Auala e Te Malolo ai

Anonim

E tele auala e teu ai tusi: Faletusi, fale, falelauasiga, malu. O le mea e fiafia i ai le tuʻuina atu o le faiaina - faʻalagolago i le nofoaga ma le fuafuaina o le fale mautotogi.

Auala e Te Malolo ai 13847_1

O le tusitala tele o Hemia Herman, talitonu o le tagata iloga o le falemai, na le manatu e le na o tusi, ae ua le gata ia latou tusi atoatoa. "

Auala e Te Malolo ai
Ata e.lichina

E ui lava i le taimi o le taʻavale o le aiga, na toe faaauauina tusi i le faʻatauina ma teuina i le fale, faʻaaoga ni nikono ma faigofie mo lenei. O tagata tamoe, tagata fai taavale ma fale teu oloa na avea ma ituaiga o fale o le fale Misibar.

Auala e Te Malolo ai
Ikea

O mea faigaluega a ausilali e faʻatagaina oe e faʻatulaga le teuina i le auala sili ona talafeagai. O uiga o faletusi o loʻo fetaiaʻi ma faʻamamaina foi, faʻapea ai ma mea mo le uaina: tu i lalo o le tusi, tuliga, o le naifi mo le tipiina o itulau tipiina i itulau tipiina itulau tipiina.

Auala e Te Malolo ai

O falelauasiga o aso nei faaonapo nei, e le iloa, ua leiloa o le mataʻutia, le lē aulelei ma sili ona fiafia, sa i ai lava i o latou aiga.

Auala e Te Malolo ai
Tusiata h. dzirkalis

Ata k. Manko

Afai e le faʻatagaina e le fale mautotogi le tuʻufaʻatasia o se potu malolo mo le faletusi, pe a filifilia se nofoaga mo fata, faʻamaumauga ma fata, faʻatonutonu faitioga ma lo latou tulaga sili ona lelei. I le tulaga o lena, o le faʻaiuga o le fogafale mai i le pito i tua, vagana ai lona tiute autu, tautua o se vaega i le va o le sitepu ma le potu malolo.

Auala e Te Malolo ai
Sasae tala.

O tusi maualalo o loʻo i ai ma le lipine o le fufuluina o le mansard potu faataamilo i le tino, liliu i se ituaiga o le "faʻavae". O le faletusi e ave i le tulaga lea o le mea maualalo (na mafai ona malupuipuia fata e faigata atu iinei). O meafale mo nei Mo faletusi e ese mai i tu ma aga, muamua, i le lanu, lea, faʻatasi ai ma le ata tifaga, taʻalo faʻatasi ai i totonu.

Auala e Te Malolo ai

E tele auala e faʻaleleia ai totonu. O le fua e faigofie ai: ave le fata. Vaevae le potu ua tuanai i le lua, o lea o le faia lea o se mea e pei o sone aoga o fesoʻotaʻi i latou lava.

Auala e Te Malolo ai
Deigian F. Picer

I le ecpercles ma chic-chic, o le le saʻo o le fli-maketi faiga, faʻaaoga mea o loʻo fefiloi o le tuufaatasiga o tagata eseese. Mea fou e fesoʻotaʻi ma le mauaina i luga o faʻatau ma i faleoloa tuai. O le a le mea e tatau ona iai o le faletusi i se fale faapena? Ole latalata i faamalama, faʻapitoa o malutaga na faia, pe a fai o se auala sao o mea na talafeagai ma le tino, i lalo o le folauga i luga o le fola, aofaʻi o mekasini ma faʻasalalauga. Ma e mafai ona le tele se avanoa i le puipui ma tuu le taimi tatau i le avanoa i fafo.

Auala e Te Malolo ai
Architepment A. Malkin, M.Vasalyeva, k. Marks

Ata e.lichina

Ua lauiloa le tele o le tusi lisi. O le fea e te faia le fiafia? E faʻalagolago uma i le aotelega o le faataamilosaga o le avanoa e nofo ai, mai le maualuga o le taua, mai le tofo ma mea e fiafia ai o 'au o' au. O se ato tele e mafai ona tuu i totonu o le potu malolo, ofisa, fale, potu poʻo le auala, ae e le o se mea, o le a sili atu ona faigofie ona faʻaaoga le telefoni feaveaʻi. E leai se taimi ua leva ona galo le tau mai i le pefu i le tulimanu pito i tua. "Afai o le mauga e le alu i Magnomet, o lona uiga o le magiott alu i le mauga."

