Disshow

Anonim

Vaʻaiga lautele o le Soushwasher Market: Faʻapipiʻi ma toesea, faʻagaioiga polokalame, fausaga o pallets ma ato mo ipu.

Disshow 13839_1

Disshow
Taeina.
Disshow
Taeina.
Disshow
Vaega fausia-i totonu o le dowwashers se55m571eou (SIEMENS) 8870 A (AEGSICE ISEHING I LE OLAGA
Disshow
Bosch.

Faʻafetai i le faʻapipiʻiina o le teuteuina o panels, o loʻo aofia ai le faʻaaogaina o mea e aofia ai i luga o le umukuka mai le umukuka

Disshow
Selemen.

Faaali atu ma le faʻatonutonuga faʻamau o loʻo i luga o le faitotoʻa oʻo mai. O lenei mamanu e foliga le masani ai, ae e faigofie lava.

Disshow
Bosch.

Filifiliga mo le faʻapipiʻi o le vaega o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le tino maualalo. Lalo i lalo o le tumau o se nofoaga e faʻapipiʻi ai se isi fale teu oloa.

Disshow
Puʻupuʻu "fulufulu" mai le aeg
Disshow
Taeina.
Disshow
Indit.

Faʻaesea tulaga o loʻo iai "e masani ona gaosia" e masani ona gaosia ma le faʻafanua o le masani "umukuka papala" - paepae poʻo shinless poʻo le staless pe staless poʻo le staless poʻo le shinless stal. Auto mataupu ma le pogisa lanu itiiti

Disshow
Fausia-i le faʻataʻitaʻiga sgs (bosch)
Disshow
Laulau lautele (60cm) ma le vaapiapi vateatea (45cm) masini (zanussi)
Disshow
O le pepa faʻamama i le fesoasoani 88770A (AEG) faʻataʻitaʻiga maua maualuga le lelei o le fufuluina. O loʻo kilia le vai o le vai o loʻo i ai i meaʻai i mea uma e lua mo le tele o, feololo ma laiti vaega
Disshow
I le Bosch Mansoor Models, pe a iai ni meaʻai, gaʻo poʻo le vailaau i le vai, aumai se faʻailoga e faʻaopopo vai fou
Disshow
Bosch.

O le ARIo Flex Profilet Box o loʻo faʻaogaina i le taofi ma o loʻo maua ai e Clamps le tulaga mautu o ipu i le taimi o fufulu.

Disshow
Puleaina i le mimiti masini mafai ona faʻapipiʻi i lalo o le tiʻetiʻe
Disshow
Taeina.

Faamatalaga i le polokalame:

1 ato i luga o le taiala o kolaster;

2-tuu pusa;

3- Aotelega o le rockting rockker;

4-maulalo rockleting rocker;

5-pallet ma se pu faʻaputu ma le faʻatulagaina o le tino ma le faila;

6 - Suavai o Tupe Teu;

Mafuaaga mataupu;

8- Faʻatoʻi

Disshow
Mimiti.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le Fan-Fausia Fan i le DowWashers, o se faasee faateteleina o ipu o lo o tauaveina i fafo (turbishka)

Disshow
Taeina.

Faaopoopo vaega mo mea uumi. Ma lona toesea, cutlery masani ona pa'ū i totonu o pa o le lattice ma poloka le faʻataʻamilomilo rocker sprinkler

Disshow
Taeina.

Pusa mo naifi, tui ma isi cutlery

Disshow
Lole

O le pito i lalo o le ato "lau" mai le potu i luga o le auupega lagolago. O lenei mamanu e mafai ona tafia avega taua.

Disshow
Bosch.

I le masini mo fufuluina ipu faʻaaoga na o ipu faʻapitoa, vai mamana, e tofo mo i latou

Disshow
I totonu o faʻataʻitaʻiga o meaʻai mai le o loʻo fai mai, faigofie ma faʻaʻaisa faʻailoga o loʻo tuʻuina i luga o le Pusa Pulea
Disshow
Sili ona talafeagai le talitonuga o le poto masani i totonu o bosch faʻataʻitaʻiga
Disshow
Taeina.

O le vaega faʻatonutonu o loʻo i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa e sili atu ona puipuia mai tamaiti lautele.

Ole tele o tagata o le fale e autasi i totonu o latou "le fiafia" e fufulu ai ipu. O lenei tautua o monononos, sili atu le faigata, o le afaina o le lima. Peitai, i nei aso, ina ia auasepiina ia lava faigata uma, e le manaʻomia le faafaigaluegaina o se auauna, otaota o le aleele.

Fufulu i luma o le malamalama

E ui lava i le mea moni o le ipu ipu ma aso nei ua manatu o se ituaiga vavega o tekonolosi o tekonolosi, o le muamua taumafaiga e fausia ai le ogatotonu o le oona o le XXV. Aitema: faia lona fafine, o le American Facvenor Chustine Cochran.. Mevrope le Ueletolo muamua "Dorshwasher" na tuuina mai e Mulle i le 1929. O sea metotia e amata ona faʻaaogaina e naʻo le ogatotonu o le seneturi talu ai. Alu, e oʻo mai i le toʻatele "o le fiafia o le alualu i luma" Ofu fufulu ua vaʻaia e le tau le talafeagai. Liliu i atunuu atiaʻe ua suia le tulaga: O sea masini e le itiiti ifo i le manaʻoga i totonu o le umukuka nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, o se pusaaisa. O le uiga i le Deshwasher taavale e le mautinoa lava. E toʻatele e talitonu o le fufuluina o ipu i o latou lima vave ma sili atu. Ioe, ma e le masani i le umukuka o loʻo i ai se nofoaga e faʻapipiʻi ai se isi ituaiga o meafaigaluega.

O le mea lea, o le faʻavae o ipu gaoi na folasia atu i luga o le maketi e lautele lautele ma e selau o faʻataʻitaʻiga. Kamupani pei o le BOSCH e le faia ni tagata Souremen Hatugeraete (BOSCH, SIEMENS, GAKNENUS ALOFA), ARUSERBUSCH, KERELEBSCHERS (ARANCECTH, GERESTBSCH (ASPERESS (ARAERSBESS (ARAERS (ARAERS (ARAERS (ARANCECTCH (Agentsbust (Gerotas (Agentsbust (Gerotas) o loʻo auai i le gaosiga o nei masini; Indestit Kamupani (Flopm Statsson, Hides), Ardo, Boapini, Zanussi: DURONPO), BODENTO), BOKERS) . Filifili mai lenei tele o le sili ona talafeagai le faʻataʻitaʻiga e matua faigata tele, aemaise lava talu ai le tele o tagata Rusia o loʻo i ai le poto masani o le "fesootaiga" ma mea e te masani ai mai le tasi ma le isi. O le a le mea e tatau ona e iloa, alu i le faleoloa mo le ipu ipu?

E tusa ai ma le suʻesuʻega na faia mo le Kamupani Bosch, le Chiner Careving Center, e lua aiga e ave le palapala i seiloga e 20 minute le 11% o aiga. Faʻaititia se tagata mo lona olaga faʻaalu i lenei galuega mo le tusa o le tausaga!

Na tuʻuina atu e le tamaʻitaʻi i le ato ...

Fesili numera tasi: O le a le mea e tatau ona avea ma faʻatinoga o le '' ' Ile uiga lelei o le faʻamatalaga, e manaʻomia o le ipu uma faʻaputuputu palapala mo le aso o loʻo faʻagaioia e le "i le tasi taimi". O le numera o mea i se tulaga e sili atu le alofa i le alofa o 'au i le fale kuka i le fale nai lo le atoa numera o tagata faatau. Nofoaga i le "Desshwasher" O le sili atu "Guest" Plate poʻo le Fork e sili atu le faigofie nai lo le faʻalavatu i ai ma le itiiti.

Ioe, o le numera o ipu o le a toe liliu i ai. Ae maitau o loʻo iai pea le taʻavale, pe na o le na o le tasi le laulau o loʻo i ai i totonu. I le alofa, o le taumafaina o faaputuga, eletise, vai ma taimi o le a tutusa. Peitai, i masini na fuafuaina mo 8 ma sili atu seti o ipu, o le "afa-uta" filifiliga ua fetaiai. A e faʻagaioi, o le vai ma vaiemu e sau i se tasi se vaega, aʻo leʻi faʻaaogaina e le lona lua o totoe. O lenei filifiliga na sefe ai le vai, eletise ma oloa, ae o le tau o lea "tamaoaiga" tele atu e uiga i le 10%. O le sili maualuga fofo o le otometi fuafuaina o le aofaʻi o apaau, faʻaitiitia ai ma le tau o le vai, eletise, ae e mafai ona faʻaaogaina mea uma (faʻaaogaina i le "denrow , Zannussi).

O le gaosiga o le masini e faʻalagolago i lona agavaʻa ma le taimi e faʻaalu i luga o se taamilosaga atoa. O le taimi faʻatulagaina o le fufuluina o ipu e tusa ma le 2 itula mo le tele o faʻataʻitaʻiga (pe afai e te le amanaia le tele o suiga faʻavavevave o gaioiga, o le a talanoaina i lalo). O le mea lea, o le tele o taimi e masani ai ona fuafuaina le faʻatinoina o le gaoi o le gaoi o le gaoi i le "seti o ipu." O le International Univerment Universage o fua e tutusa ma le numera o ipu (papatusi, ipu, sipuni, sipuni ai.p.), o le mea talafeagai ai.

E mafai foi ona e mauaina faʻataʻitaʻiga ma se agavaʻa mai le 4 (Me5661 mai Ardo, SKT3002 mai Bosch) i le 14 (Faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60 (faʻataʻitaʻiga 60) E le gata i lea, o le 90% o masini na tupu i le maketi ua fuafuaina mo le 8, 9 pe 12 seti, o loʻo sili ona talafeagai i faʻamatalaga.

Mataupu Faavae o Seo Nishwasher

I totonu o le ata o le "Dorshwasher" e leai ni masini pulumu poʻo ni meainu - O le mea atoa faʻamamaina o loʻo faia e faʻaaoga ai le suavai. Muamua, o mea e downloadina i le ato. Faatauaina potu o loʻo tuʻuina i le faʻamamaina, fufulu, masima. O le masini o loʻo maua ai le vai, o loʻo i luga o le vevela manaʻomia ma e faʻaopopoina. O se faʻafitauli o le uunaiga o loʻo sapalaiina e faʻataʻamilomilo ai ni auupega e mafai ai (i totonu o spray e mafai ona vaʻaia i luga o vao poʻo le faʻatoʻaga). Mai a latou pu, o le vaalele o le vai pa'ū i luga o ipu. Ole aofaʻi ma le foloina o le punou, o le nofoaga o pu o loʻo fuafuaina ai, ina ia le tumau se tulimanu e tasi i le sela fufulu, lea o le a leai se fofo. O le tali e faʻaaoga otometi ona faʻamama i totonu o le pusa. Valaaulia le taʻavale o le a lelea ma faʻamago ipu.

"Malulu" fufulu . O le lelei o le ipu ipu e mafua ai le "lautele" o se tele o lagona - mai le naunautaiga o le maliega i se tagata masalosalo. Ae o lenei paradox: eseese faʻataʻitaʻiga o i auala eseese, ae sili ona lelei na i ai le "vasega" e faigata tele ona maua). O le a le mataupu? Ma le mataupu, e aliali mai e faapea o le "Desrownthers", i le totoʻa o masini fufulu, e leai se polokalama tusi e faʻavae i luga o le vasega o le masini. O lea, ua faamalosia ai gaosi gaosi tagata uma e atiaʻe ana lava vaʻa mamafa, faʻapea foi ma le fausaga fausaga o ipu. O le ituaiga ma le natura o le faʻaleagaina, o le faʻavae o le filogia ma isi mea o loʻo faʻaalia i le suʻega o le metotia o loʻo fuafuaina e le asi) ipu? "). OT, o le a le ituaiga polokalama e maua ai le tulaga manaʻomia "a", o faʻatonuga mo mea faʻatino fai (e i ai foʻi se faataatiaga o le ipu lea e manaʻo ai).

Filifiliga filifiliga . Faʻafefea ona fuafua le lelei o le masini "i mata" e aunoa ma le fiafia i faʻataʻitaʻiga faigata? Vaʻai i totonu o le potu galue, iloilo le lelei o lona gaosiga. I totonu e le tatau ona le mautonu pe areto. Ua ou faalogo i le lattice o le ato - O ona pa e le tatau ona seasea, o lea o mea laiti e le mafai ona poloka solo e le mafai ona polokaina e le manuia. Faamanino le numera o "Spishing sone" (faʻapea foi le itu o le sapalai vai, o le tele o le ato ato e mafai. O le aofaʻi o le numera o le Sprigitions o le vao). gaogao faʻataʻitaʻiga o tupu mai le tasi i le tolu rockers faʻapipiʻiina mai lalo, mai luga ma i le ogatotonu o le fale faigaluega. O nisi faʻataʻitaʻiga) e mafai ona faia i le valu spastish sone o loʻo manatu o le masani ai. O le itiiti ifo o 'auvae, lamatiaga ma lolofi mai faʻapena, o lapisi o loʻo fufuluina, o loʻo i totonu o ato i tulaga eseese.

I le sailiga o "nofoaga i lalo o le la"

O le tele o meaʻai o loʻo faʻalagolago tele i latou aofaʻi lautele. O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le maketi e mafai ona vaevaeina i le tele i le tolu vaega: laulau-agavaʻa o 4-6 comber (tusa o le 45 gem lautele seti. O le maualuga ma le loloto o le fola taavale pe tusa o le tutusa o tulaga o le umukuka o le umukuka meafale (82-90m ma le loloto o le 60 cm). O le mea lea, o le lautele o faʻataʻitaʻiga lautele o le 60cm, ma le laʻaiga-45 cm. Ina ia faʻamautuina i luga o le "tomai" umukuka, o le isi aitema o mea e le faigofie galuega, aemaise pe a laʻititi le potu. Ae afai o le avanoa avanoa e mafai ai ona e faʻatauina se masini i fafo, talu ai e sili atu faʻataʻitaʻiga e sili atu le faʻatonutonuina ma le malosi faʻamalosi. O le Desktop faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina e le tele o le fufuluina o matatioata, ti ipu, sausi ma e pei o "mea lelei" ma e talafeagai mo ofisa laiti.

