Taele mata

Anonim

Faʻatusatusa foliga, faapipiiina tekinolosi, faʻataʻitaʻiga o tagata Rusia ma fafo atu, tau.

Taele mata 13866_1

Taele mata
Sasae tala.

Taele mata

Taele mata
Ua maeʻa ona faʻapipiʻi i faletaele:

A- Aoginam Bako Planels mo le leaga o le vailaau (kaldewei, Siamani);

B- Teviv mai le ID (Figland)

Taele mata
Ravak
Taele mata
Ravak
Taele mata
"Mama" mai le fale (Rusia). E fa swing faitotoa tuuina atu avanoa i le faletaele avanoa.

Taele mata

Taele mata

Taele mata
Oloa o Rusia gaosi oloa:

A- malula mai luga mai le ecroline;

B- "O le lima vai taele";

V- "Blob Block Itu" mai le "Karavann"

Mata mo faletaele e tutusa ma le teuteuga. Na latou faʻapipiʻi le avanoa i totonu o le faletaele i lalo o le faletaele uma faʻapitoa faʻapitoa ma faʻapitoa faʻatasi ma le tuʻufaʻatasia ma le nofoaga o loʻo feagai ai ma le puipui.

Ma ua maeʻa le toe faia o le faletaele, e te manatu. O lenei o le a ou alu e fufulu ou lima, ma iina ... o le ... fou lea, o lea e mafai ai ona pepelo ma miti o itula, o le sikafuina e leai ni malamalama i ai. . TALI! O le lima lima o le fufuluina faʻafuaseʻi amata ona momoli le fiafia. Ae o taimi uma i le ogatotonu o lenei aulelei, o le foliga tautevateva ma feoaʻi e le talafeagai: E iai se mea o sese. IvDRUGS malamalama i le mea e tupu ai oe. Ioe, o nei paipa uma, o nei mea "ua" faifai pea "i lalo o le faletaele, vao leaga ma le atoatoa i totonu o le potu faaola le fealofani o ana vaalele. Kschastina, e i ai se faigofie auala e fofo ai lenei faʻafitauli, faʻapipiʻi le lau i lalo o le taele. Faigofie ma talafeagai masini.

Fausaga

O le mamanu o lenei masini faigofie e matua faigofie lava. E masani lava, o le taele mata o loʻo aofia ai se faʻavaʻa (faʻavaʻa pe lua taʻiala) ma o loʻo faʻapipiʻi ai le panela i totonu (tasi pe tele). Panels, o se tulafono, feaveaʻi ma solo solo i luga o taiala (lea e tutusa lelei ma faitotoʻa o le fale puipui), pe tatala, faʻamaumau le avanoa i lalo o le faletaele. O vae pito i lalo e mafai ai ona e fetuunai le maualuga o le lau ma faʻapipiʻi i lalo o le vaalele. O le sili ona lauiloa faʻataʻitaʻiga na feagai ma le tele o soʻo se tagata gaosi oloa e umi le 1.5 ma le 1.7 m, ua latou mamanuina e teuteu ai le feoai o le taele o le taʻele. Ae o loʻo iai ni faʻamalama ma mo faʻaiʻuga, faʻapea foʻi ma le onosaʻi venisi.

Sili atu le atoatoa ma manaia screens-kapeneta. O tua o o latou faitotoʻa o loʻo i ai ie puipui mo le teuina o ni tagata faʻatau talafeagai, totigilima, fufulu le.

E mafai ona faatinoina mata mai mea eseese (Plastics, MDF, Chipboard, Sout). O fale i le fale ona maua, e mo se faʻataʻitaʻiga mai le Faigofie. E taua le mea e fetaui lelei ai ma ni mea masani e manaʻomia: E tatau ona galulue mo se suiga, e faigofie foi i vailaʻau o aiga, e aofia ai le susu tuʻu i aiga.

O se isi mea i le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi - o le fausiaina o le puipui "i le seneturi", mo se faʻataʻitaʻiga, mai le piliki, laina ma maʻila. Ae ui i lea, o le gau o paipa, pe talepe le puipui o lenei nofoaga o le a filifili, aua o se faalavelave matuia, na tauva lava i le fofoa o le fesoasoani. O lea telefoni feʻaveaʻi e iai lo latou lelei i luga o ni nai minute. Ma nofo tigaina le taele, o le tele o meafaigaluega o loʻo i lalo o le (pamu, faamama ia i totonu (pamu, faamamaina o ia.P.), o le sili atu ona faʻamaonia le faʻaaogaina o puipui.

Faapipiiina

O le faʻapipiʻi o le maeʻa o le mata e mafai ona faia i le naʻo ni nai minute. E manaʻomia le alu ese mai le afifiina, faʻapipiʻi i le auivi o 'au, ma i le pito i lalo o le faʻavaʻa vae. Ona faʻapipiʻi lea o le pupuni i lalo o le itu o le faletaele ma, e leʻi mafai ona faʻafouina le lagolago vae, faʻalelei atili. Afai o le faʻapipiʻi o le faʻalavelaveina i le plthots poʻo le plumping paipa, o le isi vaega o le vaega o le ulagia.

Isi fofo

O isi mea e sui ai i le isi sikalatitusi o le laumua, laina, o se tulafono, laupapa poo mosaic. Lenei e mafai ona avea ma se faʻavaʻa o le faʻavasegaina o le metallic galvanized talaaga ma le mamago pe mago-fibili, ae o le susu o piliki poʻo le puipui o piliki poʻo le puipui o piliki poʻo le puipui o piliki pe Mo le avanoa i fesoʻotaʻiga i lalo o le faletaele, o le tele o feoaʻiga e faia. Sa fautuaina foi le isi filifiliga e le Czech Kuat Ravak. Leitioina i lona taʻele o le acrylic, i le talosaga a le tagata faʻatau, sapalai faʻavasegaina ma le mafiafia o le 10-12 cm (tagata gaosi oloa, tau, mai le $ 40). Frames faia i le maualuga maualuga o 'aina ma ua fuafuaina mo taele o nofoaga eseese, faʻatagata, ova poʻo le tulimanu. Faʻatuʻu, latou te mafai ona tapunia mea uma e maua mai le mea e te fiafia ai i le mea e tatala ai le vaʻai, tasi i le fa pe fa. E mafai ona tipiina pu ma se naifi pe hacksaw i le faʻavaʻa e ulufale ai i le faʻapipiʻiina nofoaga o soloaiga. O le Tile poʻo le Mospac ua tuu i luga o le pale masani kuki (e le o aofia ai acetone).

Tagata gaosi

La matou maketi o loʻo maua oloa mo Rusia ma tagata faʻatau oloa. E le gata i lea, o le Wash o Walk of Serverfors (Albatros ma Jacusro, Italia, ITo, Kaldewei IDr), e fetaui lelei, e talafeagai mo le lanu). Lautele faʻataʻitaʻiga e maua ai ni faʻailoga a Rusia "Karavann" (Brand "Ball Block"), Throamute, Ecrolinest, "Miara". O a latou oloa e tuʻufaʻatasia ma le toʻatele o ofu o Lusia ma le tele o faʻataʻitaʻiga mai fafo.

PASSSC CENCE SCE SCE SCECS (15052CM, 17052CM) ofo atu Ecroline. Tau - 700-800 CHO. Valivali Gamma o loʻo aofia ai 30 lanu filifiliga: Paʻepaʻe, lanumeamata ma lanumoana Malacheite, lanu efuefu-lanumoana-lanumoana, "am" A faʻapea e le tutusa le lapoʻa o le laupepa, o le oloa o le taua e mafai ona okaina (tau- 1300rrub.)

O sina tele ituaiga o lapopoa ma faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le Caravannan Ratalog. O vaega o luma e umi le umi o le 118, 148, 148, 148, 148, 1788, 1788, 75, 80, 8, 8, 8, 8, 88.. O le ata o le malu puipuia "vaivai" pei o se ofe o le vaipuna o le ie puipui: "Talosaga" ua faʻasaʻoina mai le le o le o le Alimarum. Le faʻavae o le vaega o totoe o faʻataʻitaʻiga ("Lauga", malamalama ma isi, tau - mai le 300 i le 1000 tofa e faia i le pamu shockpproof polystyrene. Mamanu mamanu - 3.5-5KKG.

O le kamupani "neebor" faatusa i le tolu faʻataʻitaʻiga o screens e ese mai i le mea o panels - ua uma, faia mai le palasitika ". Tau - mai le 235 olo.

O le faʻavaʻa o oloa a le Aquamate o loʻo faia i le susu-faʻamaoniga o le laupapa, ma o le fale e mai le MDF, o loʻo ufiufi i le tele o vali ma vaniia. O le lau i lalo o le taele e fa e fa o faitotoʻa. E lua ata autu e ofoina atu: "Ring 150" (tele 1480525130, tau-ma "ai, 4270552)

Ioe, o le faʻamalama e nofo lelei, o le ae malilie ia te oe, ae e atoatoa atoatoa? Ae paga lea leai. O se tasi e faitio e faapea o ia o se auala vaaia i taimi uma. O isi ia mautinoa pe a fufulu e le mafai ona latalata i le taele, o totini o loʻo malolo i le mata. Le mautonu. Ae masalo e le maualuga le totogifuapauina mo le teuteuga atoatoa o le faletaele? O e filifili.

O le faatonu faafetai i le kamupani "Karavann", "World Wot", "Nebod", "O le toeaina o Hottabych", Kaldelding mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili