Tala Fou o le fale tuai

Anonim

Lua-faleʻoai fale ma se vaega o le 313.4 M2: O se fale faʻaonapo lenei ma elemene o le pogisa, lea ua maua mai.

Tala Fou o le fale tuai 13849_1

Tala Fou o le fale tuai
O le pepa ogalaau o le tipi lelei ma le lelei o le feagai ai ma le maaleale o le maamora, e le masani ai le fale o se faavae. O le alasā, o faamalama tetele o potu malolo ma pa puipui o le fogafale lona lua, ufiufi i le faʻapipiʻiina o le folasaga ma vali i le moli moli, avatu foliga matagofie. Valivali le palu, o le fea o alavai auala ma taʻamilosaga i luma o le fale, e le gata i le aoga, ae o le malosi foʻi o galuega ma le tele o le sami

Tala Fou o le fale tuai

Tala Fou o le fale tuai
Tolopoina o le tuufaatasia o utupoto ma pouliuli faamalama futu le faia o se faamaopoopoga grid, faapaleniina le totonu
Tala Fou o le fale tuai
Tele faamalama-o le showcases i le potu malolo sone e faʻatagaina ai le sili ona lelei le mafaufau e tatala saʻo i le vaituloto, e avea ma vaega tuʻufaʻatasia o totonu
Tala Fou o le fale tuai
O le umukuka ma le 'ai i lalo ifo o le auala i le auala.
Tala Fou o le fale tuai
Aofia ai i totonu o le potu malolo o se ogalaau cab puipui ma o se vaega o le puipui o le pa o le tambour, laina ma le maa, maota laupapa ma fola
Tala Fou o le fale tuai
I le puipui o le puipui ma le maualuga, o mea laiti laiti laiti o taimi tina atamamai, aofia ai tusi lesona kofe
Tala Fou o le fale tuai
Cuisiine ma le '' Oa le potu teuteuina i le Rustic style
Tala Fou o le fale tuai
E manaʻomia mo le galuega atoa o le laulau. O loʻo fausia moli ua taofia i totonu o le taofi taofi.
Tala Fou o le fale tuai
O se tasi o faamalama o le potu malolo, faia i foliga o se tioata atoa, alu i le tambour
Tala Fou o le fale tuai
Tuusaʻo i le potumoe, o se potu manaia o le potu malolo ua faʻatulaga, ma maasiasi i le pagwall puipui
Tala Fou o le fale tuai
Flower Motugaafa o loʻo i ai i le Upholsters o meaafale ma luga o le moega ufiufi, piki le pepa puipui
Tala Fou o le fale tuai
Ua nofoia e le potu o matua se potu tele. O I Warkovolka O le matafaioi o puipui iinei taʻalo tagata fai laupapa, o le unau o le taualuga, na totogi atu i le taualuga.
Tala Fou o le fale tuai
Faʻafetai i le aʻafia o Wilmartion o Windows, o totonu o le potu o le afafine o le afafine o le afafine o le afafine o le afafine o le afafine o le afafine o le alofa ma le alofa tunoa
Tala Fou o le fale tuai
O potu o tama, o loʻo i le isi fale, e tutusa ma le isi fuafuaga, ae ese i le tulaga
Tala Fou o le fale tuai
I le mamanu o tamaiti pupula lanu lanu (Sofa le olaola, laititi fala). O le fata e faia e okaina, o le a amanaia le taualuga mafanafana
Tala Fou o le fale tuai
O le ao totoina e tumu ai le faletaele o le fogafale lona lua. E le naʻo le faʻamalama i le faʻamalama i le puipui, ae o le popoto i le taualuga
Tala Fou o le fale tuai
Fuafuaga o le fola
Tala Fou o le fale tuai
Fuafua o le fogafale lona lua

E talitonu o le matua ma fou e masani ona i ai i se le atoatoa le tusa ai. Peitai, talu ai nei, i tusiataimi ma mamanu ma mamanu, mafai ona ou matauina le masani masani, faigata faigata faigata i lenei manatu. Latou te tatalaina se ata faʻapitoa i le aofia ai i le itu faʻaonapo nei o elemene o le lalolagi.

E mafai ona matou faapea mai o lenei tala amata i le tausaga a o lei le i mulimuli. O le laueleele i luga o le matafaga o le vaituloto e leʻi i ai i le tama matua o le ona o lenei aso o le fale na avea ma vaomatua. O tausaga 'avea ai le lalolagi, na faaaofia ai le lalolagi, ma e tatau ona tuʻua e le aiga se nofoaga na aʻafia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi la matou taimi, ma le nofoaga ma maua ai fale na toe maua mai i le fale faʻafoe (fale o Fale lafumanu ma le fale o Fale.