O loʻo avanoa le meaʻai o loʻo avanoa i le gaoi. I le taimi lava lea e tasi, o nisi faʻataʻitaʻiga ua masani lava ona lautele ma mafai foi ona faʻaoga i totonu o le isi esotota. Tele masini i fafo (mo se faʻataʻitaʻiga, bosch, giele, meleo masini) o loʻo tuʻuina atu i se laina pito i luga o le umukuka. O ia manatu, o mea moni, e talafeagai pe a iai ni tomai e mafai ona tupu i le umukuka i le lumanai.

Vitio-KA . O le auala o le naunau ua vaevaeina i totonu o le fausiaina-i le atoa ma se vaega. Faʻatumu le faʻaaogaina o le masini masini teuteu teuteu ma se vaega faʻapitoa i le leo o le umukuka meataʻalo. E pei lenei, e tusa ma le tele o na 'au, e sili atu le aulelei, ona o lea e felelei ai lea i le mamanu o le potu, ese mai le masani a umukuka. I se faʻaopopoga, ua faʻapipiʻi uma ata maimoa mai tamaiti - O faʻataʻitaʻiga faʻaali ma lima e le o le taia. Peitai, o loʻo i ai se manatu e faʻapitoa lava le faʻaaogaina o sea masini, aua o loʻo tu i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa, ma na o le togi o se vaʻalele Tatala le faitotoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, polokaina le rumpoler rummy masani pa'ū o se naifi pe mo se tui, e faigofie atu le faʻailoaina mai o se vaega o le "e foliga mai o le" e foliga mai o se vaega ".

Peitaʻi, o se mea e sili ona faʻaalu ai le faʻapea mai i le taimi o le galuega o le 'afa, o tagata e na e vaʻai e masani ona vaʻai i le faʻaali. Ae o isi, i le isi itu, o le faʻaali na o tagata e taofia tagata e le toe faalavelaveina ma mafuta ma le taimi. Mo talimalo talimalo, o loʻo tuʻuina atu mea faigaluega ma se poto faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻataʻitaʻiga a le ulugaliʻi o loʻo faʻaogaina i luga o se malamalama malamalama, lea e faʻailo pe maeʻa le faʻagaioiga poʻo le polokalame. O le uluai "Alert System" o loʻo faʻaaogaina i masini f864701-m (AEG) ma zdt-5195 (Zanussis). O le filifiliga "Bump i luga o le fola" o loʻo faʻaaogaina: e faʻailoa ai le taotoga o le masini i luga o le fola, o le moli moli o le lanu mumu, e oʻo atu i le faaiuga o le polokalame fufulu. O le auala o le malamalama faʻaalia, e le pei o faʻailo leo, e matua leoa lava, e matua leoa lava ma faʻapei ona faʻaaoga mo sina taimi.

O le teuteuga o loʻo tuʻuina atu i luga o le o loʻo faʻamatalaina "le ipu" pe a uma ona faʻapipiʻiina. Ina ia mafai ona faʻafaigofie ai le faiga o lo latou fetaui ma faʻamautu, gaosi oloa ofo a latou tamai togafiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Eltibilia Motuga ata (Ariston) o loʻo iai se mauga fou velcro. O le vaega e muamua faʻapipiʻi i le masini o le masini i velcro, lea e faʻatagaina oe e fetuʻunaʻi le nofoaga o le mea teuteu mea pe a manaʻomia.

O le umi o le ola

Otometi o le Oloa Soushwashing O le auala na avea ma faigata galuega ona o le lautele o le umukuka o mea faigaluega, lea e ono manaʻomia ai le tele o faʻagaioiga gaosi. O le mea lea, i le vaega o lisi o lisi o lisi o lisi o lisisea, 3-6 polokalame (Faʻataʻitaʻiga) o loʻo aiaia mo ipu eseese ma mea eseese o le faʻaleagaina. Modes eseese i le umi o le taamilosaga o ipu, vevela vai vevela ma vaalele faatiga, atoa foi i le tele o faaopoopo vai. I totonu o polokalame sili ona taatele e mafai ona tufatufaina:

Muai-Rinse Mode (o se isi galuega): Mo pe tusa o le 15 minute, o le ipu ua fufuluina ma vai malulu. O lenei filifiliga o loʻo fuafua mo se "amen amata" ma Motolilo i ipu palapala, o le gaioiga o le a faʻatinoina mulimuli ane e aveese le faʻamago o le palapala.

Subleded ishing ala i le maualalo (35-40c) vevela. O lenei polokalame e mafai ona taʻua eseʻese: mo se faʻataʻitaʻiga, anapogi (Blomeg), Aid-uta-Astorax), ae o loʻo iai foi i tagata gaosi uma. O lona umi e itiiti ifo nai lo le 30 minute. O le polokalame e fautuaina tele mo vaivaiga vaivai.

Tulaga masani. Fuafuaina mo le fufuluina o aso uma o le ipu o le averesi tikeri o le faʻaleagaina o le vai vevela o 55-65с. E tele taimi, o lenei polokalame o loʻo iloiloina e tagata gaosi o se faasinomaga mo se faʻataʻitaʻiga faapitoa (sili atu e uiga i le alalamu o le a alu i lalo).

Faʻamalosia faiga (i le vai vevela o le tusa o le 70s). Mamanuina mo le sili ona filogia ipu (mo se faʻataʻitaʻiga, falai o le pani pe a uma le falai).

Faʻatasi ai ma nisi o polokalame masani masani e mafai ona faʻasoaina:

"Faʻanoanoa" Fusua le Graggile Grey ma Crystal (faatinoina i le tele o faʻataʻitaʻiga). O lenei faiga i lona tino tino e tutusa ma le saoasaoa o le fufuluina o le auala.

E faʻaopopoina le faʻamalosiʻau o le sili ona faʻamamaina o le tino (Crystal mago o loʻo iai le Blomberg, turbo-memmic i le millele, o le turbo ua mago i le fofo).

Bio-Program mo le faʻaaogaina o le puipuiga ma le malosi biodevices (i le EI4121 x faʻataʻitaʻiga mai le Electrolux, F86456 ASX mai Zanusssi). E leai ni sea mo masini tisipoili mo masini tisipe pueina masini mea mama.

Togafitiga i le poiy o soʻo se ipu o soʻo se ituaiga (fefiloi tuaoi filifiliga i le Blomberg Models, Cuo fufulu i le Orsistian i le taimi lava e tasi i le polesi. O le faʻafitauli o le faʻaaogaina o lenei polokalama e lua ato ato o ipu eseese o ituaiga, - e le o mafuaʻaga e mafai ona faʻatagaina ipu pei ona pa'ū.

O le pito i luga o le vai vevela (LD-2060sh faʻataʻitaʻiga mai LG, D63 mai le le fiafia).

Polokalama e maua ai le maualuga o le gaoi o le hygiene: "Eco bio" (lole), hygiene +, "fufulu) i le vai vevela o 75. Zanussi Mmosers O le tulaga o le tulaga o le ipu e mafai ona faʻatinoina e le 70 polokalame.

O le polokalame mo le lelei gaosi o se saucepan ma se pan (teuteuina ma le fufuluina i le vai vevela) - i le DEO, GICICEUS, LS92122 mai ARDGOMUS, LS92122 mai Ardo. O lenei polokalame i lona tino o loʻo toe faʻatupuina e le faʻaleleia o le mamafa o le mamafa.

Otometi . I le amataga o le ipu, o le isi polokalame ua tele na maua, faʻaigoaina ma le otometi fufulu. O lona manatu o lena, i luga o le faavae o faʻamaumauga o loʻo sau mai le vai poʻo le masini tulaʻi mai le faʻaaogaina o le vevela, umi ma le tau maualalo o le vai, malosi , mo se faʻataʻitaʻiga, o le D3530 faʻataʻitaʻiga mai le toe fesili, SGI09T05OE mai Bosch, de6955 ma le ZDI6896 ma le ZDI689. O le falemaʻi, o le galuega o le utiutiki e le taugofie ma o loʻo i ai i le taimi nei ua faʻatinoina naʻo oloa e le itiiti ifo i le $ 600-800.

Faamago . O le isi taua "tiute" ishwashher o le mago o ipu. E mafai ona faia lea i auala e lua. Mo le isi mataupu (le-taʻua o le "faamaualuga mago"), o ipu faaputuga vevela "masani" i le taimi. O lenei metotia e taugofie, ae e le tuʻuina mai taimi uma faʻaiʻuga, ua le mafai lava ona vave faʻamamafaina le meafaigaluega, e ono le vave maua se vailaʻau mo le faʻamamaina. O le faʻagasologa o le faʻamalosi ua faʻamamaina e mafai ona faʻavaveina le faʻaaogaina o se vevela vevela o le srs4672e, sgs09a02 (bosch) o loʻo sapalaiina. I le tulaga lea, o le ea samū vevela o le potu faigaluega faʻafesoʻotaʻi le malulu o puipui o le vevela vevela, o le faʻaiuga o le mea e tupu ai le faʻaititia o le sussu. O le isi metotia o se faʻaseʻe mago (poʻo le "Turbossushka") - faʻaalia le faʻaaogaina o le FAN Blowing le ipu i le ea mafanafana. E faʻapupula mai le taimi mago, ae o Masini na tuʻuina atu i se tau e sili atu nai lo le 50 tala. Ma e le mafai ona avea o le faʻailoga o le "le mautonu fufulu ipu ", mo se faʻataʻitaʻiga GM240-130 (Gagaggenana), G63-3 Scra Scage (Mile) tau sili atu nai lo le $ 1500. Afai o le "ipu ipu" ua faʻaaogaina i le po, o le tele e mafai ona e faia le faʻataʻitaʻiga ma le faamaualuga mago.

