga, ofu mo fafo atu o fafo.

E ala i le lua tamai tamboours, e latalata i le sone o le lautele, e mafai ona e alu i totonu o le potumoe matua (mai le potu malolo) ma le potu o le tagata o lou aiga (mai le potu 'ai). Tumaʻoti tagata tumaʻoti a le matua matua ma augatupulaga o lenei tamaʻi aiga, o lea ua faʻaesea mai le tasi ma le isi. O le Tambura ua fausia mai i mea o totoe o le folau muamua. O lenei faʻaiuga e le mafai ona iloa lelei. Faatasi ai ma se faataatiaga o le fale, e matua leai se sao ma le fale, e leai se tasi na te fiafia i ai. E fia iloa e sili atu i le lautele (9m2) Master faletaele ma se tulimanu taele ma le taʻele, tuufaatasi ma se paga, lua faitotoa ma mai le tama a le Alo.

Latalata i le faletaele o loo i ai se potu aoga e avea ma fale taga i le fale. Na ia aveina le faleoloa. I le pa lava lea, o le fufulu, fufulu ma faʻamamaina masini faʻamago, i le isi itupa o fafo. Tuusaʻo i le isi potu i se nichh o loʻo faʻaogaina i totonu o le fausia-i totonu o le fale. Totonu, mai le fola i le taualuga, faaauupegaina i le mafanafana malu.

O le tulaga masani e fesoʻotaʻi ma le fale mautotogi ua matua le lava lava i ana e ana, o le a le toe faʻaleleia o se isi lava e toe faʻaleleia, e tusa lava pe le o fia mafaufau latou. O lea, mai lava i le amataga, na latou filifili e fau ai "mo le tele o seneturi" - ia faapea, ina ua ia manaʻo e ave le fuata. O mea e fiafia i ai i mea e sili ona le fiafia i ai. O le fola i faletaele ma i le pito i luma o le fale mautotogi na folasia e le laupapa laupapa. Paoga, e le o faʻanoanoa, e le manaʻomia se soʻo se malosi, e faigofie lava ona e tausi. I le taimi o le tausaga, o le aea le vai afi o loʻo aofia ai System. I le avea ai o se tulafono, o le faʻapipiʻiina o lenei ituaiga o ofu mafanafana e le faʻataʻitaʻia i fale mautotogi, ma e masani lava ona faʻatagaina Komisi o loʻo faʻatagaina Ae o iinei o le a galue ai le Faʻamalama i luga o le polokalame tapunia, atoa le faʻatasi ai mai le suavai sapalai ma lona fiafia i ai i le fale. O le faʻavae o le mafanafana o le fola ua faʻapipiʻi mai le eletise eletise O le mafanafana o le vevela ua fuafuaina eseese mo potu taʻitasi.

Ua maeʻa ona faʻatino le konekarate i mea manaʻomia faapitoa i le fale mautotogi. O ia, muamua na ave e ala i le mataʻutia ma le taulaʻi atu o mea eseese e uiga i le vai. Ofu i le faitotoʻa i le fale mautotogi na faʻapipiʻiina se supogine o le suposul boler mo le vevela vai sapalai. O lona tau i le taumafanafana, i vaitau o le puipuia galuega. O le lelei vai e maua ai ni faʻamama se lua o faʻapipiʻi i le potu aoga i tafatafa o le faletaele. Tasi, masini, tuai oneone, sasaa ma le matagā o tulimanu, o loʻo i ai i paipa ona o le le atoatoa o fefaʻatauaiga a taulaga. O le isi ma le fesoasoani a le ultraviolet deontominan o loʻo tauivi ma le backesiological filogia.

Ua faʻapipiʻiina ma le faʻaaogaina o le vai o le ea. Na pa'ū le filifiliga i luga o le tele o mamanu. Latou te le o matauina nai lo le puipui, ma o le mea lea e sili i taimi uma i le masani ma teuteu ai totonu, lea e foliga mai ai le tagata polofesa.