O LE GARDS O LE MAUA Faʻaleagaina ai ona manaʻoga mo le mafanafana, e mamao ese mai le auai o le tapulaa o le tausaga. O le tele o le fale o le manu e laitiiti mo se aiga o le lima. O lea, ua maeʻa ona fausia e le Faamasinoga o Tupe e fausia se fale fou, sili atu ona mafanafana i luga o le upega tafailagi, ma le fale tuai o loʻo avea o se fale aoga. Ae talu ai talu mai le upega tafailagi o loʻo maua i le teritori o le Urban Will Park, lea e faasa ai le faia o se fale fou o le fale o manu ma faʻapipiʻi le nofoaga o loʻo i ai nei. O le ata tusiata na atiaʻeina o se fuafuaga toe faafou, tusa ma le faʻavae autu o le paʻu e tatau ona faʻamalosia e le 80cm, a o latou faia se vaega fou. Peitaʻi, ona o le mea moni e manaʻomia ai e le poloketi se taimi umi, o tagata e ona le fale na filifili e faia se taimi fetuutuunai. Mentenno: Toe fai le Barn, toe gagau ai le pa ma puipui, ae ia taofia le laau muamua, ma faapipii isi potu.

O lea, o puipui tuai ma le faavae o le poloka poloka na le mautonu. O le Faavae Fou (Tribbon Faʻamalosi sima) na tuʻuina atu i le loloto o le 1.2m, ia e fai i le mea na oneone o le eleele. O le nei Celler na faalauteleina. O le faʻavae ma le faʻavae na saunia ma fafo atu vai vai, faʻapea foi ma le mafiafia o le vevela (penitala) i le 1m loloto.

Nai lo lea o puipui tuai tuai, o isi na faatuina, mai logruce log. I le taimi lava e tasi, e le aofia ai, o se packlolock, faʻatagaina e te faia le saʻo faʻasolopito saʻo. E leʻi leiloa le laʻau a le laʻau laupapa, ma ua togafitia ma se faʻapitoa faʻapitoa e faʻavae i luga o le lavelave o le fualaʻau fualaʻau. Fafie Fafie Forturs na faia e ala i le fafie fola o fola, lea sa faʻaaogaina e le lua o le paʻu o le paʻu o le paʻu o le faʻafanua.

Na faʻapipiʻi le puipui o le puipui, mai le monoliilictic faʻamalosi sima i luga o se pupuʻu, ma fausia le tutusa monolithic sima. O le filifiliga o tekinolosi ma mea na mafua ai ona o le manaʻoga e fai se potu lautele ma faʻapuʻupuʻu lautele ma ni faʻamalama tetele. O puipui sima na tuʻuina atu i fafo ma fafo o le vevela o le vevela (minerale fulufulu, 100mm) ma vavaeʻese lelei togafiti. Sa feʻetotaga le fusi o le kaneli ma taula, ma le faʻamalosiʻau, fofo. O le sili ona faʻamalosia sima o loʻo tuʻufaʻatasia ma le minerale fulufulu (100mm).

Luga i luga o tala saienitusi o le fale na fausia se fogafale lona lua vae o lona lua, o se moli uumi e faavaa ata. Mai le itu o le auala, na olopalaina le pa puipui e le pule o le pule (Latvia) ma le mafiafia o le 50mm, ufiufi i le contersd plaster ma vali, sweed O lenei, o le fola i luga aʻe o le potu na faʻapipiʻi i le tipi, mauaina, o le mea moni, o uiga faʻaalia o le puipui iinei e laʻititi tele.

Vaʻaia faapitoa ile fausaga o le fale na totogi i le taualuga o le taualuga, aua o se tasi o nofoaga sili ona taua i le taimi o le pionetia o le malulu. O le mafiafia o le vevela-sollating system (Paroc) o le a le 250mm. E le gata i lea, o le faʻalumaina na faʻatulagaina ai se tulaga o le ea faʻapitoa (40mm), o loʻo siisii ​​mai le pito i le maea, lea e mafai ai ona fetuʻunaʻi ai le maualuga o le susu. O le taualuga na faia mai le vaega o le amomilia o le ICopal (Fitu), sa malupuipuia i luga o le lamolemole chipboard ma se vaega faʻapitoa.