Auala e Te Malolo ai
Sasae tala.

I le ofisa, e tatau ona latalata i tusitusiga tatau a le au faigaluega i le falefaigaluega, lea e mafai ona faʻaopoopoina ma faʻalautele ma tatala ma le matala matala. O le filifiliga lava e tasi e sili ona talafeagai i mataupu o le nofoaga o le potu e laiti.

Auala e Te Malolo ai
Tusiata A. Kulikov, n.simanova

Ata V.nepledova

E le tatau ona avea ma laupapa fata. O le faʻaaogaina o le atoatoa poʻo se vaega manino o le mafai ona faʻaalia e faʻaalia ai le teuina o le teuina. E taua tele lenei pe afai e te manatu o loʻo tatou i ai ia i tatou, e ese mai, o Shirma "o se vaetamaina ma vaega faʻa-faʻalelalolagi. O lea o se tasi cunning, tusi pepelo i le tafailagi. E mafai ona aoga le taga i mataupu o le fata e le tumu atoatoa ma o loʻo salalau tusi.

Auala e Te Malolo ai
Sasae tala.

Ua lauiloa, o tusi e sili ona faileagaina mai e le leo. Afai o le epiesedd screencase faʻatumu uma le foloa mai le foloa i le totonugalemu, e mafai ona avea ma se ituaiga o uiga faʻapopoleina vaega. O lenei faʻagaioi e aoga ma i le mataupu pe a le o iai le vaega o loʻo iai nei o loʻo iai nei. Tuʻu i luga o se pa puipui o le pa o tusi, e mafai ona e faʻaaogaina le tulaga.

Auala e Te Malolo ai
Sasae tala.

O fale faʻamafanafana e mafai ona faʻaaogaina ma le tele o le tusi i le vaega o le faʻamalama ma faitotoʻa. O lenei vaifofo o le a mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o le tele o le gaogao avanoa i lalo o faamalama pe, pei o lenei tulaga, faʻaleagaina le le faʻamaoni o le koneteina contector. Le lava le faʻaititia o totonu "Faʻamatuʻuina" mai le tele o vale. E pei ona tatau ai, o elemene uma lava e leai sona tulaga le talafeagai ua natia nei i le mata. O totonu o loʻo foia ma le faʻaititia o lona uiga. Le itiiti ifo i le muamua vaai.

Auala e Te Malolo ai
Tusiata m.senberga

Ata k. Manko

Tuʻuina o Tusi i soo se taimi, e masani lava ona aafia i le tulimanu o le fale, mo se faʻataʻitaʻiga i lalo o le faasitepu, e le gata i le faʻaaogaina o le potu, ae faʻafaigofie foi ona faʻaaoga le potu. Filifiliga talafeagai - tusi uma i se mamao o se lima. O le manatu na avea ma faigofie i le faʻatinoina ma i le taimi lava e tasi faigofie i le galuega.

Auala e Te Malolo ai
"Mekran"

E le taua i le le taua: O le ulu o le ulu o le tutusa e taʻalo ai le matafaioi o se mataʻitusi lapopoa ma faʻaoʻo. Sili ona lelei mai le manatu o Ergonomics o le tali e momoli ai se mea i le ogatotonu o le potu. E foliga mai o le tuufaatasia o le tuufaatasiga o paʻepaʻe ma enaena fugalaʻau: O le faʻaititia o le agaga e mafai ona aoga le fausiaina o le malamalama ma soʻo se isi pouliuli, o fea le mea e iloa ai foi.

Auala e Te Malolo ai
Ata R.Shealoredv

Afai o le faletusi o fale e taulaʻi i luga o le puipui pe i le tulimanu o le potu malolo, aisea e le o ese ai le avanoa i le fale teu oloa, pe a fai o le mea gaogao? O lea ua e manuia "o le a aumai tusi mai le potu latou te foliga ai ese. O le BECK e lava le maualalo e mafai ona faʻatinoina le matafaioi a le faʻaaogaina, pei o le faʻamafanafanaga: o ki, pe tuʻu uma mea e teuteu ma faʻafitauli.