Lei miti

O le faaputuga o lenei fale mautotogi e toetoe lava o le tutusa. O le axis e tautua ai le lua carrier carlor pinlow, i itu uma e lua o loʻo i ai ma le 'ai-umukuka. A o leʻi faia le tusiata, sa i ai le galuega e fesoʻotaʻi ai nei nofoaga o le pito i luma o le sone i se tasi, ae taofi ai i se tutoʻatasi. Sa i ai le podium i le va o le pylons, na latou faia se pa puipui ma le "taumalulu togalaau". Ua valavala e le Aquarium. O le pito i lalo o le podium ua faʻapipiʻiina i piliki, i luga o le pito i luga o le tuʻimomomoina ma le omea ma le sipiʻi, o loʻo tosoina ma liligi i fafo. O le conlon cookers mai itu o loʻo latalata i aso e lua o le sesega o le sesega o le sesega o le sesega, faia e okaina. O tua atu o faitotoʻa i lalo o latou nofoa o loʻo sapalaiina mo le teuina o mea laiti.

O le fomu o le podium ma se pito faataamilo e toe faia le taualuga o le palapala ma le fausia o Lumeinares. O se isi mea teuteu e fausia ai le tolu-lanu pa puipui-lanu pamu, pei o se tuagane e foliga tutusa. O le leo tele e tutusa ma le vaega o totoe o puipui, e ala i le mea e lavea ai le tata o le papa auro.

O se lalelei matagofie i luga o le maualuga maualuga tu e tapunia le sili ona leaga vaega o le tatalaina i le va o le pylons. Luga o le mea na totoe i le lautele o le tusa o le 30cm lautele, ma luga atu i itu uma na tapunia ma le faʻata o lau. O le tatalaina e foliga saʻo i le va o le potu o le potu malolo ma le potu 'ai, ina ia vaʻaia le sone pito i luma i luga o tagata lume. E ala i le faafouina e ala i le prism o le vai, o le faʻamoemoe mo 'eseʻese tino o loʻo maua ai se foliga manaia. O le faʻata e faʻafaigofie ai le lagona, faia se elemene o se taʻaloga mataʻutia. O le kapeneta mai itu uma e lua o le mea e teu ai. O nisi o fata e matala, o soʻona foliga foliga matagofie.

O le fuafuaina o le fale mautofia na gauga vave ma faaali mai e avea ma malolo lava. O suesuega a le taʻavale, e talafeagai i puipui nei, na tele le taimi e tele ai o le taimi e tele ai. Tagata faʻatau e le mafai ona faia se faʻaiuga mulimuli. "Mama" mama ma le fefe i lona mamalu. O le tulaga o le tulaga e leʻi fetaui i le agaga o le fale tuai. O loʻo taumafai i le fale mautotogi ma le tele o "ofu" ma toe faʻaleleia le faaputuga o mekasini, na tu ai le tagata e ona o le "potu o le kamuta. O le prototype o sea na latou vaʻaia i itulau o le American Suʻega o Florida mamanu. O le a le "colonial style"? O le manatu e lava le aoga ma faʻaavanoa faʻamatalaga eseese. O lenei o se masani, ae tautala fua. Ua tulaʻi le Wipmethi le ata o Louisiana o le tausaga talu ai, ina ua uma le tulaga faʻapitoa i le itu i saute o Europa ma aganuu. Faʻamanatu le faʻaaliga tala o le REP RED poʻo Latina Amerika faasologa e uiga i le olaga o le mauoa tagata faigaluega.

E fausia e le au fegalegaleaiga i luga o le stunsive shoses ma lagolagoina e le tusi faapitoa, mauaina se vaaiga faapitoa faafetai i le hilton aoina o le Italia fale gaosi Bucalosssi. E aofia ai le tele o mea o le tulaga, faʻapea foi ma ni mose eseese, mai fea e mafai ona e aoina ai le kapeneta meaafale o le sili ona manaʻomia. Meaafale mai lenei faʻaputuga ua matou vaʻaia i le pito i luma, ma i totonu o le potumoe o le aliʻi.

Ina ua maeʻa ni masalosaloga, na filifilia e le meaae, le maʻanu paʻepaʻe, ae le o le kiona-malulu, ae se mafanafana, susu. O le paʻepaʻe lipoti o loʻo i totonu o le ea ma e le tuʻufaʻatasia le avanoa, e le taua: E ui lava i le tele o Windows, o le fale mautotogi ua pogisa. O le la o le la e vaʻai iinei mo sina taimi i le vave o le taeao ma i le aoauli.

O lenei o le a matou toe taʻu atu ia te oe nisi mea e uiga i le vaega pito i luma, sili ona matagofie o le fale mautotogi. O lenei, muamua o se potu 'eseʻese o tuʻu faʻatasi ma le umukuka. Na te vali le Matafaioi o se ituaiga potu malolo. O le sone e fesoʻotaʻi ma kuka, faatapulaaina le pusa pusa. O loʻo faia e tusa ai ma le tusiata ata, faʻapea foi ma isi elemene talafeagai o loʻo leai i totonu o le hilton aoina. O le lalagaina o le fata e faʻamaeaina le fata i lalo o le taualuga, o manogi o laʻau o loʻo tautau mai ai. Sa faigata tele ona piki i luga le umukuka. Sa tatau ona ia faʻatamaʻia lelei i le vaega o totoe o le faʻatulagaina o sitaili ma valivali, ae ia sologa lelei ma aoga. O le filifiliga talafeagai na maua i le vaega o le Siamani NOBIlia falefaigaluega. O le le faaituau i le faʻatusa o le umukuka e le faʻalavelave ai mai le matagofie o le mafaufau - o le maualuga o le ituaiga - i le siosiomaga o le siosiomaga, e foliga manaia tele. O le laulau e tu i le ulufafo i le faapaologa. Faafetai i le laulau mai le sportpored tioata, e foliga mai e leai se mamafa. Faataamilo ia te ia - nofoa ma manaia le vaneina i tua. Faʻamaea le tuʻufaʻatasia o le faʻafanua ma le faʻata. Crystal moli i luga o le ogatotonu o le laulau, lanu paʻepaʻe meaafale, o vaega auro-fasilatila, o le faʻata o le ata o lenei potu 'eseʻese o loʻo toe faʻalelei.

A faʻapea o foliga o le Colonial o loʻo maitauina i le potu 'ai, o le potu malolo e faʻamaoni i le faʻaaloalo i nei mea. E faatatau i se faʻafefeteina o siʻosiʻomaga o tagata faʻatau ma miti. I mea uma, ia e faʻatauaina le pitonuʻu o mea faitino ma le faʻaaogaina o meafaitino o loʻo iai le olaga maualuga.

Natura i le vai mafanafana ma faamemelo i ao e tamoe faataamilo i le lagi, manaia tele! O le faamalama i le faletaele e avea ma se meaalofa taua. E tofo i le le fiafia "hyginiction taualumaga" i le vali mafaufau loloto lagona, tumu i le taʻele.

I se nofoaga taua, le faletaele e ala i le faʻamalama ua maua mai ai se vaʻai o se nofoaga tumu i tagata nofomau, aemaise pe a fai o se avanoa e tuu ai se nofoa. Ae oʻo i se mea taualoa, o le faletaele i luga o le faamalama e tatau lava ona faʻamamafaina, ma iai se mamae faiʻe pe amea i sau i tua atu. O se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, o le pito o loʻo tuʻufaʻatasia ma le pito i lalo o le faʻamalama (o se mea e talia e talafeagai mo se atunuʻu poʻo se potu potu i le lotoa). Ona avea ai lea o le laufanua o le okeni o le avanoa o le tagata i totonu o le tagata. A o le tulaga, o le faamalama e pito i luga aʻe o le vai, ma ola fugalaʻau ua tuʻu i le va o latou i le tofts. E tatau ona maitauina o aulelei i lenei fale mautotogi e tele soo se mea, aemaise lava i le pito i luma o le kashpo ma fugalaʻau tu i luga o le fola. O na fanua masani ua faʻaalia e le fale o le atunuʻu tofo.

E faʻapena lava ona tupu, o le mafaufauina o manatu faʻapitoa: "Taalo" i luga o le aotelega o manatu o totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, le faʻauiga i fafo atu o fafo - faʻailoga taua a le fale i saute ma le mea na te toe faʻamamafa ia i le faʻamaoni o le sone, mai le moli uila i le potu malolo. I le tulaga lautele o le potu, o se lautele lautele na faia o Miti, fusia tala fufuluina o le makesi uafuina i totonu. I le va o le taualuga ma le cornice nana moli moli o le mafanafana susulu. O le iʻuga o le nofoaga ma le maualuga o le tulaga maualuga (3.8m) ua mauaina sili ona fetaui lelei.

O fale tuai e masani lava ona i ai le tele o lelei e le o i fale fou. I se faʻaopopoga, e le gata i le maualuga o lona taua, o le sima lea - o le manatu e faʻamalosi ai le magalafa na fai mai ia lava. O le magalafu ma se laʻau maa na faia ma faʻapipiʻi e Boris Karnachhev i le tulimanu o le potu malolo. I le taimi muamua, o lenei nofoaga na faʻamoemoe mo le sili atu ona mamafa i luga o le orifā e faʻatatau i le paʻu (le luga o le paʻu o le nameri o le tino, o le aluga o le tino o Aferika. O lea lava i totonu o le potu malolo mautu ma taofiofi le ola mama. O loʻo tuʻuina i totonu o se laulau tioata kofe ma vae uamea i le faiga o iʻa. Faafeagai le vaivai tulimanu-tatala fata ma TV ma Audio masini.

O le toe faaleleia o le potu malolo o le potu malolo e maua ai le syque casvas luga o le sofa. Na tusia o ia e le au lauiloa Uekuni Artisist Anetio Agxey, o loʻo faʻaosofia ai le uiga o le fale ma ona tagata. "Le moe o le moe" - o se ata, tumu i mea lavelave ma faia i se auala le masani ai.

O le potumoe o loʻo fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o le lanumoana lanumoana ma le agamalu. E foliga manaia, potu ma le matua aulelei, e faamanatu ai le matagofie o le boo. Luga o le afa-vaivai kapeta. I luga o faʻamalama o pupuni ma fugalaʻau tele, i luga o le moega ufiufi mai le fogafale o le tutusa tutusa. E fausia le Kapeneta ma faitotoʻa o le Mir i le NECH i le faitotoʻa. Faafeagai le moega, o se tamai manu. Ukna-matagofie laei laulau ma faʻata.

O se uiga faʻapitoa i le lanu uiga o le atoa o loʻo iai i totonu e sili ona matauina i le faletaele. Ina ua maeʻa suʻesuʻega tiga, o se tino tele-tino tule na maua. O le laina autu i totonu-i-con-begee ma le scarl toe faamatalaina. Inu, e foliga mai o se moli moli, manifinifi lelei ata. O le malamalama masani mai le faamalama i luga aʻe o le tulimanu o le 'afa taʻalo i luga o se lavelave i totonu o le va o le tino, fausia ni aafiaga manaia. Ola i luga o laʻau na tuʻuina i luga o le faʻamalama na fausia ai se siosiomaga o le itu i saute o le togalaau. Vai o loʻo agaʻi atu i se siosiomaga o loʻo liua i le taʻele o le taʻele.

O le potu o le ataliʻi o loʻo 'eseʻese o isi mea e ese mai isi nofoaga. E sili atu lona malosi, ma e na o se mea aloaia. O le galuega tele lea na u i luga o se seti o mea (tusi ma porokbes, o se laulau tele mo se komepiuta, gagau Siminta), ma aloese ai mai le lagona o Shaders.

O tagata e ona e fiafia i le latou fale fou ma e mitamita ia i latou. Architect Olga Sanyssheva na mafai ona fausia e le na o se siosiomaga lelei, ae o le avanoa ua maua i le faigofie ona lafo. O le avanoa e matua moni lava ina ia lava na pueina i luga o tapoleni.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le "Tropch" ma Sia Satons mo ni tusitusiga ma mea e mafai ona tuʻuina atu mo le fanaina.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Lei miti 13834_15

Architect: Olga Cysyshea

Matamata i luga

Faitau atili