Talu ai o le fale e aofia ai vaega e lua o le le-faʻafitia vaega o se laupapa laupapa ma faʻamalosi falefaatasi, "i le taimi o le faʻafanua, o le eseʻesega o lo latou solomuli ua i ai. Ina ia aloese mai le faatafunaga o le va o le va o latou. O loʻo teuteuina i fafo atu o le aotelega o le faʻauma ma faʻatumuina i le vevela-soʻotaga o fulufulu laʻau. I tafatafa o le fale i lalo o le pato e i ai le tulaga o le i ai o le laupapa. Ina ua leva mo se taimi umi, o se faiga o le atigi pusa, alavai ma vai aveeseina faiga na saunia. O lea, o loʻo tumau pea le konekarate laupapa, ia faʻapipiʻi i luga o le kapeti piliki i luga o le cubbbid. E tauao i latou lava, pei o fofoga puipui, e pei o ni vaega o le tulafono, puipuia fafie mai lea fafie. I le va o laupapa o laupapa laupapa e ni avanoa laiti, o loʻo tamoʻe ai le timu, i luga o le paʻu paʻu, pe a maeʻa le paʻu.

O le nofoaga o le foloa muamua ma lona lua o loʻo faʻatumuina i vai o loʻo teu ai le sami, lea, e tusa ai ma le poloketi atiaʻe, i le taugofie o fola. O loʻo faia i fafo le fata ma se eletise eletise ma se malosi o le 25 kw. Ua i ai le potu Bolir i le potu potu, o le sa leoleo muamua o le fale o manu.

Vaega o le fale e ala i le sikafu o tambur, faapitoa faʻapipiʻi i le tipi. E pei ona taʻua, o se faataatiaga a le fale manu na faasao i le vaega laupapa o le fale, o lona uiga, o lenei avanoa e vaevaeina i potu e lua. O le sili a le sili ona pele o le umukuka ma le 'afa potu, ma i le mea moni e laiti, o le pati, fale teu oloa ma faletaele. Vcridsore Cade Pa o le ekalesia, Tufaina e aunoa ma se faʻauma atili, faʻatupuina se siosiomaga o se fale o loʻo tuai. E faʻatumuina le taʻele o le taʻele o le tatagi o le oona o le paolo - o loʻo i ai le le mautonu, pei ona i ai i le taimi ua pisa.

O le umukuka ma le tulia nofoaga, atoa ai foi ma le potu malolo o loʻo maua i lalo o le ala savali, matou te maua i lalo, e tatau ona e alu i lalo i le lua sitepu. I totonu o le umukuka ma i totonu o le 'aina potu ogalaau puipui o loʻo ufiufi i sisitema faʻapipiʻi, faʻapipiʻi ma vali i se malamalama, lea e faʻateleina ai le moli sili atu. Umukuka meafale, ua maeʻa ona okaina, foliga ese foʻi. I le uluaʻi maitau, e foliga mai o kapeneta ma laulau e faia o piliki peitaʻi e na o se faʻamaliega ma se fusi faatafunaina. O faitotoʻa faitotoʻa o kapeneta o loʻo valiina e tusa ai ma se faʻapitoa tekonolosi e fatuina ai le aʻafiaga o le auvae (paʻu lelei) i luga. O lea, o le ata o le umukuka o loʻo ia faaauauina le autu o le fale tuai, aumai le siosiomaga o le mafanafana ma le lagona o le le mautonu. O le fola i le nofoaga galue o le umukuka o loʻo faʻapipiʻiina ma masani masani masani tutusa, pei o le alavai, e pei o totoe (sili) o le fale o le laupapa. O le le mautonu o le tuaoi vavaeʻese mai ai le 'aʻai mai le umukuka sone o se tamai loka o le taimi e tasi e faia ai le galuega a le pa o le pa o le pa. O le iʻuga, o le avanoa ua vaʻaia atoa.

Mai le potu 'ai e mafai ona e alu i totonu o se potu manaia teuteuina lelei. Faʻafetai i le Windows, o le fea nofoia toetoe o le atoa o le fanua i fafo, e maua ai e le potu le moli faʻafuaseʻi. O le potu malolo o le potu i le fale tuai e pei o le agavale e aunoa ma le faʻamaeʻaina o le ogalaau kapi puipui, o se laʻau-laina o le laupapa fola. O pa puipui na faia o le faʻamalosia sima faʻapipiʻi i luga o le faʻamalosia o se mea leaga ma vali. O le autu o le antiquity faaauau pea le afi mumū i totonu. Faatasi ai ma isi mea, o se tulaga taua tele, o se ituaiga o toʻotoʻo, lea e maua ai le malosi o le Parn, tipi i faʻamalama tetele. E faia fua i le maoaʻe o le magagana o le magafagafa, ona ufiufi ma le le gaoia o le ipu, ma le faʻapipiʻiina ma le mapusaga, ma vali. O tulimanu o le fale ma le nikoe mo fafie ua o loʻo 'aina ma masani ai, galueaina maa, o loʻo lipotia mai i le fausiaina atoa o se faʻavae sili atu. O le malae taalo i luma o le magalafu mo le saogalemu o mafuaaga ua tapunia ma se ipu apamemea.

I le fola lona lua o loʻo iai lava au kamupani o lou aiga: o le potumoe o matua, tuʻu faʻatasi ma le ofisa, ma le lua tuaoi tuaoi o le maota o le maoaʻe. O puipui o nofoaga o le fogafale lona lua o loʻo teuteuina i le laupepa faʻapipiʻi, faʻapipiʻi ma vali, o le taualuga, ua tumu i le "cped), o fola o loʻo ufitia i laumei.

Mamanu

Faavae: Monolingic libbon, faʻamalosi le sima, susu le, loloto, 1,2m; faaseeina- "Pepelex"; Patipati sima

Oti: Muamua foloa-faning logs, faʻamalosia sima, faʻasee - minerale fulufulu paroc (100mm), o le kuka - tonite; O le fogafale lona lua-faafanua, faʻatumuina - foma (50mm), trim: o loʻo i fafo atu

Tumutumu tele: laupapa, i le vaega fou o le fale-malosi sima; Faʻaeteete - minerale wat paroc (100mm), charamzit (50mm)

Folasaga: muamua fola-vevela ma le vevela (form), sima sioa (40mm)

Tautua: Aoina Lona ma le Fausiaina fausia; Steam, Hydro, Hymmal Cressus, Paroc (250mm); Bloofting bitgonius tilexol

Windows: Wooden, ma le lua-potu faalua-glazed faamalama

Fireplace: Masonry, poloketi a le tusitala

Toe Lagolagoina o le olaga

Malosiaga sapalai: Mai le marnicipal network

Vai sapalai: sikuea

Suavai Togafitiga: masini masini vai faamama faamama

Seserage: Ingological Daicewater togafitiga

Heatting: Eletise Copper (Pusao-Berill, Lusia), o le vai mafanafana fola (i faletaele), vai vevela

Space Suavai sapalai: Boiler Volo Docia (Italia)

O le teuteuga o totonu

Pam: Plaster, vali - beckers

Taualuga: Pine laupapa, Papatusi

Folasaga: muamua fola - Pine Lagum laupapa, Cerearamic Tile (Italia), lona lua fola-laminate

Meaafale

Laulau i le potu malolo-ipu (Finelani), Sofas

I le atuatuvale mekasini (Latvia), Watka

O le faʻasologa lautele o fale o le fola lona lua sa faigofie ma mautu. Na sailia e tusitala o le poloketi, muamua o mea uma, ia mautinoa le maualuga o le sao i totonu o le la susulu. O lenei mea e faʻatinoina e le gata i le fesoasoani a Windows tele, tipiina o paketi paketi, ae faʻapea foi ona faʻaaogaina le taualuga o le ituaiga. O puipui o le pa o puipui o le tulaga le i ai, le vaalele atoa, mai le foloa i le taualuga, nofoia faamalama. Moe i le va o Nimi e leai se mea e pei o se afi mumu. E ala i faitotoʻa faitotoʻa, e mafai ona e alu i le taualuga o le papoi o loʻo latalata i le fale. O lenei mea uiga ese e le o iai se pa le mautonu. O lana matafaioi i le taimi mafanafana ua taina e pusa teuteu ma fugalaʻau ma laʻau lanumeamata, o loʻo i le pito o le upega tafailagi.

O le isi vaega o le fogafale lua o loʻo nofoia e le fale mo tamaiti. Masaga potu e ui ina tutusa, ae le o le kopi i le tasi ma le isi. O meafale maimoa e aofia ai se sofa (sotka, Finelani) ma le kesi i le fale kesi, ae o le folasaga o le potu. O le potu o le tama teine ​​matua, o loo i ai itu tauagavale, ua teuteuina i totonu o se tulaga lelei o loʻo taʻua i le alofa alofa, lea e vali ai ni ie puipui). O lea, afai o le fola muamua o le tala toto lea, o lona tulaga lona lua ua leva ona avea nei ma lalolagi nei.

O lea o le Fale o Badnphphosis i se fale o le Suala ma le mafanafana o loʻo avea ma se isi faʻamaoniga o le filemu o le aso nei ma le mapu mai

O le faʻalauteleina o le faʻatulagaina o le tau o le fausiaina o se fale faʻapena ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa M3. 36. sefulu ma le valu 648.
Masini o le moa pito m2. 180. valu 1440.
Masini o lipine faavae faavae, monolithic w / b papatusi M3. 68. 60. 4080.
Lapataiga Taualomiga m2. 115. 3. 345.
Atoa 6510.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa M3. 68. 62. 4216.
Nutimomo maa granite, oneone M3. 42. 28. 1176.
Bitminis Polymer Mastics, Hydrohotellotosol m2. 115. 2.8. 322.
Armature, boteting uaea, uwn laupapa, ma isi seti tasi 420. 420.
Atoa 61400.
Puipui
Pati tipiina mai logs M3. 5,2 110. 572.
Masini o le faamalosia sima M3. 7. 60. 420.
Masini i luga o puipui puipui m2. 48. lua sefulu 960.
Masini o monolithic w / w luga m2. 61. lua sefulu 1220.
Masini o laupapa laupapa mo pupu m2. 23. iva 207.
Atoa 3380.
Apalai mea i luga o le vaega
Laupapa (faataamilo i le vaomatua vevela M3. iva 120. 1080.
Mamafa mamafa M3. sefulu ma le iva 62. 1178.
Totogi o Steel, Steel Hydrogen, fetaui lelei T. 1,8. 390. 702.
Atoa 2960.
Mamafa masini
Faapipiiina o le rafter mamanu m2. 190. valu 1520.
Faapipiiina o le teuteu ma skate talitane m2. 190. fa 760.
Bitsumen triles coting masini m2. 190. valu 1520.
Faʻamaoniga o oʻaves, soʻo, masini o luma m2. 32. iva 288.
Atoa 40900.
Apalai mea i luga o le vaega
Taualuga ikopal m2. 190. valu 1520.
Ato ato M3. 5,7 120. 684.
Steam, matagi ma vaipuna m2. 190. 2. 380.
Atoa 2590.
Ogatala le manaia
Faʻalauiloa o ofutino ma soʻofaʻatasiga m2. 280. 2. 560.
Faatumuina o Windows Windows ma poloka poloka m2. 54. 35. 1890.
Atoa 2450.
Apalai mea i luga o le vaega
Minerale fulufulu, foma m2. 280. 3. 840.
Fanua faamalama poloka (lua-potu tioata) m2. 38. 230. 8740.
Laupapa laupapa laupapa, fetaui lelei PC. valu - 1850.
Atoa 11 430.
Inisinia faiga
Otonotoos vai sapalai masini (lelei) seti - - 2200.
Faapipiiina o le Swer System (Septic) seti - - 2800.
Plumping ma eletise eletise seti - - 4300.
Atoa 9300.
Apalai mea i luga o le vaega
Airstwater togafitiga faiga seti tasi - 6200.
Boiler meafaigaluega seti tasi - 3780.
Suavai togafitiga seti tasi - 740.
Vai vevela (Italia) seti tasi - 1800.
Plumping ma eletise eletise seti tasi - 5300.
Atoa 17820.
Faauma galuega
Feagai ai ma luga o le sima m2. 54. sefulu ma le ono 864.
Feagai ai ma luga o le glc m2. 80. 12 960.
Masini laupapa laupapa m2. 42. 10 420.
Fusi Tanu o Masini (Laminate) m2. 40. 10 400.
Faʻapipiʻi ma valiina galuega m2. 230. Aua. 55202
Carpentry, carpent galuega seti - - 3460.
Atoa 11630.
Apalai mea i luga o le vaega
Teuteu le maa, cerearac pale M2. 54. 28. 1512.
Polani Boards, "laina" ma isi mea M2. 63. 25. 1575.
Elemene elemene, laminate, laupapa, vali, eseese, mamago palu ma isi mea seti - - 9460.
Atoa 12550.
Aofai o le galuega 37400.
Aofaiga o mea 53500.
Atoa 90900.

Faitau atili