Auiliiliga auiliiliga

O le ata o pallets ma pusa (ato) mo ipu o le autu o le faʻapitoa o le faʻapitoa o tagata uma e aunoa ma ni atinaʻe o le gaoi. Ua uma ona faʻauʻuina i le tele o pusa mo le faʻapipiʻiina o ipu o ni foliga ma tele.

Mo se faʻataʻitaʻiga, "tagata transformers" baketa (tele o tusitusiga) ua faʻaaogaina i Limp220, Li480A faʻataʻitaʻiga (Ariston). O a latou vaega e mafai ona tuʻufaʻatasia e ala i auala eseese, faʻalagolago i le numera ma le tele o ipu palapala palapala. O masini eletise, D3250, D3530 mai le DEO o loʻo faʻaoʻo atu ma le gagau kuka kuka. Faapea foi i le tele o taimi e faʻaoga ai le fetuunaiga o le tulaga o le ato pito i luga i le maualuga, ae o lenei fetuunaiga lenei ua faia i auala eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, i faʻataʻitaʻiga a le Smarve Sering (lole), o le maualuga o le ato pito i luga e mafai ona suia mai le 21 i le 27 CM, lea na faʻatagaina ai oe e faia ni ipu lapoʻa i totonu. Tagata faʻaaogaina mai le faʻaliliuga o le pusa pito i luga o loʻo agaʻi atu i se vaega laititi (i le 15-19 poʻo le 20-24cm), ae mafai ona faʻapipiʻiina i lalo o le tiʻetiʻe. O se nofoaga tutusa "i lalo o le tikeri" o loʻo tuʻuina atu i le F88070im Models, F88060i (AEG). Ab Modes Zanussi Faʻaaogaina le Suʻega Suʻega le maualuga o le pito i luga o le ato pito i luga e mafai ona suia, tusa lava pe ua maeʻa ona utaina. O lenei faiga e mafai ai ona e faʻagaioia i totonu o le "Desshwoshers" ZANUSSI BODS MA LE TAGATA UIGA I LE 32 CM.

Mea faigaluega . I totonu o isi mea e te manaʻo ai e valaʻau ai ni auupega mo le fufuluina o le antics (saunia mo le "DOWWASHER" BOSCH, Gagana, faʻapipiʻi nai lo le pusa pito i luga. Ua faʻatagaina i latou le faʻatulagaina o mea tetele pei o tioata pusa ua faʻapipiʻiina. E i ai ni pine-pine mo le fufuluina o le maualuga o le tino, mafai ona le mafai ona le mafai ona le mafai ona avea ma masini ma le fiafia, boser, geelena, giegenus, geelena, gaseenna, giegena). I le taimi lava e tasi, mafaufau: O aitema tetele e faʻamamaina lelei pe a fai o loʻo i ai se pito i luga o le papupuni, lea e mamao ese mai faʻataʻitaʻiga uma o ipu ipu. O isi auvae faaopoopo ma pusa mo Fys e le masani ona aofia ai i mea faigaluega a le masini, ma e masani ona faatau atu ese.

I totonu o ata faʻasino foliga o loʻo faʻafaigofie ai le faʻataʻitaʻiga ma le ipu o le moli o le fufuluina o le fufuluina potu (faʻataʻitaʻiga D3530 mai le DEGO, F88060i mai Aeg).

Faailoga. Tagata gaosi Fufulu, mago, paoa o le taumafaina Nofoaga, ituaiga o fale Tulaga, seti Ituaiga o mago O le pisa, DBA Tau, $
O le 41. Indit. Au mea Aveesea, lautele 45cm valu Faagavalo atu 55. 390.
Ls 9212-2 Ardo. E. Vaeluaina o loʻo faʻamatalaina, lautele 60cm 12 Faagavalo atu E leai ni faamatalaga 450.
Li 670 Duo Elixia Ariston. Aav. Atoatoa e aofia ai, lautele 60cm 12 Turbossushka 51. 530
LD-2060Wh. Lg. Aaa Aveesea, lautele 60cm 12 Turbossushka E leai ni faamatalaga 590.
Gsi 582 AL. Gorenje. CBB. Vaeluaina o loʻo faʻamatalaina, lautele 45cm iva Faagavalo atu 51. 550.
Gsn 1580. Tolopo Aaa Aveesea, lautele 60cm 12 E leai ni faamatalaga E leai ni faamatalaga 650.
ESF 6121. Electrolux Asa. Atoatoa e aofia ai, lautele 60cm 12 Faagavalo atu 47. 700.
E Le Manaoga 648850. Aeg Aaa Aveesea, lautele 45cm iva E leai ni faamatalaga 45. 800.
ZDI 6896 QA. Zanussi. E leai ni faamatalaga Atoatoa e aofia ai, lautele 60cm 12 Turbossushka 45. 850.
D3530. Taeina. Aaa Atoatoa e aofia ai, lautele 60cm sefulu mal le fa Turbossushka 47. 900.
Se55 m 671 EU Selemen. Aaa Vaeluaina o loʻo faʻamatalaina, lautele 60cm 12 Faagavalo atu 44. 900.
Sgs 09t05 EU. Bosch. Aaa Aveesea, lautele 60cm 12 Faagavalo atu 44. 1050.
GM 240-130 Gaggeenau. Aaa Atoatoa e aofia ai, lautele 60cm 12 Faagavalo atu 47. 1750.
G 663-3 Scvi Plus Mimiti. Aaa Atoatoa e aofia ai, lautele 60cm 12 Faagavalo atu 46. 1800.
CFD 715. Lole Aaa Aveesea, lautele 60cm sefulu ma le lima E leai ni faamatalaga 49. E leai ni faamatalaga

O le fefe vai - aua le fufuluina ipu

Tele o le "Desrowhers" ua faʻaauʻau "o loʻo i ai ma le faʻatuatuaina o le puipuiga o le tino. Afai e te faʻatusatusaina ma se faiga tutusa ua saunia mo i le fufuluina masini, i lea tulaga o le Overhwhy o le a sili atu le puipuia ona o lo latou pulea e le tagata e ona, e aunoa ma se faʻatonutonuina e tagata na ona. O le mea lea, tagata gaosi o loʻo taumafai e faʻateleina ai faleoloa mai le leiloa, e ono ono mafai ona vaivai node.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Aqua-taofi faiga (BOSCH, SIEMENS, Aristson, e faʻaaogaina se fetuʻutuʻunaʻi lua-malosi i le 77) i le le fiafia. E le gata i lea, i le pito i lalo o le masini o loʻo iai le pallet ma o le float ki, e otometi lava poloka le tafe i totonu o le vai eletise, pe a fai o le paneta i le aofaʻi o le sili atu nai lo le 250g. Le aoga o le sili atu o le 250G. Le aoga o le penefiti i le 250G. Le aoga o le penefiti i le 250G. Le aoga o le penefiti i le 250G. Le aoga o le penefiti i le 250G. Le aoga o le penefiti i le 250g. Le aoga o le penefiti o le sili atu i le 250g. O le aoga o le penefiti i le 250g. Le aoga o le penefiti i le 250G. Le aoga o le tino o le Taofi le System e faʻaalia ai se faamaoniga mo le ola atoa o le oona o le ipu ipu o le a faia i se taimi e mafai ai ona avea le leaga o le mea o le a avea ai ma le le lelei o le tino. E faapena foi, o le puipuiga malu ma i masini a isi toa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vai vai sapalai loka loka (lolesi) o se sensor o loʻo i ai i le pallet ma faʻalelei le mouskage. O le iʻuga ua faʻamalosia e ala i le alatoto i luga o le vai o vai, taofi le suavai.

Faapipiiina . O le ipu ipu vai e pei o le tutusa faiga ma masini fufulu. Tele taimi, o tagata o le fale mautotogi e avatu i le tele o fai totino e iai le laisene i lenei ituaiga gaioiga. Na o le fesoʻotaʻiga na faia e latou i tulafono uma o le a faʻatagaina ai oe e maua se mea mautinoa e le gata i le taʻavale lava ia, ae i le galuega, ma luga o mea sa faʻaaogaina e le tagata atiaʻe faiga.

O meaʻai e mafai ona fesoʻotaʻi i se malulu poʻo se vevela vai paipa. I le avea ai o se tulafono, o le fetuʻutuʻunaʻi oloa mai se osofaʻiga i masini-fetuʻutuʻu e faʻamoemoeina ma faigofie ona faʻagaioia. Ole malulu ole vai e masani ona faʻaaogaina, e ui ina foliga mai e tele vaega le gata mai o le eletise, e faʻaumatiaina e le masini i lona vevela. Ae ui i lea, o le toʻatele o tagata faʻatau Aua le fautuaina soʻofaʻatasi le ipu o loʻo i le vai vevela, talu ai e tele taimi o le vai faaola. O le sili ona lelei vevela o le 45 ° C. E maualuga tele (ma vevela vai mafai ona vevela i le 60-70c) le faʻaaogaina o se vaega taua o le fufulu polokalame, o loʻo avea ma taotoga o le faʻamalu atonu e sili atu le afaina nai lo le aoga.