Auala e Te Malolo ai
Ciame.

O aso nei na faia ai ana lava fetuunaiga i le faavaeina mautu foliga o le faletusi o le fale. E faʻapena foʻi mea uma, i galuega a le potu e teuina ai tusi. Ioe, ma faʻatasi ai ma le tuʻugamau, o le tulaga e sili ona faigofie nai lo le taimi ua tuanaʻi. Ua uma ona i ai ni fale mo vaivaiga a tagata, ma o loʻo la latalata atu i paipa o vevela ma malulu vai sapalai.

Auala e Te Malolo ai
Designer A. Sheerov

Ole mea ua taʻua, o mea uma e te manaʻomia o loʻo masani lava ona faʻatali. O le tulimanu o le umukuka o loʻo aofia ai maʻa matala, e faigofie lava ona teu faatonu ma mekasini e te manaʻomia. O lenei nofoaga e le faʻamalosia ai se mea, e le tele le poto ma le sili atu ma le le gata i se faigofie tele. O le a saʻo le tuʻuina atu o se tulaga faʻalilolilo o le teuina o pepa (e foliga mai e sili atu ona faʻavaeina se malamalama malamalama.

Auala e Te Malolo ai
Sasae tala.

O se tali lelei i totonu: O tusi a le au tusi o loʻo i ai i le feteʻenaʻiga o le feteʻenaʻi ma, o lea, ua malelemo ai i le puipui. Ua ou mafaufau i le maualuga o le maualuga o le fata, e toe malosi le faafitauli o le teuina o le le mafai-fuafuaina encycylopectic lomiga. Mo le loloto, sili ona lelei- 28cm. Ona tutū lea o tusi i le tasi laina, ma o le maʻa ia o le a le tuai tele i totonu o le potu. O le isi foliga foliga e tusa o le 40cm. E talafeagai mo i latou ua faamalosia e fasiotia falelii e lua i laina e lua.

Auala e Te Malolo ai
Cia.

O le masani masani filifiliga: o le mafai ona taoto i le taimi paganoa, e iai se lisi umi o le le malie o mataupu. I luga o le fata sa i ai, o ulu o le moega e mafai ona avea tusi ua faitau nei pe faatoa i ai ma e leai se taimi e matamata ai i le e ona. O le natura o le faʻaaogaina faʻamatala lona foliga. Faigofie, O le matala, saʻolotoga i uiga taua o lenei auala vavalalata i le malo o Tapela.

Auala e Te Malolo ai
Tusiata i le Ongdinssh

Ata k. Manko

Meafale i tua o fale tifaga mo faletusi e ese mai i fofo masani, muamua o mea uma. O lenei tusi o lenei tusi "Faʻavasegaina" i luga o le tagata "fuaina". O le iʻuga o le sili lea ma le sili ona lelei o le faʻatulagaina o le taofi o le pu o le puipui. O se foliga tulaga ese e avea ma se teuteu lelei o lenei faletusi a le kapeneta. E tatau ona maitauina o se tagata masani ala i soʻo se tulaga e maua ai se faʻamanuiaga sili ona lelei. E le o se avanoa o le uiga o le tufuga o le fale faigaluega tumaoti i luga o seneturi uma o le matagofie ma stylistic decauted.

Auala e Te Malolo ai
Fealuai.

O tamaʻi vaega o le fale mautotogi, o tele faʻafitauli e mafua mai i tagata e ona le teuina o tusi. O le faitotoʻa o le maliega e faigofie ona faʻaaogaina ma faʻasaoina le avanoa. E i ai lava mea uma e mafai ona teuina i le malamalama manino, ma i latou o lena e sili na nana mai mata mataga.

Auala e Te Malolo ai
Mller Hereel

E leai se tasi e le teʻi i le fola teuina o le fogaloa. Naʻo le taimi nei ua taunuʻu le MODEMER i le sui o le suauu palapala, lea, faʻafetai i lo latou matala ma le maualuga vae, foliga malamalama. Le tutusa, filifilia vaapiapi maualuga raple mo tusi, e mafai ona e "lamolemole mai le" le lava le maualuga o le taualuga. O le gauai atu i le tutusa sela o le sela: O lenei metotia faʻatulagaina o le faʻauigaina ma sili atu manino fausaga tusi tusi. I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia le faʻavasega o tusi pe o le i ai o le avanoa avanoa ma le ea.

Auala e Te Malolo ai
Cinova.

O le faʻafitauli o le zogle o loʻo foia Studio e faigofie ona foia ma le fesoasoani a le pasi-e ala i le hack, o fea o tuʻu i le taimi e tasi e tuʻufaʻatasia uma sone. E taua aua le sikoa sela i le tapulaa ina ia i latou "ea". O nisi fata e mafai ona tuua le gaogao i le malamalama. A o le tusi lena o ia lava, ua tele na suia tele ona o mea na fausia

Auala e Te Malolo ai
Designer A. Sheerov

O se faʻataʻitaʻiga o le lautele o mea taua o aso nei. Ua lava lava le laulau tusi seti i itu taumatau i le fata o fata o le asymmetric ituaiga e maua ai le sili atu o le sitaili. O le filifiliga e talafeagai mo le alualu i luma tamaiti aʻoga tamaiti aʻoga, masani ai i le ituaiga o 1920-10-1930.

Auala e Te Malolo ai
Sasae tala.
Auala e Te Malolo ai
Demigner A. Maldakhovova

Ata i.beko

PostModdery irony e fesoʻotaʻi ma le masani masani o le fata tusi. O tusi i le Insisl e uiga i le "ala i luga" i totonu o le kapoti o le ata, aisea e le toe gaosia ai lenei mataupu ae le faʻasaʻo i totonu o le laʻau ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a Toul ma le fesoasoani a poutu? O le curvililiar o le faʻatulagaina o loʻo faʻatagaina oe e tuʻuina atu se nofoaga mo le teuina o tusi ma se isi pe leai se mea e le masani ai.

Auala e Te Malolo ai
Sasae tala.

O laina mautu o Tomov e latalata i le tasi ma le isi e fausia se sili sili ona lelei o le vevela vevela. O lea pe a fai o le puipui alu i le itu i matu o le fale ma e feula ese mai le malulu, tulaga o le mea e te fiafia ai i laina maualuluga i le tulimanu.

Auala e Te Malolo ai
Forezetti.

E leai se tasi e finau e iai fata tusi ma fata e fai ai se tutoʻatasi o loʻo galue i totonu. A faʻapea, aemaise lava tusi i latou o loʻo tusia, ma piki ai aʻa o tusi o le sofa-shelves decorator-mystingizreti.

Auala e Te Malolo ai
E fetaui.

E te manaʻo i le potumoe e vaʻai i ai nei? Ona faʻaaoga lea o le ipu tioata ma uʻamea. Wooden Woodrobe sui i luga o se avanoa matala, Toeitiiti lava le vave o le hack. E mafai foʻi ona e mauaina le fiafia i le lattice shelves, e pei o le pefu e le mafai ona taofia. Atonu o le a lagona e le tusi o le tulaga o le sicral Pargen le igoa o iinei. Abererey mekasini - tonu lava.

Auala e Te Malolo ai
Ikea

O le faʻatumauina lelei o le pito i tua e tatau ona mafaufau i fafo, aua o le galuega e manaʻomia se uiga o le malamalama: E tatau ona faʻatonutonu.

Auala e Te Malolo ai
Porada.

O le fatafata o tagata folau i totonu o se lautele "tuai" Agaga e foliga mai e matua manatu faapito. Stylized Uati, o lenei fasi meafale e le solia ai le faaaloalo malosi.

Auala e Te Malolo ai
Ikea

Mo moli o le lotoifale, nila moli o le mafanafana paʻepaʻe malamalama i le 30w e mafanafana. E masani ona faʻaaoga mo le faʻaseseina o ata o atavali ma faʻatagata.

Auala e Te Malolo ai
Ikea

Lamepa e sili atu le faʻatulagaina ma le aveeseina i le lafoina o le moli i lalo i se tulimanu. Mo le taua i le taualuga i totonu o le kapeneta faʻaaoga tamai lamepa e fatuina ai loloto loloto.

Faitau atili