O Le Tala O Le Tasi Aiga

Anonim

TALA O LE SUI O LE TUPE, o loʻo fefaʻatauaʻi ai le tagata faitau o la matou mekasini, ma o se faʻamatalaga o le faʻaumasia ma faʻapipiʻi i totonu o le fale mautotogi ma faʻapipiʻi i totonu o le fale mautotogi.

O Le Tala O Le Tasi Aiga 13842_1

O Le Tala O Le Tasi Aiga
Ata R.Shealoredv

O Le Tala O Le Tasi Aiga

O Le Tala O Le Tasi Aiga
Talu ai o puipui o loʻo le mautonu, fata, fata ma o taʻiala e masani ona faʻaogaina i le faʻaaogaina o le lima eletise. O nei galuega e le manaʻomia pe ana faʻatonuina e le Kapeneta ona nofoaga: i le fale gaosi mea taua o loʻo tuʻuina atu

O Le Tala O Le Tasi Aiga

O Le Tala O Le Tasi Aiga
Faʻapipiʻiina o se uamea tagata faʻapipiʻi i faʻamatalaga ma faʻapipiʻi o le pito i lalo o le taiala
O Le Tala O Le Tasi Aiga
Faʻapipiʻi le fata faʻapipiʻi i le fola
O Le Tala O Le Tasi Aiga
O le mea muamua o le saina o le taiala o le taiala i le puipui itu
O Le Tala O Le Tasi Aiga
Fetuunaiga o le tulaga o avanoa o avanoa na sosoo ai ma le faapipiiina o le taiala
O Le Tala O Le Tasi Aiga
Faapipiiina o tapuni o tulimanu ma ulu o konekarate. O le taotoga e faia i le pito i luga
O Le Tala O Le Tasi Aiga
Faʻapipiʻi le faitotoʻa o le faitotoʻa i le pito i luga o le taʻiala
O Le Tala O Le Tasi Aiga
Fetuunai le tulaga o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo faʻaaogaina le faʻaseʻe o le kilomita. Lea e mafai ai ona e tulaga le tulaga mo le 2-3cm

O le masina talu ai, na liliu ai se tagata faitau i le Faʻatonu ma matou e fesoasoani e filifili se leoleo. Na matou folafola o le a faia mea uma e mafai, ae i le tulaga e tasi: o le a ia taʻuina mai ia i matou faʻamatalaga o le faʻatau ma o le a faʻatagaina oe e fana le faiga o le kapeneta. O le mea lena na sau ai mai ai.

Faʻafeiloaʻiga

O Le Tala O Le Tasi Aiga
E leai ni mea tuai taugofie o mea faigaluega tuai ma toe foi i puipui o le aufaipese. O lea, o fata ua mautu i puipui. A o le laveaʻiina o puipui, na afaina tagata faʻapitoa faʻaogaina o tagata tomai mama, sa matou tusia le tele o taimi e uiga i le pagota, o latou tagata gaosi ma mea uma ua fesoʻotaʻi ma lenei autu. Manatua ni auiliiliga. O le aso o loʻo iai le kapeneta mai le Steel ma le Steminirum faʻamatalaga, e avea ma faʻavae o faitotoʻa. Faitotoʻa e mafai ona fesuiaʻi pe gaoioi (taʻele i tua) e ala i taʻiala. O loʻo faia le gaoioi i le aofaʻi o rollers na faʻatulaga i le talaaga. I le avea ai o se tulafono, e filifilia le faʻataʻitaʻiga maualalo o tautau mo le Kapeneta. I lenei tulaga, o le faitotoa e faalagolago i luga o le taiala maualalo, ma o le pito i luga taofi le pule i totonu o se tulaga faatulaga. O se ata lelei na faʻaaogaina ma se maualuga-lelei le tulaga o le sili ona taua, faʻailoa: loloto o le fausiaina; le lava o mata, rattling ma aau pe a gaoioi; Fealuai agaʻi; O le i ai o le pito i lalo o le Suafa i le Spring Dowlet (o lenei masini e puipuia ai le faitotoʻa e paʻu ese pe a faaeteete i ai).

O Le Tala O Le Tasi Aiga
O le mamanu o le kapeneta ua faʻapipiʻi i se pamu piliki puipui ma le palasitika e sili atu ma le lapoa o le 6mm. Uamea fale uamea "Drive" ma le lapoa o le 15mm ma le sikulu uila o le uamea faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina ma le uamea o le uamea ma, mulimuli ane, o le venezation . O le sheacks o le sipisi o le sipisi o le sherrobe o se faʻata, poʻo se chipport poʻo le mdf ipu poʻo se pupufu. O nisi taimi o tagata faʻatau filifilia lanu poʻo le matematika tioata, ae le lava o le le lava o le faʻaaogaina o le tele o mea i tua, o lavalava e iloa. Ina ia tuʻuina i totonu o le kapeneta, o le ua mafai ona taʻua o le teuina o taimi ua fuafuaina. O latou e eseese tulaga ma ituaiga o fusi ma atigipusa, ie ma le tautau ma le tautau mo fafo. I totonu faʻatumuina i totonu e masani ona faia mai le laupapa laupapa e ufiufi i Melami. E le gata i lea, o le toʻatele o tagata gaosi oloa e ofoina mai le "faʻatumuina o" mai lenei mea o le taugofie pe a fai o le tagata faʻatau paʻu. Naʻo vaega o metallic o lo o faʻataʻitaʻi: Taiala, Rods, Mesh, faʻamau.

I lenei tulaga, o foliga masani o le kapeneta.

O Le Tala O Le Tasi Aiga
O le faʻapotopotoga e amata ile fauina o fata e faʻapipiʻi ai le mea moni o le mea moni lea ua tuuina atu e faʻatonu e tusa ma tulaga taʻitasi. O le mea lea e tele ai le tele o filifiliga mo le faʻatulagaina ma le mamanu. Lua tutusa kapeneta, pei o tagata tutusa e tutusa, e le ola i le natura. Ae o loʻo iai ni uiga faʻapitoa o oloa o se tagata gaosi oloa. Mo le tele o tagata faʻatau, o se ituaiga o se uʻamea talaaga. E faigofie ona iloa e le Kapeneta na faia e tagata faatau a Mr.Dors, Commandor, Ecalum (Lucusia), Ramplus, ma isi

Filifiliga

O Le Tala O Le Tasi Aiga
O le le mautonu vaaia pito o le chipboard tapunia i luga o le nofoaga palasitika ufiufi. O pito i tua o le filifilia i le talosaga a le kalani Fuafuaga a le Aiga . O le tagata faitau na talosaga mai ia i matou o le mautinoa o le mauaina o le lumanaʻi faʻatau. I le fonotaga a le aiga, na ou filifilia e faʻatuina se falesa tele o se potu i faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le potumoe. Tau e le sili atu nai lo le $ 1500-2000.

Nofoaga Na filifilia lelei lava i le tuʻufaʻatasia o le potu ma sefeina o tupe punaoa. O le mamao i le va o le faitotoʻa ma le puʻupuʻu puipui o le potumoe o le 1m. O lenei mea na mafai ai ona faʻatu mai se ata i le lautele o le potu, i totonu o le faamoega faʻatasi ma puipui e lua, ma na ia teena ni pa. O le iʻuga, na faʻaititia ai le tau a le Kapeneta i le 5%.

Gabarits. . Ina ia faʻavaveina le faʻatauga o le faʻatauga, na matou fautuaina tagata e ona e faia

O Le Tala O Le Tasi Aiga
Faapipiiina o le pito i luga o le ogatotonu o fua na o ia. O lea o le a mafai e le tagata fai pisinisi ona fuafuaina le tau o le tau o le kapeneta i luma o le siakiina o le fua. O le tapulaʻa autu o le tele o le tatalaina, o le a faʻavasegaina e faitotoʻa faitotoʻa (pei o faitotoʻa o loʻo faia le sao sili atu i le poloketi tau). I lenei tulaga, o le maualuga na 3M, lautele - 3.75m.

O Le Tala O Le Tasi Aiga
Faʻapipiʻiina le auai o le auai i le Peraimeri o faʻalapotopotoga ma tagata faigaluega faia a latou tautua, na iloa mai ai o nisi latou te le mafai ona gaosia se umi o le umi o le faʻamatalaga; o isi e le musu e faia lenei mea, ae lapatai atu e tele le tau; Lona tolu ofo atu e fuafua le avanoa o le felauaiga maualuga i luga o le faasitepu. Na filifilia e le 'au a le au talimalo e faʻatapulaʻaina le maualuga o le 2.7 m, ma mulimuli ane faia i luga o le kapeneta, i le pogisa "taga".

Fesili Tau . Sqeaeak-amata ona masani ai ma

O Le Tala O Le Tasi Aiga

O le chipboard, e le tapunia ma melamine poʻo veneer, e foliga mai, e le gata i lea, e le gata i le mafai ona ofi i le ea i le ea. O le faaumaina o le paʻepaʻe o palasitika talaaga e leai se totogi. O pito i tua e filifilia i le talosaga a le kalani. O se totogi totogi lenei. Afai e faia i le fale gaosi, e tau le $ 0.8 / pauna. m, pe a fai i le nofoaga- $ 0.5 / m.

O Le Tala O Le Tasi Aiga
Spicker pulumu i luga o le fata taulima. Latou te puipuia mai le faʻaleagaina pe a fai o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le tasi ma le isi ma le laulaufaiva. O pulumu o se pa pupuni mo kamupani pefu o le pefu. Tau mo le gaosiga o le tasi ma le faletusi lava e tasi o le a mamao ese. E tasi le kamupani na mafua ai le gaosiga ma le faʻapipiʻi o se kapeneta ma ni faitotoʻa se tolu ma le maualuga o le 270cm ma le 90cm lautele i le $ 1800, ae leʻi talia le tele o le galuega. Ma le mea mulimuli, le kamupani lona tolu ina ua maeʻa ona faʻalauiloaina tulafono faʻapipiʻi i se tau talafeagai o le 3.,000 ma le lua vaiaso le taimi, lea e masani ona iai le lua vaiaso.

Faiga . Sa tuua e le au faifaatoaga le fale, e le gata ina maua o le laina o le Fono a le Komisi, ae e faʻapea foi ona Viapi o puipui mai le faʻafanua, ma le foloa mai le faʻaupuga. Matou te matauina lenei taua manatu. A faʻapea o ni suiga (i totonu o le 2-3cm i le 3m), e mafai ona faʻatonutonuina e ala i le faʻaleleia o le lagolago lagolago. Afai e sili atu le feteʻenaʻi, o le faʻapipiʻiina o le puipui o puipui ma o se mea lelei ma le itu taumatau poʻo le itu tauagavale o le tatalaina poʻo le gaosiga o se isi kapeneta e manaʻomia.

O Le Tala O Le Tasi Aiga

Evot ua sau le aso o le faʻapipiʻi ...

O le Faʻatonu o Faʻatonutonu Faʻafetai o Katal mo se fesoasoani i le tapenana ma le uuina o le tuufaatasiga, faʻapea foi ma Mr.toors ma Aldo.

Faitau atili