Ae i nofoaga o fale faigaluega i aso nei, lea e iai masini faʻatapulaʻa o le manuia, ma le atunuʻu i fale, e faʻamaonia atoatoa le vai vevela. Manatu manatu e sili atu le lamatia. E le gata i lea, o aso nei masini i ona po nei, ua maualalo le le taumafaina o le eletise, ma le tau o le tasi sauniga o ipu o le 8-10 Rubles (faatasi ai ma mea e lelei).

A o le eletise eletise, o le "Desshwoshers" o loʻo fesoʻotaʻi i le fale o le fale 230v e ala i se rosette ma se eleele e le manaʻomia). Ina ia alavai i le otaota vai, o alavai o umukuka ua faaauupegaina ma siphons, lea e iai se isi fetaui lelei e faʻapipiʻi ai le fufuluina poʻo le fufulu.

Itumalo itula . A filifilia se ata talafeagai, ua ou mafaufau pea i le tulaga o le leo na fausia e le. Ina ua uma loa, leai, le foaʻi, ioe, e le mafai ona taʻua lava e le taʻua atoa lemu Technician. I le taimi nei, talu ai o le toʻatele tagata e fiafia e faʻaaoga nei masini i le po, o le tulaga o lo latou leo ​​pe a galue e tatau ona matua maualalo. O le sili "filemu" faʻataʻitaʻiga leo i le maualuga o le 45-46db, ma le taʻitaʻi i le leo faʻanoanoa o faʻataʻitaʻiga o le davolux - naʻo le 41DB. Falemai, Eseese gaosi oloa faʻaaoga eseese metotia o le fuaina o leo (ma i nisi tulaga o tagata gaosi mea e faʻamalosia "faʻagalo e faʻailoa ai lona maualuga). Ae o le "i totonu o le faʻavaʻa o le tasi gaosi oloa" o uiga ua taua ia faʻatagaina oe e faʻatusatusaina le faʻataʻitaʻiga e lava.

Ulufale amata . O se taimi e amata ai le aoga o le a aoga le taimi, o le a liliu i luga o le ipu ipu i se taimi. E faigofie pe a faagaoioia masini i le po, aemaise lava pe a manaʻomia, faʻaaoga masini fufulu ma masini musuasua. Soʻo se metotia o loʻo faʻapupula mai se tele o le eletise, ma i le taimi e tasi e liliu i masini uma, network i luga o le a tupu. O lea, e sili le aofia ai o le fufuluina ma le gaoi saito taavale i le taimi lava e tasi. Mo lenei, o le itiiti ifo o se tasi o latou e tatau ona faʻaogaina i otometi o otometi tulaga amata ona faʻalauiloa. O le ato ato fufuluina masini o se filifiliga e masani ona le faaoga, faamoemoe uma mo le "Dowsherher".

Faaalia . E manaʻomia le manaʻomia o le taʻavale "faʻafesoʻotaʻi ma ona pagota i le Lusia. Ae a o le faʻailoaina o le faʻaaliga e mafai ona mitamita o le "ipu ipu" o le logxx faasologa faʻasologa (bosch) ma puipuiga (siemen). Ava aiga e iai tamaiti laiti, e tatau ona i ai se taʻavale ma le puipuiga mai le tatalaina o le faitotoʻa ma suʻe le polokalame. O lenei ituaiga puipuiga o loʻo avanoa i masini mai le DEO, bosch, شم, teninu, Zanussi ma isi tagata gaosi oloa.

O le a le mea e le mafai ona fufulu . Faatasi ai ma ona tulaga lelei uma, ipu o le ipu e leai se mea e tasi - e mafai ona suamalie i mea uma i le lalolagi. O lea, latou te le fautuaina latou te fetaiaʻi i ipu mai le alumini ma le palasitika palasitika. Ona o le maualuga o le vevela o le vai ma o se mea e sili ona leaga, o mea na e ono le mafai. O polofesa e le fautuaina e tuu i totonu o le taʻavale ae maise le "aiga o le" aiga "tioata poʻo le le aoga o le tioata (ona o lona taua) e sili atu le fufulu e sili atu ona fufulu. ARRY BARE DEBES FOUSE, aemaise O fasimea meafaigaluega ma auiliiliga palasitika (faʻataʻitaʻiga, comukete compoines), e manaʻomia le mautinoa o oe i le fale gaosi " Afai tatou te faʻatinoina nei tulafono faigofie, o le a le fiafia o le 'auʻaunaga a latou tagata e ona. E tasi le sefulu tausaga, o le tautua o le tele faʻataʻitaʻiga e sili atu ile 15-20.

O faatonu faafetai i le kamupani "M. Vitio", o se faatusa o kamupani a le BSY o le a fai, DEG, DE, ZANEL, Zanussi mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili