Faasee vaega: ituaiga o fausaga, mea.

Anonim

Faʻavasega vaega - o la latou matafaioi i le fale mautotogi, ituaiga o fausaga, mea mo faʻavaʻa ma faʻatupeina ma teuteu teuteuga teuteu.

Faasee vaega: ituaiga o fausaga, mea. 13843_1

Iapani puipui
Mr.Dors.

Nofofua vaega e mafai ona faʻaoʻo atu i le potu faigaluega tulimanu

Iapani puipui
Lmi.

Faʻapipiʻi i le tasi itu o le tioata tifaga - "web" e fausia ai le taufaasese o le 'aisa mamanu

Iapani puipui
Mr.Dors.

Manaia le aafiaga e tuʻuina atu se tuʻufaʻatasiga o le transpeant ma le opaque tioata

Iapani puipui
Ecalum.

O le tuʻufaʻatasiga o le lanu uliuli ma paʻepaʻe tioata foliga foliga fusum-aganuu lautele lautele

Iapani puipui
Deti mamanu.

Lanumoana Muse i le Alumisina Faʻavaʻa o le a faʻamautuina o loʻo fuafua lelei i totonu o le potu i totonu o le vaitaʻele

Iapani puipui

Iapani puipui

Iapani puipui
Talu ai nei, na tatala ai e LUMI se mea fou na faʻaaogaina mo faʻavaʻa o le sliding nilatitu, o se fasi fafie. O lenei oloa o le siʻosiʻomia ma le faʻaaloalo ma le malie. E mafai ona faʻaaogaina e oʻo i potu ma le maualuga poʻo le fesuiaiga o vailaʻau
Iapani puipui
O le Worborne Vaega - O se isi auala o le sefeina o avanoa
Iapani puipui
E foliga mai e tuʻufaʻatasia i le tasi paʻepaʻe ma lanu lanu (Maja Model mai Astor Mobile)
Iapani puipui
Mr.Dors.

Shirma e aofia ai le alumini crates ma paʻepaʻe manifinifi tioata - o le sili ona le mautonu filifiliga

Iapani puipui
Deti mamanu.

Glass Energyancycy faʻatagaina oe i le "taʻalo" ma le pa puipui

Iapani puipui
I luga o le tioata septum e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se ata (lumi-nova mai LUMI)
Iapani puipui
Mr.Dors.

Ua le aofia ai le "Paing

Iapani puipui
Teuteuina le luga o le pito o le flap faʻaalia decors o murano tioata (faʻataʻitaʻiga jomthesty style mai i Foa)

Soo se tasi e le i ai se taimi e tasi, i aga malie pe i luga o le TV, na e vaʻaia ai totonu o le fale Iapani, pe a mautinoa, uaʻi atu i le mea e taʻu o le fula. O ni vaega faʻaopoopo nei na faia i Papa ma manifinifi laupapa faʻailogaina ma pepa manino poʻo pepa malo. Latou te faia le 'au i totonu o nofoaga. Masalo o Iapani na muamua na muamua atu i Europa, ona ia avea lea ma Rusia le manatu o ni vaega faaopoopo.

Iapani puipui
Deti mamanu.

O le Aleaninum Expomas o le Vaega e mafai ona galulue i le eleele ma mea o loʻo i ai le faʻaeʻeina o le lisi, e leai se tasi e pulea le avanoa e sili atu nai lo tagata o le la. E le gata i lea, i lalo o tuutuuga, pe a le lava avanoa ma e le mafai ona fausia pa tetele, ma manaʻomia ai se nofoaga o fale mautotogi. Inā, ma a matou, e masani ona le popole tele i fafo, o faʻafitauli o le au Iapani e malamalama lelei. Ioe, o le vaʻaiga feaveaʻi e le suia ai tupe faʻatulafonoina le ono tuuina atu lava leo faʻaaloalogia o le potu malolo, o le a le maufaavaega le leaga mo le ulavavale mai le umukuka. Na o se mata e mafai ai ona e vaeluaina le potu i luga o sone aoga. E mafai ona tatou iloa ese mai nei vaega, e mafai ona e iloaʻeseina le va o le vaega tumaʻoti ma se vaega o le potu, vavae ese le tulimanu o laei i le potumoe. I se aotelega, e masani lava ona faapena faʻapitoa e mimilo ma, faasoa atu le potu i luga o le sone aoga, e leʻo faʻatupeina ai lea o le la o le la.

Foliga lelei

O le faʻataʻitaʻiga o loʻo aofia ai i le ulo ua tapunia pe tatalaina i luga o le laina auala e faʻatatau i lona ogatotonu. O le eseesega i le va o le faaopopoina vasega ma le faitotoa-colipe o le sili tele o lenei avanoa. Afai e tutusa ma le tele o le masani taliaina taliaina faitotoʻa (90-100190-200CM), o le faʻaleagaina o le faitotoʻa, pe a lautele (mai le puipui i le puipui) .

E i ai manatu e lua o gaioiga o le faʻaseʻe faiga: i luga o le tagata faʻatau lagolago (i fafo atu o fafo) Ia sili atu le fiafia i le tulaga o mea o loʻo iai - pe a o le stash agai i luga aʻe o le foloa, taofia na o le tumutumu pito i luga; E avea ma taiala (o le nofoaafi e mafai ona faʻapipiʻi i le taualuga, puipui i luga o le tatalaina pe faʻapitoa faʻavaʻa). O lenei tulaga i le va o le fola ma le pito i lalo o le vaega o loʻo tumau pea, i le 1 cm, avanoa. E leai se mea na faʻaleagaina le faʻamaoni o le fola o le foloa, ma o le tino lava e faʻatino filemu. Ae, o manatu, o lenei ituaiga o fausiaina e iai lona taua tele o le aʻoga, o le vaega o loʻo i ai le faʻavaveina o le tautau ("Maliethiction i lana gaioiga e masani ona matauina.

E le faigofie le foia lenei faafitauli. Tele kamupani faʻapipiʻi i luga o le fola i tafatafa o le puipui o se vaega faapitoa t-foliga mai o loʻo sau i luga o le pito i lalo o le faitotoʻa. O se polokalame e mafai ai ona e faʻaititia le fesuisuiai o fetu o le pavai, ae e le aveesea atoa le faʻafitauli. O le isi auala, faʻatasi ai ma aganuu, o loʻo faia e tagata faʻapitoa tomai faʻapitoa. Na tuu e luza na palu grooves po o se uila ua saunia laupapa laupapa ma se groove ua faapipiiina. O le KEDVAIVAI o le pito i lalo o le palasitika fusg o loʻo aofia ai i totonu o le taʻiala.

O le faʻavae o le pito i lalo ole pito i lalo o le fofoga o le foloa o loʻo tautua mo le aʻoga ma lagolago, ma taʻitaʻi. O le lona lua o le taʻiala, opta, ua taofi le ie ona o loʻu paʻu. O le lagolago pito i lalo e mafai ai ona e aloese mai le faʻaliliuina, ma o le aoga autu lea o se vaega o lenei ituaiga. O Anteostot o le auala o loʻo i luga o le fola ma o loʻo tuʻuina atu i luga. Ua pipii i le fale, latou te o mai ia i latou .D. E moni, o nisi kamupani, e pei o Mr. Faitotoa, ofo atu e opoina se ata manifinifi manifinifi i le foloa, o le a le tautevateva tagata.

O nisi mansion o le sili ona taua o le standius vasega. O lo o latou agai i luga o le nofoaafi pito i luga. O le tapoleni i lenei mataupu e i ai se foliga mataʻutia ma mafai ona alu i luga o le puipui i luga o le tatalaina, pe alu i le puipui. O faʻataʻitaʻiga na ofoina atu Rusia gaosi Rusia (Ecalum, Aldo, Alpha) ma Italia (Arte Vetro Calili, ADAS).

FOLAFOLAGA FOLAFOLAGA

O le ata tusiata o le vaega o le vasega e aofia ai vaega e lua - faʻavaʻa ma faʻatumuina ma faʻapipiʻi masini. Tatou amata i le faasologa.

O le masani masani ma manaʻomia filifiliga mo le mamanu o se faʻavaʻa-omininum, tablelalar poʻo le lapotopoto talaaga. E maua ai le tele o kamupani na faagaoioia i la matou maketi, aemaise le Mr. Faitotoʻa (Lusia), Foa, RiMades, Atotor Adile, Albed, (Italia). O le lauiloa o se mea e taʻu mai ai o le mea moni o le mea moni o le vaapiapi (3-5 cm) o le "paʻepaʻe uamea" o loʻo tuʻufaʻatasia ma le le mautonu mumu pe lanu paʻepaʻe. Ma faʻaopopo atu, o nei ata e faʻapipiʻi, ma o le paʻu ua faʻaleagaina pe na o le tele o vaega e faigofie ona suia. E le gata i le le lelei o le Aluminiru. O lenei uʻamea e le tetee atu ai i maosiosia, ma e faigata tele ona toe faʻafoʻi le foliga mai o le oloa. O le fofo i le faʻafitauli e ono avea ma lanu poʻo le ata o le Veneer. O nei au tautua o loʻo ofoina atu e le RIMMOdes, Trit-Por-Pouy, Windhi (uma-Italia) ma le atunuʻu. O le mea ese lava, o le faʻauma e le afaina ai le tau o le faʻavaʻa, o le faigofie alavai, o le sili atu o le ata poʻo le ata vali e tusa o le tutusa.

Le lona lua lauiloa foliga o fafie, aemaise lava i le gagana faakopolo i totonu. O vaega laupapa e foliga mai e sili atu le tele nai lo le uʻamea, ma tuʻuina atu ni vaega o se foliga vaaia. E masani ona ofoina mai foliga masani po o le valivali i se lanu mai le lautele lautele. Lea e mafai ai ona e filifilia se mamanu mo le teuteuina o puipui, meafale po o nofoaga.

Ae i le faagaoioia o tootoo tosoina agai i vaega e lua faigata. Muamua o le manaʻoga e faʻatumauina le taugofie masani (20-30%) ina ia aloese mai le latou tauemu. O le lona lua e mafua mai i le manaʻoga ma le faʻaeteete faʻalelei faʻalelei. A maeʻa mea uma, toʻatele tagata gaosi faʻamau le faʻavaʻa ma le kulimi, o lea e sui ai le ipu tioata e faigata.

Ma le mea mulimuli, o iai tulaga mai le MDF, lea, pei o le Aluminum, e mafai ona vali pe ufiufi i le vene o le laau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kamupani Rusia o loʻo ofoina.

Ata i tioata

O le mea moni, o le faʻavaʻa e taʻalo ai le auala mulimuli i le octor o le interlialm vaega, ae o le faʻavae konekarate autu e aofia ai i lona faʻatumu. E mafai ona manino pe mataga taga, MDF, Chimpboard, orwards, ae o le tioata lea ua masani ai. Faʻaliliu ni faʻamatalaga o loʻo faia mai se ata tioata faʻapipiʻi pe vaevaeina i ni vaega. Mo le tulaga muamua, o le tele o tioata tioata (feololo, triplelex) ua filifilia, i le malosi lona lua e manaʻomia le ogaoga, o le transpraverment o le faʻavaʻa ua tuuina atu.

Tioata e mafai ona atoa pe faasee. O le matovost ua ausia e ala i le vailaau o le mageso (ACID togafitiga) poʻo le oneone. O auala uma e faʻatagaina ai mamanu ma teuteu i luga. Sei o tatou fai ni mea manifinifi o ni lanu e pei o ni tauaso, pei o ni vaega mai le Headhi, Riminio ma Garofoli).

O le tele o tioata sili ona taatele lanu mo toilalo itu e paʻepaʻe. O le tamaʻitaʻi manaʻomia o loʻo tuʻuina atu i ni auala eseese e tolu: O le tioata faʻafetai i le tele o kuka (o le sili ona taugata filifiliga), pe o le a faʻaaogaina i le va o le lua tioata ata (tolu ). O nei faʻagaioiga, o mea taʻitasi na faʻateleina ai le tau o le oloa i le 3-4%, faʻaaogaina, aemaise lava, i le aoina o le Italia RIMICodes. I se faʻaopopoga, o le Lusia Lumi e ofoina atu le auala gaosi e faʻapipiʻi ai se ata i le tasi itu, o loʻo avea ma saogalemu. Ae e tatau ona manatua o le ata e mafai, e tusa lava ma le faigata tele, ona vavaeina lea. E ofo atu foi i le fale gaosi le fale gaosi Iasian i le lautele o ata o teuteuga. Tuu i le va o tioata vaega, latou te fausiaina le aafiaga o vai tafe, lanu gel po o vali. Ae, vaʻaiga, e aoga tele i le 300 i le 1M2.

E i ai isi filifiliga filifiliga: Faung, Fatt ma le tioata atoa. O Fgang o se ata tusiata o loʻo aofia ai i luga o le paʻu i luga o matatioata sa tigaina i le vevela maualuga. Tau 1M2- $ 300-800. O Flot-tipi le tioata i luga o pito o le a tau le $ 5 mo le 1 p. M. Adossissids vaega o le vaipupupupupupupupupupupupupulega o loʻo talanoa i le moni matagofie matagofie, o le auala sili lea ona iloga e teuteu ai ie line o le faʻalu. E mafai ona faia i le okaina o se galuega faʻapitoa ma fai mai e faʻaofi i totonu o le tapoleni pe filifili mai i le maeʻa o le fale gaosi. Ata e ofoina atu uma Italia Fea, Garofoli, Atortor Willie Milille ma kamupani kamupani. O le mea mulimuli e mafai foi ona faia se ata auiliili i luga o le ata poʻo le manatu o le tagata faʻatau (ecalum). Ae e le i ai le matagofie o le taugofie. 1m2 tioata ata o le a tau le itiiti ifo i le $ 300.

Fesili i totonu

Talu mai le taimi ua uma ona taʻua ai, o le leo leo totonu o se mataupu muamua o le ogatotonu, tatou talanoa pe faʻapefea ona ulufale i totonu o le fale o le fale mautotogi.

O lea, o le muamua ma le lautele o le faʻavae o le mamanu - paʻepaʻe matteg tioata, lea e masani ona i ai i le daminim ma le alumini faavaa. O le vaega e le tosina mai ai le mataala. O lenei filifiliga e ofoina atu e le sili ona mafai ona faia e le tele o kamupani Rusia (Ecalum, Kidinal, LUMI, Stanley, Grees) ma tele fafo. Stylistics (High Tech, "Togafitiga Temptoo" IDR.) Faalagolago i le tele o tioata vaega ma le ituaiga talaaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga mai Denti mamanu poʻo le Tre-Por-Por-Porgo Shade o le Skinical Campom o le tele o le faʻavae o le marvas poʻo le sili ona lelei.

E tetee atu i totonu i le gagana Iapani e faigata. O le ituaiga o faitotoʻa o faitotoʻa e le tuʻufaʻatasia ma le foliga o le foliga, o lea o lona galue i le Europetan Versiction na faia ai se lanu uliuli.

O se sao faʻapitoa i totonu o le totonu o loʻo taʻalo ai. O lea, i le po o le sefulu o mea na fesiligia ai, ma vaʻavaʻai le tamatapetoti, ma i le sefulu tausaga mulimuli ma i faiga mulimuli ma faiga, sinaʻe o loʻo vaaia i totonu. O le toe faʻaola ai le agaga o le vaitaimi o le fasefulu tausaga talu ai, e mafai, "valivali" o le vaega. Le tuʻufaʻatasiga o le tele o lanu faʻasoasoaina i le tasi parvase foliga fiafia. Sea laupepa tufugaga pupuu, ma talafeagai mo le umukuka, potu tausi ma fanau, o loʻo ofo ai, mo se faʻataʻitaʻiga, anttor Ugutu ma Mr. Faitotoa.

E mafai e le atunuʻu ona fautuaina e mafai ona fautuaina le Exit1 faʻataʻitaʻiga mai BOSCA Arreda (Italia). O le Initaneti o lenei vasega o se laupapa laupapa i le faaluaina lua silaina, o loʻo i ai o le faʻaaogaina o le mea faʻapipiʻi o laupapa manifinifi.

Matagofie e manaʻomia le taulaga

O vaega taʻitasi o loʻo faia e okaina, ma o le faʻatali mo le maeʻa o oloa pa'ū mai le lima aso i le lima masina. Naʻo faʻataʻitaʻiga e masani ona faʻaalia e tamagini, e faʻavae i luga o le mea e mafai ona e filifilia le tiapolo ma le faʻapipiʻi polokalame. O le oloa apack o le a leai ni elemene, o nisi kamupani e talafeagai mo faʻafitauli e eseʻese mai faʻafitauli, mafaufau taʻitoʻatasi ma le tau o tioata, faʻavave, faʻailoga ma otootoina o numera numera. Ae o nisi taimi e tele naua i loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga lautele: o le tagata faʻatau ua taʻua o le tau o le 1M2 vaega. Pei o se tulafono, e $ 400-1000, ma e sili atu le tau o le tele o tau. E aoga le fai mai o le tau maualuga o le tau fua faatatau e le oi ai?

O le au Faatonutonu Faʻafetai le kamupani "Faʻavasegaina o totonu", "faʻailoga manumalo", "Unions", Deni mamanuina, Ectam ma LIMI mo se fesoasoani i le tapenaga o mea.

Faitau atili